“HVILKEN SETTINGSPRAY BRUKER DU?”

Hei dere!

Etter helga er det ingen tvil om at det mest stilte spørsmålet på snapchat har vært “hvilken settingspray bruker du?”. Det skjønner jeg veldig godt! Sminken min satt søren meg fra lørdag ettermiddag til i går ettermiddag. Det er ganske sykt. Tenkte derfor å vise dere alle produktene jeg brukte den dagen. Samt et lite bildedryss fra de siste dagene. Jeg har hatt det så gøy! I tilllegg har jeg følt meg litt bedre disse dagene, så forhåpentligvis er jeg klar for jobb igjen nå neste uke. Det er deilig å endelig føle seg litt bedre. Selv om det går veldig opp og ned. Jeg krysser fingrene for at jeg er klar for en normal hverdag igjen snart.

Processed with VSCO with s2 preset

De siste dagene får terningkast 10.

Og ja, det finnes faktisk!

Så til sminken jeg brukte denne helga.

Primer fra The Balm.

Foundation fra Urban Decay – All Nighter. Jeg bruker farge nummer 7.0 nå.

Concealer fra Estee Lauder – Double Wear. Denne er seriøst helt amazing. Den er nok også mye av grunnen til at sminken satt så bra. Jeg bruker farge 3C Medium (Cool).

Settingpudder fra Mary Kay.

Øyenskygge fra MAC i fargen Mythology.

Eyeliner fra Loreal. Denne kjøpte jeg faktisk på fredag og testet for første gang på lørdag. Så enkel å bruke! Den er virkelig en av de beste eyelinerene jeg har prøvd. Den er så enkel siden den er superspiss og hard.

Concealer fra Bobbi Brown. Denne bruker jeg til å markere brynene. Jeg har denne i fargen “Natural and Pale Yellow”.

Contour palette fra NYX.

Jeg kjøpte også ny highlighter på fredag. Denne fra Revolution i fargen “Golden Lights”. Sykt bra!

Jeg glemte å ta bilde av blushen jeg brukte, men jeg brukte en fra Frøya Cosmetics i farge 5.

Og sist, men ikke minst, settingsprayen fra Urban Decay – All nighter! Altså, my god. Jeg elsker denne. Tenk at sminken min satt fra lørdag klokken 16 til i går klokken 14 når jeg fjernet den. Uten at jeg finpusset sminken på noe som helst tidspunkt. Det er ganske sykt.

JULEGAVEN FRA ANDREAS

Heisann dere!

For noen helger siden var Andreas og jeg avgårde på konsert. Som da var en av gavene jeg fikk til jul. Vi var i Oslo Spektrum på The Script. Utrolig hyggelig og fin konsert. Jeg koste meg masse! Samme dag var jeg også hos Sara på Hendrix Hair og ordnet håret mitt. Vi tok etterveksten, gjorde det kaldere og heiset extensionsene. Gud så deilig det var. Jeg vet ikke om det beste er å få bort etterveksten eller heise festene. Begge deler er bare helt fantastisk, haha. Jeg ble kjempefornøyd med fargen og alt. Vi klippet det litt kortere denne gangen og jeg elsker faktisk lengden jeg har på håret mitt nå. I tillegg har jeg blitt helt frelst av å ha hele håret blondt og kaldt. Før måtte jeg alltid ha litt mørkere bunn, men nå trives jeg best med hele håret lyst. Slenger med noen outfitbilder og noen fra konserten den kvelden, så blogges vi mer senere <3

My booo <3

PROFESJONELL TANNBLEKING – SUPERTILBUD!

Hei dere!

Som mange av dere kanskje vet var jeg og bleket tennene mine i starten av februar. Nå vil jeg tipse dere! Gro, som da bleket tennene mine, kommer nemlig tilbake til M Klinikken i Drammen 28. april. Gro er utdannet tannpleier og her kommer jeg med et supertilbud til dere. Et sunt og vakkert smil er jo attraktivt. Det er ofte det første vi legger merke til når vi møter nye mennesker. Alle fargestoffene som setter seg på tennene fra kaffe, te, rødvin, tomat osv setter seg i selve tannen og da hjelper ikke tannpussingen noe særlig. Siden fargen sitter i tannen kan den bare fjernes ved hjelp av tannbleking. Tannbleking er en veldig effektiv metode å få hvitere tenner på. Det har aldri vært dokumentert store skader eller farer med tannbleking når blekingen utføres på en profesjonell måte. Det du dog kan oppleve er litt ising i tennene rett etterpå. Da kan man bare skylle munnen med fluorskyll, som minsker isingen. (Jeg opplevde ikke noe ising i tennene etter behandlingen).

