Bokfest, bli med da vel!

I lesende stund, lesende faktisk, er jeg på vei til boklanseringen til Stian. (Dette innlegget ble nemlig forhåndsskrevet i natt klokken halv ett)..  Uansett. Tilbake til bokfesten! Hvor dere alle forøvrig er velkommen! Det selges noen billetter i døren nemlig. Per billett er prisen usle 150 kroner! Fantastisk! Dørene åpner klokken 20:00 og stedet er Gamla i Oslo. Adressen er så mye som Grensen 1 (Inngang Møllergata). Hei og hopp kanskje vi sees!

“Det blir boksignering, bokbad, minikonsert og meget god stemning!”

Også en unik mulighet til å treffe flere av norges kjendiser for dere som ønsker det! Eneste kjipe for kanskje mange er at aldersgrensen er 20 år.. Håper i hvert fall å se så mange som mulig der!! Dette blir så gøy. Jeg gleder meg kjempemasse til å lese boken til Stian! Men først skal det hele feires. Bli med da vel!

..ensomt..

Så var det denne bloggingen da. Jeg som skulle begynne igjen. Full av motivasjon. Mer motivert enn noen gang, faktisk. Men neida. Begynte selvfølgelig midt oppi flytting og styr. Skulle kanskje ventet. Men så var det denne motivasjonen og gleden da. Det er jo så gøy å blogge! Dere lurer sikkert på hvorfor jeg plutselig ble stille igjen så fort. Veldig enkelt; vi har ikke internett i den nye leiligheten enda. Nå sitter jeg faktisk i studio til Andreas og blogger. Her har jeg internett. Så får det bli sånn en liten periode til, til Andreas har fått roet ned alt arbeidet sitt og har tid til å være med å fikse siste rest i leiligheten.

Hadde aldri trodd det skulle bli så ensomt og kjedelig uten noe tilgang til sosiale medier, filmer, blogger og ja, you name it. Det er lenge siden jeg har følt meg så ensom og alene som jeg har gjort de siste to ukene. Forrige måned gikk jeg tom for mobilnett fortere enn noen gang. Når det gikk tomt kjøpte jeg en ny datapakke. Og en til. Og enda en. Mobilregningen for oktober er med andre ord et litt mindre pent syn. Delte tross alt mobilnettet for å bruke viaplay på macen. Kjempelurt. Men skal ikke nekte for at det var verdt det. Måtte jo ha noe å bruke tiden på når jeg er alene i en 90 kvadratmeter stor leilighet uten wifi. Ja, jeg kan jo for eksempel trene. Men det er jo ikke noe man bruker mer enn maks 2 timer på. I hvert fall ikke når treningssenteret er rett utenfor døren. Og da mener jeg rett utenfor. Vi bor praktisk talt vegg i vegg med treningssenteret jeg trener på. Noe som er utrolig deilig. Det er det.

Jeg skal ikke klage. Vi bor i den fineste leiligheten, sentralt og nærme alt. Det er bare begrenset hvor mye tid og hvor gøy det er å kun bruke tiden sin på matshopping, spise, vindusshopping, trening og søvn. Jeg er avhengig av internett. Mer avhengig enn jeg trodde. Det er nesten litt skummelt. Andreas og jeg har reist enten til Bærum eller studio for å få nett, for så å laste ned en film og deretter se den hjemme i Oslo. På tide med nett sa du? 

Nå tenker sikkert mange “kan du ikke bare ringe og fikse internett?“. Jeg foreslo det. Andreas vil gjøre det selv. Så da må jeg vente da.
Jeg skal i hvert fall prøve å reise til studio før eller etter jobb de dagene jeg har tid. Det er nemlig ikke store omveien. Sakte men sikkert kommer bloggen tilbake. Dere må bare være litt tålmodige med meg, dessverre. Setter virkelig pris på alle dere som er innom bloggen min, til tross for fraværet mitt. Jeg skal skjerpe meg!

Her er i det minste Saxegaardbildene jeg egentlig skulle poste dag for dag. Igjen, elendig.