Comeback! Once again..

Hei dere!

Har dere savnet meg? Jeg har i hvert fall savnet bloggen min og dere leserne masse. Det er så mange ganger jeg har ønsket å skrive om ting, men ikke har funnet tid til det. Jeg har så lyst til å få til bloggingen og komme ordentlig i gang. Det er så mye jeg vil fortelle. Nå vet jeg nesten ikke hvor jeg skal begynne en gang. Mye har skjedd siden sist dere hørte fra meg!

Det morsomste og kanskje “største” som har skjedd siden sist er vel at jeg var med på Skal Vi Danse. Ikke bare som publikum, men på selve dansegulvet. Hvor sykt er ikke det? Når Martine spurte meg skjønte jeg virkelig ingenting. Det å gjøre noe sånt er i tillegg så langt utenfor min komfortsone som det går an å bli. Det var vel egentlig derfor jeg kastet meg ut i det og sa ja! Jeg ville pushe meg selv og gjøre noe jeg normalt ikke tør. Aldri har jeg danset før eller vært med på noe liknende, så jeg skal ærlig innrømme at pulsen var skyhøy! Direktesending og greier. Om noe hadde gått galt hadde jo alle sett det! Jeg kom meg igjennom det og jeg er så ufattelig stolt over meg selv. Ikke minst stolt over Martine! Herregud så rå den jenta er. Kunne ønske folk forstod litt mer hvor hardt hun faktisk jobber. Føler mange tror det er så enkelt. Bøyer meg i støvet! Litt sent å blogge om, men herregud, gratulerer, igjen!! Jeg er så stolt, har ikke ord.

Har masse jeg vil skrive om, så det blir ikke siste gangen dere hører fra meg! Skal prøve å blogge litt oftere enn hver 3. måned eller hva enn jeg driver med.

Squad goals! Gratulerer igjen, med 3. plassen, Martine og Fredric! Så må jeg legge til at det var ekstra gøy å gjøre det sammen med venninnene mine, Cornelia og Raija! Jeg er så glad i dere alle <3

 

Foto: Cato Ingebrigtsen

5 kommentarer
  1. Hei, Ine! <3 WOW! Du er tilbake! 👏🏼 En gang i ny og ned pleier jeg å gå innom bloggen i håp om at du har begynt igjen, også har du det!!! Nydelig!! Savna deg!

   Jeg ønsker meg en updated «Whats on my iPhone».
   Alle appene du har: 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg