yup, that just happend

💛 I går var jeg på Fridays og spiste sammen med verdens beste Tuva. Som jeg forøvrig også har møtt gjennom Andreas, da han lagde låt til russebussen dems også (Ponyville 2016). Herregud så glad jeg har blitt i denne jenta. Altså, for ei dame. Satt faktisk og gråt på vors sammen da vi snakket om hvor glad i hverandre vi hadde blitt, haha klisje. Men det er sant! Hun er bare tvers igjennom god, og jeg digger å være med henne. Jeg er så utrolig glad for at vi ble kjent! Vi klikket vel så og si med engang vi snakket sammen. Vekslet noen ord på facebook, møttes på rulling og bam, nå er hun en av de jeg er mest glad i! So much love ❤ I hvert fall. Vi startet med digg mat på Fridays, øl og cider, chattet masse.. Før vi gikk videre til Burgerhouse, drakk litt vin, plutselig ble det en flaske og enda en øl. På en mandag! Men dere, det er jo bare mandag en dag i uka, right? Koselig var det!

💛 I dag har jeg søren meg tatt tatovering! Det stemmer. Dere leste riktig! Pysa selv har tatt tættis. Noe som gikk overraskende bra. Dere kan jo forsåvidt få se hele sessionen om dere vil det. Andreas la selvfølgelig ut alt sammen på mystoryen sin (tixmusic). Det gjorde egentlig ikke noe vondt, jeg hadde bare skyhøyt adrenalin og en puls i hundre og helvette. But did I die? Nope. Var litt som jeg endelig fikk lettet en klump jeg har gått med i magen i flere år. Dette var nemlig ikke noe spontant, men noe jeg har tenkt på kjempelenge og vurdert nøye. Den skal tross alt være med meg resten av livet. Hva det står, bedre bilde og alt skal dere få når jeg har tatt av plastikken og det hele ser litt penere ut. Dere har i det minste en liten sneak peek her ❤

Processed with VSCO with b5 preset

Det var flinke Sanna på Timeless Tattoo som tatoverte meg!

uken som gikk

Ukens tanke: “Når skal alle marerittene mine stoppe og hvorfor har jeg de??” Det er kjempeslitsomt å ha mareritt hver eneste natt, og like slitsomt at jeg ikke skjønner hvorfor. 
 

Ukens opptur: Jeg har blitt friskere! Det betyr at jeg er tilbake på jobb, har mer energi og får gjort mye mer. Bloggingen begynner også å ta seg opp, noe jeg er veldig stolt av meg selv over. Har så mye bloggmotivasjon nå, noe jeg håper vedvarer! Sittet med bloggen minst 2 timer hver dag. På torsdag satt jeg bare med bloggen fra ni om morgenen til jeg reiste på jobb klokken halv fem på kvelden. Det er STORE forandringer på bloggfronten fra min side med andre ord. 
 

Ukens nedtur: Jeg rakk ikke surprisebursdagen for Eldar hos Espen før Rockefeller 🙁
 

Ukens sang: Adrian på jobb fått meg til å høre på “Touch” av Little Mix, and I already love it! Har hørt den snart 6 ganger bare siden jeg våknet. Og jeg våknet for 1 time siden.. Begynte å høre på den for første gang for noen minutter siden, haha.. Så ja, listen to it!

Ukens person: Denne uken klarer jeg ikke velge bare én person. Er flere som har bare gjort meg generelt glad. Raija, Andreas, Marie, alle jeg hang med på Rockefeller. Ja, glad i dere alle jeg. Dere er alle best. 
 

Ukens serie: Fortsatt Grey’s Anatomy! Ellers begynner jeg smått å like Kjendis Farmen. Eller like og like.. Finner det noe interessant. Bruker to til tre dager på å komme meg gjennom en episode vel og merke.. Så er ikke heeelt min greie.. Selv om jeg ser at det har blitt skikkelig snakkis. Synes ting tar for lang tid.. Og hvor er alle kjendisene på kjendis farmen?? Hahaha. 
 

