HVORDAN ENDRE DOC PÅ MAC

Er det et spørsmål jeg får veldig ofte, så er det hvordan jeg har endret doc ikonene på macen min. Sånn som dette:

Og nå tenkte jeg endelig å forklare dere hvordan man gjør dette. Det er nemlig veldig enkelt og går superraskt! Selv synes jeg det er mye søtere med disse ikonene enn de som egentlig er. Er dere ikke enig? 

Steg 1: Finne ikoner du vil bruke. Selv har jeg blant annet brukt denne og denne siden. Dere bare søker feks “cute”, “pink”, “spotify” etc og deretter kopierer ikonet. (Trykker cmd + c for å kopiere). Om jeg ikke finner det jeg leter etter på sidene gjør jeg det så enkelt som å bare google det jeg leter etter 🙂

Steg 2: Åpne finder og gå til programmer. Der finner du programmet du vil endre ikon på og venstreklikker. Jeg velger å vise dere hvordan jeg nå endrer på Skype-ikonet mitt.

Steg 3: Etter å ha ventreklikket på programmet velger du “vis info” og da vil et nytt vindu med programmet åpne seg.

Steg 4: Øverst i det nye vinduet vil du se navnet på programmet samt et lite ikon til venstre. Du gjør rett og slett så enkelt som å trykke på det lille ikonet og det vil bli en blå kant rundt det.

Steg 5: Trykk cmd + v (lim inn) og volah, ikonet har endret seg!

Steg 6: Det hender at du må skrive inn passord for å gjøre endringen. Etter du eventuelt har gjort det, er det bare å holde inn programmet du nettopp endret på docken –> Valg –> Fjern fra dock. Deretter drar du bare programmet med det nye ikonet over i docken igjen!

Så håper jeg dere forstod forklaringen min og at dere fikk det til <3 

UKEN SOM GIKK

Ukens tanke: At jeg vil tilbake til Stall Bergan igjen asap.

Ukens opptur: Ooog.. *trommevirvel*. Jeg skal tilbake på Bergan allerede på lørdag, woho!

Ukens nedtur: At jeg har shitloads mye klær å vaske etter uka i Sandefjord. Orker knapt starte. Vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne heller.

Ukens sang: Jax Jones, Raye – You don’t know me  ❤

Ukens person: Oooh, denne er vanskelig. Satte generelt stor pris på å møte stallfolka i Sandefjord igjen. Så dere deler denne, denne uken!

Ukens serie: Denne uken har jeg vært uten internett og har ikke sett på serier, faktisk.

Ukens obsession: Denne uken er denne ekstremt vanskelig. Har egentlig ikke hatt noen obsession mens jeg har vært borte.

Ukens mat: Kinamat, woho

Ukens gladnyhet: Det må jo nesten være at jeg skal tilbake på Bergan igjen en uke! Pluss at det ikke er lenge til.

Ukens lættis: Jeg har egentlig ikke noe sykt “lættis” å fortelle nå, men det har vært en generelt morsom uke! Føler ikke alt passer seg å si her på bloggen heller, dessverre. Blir vanskelig å dele noe internett-lættis også, når jeg har vært uten internett.

Virker jo nesten som om jeg har hatt en “kjedelig” uke, når jeg ser hvor korte svarene/setningene mine er. Det er altså helt feil! Jeg har storkost meg og blitt skikkelig sliten og støl, men det er greit. Gleder meg som en liten unge til å komme meg ned igjen! Så det i seg selv burde vel si nok om hvordan uken min har vært. Nå skal jeg dra ræva mi opp fra stolen og sette på en klesvask! Så blogges vi mer senere 🙂

Hvordan har uken deres vært?

 

Det gjør så vondt!

H-e-r-r-e-g-u-d det var vondt å ri i dag. Det merkes godt at "ridemusklene" ikke har vært så godt brukt i noen måneder. For fysøren, jeg slet i dag. Klarte ikke klemme med beina eller sitte rett i ryggen. Leggene mine verker, låra mine er helt shaky og rumpeballene klarer jeg knapt sitte på! Samtidig er jeg veldig støl i ryggen. Bare slit med andre ord. Fikk heldigvis en ganske rolig dag i dag med å kun ri to hester. Så krysser jeg fingre og tær for at jeg føler meg bedre i morgen.

Uansett, nå skal jeg snart reise til Celinda for å se ukens Paradise episoder. Har tross alt gått glipp av både mandag og tirsdag. Noe som suger da jeg hadde gledet meg til å se Martine på skjermen! Derfor skal Celinda og jeg se dem nå snart og senere reise til Susanne for å kose oss med dagens episode. Gleder meg!

