SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2

Hvilken designerting har du? F.eks vesker, smykker osv.
– Hmm.. Jeg kjøper veldig lite desginerklær, vesker, smykker etc egentlig. Jeg eier en del ting fra Louis Vuitton – vesker, bag, lommebok, clutcher.. Ellers har jeg litt diverse fra Malene Birger. Jeg er ikke veldig opphengt i “designerting”, så kan være jeg eier en del som jeg ikke har tenkt over at er det, hvis du skjønner? Kjøper det jeg synes er fint bare. “Designerting” eller ikke.

Skal du bo i Norge hele livet?
– Det er et godt spørsmål! Jeg aner virkelig ikke. Det er nok her jeg vil “stifte familie”, men jeg har veldig lyst til å prøve og bo en periode i utlandet. Bare for å ha testet det!

Favoritt reisemål som du har vært?
– Jeg elsker Los Angeles, så det må bli det!

Er du fortsatt god venn med Maiken?
– Vi har ikke like mye kontakt som før nei, men vi er fortsatt venner! Litt synd, for vi var veldig close. Har vokst litt fra hverandre, kanskje? Jeg vet egentlig ikke helt. Vi er veldig opptatt med hvert vårt bare også, kanskje? Jeg vet helt ærlig ikke..

Hvem heier du på på Love Island?
– Jeg heier selvfølgelig på Andrea og Morten!

Hva er din naturlige hårfarge? Brunette? Blond? Kan du vise bilde? 😀
– Min naturlige hårfarge er brun. Eller, ja, men med veldig mye striper?? Har egentlig sykt mye spill i min naturlige hårfarge. Trives dog best med blondt, så er sykt stress.. Haha. Kunne ønske jeg var blondine naturlig, buhuu. Fant ingen bilder på macen med min naturlige hårfarge.. I hvert fall ingen hvor man ser hårfargen, haha. På dette bildet ser dere noe som er ganske nærme min naturlige:

Fine bryn… HAHA! Guri.

Handler du klær oftest på nett eller fysisk i butikk? Hvilke er favorittene?
– Før handlet jeg mest i butikk, nå handler jeg mest på nett! I det siste har jeg handlet mye fra Pretty Little Thing og Boohoo. Det kjipe er at kvaliteten ikke alltid er den beste.. Og leveringstiden kan være lang. I tillegg må man betale toll, noe som også er ganske nedtur… Har bestilt en del fra Tigermist også. Der er jeg ekstremt fornøyd! Det er dyrere der, men klærne er i super kvalitet og utrolig fine. Husker faktisk ikke om jeg måtte betale toll, men det tror jeg ikke? Ellers er jo Nelly en favoritt! Fysisk butikk så hanlder jeg uten tvil mest på Bik Bok. Bra priser og masse fint!

Kunne du vært med på Ex on the Beach hvis du var singel?
– Vet du hva, nei. Haha! Jeg passer ikke inn der.. Det er rett og slett ikke et program for meg.

Hvilken utdannelse har du?
– Jeg har kun videregående. Jeg har ikke studert noe mer etter det. Gikk vanlig studiespesialiserende.

Hva er din drømmejobb?
– En jobb hvor jeg er min egen sjef! Det å leve av sosiale medier har jo alltid vært en drøm, det skal jeg ikke legge skjul på. Rett og slett fordi jeg trives så ekstremt godt med å skrive, ta bilder og dele. Ellers har jeg planer om å ta litt diverse kurs fremover! Blant annet vippekurs. Så det blir spennende!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

Ville du flyttet til utlandet?
– Permanent ville jeg nok ikke det.. For en periode; ja, uten tvil! Kanskje jeg etter den perioden hadde endret mening? Det vet jeg ikke. 

Hvor fornøyd er du med eget utseende fra 1-10?
– Jeg har med tiden lært å “akseptere” mitt eget utseende mer og “leter” ikke like mye etter feil lenger. Jeg sliter veldig med å finne hvor jeg er på skalaen, men kanskje ganske midt på? Jeg jobber ekstremt mye med selvtillitten min, for den er noe jeg alltid har slitt med. Det blir bedre og bedre, da!