Ukens obsession: Varme ost og skinke baguetter med pizzabakeren pizzakrydder, naaaam
 

Ukens mat: Krumme i suppe ♥ nommis
 

Ukens gladnyhet: I morgen skal jeg gjøre noe jeg har ønsket lenge! Fikk endelig time og gleder meg kjempemasse. Hva får dere vite i morgen, hehe.

Ukens lættis: Denne videoen her!! Altså omg. Den må dere se. It’s just toooo much fun
 

Et helt sykt stort releaseparty!

– MY TWIN –

I går smalt det på Rockefeller da Staysman & Lazz + Plumbo fyrte opp med et helt sykt stort releaseparty! Det kom vel og merke en god del gjesteartister også, og stemningen var på topp fra start til slutt. Koste meg masse med flotte mennesker. Andreas hadde til og med fri på en lørdag og var med han også! Så det var koselig. Er ikke mange lørdager vi får sammen i året, haha.. Selv om vi så hverandre relativt lite hele kvelden. Følte jeg suste rundt hele tiden. Raija og jeg bestemte oss for å være twins, som dere kanskje ser. Det var vi på Rockefeller i, tja, 20 minutter? Så mistet vi hverandre og hele kvelden ble kaos, og vi så ikke hverandre mer. Raija forsvant og ja. Bare styr! Spurte alle jeg så flere ganger “har dere sett ei som er helt lik meg?”. Folk lette til og med nøye. Så tusen takk til alle som var på letejakt etter min twin som hadde forlatt lokalet, haha. Stakkars mennesker som lette etter det umulige. Kvelden ble morsom uansett! Dog jeg hadde gledet meg til å feste med Raija. Sånn ble det ikke. Det var gøy på “vors” hos meg da. De få timene vi fikk sammen. Buhu. Vi skulle vel egentlig vorset hos Espen og vært i overraskelsesbursdag til Eldar også, men det rakk vi ikke siden jeg kom rett fra jobb. Var litt senere hjemme enn jeg hadde håpet. Noe som var litt trist.. Vi møtte de i det minste ute, så det var koselig!

Tok ingen bilder i går bortsett fra de over her. Skulle også blogget tidligere, men rakk ikke før jobb og i stad ville ikke blogg.no fungere?? Noen som vet hva som har vært problemet? Kjempefrustrerende å ikke komme seg inn. Fikk det til til slutt tho. Ville egentlig bare gi et pip før jeg legger meg. Så blogges vi mer i morgen ♥ Jeg er nemlig supertrøtt og klarer ikke skrive ordentlig. Tror både hodet og kroppen min trenger mer hvile enn den fikk i natt.

Var noen av dere på Rockefeller i går forresten?
Natta søtinger ♥

DA vs NÅ

 

 

 

 

2014 og frem til nå.
De to high quality bildene er tatt av Saxegaard Photography (de med Saxegaard nederst i høyre hjørne :P)

Det har skjedd litt, har det ikke? Man kan i det minste tydelig se at brynene mine har gjort fremgang, og takk gud for det! Eller.. takk Elin hos Brow Rehab burde jeg vel heller si. Som har reddet brynene mine fullstendig! Den dama er helt rå. Sjekk ut instagrammen hennes med bryn her eller bare hennes originale instagram her for å se hvor definisjon på SLAY Elin er, altså se på dama. Tror hun er et av de kuleste og snilleste menneskene jeg har møtt! I tillegg ser hun sånn ut?? Hvordan er det mulig?? Dere kan booke time hos de talentfulle jentene på Brow Rehab her om dere ønsker det! De har alle sammen virkelig peiling på hva de driver med, og uansett hvem du går til kommer du til å gå ut strålende fornøyd! De gjør forresten andre behandlinger også, som for eksempel vipper og sminke. Jeg betaler for alle behanlingene mine der, så da kan dere jo tro hvor fornøyd jeg er når jeg reklamerer for de frivillig. Det er vel ikke første gangen dere leser om brow rehab heller tenker jeg. De er best ♥

