OPPDATERING PÅ KJEVEN MIN

Annonse – sponset behandling

Hei alle sammen!

Nå har det gått et par uker siden jeg behandlet kjeveproblemet mitt. Dere som ikke har lest om behandlingen kan lese det HER. Tenkte jeg skulle oppdatere dere om hvordan det går. Det tar tross alt rundt 7-14 dager før botox begynner å virke for fullt. Det er de siste dagene jeg har merket mest effekt. Nå klarer jeg å spise uten problemer og kjeven min plager meg ikke lenger. Jeg gleder meg til å se fremover og ikke minst til neste behandling, for jeg tipper det blir enda bedre etter runde nummer to. Marit spurte meg om hvor jeg ville sette smerten på en skala fra 0-10 hvor 0 er ingen smerter og 10 er sånn det var før vi behandlet. Nå er smerten på rundt 1-2. Jeg klarer ikke gape helt fullstendig opp, men jeg kan gape høyt nok til å spise. Dere aner ikke hvor deilig det er å ikke ha det samme problemet lenger. Satser på at iløpet av noen dager er jeg helt på 0 på skalaen. Skal oppdatere dere mer fremover. Jeg er i hvert fall utrolig fornøyd! Igjen, tusen takk Marit! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg.

Settet er fra OhPolly!

Nettsiden til Marit finner dere HER.

STORE NYHETER

Hei dere!

Beklager fraværet mitt. Jeg har måtte ta meg litt fri for min egen helse sin skyld og har i tillegg vært i Sandefjord uten internett. Nå er jeg i hvert fall tilbake igjen! Og jeg har noe å fortelle dere. Det har nemlig skjedd noe ganske stort iløpet av de siste to ukene. Mens jeg var i Sandefjord prøvde jeg noen hester. Gjett hva, JEG HAR KJØPT MEG HEST IGJEN! Herregud, jeg har gledet meg til den dagen jeg kunne si det. Vi hentet henne i går og nå er hun hjemme på stallen. Jeg er utrolig spent og gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang igjen. Klar for stevner er jeg ikke helt enda, men jeg håper det går fort. Nå har jeg i hvert fall hesten på plass! Dere aner ikke hvor glad jeg er. Det har egentlig ikke gått helt opp for meg enda. Jeg er så takknemlig for at jeg endelig fikk muligheten igjen.

Her har dere min nye stjerne <3

Etter 3 år kan jeg endelig si at jeg har hest igjen <3

HVEM HADDE JEG BESØK AV DENNE HELGEN?

Hei dere!

På fredag fortalte jeg dere at jeg skulle avgårde og hente en person jeg hadde savnet ekstremt mye. Nemlig, Hannah! Hannah bor jo i Kristiansand, så det er ikke slik at vi kan se hverandre spontant og akkurat når vi vil. Selv om jeg kunne ønske jenta bodde i nærheten, for hun er virkelig en av de menneskene jeg har kommet nærme det siste året. Setter så pris på å ha henne i livet mitt! Vi kan ha dype samtaler og ha det gøy sammen. Hun er så herlig. Virkelig blitt glad i henne ♡♡ Håper vi en dag bor litt nærmere hverandre. Skulle hatt mer og oftere tid sammen. Et helt innlegg til henne, rett og slett.

Slenger med noen bilder vi tok i helgen, så blogges vi mer senere 🙂

UKENS SPØRSMÅL UKE 6

Hei dere!

Da var det tid for ukens spørsmål igjen. Denne uken har jeg faktisk vært veldig flink og notert ned hver gang jeg har fått inn spørsmål. Det kan godt være noen har blitt oversett eller glemt, da beklager jeg eventuelt det, men jeg svarer på de jeg har fått med meg i hvert fall 🙂

Hvor sjenert er du?

– Dette spørsmålet synes jeg egentlig var litt rart og vanskelig å svare på, haha. Jeg var veldig sjenert før, men nå har jeg blitt mer utadvendt. Det er nok det beste svaret jeg kan gi.

Er du 100% komfortabel med å være naken?

