“På byen er jeg…”

På skolen er jeg… Altfor umotivert og ukonsentrert, dessverre. Skulle ønske jeg hadde skikkelig motivasjon og driv. Kjenner jeg fortsatt har videregående langt oppi halsen. For øyeblikket trenger jeg frihet. Så noe studier blir det ikke med det første.

På prøver/eksamen er jeg… Den som øver samme dag eller noen timer før, men fortsatt får en grei karakter. Jeg er også veldig effektiv. Blir aldri sittende lenge.

På vors er jeg… Alltid gira! Jeg elsker fest. Eller, er vel det at jeg elsker å samles med vennene mine og ha det gøy. Med litt alkohol i bildet blir det jo alltid ekstra moro.

På byen er jeg… Over alt. Jeg er den som løper rundt, er mye i baren og chatter med alle. Jeg liker ikke å sitte i ro på byen ved et bord. Gjør jeg det, ja, da har jeg ikke drukket nok.

På facebook er jeg… Alltid en kjapp tur innom for å sjekke. Viktig å holde seg oppdatert vettu! Er stort sett mest på messenger. Ellers liker jeg å se på morsomme filmer som dukker opp i feeden. Jeg er den som alltid lagrer alle de morsomme filmene. For å så vise de til enten Andreas, venner eller mamma og pappa senere, haha.

På instagram er jeg… heeele tiden. Instagram sjekkes flittig. Jeg er også ganske flittig på å poste bilder selv. Dere finner meg under brukernavnet inemm der også.

På snapchat er jeg… Den som åpner snaps og suger til å svare. Jeg svarer vel nesten aldri. Mystory er noe jeg stort sett bare sveiper kjapt gjennom for å bli kvitt. Hender jeg ser mystoryene til et fåtall av personer som jeg synes er morsomme eller interessante.

Hjemme alene er jeg… Husredd og den som alltid låser seg inne på soverommet. Jeg må alltid ha masse lys i leiligheten eller huset, slik at jeg tør å gå rundt. Alle dører til rom jeg ikke bruker MÅ være lukket. Jeg er også den som knapt får sove når jeg er alene hjemme. Trist det der. Det er faktisk skikkelig vondt å være så avhengig av å ha noen i huset.

På jobb er jeg… Hver dag. Så å si. Jeg er også veldig effektiv. Jeg er den som elsker å ha en hektisk jobbhverdag hvor jeg må gjøre noe hele tiden. Da går tiden fort, og det elsker jeg.

I telefonen er jeg… Veldig pratsom! Jeg elsker å snakke i telefonen. Spesielt facetime. Da føler jeg at jeg er med noen selv om jeg ikke er det.

På sms er jeg… Enten den som svarer på sekundet eller den som glemmer meldingen og svarer flere timer eller dager senere. Har mistet balansegangen på det der helt.

I vennegjengen er jeg… Den inkluderende og snille. Vil jeg tro (?). Jeg håper og tror det. Har også fått høre det en del ganger, så regner med det stemmer, haha. Jeg vil at alle skal føle seg velkommen og like mye tatt vare på, og jeg er (dessverre) den som alltid sier ja.. Jeg er også den som alltid kjører. Ulempen med å ha lappen og egen bil, ja. 

 

Husk spørsmålsrunden min 🙂 Dere finner den HER!

BILDEDRYSS FRA SVERIGE

Clutch Louis Vuitton // Sko Reebok // Shorts og topp Bik Bok

Her er et lite bildedryss fra vi var i Sverige for en liten stund siden. Andreas vil vel og merke ikke bli tatt bilde av. Han vil helst ikke være på bloggen i det hele tatt, haha. Dermed blir det mye meg, meg, meg bilder når vi to er på tur. Jeg har også fått ganske grei brunfarge i det siste, så det er toppers. Gleder meg jo bare altfor mye til ferie den 12. juni nå! Vi skal som sagt tidligere (?) til Menorca. Aldri vært der før, så det blir gøy! Ser kjempefint ut der.

Noen som har vært på Menorca og har anbefalinger til noe vi må gjøre/steder vi må dra?
Spørsmålsrunden holder nok på en god stund til. Kjørr, her!

TING SOM IRRITERER MEG

Folk som avbryter når andre snakker… Det er greit at det kan skje en gang iblant at man må på grunn av noe spesielt, men da sier man jo også gjerne “beklager at jeg avbryter deg, men”. Jeg tenker på folk som generelt er dårlig til å lytte og bare overdøver andre sitt prat med sitt eget. La andre få snakke også. Det å lytte er viktig!

Folk som fortsetter en historie hvis de også kan den… Henger litt sammen med punktet over kanskje. Det er i hvert fall sinnsykt irriterende når man skal fortelle noen en hendelse eller historie, også er det en person som avbryter og tar over hele fortellingen fordi den personen også vet hva som skjedde. La den som startet få fortelle. Den personen som startet hadde jo da mest sannsynlig veldig lyst til å fortelle dette her.

