spontant

I går ble jeg spontant med på Ariana Grande konsert sammen med Sofie, Martine og Pernille. Ble bråbestemt kun et par timer før Sofie skulle reise inn til Oslo. Heldigvis fant jeg billett på finn! Sofie, Pernille og Martine hadde selvfølgelig PIT billetter som de hadde kjøpt for lenge siden. Tror dere ikke jeg hadde så flaks at det var én PIT Left billett til salgs på finn.no dere eller? Helt sykt. Så da ble det jammen konsert på meg også.

Først spiste vi og tok noen drinker sammen på Olivia Aker Brygge. Kjempekoselig! Er virkelig glad i disse jentene. De er så herlige alle sammen. Er superkoselig at Sofie bor hos meg denne helgen! Elsker å ha besøk. Vi skal faktisk ut igjen i Oslo i morgen – Stratos. Gleder meg!

Konserten var forresten veldig bra! Kunne jo virkelig ikke kommet oss nærmere. Jeg hadde søren meg så flaks at jeg fikk tak i PIT billett til kun 500 kr. De andre hadde jo betalt hele 1350 kr for sine. Veldig glad for at jeg fikk til å bli med. Elsker jo Ariana Grande. Angrer ikke et sekund på at jeg spontant slang meg med!

Se så nærme vi var!

Queen

dette irriterer meg

Okei dere, på tide å få ut litt frustrasjon. Jeg har nemlig lagt ut masse klær for salg på Tise og facebook. Er det virkelig sånn at man da skal bli spammet ned med useriøse henvendelser? Det virker i hvert fall slik, for de fleste meldingene jeg får er bare tull. Veldig frustrerende og irriterende når jeg er ute etter å få solgt. Jeg er ikke interessert i å snakke med folk eller få “komplimenter”. Er fort at de seriøse henvendelsene blir “borte” fordi jeg får for mange useriøse. Noe jeg synes er utrolig kjipt.

Her er noen få eksempler – meldinger jeg har mottatt:

 

 

Hvis dere prøver å sjekke meg opp på denne måten begynner jeg virkelig å lure. Det er ingenting sjarmerende eller hyggelig med det. Folk sender til og med talemeldinger og bilder av penisen sin i chat. Virkelig?

de siste dagene

…Har jeg vært på stevne. Hadde en kjip feil første dagen, men var feilfri i 130 andre dagen og kun én kjip tidsfeil i 135 siste dagen. Ble dog plassering i siste klassen, så det var utrolig gøy!

….Vært ute på byen med Hannah igjen!!!! Sist gang var i februar 2018 – shit! Det var gøy. Venninnen hennes, Kine, var også med! Kjempekoselig!

….Spist de diggeste Bubble Waffles!!!!!!

(…..Fikk besøk av noen jeg bryr meg veldig om i Kristiansand! Det var nok noe av det beste med helgen.)

….Vært på Egon sammen med en favoritt og spist digg mat.

 

ukens spørsmål

Hvilken app bruker du for det «glitteret?»
– Jeg bruker appen KiraKira+.

Lurte på hvordan du gjør håret ditt slik som på bildene?
– Jeg bruker rett og slett en stor «donut» og trer håret rundt. Tar en strikk over, snurrer håret og fester med lus. Voilah!

Heia ❤ Så sjukt kul tatovering!!! Spørsmål. Du hadde en app før som var kahoot aktig, bare med bilder? Har du denne enda? Hva heter den?
– Ååh tusen takk søte du! Dæven, du husker godt! Photo Roulette heter den. Hvis du tenker på appen hvor man skal gjette hvem sine bilder som kommer opp?

Sykt kule bukser! Hvor er de kjøpt?
– Tusen takk! Både bukse og genser er fra Bik Bok.

Hei! Jeg har seriøst lett etter denne kjolen så lenge! Hvor er det du har kjøpt den?🙈🙈 setter utrolig stor pris på om du svarer❤️
– Hei duu! Åååh har du. Jeg har kjøpt min fra Catwalk Connection (tagget i bildet) ❤️ Link til nettsiden HER.

Hvor har du kjøpt kjolen på bilde nr.1 i dette innlegget?
– Det er samme kjole og samme nettsted som forrige spørsmål! Catwalk Connection.

Hvilken øyenskygge bruker du på disse bildene? Såå fin!
– Tusen takk søte! Jeg har brukt Smashit Palette Mix 6. Har blandet disse to fargene (på bildet med ring rundt). Så har jeg i tillegg brukt glitter fra Make up store på toppen.

Masse lykke til på stevnet! Hvilke klasser skal du ri?
– Tusen takk! Jeg red 130/135 denne helgen.

Hvor kjøper du disse?
– Bubble waffles som jeg spiste i helgen kjøpte jeg på stevneplassen i Kristiansand.. Du får også kjøpt det i Oslo på Monky’s Bubble Waffle. Det ligger i mathallen (Oslo Street Food – Torggata 16 – værsågod!)

Hvor kjøper jeg dette?
– Samme spørsmål som det over! Du får de i Oslo også <3