BILDEDRYSS FRA MENORCA

Her har dere både gamle og nye bilder. Vet jeg har delt en del av disse tidligere, men tenkte det var likesågreit å lage et samlet innlegg. Jeg hadde i hvert fall en kjempefin ferie, og skulle gjerne vært der lenger. Gleder meg til jeg skal ut og reise igjen! Trives så godt på farten. Misunnelig på kjæresten som får reist så mye. Tror jeg liker det bedre enn han, haha. Bursdagsgaven min fra Andreas er jo en ferietur – så bae, du vet hvor jeg vil. Drømmestedet er uten tvil Bora Bora. Dit SKAL jeg en dag. Samme med Dubai. Dit skal jeg også. Og jeg skal dit med deg, kjære, så det så! 

Svarene på spørsmålsrunden er forresten rett rundt hjørnet!
Har delt svarene inn i to deler. Mulig del to kommer som video, vi får se. Nå skal jeg ordne meg litt, før jeg stikker inn til Oslo! Tenkte å sitte i studio og blogge i dag. Har tross alt en del ting og ta igjen. Fraværet ble litt lenger enn planlagt.. Ups. Kanskje videobloggen blir til i dag. Hmmm.. Det var ikke en dum ide. 

Noen tips til feriesteder vi burde dra?

MIN NYE JOBB

Hei og hopp alle sammen 🙂

Nettet i Menorca sviktet meg på slutten og det ble så og si umulig å blogge de siste dagene.. La det rett og slett på vent til jeg var hjemme igjen. Det å sitte i flere timer for å kun få lastet opp et par bilder hadde jeg ikke tid til når jeg var på ferie, dessverre. Var andre ting som var litt viktigere og som heller måtte prioriteres akkurat der og da. Nå er jeg i hvert fall tilbake. Vært rimelig opptatt og full fart i svingene siden vi landet på flyplassen. Vi kom hjem midt på natten, sov og så reiste jeg spontant til Sandefjord for å ri litt igjen! Etter det har det vært frem og tilbake fra Sandefjord, eller så har jeg vært på jobb. I Sandefjord har jeg selvfølgelig ikke internett, så der ble det et problem, igjen.

Så var det den nye jobben min jeg skulle fortelle dere om! Jeg har nemlig begynt å jobbe på Burgerhouse på Aker Brygge. Det ligger inntil Big Horn, og er ganske så nytt! Alle som jobber der er kjempehyggelig, og jeg trives veldig godt. Vi har forresten sykt smude burgere. Må slutte å finne meg jobb på usunne steder, haha. Først et pizzasted og nå burgere.. Holy. Ja. Jeg har gått opp ekstremt mye fra i fjor sommer da, det skal sies. Merker jo det at pizza hver dag i over et halvt år ikke har vært så bra for kroppen min. På tide å fjerne fettet! Sommerkroppen 20aldri, her kommer jeg. Hadde jeg bare ikke vært så sykt lat. Der sa jeg det. JA, jeg er lat. Helt sykt også. Bare spør Andreas. Det er ille liksom..

Kommer et innlegg med bildedryss fra ferien i morgen <3
Er tross alt en god del bilder jeg aldri rakk å poste. Så de skal dere jo få se!

 

HØNSEJAKT

C l u b M e n o r c a

Åh, jeg koser meg sånn på ferie! Dette var virkelig noe jeg trengte. Skulle gjerne vært her mye lenger. Vil ikke hjem allerede på søndag. Sol, god mat, godt selskap og masse bading! Perfekt! I går smakte jeg til og med Sangria for første gang, og jeg likte det. Ellers har jeg liksom ikke så altfor mye å fortelle dere. Dagene går i det samme. Vi står opp, spiser frokost, legger oss ute i solen ved bassenget, spiser lunsj, går en tur til stranden, ligger litt ved bassenget igjen og så er det middag. Så ja, ikke veldig spennende hvis jeg skal skrive det i hvert eneste innlegg i en hel uke? Eller? Har derfor bestemt meg for å dele mest mulig bilder med dere, også forteller jeg hvis det har skjedd noe spennende eller gøy!

Vi fant plutselig en høne når vi var ute og gikk tur i går da! Haha. Det var litt spesielt. Vi så på noen leiligheter med basseng, og plutselig så vi en høne i en slags hage ved siden av den ene leiligheten. Ikke noe hverdagssyn for min del i hvert fall. Og det var bare én ikke flere. Er det normalt i Spania? Haha. Og en ting til! Det var svære bølger på stranden i går. Skikkelig rart, for det var helt vindstille. Morsomt var det! Fikk noen bilder der også, så de skal dere få se senere 🙂 Nå må jeg løpe ut i solen! Vi blogges <3

Noen som har vært på Menorca før og har noen tips til et sted vi burde dra eller noe vi burde gjøre?
Er det noen stor vannpark her? Noen som vet?

