UKENS SPØRSMÅL

Pleier ikke du å være med Andreas på konsertene hans?

– Nei, det er ikke noe jeg pleier. Det er flere grunner til det. Blant annet at jeg jobber mye selv og ikke kan bli med hele tiden. Jeg blir selvfølgelig med de gangene det passer for oss begge. Det er ikke alltid han har mulighet til å ta med seg noen heller.

Hva jobber du som?

– Jeg jobber som servitør.

Har du noe favoritt leketøy? Har du butplug? Hva synes du om det?

– Nei og nei det har jeg ikke. Aldri prøvd så vet ikke hva jeg synes om det.

Hvor mange gram silikon har du?

– Du, vet du hva. Jeg stiller ofte meg selv det samme spørsmålet. Jeg husker nemlig ikke hvor mange gram det er. Tror jeg har 380 gram, haha.

Har du noen piercinger?

– Nei, det har jeg ikke. Har bare hull i ørene. To på hver side.

Hvor gammel er du?

– Jeg er 21 år og blir 22 år den 2. mars.

Fikk du mye fint til jul? Fine julegaver?

– Det gjorde jeg absolutt! Man merker at man har blitt litt eldre og bor for seg selv da. Ildfaste former, kjeler, håndklær, fancy vinåpner osv. Ellers fikk jeg verdens fineste koffert av mamma og pappa! Skal vise dere bilde av den senere.

Er du sammen med TIX?

– Ja, det er jeg.

Hvor blir det av videoene til Andreas? Han sa han skulle legge ut hver søndag.

– Du, det er et godt spørsmål.

Hvis dere går i gata sammen. Synes du det er dumt at så mange vil ta bilde med Andreas? At det tar for mye tid liksom.

– Det er bare hyggelig når folk vil ta bilde ♥ Det som ikke er hyggelig er de som tar snikbilder. Vi ser dere, SÅ GODT. Kom heller bort og spør, det er så mye bedre!

Hva er det beste med Andreas?

– Dette spørsmålet har jeg fått mange ganger nå. Er spent på om jeg svarer likt hver gang egentlig. Det beste med Andreas er at han er omtenksom, ærlig, morsom, ydmyk og snill ♥

RARE FAKTA OM..

..Forholdet til Andreas og meg, haha. Jeg har tidligere skrevet innlegg med ting dere ikke vet om meg, eller rare uvaner/vaner jeg har. Denne gangen tenkte jeg å gjøre en liten vri. Nemlig og skrive noen ting dere mest sannsynlig ikke visste om Andreas og meg.

Vi mjauer til hverandre.. La oss bare starte med det rareste. Haha det her høres så sykt spesielt ut når jeg skriver det, men det har blitt en greie. Hvis jeg roper “kjære” så får jeg ofte “mjaaau” til svar og så mjauer jeg tilbake. Herregud høres helt dust ut, hahaha

Vi snakker ikke sammen hver dag.. Det hender Andreas er ekstremt opptatt og da lar jeg han “være i fred”. Det kan plutselig gå en eller to dager uten at vi snakker. I starten fikk jeg helt panikk av det, men nå går det helt fint. Skulle selvfølgelig snakket masse med han hver dag, men det er ikke alltid like enkelt.

Vi har tre middager vi spiser hjemme.. Eller, vi varierer innimellom, men det er tre ulike retter Andreas stort sett vil at jeg skal lage. Enchiladas, nachos eller kylling og ris med bretagne saus. Han haater når jeg skal teste noe nytt, haha.

Andreas og jeg veier like mye.. Haha, vet ikke om det er verst for han eller meg egentlig. 

Vi møttes for første gang i Sälen 2014.. Uten at vi visste det. Kari la nemlig ut et bursdagsbilde i fjor (?) og når jeg så bildet la jeg merke til at kosedressen i hjørnet var min. Da husket jeg plutselig at vi satt ved siden av hverandre og spiste frokost. Jeg var litt sur fordi han ikke sa hei til meg, men alle andre på bordet, haha. Han har sagt i ettertid at det var fordi han syntes jeg var så pen at han ikke turte, men jaa.. haha.

Det lille dere ser av en rosa kosedress i venstre hjørne er meg.

