Let’s talk about hair!

MODERN DESIGN SANDVIKA

Rise and shine 

Jeg vet ikke om alle har lagt merke til at håret mitt plutselig har blitt veldig langt den siste tiden? Den 9. februar var jeg nemlig hos Modern Design Sandvika og satte på extensions igjen. Etter å ha prøvd håret fra Great Lenghts i fjor vår/sommer, var valget veldig klart når jeg skulle sette på hår igjen. Jeg eeelsker håret fra Great Lengths! Det holdt seg fint i hele 6 måneder før jeg tok det av sist. Allikevel kunne jeg fortsatt hatt det på en stund til! Det er forøvrig første gangen jeg har vært hos Modern Design, og jeg er kjempefornøyd! Følte meg veldig trygg, de var alle kjempehyggelig og Rebekka som fikset håret mitt var kjempeflink og supersøt! Kommer så absolutt til å komme tilbake. Jeg skal faktisk dit i morgen på en sjekk av håret. De har en oppfølgingstime for alle som setter på hår, slik at de kan se hvordan det går med håret, om du behandler det riktig, om du har mistet noen fester de skal sette på igjen og lignende. Noe jeg synes er utrolig bra og viktig! Når man betaler såpass mye penger for en behandling, så er det viktig at de faktisk følger den opp også, mener jeg.

Ellers tenkte jeg å vise dere hva slags produkter jeg bruker på håret mitt hver gang jeg dusjer. Jeg kjøpte nemlig ny shampoo og balsam på samme tid som jeg fikset håret, og jeg mååå bare vise dere. For det første er begge to superbillig (kun 99 kr per stk!!!!), de lukter ultradigg og håret blir sååå deilig. Herregud, jeg elsker de ❤ Du får kjøpt både shampooen og balsamen på Vita eller Cubus. 


Shampoo og balsam fra Aussie – disse får du som sagt kjøpt på Vita og Cubus! Eller HER og HER. Ser at Vita har 30% på de nå! Det vil si at du får shampooen og balsamen til kun 69 kr per stykk (!!!).


Silky Smooth Moisture Serum fra Tigi S-Factor (litt det samme som olje, bare at den kun tilfører fuktighet) – bruker denne mest utover i lengdene, ikke så mye i toppen på grunn av festene. Den reduserer også krusete hår, noe som er ekstremt positivt i tuppene på extensions da det “blåser” seg opp en del nederst. Samtidig gjenoppretter den hårets naturlige pH-balanse. Ellers bruker jeg alltid anti tap’en fra Great Lengths etter hver dusj! Denne blander jeg ut på en annen flaske og sprayer en god mengde i hele håret. Sexy Hair sin Smooth Encounter bruker jeg i hele håret før jeg føner det. Den er varmebeskyttende og gjør håret glansfullt, ikke så “frizzy” også lukter den digg – noe som er et stort pluss!

Dere får kjøpt Tigi S-Factor sin Silky Smooth HER (20% rabatt nå) – Great Lengths sin anti tap trenger man jo kun hvis man har extensionet, så denne kjøpte jeg hos Modern Design – Sexy Hair sin Smooth Encounter HER (også 20% rabatt nå).

Det som er viktig for meg er at alle produktene jeg bruker er trygge å bruke på extensions – og det er disse Vil også anbefale alle produktene til de som ikke bruker extensions! For jeg virkelig elsker alle du ser over her! Så tilbake til håret! Dersom dere lurer på hva slags farger jeg har brukt, hvor mange fester også videre, er det bare å spørre Rebekka på Modern Design Sandvika! Hun har det notert. Lengden jeg gikk for er samme som sist, 50 cm. Jeg ville ha både fylde og lengde, noe jeg så absolutt fikk! Kunne ikke vært mer fornøyd!

Nå er det frokost før det bærer avgårde på jobb.. igjen! Vi blogges mer senere 🙂

Overraskelse på døren

STAYCLASSY
 

Hei igjen søtinger!