– Foran Andreas er jeg det. Jeg har blitt mer og mer komfortabel med det, men jeg er ikke 100% enda.

Kommer vi noen gang til å se deg i “Vi Menn”?

– Haha, her må jeg nok skuffe noen og forhåpentligvis glede familie, kjæreste og venner. Nei, det kommer dere ikke til å gjøre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with h3 preset

Skjønner dere stoler på hverandre og det er helt supert <3 Men kjenner du ikke at det stikker litt når du ser Andreas er omgitt av jenter på snap og at han zoomer inn på puppene til noen andre? Jeg hadde i hvert fall kjent litt på det. Synes du det er greit i forholdet deres at han gjør sånt?

– Vet du hva, det går helt fint. Jeg vet han gjør det bare på tull. Rett og slett fordi andre gutter på snap liker å se det, haha. Hadde han tatt på andre jenter sine pupper hadde det vært noe helt annet.

Hvor mye koster negler hos Martine?

– Nytt sett koster 750 kr og påfyll koster 600 kr.

Har Martine tight tidsskjema?

– Hun har ganske mange kunder nå, men hun er også veldig fleksibel. Det beste er å sende henne en melding på 976 40 262 litt god tid i forveien av når du tenker og forhøre deg med henne 🙂

Spørre om hva som helst?

– Merkelig spørsmål, og det kom aldri noe mer, haha.. Ja, dere kan absolutt spørre om hva som helst, så svarer jeg så godt jeg kan.

Hei! Kan du si hvordan man får den gamle snapchat igjen?

– Hei! Etter jeg fikk advarsler tilsendt fra fler om at man ikke burde lure systemet og få tilbake den gamle versjonen, tør jeg ikke dele hvordan man gjør det. Noen har nemlig prøvd å hacke meg masse på både apple id, facebook og mail den siste uka. Om dette kommer av måten jeg endret snapchat eller om det er helt tilfeldig, det vet jeg ikke. Jeg har styra masse for å prøve å sikre kontoene mine best mulig nå. Derfor anbefaler jeg alle å bare godta den nye oppdateringen og heller håpe på at snapchat selv endrer tilbake snart. Hater den nye oppdateringen så sykt, så skjønner at mange spør meg om hvordan man kan endre tilbake. Har hørt at det funker å slette snap, laste ned på nytt og trykke glemt passord (opprett ett nytt passord og logg inn). Da skal man visst få tilbake gamle. Har ikke prøvd selv tho. Hørt at den fort faller tilbake til den nye oppdateringen uansett.

Korleis ser favoritt bikinien din ut?

– Jeg har faktisk ingen “favoritt” bikini. Har mange jeg synes er fine og som jeg liker til ulike bruk. Altså, noen liker jeg bedre å sole meg i og andre liker jeg bedre å bade i. Mens noen er bare veldig fine og kan brukes som “topper” i syden også.

Er du sammen med TIX?

– Ja, det stemmer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Hvor er jakken fra? <3

– Den er fra Only! Fikk den av mamma <3 Såå fin og god. Elsker den.

Hvordan får du så flawless hud? Hvilken foundation bruker du?

– Åh, tusen takk <3 Det var hyggelig at du synes! De siste ukene har jeg brukt Urban Decay Naked Skin 🙂 Også bruker jeg verdens beste concealer fra Estee Lauder Double Wear. Den er amazing!

Hvor har du fikset leppene dine?

– Hos verdens beste Marit, på M klinikken i Drammen. Nettsiden finner dere HER.

JEG HAR BEHANDLET PROBLEMET

Annonse – sponset behandling

Hei dere!

