DA HAR JEG SIGNERT!

Denne sommeren, etter bloggingen ble lagt på hyllen, var jeg på et par photoshoots med Saxegaard. Dere vet kanskje ikke alle hvem han er, men det finner dere jo fort litt ut nå. Disse var mine første ordentlige shoots noen sinne, faktisk! Ikke 100% komfortabel, i hvert fall ikke i starten, men han var veldig enkel å jobbe med og bildene ble kjempebra! Hadde virkelig ikke trodd det gikk an å ta så bra bilder av meg, haha. Det klarte han søren meg! Foreløpig har jeg kun noen få bilder som er redigert av de tusen vi tok. Tenkte uansett det er litt morsomt å vise dere resultatene jeg har så langt! Og i tillegg fortelle at jeg nå er signert hos han. 

Er utrolig fornøyd med bildene, og vil si det ene bildet er det desidert beste bildet noen, noen gang har tatt av meg! Nå som jeg offisielt er Saxegaard modell, kommer det ett nytt bilde hver eneste dag denne uken. Så stay tuned! Her har dere i det minste de jeg har postet på instagram tidligere pluss et par helt nye som har blitt postet de to siste dagene! Pssstt.. det kommer et nytt bilde på instagram iløpet av dagen! Det vil si her.

Synes det er ganske så stas å ha noen som klarer å ta så fine bilder av meg!
Dere finner hjemmesiden hans her og instagrammen her 🙂 Min egen nettside for Saxegaard finner dere her.

Hva synes dere om bildene?
Hvis dere selv ønsker å ta bilder med Nicolai, så finner dere kontaktinfo her.

SVAR PÅ SPØRSMÅL – DEL 1

Her kommer endelig svarene på spørsmålsrunden jeg hadde for over et halvt år siden, haha

Hva fikk deg til å slutte og ri?
I førsteomgang var det tiden som var grunnen, men det var også på grunn av kostnadene. Hest er svindyrt! Ønsker selvfølgelig å begynne igjen, men det blir dessverre ikke helt enda.

Du er sykt pen! Lurer på om du trener og hvis du gjør hva er øvelsene på mage og rumpe?
Tusen takk, søte <3 Altså, jeg har trent i perioder, men har aldri klart å være streng og trene fast. Skulle gjerne kommet med tips og øvelser her, men jeg har så lite peiling!

På bildene med den nye bikinien var du veldig brun, og hadde en veldig fin farge! Er det selvbruning, isåfall hvilken selvbruning bruker du?
Tusen takk <3 Det er min egen hudfarge etter noen timer i solen.. Så er ikke selvbruning, heh. Men om vinteren bruker jeg selvbruning! Er veldig fornøyd med både Shadowtans, St. Tropez og Lovingtan. For øyeblikket bruker jeg Lovingtan. Skal få fikset et innlegg med dette 🙂 Mange som spør om selvbruning.

Hvordan er det bo i Bærum? Er det anerledes fra der du bodde før? Forklar.
Bærum er veldig fint, det! Men, det skal bli veldig deilig å flytte inn til byen nå. Vennene mine bor jo tross alt der, og det er kortere vei til alt. Til tross for at vi bor veldig nærme t-banen nå, og det kun er 25-30 minutter inn, så er 25-30 minutter mye hver vei og slitsomt i lengden. Jeg trives veldig godt! Og ja, det er selvfølgelig litt annerledes enn Hamar. Det mest positive her i forhold til der jeg bodde før er absolutt det at det er så mye mer sentralt! Savner ikke Hamar så veldig egentlig… 

Skal du ikke studere? Hva er fremtidsplanene dine i Oslo/Bærum?
Skal studere etter hvert. Må bare finne ut hva, først! Har ingen spesielle “fremtidsplaner” i Oslo/Bærum. Jeg trives veldig godt her og tar foreløpig en og en dag av gangen. Aner ikke om vi kommer til å bli her eller ikke heller. Jeg har det i hvert fall utrolig fint sammen med Andreas og vi har en utrolig flott leilighet! Eller, to utrolig fine leiligheter faktisk! Så alt er veldig fint som det er 🙂

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Forhåpentligvis har jeg funnet utdanningen jeg vil ta! Kanskje jeg til og med er ferdig? Jeg bor fortsatt med min kjære Andreas, kanskje i en villa? Hmm..

Drømmestedet å reise?
Bora Bora! Andreas, please take me there <3

Drømmejobben?
Det må jo være å jobbe med skjønnhet, sminke og diverse. Jeg elsker negler, hår, vipper, sminke og ja, alt! Herregud, det hadde jo vært drømmen. Eller skuespiller om man skal drømme enda litt lenger. Eller sanger.. problemet er bare at jeg ikke kan synge, heh. Så der gikk den drømmen i vasken. Andreas har jo forsåvidt drømmejobben, spør du meg!

