fresht, nude og nytt

Heisann og hoppsann!

I dag var jeg nok en gang i Drammen hos søte Martine og fikk fikset neglene mine! Og jeg er som vanlig kjempefornøyd! Denne gangen gikk jeg for nude negler, noe jeg alltid har hatt lyst på og alltid har syntes at er så fint ❤ Siden jeg neste uke reiser til Trysil og planen er å reise i bursdagen til Ingeborg og Eline nå på fredag, passet det bra med nye, freshe negler. Martine holder som sagt til i Drammen, hvor et nytt sett koster 500 kr og påfyll koster 400 kr. Anbefales virkelig! Dere kan ta kontakt med henne HER. Se så fine de ble da dere!!

Dette bildet ble vel og merke tatt på lørdag, men har på meg akkurat samme klær, har lik hårsveis og lik sminke i dag.. Brukte derfor likesågreit dette som å ta et nytt.. Innafor det, vel? Nå er det snart jobb igjen, woho. Dere må gjerne komme innom! Vi har forresten endelig skaffet oss facebookside også, så lik oss HER da vel! Det hadde vært koselig ❤

Hva skal dere i dag? Og hva synes dere om neglene?
Blooogggezzz 

NORGES STØRSTE AFTERSKI

Hei og hopp!
Har en smule dårlig tid nå, for må straks reise på jobb! Først tenkte jeg i det minste og dele noen av bildene som ble tatt i helgen. Det ble mest filming vel og merke, men jeg fikk i hvert fall noen bilder 🙂 Åherregud, det var såå gøy! Har ikke hatt det så gøy ute på leenge. Fantastiske mennesker, de beste gutta på scenen og ja, alt perfekt! Jeg er så stolt også ❤ Dersom dere ikke var der i år, anbefaler jeg virkelig å komme neste år! 

Som dere ser er dessverre alle bildene ganske crappy iPhonekvalitet, men det er vel bedre enn ingenting? Var ikke akkurat et arrangement jeg turte å ta med speilrefleksen på, haha. Ååååh, jeg gleder meg allerede til flere slike kvelder. Det var altså så sinnsykt bra, dere skulle bare visst!!

Noen som var der eller?
Bloooggezzz

 

GOING OUT ROUTINE!

 

FØR JEG SKAL UT – RUTINE

 

Hei alle sammen ❤ (rakk dessverre ikke poste før jeg dro ut i går) 

I dag tenkte jeg å vise dere min “før jeg skal ut – rutine”. Dette er ikke noe jeg gjør hver gang, men i hvert fall de gangene jeg skal noe spesielt. Slik som i dag, når det smeller i Oslo Spektrum på Norges Største Afterski. Æh, jeg gleder meg så sinnsykt mye! Alt er så planlagt og dette skal bli såå gøy! Først er det vors med masse go’folk før det bærer til spektrum og etter det er det afterparty med hele gjengen! Gleder meg til å vise dere kveldens antrekk, det er nemlig litt spesielt.. haha. Men! Før det skal jeg vise dere rutinene mine 🙂 

Dusjer – skrubber kroppen godt, slik at den er klar for selvbruning!

Pusser tenner og putter i et par ProWhitening tannblekingsstrips!

Begynner å smøre meg med selvbruning mens tannblekingen virker. Andreas må vel og merke hjelpe meg med ryggen, for det har jeg enda ikke skjønt hvordan visse mennesker klarer alene?! Da blir det igjen en liten hvit del på min rygg.. Er ikke så tøyelig dessverre. Jeg bruker i hvert fall selvbruningen fra Shadowtans for første gang i dag! Eller, smurte meg inn i går kveld faktisk! Og dere, fargen ble kjempefin! Foreløpig kjenner jeg heller ingen lukt, noe som er ekstremt bra!! Dere ser bilde av fargen lenger ned 🙂

Lar selvbruningen tørke mens jeg finner antrekk. Ja, jeg løper naken rundt i leiligheten til jeg er helt tørr, haha. Andreas klager ikke, da….. Denne gangen slapp jeg å finne antrekk, da alt har vært planlagt i lang tid. Brukte derfor tiden på dette innlegget istedet. Alle på vorset skal nemlig ha like klær!! Får dessverre ikke vist dere kveldens “afterskiantrekk” før i morgen, da buksen jeg skal bruke ligger på vorset.. Men selve makeup-looken, hår og “foreløpig-antrekk” får dere se!