Hvem er den peneste kjendisen du vet om (jente)? Har du noen forbilder?
– Åh, guuud.. Denne er vanskelig. Det er så mange pene jenter. Både kjendiser og ikke kjendiser. Tror faktisk ikke jeg klarer å velge ut én som “peneste” om dere vil ha et navn. Alle er så nydelige på forskjellige måter! Når det kommer til forbilde(r) så har jeg egentlig ingen. Jeg blir inspirert av flere mennesker på ulike områder/måter. Kommer ikke på en konkret person jeg ser opp til sånn spesielt.. Hmm..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s1 preset

STEVNEHELG – GRENLAND

Hei dere!

Tenkte å fortelle dere litt om helgen som var. Jeg var nemlig på stevne i Porsgrunn med hesten min. Noe som for det første var utrolig koselig siden både mamma, pappa, tante, onkel OG Sindre var med. Stor bonus og det som gjorde helgen komplett var at hesten var dødsfin alle tre dagene. Feilfri i alle klasser og plassert i alle! Veldig, veldig moro. Innendørs-sesongen kunne med andre ord ikke startet bedre. Jeg red henne i 120 første og siste dagen, mens lørdag red vi vår første 125 sammen. Selvfølgelig kjempegøy å være feilfri og plassert i vår første start der. Planen er å komme meg ut i 130 klasser med henne nå neste stevne. Så det blir spennende! Gleder meg bare til alt med henne fremover. Æææh, det er så gøy å være tilbake på hesteryggen, jeg har ikke ord!

Processed with VSCO with s1 preset

Processed with VSCO with s1 preset

Processed with VSCO with s1 preset

Video fra 120 første dagen:

Video fra 125 andre dagen:

UxAjc8VokKE

Video fra 120 siste dagen:

rhZd5uf60cY

Herregud, jeg elsker den hesten <3

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

Hva heter tannkremen du bruker?
– Regner med du tenker på tannkremen som bleker tennene. Send meg en melding på facebook for mer informasjon! Vil dere følge med på produkter jeg elsker og bruker, har jeg en gruppe på facebook som jeg poster i HER.

Hvordan traff du Sindre?
– Vi møttes gjennom felles venner <3

Hva får hesten din i kraftfor og høy? Hvor ofte rir du hun? Mål med Honey?
– Hesten min får 1 liter kratfor til frokost og kvelds, mens til lunsj får hun 0,5 liter. Høymengden er på cirka 10 kg daglig, tror jeg(?). Rir henne hver dag. Hender hun har én fridag i uken, men pleier som regel heller å ri på tur enn å gi henne fri. Målene med Honey er jo å komme så langt som mulig med henne! Håper vi klarer 140 sammen neste sesong hvertfall. Er veldig spent på hvor mye kapasitet hun har og hvor god hun kan bli! Hun er det beste som har hendt meg på lenge.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with s1 preset

Kan du beskrive din drømmereise?
– Først tenkte jeg, åh, denne er enkel.. meeen, nei. Jeg har dog alltid drømt om å reise til Maldivene, så det er nok drømmereisen min. Bare slappe av fullstendig i en uke og bo i en bungalow ute i vannet. Med kjæresten, selvfølgelig! Ellers har jeg veldig lyst til å reise til Bali også.

Kan du fortelle om din første gang på ulike ting?
– Dette kan jeg lage et eget innlegg om!

Følger du med på Ex on the Beach eller Love Island? Hva tenker du om programmene?
– Ja, jeg følger faktisk med på begge! Love Island skuffet veldig og jeg synes egentlig det er ganske kjedelig å se på.. Følger dog med siden Andrea er der! Håper hun finner kjærligheten der inne <3 Ser lovende ut med Morten foreløpig, så jeg krysser fingrene! Ex on the Beach synes jeg er underholdende. Er en del ting jeg har blitt satt ut av og er ikke alt jeg synes er helt greit, men det er underholdende. 

