I DAG SKJER DET!

Ah, i dag er dagen! Har gledet meg til Sentrum Scene lenge og endelig skjer det. Andreas reiste nettopp avgårde sammen med gutta for å rigge opp og ordne. Jeg derimot reiser inn litt senere. Ææh, dette blir så gøy! Fikk ikke vært der i fjor når jeg selv var russ, men i år skjer det!! Så er det litt ekstra spesielt nå som Andreas er kjæresten min. Utrolig stolt av han og det han får til! Er så sikker på at det hele blir dødsbra. Han er så flink! Vet også at det er en del venner av meg som skal dit i kveld, så det blir koselig. Håper jeg får tid og mulighet til å møte de også. Skrik ut om dere skal dit da! Nå må jeg pakke og ordne før jeg etterhvert skal ta t-banen inn til Oslo. Vi blogges mer senere <3

 

new nails

I dag har jeg vært i Drammen hos flinke Martine Sjøhaug og fikset neglene mine! Dette var første gangen jeg var hos henne og jeg er kjempefornøyd! Ikke nok med at hun er en utrolig søt og hyggelig jente, hun er også utrolig flink. Kommer så absolutt til å fortsette med å fikse neglene mine hos henne. Hun holder som sagt til i Drammen, og for dere som ønsker å fikse neglene deres der, er det bare å sende henne en melding på facebook 🙂 Gikk denne gangen for en lys hvit/nude farge med diamanter på ringfingrene. Det er utrolig hvor mye bedre man føler seg når neglene er fine. I tillegg synes jeg hendene ser mer slanke og feminine ut, noe som er ekstremt positivt med tanke på at jeg har ganske “tykke” fingre, haha… Men dere, se så fine da!


Nytt sett med negler hos Martine koster 500 kr! 

Om ikke så lenge er det rett på jobb igjen helt til klokken 23! Minner forresten om at dere fortsatt kan stemme på meg som årets sminke & skjønnhetsblogg HER! Vil også si tusen takk til alle som er inne og leser bloggen min hver dag, til tross for min elendige oppdatering for tiden. Klatret meg faktisk inn på 57. plass på topplisten her om dagen! Tusen takk <3 Og forresten! Fikk dere med dere at Andreas badet i sjokolade på mystory her om dagen? Han deler jevnlig ut til følgerne sine også! Vi trenger tross alt ikke alt… Holder med at sommerkroppen ødelegges gradvis hver dag på jobb i en pizzarestaurant, haha. Add “tixmusic” dersom dere vil vinne noen kg.

Vi blogges mer senere <3

#Staysmarriage

Den 22. januar 2016 ble Stian og Tina jammen meg gift! Stian visste vel og merke ingenting. Bryllupet var rett og slett noe Tina hadde satt i sammen i skjul sammen med Senkveld Surprise. Først møttes vi alle i kirka, hvor Stian ble rimelig overrasket når han fant ut at det var sitt eget bryllup han var i! Alt kan dere se på Senkveld neste fredag om jeg ikke tar helt feil. Etter kirka reiste vi til Quality Hotel hvor vi spiste og koste oss! Det hele var utrolig koselig! I tillegg er dette det første bryllupet jeg har vært i. I hvert fall det første jeg husker. Var i mamma og pappa sitt, men da var jeg så liten… Dessverre måtte vi reise etter middagen siden Andreas hadde spillejobb i Oslo på Skansen. Mens dere leser dette innlegget er vi på vei til Oppdal eller allerede fremme. Slenger med noen bilder fra kvelden så blogges vi mer senere <3

Fikk skikkelig go’følelse etter denne dagen! Gleder meg til jeg skal gifte meg selv. Æh! Bare se så fin Tina var, kjolen(e) og alt da, dere. Herregud! For ikke å glemme Stian også da! Tross alt ikke hver dag man ser han i dress! Rimelig imponert over hvor mye de hadde fått til på kun 72 timer! Synd vi ikke fikk vært med på alt..

Gratulerer igjen så mye til Stian og Tina <3 

HVA SKJER NÅ?