Normalt koster det 2900 for overkjeve og 2900 for underkjeve. Tilbudet til dere er 1000 kr for både over og under. Det er billig det! Gro kommer fra Sverige til M Klinikken en gang i blant. Neste gang er da som sagt, 28. april. Dere kan booke to og to sammen eller alene. Om dere booker sammen kan dere nemlig ligge og få behandlingen helt samtidig. Det var det venninnen min og jeg gjorde! 

Ikke nok med at behandlingen funker dødsbra, Gro er så søt og hyggelig!

Ønsker du profesjonell tannbleking utført av en utdannet tannpleier til KUN 1000 kr? Da kan du sende en melding til 41 40 54 07. 

Her er tennene til venninnen min fra vi gjorde dette i februar:

Og her er mine etter behandlingen:

Helt sykt hvor hvite de ble!

Behandlingen min var ikke sponset. Dette er bare en ren anbefaling fra meg til dere!

JEG HAR TESTET…

…Microblading! Herregud, dette er noe jeg har vært fascinert over lenge og hatt lyst til å prøve. Det var en konkurranse på instagram hvor man kunne vinne behandlingen. Tro det eller ei, men jeg vant søren meg. Jeg vinner aldri på slike ting, så gjett om jeg ble glad. Timen ble booket og i går fikk jeg endelig gjort det! Jeg var ganske stresset og nervøs for at det skulle gjøre vondt, ikke bli som jeg hadde forestilt meg osv. Det er faktisk helt sykt hvor overraskende bra det gikk. Det gjorde jo ikke vondt i det hele tatt. Første runde var litt ubehagelig bare og når bedøvelsen kom på kjente jeg absolutt ingenting. Vondt, det var det ikke. I tillegg ble resultatet såå bra. Jeg virkelig elsker det. Heldigvis er jeg så heldig at det følger med en “oppfølgingstime” i premien jeg vant. Det vil si at jeg får enda en time hos Oslo Microblading.

Det var søte Anna Christina som behandlet meg. Det er hun som eier Oslo Microblading og hudpleieklinikk. Dere kan finne nettsiden her. Hun gjør mange andre behandlinger også, ikke bare microblading. Prisen for microblading er 3999,-. Da følger det med en gratis refill, som vil si at du egentlig får to behandlinger for 3999,-. Har sett litt på priser andre steder og vil si at dette er en veldig god pris. Anna Christina var supersøt og utrolig dyktig! Resultatet ble virkelig naturlig og fint. Hun var også veldig flink til å forklare og fortelle meg alt hun gjorde underveis. Kjempefornøyd med behandlingen, behandleren og resultatet! Bare se så fint det ble <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Øverste bildet er før og nederste er etter. Sant det ble bra?? Trenger jo ikke fylle inn brynene noe nå. Så deilig.

Litt rød etter behandlingen. De “hvite strekene” som er markert rundt brynene er på grunn av bedøvelsen og hvor hun har behandlet. De er borte nå 🙂 Gleder meg til å se hvordan det blir når jeg får sminket meg.

Oslo Microblading ligger i Nordahl Bruns Gate 13 i Oslo. Dere kan som sagt sjekke ut nettsiden her. Vil dere booke time kan dere sende en sms til 40 33 13 07 eller en mail til [email protected] Wiii, dette var så gøy! Jeg har seriøst vært inne på en million instagram og youtubevideoer av microblading. Så kult at jeg endelig fikk testet det selv.

MANGE SPØR, JEG SVARER..

Hei dere!

Etter jeg har sagt opp leiligheten, hatt fraværet mitt og diverse er det utrolig mange som har spurt om det er slutt mellom Andreas og meg. Derfor må jeg nesten svare. Nei, det er ikke slutt <3 Som sagt i et innlegg i går var planen å bo i Hamar sammen med familien frem til Andreas tar over det nye huset. Nå har det blitt så jeg skal bo i en leilighet i Oslo frem til han overtar. Det er bare et midlertidig bosted det også. Vi er fortsatt sammen, selv om dere kanskje ikke har sett oss så mye sammen på sosiale medier osv. Andreas er i den mest hektiske perioden sin nå. Han har masse å gjøre siden det snart er russetid. Det er derfor ikke like enkelt for oss å møtes like ofte, noe det er hvert år på denne tiden.