Hva er din favoritt kjole?
– Oioioi, denne er vanskelig.. Har så mange kjoler jeg elsker. Jeg har skikkelig “kjole-dilla”. Er veldig glad i denne, da:

Processed with VSCO with al5 preset

Er du god til å lage mat? Hva er din spesialitet?
– Du, jeg er ikke veldig flink til å lage mat.. Jeg prøver å bli flinkere for dette er absolutt noe jeg kan bli bedre til. Tror ikke jeg har noen “spesialitet” egentlig. Jeg lager mest enkle retter, som enchiladas, kylling & ris med saus, taco, nachos osv. Hender jeg slår til og prøver meg på noe litt mer komplisert i blant, men det er ikke ofte. Har sjeldent tid til å lage mat også, dessverre..

Hva kan vi gjøre for å gi deg mer motivasjon til å blogge? Synd vi trykker oss inn hit hele tiden for å se at det siste blogginnlegget var for 1 måned siden 🙁
– Ååh, dere er gode! Så koselig å høre <3 Positive kommentarer er motiverende! Når dere virker engasjerte ovenfor bloggingen min. Det gir meg motivasjon.

Favoritt designerveske som du ikke eier selv?
– Jeg har alltid og ønsker meg fortsatt, Chanel Boy Bag i svart med gull! 

Celebrity crush?
– Oi.. Denne er vanskelig. Jeg sliter faktisk veldig med denne, har sittet og tenkt lenge. Det var Paul Walker før… Meeen.. Jeg må nok si Ian Somerhalder om jeg må velge en.

Hvem heier du på i Skal Vi Danse?
– Jeg heier selvfølgelig på Martine og Aleksander! Er helt umulig for meg å velge én av dem, kan ikke begge vinne :((

Dette var alt jeg rakk å svare på nå! Må avgårde på negletime, så har ganske dårlig tid. Flere svar kommer senere <3 Vi blogges!

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei dere!

På grunn av alt fraværet mitt her på bloggen tenkte jeg det var greit å kjøre en spørsmålsrunde. Har fått så utrolig mange spørsmål på instagram, bloggen og snapchat de siste månedene. Tenker det er bedre å bare svare på alt i et innlegg.

Vurderer videoblogg.. Vi får se! Kommer litt an på interessen for det. Spør meg om hva som helst i dette innlegget! Sååå blogges vi ♥

Dere ga meg motivasjon!

Hei dere!

Siden veldig mange ønsket at jeg skulle starte å blogge igjen, kom motivasjonen plutselig tilbake! Det er veldig hyggelig å se alle de fine kommentarene som stadig vekk tikker inn på bloggen her. Selv om jeg ikke blogger! Det er ganske sykt. Tusen tusen takk, dere er best. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Det hadde vært helt fantastisk om dere kom med litt forslag til hva dere ønsker at jeg skal blogge om.

Ellers kom jeg jo hjem fra Los Angeles for et par uker siden. Jeg beklager at jeg ikke blogget mens jeg var der. Så det var ønsket, men jeg ville rett og slett bare være fullt og helt på ferie. Vi hadde det så fint! Denne gangen fikk jeg sett og gjort så sinnsykt mye. Til tross for at jeg var syk hele ferien. Utrolig kjipt! Hadde så magesmerter. Det ble i tillegg verre hver gang jeg spiste.. Helt grusomt. Heldigvis fikk jeg reist til legen når jeg kom hjem, fikk noe medisiner og nå føler jeg meg helt fin.

Processed with VSCO with c8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with v5 preset

Processed with VSCO with v5 preset

Processed with VSCO with s1 preset

Et lite bildedryss! Jeg har så mange fine bilder å dele med dere. Det kommer fler! Kan skrive litt mer om hva vi gjorde i LA også. Det kommer i et eget innlegg. Så håper jeg dere er glad for at jeg er tilbake og at jeg får tilbake alle leserne mine igjen! Tusen takk til dere som har klikket dere inn hver dag uten oppdatering. Dere er fantastiske. Vi blogges senere <3