Krøller/retter håret! Jeg gjør stort sett alltid dette før jeg sminker meg. Rett og slett fordi jeg føler varmen ødelegger sminken. Hender jeg går over håret etter sminken er lagt vel og merke. For det blir til tider “bulker” i det retta håret eller at krøllene ikke ligger helt slik jeg vil. Blir alltid en siste finish! I dag valgte jeg å gå for litt “slappe” krøller. Til å lage disse brukte jeg MAST VOL. 2! Denne rettetangen er så fantastisk! Får alltid de krøllene jeg ønsker meg. Anbefales på det varmeste!

Sminker meg! Her kan dere se kveldens sminkevalg. Tidligere har jeg vært dårlig til å sminke meg noe annerledes når jeg er ute enn til vanlig, rett og slett fordi jeg har følt meg “rar” med øyenskygge, leppestift og liknende.. Men det er jo bare såååå mye finere!! Har de to siste dagene begynt å bruke Anastasia Dip Brow istedet for penn. Første dagen var jeg litt sånn bob-bob fornøyd. Nå som teknikken allerede begynner å bedre seg, liker jeg dette myyye bedre enn penn!


Som dere kanskje ser er Bahama Mama solpudderet mitt rimelig godt brukt nå, og trenger virkelig en oppgradering, haha!

Bare Minerals foundation i fargen Bare Nude 09 // Anastasia Beverly Hills Countourkit i fargen light/medium
TheBalm Bahama Mama solpudder // TheBalm Mary-Lou Manizer “The Luminizer” highlighter
TheBalm Sexy Mama anti-shine pudder // IsaDora liquid eyeliner (svart)
Viva La Diva Nudie One øyenskyggepallett // Smashbox Photo Finish Foundation Primer
Eyebrow Fix øyenbrynsgelé fra H&M // Anastasia Beverly Hills Dip Brown Pomade i fargen “taupe”

 

OG SLIK BLE KVELDENS LOOK:


Selvbruningen ble så naturlig og fin! Kjempefornøyd!

Hva synes dere? Liker dere slike innlegg?
Bloooogggezz

VIL DU FØLGE MED?

Hejhej!

I morgen er det søren meg Norges største afterski i Oslo Spektrum allerede!! Gud som tiden flyr. Æh, som jeg gleder meg. Håper bare jeg er frisk nok til å drikke litt alkohol i morgen. Har tross alt ikke drukket siden i fjor (?) shit. Hva har skjedd med meg! Bare jobber hele tiden.. haha. Morgendagen blir uansett veldig gøy, det er jeg helt sikker på! Når jeg skal reise sammen med så mange gode og fine folk kan det umulig bli dårlig. Før jeg reiser ut i morgen har jeg tenkt til å lage et “going out routine” innlegg. Slik at dere kan se alt jeg gjør før jeg skal ut på noe spesielt! Samt hvilke produkter jeg bruker selvfølgelig 🙂 Håper dere gleder dere!

BTW! I morgen kan dere følge meg hele dagen på snapchat’en til Saxegaard Photography! Så add “saxegaard_photo” for å få full oppdatering hele dagen 

 

enda mer nytt!

I dag mottok jeg nok en pakke fra Nelly og i tillegg en pakke fra Bik Bok! Merker det har blitt litt nettshopping mens jeg har vært sengeliggende. Det hjelper riktignok i hvert fall på humøret! Bortsett fra det er formen til både Andreas og meg rimelig crappy fortsatt.. Skjønner virkelig ikke hva det er slags virus vi har dratt inn i leiligheten. Helt grusomt er det.. Blir jo søren ikke bedre. Noe som er ganske krise med tanke på at spektrum er om få dager!! Ellers fikk jeg faktisk min kjære til å ta bilder av de nye tingene, slik at dere ser litt bedre. Veldig kjipt å måtte ta speilbilder.. Så denne gangen var både dere og jeg heldig! Haha. Linker til de ulike plaggene under bildene 🙂 PS: Bae er ikke den enkleste å ta bilder med, går ikke an å få noe seriøst.. haha…

Turtleneck fra Nelly HER // Bukse fra Nelly HER

Kjole fra Nelly HER

Topp fra Bik Bok HER // Bukse fra Bik Bok HER

Dette var det beste vi fikk til av bilder! Vi slet med lyset, ansiktet mitt – “MEN DU SER JO IKKE SÅNN UT I VIRKELIGHETEN.. ØYNENE DINE ER HELT FUCKA” “DU KOMMER IKKE TIL Å BLI FORNØYD MED NOEN AV DISSE BILDENE, INE”. Hahaha så ja. Jeg fikk i hvert fall vist dere de nye tingene! 