Dagen jeg addet Andreas på facebook rakk jeg ikke skrive noe før han sa “det var på tide”.. Det viste seg at han hadde sendt meg en melding for 1 år siden som jeg ikke hadde sett. Addet han for å beklage at jeg ikke hadde svart, men så langt kom jeg ikke, haha. Søtt <3

Første daten.. Første daten vår var egentlig noe Andreas bare køddet med, for han trodde ikke jeg var interessert. Han sa en dato vi skulle møtes og møtte jeg opp, ja det gjorde jeg. Så feil tok han.

Første konsert.. Første konserten jeg var med han på var vår andre date. Det var en konsert i Tønsberg. Jeg bodde i Sandefjord på tidspunktet, så jeg kom kjørende og var edru. Det var en skikkelig dårlig date hvor vi nesten ikke snakket sammen. Han tok meg opp på scenen og kysset meg da. Han trodde også at det var siste daten siden han følte jeg virket uinteressert. Sannheten er at jeg var så nervøs fordi jeg likte han. Heldigvis fikk jeg overbevist han om å møte meg flere ganger.

Første gave.. Den første gaven jeg fikk av Andreas var en utrolig fin ring. Han sa det var en slags “løftering”. Ikke helt forlovelse, men at den var et symbol på at han vil være sammen med meg for alltid. How cute <3 Bruker ringen så og si hver eneste dag, unntatt på jobb og i stallen. Den er såå fin!

Når vi sover.. Så elsker jeg å sove sammen med Andreas, mens han sover bedre alene. Heh, struggle. Jeg har ikke mareritt når han sover sammen med meg, noe som er utrolig deilig. Han er nok ikke like fornøyd siden jeg bruker typ hele sengen, uuups.

Han røyter mest.. Man skulle tro meg med det lange håret mitt var den som røytet mest, men neida. Andreas røyter helt vanvittig mye. Det er seriøst hår over alt.

Punktlighet.. Andreas er ALLTID treig og sent ute. Jeg derimot liker å ha god tid og heller være en halvtime for tidlig. Heldigvis er jeg veldig tålmodig, for han er søren meg det treigeste mennesket jeg kjenner.

Bakgrunnsbildene våre på telefonen.. Er av hverandre! Han har et bilde av meg og jeg har et bilde av han. Dette er bildene:

Jeg har fått han til å elske sushi.. Hadde han egentlig noe valg? De som kjenner meg vet at jeg har vært en sushielsker i flere år nå. Når vi møttes hadde han bare smakt det noen ganger. Nå spiser han det nesten hver dag.

Vi er flinke til å støtte hverandre.. Nå har jeg vært der for han i 2,5 år når det gjelder musikk og endelig driver jeg med noe han kan støtte meg i. Han er veldig hjelpsom når det kommer til bloggen. Han kommer med konstruktiv kritikk og tips. Setter veldig pris på å få hjelp av en som har over gjennomsnittet peiling på sosiale medier og det med markedsføring. Jeg elsker å være med på “eventyret” hans og er veldig glad for at jeg kan få til noe også. Har ikke klart å drasse han med i stallen når jeg skal ri enda, men det kommer vel det også, haha. Jeg føler i hvert fall vi forstår hverandre veldig godt og jeg prøver hele tiden å hjelpe han med det jeg kan når det gjelder livet hans og musikk.

Vi flyttet sammen før vi ble ordentlig kjærester.. Det har seg nemlig slik at jeg så og si bodde hos Andreas i starten. Når jeg sa jeg ville flytte til Oslo fant vi ut at det var like greit at jeg bare flyttet rett inn. Eller, det kom vel bare gradvis mer og mer mine ting inn i leiligheten også forsvant jeg bare aldri, haha. Vi har altså bodd sammen like lenge som vi har vært i et forhold omtrent.

Første offentlige bilde.. Det første bildet som ble postet av oss to hvor vi offentliggjorde forholdet var dette bildet. Teksten til Andreas var “har en hyggelig nyhet”. Man skulle tro det var graviditet han snakket om først, men det var altså bare at han hadde blitt sammen med meg. Jeg husker han hadde vært skikkelig sleip og gått inn på facebooken min når macen stod åpen. Der hadde han satt oss i et forhold. Så sånn ble vi kjærester. Tnaaa

JEG ELSKER DEG, KJÆRE <3

BREKT ARM..