1 ÅRS JUBILEUM

Tenk at du har holdt ut med meg i et år nå, kjære! Jeg elsker deg <3

Tro det eller ei, men et år har passert allerede! Noen ganger føles det som vi møttes i går. Andre ganger føles det som om vi har vært sammen mye lenger. En ting er i hvert fall sikkert, og det er at jeg har møtt et av de mest fantastiske menneskene som finnes. Du er en inspirasjon for både meg og mange andre. Du jobber så vanvittig hardt og viser at virkelig alt er mulig dersom man ønsker det og vil nok. Du motiverer meg, inspirerer meg og gjør meg så utrolig glad. Jeg kunne virkelig ikke møtt et bedre menneske! Du er god tvers igjennom. Du har gjort meg til et bedre menneske. Du har bygget selvtillitten min. Du har støttet meg. Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg setter pris på å ha deg i livet mitt! Gleder meg til flere dager, måneder og år med deg. Love you bby!

Kliss klass xoxo

VI ER FREMME

Bikini fra To Die For

Åh, så deilig å endelig ha ordentlig ferie! I går kveld landet vi nemlig på Menorca og dagen i dag har gått med til å ligge rett ut ved bassenget og slikke sol. Jammen har jeg fått skille også! Andreas har blitt solbrent, hehe. Det er kjempedeilig vær her, sånn rundt 30 grader. I tillegg er det ganske lite folk, noe som også er veldig deilig. Ikke nok med det, vi har fått en kjempefin leilighet! Så ja, her er det ingen tvil om at jeg skal stortrives i en uke. 

Nå skal vi straks ut og spise middag! Tar forresten evig lang tid å redigere og laste opp bilder. Nettet her er noe av det treigeste jeg har vært borti. Heeelt krise. Men det går. Klarer i hvert fall å få sagt hei til dere! Det tar bare litt tid. Da vet dere grunnen dersom dere hører lite ifra meg. Er vanskelig å ta seg litt tid til blogging når bloggingen tar ti ganger så lang tid her som hjemme…. Huuuff.
Vi blogges senere <3

Flere som skal på ferie i sommer eller?

I DAG SKAL DET FEIRES

– DET ER TID FOR BURSDAG –

Ved midnatt i dag så fyller broren til Andreas, Mathias, endelig 20 år! Hurraaa. I den anledning skal vi jo selvfølgelig feire. Litt usikker på om jeg kommer til å drikke i dag bare. Orker nemlig ikke fyllesyken i morgen. Skal jo tross alt pakke og ordne til vi reiser på søndag. Så vi får se! Feire skal jeg uansett. Bursdager er viktig! Planen er vel at gutta skal på Fridays og spise rundt klokken syv, så møtes vi alle i studioet til gjengen og vorser der før vi stikker videre til Heidis. Har selvfølgelig fått dratt med meg noen venninner, så det blir veldig koselig! Gleder meg 🙂

Aller først skal jeg til Drammen sammen med Marie nå snart! Hva vi skal der forblir en hemmelighet foreløpig. Kanskje noen klarer å gjette? Hehe.
Vi blogges i hvert fall senere <3 
Spørsmålsrunden er heller ikke over enda. Dere kan pøse på med spørsmål her!

ET BADEKAR FYLT MED GODTERI

– SNAPCHAT: INEMM // TIXMUSIC –

Jepp, så dette skjedde. Vil dere se hele greia? Ja, da er det bare å ta i vei og adde oss begge på snapchat. Der finner dere mye godsaker nå. De som har fulgt oss en stund har vel kanskje fått med seg at det å fylle badekaret har blitt en greie her i huset. Tidligere har det vært fylt med pizza, burgere, sjokolade, penger og classywalks. Nå; godteri. Hva blir det neste? Bare å følge med på snapchat det! Det kommer selvfølgelig mer. Plutselig kommer det noe rett etter sydenturen vår. Så bare å glede seg 😉 (Vi reiser på søndag, æææh)

Dere kan forresten vinne godteripakken på det siste bildet! Vi kastet jo selvfølgelig ikke bort alt godteriet vi hadde kjøpt.
Vil du vinne denne pakken? Som Andreas personlig kommer og leverer på døren din? Da har du tre ting å gjøre:
1. Gå inn på facebook HER.
2. Add “tixmusic” på snapchat!
3. Kryss fingrene!