Folk som ikke betaler for seg… For eksempel hvis man er på en hyttetur, eller russebuss, ja you name it. Alle andre har klart å betale, så da klarer du det også. Hvis ikke skulle du aldri blitt med tenker jeg da.

Folk som ødelegger noe og ikke erstatter det/betaler for seg… Altså. Det er sånn man bare gjør.

Tregt internett… Er det noe jeg blir gal av, så er det det. Er altfor avhengig av sosiale medier. Føler jeg må være tilgjengelig 24/7.

Når jeg vet jeg kan sove så lenge jeg vil, så våkner jeg tidlig… Mens når jeg vet jeg må opp tidlig, ja da kunne jeg sovet hele dagen. Whyyyyy.

Folk som maser… Chill liksom. Jeg svarer deg så fort jeg kan. Hvis du ikke får svar med en gang er det jo fordi jeg er opptatt.

Noen som irriterer seg over noe av det samme?
På bildet i innlegget er jeg faktisk sminkefri (vet jeg tullet med dette i går), men her er jeg det. Vanskelig å få vist et helt sminkefritt bilde av meg da jeg har vippeextensions fra flinkeste Weronika hos Lashes by Kasja og fikser brynene mine hos de flinkeste jentene på Brow Rehab i Oslo. Nå skal jeg straks på jobb! Vi blogges mer senere 🙂 I mellomtiden –> SPØRSMÅLSRUNDE!

WOKE UP LIKE THIS

“WOKE UP LIKE THIS”

Ja, dette bildet ble da altså tatt i dag tidlig rett etter jeg hadde våknet. Sminkefri forøvrig, til dere som har etterspurt bilder av meg uten sminke; here you go. Altså, nei. Hadde jo vært helt herlig om jeg våknet slik, men sånn er det dessverre ikke. En ting som er sant, det er at jeg er tilbake på jobb! I går var som sagt første dagen, og jeg er veldig glad for å være tilbake. Skal nyte de siste dagene med pizza før det hele er over. Kommer fortsatt til å kjøpe pizza derfra de gangene jeg skal ha uansett, for vi har jo den beste pizzaen. Men, nok jobb og pizza snakk! Over til noe helt annet..

I går kveld kom Maiken på besøk! Vi satt hjemme her en stund (og spiste pizza fra Pizzanini, haha), før vi plutselig bestemte oss for å reise inn til Oslo. Vi var vel og merke ikke inne noe sted på byen, men bare stod utenfor og chattet mens vi ventet på kjæresten hennes. Det tok jo sin tid, så vi endte jo opp med å starte og gå fra Aker Brygge til Skansen, for så å gå videre derfra til Karl Johan, hvor vi fant en taxi (som ingen av oss hadde råd til for øyeblikket). Fikk prutet litt opp til Bislett hvor vi endelig fikk tak i Markus! Så var det hjem igjen. Med andre ord en litt bortkastet Oslotur. Hva forventer man egentlig når man er edru og drar nærmere klokken 2… Jepp.

Snapchat: inemm

<3 crappy iPhone-selfies <3

Hvordan var lørdagen deres?

Husk spørsmålsrunden!! H E R 🙂

WHITE DRESS

Kjole fra Gina Tricot her

Dagen jeg så denne kjolen på instagramprofilen til Gina Tricot, var det første jeg gjorde å ta screenshot og deretter turet jeg rett til butikken. Den var så clean og fin! Et ekstra stort pluss og det som trakk meg så raskt, var prisen. Den koster jo bare 149 kr!! Det er kupp det. Den finnes i flere farger. Vurderer faktisk å kjøpe den i en eller begge de andre fargene også, hmm.. Vi får se. I det dere leser dette innlegget er jeg i hvert fall godt plantet tilbake som servitør på Pizzanini. Dere må gjerne komme innom. Vi har nemlig verdens beste pizza (det er ikke tull). Det syntes jeg før jeg begynte å jobbe der også. Litt trist at jeg om under to uker skal slutte. Kommer til å savne Pizzaninipizzaen som lunsj/middag hver dag, haha. Allikevel gleder jeg meg også veldig til å begynne i ny jobb! Dette skal jeg som sagt tidligere fortelle mer om senere.

Hva bedriver dere denne lørdagen med?