Hei dere!

I går var det himla glatt ute, noe de fleste sikkert merket vil jeg tro. (I dag også forsåvidt..). Det var speilblankt nedover trappen min og bortover hele utkjørselen. Mamma skulle gå ned for å gruse, og på veien ned til bilen skled hun, selvfølgelig. Hun tok seg imot med armene, noe de fleste gjør når de faller.. og slo seg ekstremt. Vi bestemte oss for å kjøre til legevakten, tilfelle det skulle være brudd. Etter noen timer på legevakten og endelig noen røntgenbilder ble det bekreftet at armen, den var brekt. Alle vet vel det at legevakten kan ta sin tid, så jeg måtte reise i stallen mens hun var der. Jeg har tross alt ansvaret for to hester om dagen. Kjørte henne dit halv tolv og hentet henne halv seks på kvelden. Stakkars, hun må ha kjedet seg noe fryktelig. Nå har den dama snart knekt alle ledd i kroppen. Så får håpe dette var siste gang. Jeg har (bank i bordet) ikke knekt noe noen gang (enda hverfall). Gips i 5 uker blir deilig. Alle som kjenner min kjære mor vet at hun kommer til å gå på veggen iløpet av disse ukene. Hun klarer aldri å sitte i ro.. hun løper rundt, vasker og styrer hele tiden. Hun har evig mye støv på hjernen og er mer rastløs enn noe annet menneske jeg kjenner. Tror det lengste hun har vært i ro er 20 minutter. Ser man bort ifra når hun knuste kneet og de få timene hun sover iløpet av en uke.

Ellers legger jeg ved en sykt passende selfie. 

Og et bilde av Athena og meg <3 Har allerede blitt så glad i denne hesten.

Nå skal jeg reise i familiemiddag sammen med Andreas! Dette blir 3. året jeg spiser denne “romjuls-middagen” sammen med slekten hans. I fjor var jeg faktisk på middagen uten Andreas. Han hadde nemlig konsert i Alta samme dag. I år klarte de å plassere konserten en dag før, weey. Det var veldig koselig i fjor også, til tross for at jeg måtte reise alene, men det blir selvfølgelig ekstra koselig når han er med. Gleder meg <3 Vi blogges.

MIN OPPLEVELSE MED..

Hest! Det er faktisk utrolig mange som har spurt om jeg kan lage et innlegg om tiden jeg drev aktivt med hest. Har vært litt frem og tilbake om det, siden det mest sannsynlig er noe som ikke interesserer alle leserne mine. Etter litt om og men har jeg bestemt meg for å gjøre det. Det er tross alt mange som har spurt, så en viss interesse er det. Jeg vet ikke helt hva dere vil vite og sånn, men jeg tenker å fortelle litt kjapt fra start til slutt.

Det hele startet i 2007. Planen min var egentlig å satse på håndball, men slik ble det ikke. Jeg hadde utrolig mye problemer med hælene mine og klarte ikke løpe mer til slutt. Vi prøvde en million forskjellige sko, innlegg i skoene og ja, alt som var mulig å prøve. Ingenting hjalp og jeg måtte til slutt legge alt på hylla. Jeg begynte derfor å se etter noe jeg kunne holde på med hvor jeg ikke måtte løpe og belaste beina på samme måte. Mamma hadde alltid likt hester og jeg fikk lyst til å prøve selv. I motsetning til veldig mange andre så begynte jeg ikke på rideskole, men vi dro rundt og så etter en ponni vi kunne kjøpe. Vi endte til slutt opp med ponnien El Camino, bedre kjent som “Kalle”. Jeg vet at hun som red han på dette tidspunktet var utrolig skeptisk når vi kjøpte han. Han hadde gått en del stevner og var en veldig fin ponni. Der kom jeg, som ikke kunne noen ting. Kalle var verdens beste og verste ponni, haha. Han stakk av og jeg hadde overhodet ikke kontroll hele tiden. Han lærte meg utrolig mye og allerede på starten av året 2008 var vi på vårt første stevne sammen. Til tross for at han stakk av (igjen) og hoppet over en trillebår midt på banen mellom en mann (nesten over mannen), så fikk vi utrolig nok 2.plass. Flere stevner ble det og jeg lærte mer og mer.

