HVA HAR JEG PÅ MIN TELEFON?

Hei alle sammen!

Jeg beklager det lille fraværet mitt de siste dagene, men i helgen hadde jeg så altfor mye å gjøre, og etter helgen ble jeg syk. Jeg har hatt så mye på planen at jeg ikke har rukket å ta “vidunderkurene” mine, så på tirsdag smalt det for fullt. I morgen tidlig skal jeg til legen. Jeg har faktisk tenkt tanken på om det kunne vært lurt for meg å fjerne mandlene mine. Snakket med Hannah om det senest istad. Kjæresten til Hannah er akkurat som meg, syk hele tiden. Etter å ha hørt fra venner og lest på nettet fra folk som skriver om sin erfaring rundt det, må jeg innrømme at jeg er livredd. Blødninger og komplikasjoner herfra til månen jo? Er det noen av leserne mine som har fjernet mandlene og kan dele sin opplevelse?

Ellers, til det innlegget egentlig skulle handle om! Det er en del som har spurt om jeg kan vise hva jeg har på mobilen min. Og ja, det kan jeg jo! 

Bakgrunnsbildet mitt er selvfølgelig av Andreas ♡ Favorittbildet mitt av han! 

Forsiden min ser altså slik ut. Her har jeg de appene jeg bruker absolutt mest.

Facebook, instagram, snapchat, spotify, messenger og blogg trenger jeg vel ikke si så mye om, regner jeg med?

VSCO bruker jeg til å redigere bildene mine, både til instagram og blogg. Brukt denne appen i flere år nå! 

Uber bruker jeg ikke så mye lenger.. Etter pop forsvant har jeg ikke tatt uber faktisk. Appen har bare blitt værende der.. Kommer til å bruke den i LA!

Når vi først er inne på det med mobilen.. Er det bare jeg som får helt panikk når det er rød varsel på ulike apper?? Jeg sitter hele tiden og fjerner alle varsler på alt, for føler det er et rot i hodet mitt når de er der. Sånn som dette:

Skjønner dere greia? Så sykt befriende og ikke ha noen varsler.

Redigeringsmappen min. Her er de andre appene utenom VSCO som jeg bruker til redigering av bilder.

Perfect365 er enda en app jeg har brukt i flere år. Synes helheten på bildene blir så mye bedre om man finjusterer litt i denne appen. 

Facetune 2 bruker jeg til å lysne bildene og gjøre dem skarpere. 

LD bruker jeg når jeg vil adde en light flare, altså fremheve sollys eller fine stråler. Var denne jeg gikk litt overkill med på bursdagsbildene til Emil, haha.

Afterlight bruker jeg de gangene jeg vil ha kornete bilder.

KiraKira+ er en app jeg har lett etter lenge og endelig fant ut av for cirka en måned siden. Dere har sikkert sett på instagram av folk får skikkelig “sparkly” og glitrende bilder? Det er altså KiraKira+ som brukes til dette.

Snapseed har en del kule filter og kan brukes til å gjøre bildene mer klare. 

❤Mat❤

Foursquare er supersmart om du er på ukjente steder. Appen finner restauranter, nattklubber, ting du kan gjøre og alt mulig som er i nærheten av der du er. Bruker denne mye når jeg er ute og reiser.

Domino’s, trenger jeg si mer? Jeg er uansett ekstremt skuffet og lei meg for at de har sluttet med stuffed crust bunn. Kjøper heretter kun pizza der hvis det er krise. Boikotter når de slutter med det eneste jeg kom dit for. Dere må seriøst få bunnen deres tilbake. I’m crying.

TripAdvisor bruker jeg egentlig aldri. Vet ikke hvorfor jeg har den..

Foodora, my love ❤ Veldig skuffende at Foodora ikke funker her jeg bor nå, vel og merke. Skjønner dere problemene mine eller? Ikke mer stuffed crust på Dominos og ingen Foodora levering mer.. O m g.

Jeg elsker mat, så om dere har noen apper å anbefale, please do!

Alltid kjekt å ha!

Ruterreise bruker jeg masse for å finne reiseruter. Er tross alt ikke lommekjent i Osloby.

NSB bruker jeg når jeg tar tog.. Surprise!

Ruterbillett bruker jeg daglig. Tar kollektivt til jobb og må derfor ha månedskort.

Momondo er enkelt, billig og smart om du vil finne flybilletter og/eller hotell.