Hva synes dere?
Blooogggeezzz

UKEN SOM GIKK..

Ukens høydepunkt.. BURSDAGEN MIN! Uten tvil. Jeg er endelig 20 år nå, og folkens, dere skulle bare visst hvor mye jeg har gledet meg. Neste helg skal jeg bli kanakas! Fikk jo dessverre ikke feiret noe denne helgen.. Viktigere å bli helt frisk nå! Er visst et skikkelig virus Andreas og jeg har dratt inn i huset.. Blææh.

Ukens cravings.. Caffe Mocca! Herregud, har fått heelt dilla på det. Det er jo bare såå digg! Ellers har jeg cravet brownie med is og krem i en hel uke nå, men ikke fått stappet det i meg enda. Har tross alt begynt med “bli fit” planen min. Foreløpig klarer jeg meg veldig bra! Vært sunn i hele 4 dager nå, eyey. 

Ukens nedtur.. Det må definitvt være at jeg ikke ble frisk til helgen slik at jeg kunne feire! Det var og er en skikkelig nedtur.. Menmen, sånn er det bare. Tar det igjen neste helg! 

Ukens sang.. “Lakenet” av Morgan Sulele! Og den nye russelåten Andreas slapp i natt – “Hydra 2016”! Æh, den må være min favorittlåt av de han har produsert for 2016-russen hittil. 

Ukens gullkorn.. Hmm.. denne var vanskelig! Har tross alt vært sengeliggende en hel uke nå. Andreas pleier ofte å komme med gullkorn, men nå som han er syk er han på sitt stusseligste noen gang! Håper virkelig ikke han blir syk igjen på lenge. Jeg liker gale, sprudlende “HEI SE PÅ MEG” Andreas. Men det er en på jobben som sier mye morsomt! Dere skulle bare visst. Kunne ramset opp ting han har sagt i fleng. Vi på jobben har i hvert fall blitt “Alvin og Pizzanini og gjengen” den siste uken! Og han er ikke en T. Rex lenger, nå er han en drage 😉 Yes… Pizzanini-life.

Ukens lille oppsummering..

20 SPØRSMÅL

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 25! Dæven, begynner å bli gammel.. Søren meg halvveis til 50. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Andreas <3

3. Hvor høy er du? Jeg er 172 cm. Kunne ønske jeg var noe lavere. Rundt 165 cm hadde vært perfekt!

4. Hvilken film så du sist? Nyeste James Bond! Spectre 🙂

5. Hvem ringte du sist? Mamma.

6. Hvem ringte deg sist? Tante.

7. Hva stod det på siste sms’en du fikk? “Hahaha uff”.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer veldig an på. Noen ganger elsker jeg å bare ligge i sengen og tekste, andre ganger elsker jeg å snakke i telefonen. Hmm.. Facetime er vel det jeg liker aller best! 

9. Hva er ditt favorittsted? Armkroken til min kjære bae! Klissklass, but true!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Bakgater, i mørket og sånt. Liker meg generelt dårlig ute om kvelden!

11. Når så du moren din sist? På bursdagen min på onsdag <3

12. Hvilken øyefarge har du? Brungrønne.

13. Hvilken sang er din favoritt? Har ingen “favoritt”, men må innrømme at den nye låten til Magnus aka Morgan Sulele “Lakenet” er ganske så smud! Du er så flink, Magnus! Ellers hørte jeg evig mye på Pillowtalk en periode. Liker den fortsatt veldig godt!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Gift!

15. Når våknet du i dag? Våknet av meg selv rundt klokken 9, lys våken.. Sovnet igjen litt senere og sov til 16:45.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 30 år. Håper da at jeg har en jobb jeg trives godt med, god og stabil økonomi og bor i et stort, fint hus sammen med Andreas! Kanskje vi til og med er gift, hmm

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg har generelt alltid vært ekstremt husredd. Aldri vært noe glad i mørke rom, å være alene eller noe. Så ble skremt av alle slags lyder om natten, eller ting jeg trodde jeg så i mørket. 