Nok en gang skal jeg “mase” litt. Må jo tross alt minne dere på spørsmålsrunden i hvert eneste innlegg (hehe). Så her, finner dere den 🙂

JACOB AALL

Fineste Marie og Raija ❤

Gårsdagen var så utrolig koselig! Den ble nemlig tilbrakt sammen med disse flotte frøknene. Middag på Jacob Aall sammen med Marie var det første på planen. Eller, akkurat Jacob Aall stod det vel ikke der, men middag skulle det bli. Og jammen ble dette stedet vinneren i går! Ingen av oss hadde nemlig vært der tidligere, så vi tok en liten sjanse. Vi hadde jo begge to tross alt hørt og lest ganske mye bra om dette stedet. Og Gud, jeg angrer ikke. Det tror jeg ikke Marie gjør heller! Den pastaen var så utrolig god! Anbefales virkelig *nomnom*. Etter middagen tok vi en liten tur bortover Aker Brygge før vi turet hjem til Marie. Det ble plutselig veldig kjølig i går, skjønner dere. Når jeg dro hjemmefra så stekte solen. Jeg var dermed svært lite kledd for sur vind. Utrolig deilig når vi endelig kom oss inn og kunne slå oss ned på sofaen. Raija kom også på besøk etter hvert, noe som var utrolig koselig! Disse jentene er virkelig herlige begge to ❤

Ellers er jeg så og si frisk nå! Så i dag skal jeg endelig tilbake på jobb, og det føles så bra! Har gruet meg litt til å sette igang igjen, men samtidig blir det veldig deilig å være tilbake. Man blir utrolig rastløs, men også lat etter en uke med kun seng, film, soving og neddoping på paracet og antibiotika. Pluss at tante rød har kommet på besøk oppi det hele. Min flaks det! Skal forøvrig prøve å opprettholde bloggingen selv om jeg er tilbake på Pizzanini! Vet jeg har sagt det før, men denne gangen skal jeg prøve hardere. Jeg har mer motivasjon nå, og har fått tid til å jobbe meg litt tilbake i denne sykeperioden min. Håper og tror det har gjort et bra grunnlag for bloggplanleggingen og struktureringen fremover. Jeg tror nemlig jeg har funnet et system nå! Eller.. I hvert fall nesten 🙂 

Hva gjør/har dere gjort denne helgen da, søtiser?

Husk spørsmålsrunden min her!

JEG ER SÅ GLAD

Bikini fra Cubus

Åh, som jeg elsker været nå! Humøret mitt blir med en gang titusen ganger bedre når solen skinner. Jeg synes det er forferdelig kjedelig å sole meg, men fysøren så deilig å endelig kunne gjøre det! Greit med litt god grunnfarge før jeg stikker til Menorca den 12. juni. Wæh, jeg gleder meg! Det skal bli så fantastisk bra det!

Nå skal jeg late meg et par-tre timer til! Så blogges vi mer senere! Ville bare si hei til dere, hehe.
Har forresten fortsatt spørsmålsrunden gående! Dere finner den litt lenger ned på bloggen:)

HAR ANDREAS VÆRT UTRO?

Jaa, så var det kjønnssykdommene vi plutselig har fått..

I innlegget for noen dager siden skrev jeg nemlig at Andreas fikk påvist mykoplasma for noen uker siden, og at jeg nå hadde vært hos legen og fått antibiotikakur selv. For det første ville jeg aldri skrevet om kjønnssykdommer her på bloggen, og nei, ingen av oss har det. Det er mykoplasma lungebetennelse det er snakk om her. Altså noe helt annet enn klamydia som jeg har fått høre at et par personer har trodd. “Har Andreas vært utro?” var det nemlig noen som spurte venninnen min. Og nei, man får ikke mykoplasma lungebetennelse av munnsex i halsen, hahaha. Det hele startet med en helt vanlig forkjølelse i starten av februar. Etter hvert kom den grusomme hosten, og vips så satt vi der begge to med lungebetennelse gitt. På det verste har faktisk Andreas hostet blod. Så jævlig har det vært. Det tok bare sinnsykt lang tid før vi tok oss selv i å reise til legen, ta prøver og faktisk bli friske. Dette skulle vi jo bare gjort i februar/mars.. Snakk om å absolutt skulle bli friske av seg selv, koste hva det koste vil. 

Så nei, Andreas har ikke vært utro. Det var dessuten jeg som ble syk først og startet hele sykdomshelvette. Så blame it on me isåfall.

Ellers må dere gjerne stille meg flere spørsmål! I spørsmålsrunden jeg har gående her 🙂

PINK FLOWER BIKINI

Pink Flower Bikini fra Cubus

Jeg elsker dager som dette. Hvor jeg bare kan ligge rett ut i solen, bli brun og late meg. Det er tross alt ikke mange dagene i året vi har denne muligheten her i Norge, så man må virkelig utnytte seg av de få som er. Vi har jo tidenes chilleste solplass i hjørnet på terrassen vår i tillegg. En slags utesofa som står plassert midt i solsteika. Hvor perfekt? Åh, jeg trives. Skal sole til meg masse D-vitaminer slik at jeg (forhåpentligvis) blir frisk. Så går vel kvelden med til litt kvalitetstid og kos med Maiken. Nå må jeg løpe ut og utnytte de siste soltimene!! Ville bare gi fra meg et lite pip, så blogges vi mer senere.

Flere som er ute og later seg i solsteika i dag?

Husk spørsmålsrunden min her 🙂