Airbnb har jeg faktisk ikke brukt enda, men hørt så mye bra om! Vi bodde på airbnb i Stockholm som Tina hadde booket og det funket veldig greit. Man kan jo finne veldig fine steder og bo til en veldig billig penge! Tipper vi kommer til å bo på airbnb i LA.

Norwegian – flybilletter og oversikt over reisene mine, that’s it.

Når Ine kjeder seg eller er på vors – mappen.

Candy Crush Soda og Candy Crush er noe jeg spilte ekstremt mye før. Mest på ungdomsskolen og videregående, men har spilt litt når jeg er ute å reiser og kjeder meg også. Jeg er på bane 775 nå, he he he

Gardenscapes var det Alessa som fikk meg til å begynne med. Spiller det alltid når jeg ikke har noe som helst å gjøre. Det er litt som en blanding av Hay Day og Candy Crush. Du spiller baner som likner Candy Crush og får stjerner til å bygge ting!

Picolo er en drikkelek. Den er veldig grei å bruke på vors om man trenger å lære seg navn! Man skriver inn alle sitt navn og så velger appen tilfeldig og sier hva hver enkelt skal gjøre, si eller drikke.

Drikkeleker – Ring of fire, jeg har aldri, over eller under osv. Da slipper man komme på ting selv! Enkelt og gøy.

Charades er supergøy! Dette kan man gjøre både på vors eller for moro. Du sitter med mobilen plassert i pannen og så skal de andre mime og du prøve å gjette hva det er. Man blir filmet samtidig, så det er veldig gøy å se videoen etterpå, haha.

Kahoot vil jeg tippe de fleste har spilt på skolen. Sist jeg spilte det med noen venner var det over 1000 stk fra snapchat som deltok sammen med oss. Kan ikke ha vært veldig gøy når dere ikke så spørsmålene, men morsomt at alle ble med allikevel! Enkelt og greit; man skal svare på spørsmål og den som svarer raskest og mest rett, vinner.

Photo Roulette er litt det samme som Kahoot bare med bilder. Alle som deltar må ha appen og skrive inn en kode. Appen velger tilfeldige bilder fra kamerarullen til alle som deltar. Man må altså gjette hvem sitt bilde det er som dukker opp. Alle tør ikke dette, men det er veldig gøy!

En mappe med masse random bare.

Gobi er noe liknende snapchat og instastory, bare bedre! Vil tro fler og fler kommer til å bruke denne appen etterhvert.

Jodel er stedet hvor jeg finner ut ting om folk jeg kjenner som hverken jeg eller dem visste selv engang. Det er helt sykt hvor mye dritt som blir skrevet inne på denne appen. Jeg lurer veldig på hvem det er som står bak mye av det som kommer ut. Vil tro mesteparten av det som blir skrevet om folk som er i samme gjenger, må komme fra samme person og kanskje en innad i vennekretsen. Det er skummelt å tenke på. Man kan virkelig ikke stole på noen.

Twitter lastet jeg ned igjen for litt siden etter jeg leste denne historien. Er der for å holde meg oppdatert siden han fortsatt twitrer om det.

Dreamdays bruker jeg for å telle ned til dager jeg gleder meg til! Bursdager, reiser etc.

PasientSky bruker jeg når jeg må bestille legetime. 

Pinterest bruker jeg mest for å finne inspirasjon til hårfarger og negler.

Bitmoji har jeg for å ha en egendesignet bitmoji på snapchat, ikke noe mer, haha. Kan man gjøre noe mer med bitmoji egentlig?

De andre mappene mine inneholder bare masse apper som var på mobilen fra før eller som jeg aldri bruker. Bortsett fra vipps, talkmore og mobilbank appen, men de regner jeg med dere vet hva gjør! Håper dere ble fornøyd med innlegget ❤