Og ja, jeg er egentlig brunette. Er lenge siden jeg har hatt brunt hår nå. Tør ikke gå tilbake?? Før gikk jeg alltid tilbake til brunt, uansett. Trivdes best med det. Nå er det helt motsatt. Er livredd for å farge håret mitt brunt, selv om jeg har litt lyst. Vurderer balayage tho. Hva tenker dere om det? Tror dere jeg hadde kledd det? Føler liksom jeg må ha litt lenger hår før det kan være noe fint med balayage..?

mine serie tips

Den digge strikkegenseren på bildet er fra H&M

Som den store serie-elskeren jeg er tenkte jeg det er på sin plass å komme med noen anbefalinger! Har tross alt sett litt for mange serier iløpet av de 20, snart 21 årene jeg har levd. Og flere blir det nok.. Så dere må gjerne komme med anbefalinger til meg dere også. Alle seriene jeg anbefaler er jeg ikke helt i mål med vel og merke, men de har catchet interessen min og jeg er hekta. Det er dessverre noen jeg har falt ut av og hatt for langt fravær fra på grunn av at jeg har måtte prioritere en til tre serier av gangen istedet for åtte til ti. Det kan nemlig bli litt for mye av det gode til tider. Visste til slutt ikke hvor jeg var og hodet mitt ble helt mindfuck av det hele. I hvert fall, her er mine serieanbefalinger fra meg til dere ♥

The Vampire Diaries – En av mine favorittserier gjennom tidene. Nina Dobrev, som spiller hovedpersonen er jo bare så fantastisk nydelig og Ian Somerhalder sin karakter er bare helt konge. Elsker alt ved denne serien. Kjæresten min og flere gutter jeg kjenner kan skrive under på at serien ikke bare er for jenter. Så gutta, gi den et forsøk dere også! Dere kommer ikke til å bli skuffet. // The Originals – som forøvrig handler om de originale vampyrene fra The Vampire Diaries. Utrolig spennende serie hvor det skjer mye hele tiden. Samtidig får man møte igjen kjente karakterer fra TVD som også er veldig gøy! // Beauty & The Beast – en serie jeg husker jeg elsket for noen år siden, men som jeg aldri fullførte. Denne har jeg tenkt til å se på nytt når jeg får tid!

Nikita – En skikkelig bra actionserie. Kult at det er en serie hvor det er en kvinne som er litt som mennene normalt pleier å være i actionfilmene. Digger den! Har vel og merke ikke fullført hele serien selv, men begynt på nytt flere ganger og blitt like hekta hver gang. Så denne skal også fullføres når jeg får mulighet! // White Collar – Nok en serie jeg ikke har kommet helt i mål med, men som var utrolig spennende! Veldig annerledes enn de typiske seriene jeg har valgt å se tidligere. Men så blir jenter kanskje litt hekta på grunn av Matt Bomer sitt flotte utseende også. Ganske nedtur at han er homofil, eller hva jenter? // Prison Break – Serieperfeksjon! Om man kan si det så. Har du ikke sett Prison Break? Nei, så gjør det. Er ikke mer å si. Tidenes beste serie. (som kommer tilbake i år, omg!!)

Grey’s Anatomy som jeg i starten trodde var en skikkelig “mamma-serie” om dere skjønner. Serien har virkelig overrasket meg og er en av de beste jeg noen gang har sett. Føler jo selv jeg er en lege etter å snart ha rundet syv sesonger. Det er ikke en “mamma-serie” i hvert fall, spør du meg. Eller kanskje jeg bare er litt “mamma’te”, who knows. Har faktisk noen guttevenner som elsker serien også! Så den er ikke bare for jenter, om noen tror det. Dette er i hvert fall den serien jeg er låst til for øyeblikket. Samtidig som jeg har begynt på The Vampire Diaries på nytt sammen med kjæresten.