I dag er siste dag på jobb før det er fullt kjør hele helgen! Hva vi skal i morgen forblir en overraskelse foreløpig. Eneste jeg kan si er at jeg gleder meg veldig! Så ja, nå kan dere glede dere også, hehe. På lørdag skal vi til Oppdal, før vi skal tilbake på ettermiddagen og rett til Skien. På søndag er det tilbake til Hamar i barnedåp! Speilrefleksen skal settes på lading og være med hele helgen. Nå skal jeg endelig på noen turer hvor det ikke bare er fylla! Da blir det mye enklere å bruke kameraet. Alt som skal gjøres denne helgen skal også selvfølgelig gjøres sammen med min kjære! Eneste han ikke skal være med på er barnedåpen…. Når vi fikk invitasjonen skulle han egentlig bort den dagen. Litt usikker på hva han skal nå, men jeg skal i hvert fall reise alene. Gud for en stressende helg dette blir! 

Nå må jeg ordne meg, spise og ta turen til Sandvika Storsenter for å kjøpe litt nyttige ting til helgen! Jeg slutter litt tidligere på jobb i dag, så da blogges vi senere <3 Husk at dere fortsatt kan stemme på meg som årets skjønnhets & sminkeblogg HER. Skal forresten få laget noen sminkeinnlegg, kanskje en sminkevideo asap. 

Dette visste dere nok ikke..

❤ Når jeg gikk på barneskolen vant jeg en språkkonkurranse en gang. Hvor det gikk ut på å si “hei” på flest mulig språk.. Skjønner ikke hvordan, men det skjedde.

 

❤ Jeg må alltid blåse i glass før jeg drikker av de. Får helt angst hvis noen f.eks. heller i brus til meg og jeg ikke har rukket å blåse først.. Jeg KLARER å drikke av glasset selv om jeg ikke har blåst, men jeg koser meg ikke med det som er i glasset, haha.

 

❤ Jeg er helt sykt stiv. Altså, jeg klarer ikke stå med rette bein og ta henda i gulvet, det kan du bare glemme.

 

❤ Jeg liker best kaldt drikke. Jeg liker f.eks. ikke te eller kaffe. Men jeg er veldig glad i iskaffe og iste. Skal det være varmt drikke må det være kakao eller caffè mocca! Eneste jeg liker.

 

❤ Men! Når det kommer til mat så liker jeg varm mat bedre enn kald. Med mindre det er sushi.. Og sushi overgår alt, så jeg liker for så vidt kaldt best innså jeg nå.

 

❤ Når jeg er ute drikker jeg alltid Leitz hvitvinen! Den er veldig god samtidig som den har ganske høy prosent til å være vin, haha. Sprit har jeg perioder. Enten går det i Bacardi Razz eller så er det Absolut Vodka. For øyeblikket er det sistnevnte.


 

❤ Jeg er livredd for å skade meg. Det gjør også at jeg er kjemperedd for å dø. Min største frykt er å dø en smertefull død. Håper jeg bare sovner stille inn.. Noe jeg regner med de fleste ønsker.

 

❤ Jeg tåler ikke blod. Eller, jeg tåler blod. Men det spørs hvor blodet kommer fra. Kutter jeg meg i fingeren f.eks. Ja, da blir alt helt svart og jeg må forte meg til nærmeste seng eller sofa. Men det går helt fint om andre blør, det gjør meg ingenting. Så lenge det ikke er noe helt forferdelig selvfølgelig..

 

❤ Jeg har sprøyteskrekk! I flere år unngikk jeg blodprøver selv om jeg var syk.. Fant dermed aldri ut hva det var med meg og jeg er ganske sikker på jeg hadde kyssesyken en lang periode. Tok faktisk min første blodprøve på flere år i fjor, altså i 2015.

 

❤ På videregående hadde jeg ekstremt mye fravær! Dette på grunn av sykdom. Legeerklæring på alt, men utrolig dumt med tanke på at jeg gikk glipp av så mye. Fant som sagt ovenfor aldri ut hva det var med meg, siden jeg er så pysete. Gikk kronisk syk rett og slett. Det var spesielt ille de to siste årene på VGS. Tror faktisk videregående, lærerne og alt rundt ordet “skole” gjorde meg syk. For etter videregående har jeg (bank i bordet) kun vært syk to ganger og da bare litt forkjølet!