Favorittserie?
The Vampire Diaries OG Prison Break (som forøvrig starter opp igjen, æææh, er det sant!! GLEDER MEG)

Trener du ofte/har du en treningsrutine? Kunne du eventuelt delt det på bloggen?
Heh, skulle gjerne gitt dere masse tips. Har ikke noe annet tips enn å ligge rett ut i senga og spise usunt.. Det er det jeg gjør.. Dessverre.

Siden du soler deg ute med selvbruning, blir huden din brun da ? Bruker det selv så lurer litt på det. Hvis du da soler deg i mange dager på rad, skrubber vekk selvbruningen, har du altså blitt brun under den ? 🙂
Skulle gjerne gitt deg et godt svar her, men soler meg dessverre ikke med selvbruning :/ Men vil tro det går helt fint å gjøre det? Eneste jeg tenker er at det kan være litt ekkelt hvis man blir svett.. Alle som har brukt selvbruning vet jo hvordan det blir når man svetter.. Ikke digg. Bortsett fra det, så går det nok helt fint å sole seg med selvbruning! Har sett folk som tar spraytan før de reiser på ferie 🙂 Men har som sagt aldri prøvd selv, dessverre..

Finnes det noen utesteder i Drammen hvor de under 20 år kan komme inn? Enten om det er fredag eller lørdag eller før et visst kl slett?:)
Godt spørsmål! Jeg er dessverre ikke fra Drammen, og har kun vært ute der én gang… Så jeg er nok ikke den beste personen å spørre :/ Er du over 20, vil jeg anbefale The Box!

Har du noen søsken?
Det har jeg! Fire stykker til og med. Tre brødre og ei søster 🙂 Alle er eldre enn meg.

 

Som dere kanskje skjønner er spørsmålsrunden delt opp. Alle spørsmål om Andreas, eller meg og Andreas, kommer i et eget innlegg! 

VI HAR KJØPT NY LEILIGHET!

Smudeste og fineste chille-bh’en er fra Happyunderwear, og dere finner den her 🙂

Herregud, jeg skulle ønske jeg kunne blogget om dette dagen kjøpet tok sted!! Stod på jobb mens budrunden holdt på og klarte ikke ta øynene vekk fra telefonen. Altså, det var så nære på at vi ikke fikk den også. Vi var i budkrig med en bolighai i cirka 2 timer før vi endelig vant! Og dere, jeg er så glad! Leiligheten er perfekt! Den er større enn den vi har nå. To store soverom, to bad, to balkonger, kjempefin stue og kjempefint kjøkken. Gleder meg som en liten unge til overtakelsen på mandag. Shit, tenk at det bare er 3 dager til, omg. 

Ikke nok med at leiligheten er fin! Den har perfekt beliggenhet også. Sentralt i Oslo, men også i et rolig og fint strøk. I tillegg er det kort vei til jobb for både Andreas og meg, helt fantastisk med andre ord! 

En liten sneak peek! Dere kan jo tro jeg gleder meg til møbel og interiørshopping. Woho, det skal bli gøy det! Man kan trygt si at jeg gleder meg hakket mer til den delen enn hva Andreas gjør. Han gleder seg vel egentlig bare til alt er kjøpt og ferdig innredet, haha. Fint skal det uten tvil bli! Jeg har allerede kjøpt verdens fineste spisestoler og resten skal ikke være noe mindre fint, dere. Gleder meg til å vise bilder når den er ferdig! Jeg ELSKER å fikse leilighet. Elsk, elsk, elsker dill dall, pynt og møblering.

Åh, jeg skal kose meg!

I’m back, bishes

Etter en altfor lang, ikke planlagt “pause”, er jeg tilbake! Merker jeg savner det å ha et sted å få ut ting, skrive og poste bilder. Jeg rakk ikke en gang å svare på spørsmålsrunden jeg hadde i vår før jeg forsvant! Ubrukelig. Jeg har svarene liggende, noe jeg har hatt lenge, de bare kom aldri ut. Det er to innlegg til og med. Derfor tenker jeg å poste disse fortløpende. 

Det har skjedd ekstremt mye siden sist og jeg har masse å fortelle dere! Jeg har fått ny jobb, vi har kjøpt ny leilighet, som vi forøvrig tar over allerede nå på mandag (!!!!), vi har hatt tidenes vorspiel i leiligheten, ja, det er så mye. Har lurt litt på hvor jeg egentlig skal begynne det hele, men tenker det er likesågreit å starte med den nyeste episoden av “Det Beste Vorspielet”. Andreas hadde nemlig æren av å være host forrige tirsdag, og som folk mest sannsynlig har fått med seg er han kjent for å gå altfor over the top med alt han gjør, og denne gangen var intet unntak.
KOS DERE! Denne epiosden gjorde min sengeliggende, sykedag her hjemme SÅ mye bedre.

“Kul dress, jeg har pult morra di!”

Dere kan se hele episoden HER! Her er en liten smakebit: