irritasjon, tanker og må gjøre

Stjal rett og slett dette innlegget fra Sofie sin blogg, håper det går fint hehe. Svarene er vel og merke mine, ikke de samme som Sofie sine.

Tenker på: At det er lørdag i morgen og jeg kan spise akkurat hva jeg vil. Det vil si bubble waffle fra stevneplassen, naaam. Klarer ikke vente.

Må gjøre: Forberede noen blogginnlegg, redigere bilder og lade opp til finale i morgen. Det er det jeg må gjøre akkurat nå.

Det som har irritert meg: At jeg har skeia ut fullstendig med kosthold de siste ukene. For man ser så fort når man faller ut. Helt utrolig hvor lang tid det tar å få bra resultater, men hvor sabla fort det går å miste dem. Da blir jeg irritert på meg selv! Nå er det full skjerpings fremover.

Det jeg gleder meg til: Finale i morgen med hesten er én ting. Det jeg gleder meg MEST til er at jeg skal ut sammen med Hannah. Herregud kan ikke huske sist vi var ute sammen. Eller jo, tror faktisk det var i februar 2018 på Rockefeller (hvor vi ble kastet ut klokken halv ti – how is that even possible). Sånn går det når Hannah blir gravid og får bebis. Da ble det jammen rolig i over et år. Endelig skal vi ha skikkelig jentetid sammen igjen!

Akkurat nå skal jeg: Slappe av og lade opp til i morgen.

Jeg vil: Flytte til utlandet er noe jeg alltid har hatt lyst til.

Det jeg tenker å bruke penger på: Tenker egentlig å spare, men bruker jo penger på mat og godteri hele tiden.

Min siste melding: Her er mine siste meldinger. Messenger og tekstmelding.

noen fun facts om meg

Dette innlegget er i samarbeid med Hannah (og litt Mikael). Trengte rett og slett litt inspirasjon og hjelp. Da kom vi frem til at å skrive et innlegg med “fun facts” / “facts” om meg kunne passe fint. Det kommer ofte litt andre og nye ting frem når bestevenninnen din får komme med innspill. Er veldig spent på hva hun kommer med. Det vil si at noen “facts” skriver jeg selv og noen skriver Hannah. Tror dere fort skjønner hvem som er hvem. Okei, da kjører vi på.

♥ Jeg har kræsjet bilen min to ganger. Begge gangene ble jeg påkjørt bakfra – så det var ikke min feil noen av gangene, heldigvis. Andre gangen var litt heftigere enn den første, for da ble min kjære BMW rett og slett kondemnert. RIP.

♥ Det heller over til “fun fact” nummer to. Det var selveste Maiken, en av mine beste venner, som kjørte på meg andre gangen.

♥ Jeg må alltid blåse i glass før jeg drikker av de, uansett, selvom de er helt nyvasket.

♥ Jeg har to tatoveringer. En på venstrearmen hvor det står “there is always hope” og min nye på høyrearmen hvor det står “love yourself first”.

♥ Du kommer aldri hjem med mindre enn 3 i promille når du har vært ute med Ine.

♥ Ine har alltid en eller annen rar “mat-inngrediens” som man må kjøpe inn. Som vanlige folk ikke bruker. Som for eksempel ananas og banan til taco.

♥ Ine går helt sykt stille. Hun svever over gulvet, man hører ikke at hun kommer. Nesten litt creepy.

♥ Hvis du krangler/diskuterer med Ine, så kan det hende at du også snakker med backup-hjernen hennes – aka Hannah Aurora hjernen.

♥ Det virker som drama alltid oppsøker Ine, selv om hun er det mennesket du finner som er minst drama selv. Jeg har alltid sagt at Ine burde hatt sin egen TV-serie for det skjer så mye rart/morsomt i livet hennes.

♥ Hver gang hun skal ut så sier hun at hun IKKE skal shotte, men ender alltid opp med å være den som gjør det og på en eller annen måte får hun alltid med seg alle andre på elendigheten også.

♥ Det er lett å tro at hun ikke har problemer med å slå ned på ting og stå opp for seg selv, men egentlig er hun veldig konfliktsky. Hun tar heller imot dritt og unnskylder seg når hun ikke har gjort noe galt, eller for noe som ikke er hennes feil.

♥ Hvis du er med Ine og du klarer å tabbe deg ut eller gjøre noe dumt, så er sjansen stor for at hun har fått det på film og har lagt det ut på snapchat.