Tar med macen i håp om at jeg kan stjele litt internett der borte, hehe. Det er fortsatt mobilblogging som skjer på stallen her. Det betyr dårlig med bilder, og generelt lavere kvalitet på innleggene. Det håper jeg å få gjort noe med.

Okei, vi snakkes senere <3

Første dagen i Sandefjord!

I går kveld rundt klokken halv tolv kom jeg endelig frem på Stall Bergan! Her skal jeg være de neste dagene og jeg kan ikke si annet enn at jeg storkoser meg allerede. Til tross for at rumpeballene mine verker samt leggene og lårene mine, så er alt bra! Tok meg noen velfortjente slurker med sjokomelk og bestilte pizza sammen med mamma. Det hjalp litt.

I skrivende stund sitter jeg faktisk på togstasjonen og venter på at toget til mamma skal komme. Hun ble bare med første dagen for å lukte litt hest igjen og for å levere bilen min som har vært stående hjemme i Hamar. Kjenner jeg gruer meg litt til å ri mer i morgen med tanke på hvor mye kroppen allerede verker.. Satser på at jeg "rir av" meg stølheten.

Uansett, ville bare si hei igjen! Og oppdatere dere litt. Nå skal jeg si hadet til mamma og komme meg tilbake for å se litt på sprangtimene som er i kveld. Vi snakkes mer senere <3 Har dessverre ikke internett enda, så blir mobilblogging inntil videre.

UKEN SOM GIKK

Ukens tanke: At jeg gleder meg som en liten unge til å reise på Stall Bergan igjen. Denne jobbdagen føles altfor lang. Vil bare komme meg avgårde!!

Ukens opptur: At jeg fikk snakket med Benedikte, avtalt å komme til Bergan og at det faktisk skjer! Herregud, har jo ikke ridd på flere måneder. Noe som var en del av hverdagen min daglig før. Flere timer om dagen til og med. JEG GLEDER MEG. Som dere sikkert har skjønt nå, haha

Ukens nedtur: De jævla mennene som stakk av på lørdag. Dere kan lese alt her, dersom dere ikke har gjort det. For noen idioter.

Ukens sang: Zara Larsson – I Would Like ❤

Ukens person: Min kjære Eline som fylte 21 år på torsdag! Hurra for deg ❤ Som jeg savner masse masse.

Ukens serie: Er det lov å si paradise? I dag sjekker søren meg venninnen min, Martine, inn også! Gleder meg masse og heier selvfølgelig på henne. Så innsjekken hennes på nettet og herregud så flott hun er!! Skjønner at jentene ikke ble så fornøyde når den baben sjekket inn. Guttene derimot. Siklet nesten! Haha, heier på deg Lundis ❤

Ukens obsession: Mozzarella!! Var hos Maiken på tirsdag og hadde nesten glemt hvor godt det er. Hun har selvfølgelig helt dilla og nå fikk jeg det igjen også. Spiste det som nattmat på fredag til og med. Bare ren mozzarella, nam nam. Ellers er det fantastisk godt med ciabatta, pesto, mozzarella og tomat! Som jeg forøvrig tipset Maiken om og ser at hun også har begynt å spise! Mozzarellajentene <3

Ukens mat: Er helt hekta på den ene burgeren vår på jobb. Burger med nachos, guacamole, ost, jalapenos og dressing <3 Dere hører vel kanskje hvor godt det må være??

Ukens gladnyhet: Kan nesten ikke si det med Stall Bergan, igjen, kan jeg? Haha. For det er garantert det beste jeg har fått høre på lenge. Bortsett fra det er jeg veldig glad for at så mange leser bloggen min og legger igjen søte kommentarer <3 Tusen takk!

Ukens lættis: Har sett videoen på The Ellen Show når Ellen tar med Britney Spears på shopping og spiller så ekstremt på det at de er kjendiser og kan gjøre hva de vil, så mange ganger nå, at jeg tror jeg trenger en ekstra hånd for å telle antall. Den er jo bare så morsom! Jeg virkelig elsker Ellen! Hun er fantastisk!

Dere kan se videoen her🙂 Gled dere, sier bare jeg!

JEG ER SÅ SINT

Hei dere! Snart skal jeg på jobb i 8-9 timer før jeg reiser direkte til Sandefjord. Regner derfor med at dette blir eneste gangen jeg rekker å ta turen innom bloggen i dag, dessverre.. Vil jo si hei før jeg drar. Gud vet om jeg får mulighet der nede. Uansett, det jeg egentlig skulle fortelle dere! Litt storytime i dag.