Pretty Little Liars – som jeg dog har litt blandede følelser om. Kan bli litt for mye av det samme etterhvert, og skuespillet er ikke helt on top. Ellers er den veldig spennende, så man blir liksom hekta uansett! // 90210 som jeg ble helt frelst av for et par år tilbake. Så ferdig hele serien på et blunk! Mener å huske den endte veldig rart tho. At det egentlig burde vært en fortsettelse, for det stoppet liksom midt i en helt syk scene. Litt sånn teenagedrama for de som liker det! Ikke helt sikker på hvorfor jeg valgte å plassere et bilde av denne serien her istedet for Gossip Girl, One Tree Hill eller The Carrie Diaries for eksempel // Breaking Bad – som jeg syntes var litt treig i starten. Den er litt langtekkelig og det tar litt tid før det blir ordentlig spennende. Allikevel ble jeg hekta og så alle episodene bortsett fra den aller siste?? Why? Jeg har ikke peiling. Kjemperart og jeg burde se den siste, haha.

Kjole og armbånd fra IVYREVEL

Bortsett fra disse har jeg også sett første sesongen av Orange is the new black, som jeg burde se på nytt og få med meg hele av. For utifra hva jeg kan huske så var det en utrolig bra serie og jeg ser at flere skryter av den! Så denne må også skvises inn i tidsskjemaet på et tidspunkt. The Carrie Diaries har jeg også rukket å være innom! Så vel et par sesonger eller noe. Veldig typisk “jente-serie” og en serie jeg likte veldig godt. Den skal fullføres den også! Vet også at jeg såvidt har sveipet innom Glee, men aldri helt fant min greie der. Vurderer å gi den en ny sjangse tho! Teen Wolf har jeg sett et par eller tre sesonger av. Man blir helt klart hekta og jeg vet ikke hvorfor jeg aldri fullførte den serien. Det skal noteres på min to do list. Noen sesonger av Awkward kan jeg også huske at jeg har sett. Er generelt ikke en stor fan av komedier, men likte denne allikevel. Blir vel fort sett på nytt og fullført en dag den også. Så har jeg selvfølgelig sett One Tree Hill og Gossip Girl! Som jeg begge anbefaler alle å se dersom de ikke har gjort det. To “klassikere” om jeg kan kalle det, det? som er kjempebra! Føler det er sånne “typiske serier man bare må se” om dere skjønner. I skrivende stund faller det meg at jeg har søren meg sett Under the Dome også. Ikke fullført… Men jeg har vel sett en sesong eller to. Også en veldig spennende serie! Skal fullføre alle jeg har vært innom en vakker dag. Kan godt hende jeg har sett flere enn dette også, men ikke husker det. Da har de mest sannsynlig ikke falt i smak, og er ikke verdt å se på nytt uansett.

Fikk nok av å ha seriebilder i innlegget mitt. Synes ikke det ser så fint ut, uansett. Så samlet noen av de som er bedre enn blant annet 90210 i teksten rett over her. Har i det minste fremhevet seriene med fet skrift, slik at dere enklere kan se hvilke serier jeg har å anbefale! Så er infoen ellers for de som eventuelt er ekstra interessert i litt snasen info eller mening rundt de forskjellige.

På flyet på vei hjem fra LA så jeg forresten første episode av The Last Man on Earth. Som jeg syntes var ganske morsom! Vurderer å se serien. Noen som har sett den og kan skrive under på at den er bra? Aller først skal jeg ta meg tid til Game of Thrones. Mener å huske at Andreas og jeg rakk å komme til midten av sesong to før Andreas falt ut og ikke helt likte det, tror jeg? Jeg har i hvert fall lyst til å se hele. Så det er den første serien jeg skal prioritere etter jeg er ferdig med Grey’s Anatomy.