Et bildedryss fra tidligere badekardager <3

 

TUSENFRYD

– FINGEREN MIN BLE SEFF BORTE BAK DEN DUMME STANGA –

– SE PÅ GUTTA, DA –

– OKEI, DA PRØVER VI –

– JEG ELSKER DEG –

For en morsom dag det har vært! Tidlig i dag reiste vi inn til Tusenfryd sammen med Mathias og Øyvind. Litt senere kom jammen meg Sander, Thomas og Erik også. Gutta ødela det som egentlig skulle være en alenedate for Andreas og meg… Neida. Var det noen som ødela daten, så var det alle som skulle ta bilde med Andreas. For det var helt krise mange. Halvparten av tiden gikk med til venting, fordi folk ville ta bilde med han. Men herregud, det er jo bare koselig det! Ingen som ødela noen date i dag selvfølgelig, jeg bare tuller. Moro at det er så mange søte og hyggelige mennesker som kommer bort! Ellers, en liten gladnyhet. Dere bryr dere sikkert null, men jeg ble veldig glad. For første gang fikk jeg endelig tatt SpinSpider skjønner dere! Den har nemlig vært stengt hver eneste gang jeg har vært der. Så endelig var det min tur! Ble søren meg to turer rett etter hverandre også. Sykt deilig at det var lite kø i hele parken.

Lønner seg å reise tidlig på sommeren og i en hverdag ja! Tror dere ikke vi fikk en dag 2 billett hver også eller? Gratis? Åjoda. Så da blir det Tusenfryd en gang til før denne måneden er over. Mer karuseller, mer premier. Altså, hvis Øyvind er med da, vel og merke… Han er det verste spillmennesket jeg har vært borti. Dere skulle bare visst hvor mye penger og tid vi brukte på dumme spill i dag. Vi fikk jo en del premier også da! Så det var gøy. Bra du skaffet deg sesongkort da Øyvind, haha. 

Hva har dere gjort i dag?
Husk spørsmålsrunden min da dere! Dere finner den her :-))))

KYLIE COSMETICS

– KYLIE JENNER LIPSTICKS –

ENDELIG! Fysøren et par av disse har jeg prøvd lenge å få tak i. Det er jo helt umulig å bestille fra nettsiden. Blir jo utsolgt med en eneste gang?!? Men jammen meg er to av de mine nå. Flere skal det nok bli! Elsker disse to fargene, så det var her jeg måtte starte. Gleder meg til å vise dere de på. Skal få gjort det en dag denne uken hvor jeg har sminket meg. Kom nemlig nettopp hjem fra en herlig dag på Tusenfryd! Mer om dagen i dag pluss bilder kommer i et innlegg litt senere i kveld. Ville bare vise dere disse herlighetene før jeg skal sove litt. Er helt utslitt skjønner dere. Ble lite søvn i natt og ekstremt mye gåing på Tusenfryd. Vi blogges <3

Flere som har lipsticksene fra Kylie? Noen andre fargeanbefalinger?

HENTET I LIMO OG GREIER

Lørdagen var ganske så stas. En koselig kveld med flotte jenter! Selv om det ble litt for høyt alkoholinntak på frøkna som ikke har drukket på lenge. Vi startet kvelden hos Marie, hvor vi tok et glass vin mens Raija og Marie spiste pizza. Det skal sies at vi ikke var lange stunden hos henne før vi turet videre til Martine som bor på Tjuvholmen! Hun har nemlig en kjempeflott takterrasse hvor man kan sitte og drikke. Dermed var vi der frem til vi ble hentet av en limousin! Der ble det jo selvfølgelig enda mer alkohol… Limousinen kjørte oss til Lille Asia. Hvor vi var i tja, 10 minutter? haha. Før vi gikk til studioet til Andreas for å låne toalettet. Der hadde jeg selvfølgelig to cider ståendes, så da ble det litt mer alkohol. Før vi så gikk videre til Nox. Marie og jeg ville heller på Heidis, så da skilte vi lag der. Og ja, der ble det jo enda litt mer alkohol… Plutselig får vi melding om at Raija og Martine er tilbake på Lille Asia. Jeg måtte vel og merke ringe min kjære etter den siste drinken på Heidis. Da var det på tide å reise hjem merket jeg. Haha herregud. For en kveld.

Selv om det ble litt mye hit og dit og litt for mye alkohol, så var jeg i det minste i godt selskap! Disse jentene er jo så herlige alle sammen!


Dagen i dag er forresten siste dagen min på Pizzanini! På onsdag begynner jeg nemlig i ny jobb. Wæh, håper og tror det blir veldig moro. Gleder meg i hvert fall masse! Skal fortelle dere om jobben litt senere.
I morgen blir også en veldig bra dag. Om været holder seg så fint som det har vært, og at vi rekker alt det vi har tenkt. Vi har nemlig et par planer på agendaen! Forteller selvfølgelig alt i morgen kveld eller på onsdag. Kan jo ikke røpe alt med en gang, da er jo hele moroa over, sant. Hehe.

Vi blogges 🙂