For de som ikke vet det, så jobber jeg som servitør. På lørdag jobbet jeg på en stasjon sammen med ei som heter Trude. Vi jobber ekstremt godt sammen og har det alltid veldig morsomt. Vel, den morsomme delen av å jobbe sammen skulle vise seg å bli litt kjip denne dagen også. Litt utpå kvelden hadde vi et bord med tre menn. De drakk masse øl, vin og spiste store biffer. Da de hadde fullført maten, spurte de meg om dessertmeny mens jeg ryddet bordet. Mens jeg var inne på oppvasken med tallerkener og søl, kommer Trude løpende “har bord 27 sagt noe til deg?”. Jeg svarer “nei, ikke noe annet enn at de ville ha dessertmeny”. Så sier Trude “ånei, jeg tror de stikker av” og tok rennafart mot hovedinngangen. Der står alle tre mennene utenfor og røyker. Trude forteller dem at vi har egen røykeplass på andre siden. Mennene svarer at grunnen til at de står der er fordi de hadde røyken i jakken sin. Både jeg og Trude blir veldig mistenksomme, men vil selvfølgelig ikke dømme noen. Vi bestemmer oss for at det er best om ikke begge står der og holder vakt. Det virker tross alt veldig mistenksomt og frekt fra vår side også, dersom vi skulle ta feil. Magefølelsen vår var vel og merke ekstremt vond. Tror dere ikke vi ser bort i hele 2 sekunder, snur oss og der løper de faen meg. Vi løp etter, men det var som om de forsvant ut av ingen steder. Poff, så var de helt borte. Securitas kom senere bort, snakket med oss og sa de skulle lete. Har dessverre ikke hørt noe, så regner med de kom seg unna.

Herregud så frustrerende og irriterende! Det at vi hadde mistanke så lenge og kunne unngått hele greia dersom vi ikke hadde sett unna. Skjønner virkelig ikke hvordan folk har samvittighet til å gjøre noe sånt. Tydeligvis er det mulig å være så frekke og ikke eie samvittighet. Åååh, jeg er så irritert over at vi ikke fikk tak i dem. Håper selvfølgelig de blir tatt slik at de får en form for straff for dette her. Samtidig håper jeg det ikke skjer med flere restauranter. Noe det helt sikkert gjør.. Det er virkelig ikke noe kult! Man føler seg ganske dum. Det er så ekstremt irriterende at vi snudde oss vekk. Vi var jo så sikre.. ÆÆH. Nei, nå skal jeg spise, pakke og komme meg avgårde. Må nesten bare glemme dette og håpe det aldri skjer igjen. For noen idioter, unnskyld. 

Noen som har opplevd noe lignende før?

 

 

Tilbake på hesteryggen!

Hei og hopp dere! Tenkte bare å ta turen innom for å fortelle dere at jeg reiser til Stall Bergan i morgen kveld. Jeg er litt usikker på om jeg får tilgang til internett der, men jeg krysser fingrene og håper jeg får tatt en del bilder og oppdatert dere. Jeg skal nemlig endelig tilbake på hesteryggen igjen! Så på vaktplanen at jeg hadde en del fridager neste uke og tenkte dermed det var bedre å reise til Sandefjord i noen dager enn å sitte her hjemme og fordrive tiden med serier på viaplay. Får litt trening i samme slengen også, noe jeg absolutt ikke har vondt av. Gleder meg som en liten unge som skal på rideskolen for første gang. Dere skulle bare visst hvor mye jeg savner det å drive med hest. Tror det beste som kunne hendt meg var at jeg fikk muligheten til å starte for fullt igjen. Det er bare så utrolig synd at hest koster så masse penger..

Uansett, jeg reiser til Sandefjord i morgen kveld og blir borte til fredag ettermiddag eller lørdag kveld. Litt usikkert enda. Kommer an på om jeg skal på noe greier i Lillestrøm fredag kveld eller ikke. Vil jo helst bare bosette meg i stallen når jeg først er der. Vet til og med nå at det kommer til å bli tungt å reise hjem. Gruer meg allerede. Skal virkelig nyte de få dagene jeg har! Forhåpentligvis får jeg mer tid fremover til å reise noen dager dit i ny og ned. Har faktisk ikke ridd siden i fjor sommer. Det er lenge siden det! Tenk om jeg har glemt det? Haha. Det er vel litt som å sykle, så glemt det har jeg vel ikke, men jeg er ganske sikker på at jeg er rimelig rusten. Støl, det er det ingen tvil om at jeg er om noen dager. 

