EN FORANDRING

Hei søte!

Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Los Angeles. Det er faktisk under en uke igjen. Vi reiser nemlig neste onsdag! Herregud, jeg gleder meg. Vi har allerede kjøpt billetter til blant annet Universal Studios og har planer om å reise til Six Flags en dag også. Bosted er i boks og jeg klarer knapt vente!!

I anledning at vi skal reise har jeg vært hos verdens beste Sara på Hendrix Hair Majorstuen. Vi lot min naturlige hårfarge forbli i bunnen nå og tonet ned blondfargen slik at den ble mer “naturlig”. Jeg er så fornøyd! Det er litt uvandt å ikke ha helblondt, veldig lyst hår, men herregud det ble så fint! I tillegg har håret mitt veldig godt av å slippe all den blekingen. Planen nå er å la min egen hårfarge vokse ut (hvis jeg klarer) og heller legge små “babylights” bare for å lysne litt og få mer spill i det. Sara er virkelig best! Uansett hva vi gjør, er jeg ALLTID fornøyd. Og ja, jeg har langt hår igjen, ups.

FØR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

ETTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Jeg er så fornøyd!!

Ellers har Sindre og jeg fått ny reisepartner til Los Angeles. Rebecca skal nemlig være med! Noe som blir utrolig koselig! Egentlig skulle Aurora være med, men siden hun må bli igjen her hjemme for å ri NM med hesten sin, kjøpte Rebecca flybilletten hennes. Aurora eller Rebecca, det blir uansett bra. De er så søte og herlige begge to <3 Gud, jeg vil bare bable videre om LA. Eller, nei, jeg vil bare hoppe på flyet og være fremme. 

Psssttt.. Sindre og jeg har endelig fått oss leilighet! Vi jobber hardt med å rekke og flytte mest mulig før vi reiser. Dere skal få se bilder av leiligheten så fort alt er klart! Æææh, jeg er så glad! Derfor det har vært såpass stille på bloggfronten for min del. Vi har vært så opptatt med å lete etter et sted å bo, få alt på plass med tanke på LA og flytte meg ut av leiligheten min. MEN NÅ! Leilighet er i boks og vi skal til LA. Kan det bli bedre?