ANDREAS HADDE RETT

Hei dere!

Beklager de to fraværsdagene mine, men jeg har vært helt utslitt. Trengte å bare ligge rett ut og ikke gjøre noen ting i et par dager. Nå er jeg tilbake!

For noen måneder siden så fortalte Andreas meg at snapchat på nyåret en gang skulle oppdateres og bli helt dust. Når jeg våknet rundt klokken 1 i natt og sjekket snapchat hadde den oppdatert seg automatisk. Hva har skjedd? Det hele er jo bare patetisk. Jeg hater den nye oppdateringen. Andreas hadde rett når han sa at det kom til å være helt dust. Først skjønte jeg ikke engang hva som var snapper jeg hadde fått tilsendt og hva som var mystories. Skjønner litt mer nå, men jeg hater det fortsatt. Ja, man kan sikkert si at man vender seg til det, slik som med tidligere oppdateringer. Denne gangen tror jeg faktisk de har gjort en tabbe. Det er bare rot å ha alt samlet på et sted, spør du meg. Vi får se om noen uker eller måneder, men jeg tror snapchat sakte men sikkert kommer til å dabbe av mer og mer om de ikke endrer det tilbake. Sykt kjipt..

Hva synes dere om den nye snapchat oppdateringen?

HVA SKJEDDE I GÅR?

Hei dere!

I går kveld skulle jeg som sagt avgårde på noe som var hemmelig. Nemlig surprise bursdagsfest for søteste Kaya! Kunne ikke ta noen sjangse på at hun plutselig skulle se blogginnlegget og alt hadde blitt avslørt. Hun visste ingenting og ble veldig overrasket. Kaya begynte faktisk nesten å gråte. Det var så koselig å se! Kjempehyggelig kveld med bra mennesker. Koste meg masse! Slenger med noen bilder også blogges vi mer senere <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Fineste Kaya <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Så har vi mannen bak kameraet, hahaha. Herregud.

Kjolen min er fra Gina Tricot og støvlettene fra Nelly!

UKENS SPØRSMÅL

Heiheii!

Da var det tid for ukens spørsmål igjen. Denne glemmer jeg dessverre iblant, men jeg prøver å gjøre det så ofte jeg kan. Håper alle har fått svar på det de lurte på 🙂 Ellers håper jeg dere alle har en fin lørdag ♡♡ Fikk litt annerledes spørsmål denne gangen også, noe som er gøy. Det hender ofte at mange av de samme spørsmålene gjentar seg uke etter uke. Svarene mine kan selvfølgelig ha endret seg på noe av det fra gang til gang også. Jeg har i hvert fall prøvd å svare så godt jeg kan.

Hvilken mascara bruker du? Du får skikkelig fint volum!

– Tusen takk! Mascaraen jeg brukte den dagen er fra Mary Kay og heter Lash Love.

Hva heter den sangen?

– Det var vanvittig mange som spurte om akkurat en sang fra rulling på mystoryen min når jeg la ut #TB til 2017. Sangen alle spurte om er NB02 av Ringnes-Ronny, haha. 

Hvor er vippene på dette bildet fra?

– De er fra House of Lashes og heter Iconic.

Hvilke vipper har du på her?

– Her har jeg på meg et par fra Beauty House sitt eget merke PureLash. Husker ikke hva de heter, men det er de “wispy” som ikke er 3D. Eelsker dem <3

Hei vet ikke om dette har blitt spurt om før, men har du planer om å ta en utdannelse og evt hva ville det vært?

– Heisann! Foreløpig vet jeg ikke helt hva jeg skal og vil. Det kan godt hende jeg begynner å studere en dag, men først vil jeg vite sikkert hva jeg har lyst til. Akkurat nå er jeg ikke klar for det.

Hva synes du om for eksempel at havet vil være fullt av plast innen 2050? Hva tror du vi som enkelt personer kan gjøre med det? Tenker siden du har en stor plattform, så kan man kanskje smuge inn noen tips i ny og ned om hvordan vi kan ta vare på planeten vår. Slik at våre barnebarn en dag også kan se havet uten plast <3 <3

– Det er kjempetrist at det er sånn. Helt forferdelig faktisk. Det vi som enkelt personer kan gjøre, som jeg vet, er å forsøple mindre. Ikke sette søppel ved siden av fulle søppelkasser eller bare kaste ting fra oss rundt omkring. Uansett hva du er på, en tur eller en dag på stranda, ta med søpla og kast den i en søppelkasse. Ta med deg frukt, mat etc i en boks du kan gjenbruke istedenfor å pakke det inn i en plastpose. Hvis du røyker så ikke knus sneipen i bakken og la den ligge der. De blir dermed skylt i kummene i gata og ut i havet. Visste dere at en sneip består av 90% plast?