På lørdag var jeg i Drammen og bleket tennene mine hos Marit. Hun har nemlig en tannpleier, Gro, som kommer på besøk en gang i blant. Fysøren så hvite tennene mine ble. Jeg har jo bleket tennene mine en gang tidligere, men denne gangen ble de ekstra hvite. Tok før og etter bilder av Nicole sine tenner, som jeg tenkte å vise dere. Siden forskjellen hos henne var mye større enn hos meg, haha. (i og med jeg bleket en gang før jul også) Helt sykt hvor fint det ble. Gro bleker tennene med profesjonell tannbleking og dere får behandlingen til kun 1000 kr. Ordinærpris er 3-4000 kr. Tenkte derfor jeg kunne si ifra her på bloggen neste gang Gro er på besøk! Utrolig dyktig og søt dame. (Denne behandlingen var ikke sponset).

Ellers dukket Marit opp underveis. Hun hadde selvfølgelig lest på bloggen min at jeg hadde problemer med kjeven. Altså at kjeven min låser seg slik at jeg ikke klarer å spise. I tillegg gjør det kjempevondt. Jeg ble helt i ekstase når Marit sa hun kunne behandle problemet. Vi satte dermed botox i kjevemuskulaturen. Det skal gjøre slik at kjevemusklene mine slapper av og at jeg ikke får låsningene. Når Marit kjente på kjevemuskulaturen min fikk hun helt sjokk. Hun sa faktisk at det var de kraftigste kjevemusklene hun noen gang hadde kjent. Hun har behandlet slike problemer flere ganger og håpet ikke bare at det skulle hjelpe meg, hun sa hun kunne vedde penger på at det funker. Det tar 1 uke eller litt mer før botoxen begynner å virke, men gud jeg gleder meg. Tenkte jeg skulle oppdatere dere om hvordan det går, for da kan det jo kanskje hjelpe flere av leserne mine der ute! Jeg er i hvert fall kjempespent! Takk for at jeg har deg, Marit 

I innlegget hvor jeg skrev om problemet var det flere som sa at jeg mest sannsynlig kom til å få en skinne til å sove med av tannlegen. Det samme sa Marit at mest sannsynlig kom til å skje. Så sa hun noe jeg ikke hadde tenkt over, men som er veldig sant “Hvor deilig er det egentlig å sove med et fremmedlegeme i munnen?”. Det er jo ikke noe godt. Heldigvis hadde hun en løsning, og en mye bedre en også. Jeg skal som sagt oppdatere dere om hvordan det går og om det har funket for meg ♡ Fingers crossed! Her har dere før og etterbildene av venninnen min sine tenner:

Det dumme er at “før-bildet” hadde skygge på seg, så man ser ikke ordentlig fargen på tennene.. Dere ser forhåpentligvis den store forskjellen uansett! Var vanskelig å ta bilder i lyset vi gjorde det i. Ellers har dere et lite innblikk av hvordan mine ble også (SE SÅ HVITE):

Dere finner nettsiden til Marit HER.

HVOR MYE TAR JEG?

Heisann!

I går fikk jeg tilsendt en skikkelig spesiell mail. Jeg har fått mye rart tidligere også, men denne var litt ekstra “over the top”.

Så lurer jeg veldig på hvorfor han skriver på engelsk hvis han er 100% norsk, hahaha. Det sykeste er at det mest sannsynlig finnes jenter der ute som ville svart på dette og takket ja. Det er noe som aldri kunne falt meg inn å gjøre. Andreas sa til meg:

2h: 500 000 Norwegian kroner
3h: 700 000 Norwegian kroner
6h: 1 200 000 Norwegian kroner
12h: 2 000 000 Norwegian kroner
No pictures.

Haha, og Tina kom med et saying fra Trondheim “Æ pul itj førr småpæng!”.

Nei, altså, gud. Det her kunne jeg aldri takket ja til på noen som helst måte. For det første vet man aldri hvem som står bak mailen. For det andre er det ikke sikkert han er ute etter det han faktisk skriver. For det tredje er det jo ikke greit på noen som helst måte, spør du meg. Måtte bare dele det med dere, for jeg lo litt når jeg fikk mailen.

Har noen av dere leserne mine fått noe liknende før? Gjerne fortell!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Haha, fin den selvbruningen på henda mine, hæ..

Ellers skal jeg snart avgårde og hente en person jeg har savnet eeekstremt mye. Klarer dere gjette hvem?