Har dere noen anbefalinger til meg? 🙂

ANDY PANDY

I går fikk dere såvidt med dere at jeg var i Lillestrøm hos Andrea. Hvem i all verden er Andrea?? Eller hvem Andrea?? Tenkte sikkert noen. Men jo, her har dere den flotte jenta! Som jeg faktisk ble kjent med via Andreas. Han lagde nemlig låt til russebussen deres i fjor (East High 2016). God kontakt fikk vi vel og merke ikke før for noen måneder siden. Men herregud så glad jeg er for at vi fikk det til slutt. Elsker alltid å møte nye mennesker og blir jo spesielt glad når jeg klikker godt med dem. Sånn som Andrea ♥

Litt oversikt over hva vi gjorde fikk dere jo i går. En liten fotoshoot foran veggen på lekeplassen og en tur i stallen. Som forøvrig gikk veldig fint! Eneste dumme der var at de kun hadde flisfylling på mandager, og hesten Andrea passer på kan umulig ha fått flis denne mandagen som var. Det er faktisk krise om han ikke skal få mer flis før over helgen igjen. Så det håper jeg Andrea får ordnet ♥ Ellers var det også livsfarlig glatt der og ikke noe ridehus, så det å ri ble minimalt. Vi fikk i hvert fall skrittet han litt på utebanen og chattet sammen samtidig. Stigbøyler klarte jeg forresten å få lånt av ei jente på stallen der! Så det var gull. Hesten, Wasabi som han heter, var jo bare så utrolig søt og snill. Trist å tenke på at han egentlig skulle slaktes. Godt noen kom og reddet den fine gutten! 

Etter stallen ble det faktisk McDonalds mat på oss. Jeg liker egentlig ikke maten der noe særlig, men det var litt beste alternativ i går. Kom til å tenke på når vi kom hjem til henne “hvorfor i all verden tenkte vi ikke på pizza??” men jaja. Det var helt ålreit med macern mat i går i og med jeg så og si aldri spiser det uansett. Mett ble jeg jo. Ble lei meg når jeg hørte at moren kanskje hadde planer om å lage vafler. Litt glad det ikke ble noe av. Hadde ikke plass og ville dermed angret på macern maten, haha.. Best å ta rennafart hjem i tilfelle hun skulle ombestemme seg og lage det allikevel si. Så en halvtime senere, kvart over ti for å være eksakt, satt jeg på toget på vei hjem. Siden jeg da kom ranglende inn døra nærmere klokken elleve skjønte jeg at å skrive et innlegg, redigere bilder og ordne instagram for å få gitt dere rabattkoden på Ivyrevel bare kom til å bli mas. Nå er det i hvert fall ute om dere ikke har sett det! Dere finner rabattkoden både i forrige innlegg og på instagrammen min (@inemm).

Psssstt… Rabattkoden på Ivyrevel er “INE20”. Dersom dere skulle være for late eller ha for dårlig tid til å sjekke forrige innlegg eller instagram :PpppPPp

Rabattkode fra meg til dere <3

x kjole og armbånd fra IVYREVEL x

Dette innlegget skulle egentlig kommet i går kveld, men jeg var dessverre hjemme noen timer senere enn jeg hadde trodd. Fant derfor ut at det var likesågreit å poste det i dag istedet. Så får jeg håpe det ikke ødela planene om eventuell nattshopping om noen hadde tenkt det. Det kommer i det minste tidlig på morgenen sånn at dere har hele dagen. I hvert fall! I samarbeid med IVYREVEL har jeg fått muligheten til å gi dere leserne mine og følgerne mine på instagram en rabattkode som gir dere 20% rabatt på hele nettbutikken deres!! Alt dere trenger å gjøre er å bruke koden “INE20” ved betaling. Altså, de har bare så sinnsykt mye fint! Umulig å ikke shoppe seg helt blakk spør du meg. Koden er gyldig til 13. februar. Så fyr løs mens dere kan!