Når du handler frukt og grønt på butikken, pakk det i en papirpose istedenfor plast. Ikke bruk sugerør. Man får ofte sugerør i glass på restauranter, men kan man unngå sugerør, så gjør det. Mange restauranter har faktisk kuttet ut sugerør! Ikke bruk plastbestikk når du bestiller take-away. Alle har vel vanlig bestikk hjemme? Beste er selvfølgelig å spise mer hjemme. Maten du tar med er også ofte pakket inn i plastemballasje. Fyll en vannflaske om du skal ha med deg vann, istedenfor å kjøpe en flaske på butikken. Sorter søpla hjemme. Det er ekstremt mange som bare kaster alt av søppel i samme pose. Jeg sorterer i den nye leiligheten min! Det er jo så enkelt, så hvorfor ikke bare gjøre det? Unngå engangsprodukter generelt. Bestikk, kopper, tallerkener etc. Kjøp miljømerkede produkter! Bare se etter svanemerket, de tillater ikke mikroplast i produktene sine.

Om dere har noen tips til meg, så setter jeg pris på det! Det er jo egentlig så lite som skal til for at alt blir så mye bedre.

Er du fornøyd med det nye kameraet ditt? Kan du skrive litt mer om det? Vurderer å kjøpe det selv.

– Jeg er kjempefornøyd så langt! Nå har jeg bare hatt det i noen dager, men det har allerede gjort bloggingen enklere for meg. I tillegg tar det veldig bra og fine bilder! Det er superenkelt å føre over til mobilen og bildene blir i full kvalitet. Jeg kan skrive litt mer om det senere når jeg har fått testet mer. Det skader heller ikke at kameraet er veldig lekkert å se på. Kjempefornøyd hittil hvertfall!

Hvor er sofaen og sengen fra? 

– Sofaen og sengegavelen er fra Classic Living! Selve sengen er fra Furniturebox! Classic Living har så sinnsykt mye fint. Stuebordet mitt er også derfra 

Leier du og Andreas kinosalen når dere er på kino eller er dere bare veldig gode på å vite når ingen andre er der?

– Hehe, kanskje vi bare hadde flaks? Eller leide vi faktisk salen? Hmm..

Hvor er skapet ditt fra??

– Regner med du mener klesskapet mitt. Det er fra IKEA!

Sykt fin leilighet! Hvor mye kostet den og hvem betalte den?

– Leiligheten leier jeg. Betaler alt selv 🙂 Tusen takk 

Leier du eller har du kjøpt? Veldig fint du har fått det, liker det skikkelig godt ♡

– Tusen takk ♡ Jeg leier som sagt!

Hvorfor legger du aldri ut bilder av deg og Andreas på mystory?

– Jeg er ganske sikker på jeg gjør det veldig ofte når vi er med hverandre, men det hender også at Andreas ikke vil være med på bilder, haha.

Hvor ser du deg selv om 10 år?

– Åh gud, skal vi se. Jeg bor sammen med Andreas i et fint hus. Vi har fått barn. Vi er gift. Begge har en stabil jobb med god økonomi. Jeg har hest og konkurrerer masse. Vi er begge sunne og friske. Livet er generelt bare fint og bra! Det er slik jeg håper det er.

Kunne du vært med på Paradise Hotel?

– Både ja og nei. Det hadde vært en veldig morsom opplevelse, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg nok hadde takket ja om jeg fikk muligheten. Nei fordi jeg har kjæreste. Så dermed blir det ikke noe av uansett. Det hadde vært gøy om jeg var singel da! Ser liksom ikke noe poeng i å reise dit uansett, hvis man har kjæreste. Selv om jeg har skjønt at noen deltakere har løyet om sivilstatusen sin og vært der inne mens de egentlig er i et forhold. For meg er ikke det til å forstå.

Hvordan ble du og Andreas sammen?

– Det var aldri noen av oss som spurte “skal vi bli kjærester?” typ. Slik man gjorde når man var mindre, haha. En dag hadde plutselig Andreas sneket seg inn på facebooken min og endret sivilstatusen. Så, det var slik det ble offisielt. Cute 

Når mistet du jomfrudommen?

– Den mistet jeg når jeg var klar for det.