 

❤ Jeg har aldri vært noe godt likt av lærere. Skolen jeg kom best overens med lærerne på var faktisk Sandefjord Videregående! Har alltid følt at uansett om jeg prøver alt jeg kan, så har bare visse voksne folk (lærere) nesten bestemt seg for å “hate” meg. Her har kvinnelige lærere vært det største problemet…

 

❤ Jeg har hørt x-antall ganger av folk som blir kjent med meg “trodde du var bitch helt til jeg ble kjent med deg jeg”.

 

❤ Jobben jeg har på Pizzanini nå er min første “ordentlige” jobb. Har tidligere bare jobbet i stall. Har også jobbet litt med promotering, men det har mest vært en greie “på siden”.

Hva er egentlig greia?

Hola mi amigos!

Det jeg helt har glemt å fortelle dere er at det snart kommer en ny videoblogg. Når jeg var hos Maiken forrige helg filmet vi nemlig noen drikkeleker sammen med Karl og Ida. Eneste problemet og grunnen til at det tar litt tid å få den ut, er at det er ekstremt mye kaos og støy i videoen. Vi trodde vi hadde dempet musikken i bakgrunnen godt nok, men det vi ikke tenkte på var at kamera stod oppå høytalleren.. Så yes. Det kan ta litt tid å få redigert den slik at den blir bra. Tror Ida er på saken! Så får vi håpe at vi snart har noe klart! Vi hadde det i hvert fall ekstremt gøy under inspillingen av den. Tror nesten vi hadde det så gøy at det blir irriterende for dere å se. Vi lo HELE tiden! Hoihoi, ja nå kan dere glede dere si.

Ellers tenkte jeg å si en ting til angående nominasjonen min i forrige innlegg. Det gikk så fort i svingene at jeg faktisk glemte å skrive i selve innlegget hva slags nominasjon det er, haha. Men jo! Jeg er nominert til “årets sminke & skjønnhetsblogg” på Saleduck. For å fortelle litt mer om det, kopierte jeg rett og slett informasjonen fra avstemningssiden 🙂 Så her får dere alt dere eventuelt “trenger å vite”.

Hva er Saleduck Sminke & Skjønnhet Blogger Awards?

Avstemning begynner 18. Feb! Saleduck har valgt ut de bloggere som vi mener fortjener å vinne en Awards. Det finnes i dag flere tusen blogger i Norge innen Sminke & Skjønnhet. Vi har plukket ut 10 norske blogger med personlig stil og innhold som inspirerer sine lesere. Disse bloggene er en inspirasjonskilde for moderne kvinner og menn.

Hvordan vil Sminke & Skjønnhet Blogger Awards fungere?

Stem på din favoritt blant de nominerte Sminke & Skjønnhetsbloggene. Kanskje din favorittblogger er nominert? Gå inn å les de ulike bloggene og stem på den du liker best. Den bloggen som får flest stemmer vil vinne 5000 kr. Vi vil i tillegg dele ut premier for andre- og tredjeplass. 

Setter som sagt tidligere utrolig stor pris på alle som tar seg tid til å stemme på meg ♥♥ Dette kan dere gjøre HER.
På forhånd: tusen takk!

Da blogges vi mer senere, da dere <3

Jeg? Nominert?

Til tross for halvveis blogging den siste tiden har jeg faktisk blitt nominert til en pris. Det er ikke akkurat Vixen det er snakk om, men det er jo en start. Så hvis dere vil stemme på meg, kan dere trykke HER. Setter utrolig stor pris på alle som tar seg tid til å gå inn og trykke på knappen “STEM NÅ”. Har overhodet ingen forventninger om å vinne dette her, men det hadde selvfølgelig vært utrolig gøy! Setter pris på bare en nominasjon jeg, haha. Veldig moro altså! 