For noen dager siden kom Thomas og Fredrik fra StayClassy på døren til Andreas. Med seg hadde de en classywalk, to hettegensere og to par klokker. Classywalk mener jeg å huske at er noe Andreas egentlig innerst inne har hatt veldig lyst på i en god stund, og nå eier han endelig en. Gutta var så snille at de hadde sendt med noe til meg også! Derfor må jeg selvfølgelig vise dere. Jeg fikk en hettegenser, og den har faktisk blitt brukt hver dag siden! Den er skikkelig digg! Og ikke minst classy 😉 Ha ha. Andreas og jeg fikk selvfølgelig matchende hettegensere  Selv om classywalken eegentlig er Andreas sin, så kommer jo jeg til å stjele den i blant, hehe. Må bare lære meg å bruke den først, da. Har prøvd å stå på det én gang og det var i fylla på Rockefeller, såååå, jeg tror jeg trenger å øve litt først bare…. Uansett, tusen takk Thomas og Fredrik 

Classywalk HER / Hettegenser HER / Klokke HER
Facebooksiden dems finner dere HER!

NELLY WANTIES

FAVORITES IN BEIGE TONES

Watch Out Dress HER / Faux Suede Body HER / Night Walker Dress HER
Boucle Knit Jumper HER / Party at Home Dress HER / Vicant String Knit Top HER

FAVORITES IN BLACK

Lace Up Suede Dress HER / Slit Leather Set HER / SFGONNA SS Dress HER
Lace Up Dress HER / Textured Party Body HER / Naomi Sweater HER

FAVORITES IN BURGUNDY

Cross Front Shoulder Dress HER / High Neckline Dress HER / Lace Up Dress HER
Off Duty Dress HER / Slinky Wrap Set HER / Lace Up Body HER

En litt annerledes Valentine..

Hei alle sammen!
Etter mitt ganske lange fravær har jeg ganske så mye å fortelle dere! Det har skjedd en del ting den siste tiden som jeg ikke har hatt mulighet til å blogge om tidligere. Så nå kjører vi på!

Vet ikke om alle har fått det med seg, men Valentine’s Day 2016 ble ganske så annerledes for min del. Tidligere har jeg aldri hatt noen date eller noe som helst på denne spesielle dagen, men i år var det (endelig) min tur! Jeg hadde ikke forventet noe spesielt, satte bare pris på at jeg hadde muligheten til å tilbringe dagen med den jeg elsker mest her i verden. Andreas var jo på konsert to dager i forveien, så til han kom hjem hadde jeg bestemt meg for at det var han som skulle få være “jenta” denne dagen, rett og slett. Jeg gikk til innkjøp av roseblader (falske vel og merke, dessverre), et ballonghjerte med teksten “I LOVE YOU”, godteri hvor det stod “I ❤ LOVE ❤ YOU”, hjerter, tente lys i hele leiligheten også fikset jeg et lite hjemmelaget spill (hehe). I tillegg hadde jeg kjøpt inn litt nye “details” til leiligheten, noe han faktisk ble mer glad for enn alt styret på soverommet, haha. Litt over the top, kanskje? Han ble i hvert fall veldig glad, så det var gøy!

Der stod jeg og tenkte “ja, nå har jeg gått litt over the top”, men så dere. Det er da Andreas sin overraskelse til meg kom. Hvis det jeg gjorde var over the top, så vet jeg ikke helt hva man skal kalle hans “lille gave”… For jada, han tente lys på badet og fylte hele badekaret med penger, ja dere leste riktig, masse sedler i hele badekaret (og ja, pengene var selvfølgelig ekte). Så toppet han det hele med å sette seg selv ned i badekaret og bade i pengene. Dette var egentlig en greie han gjorde mest fordi det alltid er sånn på sosiale medier at Valentine’s Day skal være en over the top dag og en dag hvor man virkelig gjør noe spesielt. Han bestemte seg rett og slett for å overkill’e hele greia. Og det hele ble VELDIG mye større enn vi hadde trodd. For ja, plutselig tok TV2 kontakt, det hele havnet både der, på VGTV og i Budstikka. 


TV2 finner dere HER, VGTV HER og Budstikka kan dere lese på bildet ovenfor.

Så ja, en litt annerledes Valentine kan man trygt si. Men utrolig gøy! Vi har det alltid sinnsykt morsomt når vi gjør disse snapchatgreiene. Det har blitt en slags greie vi har, å fylle badekaret med masse rart – burgere, pizza og nå penger. Hva blir det neste.. (?) Hmmm..
Hvordan var deres Valentine’s Day? 

