VB SIN BURSDAG

Hei dere ♡

På søndag hadde verdens beste mamma min bursdag, så vi reiste til broren min i Drammen for å feire! Det var en stund siden jeg hadde sett broren min og familien hans, så det var veldig hyggelig å se alle igjen. Vi var egentlig bare ute i solen hele dagen, grillet og spiste kaker. Ellers ble det trampoline, fotball, vannspreder, sklier og hele pakka. Ble helt utslitt av noen timer med tantungene mine.. Gjennomvåt ble jeg også. Ble jo spylt ned med klær på og greier. Dongerishorts og vann er ingen god kombo har jeg erfart. Tok hele 24 timer før shortsen min var tørr igjen, haha.

Litt senere reiste Sindre og jeg til en kompis av han for å spise reker og slappe av. Slenger med noen bilder fra dagen, så blogges vi mer senere ♡

Processed with VSCO with nc preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

KRISTIANSAND

Hei søte!

Dagen etter 17. mai reiste vi til Kristiansand for å besøke Hannah og Mikael. Vi kom oss utrolig nok avgårde klokken 10 på morgenen. Noe som var utrolig digg, for da fikk vi hele fredagen der nede også. Kristiansand er så utrolig fint! Spesielt om sommeren. I tillegg er det alltid veldig hyggelig å se Hannah igjen. Har blitt så utrolig glad i den jenta der!

Første dagen reiste vi ned til Bystranda for å grille. Vi ble værende der hele kvelden faktisk. Veldig koselig! Smarte Mikael kastet selvfølgelig engangsgrillen i søppeldunken, før den hadde blitt kald <3 Veldig lurt.. Heldigvis fikk vi en bøtte med vann av en mann som bodde i en av leilighetene nede ved stranda. Haha, se på disse bildene. De er bare helt fantastiske!

Lørdag dro vi på en liten shoppingrunde, før vi på kvelden reiste ned til en sportspub for å se fotballkamp. United tapte og dermed måtte vi hjem for å drikke bort sorgene.. Det ble til at vi vorset hos Hannah og Mikael en stund, før vi reiste videre ut på byen. Ei venninne fra Sandefjord, Emilie, kom faktisk innom og ble med ut! På natten prøvde vi å komme inn på sportspuben igjen. De hadde nemlig sånn okse man kunne ri på der. Vi prøvde ikke tidligere på kvelden, men fant ut senere at vi ville gjøre det. Dessverre kom ikke Mikael inn :/ Haha. Hvordan vakten slapp inn meg og ikke han, det skjønner jeg ikke. Det ble med andre ord ikke noe okseridning på oss.. Søndag gikk med til grilling og chill. Formen var jo ikke den beste akkurat..

Reiste nedover med denne kjekkasen <3

Jumpsuit TIGERMIST / Blazer ZARA

MIN 17. MAI

Hei dere!

Jeg er som vanlig sent ute med ting, hehe. Har jo tross alt ikke blogget om 17. mai enda. Nå er det jo over 10 dager siden feiringen, men bedre sent enn aldri? I år feiret jeg sammen med venninner, noe som var utrolig koselig. Vi startet dagen med frokost hjemme hos Martine. Litt senere reiste vi til Sørenga for å spise lunsj med en vennegjeng der, på veien var vi også innom Sofie en liten tur. Deretter dro vi til Aurora, før vi reiste nok en gang tilbake til Martine. Senere var det tilbake til Sofie igjen. Haha, hurramegrundt dere. Hvert år løper jeg rundt som en huggærn høne. Alt i alt var feiringen i år veldig vellykket. Selv om jeg synes 17. mai generelt er en ganske stressende dag, spesielt i Oslo. Dro faktisk hjem og sov før klokken var tolv på kvelden! 

 Processed with VSCO with s2 preset

 Processed with VSCO with s2 preset

 Processed with VSCO with s2 preset

 Processed with VSCO with s2 preset

 Processed with VSCO with s2 preset

 Processed with VSCO with s2 preset

Håper alle hadde en fin feiring <3

Siden sist..

Hei dere!

Ser det er mange som lurer på hvor jeg har blitt av… Noe jeg skjønner. Det har tross alt vært stille på bloggen en god stund nå. Det har nemlig skjedd utrolig mye i livet mitt den siste tiden. Både positivt og negativt. Motivasjonen til å blogge har derfor ikke helt vært der. Det går sakte men sikkert bedre og bedre, og jeg håper jeg etter hvert er fullt og helt tilbake. 

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne egentlig… Jeg tror derfor jeg må dele opp alt i flere innlegg. Kan begynne med å fortelle dere om første stevnet mitt. Jeg var jo tross alt i Drammen på Spring Tour for noen helger siden. Ny hest og første stevnet siden 2014. Det gikk overraskende bra! Hesten var dødsfin alle dagene og dro med seg en plassering hjem. Veldig god start, med andre ord. Skal få postet video av rundene iløpet av uken.

Nå må jeg nesten hente mamma på togstasjonen! Vi blogges mer senere <3