18. Hva er din beste egenskap? Det må nok være at jeg er ærlig og til å stole på! I tillegg er jeg ekstremt omtenksom og snill, haha. Yes, men det er sant. Noen ganger er jeg litt for snill egentlig.. 

19. Hva er din verste egenskap? At jeg er altfor flink til å finne feil ved meg selv. Det er en skikkelig dårlig egenskap. Det påvirker humøret mitt mye, gjør meg depressiv og det går utover de rundt meg, eller mest mamma og Andreas. Jobber hardt for å bli flinkere her! Vet det er ekstremt dumt, men det er ikke så lett å “gjøre noe med” som kanskje mange tror heller. 

20. Sover du med eller uten klær om natten? Uten. Eller, sover med truse stort sett, da…

UKENS SPØRSMÅL

Hvordan type extensions bruker du? Og hva var prisen? Jeg bruker punktextensions, keratin! Håret er fra Great Lengths og jeg har lengden 50 cm. Man kan ikke sette en eksakt pris på denne behandlingen, da den kan variere ganske mye. Det kommer helt an på hvor mye hår man trenger, hvilken lengde man skal ha og hvor lang tid de bruker på å sette på håret! Timesprisen ligger på 1000 kr og de bruker mellom 4-5 timer. Håret ligger på alt fra ca. 4-6000 kr. Så det blir vel uansett rundt ca. 10 000 kr. Ja, det er sinnsykt mye penger. Spør du meg er det totalt verdt det! Håret varer kjempelenge, og jeg personlig føler meg mye bedre med langt, fyldig og fint hår. Og nei, behandlingen er ikke sponset. Dette betalte jeg helt selv!

Heisann Ine! For det første, gratulerer så mye med dagen !! <3 <3 (eller blir vel overstått nå men, pytt pytt). Så lurte jeg på om du kunne være sååå snill å fortelle hvor den svarte “snøring”toppen du har på bildene, er kjøpt? Den var DØDSfin! 😀 Tusen takk, søte deg! Det er en body, og den er fra nelly! Du finner den HER. Jeg har den i størrelse small 🙂

Hva jobber du med?:) Jeg jobber som servitør på Pizzanini! Og jeg trives veldig godt!

Hei, jeg lurer bare på hva slags mobil du anbefaler, Elsker deg :* Hehe, så koselig! Anbefaler selvfølgelig iPhone! Kommer aldri til å gå tilbake til noe annet selv. Blir vel fort en oppgradering etter hvert bare, hehe.

Hva heter du på snap? Dere finner meg stortsett over alt under “inemm”. Dette gjelder da også snapchat!

Hei! Random spørsmål, har du nokken gang sminka å kledd opp en gutt som ei jente å tatt han me ut på byen?? Haha, nei! Det har jeg dessverre ikke prøvd enda. Men det hadde vært veldig gøy! God idé. Spørs bare om jeg får med noen av mine guttevenner på dette her da.. Emil….?? ehehehe.

Kor du å han Andreas ska reis? Jeg har veldig lyst til å reise til Bora Bora eller Maldivene! Så vi får se da! Håper bare ikke han hører på fansen sine forslag.. Da kan det fort bli skogtur i Nord-Norge. Vet ikke heelt hvor gira jeg er på det kjenner jeg. Så plis kjære, ikke det da <3

Ikke sånn supermange spørsmål akkurat, men det var da noen! Er dette en greie dere vil ha mer av?
Blooooggeezz

NEW MAKEUP

Good morning 
I går ramlet det som sagt noen nye sminkeprodukter ned i postkassen, og det må jeg selvfølgelig vise dere! Elsker å motta ny sminke! Det er vel noe av det beste jeg vet om. Hater å bruke penger på sminke, men elsker å få masse nytt. Vanskelig det der. Gleder meg alltid til å ordne meg når det ligger ny sminke på benken. Det gir så mye motivasjon! For er det noe jeg virkelig vil bli flinkere til, så er det å legge sminke! Dager jeg har lite å gjøre kan jeg sitte i flere timer og se på sminkevideoer på youtube for å hente inspirasjon. Endelig har jeg jobb slik at mange av sminkeproduktene som lenge har stått på ønskelisten endelig kan bli mine 😀


BareMinerals foundation i fargen Bare Nude 09 – og dere, jeg eelsker fargen! Det er vel mest derfor jeg bruker akkurat denne foundationen for øyeblikket. Rett og slett fordi den har en gultonet, fin farge som jeg ikke helt finner hos noen andre. I tillegg er den ekstremt drøy i bruk! Man trenger veldig lite for å få en bra dekkevne. Samtidig er den så lett at man ikke en gang merker den! Enda et pluss er jo selvfølgelig at BareMinerals produktene ikke er testet på dyr.