Blooogggezz
 

new in

God morgen ❤

Nå skal jeg endelig få vist dere litt nytt her på bloggen. Tidligere har jeg aldri vært spesielt flink til å vise dere innkjøpene mine, noe som kanskje er litt dumt, med tanke på at jeg har en blogg. Så for en gangs skyld skal dere få se det jeg har kjøpt inn, så får vi satse på at dette er noe jeg blir flinkere til. Sammen med tannblekingen og selvbruningen falt det nemlig en pakke fra nelly ned i posten. Det var selvfølgelig litt salg på diverse ting og da måtte jeg jo bare slå til. Et par av toppene hadde jeg ønsket meg rimelig lenge, så nå var det på tide at de ble mine! Denne gangen var det kun topper som smatt inn i handlekurven, og alle er i størrelse small, dersom noen skulle lure på det! Linker til de forskjellige, under bildene 🙂

Body HER

Neckline toppene HER

Criss Cross topp HER

Jeg har dessverre ikke fått kjøpt meg selvutløserkontroll og kamerastativ enda.. Som dere kanskje ser. Derfor er det så og si umulig å ta bilder. Ikke har vi noen gjenstand i huset som er i “perfekt høyde” heller. Det hadde selvfølgelig ikke jeg tenkt på før jeg skulle lage dette innlegget. I tillegg er jeg ultra trøtt og sliten i ansiktet. Her ser dere hvertfall de nye toppene mine! Mine absolutte favoritt er den første, bodyen! Den er superdigg å ha på seg og samtidig veldig fin! Love, love. Den grå neckline toppen er forøvrig den samme toppen som jeg har på meg her (da lånte jeg Maiken sin, hehe):

 

SHADOWTANS

Hei søtinger ❤
Først må jeg takke alle som fortsatt faktisk leser bloggen min. Jeg prøver å komme tilbake gradvis nå, og begynner å finne motivasjonen igjen sammen med jobb. Ellers har jeg litt å vise dere. Først ut er den nye selvbruningen jeg mottok for et par dager siden. Jeg har i evig lang tid brukt St. Tropez nå, men etter å ha både lest og hørt så utrolig mye bra om selvbruningen fra Shadowtans måtte jeg bare prøve! Jeg har dessverre ikke rukket å teste den enda, men det skal gjøres så fort det er noe spesielt jeg skal ut på. Det vil si neste helg, når min 20 års dag må feires (hehe, yeeey). Dere vil da få se både før- og etterbilder samt få høre min mening rundt produktene! Har også fått høre at denne selvbruningen skal lukte mye mindre enn for eksempel St. Tropez – noe som er et stoooort pluss!! Så får vi bare se om den lever opp til forventningene.

I første omgang prøver jeg moussen og tan extenderen som både gir fukt, en god lukt og gjør så fargen skal vare lenger. Tenkte å kjøre på med misten også, dersom jeg blir like positivt overrasket som de jeg har hørt og lest om den fra. Gleder meg faktisk skikkelig til å prøve den ut! Lenge siden jeg har vært brun nå også, noe som er ekstremt uvandt for meg. Jeg har alltid vært avhengig av å ha farge året rundt. Dette skal bli moro, dere (haha).

Dere får kjøpt moussen HER og tan extenderen HER.

Jeg har i tillegg mottatt noen nye ting fra Nelly som jeg tenkte å vise dere i morgen! Har faktisk ikke rukket å prøve alle tingene derfra enda heller, herregud hva skjer. Så i morgen skal både dere og jeg få se hvordan mine nye plagg ser ut – på meg.. haha. Woop woop da. Nå skal jeg titte litt mer på nettet (vindusshopping på internett typ). Kjæresten er for øyeblikket i Ålesund på konsert og kommer ikke hjem før søndag. Jeg skal selvfølgelig jobbe hele helgen.. Holder motivasjonen oppe med at det kun er 6 (!!!!) dager til jeg fyller 20. Har gledet meg som en liten unge altfor lenge nåå, DET skal bli deilig det.

Blogggeeezz

35 SPØRSMÅL!

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Klokkeslettet “23:00” i går kveld, siden det var da jeg sluttet på jobb.