Hvordan føler du deg når Andreas lager sanger om jenter, knulling osv? Og btw, vi heter det samme og har bursdag på samme dag ♡

– Første jeg tenkte var at det er jo litt som å spørre kona til en gynekolog om hva hun synes om yrket til mannen sin. Andreas er profesjonell, tar jobben ekstremt seriøst og er jo faktisk den beste i verden til å lage russelåter, (Nei, det er ikke bare noe jeg sier fordi jeg er kjæresten hans. Han er jo statistisk sett den største russeartisten noen gang). De er fengende og morsomme å synge med på. Jeg ler ofte når jeg hører han synge tekstene for meg før sangene er ute. Det er jo helt sykt hva den fyren kan komme på, og det funker jo. Når det kommer til å synge om jenter og sex, så faller det seg vel ganske naturlig siden han er gutt. Jeg ville syntes det var merkelig hvis han lagde låter om gutter og sex istedenfor, haha. Så vidt jeg vet er alle sangtekstene hans basert på sanne historier (og jeg er vel med i en del av dem jeg også, hahah)

Haha, shit, så gøøy! 

Tenkte jeg skulle lage meg middag nå. Fullførte faktisk akkurat alle episodene av “The end of the f***ing world”. Tok bare to dager det, haha. Må ordne meg om ikke så altfor lenge heller. Skal nemlig avgårde på noe litt senere. Kan dessverre ikke si hva, da det hele er hemmelig foreløpig. Gleder meg i hvert fall ♡♡

“THERE IS ALWAYS TIME FOR SLEEP”

Hei dere!

Nå er jeg hjemme igjen og klar for senga. Koste meg masse med Raija i dag og er faktisk veldig glad det ble en tidlig kveld. Tok bussen hjem klokken 21:38. Skal tross alt i stallen igjen i morgen. Vi avtalte heller å prøve og møtes igjen i morgen kveld. Istedenfor å dra den så langt og så sent i dag. Begge var og er ganske slitne. Det var i hvert fall utrolig koselig! Jeg setter veldig stor pris på å ha Raija i livet mitt Ellers håper jeg alle dere leserne mine har en fin fredagskveld!

Jeg skal slappe av med noen episoder av “The end of the f***ing world” før jeg legger meg. Begynte i går og jeg er allerede hekta! Serien er veldig ny og jeg har sett den dukke opp i Netflix-feeden en million ganger de siste ukene. Etter jeg fullførte siste episode av Riverdale bestemte jeg meg for å prøve. Veldig bra serie! Synd hver episode kun varer i cirka 20 minutter tho..

Slenger med et par bilder fra kvelden <3 Vi blogges i morgen!

“there is always time for sleep”

Denne digge nattkjolen kjøpte jeg på H&M i går.

NOEN JEG HAR SAVNET

Hei dere!

Håper alle har en fin fredag! Revyen i går var veldig bra. Vi lo og koste oss. Blir alltid så imponert over hvor flinke elevene er. Må ærlig innrømme at revyene i Bærum er på et helt annet nivå enn de i Hamar, haha. Om noen ikke har sett Vallerrevyen i år og vil se den er det siste mulighet i kveld, klokken 19. Ellers har jeg akkurat vært i stallen. Det har faktisk gått hele fire dager siden jeg var der sist. Athena var fin, som alltid. Mamma og pappa er faktisk på besøk også, igjen, haha. Så nå skal vi spise litt før jeg skal avgårde og møte Raija litt senere. Den jenta har jeg savnet veldig og ikke sett på leeenge. Jeg vil tro vi har altfor mye å snakke om siden det har gått så lang tid. Vet ikke helt hva vi tenker å gjøre enda, men det blir uansett hyggelig. Raija er så god ♡ De siste to årene har jeg faktisk blitt kjent med flere mennesker gjennom sosiale medier, Raija er en av dem, eller vi møttes gjennom en felles venninne, men vi fulgte hverandre på instagram før det. Det er så hyggelig å møte nye personer som man klikker bra med og som blir værende i livet ditt.

Slenger med noen nye selfies, så blogges vi mer senere <3

Er ikke denne blå pusejakken så fin? Elsker virkelig fargen. I tillegg er den såå myk og god ♡♡ Den er fra Gina Tricot.

DETTE HAR BLITT EN SLAGS TRADISJON

Hei alle sammen!

I dag skal Andreas og jeg på noe som har blitt en slags tradisjon for oss. Hvert år siden vi ble sammen har vi nemlig reist på revyer sammen! I kveld skal vi avgårde og se revyen til en av skolene i Bærum. Jeg er veldig spent på hvordan den er. Revyen har faktisk fått terningkast 6 av Aftenposten. Det er alltid gøy å se hvor mange flinke folk det finnes. Nå er det faktisk tredje året vi gjør dette. Det blir nok ikke den eneste vi skal se i år heller. Vi pleier å prøve og få sett så mange som mulig. Liten funfact er at skolen vi skal på i dag er den videregående skolen Andreas gikk på! Jeg har aldri vært der før, så det blir gøy å se litt av skolen også. Foreløpig har jeg kun sett utsiden av den.