DEN VERSTE HELGEN I ÅRET

Ja, da er den her. Den verste helgen i året for min del. Det er russens skitur til Sälen, hvor Andreas også er med for å blant annet ha konsert. Grunnen til at denne helgen er så grusom for min del er fordi jeg hvert år får tilsendt så sinnsykt mange ubehagelige meldinger og bilder. Det går ikke på tillitten min til Andreas, for stoler på han, det gjør jeg. Det er bare så ekstremt slitsomt og vondt å få så mange påstander tilsendt. Personer som drar ting helt ut av sammenheng, misforstår eller tror de ser noe annet enn det de egentlig ser. Jeg vet at helgen er slitsom for hans del også, flere tusen drita russ som alle skal snakke med han og ta bilder. Nå er det tredje året Andreas reiser til Sälen mens han er sammen med meg, så det går selvfølgelig bedre for hvert år. Vi har vært sammen lenger og jeg har vært igjennom alt et par ganger allerede. Hittil er det uten unntak at jeg får tilsendt minst to meldinger fra tilfeldige personer som påstår noe. Vi får se hvordan det går i år. Andreas og jeg ringer hverandre med engang hvis det skjer. Det er slitsomt, ubehagelig og vondt. Jeg vil at han skal kunne kose seg der uten at folk sprer falske rykter og at jeg kan sitte trygt hjemme uten bekymringer. Man blir jo selvfølgelig litt påvirket med en gang man leser noe. Selv om man vet at det ikke er sant, så stikker det og gjør litt vondt. Det er trist at folk vil ødelegge for andre på den måten også. 

Jeg håper i år kan bli en forandring og at han kan kose seg masse denne helgen mens jeg har det fint her hjemme. Sälen er dødsgøy og jeg husker bare hvor mye jeg koste meg der som russ selv. De to dagene der borte går så altfor fort og når det hele er over vil man bare tilbake med en gang.

Tenk at det er 3 år siden disse bildene ble tatt. Dette var før “Galla-middagen” i Sälen året jeg var der. Så må jeg fortelle dere noe sykt. Dere ser siste bildet av Magnus og meg? Det ser ut som jeg har på meg svart strømpebukse, noe jeg ikke hadde. Jeg hadde ingenting på meg som på første bildet. Lurer veldig på hvorfor jeg ble så sykt svart på beina akkurat der?? Spesielt. Forandret meg ser jeg også at jeg har gjort på disse tre årene, haha.

Er det noen av dere som leser bloggen min som skal dit i helgen kanskje?

DETTE ER HELT SYKT! JEG HADDE FLYTTET MED EN GANG!

Okei, nå må jeg vise dere noe helt sykt. Det kan godt hende flere av dere har lest dette allerede, men for dere som ikke har, så må dere gjøre det. Hannah sendte meg en link for et par dager siden og jeg fikk frysninger. Dere må lese alt, jeg lover at dere kommer til å sitte igjen med en ekkel følelse etterpå. Hadde det vært meg hadde jeg flyttet ut med en gang. Jeg skjønner faktisk ikke hvorfor han bor der enda?? Dere finner link HER. Han som har skrevet dette holder fortsatt på å oppdatere. Som dere ser så er alt fra ganske nylig. Jeg vil ikke avsløre noe egentlig, føler det er mye bedre at dere bare leser selv. Det er forresten på engelsk. Helt sykt spør du meg. Jeg hadde aldri turt å bo der.

Kort fortalt: Det er en mann som opplever ting i leiligheten sin også oppdaterer han om det på twitter. Filmer, bilder og skriver om hendelser.

Et par nye bilder fra shooten med Saxegaard i sommer!

DETTE ANBEFALES Å PRØVE!

I går gjorde jeg noe skikkelig gøy sammen med en vennegjeng. Vi var nemlig på The Escape Games i Oslo. Jeg har jo gjort dette en gang før i utdrikningslaget for Tina tidligere i år, men har siden da gledet meg til å gjøre det igjen en dag. Det er jo så gøy! Veldig morsomt å gjøre noe annet enn det vanlige som å dra på kino, dra ut å spise eller bare sitte hjemme og hygge seg. Vi samarbeidet veldig bra synes jeg og klarte å komme oss ut av rommet før tiden var ute. Det anbefales veldig å prøve det ut! Kjempemorsomt. Kommer absolutt til å gjøre det flere ganger. For de som ikke vet hva The Escape Games er, så går det ut på at man blir låst inne i et rom og må løse oppgaver for å klare å finne nøkkelen til døren innen 60 minutter er over. Veldig gøy!

Måtte låne bildene fra Martine, hehe.