2. Hva har du alltid i vesken? Lommebok og mobil!

3. Hva bestiller du på kafé? Kaffe Mocca ❤

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Blogg, facebook og youtube, haha.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Det er sjeldent jeg ringer noen når jeg er sint eller lei meg, men da blir det som regel mamma, Maiken, Emil eller kjæresten min!

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Hvit og rosa!

7. Kan du bytte olje på bilen? Nei…. Men jeg vet jo hvordan man gjør det….. (?)

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Katt, hund, kanin, rotte og hamster!

9. Har du noen piercinger? Jeg har bare hull i ørene – to hull i hvert.

10. Er det viktig å feire bursdager? Jeg synes det er veldig viktig! Feires alt som feires kan, jeg elsker det!

11. Hva gjør deg lei deg? Det er ekstremt mye som kan gjøre meg lei meg, dessverre. Jeg gråter om folk lyver, ikke holder det de lover eller er slemme.. For eksempel.

12. Hva gjør deg glad? Sommer, brunfarge og kjæresten min! Lysere dager gjør mye med humøret, så er veldig glad for at de nærmer seg med stormskritt. 

13. Hva er drømmejobben din? Æhh, skikkelig vanskelig. Jeg er veldig usikker. Kanskje pilot faktisk, haha. Egentlig jagerpilot (wtf) men det kommer aldri til å skje.

14. Abonnerer du på et ukeblad? Nei..

15. Hva var det siste du kjøpte? Nesespray! Yeeeey

16. Liker du kinesisk mat? Ja, så absolutt!

17. Når var du i kirken sist? Bryllupet til Stian og Tina i januar! Så det er ikke så lenge siden sist, faktisk.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Hmm.. Når Andreas badet i penger på Valentine’s day, så var jo det veldig spesielt, kan man si. Men en litt annen type spesielt, hahah…

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Nei, og takk for det – bank i bordet!

20. Kan du rulle med tungen? Jeg tror ikke det? Hva er å rulle med tungen? Haha.

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? Eeeh, typ 10-15 minutter maks. 

22. Banner du ofte? Veldig mye mindre nå enn før. Har blitt mye “flinkere” til å ikke banne etter jeg ble sammen med Andreas. Det er vel kanskje fordi han aldri gjør det… Hmm.

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Ah, når vi kjørte Europa rundt på motorsykkel ble det evig mye camping med telt. Vi var på tur i 3-4 uker så ja..

24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Jeg misliker en god del kroppsdeler like mye akkurat nå.. Både bein, armer, mage og rumpe. Har ALDRI vært i så dårlig form som nå. Jeg sliter ekstremt mye med det for tiden.. Dessverre.

25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? At jeg føler et press til å oppdatere mye og bra hele tiden, og med jobb er det vanskelig. Ellers er det ingenting som irriterer meg foreløpig hvert fall. Liker det så godt!

26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Ganske mye nå som jeg jobber på en restaurant. Drikker vann heeele tiden. Litt usikker på akkurat hvor mange glass.

27. Når legger du deg om kvelden? Alltid etter tolv. Gjerne litt utpå natten.. Blir sånn når jeg jobber så sent og vil henge med bae etter jobb..

28. Det mest romantiske du har gjort? Hmm..veldig usikker. Jeg gjør sånne småting hele tiden som det virker som Andreas setter veldig stor pris på. Han er liksom så utrolig takknemlig for alt, haha.

29. Et sitat du liker? Ehm, kommer ikke på noe her dessverre…

30. Føler deg ung eller gammel for alderen? Føler meg ganske i alderen min typ. Noen ganger føler jeg meg yngre og noen ganger eldre. Det kommer veldig an på humør, hvem jeg er med og hva jeg driver med, haha.

31. Potetgull eller smågodt? Potetgull!!

32. Den perfekte vertinnegaven er? Vin..(?)

33. Siste filmen du så? Vi holder på å se nyeste James Bond nå!

34. Norge på sitt beste? Sørlandet, sommer og sol!

35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Begynne med hest igjen.

NYE NEGLER OG RABATTKODE!

Sponset innlegg

Heihei!
Husker dere tannblekingen jeg blogget om for en stund siden? Hvis ikke kan dere lese hele innlegget HER. Denne gangen blogger jeg nok en gang om tannblekingen fra ProWhitening, og dette fordi de har fått et helt nytt design! Se så flott det nye designet er ❤ Det ser så fresht ut! Representerer virkelig hvitere tenner også (haha). 