♥ Hvis du tror du kan tenke deg hva slags personlighet hun har utifra blogg, instagram osv. Så tar du mest sannsynlig feil. Utseendet matcher ikke personligheten. På en bra måte selvfølgelig.

♥ Kanskje ikke en særlig “fun” fact, men hun er sykt omgjengelig. Hun går overens med alle, og er en person det er sykt vanskelig å ikke like. (Denne gjorde meg veldig glad – tusen takk bestis)

♥ Hun er den mest lojale og kjærlige personen jeg kjenner, hun er veldig flink til å pleie vennskapene sine og gir ALT når hun er i et forhold. (Åååhh, hjertet mitt! Du er herlig, Hannah!!!! Love you)

 

første gang

I dag ankom jeg endelig Kristiansand! Her skal jeg faktisk være helt frem til søndag. Grunnen til det er at jeg er her er for å ri et internasjonalt stevne med hesten i Sørlandshallen. Veldig spent da det er første gangen dette stevnet blir arrangert! Jeg er også så heldig at bestevenninnen min bor her nede. Det betyr at jeg kan besøke hun, kjæresten og bebisen i samme slengen. Kunne virkelig ikke blitt bedre! Savner Hannah hele tiden. Er det ei venninne jeg kunne ønske bodde nærmere, så er det henne. Hun er uten tvil verdens mest fantastiske menneske. Så er jeg i tillegg veldig glad i kjæresten hennes, Mikael! Mine favoritt mennesker å være med. Stortrives her med andre ord. Det er også superkoselig at de fikk en liten baby i desember i fjor. Føler meg som tante til Ellie, selv om jeg ikke er ordentlig “tante”….. men jeg kaller meg det uansett.

Ellers gikk veterinærsjekken med hesten i dag fint og hun er klar for første klasse i morgen. Gleder meg! Hun var i tillegg utrolig fin å ri, så det er bra. Jeg har også spist taco sammen med Hannah og Mikael. Kan ikke huske sist jeg var så sulten som når jeg kom hit for noen timer siden. Resten av kvelden har kun gått til å slappe av og lade opp til i morgen. Vi blogges mer senere <3

ny tatovering

Annonse // sponset behandling

I dag har jeg vært i Oslo sammen med Paulina og tatt ny tatovering. Herregud, jeg har faktisk tenkt på denne kjempelenge og endelig har jeg den. Tro det eller ei, men jeg har allerede to andre tatoveringer i tankene som jeg planlegger å ta senere. Hva og hvor skal dere få se når de er tatt. Her har dere i hvert fall bilde av Paulina og min sin nye tatovering. Hva synes dere? Jeg er dødsfornøyd! På armen min står det “love yourself first” mens Paulina tatoverte “family”. Synes begge tatoveringene ble skikkelig fine!

Det var flinkeste Frank Holm (@inkbyfrank) som tatoverte oss. Han holder til i Oslo på Attitude. Og nei, jeg synes ikke det gjorde vondt.

Ellers spiste jeg middag på Hanami etter timen. Første gangen jeg spiste der faktisk – hadde hørt mye bra, så måtte jo nesten prøve! Må ærlig innrømme at det er nok veldig “hype” rundt det, for jeg har vært på bedre steder som er rimeligere. Var lite mat for mye penger. Det var veldig godt altså, men jeg drar ikke dit hver dag for å spise, haha. Veldig koselig middagsdate da, det var det. Jeg reiser tross alt til Kristiansand i morgen tidlig og blir borte til søndag. Så en liten “avskjedsmiddag” var veldig hyggelig.

ukens spørsmål

Er det GPA hjelm du har? Isåfall, hva heter modellen?
– Ja, det er det. Modellen heter First Lady.

Hvilket filter har du brukt på de siste instagram bildene dine?
– De siste bildene mine er det noen som har hjulpet meg med å både ta og redigere. De er redigert i Lightroom. Er ikke noen spesielle “filter” dessverre.. Takk til beste @papaskuew for både bilder og redigering!

Hvor bleket du tennene dine? Vil du anbefale det til andre? Var det stor forandring?
– Jeg bleket tennene mine på M Klinikken i Drammen når Gro var der. Hun er innom klinikken cirka hver tredje måned og kjører tilbud på tannbleking til 1000 kr. (Ordinærpris 5800 kr – Gro er utdannet tannpleier). Jeg har vært kjempefornøyd og kan absolutt anbefale det til andre! Nå hadde jeg ganske “hvite” tenner fra før siden jeg har bleket litt hjemme osv, men det var deilig å få de perlehvite. Jeg skal absolutt bleke de neste gang hun kommer tilbake! Nå er det lenge siden sist. Så ekstremt stor forandring på venninnen min sine tenner når hun var med meg.