The Balm Mary-Lou Manizer “The Luminizer” – denne har jeg ønsket meg leenge nå, og når det var tilbud på Coverbrands måtte jeg bare slå til! Har lest og hørt så mye bra om den, og det er forståelig! Prøvde den for første gang i dag og den er virkelig fantastisk! Den highlighter perfekt! En ny favoritt i sminkepungen med andre ord.

The Balm Sexy Mama – dette anti-shine pudderet hadde jeg også lest og hørt så mye bra om, det var selvfølgelig tilbud her også, så da ble det enda en liten ny favoritt! Den fungerer slik den skal og matter huden veldig fint! Om den holder sminken så bra som den lover kan jeg dessverre ikke svare på før jeg har fått testet den ordentlig. Foreløpig er jeg i hvert fall veldig fornøyd!

Her kan dere se hvordan alle produktene ble på (btw. her har jeg sminket meg rask, ikke vært særlig nøye og jeg er i tillegg syk):

NÅ ER DET NOK!

God morgen søtinger ❤

I dag og i morgen har jeg faktisk fri fra jobb! Noe som blir utrolig digg med tanke på at jeg enda ikke er frisk. Nå har jeg vært syk i sånn 3 ukers tid, og jeg er drittlei for å si det mildt. Først ble jeg syk, så ble jeg litt bedre, da ble Andreas syk, så ble jeg syk igjen og nå er begge syke. Herregud. Så nå har vi lagd en slags “barrikade” i mellom oss. Andreas sover faktisk på sofaen om natten, haha, stakkars. Dette var hans idé, så samvittigheten klarer jeg å leve med. Han får lov av meg og sove i sengen vel og merke, men han vil holde seg unna meg helt til begge er helt friske, og ja, da ble det slik da. Krysser alt som krysses kan for at vi begge er 100% til neste helg hvert fall!

Ellers har de første dagene som 20 år vært bra! Jeg er så glad for at jeg endelig er gammel nok til tja, så og si alt! Det er deilig det. Foreløpig har jeg fått gaver av min kjære mor og far, bestemor og bestefar & broren min med familien. Kjempefornøyd med alt! Igjen, tusen takk til dere alle sammen <3 Fikk faktisk ekte diamantøredobber av mamma og pappa, som var dødsfine! Disse skal dere få se senere. I tillegg fikk jeg litt nyttige ting til leiligheten og en koffert som passer til cabinen. Noe jeg har ønsket meg lenge nå, med tanke på at Louis Vuitton bagen ødelegger ryggen min når vi er på helgeturer med fly. Ja, jeg fyller den alltid med altfor mye ting, noe som gjør at man skulle tro det var murstein jeg gikk rundt og bærte på… Så det skal bli utrolig deilig neste gang jeg blir med på tur og slipper dette problemet. Jeg ELSKER Louis Vuitton bagen, men den egner seg best til biltur-reisene våre. Da slipper jeg å bære den så mye!

Jeg har forresten begynt mine første dager som 20 med å endre kostholdet! Nå SKAL jeg klare det. Denne gangen skal det ikke glippe. Jeg er så utrolig lei av å være lei meg og misfornøyd, så nå er det nok. Trening skal det også bli så fort jeg er frisk! Gleder meg bare til å kunne være fornøyd med kroppen min, og det er jo virkelig ingen andre enn meg selv som kan gjøre noe med det. Så dette var frokosten min i dag! (Vitaminene tar jeg kun i håp om å bli frisk nå, stapper mildt sagt innpå).

Noen motivasjonstips fra dere lesere? Kanskje dere har noen sunne frokost/lunsj/middagstips til meg?

Ellers kommer det et innlegg senere i dag med litt ny sminke som har fallt ned i postkassen! Så stay tuned 😉
Bloooooggeeezz!