Etter The Escape Games dro Morten, Sofie, Hannah, Andreas og jeg for å spise mat. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var så sulten og maten på restauranten vi spiste var sååå god! Vi var på Jaipur, en indisk restaurant som ligger i Karl Johan rett over Max Burger. Det er faktisk veldig sjeldent jeg spiser indisk og etter i går lurer jeg på hvorfor?? Det er jo så utrolig godt. Så det må jeg gjøre oftere fremover! Etter maten ble Hannah og jeg med Andreas til Lillestrøm på russekro. Vi tenkte det var greit å utnytte dagen og Hannah har faktisk aldri vært på russekro før?! Det synes jeg er ganske sykt, så nå i en alder av 22 år var det jammen meg på tide. Alt i alt en veldig produktiv dag kan man si. Da skjønner dere kanskje hvorfor jeg ikke klarte å presse tid til å oppdatere dere underveis. Jeg slenger med noen flere bilder og så blogges vi mer senere <3

BURSDAGSFEIRING

I går var det duket for bursdagsfeiring for selveste Emil! For dere som ikke vet hvem han er, så er han en av de beste vennene jeg har og vi har kjent hverandre i sånn 8-9 år. Snart 10 års jubileum det, shit. Tiden flyr virkelig avgårde. Vi har faktisk kanskje noen planer på lager som kan ha noe med bloggen å gjøre. Alt er ikke helt sikkert enda, vi får se, men jeg tror det kan bli ekstremt gøy hvis vi får det til! Så forhåpentligvis bare å glede seg, hehehe. Anyways.. Tilbake til kvelden.. Først var vi alle hjemme hos Emil, noe som var veldig hyggelig! Fikk møtt mange av vennene mine fra Hamar igjen pluss noen nye nære kjære. Promillen var ikke noe problem hos noen av oss, og første utested ble selvfølgelig Elsker. Hannah og jeg bestemte oss etter hvert for å reise videre på Sirkus for å møte noen flere venner der. En veldig hyggelig kveld ♡♡ Formen er ikke like mye å skryte av i dag, men vi har akkurat våknet fra en 2-3 timers lang powernap, og gud så deilig det var. Det hjalp virkelig. Nå skal vi vel egentlig bare slappe av enda mer før vi sovner nok en gang. Legger ved noen bilder fra i går, så blogges vi igjen i morgen ♡

Jeg har jo forresten besøk av Hannah nå! Hun kom med bussen fra Kristiansand i går og skal være her til tirsdag. Har gledet meg lenge til å være med henne igjen og endelig fikk vi det til. De andre helgene vi har planlagt har det enten dukket opp noe for en av oss eller noen av oss blitt syke. Helt håpløst.. Så endelig! Dagen i dag har bare gått med til å spise mat, sove og slappe av. I morgen skal vi prøve å få utnyttet dagen litt bedre, heh. Velvel, vi snakkes.

TUSEN TAKK

Jeg må bare gå rett på sak og si tusen takk for alle de søte kommentarene på gårsdagens innlegg både på selve innlegget, facebook og snapchat ♡ Dere er virkelig herlige! Tusen tusen takk ♡♡ Så har jeg nok en gladnyhet! Mest for min del, men uansett. Jeg har blitt mye bedre og skal endelig tilbake på jobb igjen. Det skal bli skikkelig deilig å komme seg ut og gjøre noe nå. Er så rastløs og lei av å bare ligge inne. Bedre form betyr også bedre blogging, yey. Jeg har faktisk rukket en del i dag allerede. Dusjet, tatt ansiktsmaske, spist frokost, ordnet meg og tatt bilder! Det sier kanskje litt om hvor mye bedre formen min er. Har heldigvis førstevakt på jobb i dag også, så håper det ikke blir alt for sent med tanke på at jeg får overnattingsbesøk i kveld. 

Jeg har forresten tatt vippebøy og farget vippene! Herregud så fint det ble og gud så deilig. Følte meg mye freshere med en gang. På bildene her har jeg kun étt lag med mascara over. Ble de ikke fine? Det er venninnen min Raija på Beauty House Pilestredet som har fikset dem. Hvis dere vil bestille time kan dere gjøre det HER.

Nå er det kun en time til bussen går, så jeg må nesten få gjort litt småting her hjemme før jeg drar. Har enda ikke fått tatt bildene av innkjøpene mine, men satser på jeg finner energi og tid til det enten i kveld eller på dagen i morgen. Genseren på bildene er ny da! Så deilig og fin, ikke sant? Den er fra Bik Bok. Har blitt så ekstremt glad i store, varme gensere. Det er så digg nå på denne tiden samtidig som det er fint! Looove.