FLERE SOM HAR HATT DETTE PROBLEMET?

Hei dere!

I det siste har jeg hatt et lite problem. Eller, det har vel egentlig vært sånn i nesten et år nå. Det har seg nemlig slik at kjeven min plutselig låser seg. Det blir helt umulig for meg å spise når det skjer. Jeg klarer ikke gape opp nok til å få plass til en negl engang. Så ille er det. Snakket med mamma i går kveld, for da var det skikkelig ille igjen. Det er fortsatt vondt i dag også. Så nå har jeg bestemt meg for at jeg må ringe tannlegen og se om de kan hjelpe meg. Kanskje jeg eventuelt må videre til kjeveortoped. Det er i hvert fall skikkelig ubehagelig og vondt. Ikke særlig gøy når man ikke klarer å spise noe som helst. Lagde meg suppe i går, men jeg måtte sitte med papir siden det bare rant haha. Herregud følte meg som et lite barn igjen. Klarte ikke spise maten min uten å søle masse.

Hvis det er noen av dere lesere som har opplevd det samme og kan komme med noen tips, blir jeg veldig glad. Jeg håper tannlegen kan hjelpe meg og at jeg blir kvitt problemet. Det er virkelig ikke noe gøy.

Genseren er fra Bik Bok

DEN ER HELT ØDELAGT OG FERDIG..

Hei dere!

Når jeg våknet i dag og gikk ut av leiligheten for å sjekke posten fikk jeg meg et lite sjokk. Noen har nemlig kjørt på postkassen min og vraket den fullstendig. Med andre ord er det umulig for posten å legge noe oppi der nå. Det er selvfølgelig mer kjipt for de som har klart å gjøre det, for det lå små bil deler rundt på bakken. Postkassen er jo bare å bytte ut. Selv om det er kjipt at det har skjedd. Heldigvis har utleier fått beskjed og de som kjørte på den skal fikse ny postkasse til meg. Forhåpentligvis får jeg det iløpet av dagen. Venter selvfølgelig på et par ting jeg har bestilt, så håper de får ordnet det fort. Har tenkt flere ganger at den bakken som går opp ved postkassene må være helt grusom nå på vinteren. Nå fikk jeg bekreftet det, haha.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with nc preset

Toppen er fra Nelly og tightsen er fra Gina Tricot!

Ellers kommer Maiken på besøk snart, så det blir hyggelig!

JEG SETTER PRIS PÅ OMTANKEN, MEN VÆR SIKKER FØRST..

Det er ikke alltid alle jenter har helt peiling når de anklager Andreas på konserter. Nå tenkte jeg å fortelle dere om noe som har skjedd en del ganger. Litt morsomt egentlig. Det at det her har skjedd, ikke bare en gang, men flere. Velger å fortelle dere to hendelser jeg husker spesielt godt. Alt er ikke forklart 100% ordrett, men så godt som jeg husker det.

Den ene gangen dette skjedde var i Larvik. Det var ganske sent på kvelden, og jeg hadde gått en tur på toalettet før vi skulle reise hjem. Andreas kom inn på do for å møte meg, og det var selvfølgelig flere jenter der inne også. Når jeg kommer ut fra båsen kysser han meg og spør om vi skal dra. Da er det ei jente som røsker tak i han og bare “Du har dame, skjerp deg!” . Hun begynte å lange ut om hvor dårlig gjort det var av han å være utro og bla bla bla. Vi prøvde flere ganger å prøve og få henne til å forstå at *Hallo, jeg er dama*. Andreas sa “Jeg kan spørre dama mi om det går bra”, så vendte han seg mot meg og spurte mens han kysset meg. Etter å flere ganger ha prøvd å fortelle hun jenta hva som var saken, forstod hun det aldri. Andreas sa det til og med rett ut “Det her er dama mi”, men hun bare “Nei, det er det vel ikke”. Så det endte med at hun trampet ut av do mens hun skrek “jeg blir kvalm av deg”