Revyen er på Valler Videregående og heter “Noen Hjemme?”. Den starter klokken 19 i dag. Flere som skal kanskje?

Ellers ser jeg slik ut i dag!

Bomberjakken er fra Bik Bok og øredobbene er fra Glitter.

DIETTEN JEG GÅR PÅ

Hei hei hallo!

Det er utrolig mange som har spurt om dietten jeg går på. Om jeg kan legge ut matplanen med hva og hvor mye jeg spiser. Hvor mange karbohydrater jeg spiser per dag. Hva dietten generelt går ut på. Dietten kalles LCHF-diett, som står for “Low Carb High Fat”. Jeg kan spise det meste, men må unngå alt som inneholder sukker, korn og hvete. Poteter er heller ikke greit. I selve dietten jeg har fått tilsendt står det hva jeg skal spise til et hvert måltid. Det hender ofte at jeg bytter ut tilbehør med ting jeg liker bedre eller flytter middagen på onsdag til middagen på fredag etc. Jeg kan spise alt av fisk, skalldyr, kylling og annet rent kjøtt. Istedenfor å øke kjøttmengden i måltidet, noe mange kanskje tror man må gjøre når man kutter ut poteter, pasta eller ris, legger jeg til ekstra med grønnsaker. Med LCHF bruker du den hormonelle reguleringen av vekten for å fungere, da kan du både spise deg mett samtidig som du går ned i vekt og føler deg bra. Man kan selvfølgelig gå ned i vekt ved å bare spise kaker og drikke brus, dersom man teller kalorier. Ulempen er at du da vil gå rundt sulten og ikke føle deg bra.

Første uken med LCHF kan du få vondt i hodet og føle deg slapp og/eller svimmel, men dette er omstillingsbehovet til kroppen, og vil gå over. LCHF er ikke helt karbohydratfritt, det utelukker bare de karbohydratene som gjør oss syke og som vi egentlig ikke har bruk for. Det verste for meg var nok å kutte ut hveteprodukter. Spesielt brød og rundstykker. Heldigvis har Rema 1000 et knekkebrød alternativ som LCHF-vennlig. Det heter BRISK om noen vil prøve det. Påleggstypene jeg bruker skal ikke inneholde mer enn 5g karbohydrater per 100g. Jeg kan spise ost, typ Norvegia, men ikke brunost. Av drikke kan jeg ha i meg vann, kaffe, te og sukkerfritt mineralvann/saft. Jeg har også lov til å hygge meg med et par glass vin i ny og ned, hehe.

“Med LCHF kan du spise så mye fett du vil, men det blir ikke unormale mengder fordi du orker ikke spise mer enn til du blir mett. Om du ikke spiser karbohydrater, kan du aldri spise overdrevet med fett.”

Et eksempel på en middag kan være:

– 150g kyllingfilet
– 2 skiver bacon
– Brokkoli (ubegrenset)
– Sjampinjong (ubegrenset)
– Paprika (Ubegrenset)
– 20g Creme Fraiche istedenfor saus.

Vi bruker tross alt saus til så og si alt av middager nå, så det kan føles veldig “tørt” å ikke ha noe ved siden av. Creme Fraiche funker veldig fint. Ellers lager jeg hjemmelaget guacamole til mye eller egen saus med kokosmelk. 

Jeg har ikke bare gått ned i vekt og blitt tynnere, men jeg føler meg mye bedre også. Kroppen min virker mye mer fornøyd! Nå vil jeg bare fortsette med LCHF. Etter disse 4 ukene kommer jeg selvfølgelig til å ha noen “cheat days” i blant. Det å klare og holde meg unna blant annet hveteprodukter resten av livet, det går ikke. Eller det går vel, men jeg vil ikke, haha. Da er jeg helt sikker på at jeg angrer når jeg er gammel. Man må jo nyte livet litt også, ikke sant? Jeg skal dog ikke gå helt bananas og stappe i meg 2 burgere, masse fries, boller og så godteri etter det. Heller nyte det i mindre menger når jeg først kan. Jeg har faktisk ikke veid meg etter jeg startet på dietten. Jeg følger heller med på hvordan kroppen ser og føles ut. Selve vekta er ikke så viktig. 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på 🙂 Eller så finner man masse mer info på nettet dersom man googler LCHF-kosthold.