Etter å nå i tillegg ha brukt tannblekingen over en lengre periode, kan jeg si at jeg aldri har vært mer fornøyd! Man får mye for pengene, og ProWhitening har blitt min favoritt tannbleking! Jeg bruker den forøvrig kun når jeg skal ut på noe spesielt, for å freshe opp hvitfargen. Føler heller ikke at jeg trenger å bruke den “fast”. Tennene mine blir hvite(re) etter kun én behandling, noe jeg er setter stor pris på og er utrolig glad for! Dette gjør også at en pakke varer utrolig lenge. Jeg har fortsatt igjen et par strips fra den første, så det sier sitt! Og hva er vel ikke bedre enn det?

Ellers en liten gladnyhet! Jeg har nemlig fått ordnet slik at dere kan få rabatt på min favoritt tannbleking ved bruk av koden “INE50”. Dere får kjøpt tannblekingen HER ❤ 

Ser dere forresten at neglene mine er “nye” og freshe (?) Var hos Martine igjen i går og fikk fikset de. Noe som virkelig trengtes, for etter 4 uker hadde neglene vokst ut ganske så mye! Denne gangen gikk jeg for svarte negler for første gang. Noe jeg er utrolig fornøyd med! Ville for en gangs skyld prøve noe helt nøytralt og fint som passer til alt. Da var jo svart perfekt ❤ Martine holder som sagt til i Drammen og et nytt sett koster 500 kr. Jeg anbefaler virkelig å reise dit dersom du ikke vil betale masse penger for å fikse neglene, men allikevel bli superfornøyd! Samtidig er hun utrolig søt og hyggelig ❤
Dere kan kontakte henne på facebook HER

Bloooggeezzz

jeg? synge? eeeh

Det er så og si umulig for meg å rekke og blogge når jeg jobber så mye som jeg gjør for tiden. Det gir meg heller ikke tid til å blogge om noe “interessant”. Føler “dette gjorde jeg i dag, bla bla bla” “se her er frokosten min” “nå ser jeg på serie” “nå er jeg hjemme fra jobb” “nå skal jeg på jobb”… Kan bli litt vel kjedelig og uinteressant i lengden. Altså, for all del. Noen sånne innlegg blir det jo iblant. Men den siste tiden føler jeg absolutt alle innleggene mine har vært slik, og “hei jeg vet jeg er dårlig til å oppdatere, skal bli flinkere” har blitt sagt x-antall ganger. Må bare innse at blogging er noe jeg må gjøre de dagene jeg har tid. Siden jeg nå (selvfølgelig) har blitt syk og sengeliggende, fikk jeg plutselig tid til å gi et pip.

Ellers har jeg egentlig alt for mye å fortelle dere. Har skjedd masse den siste tiden! Vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Det siste jeg skrev om var vel at jeg skulle på Sentrum Scene? Og jo, det var såå gøy! Til tross for at det ble en ganske rolig og forsåvidt edru kveld, var det kjempemoro. Det var så kult og bare se og være med på hele greia. Er så utrolig stolt av hva Andreas har fått til! Så til russ 2017: neste år blir enda større, gled dere! Jeg gleder meg allerede. Kunne ønske jeg bare kunne fortalt dere alt. ÆH! Ellers, til en litt spesiell ting som skjedde på Sentrum Scene, og som overhodet ikke var planlagt.. Plutselig stod jeg der på scenen selv! Ja, du leste riktig; jeg. Foran 1750 russ, sammen med Andreas. Og jada, tror dere ikke han ga meg en mikrofon.. Kan jeg å synge? Nei. Har jeg ståt på en scene foran så mange folk før? Nei. Var jeg full nok til å stå der? NEI. Tror ordet “herregud” var det eneste ordet jeg rakk å tenke mens jeg stod der. Blåmerke på leggen klarte jeg å pådra meg på den korte studen også. Jaja, det var i hvert fall gøy! Og forresten… Beklager til alle ørene som blør etter min “opptreden”. 


Bildene er tatt av Ronja Sagstuen Larsen! Dere kan se flere bilder fra kvelden HER.