Vi blogges mer senere ♡ Igjen, tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen. Jeg blir så glad ♡♡

MEG UTEN SMINKE

Hei alle ♡ Håper dere føler dere bedre enn meg i dag.. Jeg er nemlig fortsatt sykmeldt fra jobb.. Ekstremt kjedelig og ikke gøy. Jeg har ikke tid til å være syk. Selvfølgelig måtte jeg bli dårlig på det mest upassende tidspunktet også. Det skjer så mye til helgen at jeg MÅ være frisk igjen i morgen, senest fredag, enkelt og greit. Motivasjonen til å blogge er ikke den beste når jeg er som dette heller. Ligger tross alt rett ut hele dagen i kosedress uten sminke. Man har ikke veldig lyst til å ta bilder av seg selv når man er sånn eller gjøre noe i det hele tatt, så motivasjonen ja, den er ikke helt der. Allikevel prøver jeg tvinge meg selv til å i hvert fall poste ett innlegg om dagen. Skal søren ikke falle ut av det denne gangen!! Nå skal bloggingen min vare. Det er jo så gøy!

Ellers skal jeg straks spise middag sammen med mamma og pappa ♡♡ De er nemlig på besøk! Snilleste som kommer og tar vare på meg når jeg er dårlig ♡♡

Dette er faktisk de første bildene jeg noen gang poster av meg selv, sminkefri, på sosiale medier. Tidligere har jeg aldri kunne prøvd helt en gang på grunn av vippeextensions heller.. og før det var jeg for usikker. Jeg er fortsatt ikke helt komfortabel med meg selv, men jeg jobber med det. Her har dere i hvert fall meg, uten sminke og uten filter. I en alder av 21 år turte jeg endelig å gjøre det.

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Okei.. Hold dere fast sier jeg bare. Jeg synes det er veldig gøy med sånne innlegg hos andre, så da håper jeg det faller i smak hos dere også. Selv synes jeg det er litt tortur og jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg gjør dette mot meg selv. Det er gøy da, er det ikke? Når man tar flere hundre bilder iløpet av en dag så sier det seg vel selv at ikke alle blir like bra. Man velger tross alt ut de 4-5 beste og lar resten bare bli liggende der. Jeg sletter dem jo aldri? Noe jeg kanskje burde gjort. De tar jo opp unødvendig plass på mac’en egentlig.. Nå begynner jeg å bable igjen. Alright, la oss bare hoppe ut i det.

Leppestift på tenna <3<3

Dere skulle bare visst hvor mange bilder jeg tok før jeg oppdaget at jeg hadde leppestift på tenna på absolutt alle bildene den dagen… Er det mulig. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilket av bildene som er verst i dette innlegget, men en ting er sikkert, jeg er helt forferdelig urolig foran kamera?? Beveger meg på nesten alle bildene. Man skal dog ikke “kimse” av at å ta bilder med selvutløser er en kunst i seg selv. Plutselig kommer bildene etter hverandre i lynfart og plutselig går det flere sekunder mellom dem. Helt håpløst. Skal bli så deilig nå som jeg endelig har fått tilbake selvutløserkontrollen min. Yey!

Ellers er jeg fortsatt hjemme i Hamar siden jeg har blitt enda mer dårlig over natten. Glemte selvfølgelig “vidunderkurene” mine mot forkjølelse hjemme i Oslo.. Så jeg har vært en tur på helsekost og hamstret med meg ny propolis og echinaforce. Satser på at jeg ikke er for sent ute denne gangen, men klarer å bekjempe basseluskene nok en gang. Er helt forferdelig sliten og ubrukelig nå. Hodet mitt føles som det skal sprenge. Hannah kommer jo til helgen og Emil har bursdag, med andre ord har jeg ikke mulighet til å bli mer syk nå. Sist Hannah skulle besøke meg var det hun som ble syk, denne gangen er det meg. Uaktuelt. Skal stappe i meg overdose av dråpene mine de neste dagene. Hadetbra bakterier og drit. 

Gleder meg forresten veldig til å vise dere alt jeg har mottatt i posten de siste to ukene! Det er sååå mye fint!! Wæææh. Skal prøve å få ut første innlegg med det i morgen ♡♡

MEG SOM LITEN

 

Hahaha, jeg lo så godt av det siste bildet! Var veldig gøy å se gjennom disse gamle fotoalbumene. Det er flere år siden jeg har sett dem selv. Forandret meg kan man vel trygt si at jeg har. Kjenner dere meg igjen? Hehe.. Har spart tenåringsbildene pluss litt til, til et senere innlegg forresten. Skjønte det var flere av dere som var veldig nysgjerrig på hvordan jeg så ut i blant annet “sædcelle-bryns-perioden” min, haha. Det kommer.. Snart.