Søteste Kalle <3

Tiden gikk og etter hvert kjøpte vi en stor hest som het Pasja. Hovedgrunnen til at vi gikk over til en hest var for at storesøsteren min også skulle kunne få ri litt igjen. Pasja var en gigantisk herremann, men med et hjerte av gull. Jeg var så liten at jeg knapt nådde under salkappen med beina. Han var en skikkelig “gentleman” og lærte meg så utrolig mye. Han ble dessverre altfor stor for meg og siden søsteren min ikke hadde så mye tid til å ri, kjøpte vi etter hvert en ny ponni.

Pasja <3 Bildene er med eieren som hadde han før meg.

Så var det ponnien vi kjøpte. Det var en ponni som stod på stallen der vi var som jeg lenge hadde vært forelsket i. Han var jo bare så fin å se på. En dag skulle hun som hadde han selge han på grunn av overgang til hest. Det var da jeg visste at den ponnien, den SKULLE jeg ha. Så ja, vi kjøpte han fordi jeg syntes han var så pen. Folk kunne ikke forstå hvorfor jeg ville ha den ponnien. Han var absolutt ingen “gentleman”. Han bukket, var ikke noe fin å ri på bakken, kunne ikke klippes, kunne ikke barberes og stoppet masse på stevner. Jeg bodde i stallen, bokstaveligtalt (jeg sov faktisk der). Brukte evig mye tid og energi på han, fikk masse hjelp og en dag løsnet alt. Han var virkelig den som utviklet meg til å bli flink. Til tross for alderen sin (vi kjøpte han nemlig når han var 16 år gammel) så ble han bare bedre og bedre. Vi gikk fra å ri 80 cm til å ri ponni grand prix klasser sammen. Jeg kunne etter hvert faktisk klippe og barbere han uten dop, så lenge det kun var meg der og ingen andre. Han var og er den hesten/ponnien som virkelig kapret hjertet mitt. Verdens beste Paintball, bedre kjent som “Harry”. 

Altså, hvor fin er han ikke??

n9DBwoMDCkc
Til slutt en klein video jeg lagde for flere år siden av Paintball og meg, haha. Der kan dere se både hans gode og hans “dårlige” sider.
 

Mens vi hadde Harry så kjøpte vi etter hvert en ponni til. Det var en ponni jeg hadde sett på noen stevner og som jeg syntes var så fin. Det var spesielt et stevne i Trondheim hvor jeg la merke til henne. Hun vant alle klassene. Jeg ble så forelsket. Hun hadde også drømmefargen, mørkgrå, som bare var å dø for. En dag ble den til salgs og jeg var igjen bestemt på at den skulle bli min og ingen andre sin. Det så mørkt ut en stund med tanke på prisen, men vi klarte til slutt å komme til enighet. Steps Pride ble dermed min. Med to ponnier utviklet jeg meg bare enda mer og Pride var virkelig en premieplukker. Hun stoppet aldri, var veldig forsiktig, utrolig rask og vendbar. Jeg hadde virkelig noen av de beste årene mine med ridning sammen med disse to.

Pride var virkelig en av de kuleste og morsomste hestene/ponniene jeg noen gang har ridd. Jeg skulle gjerne hatt en Pride i “hesteversjon”. Hun var tvers igjennom bare god og snill, samtidig som hun var en skikkelig fighter på banen. Jeg savner dem begge altfor mye. Slenger ved en video av Pride også.

wW2xhBgcCDc
 
En dag tok dessverre “ponnikarrieren” min slutt og jeg måtte lete etter hest. Drømmehesten dukket en dag opp, men det skulle vise seg å bare være en 3 uker lang drøm som gikk i oppfyllelse. Vi kjøpte hesten Leonce L som vi etter hvert måtte levere tilbake på grunn av en feil. Dessverre døde han noen måneder etter vi leverte han tilbake også.. Han var virkelig drømmehesten. Jeg kunne gitt så mye for å ha den hesten tilbake i livet mitt. Selv om det kun varte i 3 uker har jeg aldri grått så mye før eller vært så knust. Verdens fineste Leo.

Han ble kalt “luggen”, noe dere kanskje skjønner hvorfor når dere ser den heftige panneluggen hans, haha.