Vi skal forresten til Rhodos igjen i sommer, samme som i fjor! Noe jeg gleder meg utrolig mye til. Denne gangen skal vi i heldigvis være litt lenger enn én dag, haha. Vi skal nemlig være der i hele to uker. Herregud, jeg gleder meg! Andreas skal spille der nede i år også. Vi er der fra 25. juli til 9. august!

NOK EN BEHANDLING

Annonse – sponset behandling

Hei søte!

For et par uker siden var jeg hos Marit på M Klinikken igjen. Fylte litt mer i leppene og måtte sette en større dose botox i kjevemuskulaturen for å løsne opp helt. Vet dere hva? Nå er kjeven min helt bra! Det er så fantastisk! Den har plaget meg så altfor mye og endelig er problemet borte. Jeg er så takknemlig for at Marit har så peiling som det hun har og kunne løse problemet. Det har virkelig reddet hverdagen min. Tusen takk, Marit <3

Ellers fylte vi ikke så mye i leppene, vi bare tok en “vedlikeholdsbehandling”. For å få tilbake litt plump i de. Jeg er dødsfornøyd som alltid. Marit holder leppene mine naturlig og fine, akkurat slik jeg liker det.

Ikke nok med det! Marit har jo åpnet nytt lokale! H e r r e g u d, så fint det er der. Jeg fikk tatt en del bilder når jeg var der nå sist, slik at jeg endelig kan vise dere. Det ble så fint at jeg kunne bodd der, haha. Bare se!

M klinikken ligger fortsatt på samme adresse som før, Nedre Storgate 43 i Drammen. Hun har bare byttet til et større lokale i samme bygg. Nettsiden og kontaktinformasjon finner dere HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Er det ikke fint i det nye lokalet? Jeg elsker det! Marit har så god smak. Fargene er selvfølgelig lilla siden det er fargen til Juvederm. Gjennomført, ja.

Her er noen bilder av leppene mine. Bildene ble tatt i dag og det er cirka to uker siden jeg tok behandlingen. Som dere kanskje ser har jeg tatt litt solarium siden sist jeg blogget, haha. Har vært så kald og sliten om dagen, så litt sol har hjulpet. Det gir meg så mye energi. I tillegg skal jeg ikke legge skjul på at jeg føler meg mye bedre med litt farge på kroppen. Selv om fregnene mine plutselig popper litt frem igjen. De er jeg ikke like glad i.

Skal få vist dere noen bedre bilder senere.

ALT SOM HAR SKJEDD..

Hei dere!

Det har skjedd så utrolig mye de siste ukene. Vi har hjulpet bestemor med å flytte ut fra huset og inn i en leilighet, jeg har hatt hesten hver dag, jeg har måttet tenke på min egen helse, jeg har sagt opp leiligheten jeg hadde utenfor Oslo… Ja, det er så mye. Derfor har jeg rett og slett ikke hatt tid eller energi til å blogge. Motivasjonen har heller ikke vært der. Den begynner sakte men sikkert å komme tilbake nå som ting begynner å falle litt mer på plass. Jeg har ikke sluttet. Jeg måtte bare ta en pause oppi alt som har skjedd. Takk til alle som fortsatt klikker inn og venter på nytt innlegg. Jeg beklager veldig! Nå skal jeg endelig prøve å komme igang igjen. 

Planen var å egentlig bo hjemme i Hamar sammen med foreldrene mine frem til Andreas overtar det nye huset. Rett og slett fordi hesten tar mye tid og koster mye penger. Nå har det plutselig ordnet seg så jeg kan bo i Oslo og ha hesten der. Jeg bor i Hamar midlertidig siden jeg venter på stallplass i Oslo. Forhåpentligvis flytter jeg i april. Jeg har tross alt “hele livet mitt” omtrent i Oslo. Venner, jobb, kjæreste. Selv om det er koselig å være hjemme med familien en periode, føler jeg at det er i Oslo jeg burde være. Så jeg gleder meg veldig til jeg får alt på plass der! Det er heldigvis ikke lenge igjen. 1. mai får jeg uansett plass til hesten, forhåpentligvis før.

Jeg har så mye å fortelle dere! Det er masse jeg vil vise og si. Bare gi meg litt tid. Det kommer.

Dette har vært meg hver dag de siste ukene. Sminkefri og sengeliggende. Bortsett fra når jeg har vært opptatt med alt annet som har skjedd..

Denne jenta gjør dagene mine så mye bedre. Jeg er så takknemlig for å ha denne hesten i livet mitt. Hun er virkelig best <3