Ellers.. Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma og pappa og ser på hockey. Vi har spist rakfisk i dag og resten av kvelden går nok med til å ligge rett ut i sengen tenker jeg. Jeg har vært i skikkelig dårlig form i hele dag og ekstremt svimmel. Håper jeg sover det av meg og er bedre igjen i morgen. Det er bare en kort tur jeg er hjemom denne gangen, grunnet personlige årsaker. Jeg er tilbake i Oslo igjen allerede i morgen. Det har skjedd mye de siste dagene som har gjort at jeg har mistet litt energien til bloggingen. Jeg håper ting blir bedre fremover og at jeg finner motivasjonen tilbake. Jeg var jo så gira senest for en uke siden! Setter i hvert fall stor pris på dere som er innom og leser og kommer med så hyggelige tilbakemeldinger ♡♡ Tusen tusen takk!! 

Hva synes dere om innlegg som dette?

UKENS SPØRSMÅL DEL 2

Hei alle sammen! Beklager fraværet, men de siste to dagene har vært mer hektisk enn noen gang. På fredag var jeg først i Drammen (blogger mer om dette senere) og når jeg kom hjem måtte jeg ordne meg og reise med engang for å rekke bursdagen til Isabelle. Så våknet jeg og jobbet i hele går. Var hjemme klokken tolv.. Det har vært helt umulig å finne tid til å blogge. Får så dårlig samvittighet av det, men jeg skal prøve å gjøre det godt igjen. Skal fortelle dere mer om de siste dagene litt senere. Først kommer ukens spørsmål!

Er du fyllesyk i dag?
– Haha, Henning du er morsom. Fikk selvfølgelig dette spørsmålet i går, og han visste veldig godt svaret. Jeg trodde jeg skulle dø på jobb i går. I dag er jeg heldigvis helt fin!

Se for deg om 5 år. Er du og Andreas fortsatt sammen? Har dere barn? Har dere kjøpt eller bygd hus sammen?
– Jeg håper og tror vi fortsatt er sammen da. Andreas er vel pensjonist allerede, jepp du leste riktig, pensjonist om 5 år. Om vi har barn er jeg usikker på, men jeg vil ha barn før jeg er 30, så om vi fortsatt er sammen har vi nok det. En ting er sikkert, vi har garantert kjøpt eller bygd hus innen 5 år. 

Hvor mye tjener TIX på en russelåt?
– Mer enn en gjennomsnittlig norsk årslønn.

Når begynte du å drikke?
– Åh gud, dette er litt sykt. Jeg var alt for ung. Problemet var at jeg hadde så sykt mange eldre venner. Jeg var 13 år gammel. Da var det vel og merke veldig lite jeg drakk. Var aldri full noen gang eller noe. Den “ordentlige” drikkingen startet vel når jeg var 16-17 år. 

Har du silikon?
– Ja, det har jeg.

Hvor mange gram silikon har du?
– Vet dere hva, jeg er nesten litt usikker, haha. Er så lenge siden jeg gjorde det at jeg husker ikke helt. Det er mange som lurer på ting angående silikon, så tenker heller å lage et eget innlegg med spørsmål og svar på dette senere. Skal prøve å finne igjen hvor mye jeg tok også. Husker helt ærlig ikke.

Har du noen piercinger?
– Telles hull i ørene? Haha. Nei, jeg har ingen piercinger. Eneste stedet jeg har hull er i ørene. Har to hull på hver side.

Lar du Andreas ligge med andre jenter for å ikke miste han?
– Dette spørsmålet synes jeg er helt sykt. Selvfølgelig gjør jeg ikke det!?! Hvis jeg måtte gjort noe sånt for å ikke miste han hadde vi ikke vært sammen. Sykt om folk tror man må la kjæresten sin ligge med andre for å beholde han selv. Det er ikke et sunt forhold og jeg håper ingen tillater å ha det sånn. Det blir selvfølgelig noe helt annet om et par velger å ha åpent forhold. Vi har ikke et åpent forhold og jeg kunne aldri klart å være i ett. Andreas har uansett turnet så mye at han ikke har interesse av å ligge med andre jenter 😉

Kan du lage sminkevideo?
– Det er flere som spør om dette. Skal prøve å få tid til det en dag!

Nå har jeg akkurat hentet mamma på togstasjonen og må løpe snart for å rekke jobb selv. Vi blogges i kveld <3