Når drømmen gikk i tusen knas dukket Chewbacca opp. Han var langt ifra drømmehesten, men han ble til slutt en av mine favoritter. Han var veldig følsom og vanskelig, i tillegg til at han var ung og ikke så rutinert når jeg fikk han. Det ble mer jobb enn gøy. Han lærte meg veldig mye og han var virkelig verdens herligste i personlighet. Han elsket å kose og få oppmerksomhet. En utrolig fin hest som jeg aldri kommer til å glemme. Første dagen sammen kastet han meg rundt, inn i en takrenne (som jeg knakk med hodet mitt) og opp i et sykkelstativ <3 Starten på et eventyr, om man kan si det sånn. Neida, han var virkelig god. Og hoppe, det kunne han, det var det ingen tvil om. Er det en hest som ALDRI stopper, så er det Chewi. Han hoppet uansett om det gikk bra eller ikke. Over eller igjennom skulle han. 

sDg1_Fjz7Yk
Gullet <3
 
Mens vi hadde Chewi var jeg også så heldig å få ri hesten til veterinæren på stallen. Jeg hadde han som min egen og ble utrolig glad i han. Dessverre var alltid planen at hun etter hvert skulle selge. Han het Zenith og vi hadde så mange fine opplevelser sammen. Husker alle sa “du burde kjøpe den hesten!”. Det var jo ingen tvil om at han passet meg bra. Eneste problemet var at han ikke hadde kapasitet til å hoppe litt høyere, noe jeg ville. Jeg kommer aldri til å glemme han. Han var en veldig morsom og søt hest. I tillegg hadde han sååå fin farge, bare se.
 
 
 
En dag dukket en ny hest opp i livet mitt. Det som skjedde var at treneren min og jeg bestemte oss rett og slett for å bytte hester. Han hadde en hest som egentlig var for liten for han og når han da ville ha Chewbacca gjorde vi det så enkelt som at vi bare byttet. Balourough, eller Balou som han ble kalt, ble min nye og siste hest. Han var ikke enkel alltid han heller, men han hoppet dødsbra og jeg hadde det SÅ gøy når jeg red han. Vi fikk bare et år sammen, men på det året rakk vi mye. Var han feilfri, var han plassert. Han var tøff, forsiktig og rask. En litt morsom ting er at jeg faktisk passer han nå i romjulen. Det er stas! Han var absolutt en av mine favoritter. Jeg savner han.

Etter jeg solgte Balou vinteren 2015, bestemte jeg meg for å reise til Sandefjord og jobbe på Stall Bergan fra sommeren av. Jeg ville ri igjen og det var eneste mulighet. Planen var egentlig å bli i minst et år, men så fikk jeg kjæreste, ting forandret seg og jeg flyttet etter hvert til Oslo. Nå er jeg heldigvis litt tilbake og er så utrolig heldig som får låne den ene hesten til Anne-Sofie. Jeg storkoser meg og er evig takknemlig.

En liten funfact: Zenith som jeg red var det Anne-Sofie som jeg nå låner hesten til som kjøpte! Haha.

Til slutt, en video av fineste Balou.

flhWVP3HP84

Til spesielt interesserte finner dere masse hestevideoer på youtubekanalen min HER.
 

MIN JUL

Herregud, dagene har bare flydd avgårde. Jeg har hatt bloggen i bakhodet konstant, men allikevel ikke funnet et eneste øyeblikk hvor jeg har rukket å blogge. Nå er jeg i hvert fall her! Beklager det lille fraværet mitt. Det har skjedd helt ekstremt mye de siste dagene med tanke på alt med bestefar, bursdagen til Tina, stallen hver dag, familiemiddager og julaften i seg selv. Jeg har hatt en veldig fin jul da. Spist masse god mat og fått mange fine gaver.

Ellers, en liten oppdatering..