ENDRING I DAGENS PLANER

Hei alle sammen!

I dag skulle jeg egentlig avgårde på noe som har blitt en slags tradisjon for Andreas og meg. Alt gikk ikke helt etter planen, så vi må reise i morgen istedet. Jeg kommer derfor til å fortelle dere mer, blant annet hvor og hva vi skal, i morgen. Siden mine egentlige planer i dag ikke ble noe av, blir det kino med Nicole istedet. Det her blir søren meg tredje dagen på en uke at jeg er på kino, haha. Hittil har jeg sett Den 12. mann og The Greatest Showman. I dag skal vi se Insidious: The Last Key. Jeg vet ikke om jeg har sett alle filmene engang. Hater jo egentlig skrekk. Blir alltid så redd i flere dager etterpå. Personlig ville jeg helst sett den nyeste Pitch Perfect. Andreas vil ikke se den med meg og Nicole ville heller se skrekkfilm :// Søren… haha. Kanskje jeg overvinner litt av frykten i dag. Ellers så blir det bare enda verre..

Slenger ved noen bilder av dagens antrekk! Hadde jo ordnet meg og greier jeg vettu.

Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Toppen er fra Bik Bok og buksa er fra Gina Tricot.

Prøvde å ta bilder i forskjellig lys for å teste kameraet litt. Det er vel ingen tvil om at utelys alltid vinner, haha. Jeg elsker det nye kameraet mitt! Det er så mye bedre og enklere å ta bilder av seg selv nå. Love Love Love it.

Det er forresten flere av dere som har spurt om jeg kan linke til spillelistene mine på Spotify. Det kan jeg selvfølgelig gjøre.

Hverdagsliste/kjøreliste finner dere HER.

Rulle-lista mi finner dere HER.

Lista med masse rart finner dere HER.

Gamle sanger listene mine finner dere HER og HER.

BOR IKKE ANDREAS OG JEG SAMMEN LENGER?

Hei dere!

Jeg har vel nevnt et par ganger at jeg en dag skulle vise dere bilder av leiligheten min. Det er flere grunner til at det har tatt litt tid, blant annet at jeg ville få alt på plass først. Nå begynner det meste å komme på plass og jeg tenkte å vise dere noen bilder. Jeg har fått en del spørsmål om Andreas og jeg ikke bor sammen lenger, og det stemmer. I sommer flyttet jeg for meg selv. Grunnen til det er at jeg ville prøve å bo alene. Jeg har aldri bodd alene før og flyttet inn sammen med Andreas før vi i det hele tatt var ordentlig kjærester. Tenkte rett og slett at om vi uansett skal være sammen resten av livet, så har vi nok av år og bo sammen på. Det er deilig å ha prøvd å bo helt for seg selv og være fullt og helt selvstendig. Nå har jo Andreas kjøpt seg hus, så det blir nok til at vi flytter sammen igjen når han overtar der. Overtakelsen er uansett ikke før til sommeren, så det blir noen måneder til hvor jeg bor alene. Synes det er litt trist også, for jeg trives så godt i leiligheten jeg har nå! Kanskje jeg faktisk venter litt med å flytte inn i huset. Jeg vet ikke helt enda. Det klør jo litt i fingrene når jeg har muligheten til å bo i et så fint hus.

Det at vi flyttet fra hverandre tror jeg bare var sunt. Vi flyttet nok sammen litt for raskt og jeg tror vi begge har hatt godt av å prøve og bo litt alene. Det har på ingen måte gjort forholdet vårt noe dårligere, heller bedre. Det var på en måte nå eller aldri at vi kunne bo hver for oss. Å flytte fra hverandre når vi er nærmere 30 eller eldre hadde bare ødelagt alt, vil jeg tro. Vi er tross alt veldig unge, så det er ingen grunn til å stresse og “rushe” ting. 

Sånn, da har dere fått svar på det! Her har dere leiligheten min:

STUEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

KJØKKENET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

BADET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Se så stor dusj jeg har!! Wiiiwiii

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Og stort speil! Looove.

SOVEROMMET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

INNGANGSPARTI/GANGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

Så har jeg i tillegg en liten bod med ganske god plass. Følte ikke det var noe poeng i å ta bilde av den da alt “rotet” mitt er samlet der, haha. Jeg har også en ganske stor “terrasse” som jeg gleder meg til å ordne til sommeren. Her bor altså jeg ♡ Akkurat passe størrelse og akkurat slik jeg vil ha det. Leiligheten er faktisk helt ny og jeg er den første som bor her!