Hvordan er det å ri med neglene?
– Det går helt fint, helt til det ikke gjør det.. Jeg har knekt neglene et par ganger ja. Det har skjedd når neglene har vært enda lenger enn det de er nå. Det gjør ekstremt vondt, for har tross alt revet med hele min egen negl i samme slengen. Kan rett og slett ikke ha for lange negler bare. Er egentlig veldig deilig med negler i stallen også, for de tåler mye mer.

Det er fortsatt verdens beste Martine Sjøhaug i Drammen som fikser neglene mine. (@msjohaug)

Hva er det der?
– Jeg la ut et bilde av middagen min for noen dager siden og spørsmålene bare rant inn om hva det var. Nå var det noen andre som lagde dette til meg vel og merke, men det du trenger og gjør:

Kyllingfilet, salami, mozzarella, revet ost og oregano! Lag små «hakk» i kyllingen som du putter salami med mozzarella inni. Hell revet ost over kyllingfiletene og krydre med oregano. Legg filetene i en ildfast form. Stek i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter – voilah! Sykt digg.

Det samme spørsmålet har kommet angående frokosten min de siste dagene.

  • 75g havregryn
  • 4dl havremelk
  • 1 scoop Herbalife F1 sjokolade

Kok på medium varme i 10 minutter. Topp med 1/2 banan, chiafrø, kokosflak, 1 t-skje peanøttsmør og 1 t-skje vegansk sjokoladepålegg uten melk og gluten.

I morgen skal jeg gjøre noe jeg har hatt lyst til og gledet meg til veldig lenge!!! Gleder meg til å fortelle dere og vise bilder.

whats on my phone

Etter jeg startet å blogge igjen er det veldig mange som har spurt om jeg kan lage et nytt innlegg med “whats on my phone”. Det er tross alt flere måneder eller over et år siden sist, så det kan jeg selvfølgelig fikse. Jeg er litt usikker på akkurat hva dere vil se, men jeg har gjort mitt beste.

♡ Bakgrunn
Bakgrunnsbildet mitt på låst-skjerm er av Pokahontas fra vi vant Landsmesterskapet 2019! Bakgrunnsbildet inne på selve telefonen er det ikke så mye å si om egentlig. Det tok jeg rett og slett fordi jeg ville ha noe enkelt og “quoten” passet bra.

♡ Apper
Jeg har de viktigste appene og de jeg bruker aller mest på “førstesiden”. Resten har jeg sortert i mapper. Jeg har ekstremt mye apper ser jeg nå. De appene jeg bruker mest er instagram, snapchat, messenger, spotify, google maps og zvipp! Til å redigere bildene mine bruker jeg VSCO og Lightroom.

♡ Siste tekstmelding
Den er som vanlig fra min kjære mor, samme som forrige innlegg om jeg ikke husker feil. Det er stort sett bare hun som sender meg tekstmeldinger.

♡ Siste messengermelding
Det var meldingen når jeg måtte fortelle at jeg dessverre ikke rakk å komme i innflytningsfesten til Cornelia og Bjarte.. :(( Skikkelig kjedelig for hadde gledet meg masse. Stevnet ble senere og tok mye lenger tid enn planlagt.

♡ Notater
Mitt viktigste notat er helt klart det hvor jeg har oversikt over planene mine fremover.

Måtte dessverre blurre den ene planen i kalenderen, men dere får vite senere hva det er! I promise.

JEG BLE DISKVALIFISERT

I dag har jeg vært i Porsgrunn på stevne med hesten. Første innendørs stevnet for denne sesongen. Skulle bare ri én klasse for å varme opp til internasjonalt stevne i Kristiansand neste uke. Hesten var superfin og hoppet helt fantastisk, men for første gang på mange år klarte jeg å ri feil bane i omhoppingen. Jeg ble med andre ord eliminert (diskvalifisert), haha. Klarte ikke gjøre annet enn å le, for skjønte jo med engang at “søren nå hopper jeg feil hinder” og ingen andre merket noe. Før jeg stoppet opp og bare “Jeg har ridd feil bane jeg”. Sa det sikkert tre ganger før dommerboden registrerte at jeg hadde gjort det. Burde nesten bare ridd videre kanskje. Jaja, hesten kjennes i hvert fall super ut til neste uke, det er det viktigste!