En annen gang var i Lillestrøm. Andreas og jeg satt i sofaen sammen og snakket rundt et bord sammen med noen russ. Ei jente kom bort og satte seg ved siden av han og sa “Du har dame, så hvorfor sitter du ved siden av henne og ser ut som du skal ligge med henne?”, Andreas svarte enkelt og greit “Fordi jeg skal ligge med henne”. Samtalen fortsatte, Andreas kysset meg og hun skjønte ingenting selv om han underveis i samtalen hintet til at jeg var dama hans. Etter hvert ble hun så sur at hun begynte å slå han. Jeg hørte jo ingenting av samtalen i alt bråket så jeg skjønte absolutt null når jenta gikk løs på Andreas. Dermed måtte jeg spørre hva greia var. Hun bare “Nei, han har jo kjæreste, så jeg lurer på hvorfor han sitter her med deg”. Det endte med at jeg til og med gikk inn på instagram for å vise *se her, jeg er kjæresten, det går bra*. Først trodde hun ikke det var min instagram engang, hun måtte trykke i hjørnet nederst og se flere ganger om det stemte. Vi klarte til slutt å overbevise denne jenta heldigvis.. 

Det er veldig hyggelig at dere passer på jenter, men vær sikre før dere gjør det. Jeg setter veldig pris på å vite at det finnes jenter der ute som gjør sånt i en slik situasjon, absolutt. Bare prøv å forsikre dere om hvem jenta er først 🙂 Haha. 

Processed with VSCO with h3 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Settet er fra OhPolly!

HVORDAN ER DET EGENTLIG?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with h3 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with h3 preset

Bodyen er fra Meshki

Mange lurer på hvordan det er å være sammen med Andreas. Siden han reiser så mye, jobber hele tiden og er blant masse jenter på konserter. Blir jeg sjalu? For å være helt ærlig med dere ble jeg veldig sjalu i starten av forholdet. Det var vanskelig hver gang han reiste bort. Jeg lå hjemme med en stor klump i magen og halsen og gråt mye. Det var nok å få tilsendt en snap av noen eller at jeg misforstod noe på mystory. Folk sendte meg mistenkelige meldinger og fortalte meg ting jeg ikke ville høre. Slik er det ikke lenger. Meldingene og snappene får jeg fortsatt, men jeg er ikke nervøs eller sjalu. Vi har vært sammen ganske lenge nå og jeg vet at jeg kan stole på han. I tillegg er det ingen grunn til å gjøre ting verre for seg selv. Vi jenter har en tendens til å overtenke og være paranoide. Man får det bare vondt og dårlig med seg selv. Før klarte jeg ikke omstille tankegangen min. Rett og slett fordi jeg har blitt såret av så mange andre før han. Det har tatt tid for meg å bygge opp tillit til noen, på grunn av ting som har skjedd før. Hvorfor skulle ikke han såre meg når så mange andre har gjort det? Man tenker automatisk litt sånn. Det ødelegger veldig for både en selv og den andre personen. Heldigvis går alt helt fint nå. Vi er flinke til å snakke med hverandre om vi får tilsendt noe mistenkelig eller rart. Jeg er glad for at jeg har møtt en person som har gitt meg trygghet igjen.

Det er selvfølgelig kjipt at han er så mye borte og er så opptatt som det han er, men vi prøver så godt vi kan begge to å sette av tid til hverandre. Det er deler av året som er mer hektisk enn andre, og det vet jeg. Har jeg mulighet til å være med når han er ute og reiser, så gjør jeg det også. Det skal ikke legges skjul på at det å være sammen med en artist ikke er enkelt. Man må regne med mye alenetid. Derfor prøver jeg å holde meg så mye som mulig opptatt selv også. Da merker jeg ikke like godt hvor mye han faktisk er borte. Andreas er en av de snilleste menneskene jeg har møtt. Tiden vi har med hverandre veier opp for tiden vi er fra hverandre. Han får meg til å smile og le. Han gjør meg glad og lykkelig. Vi får nok enda mer tid sammen når han får studio hjemme og vi bor under samme tak igjen. Det skal bli deilig!