HAR JEG TATT KOSMETISKE BEHANDLINGER?

Vel, heisann dere!

Nå begynner det å bli altfor lenge siden dere har hørt fra meg. Jeg tenkte egentlig å skrive litt om dette på instagram, men innså at det ble altfor liten plass til å kunne fortelle ordentlig om det. Forrige uke var jeg nemlig i Drammen hos Marit på M klinikken. Marit er kosmetisk sykepleier, så dere kan vel nesten gjette hva jeg skal skrive om. Det stemmer; kosmetiske behandlinger. 

Jeg har lenge ønsket å fylle leppene mine for å få de litt fyldigere. Samtidig har jeg vært utrolig skeptisk. Jeg har vært redd for å havne hos noen som eventuelt skulle ende opp med å “ødelegge utseende mitt”. Ikke nok med det.. Jeg har også vært utrolig redd på grunn av sprøyteskrekk og det at jeg tåler ekstremt lite. Etter å ha lett nøye og forhørt meg rundt med venner og bekjente, endte jeg opp hos Marit. Valget mitt kunne virkelig ikke vært bedre! Hun er en mester på det hun driver med og jeg kunne ikke følt meg mer trygg eller bedre tatt vare på. I tillegg til at Marit er så profesjonell og dyktig, er hun en av de hyggeligste og søteste menneskene jeg har møtt! Hun møtte meg med det største smilet og fikk meg til å føle meg spesiell helt fra første sekund. 

Marit har 6,5 års erfaring som kosmetisk sykepleier og 14 års erfaring som sykepleier på legevakt. Hun er ekstremt opptatt av at hver og en enkelt kunde skal føle seg spesiell. Hun tar seg ekstremt god tid og tar hensyn til dine ønsker og behov. Skulle du for eksempel være usikker på hvor mange ml som passer dine lepper og ansiktet ditt best, er ikke dette noe du trenger å bekymre deg for; Marit hjelper deg. Jeg anbefaler alle som vurderer eller har bestemt seg, for å reise til Marit for en konsultasjon og/eller behandling. Da kan hun besvare alle spørsmål og dere kan sammen finne ut hva som passer deg og dine ønsker/problemer best. Målet til Marit er at du skal bli helt fornøyd – uten å måtte bruke alle sparepengene dine.

Et ekstra stort pluss og det som reddet meg fra den største skrekken, var bedøvelseskremen hun bruker. Den gjorde meg helt nummen og behandlingen ble dermed smertefri. Det var selvfølgelig en litt ubehagelig og rar følelse, men vondt var det ikke. Det som satte ut meg var skrekken for eventuell smerte, men det var ikke noe probelm siden Marit tok hensyn til meg under hele behandlingen og pauset opp når jeg trengte det. Noe jeg satte veldig stor pris på!

Mitt ønske ved behandlingen var å beholde leppene mine så naturlig som overhodet mulig, men gi de et “lite touch av sexy” som Marit så fint sa! Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd og jeg gleder meg bare til jeg skal tilbake. Noe jeg, med skrekken min, aldri hadde trodd jeg kom til å si. 

Dere kan kontakte henne ved å sende en sms til 414 05 407. Priser og mer informasjon finner dere ved å klikke her.

Juvéderm er produktet vi brukte i leppene mine. Juvéderm brukes til mange forskjellige områder i ansiktet. Juvederm egner seg spesielt godt til å fylles inn i kinn og under øyne, linjene fra nese ned mot leppe, “sure munnviker” eller i selve leppen.

Se så naturlig og fint det ble! 

Når jeg først var hos Marit for en behandling, ble vi enige om å sette litt botox også. Jeg har slitt mye med migrene og det var slik vi kom frem til at denne behandlingen kunne være bra for meg. Tenker å skrive mer om erfaringene rundt dette når botoxen har begynt å virke skikkelig og jeg har fått følt på resultatet over tid. Foreløpig har jeg ikke hatt vondt i hodet siden jeg tok behandlingen og som et pluss har rynkene i pannen min og sinnarynken også begynt å forsvinne. Det gjør jo absolutt ingenting at man får dette som en bonus i tillegg til den egentlige meningen bak selve behandlingen, gjør det vel? Jeg gleder meg til den har begynt å kicke inn skikkelig og håper selvfølgelig at behandlingen virker for meg og at jeg kan si farvel til mye av hodepinen min, i beste fall all hodepine. Dere hører mer fra meg om dette senere!

Det er ikke alle som vet, men en kosmetisk behandling trenger ikke bare være for “å fikse på utseende”. Man kan rette på feil eller problemer man har også. Det er så altfor mange som henger seg opp i dette såklate “duckface” uttrykket. Det er så mange naturlige og vakre jenter der ute, som går rundt deg daglig som har gjort små korrigeringer. Det handler om små, riktige mengder hjelp som du ikke ser, men som er akkurat nok til å utgjøre den lille forskjellen som skal til for at en person skal bli fornøyd. Går du til en dyktig person med riktig ekspertise, kunnskap og råd, er det ingenting å bekymre seg for. Er det noe du sliter med, som du lurer på om kan behandles; bestill en konsultasjon og Marit kan hjelpe deg og gi deg gode svar! Konsultasjon er helt gratis. Det er mye bede å reise til noen som har peiling og virkelig vet hva de driver med, enn å for eksempel søke rundt på nettet og få feil svar.

Jeg håper jeg har forklart meg godt nok og skulle det være noe dere lurer på er det bare å stille meg spørsmål i kommentarfeltet.
Disse besvarer jeg i et eventuelt innlegg senere