Vet at blogging om hest ikke interesserer alle leserne mine, men må nesten bli litt iblant da det er en såpass stor del av livet mitt. Noen liker å lese om det også, så da blir alle litt fornøyde håper jeg <3

Husker dere forrige innlegg hvor jeg fortalte hva jeg helst gjør en fredagskveld? Indisk er spist og sofaen med godteri er inntatt. Skulle egentlig på innflytningsfest hos fineste Cornelia og Bjarte i dag, men var ikke hjemme fra stevne før nærmere klokken elleve. Det ble med andre ord litt sent og hektisk å skulle ordne seg for så å reise inn til Oslo dessverre.. Håper dere koser dere uten meg </3

Snilleste Viktor var med som hestepasser i dag <3

en måned borte

Den 2. juli reiste Benedikte og jeg helt alene med lastebil og tre hester til Tyskland. Dere kan tro vi fikk noen blikk ved båten når oss to jentene kom opp der alle lastebilsjåførene går. Vi plukket opp to hester på veien, så totalt på bilen var det fem hester når vi ankom Böckmann. I tillegg hadde Benedikte en hest stående der borte allerede, så det ble ganske mange til slutt. Planen var rett og slett bare å reise bort en periode for å gjøre noe nytt, trene og få startet stevner utenlands. Til tross for at jeg har holdt på med hest i ganske mange år nå, så var dette første turen min ut av Norge med hesten. Vi hadde hestene oppstallet hos Böckmann som ligger i Lastrup i Tyskland. Selv bodde vi bare i lastebilen hele oppholdet.

Vi rakk å gjøre veldig mye gøy på den tiden vi var der. Schützenfester er blant annet noe jeg ble introdusert for. Det er rett og slett en slags festival i Tyskland som flytter seg rundt til ulike steder – en fest jegerne reiser på. Folk gikk med morsomme antrekk og hatter. Det som overrasket meg mest var at inngangen kostet 250 kr og det var fri bar? Dere leste riktig – FRI BAR. Alle kan jo tenke seg hvordan det gikk. Kort oppsummert gikk det sånn her (benet til Benedikte dagen etter vår første Schützenfest):

Utenom det så storkoste vi oss bare med hestene hver dag og koselig middag sammen på kvelden. Jeg må ærlig innrømme at jeg kjedet meg ekstremt mye, mye av tiden. Det ble veldig lange dager og jeg skulle gjerne gjort litt andre ting enn å bare være i stallen. Heldigvis kom Marthe på besøk sammen med min kjære mor og far. Da fikk jeg reist en tur inn til Hamburg, dratt på treningssenteret igjen og litt diverse. Vilde kom også nedover, noe som var veldig koselig! Jeg har det altfor gøy sammen med Benedikte, så det har ingenting med henne å gjøre at jeg kjedet meg. For min del ble dosen med hest litt for mye på et tidspunkt. Jeg trenger å gjøre litt andre ting også.

Vi var på to stevner der borte. Et i Tyskland og et i Belgia på slutten av reisen. Begge stevnene gikk veldig fint og Pokahontas var fin som alltid! Vi var faktisk en tur i Nederland også. Uten hestene våre vel og merke. Vi reiste dit for å se på Europamesterskapet i sprangridning. Lillesøsteren til Benedikte, Siri, red nemlig EM for children. Veldig moro å se! Datteren på stallen der vi stod i Tyskland deltok også. Ellers var det en del andre kjente som også var med, så det var moro å se. Bilturen fra Tyskland til Nederland var nemlig ikke så lang, noe som gjorde det enkelt å reise bort mer enn bare én dag for å se – selv om stakkars hunden til Benedikte ble bilsyk og spydde i bilen.

Jeg lærte masse og angrer ikke på at jeg dro selv om det var ganske tungt å være der på et tidspunkt. Jeg hadde helt ekstremt hjemlengsel og fikk et slags mental breakdown. Det ordner seg jo alltid og alt i alt var det en veldig fin tur! Benedikte er ei jente jeg er ekstremt glad i og setter utrolig stor pris på. I tillegg var det kjempekoselig at både Vilde og Marthe kom nedover – samt mine kjære foreldre. Det blir nok ikke til at jeg reiser utenlands med hest så lenge igjen, i hvert fall ikke uten bil. Tror det var det som var hovedproblemet for min del – at vi var litt “stuck” på stallen siden vi kun hadde lastebilen.