På fredag var jeg i Fredrikstad hvor vi feiret bursdagen til Tina. Vi var ikke sånn veldig mange, noe som egentlig var helt greit. Jeg koser meg alltid sammen med den gjengen uansett. Tina hadde leid lokale, ordnet sushi og drikke. Med andre ord veldig, veldig vellykket. Vi dro tross alt ikke hjem før klokken 8 på morgenen, det sier vel sitt. Verste bilturen hjem noen sinne var det også. Jeg tror helt ærlig ikke jeg burde reist så “tidlig” som jeg gjorde, men jeg måtte jo i stallen før det ble for sent. Morsomt selve kvelden, men ikke så gøy dagen etter. Har aldri vært så hangover på lille julaften noen gang.. Selve julaften ble feiret to steder i år. Andreas og jeg startet dagen med å reise til stallen for å gi hestene litt godteri. Deretter reiste vi videre til Drammen for å feire sammen med min familie før vi reiste tilbake til Bærum for å feire med Andreas sin. Jeg koste meg veldig hele dagen! Det er alltid så hyggelig å se familien igjen <3

Slenger med noen bilder fra de siste dagene, så hører dere mer fra meg litt senere <3

Ellers gleder jeg meg bare veldig til neste år nå, for Andreas og jeg skal nemlig på hele TRE konserter nesten rett etter hverandre. Som om det ikke var nok å gi meg én konsert i julegave. Alle gode ting er tre, hæ. Tusen takk, igjen, kjære <3

 

HIMMELEN HAR FÅTT EN NY STJERNE

Himmelen har fått en ny vakker og lysende stjerne. Livet er virkelig fylt med kontraster. Jeg er veldig glad jeg fikk muligheten til å besøke deg et par ganger på sykehuset for siste gang. Hvor du smilte, lo og fortalte at du følte deg bedre. Plutselig ble alt snudd på hodet. Du var så god og snill. Du lurte alltid på hvordan det gikk med meg, jobben og livet. Jeg er veldig glad og takknemlig for å ha hatt deg i livet mitt. I går natt sovnet du stille inn. Hvil i fred kjære bestefar <3

VÅR FØRSTE VIDEOBLOGG – DERE BESTEMMER!

I en god stund nå har jeg tenkt og snakket på at Andreas og jeg skal få til i hvert fall én videoblogg sammen. Andreas har sagt ja, så nå skjer det! Jeg har fundert masse over hva vi eventuelt skal filme / gjøre og jeg har en del ideer. Tenkte uansett å høre med dere om hva dere ønsker å se! Det forslaget som flest ønsker blir vår første video. Alt er opp til dere. Kreativitet setter vi stor pris på! Legg igjen en kommentar om hva DU ønsker skal være vår første videblogg <3

Så får vi se om det blir første og siste eller om vi kommer med mer, he he

NYTT DESIGN!

ENDELIG! Nytt design! Følte det var på tide med noe nytt og bedre. Selv er jeg veldig fornøyd med designet og det skal være bedre på mobil enn det forrige. Nytt design gjør noe med bloggmotivasjonen også. Nå er jeg klar for å blogge julen inn, haha lol. Føler fargene og alt er veldig meg. Veldig fornøyd er jeg. Ellers skal jeg snart i stallen og ri på tur sammen med Anne-Sofie. Jeg håper bare det ikke er så glatt i dag. Sist vi red på tur skled hestene veldig mye og vi måtte skritte stort sett hele tiden. Det har jo regnet og blitt litt glatt de siste dagene, så er spent på hvordan det er i dag. Vi får krysse fingrene.

Jeg har også et lite problem i leiligheten min nå. Nemlig MAUR! Omg. Så de første for et par dager siden og jeg ser nye hele tiden nå. De er i tillegg på soverommet mitt. Har heldigvis fått sagt ifra til huseier og han skal ordne det i kveld. Maur er ikke noe jeg vil ha vandrene rundt i leiligheten min. Ikke nok med det. Jeg våknet i tillegg opp med UVI i dag. Kan denne dagen bli noe verre.. Har drukket masse vann og juice. Tenkte også at jeg skulle kjøpe med meg tranebærkapsler på vei til stallen etterpå. Jeg pleier aldri å få UVI, så jeg fikk helt panikk når jeg våknet klokken 8 av at jeg så sykt måtte tisse og at det aldri ga seg. Googlet som en gal for å finne ut hva som hjelper. Maur og UVI dere, livet er så herlig akkurat nå <3

Hva synes dere om designet da?

NÅ ER DET OFFISIELT

Heiheii!