Legger ved noen kjoler og diverse jeg selv ønsker å klikke hjem nederst i innlegget 🙂 Happy shopping da dere!


 

NOEN AV MINE FAVORITTER

Ååååh jeg er så forelsket i så altfor mye fra den nettsiden. Det gjør nesten litt vondt. Synes grønne kjoler er helt nydelig og ønsker meg veldig en selv. Så tror det blir neste plagg som klikkes hjem derifra. Den første grønne velvet kjolen er bare helt fantastisk. Den må jeg faktisk skaffe meg så fort som mulig. Trenger også noen nye skjørt… og sko… og smykker… hmm. Nei nå må jeg slutte. Jeg stikker på jobb, så hører dere fra meg iløpet av kvelden. Har nemlig forhåndsskrevet et innlegg som blir postet mens jeg er på jobb. Det vil derfor mest sannsynlig ikke bli linket på hverken instagram eller facebook når det kommer ut. Er noen skikkelig kozy bilder der altså ♥ Så stay tuned. As I always say, he he..

Vi blogges ♥

that wall tho

x Jakken er fra Zara x

I skrivende stund sitter jeg i Lillestrøm hos fine Andrea! Vi har vært en liten tur ute i kulda, fryst og fått tatt noen bilder. Fant tross alt en skikkelig kul, tagget vegg på en lekeplass. Da måtte vi jo bare ta bilder foran den selvfølgelig. Veggen ble rimelig mye bedre på bildene enn jeg trodde den skulle bli tho. Så det var da enda godt! For fysøren så stusselig den egentlig var, haha. Sånn går det når man orker å gå maks 500 meter unna huset i denne kulda… Brrrrr

Nå skal vi begge skifte, få på oss godt med klær og ture til stallen. Det er lenge siden det! Tror sist jeg satt på en hest var i juni eller juli. Helt krise. Gleder meg! Selv om jeg har fått høre at den er 6 år, kan ingenting og eieren ikke har skaffet stigbøyler på salen enda:):):) Ønsk meg lykke til!

I kveld kommer det forresten en rabattkode fra meg til dere leserne! Wihuu, gleder meg til å vise dere det jeg selv har fått fra nettsiden også. Ville bare gi lyd fra meg før jeg blir borte i noen timer. Vi blogges i hvert fall senere i kveld <3

the perfect leather jacket

x Jakken er fra Boda Skins og du finner den her x

Bildene er selvfølgelig tatt av Saxegaard Photography!
Og ja, jeg vet det ene bildet allerede har blitt lagt ut, men det var for å vise et par bilder av jakken.
Min absolutt favorittjakke. Klarer ikke finne finere skinnjakke, spør du meg. Love love love <3

Har også fått en del spørsmål om skoene, allerede.. Som er disse fra nelly 🙂 

spennende greier på gang..?

Holdt på å si god morgen, men bestemte meg for å sjekke klokken først, og den er jammen meg snart halv seks allerede. Tiden går så altfor fort om dagen. Tenk at det allerede snart er februar. Shit. Det er ganske sykt. Februar 2017, allerede. Skummelt at jeg snart har bursdag igjen også. Føler 20 års dagen min var for kun noen få måneder siden. Så er det søren meg snart bare en måned til jeg er 21. Det vil si at det er under 10 år til jeg er 30 det. Hvor skummelt er ikke det. Vet ikke med dere, men jeg er redd for å bli eldre, å bli gammel. Synes det er skikkelig skremmende. Jeg er også utrolig redd for å dø. Så det henger nok sammen det der.. 

I hvert fall. I skrivende stund sitter Nicolai, Andreas og jeg og jobber litt sammen! Kanskje vi har litt spennende greier på gang, hmm