Mine tips om du skal til Tyskland (da et lite sted som for eksempel Lastrup):

  • Prøv cola-korn. Alt jeg sier.
  • Dra på Schützenfest. Det er virkelig noe for seg selv og veldig morsomt å ha vært på.
  • Ha leiebil eller bil tilgjengelig.
  • Spis på NASCH! Billig og god mat.
  • Dra på Posten Börse – de har seriøst ALT og det er SÅ billig.

10 kjappe spørsmål

Neste drømmedestinasjon?

Det neste stedet jeg skal reise til er Los Angeles, som er et av mine favoritt steder. Dit skal jeg sammen med hele 6-7 venninner. Gleder meg helt vilt mye! Ellers er drømmedestinasjon(ene) Maldivene og Bali.

De tre viktigste plaggene i garderoben min?

Sorte bukser, plaine topper og hettegensere.

Favoritt guilty pleasures?

Denne er så vanskelig. Jeg elsker smågodt, sjokolade, milkshake og is. Er det lov å svare alle disse? Eller kanskje jordbærgelé med masse vaniljesaus.

Hvor henter jeg inspirasjon?

Inspirasjon henter jeg over alt. Fra andre bloggere, ute blant folk, på reise, instagram, venner. Ja, lista er lang!

Hva er min favorittdrink?

Jeg er en rødvin-elsker. Kommer det til drinker så er alt som inneholder pasjonsfrukt en favoritt.

Hvordan ser min ideelle treningsuke ut?

Jeg liker best å trene på formiddagen. En perfekt treningsuke for meg er om jeg har klart å være på sats hver eneste dag. “Hviledagene” mine jogger jeg bare eller går på tredemølla. I tillegg til sats så rir jeg jo også hesten min hver dag.

Hvordan holder jeg meg organisert?

Haha, okei. Jeg er egentlig ikke så veldig organisert av meg, for å være helt ærlig. Jeg har faste rutiner når det kommer til mat, trening og hest – ellers er resten veldig på impuls, når det passer osv. Det er vel derfor bloggingen aldri har vedvart tidligere. Jeg prøver å finne rutiner og en bedre måte å organisere på.

Hva er min favorittparfyme?

Det er og vil alltid være Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme!

Hva er min go-to look?

Jeg elsker sett. Da slipper man å tenke ut hvilken topp og underdel som passer sammen. Helt fantastisk!

Hva gjør jeg helst en fredagskveld?

Det beste jeg vet er indisk butter chicken med masse garlic nan eller sushi til middag. Gjerne et glass rødvin til eller pepsi max. Samt å ligge innpakket i dyna og se på serier/film mens jeg stapper i meg masse smågodt og en luxusshake med hvit sjokolade og bringebær fra max! Yummy.

to ulike turer

Topp HER // Tights HER

For noen dager siden gikk jeg tur opp Kjøsterudjuvet. Jeg hadde aldri vært der før og visste helt ærlig ikke hvor, hva eller noe som helst. Kom der med hvite joggesko noe som viste seg å være ekstremt upraktisk når jeg måtte klatre opp over stener, gå over bekker og klatre opp fosser. Skoene er nå brune, ikke hvite lenger og jeg ble ganske så våt. Det var helt ekstremt mye vann der. Det var i hvert fall verdt det! Veldig fint og absolutt en tur jeg kommer til å gå igjen. Lilo var faktisk med og gikk hele veien! Og dere, hvor kule ble ikke disse bildene hæ.

Kjøsterudjuvet ligger i Drammen, for de som skulle lure på det.

Ellers har jeg vært på harrytur i Sverige i dag. Kan mildt sagt si at jeg ikke trenger å kjøpe noe mer godteri på veldig, veldig lenge. Fikk i det minste kjøpt meg en ny treningstopp som jeg garantert får bruk for nå, pluss en digg shower foam fra Rituals og to burrata. Så helt ute å kjører er jeg faktisk ikke. Litt tøymykner på tilbud og pasjonsfruktjuice også! T-skjorten er fra New Yorker. Kjøpte to nesten helt like, men hadde den ene på meg så den ble dessverre ikke med i bildet. Skal vise dere bedre senere <3