Gårsdagen bare fløy avgårde og før jeg ante ordet av det var klokken tolv. Det ble dermed senga på meg med en gang siden jeg skulle opp igjen tidlig i dag for å ri. Jeg storkoser meg virkelig i stallen om dagen. Athena er så fin! Nå er jeg hjemme en liten tur og kan slappe av i cirka en time før det bærer videre på jobb. Ellers ville jeg fortelle dere at huset offisielt er Andreas sitt. Han skrev nemlig under på kontrakten i går. Noe flere kanskje fikk med seg på snap. Han dro med seg sofaen, kastet tallerkener, juice, mat.. Helt kaos. Så avsluttet vi med date på IKEA. Haha! Slik feiret altså vi. Nå håper jeg bare tiden til overtakelsen går fort! Gleder meg :D:D Vil du se “kaoset” fra i går er det bare å adde tixmusic på snapchat.

Det er søren meg ikke mange dager igjen til julaften heller. Noe som stresser meg litt med tanke på at jeg ikke har begynt å handle inn gaver enda. Jeg er alltid sent ute og lærer aldri. Andreas sier hvert år at jeg ikke skal kjøpe noe til han, men det kan han bare glemme, haha. Gave skal han få. Enten han vil eller ikke. Det er jo så koselig å glede andre! Jeg elsker å kjøpe gaver og gi bort. Der er Andreas og jeg veldig forskjellig. Han synes julen er skikkelig stress og vil vel egentlig bare boikotte det hele. Gaveshopping er ikke hans sterkeste side dere. Ellers synes han det er koselig å være med familien og feire da selvfølgelig. I år blir det julaften to steder samme dag faktisk. Vi skal først til broren min og feire sammen med dem, mamma, pappa og familien min før vi reiser videre til foreldrene til Andreas litt senere på kvelden. Jeg elsker julen og gleder meg skikkelig! Selv om jeg ikke har hatt ordentlig julestemning på flere år.

Vel vel, vi blogges mer senere <3

EN GLAD HEMMELIGHET

Hei dere!

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter en helt fantastisk morsom tur til Sandefjord. Var der bare i 24 timer, men gud så gøy det var. Jeg har ikke ledd så mye på lenge. Dere som følger meg på snap fikk jo se nok av det, haha. Julebordet var med andre ord en suksess! For en herlig gjeng. Masse god mat, god musikk, morsomme leker og bra mennesker. Jeg storkoste meg. Synd det hele er over allerede egentlig. Skulle gjerne hatt denne kvelden på repeat. Er det noen jeg ler mye med så er det uten tvil Julie og Celinda. Vi ler mer enn vi snakker sammen, hahaha. Er så glad i de to jentene, virkelig. Tusen takk til alle sammen som gjorde kvelden perfekt. Dere er så bra <3

Julie og Celinda <3

Jeg var dessverre helt elendig til å ta bilder i går, men heldigvis hadde Julie tatt noen som jeg fikk tilsendt. Filming er vel mer min sterke side, om man kan si det slik, haha. Jeg filmer alt og bare ler masse. Herregud. Fikk litt smålig fylleangst når jeg så mystoryen min i dag tidlig, men fant ut at nei vet du hva jeg lar det ligge der. Måtte jo bare le av hvor mye dumt vi gjør. Møtte også mange venner fra Sandefjord på byen, noe som var veldig hyggelig! Alt i alt en tipp topp kveld altså. Har dere meg ikke på snap og vil se hvor mye rart vi drev med i natt før det forsvinner? inemm heter jeg der.

SÅ dere. Så jeg lovte på snap i natt å fortelle en glad hemmelighet på bloggen i dag. Først tenkte jeg “hæ”, men jeg har jo ikke fortalt dere det enda. ANDREAS VANT BUDRUNDEN OG VI FLYTTER INN I DRØMMEHUSET NESTE ÅR. Jeg ble helt satt ut og trodde ikke på han først når jeg fikk meldingen. H e r r e g u d så gøy! Jeg gleder meg så vanvittig mye. Bilder skal dere få se når vi har flyttet inn og alt er på plass. Det er så fint!!!! Æææh.

Ellers skal jeg bare slappe av med serie resten av kvelden. Regner egentlig med at jeg sovner snart også. Er ganske sliten og redusert etter gårsdagen. Vi blogges mer senere <3