I MAI SKAL JEG..

Ta mer vare på meg selv.. Jeg skal bli flinkere med kostholdet og komme igang med treningen igjen. Det vil si mindre alkohol og festing også. Det har det dessverre blitt litt for mye av den siste måneden.

I “kjendisbursdag”.. Benedikte og Vilde skal feire bursdagen sin og det er selvfølgelig kjendisbursdag. Hvem jeg kommer til å kle meg ut som får forbli en overraskelse for dere blogglesere. Kanskje dere klarer å gjette?

Være noen dager i Sandefjord.. Siden Andreas reiser til USA 18. mai og blir borte en hel måned, er planen å være noen dager i Sandefjord. Siden jeg først reiser ned dit for å feire en bursdag, kan jeg likesågreit bli der en uke eller noe, tenker jeg da. Noe jeg som alltid gleder meg masse til! I tillegg er jo Sandefjord så utrolig fint og koselig om sommeren. Jeg har faktisk lyst til å flytte tilbake.

Få litt farge på kroppen igjen.. Noe jeg gleder meg veldig til nå som sola endelig er tilbake er å få farge!! For herregud. Jeg er så lei av å smøre meg inn med selvbruning eller se ut som en snømann. Er det noen som ser syk ut uten brunfarge, så er det meg. Ekstra deilig skal det bli å slippe den klissete selvbruningen som lukter ekkelt. Stress er det også. Nei gud, la meg bli frisk! Jeg vil ut i solen!

Tilbringe mer tid sammen med venner.. Jeg jobber mye, men i mai skal jeg bli flinkere til å presse inn tid til venner. Det blir jo litt enklere nå som det går an å være ute også. Spise lunsj, sitte ute i solen og bare hygge seg. Jeg synes det er kjempetrist at jeg har så lite tid til vennene mine som det jeg har. Venner er så viktig! Jeg savner dere sånn, alle sammen.

Reise en dag eller to på Drammen Springtour.. Nevnte såvidt dette for dere i forrige innlegg, og jeg nevner det igjen. For jeg gleder meg virkelig! Sommer, sol, venner og hest.. Kan det bli bedre? Dersom jeg får til reiser jeg både fredag og lørdag neste helg. Jobber egentlig fredag, men håper Marie kan jobbe for meg slik at jeg kan få med meg Nationscupen! Det hadde vært gøy. 

Ariana Grande konsert, dersom jeg ikke tar feil.. Andreas har som nevnt tidligere lagt planer onsdag kveld, 10. mai. Jeg har en viss anelse og tipper det er Ariana Grande konsert vi skal på. Det kan godt være jeg tar feil, men om jeg har rett så blir jeg selvfølgelig veldig glad! Jeg elsker Ariana Grande, for de som ikke visste det. Hvor mye annet er det som skjer onsdag kveld? Høhø.

Hva skal dere i mai?

Er det noe håp, egentlig?

Dette med meg og blogging.. Det er jo så ustabilt som det går an å bli. Noe jeg kunne ønske det ikke var, for jeg elsker jo å skrive og ta bilder. Dessverre er det slik at tiden ikke strekker helt til for meg. Jeg jobber ekstremt mye og store deler av dagen, noe som gjør det vanskelig å presse inn tid til å blogge ordentlig. Når jeg først skal skrive et innlegg vil jeg at det skal bli gjennomført 100% og ikke bli noe halvveis og kjapt heller. Noe det eventuelt blir dersom jeg skal presse inn et innlegg eller to, før eller etter jobb. Etter blir egentlig helt umulig da jeg tidligst er hjemme rundt klokken ti på kvelden, og da er jeg i tillegg helt utslitt. Kjempetrist, da jeg synes det å blogge er utrolig morsomt. Jeg skal, som jeg har sagt sikkert en million ganger; prøve smått å blogge litt nå og da. Vil ikke love for mye siden jeg vet at det er vanskelig for meg å få tid, men jeg skal absolutt prøve så godt jeg kan. Det er jo så GØY! 

Det at flere av leserne mine fortsatt er innom daglig for å sjekke bloggen min er helt utrolig! Det er faktisk over 1 måned siden forrige innlegg ble publisert. Herregud, tiden går fort. Altfor fort. Det verste er at det egentlig ikke har skjedd så altfor mye siden sist heller. Føler det eneste jeg har å fortelle dere er jobb, jobb, jobb. Heldigvis skjer det litt mer i mai! Dermed håper jeg at bloggingen følger etter på det. Tross alt ikke så gøy for dere om innleggene mine daglig skal handle om meg og jobben min. Da er det bedre å blogge liiitt sjeldnere og heller ha noe mer spennende å fortelle, ikke sant?


 

Allerede neste uke skal Andreas og jeg tydeligvis bort 10. mai. Øyvind ba meg holde av datoen, men ville ikke fortelle meg hva vi skal. Jeg har selvfølgelig en viss anelse, for jeg vet jo én ting som skjer 10. mai. Som Andreas i tillegg vet jeg har ekstremt lyst til å reise på. Sa til Øyvind “det er det ikke sant?”, men han sa nei. Selvfølgelig sier han nei hvis han har fått beskjed om å ikke si noe. Jeg gleder meg i hvert fall bare til å være med kjæresten en dag nå! For de dagene har det ikke vært mange av i år. Det er såvidt han er hjemme og sover. Savner han litt for mye, og det er enda vondere at jeg vet han er opptatt nesten hver dag frem til 17. mai, og 18. mai reiser han søren meg til USA, igjen. Ikke nok med det.. Han blir borte i en hel måned (!!!) omg. Hardt å være artistfrue, kan man jo si.

Utenom det har jeg planlagt å reise på Drammen Springtour en eller to dager neste uke. Kommer litt an på jobben (selvfølgelig). Er jeg heldig klarer jeg å drasse med meg kjæresten dit en av dagene også. Springtour er jo bare så hyggelig! Om det er fint vær, selvfølgelig. Skulle vel og merke ønske jeg deltok selv, men sånn er det ikke i år heller, dessverre. Akkurat nå kunne jeg skrevet i en evighet og fortalt dere ?litt for mye?. Derfor tenker jeg det er bedre å fortelle mer om mai måned senere. Ville jo være dumt å røpe alt i ett og samme innlegg. Hva skal jeg blogge om fremover da? Haha. 

Nå skal jeg prøve å sove, enda mer. Søvn er noe de siste dagene har gått med til da jeg er sengeliggende og sykmeldt fra jobb. Forhåpentligvis føler jeg meg bedre i morgen og er klar for å jobbe igjen torsdag kveld. Er litt bekymret da jeg begynte å hoste veldig på morgenen i dag. Jeg pådrar meg alltid en sånn forferdelig hoste når jeg blir syk. Kan noen fortelle meg hvorfor det skjer hver bidige gang??? Det er så vondt og jeg er så lei.

Disse bildene kan dere vel da gjette at ikke er tatt de siste dagene.. Disse er vel fra forrige uke, om jeg ikke tar helt feil. Før tok jeg bilder av meg selv hele tiden og hadde en million bilder å velge mellom. Nå har jeg blitt sånn skikkelig arbeidskjerring som ikke gidder å ordne seg eller ta frem kamera. Altså, hva har skjedd? Bilder, skriving, blogging, instagram.. Det er jo egentlig min passion.