DETTE HAR JEG VENTET LENGE PÅ!

Annonse / Annonselenke – Nelly

Hei hei!

Om to uker skjer det noe veldig spennende. I hvert fall for min del! Jeg skal nemlig på mitt første sprangstevne siden 2014! Herregud, jeg gleder meg. Tenk at siste stevnet jeg red var innendørs NM i 2014. Om et par uker skal jeg endelig ut igjen. Ny hest og hele pakka. Har jo nesten glemt hvordan man gjør det på stevner, så det kan bli en liten utfordring. Stevnet er i Drammen og heter “Drammen Spring Tour”. Det er over tre helger og startet denne helgen her. Jeg har valgt å ri kun siste i og med jeg trenger noen flere treninger først. JEG GLEDER MEG!

Ellers har jeg endelig giddet å ordne meg litt ordentlig for første gang på lenge! Kjolen er helt ny, fra nelly! Dere finner den HER. Den er faktisk på salg til kun 199 kr nå!! Wow.

BEAUTY FAVORITTER

Reklame / Annonselenke – Nelly

Hei søte!

I dag har jeg løpt rundt som en gal og hatt noe å gjøre hele tiden. Først legetime, så stallen, deretter prøvd å fikse ny postnøkkel, hentet pakker og lagd middag. Endelig kan jeg oppdatere dere igjen. Tenkte nemlig og vise dere tre av mine beauty favoritter. Dersom dette faller i smak kan jeg lage flere innlegg senere.

Først vil jeg vise dere ansiktsmasken jeg elsker. Jeg er nemlig dårlig til å rense og pleie huden min etter jeg har fjernet sminke. Jeg bruker bare sminkeservietter og ferdig. Ansiktsmasker derimot, det er jeg veldig glad i. Det er en del jeg har prøvd som jeg enten synes at ikke funker eller som svir i øynene?? Til slutt fant jeg en favoritt og det er denne!

En leirmaske som inneholder mer enn 50 mineraler! Elsker hvor babymyk huden blir etterpå! I tillegg fjerner den kviser og urenheter som bare fy.

♥ Den trekker ut urenheter og smuss fra huden.
♥ Enkel og naturlig vei til mykere hud med jevnere farge.
♥ Fjerner døde hudceller og oljete hud uten at den tørker ut huden.
♥ Passer alle hudtyper!
♥ Enkel å påføre – lett å vaske av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min beauty favoritt nummer to er en tannkrem som bleker tennene. Jeg var utrolig skeptisk til denne, men den funker jo som bare det! Så resultat allerede etter første puss, noe jeg synes er et stort pluss. I tillegg sparer jeg ekstremt mye tid på å bare kunne pusse de hvite istedenfor å for eksempel bruke hjemme-tannbleking i 25-30 minutter. Den smaker også utrolig godt!

♥ Polerer og renser tennene uten å svekke emaljen.
♥ Fjerner misfarging og lysner tennene.
♥ Bekjemper plakk og tannsten. 
♥ Har 24 timers beskyttelse.
♥ Forebygger hull.
♥ Inneholder godkjent mengde fluor fra tannlegen.
♥ Uten skadelige ingredienser som peroxide og blekningsmiddel.
♥ Har en frisk smak av mint.

Tannkremen er faktisk anbefalt av Elle! På grunn av at den inneholder alt den gjør kan du dermed kvitte deg med den vanlige tannkremen og kun bruke denne!

Hvis dere ønsker en av disse produktene eller har noen spørsmål, send meg en melding på facebook HER.

Min tredje, og siste beauty favoritt i dette innlegget er et vippeserum fra Komorebi. Jeg har prøvd en del forskjellig serumer og vært fornøyd med både iGlow og PureLash. Det som trekker opp på denne er at den er like bra og MYE rimeligere. Serumet koster bare 199 kr. Etter jeg fjernet vippeextensions for cirka et år siden, etter å ha gått med det fast i 5-6 år, var vippene mine ganske korte. Alle var der, men de var kortere enn før. For å få tilbake lengden og tykkelsen har jeg brukt serum. Jeg var selvfølgelig så dum å ikke tok før og etter bilde før jeg satte på vipper igjen.. For dere skulle sett forskjellen! Nå er vippene mine sterke og fine igjen, noe som gjorde at jeg kunne begynne med vipper atter en gang. Nå bruker jeg også serumet mens jeg har extensions for å holde de sterke og lange samtidig!

Komorebi vippeserumet kan dere kjøpe HER.

Pssst.. Minner om at jeg har en konkurranse på instagram hvor dere kan vinne et valgfritt sett med vippeextensions! @inemm

Jeg skal flytte.. igjen!

Hei dere!

Jeg må slutte å si jeg er tilbake, for det gjentar seg jo bare.. Herregud. Beklager! Når jeg våknet og så at jeg var på 18. plass på topplisten så kom jo plutselig motivasjonen veldig. Selv om det er takket være min nye roomie, Sofie, at jeg havnet der. Det stemmer, jeg skal flytte.. igjen! Tidligere har jeg sagt at jeg skal flytte sammen med Andreas når han overtar det fine huset. Det har blitt endring i planene som dere kanskje skjønner. Jeg har rett og slett funnet ut at jeg vil bo sammen med ei venninne en stund! Noe jeg gleder meg veldig til nå. Gleder meg til å vise dere leiligheten og rommet mitt når det er i orden. Akkurat når jeg flytter er litt usikkert enda, men forhåpentligvis blir det 1. juni. Så ja dere, møt min nye roomie, Sofie <3