Slenger med noen bilder fra jeg holdt på med hest tidligere (innendørs nm 2014), så blogges vi mer om det til uken (håper jeg)

Verdens fineste Balourough ❤

Her har dere en video fra tidligere på sommeren samme året. For de som er ekstra interesserte, haha. Det er samme hesten som på bildene over.

Orange is the new black?

Gikk til innkjøp av denne digge, orange genseren fra Carlings i går. Den kostet jo bare hele 175 kr. Kupp, spør du meg. Tenkte jeg skulle være flink og ta noen bilder av meg selv før jeg trasker meg avgårde på jobb. Jaggu klarte jeg det også. Til tross for hvor grusom og fæl jeg føler meg i dag. Er seriøst helt ødelagt nå. Vet virkelig ikke hvordan jeg skal overleve denne arbeidsdagen.. Det blir tungt det. Her har dere i det minste noen bilder av hvordan jeg ser ut i dag før jeg skifter til jobbklærne. Skal bli godt og gå med stram skjorte og vest i dag ja. Åh, godt det. Haha, herregud nå babler jeg fælt. Ingenting gir mening lenger snart. Tror jeg setter en stopper her. Vi blogges mer når jeg er litt piggere igjen. Det vil si i morgen, regner jeg med! Hejdå folkens.

 

Lunsj med gullet!

Herregud! I går var en travel dag. Hadde planer om å ta en tur innom bloggen flere ganger, men det var rett og slett ikke nok tid til det. Våknet opp, fikk melding av mamma som fortalte meg at hun og tante var på vei til Oslo. Dermed løp jeg i dusjen, sminket meg, løp på postkontoret, fortet meg hjem og tok turen ned til byen for å møte dem i noen timer. Rakk å være med dem i nesten 2 timer før jeg skulle møte Raija for lunsj. Jeg turet opp til Olivia, møtte henne, hygget oss sammen med god pasta og foccacia. Var vel sammen med Raija i rundt 1,5 til 2 timer også, før jeg måtte på vinmonopolet. Etter vinmonopolet var det bare rett hjem, skifte og ordne seg på nytt. Plutselig kom Fredrik. Vi drakk noen glass vin og reiste videre til Truth Nightclub hvor han arrangerte en russekro. Du leste riktig! Blir søren aldri ferdig med russ jeg. Skal vel ikke si så mye når kjæresten min er typ definisjonen på russ. 

Så er det kvelden min da dere. Først var jeg på Truth Nightclub. Dro hjem ganske tidlig siden alle vennene mine dro tidlig. La meg til å sove. Plutselig snakket jeg med Fredrik (en annen), og noen minutter senere var jeg søren meg ute på byen igjen. Denne gangen på Aker Brygge med noen fra jobben. Når det begynte å nærme seg stengetid stakk jeg opp igjen til Truth, haha. Der møtte jeg andre Fredrik igjen. Vurderte nach, men heldigvis var jeg smart nok til å reise hjem. Plutselig blir jeg vekt nok en gang av at Rikke og Daniela pluss noen venner vil drikke litt mer med meg. Altså jeg gikk fra å være i seng klokken 00, til å dra meg opp flertalls ganger og bli oppe til nesten 7 på morgenen. Helt krise. Er jo helt ødelagt i dag. Vet egentlig ikke om jeg er helt edru enda engang. Nå skal jeg i hvert fall slappe av litt med serier før det er jobb resten av kvelden! Det er helt sikkert. Raija kommer kanskje på besøk snart også, så det er hyggelig. 

Vi blogges mer senere <3 


 

Klikket hjem!

Disse godbitene er endelig på vei hjem til meg! Har nemlig hatt de liggende i handlekurven på Nelly rimelig lenge nå. Tenkte derfor det var på sin plass å klikke de hjem til slutt. Har ønsket meg sånne type heler lenge nå (tykk hel), og klarte ikke bestemme meg for om jeg ville ha svart eller beige, så da ble det begge. Samme gjelder jumpsuiten. Synes både champagne og rosefargen var helt nydelig, derfor ble det likesågreit begge to! Ubesluttsom frøken vettu. Skjedde jo nesten det samme med tee kjolene egentlig. Ble jo to ganske like der også. De er jo så kule på forskjellige måter! Elsker tee kjoler kombinert med knestøvletter. Aah, love it. Det er så kult samtidig som det er fint. Er dere ikke enig?

Nå må jeg nesten skifte og løpe på jobb for å ikke komme for sent.
Så blogges vi mer senere ❤