Ellers går det veldig fint med meg om dagen. Jeg har det utrolig bra med Andreas og trives veldig godt i den nye jobben. I helgen var jeg faktisk en tur hjemme i Hamar igjen. Veldig koselig å se mamma og pappa samt en del av vennene mine. Hadde tross alt ikke sett mamma og pappa ordentlig siden før jul. Fredagen ble en tur på fylla og lørdag var det tilbake til Bærum for å jobbe. I går kom Andreas hjem, og må si søndag var en ganske interessant dag. For de som har fulgt meg og/eller Andreas på snap/facebook/bloggen lenge, så har dere sikkert fått med dere den gangen han badet i burgere eller den gangen han fylte hele leiligheten med pizza. I går var det noe nytt igjen! Alt dette kan dere se på snapchat: inemm // tixmusic. Nå er det fullt kjør med jobb frem til lørdag! På lørdag skal jeg først på en lang reise med Andreas, hvor vi ikke er hjemme før natt til søndag, og søndag morgen er det opp tidlig for å reise i barnedåp hjemme i Hamar igjen. Jeg er tross alt fadder til lille Nicolai til og med! Det er ganske stas. 

Nå må jeg nesten spise, skifte og ta turen til Sandvika senteret før det bærer på jobb! Ikke glem at dere kan stemme på meg HER. Tusen takk til alle som tar seg tid <3 Så blogges vi senere 🙂

Adele <3

Mitt kjære fadderbarn og tantunge, Nicolai <3 

43 spørsmål

1. Hva har du på deg? Har ikke fått av meg jobbklærne enda.. Så en svart bukse og Pizzanini T-skjorte, haha.

2. Har du noen gang vært forelsket? Ja, det har jeg jo selvfølgelig. Har jo kjæreste nå til og med, så er rimelig forelsket for øyeblikket <3

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Nei, ikke noe ille sånn egentlig.. Men ble veldig knust og ødelagt første gangen det skjedde. Tok meg over 1 år å komme meg over det faktisk.. Kjempevondt og ikke gøy. Vil helst slippe den følelsen en gang til. 

4. Hvor høy er du? 172 cm.

5. Hva var det siste du spiste? Taco <3

6. Hva var det siste du drakk? Vann.

7. Er det noen du savner? Jaa, det er jo det. Er det noen jeg savner spesielt mye er det bestemor og den ene hunden vi hadde for noen år siden.

8. Svart eller hvit? Svart, i hvert fall på klær.

9. Favoritt tv-show? Må vel bli “Ellen Show”, “Late night show with Jimmy Fallon” og “Keeping up with the Kardashians” hvis det kan kalles et show, haha.

10. Favoritt band? Ehhh.. har ikke noe “favoritt band”.. Men hvis jeg velge, så må det nok bli One Direction.. Eller The Pøssy Project xD Neida.


11. Har du piercing? Nei, det har jeg ikke.

12. Hva er din favorittsang? Aaaah, vanskelig.. Har vel egentlig ingen “favorittsang” for øyeblikket.

13. Hvor gammel er du? 19 år, blir 20 år i mars – noe jeg gleder meg masse til!!

14. Stjernetegn? Fiskene.

15. Hva ser du etter i en livspartner? Drømmegutten min har jeg faktisk for øyeblikket! Han er til å stole på, han tar ansvar, han har økonomien på plass og jobber hardt, ikke minst er han dyktig til det han driver med samtidig som han har en spennende jobb som interesserer meg også! Han er ekstremt utadvendt og enkel å snakke med, han er morsom, vi har samme interesser, jeg kan være 100% meg selv med han, vi kan snakke om alt, han er smart også er han en tvers igjennom skikkelig go’gutt. I tillegg er han aldri sur og veeeldig sjeldent i “dårlig” humør, eller, det er han vel aldri – da må det ha skjedd noe veldig spesielt. Også er jeg selvfølgelig tiltrukket av han <3 Han er jo den kjekkasen, ææh.

16. Favoritt quote? Ehm.. Har vel ingen, haha. Kommer i hvert fall ikke på noen.

17. Favoritt skuespiller? Hmm.. vanskelig denne også. Kanskje Tom Cruise <3

18. Favorittfarge? Jeg er veldig glad i beige og nude farger.

19. Høy eller lav musikk? Liker best høy musikk egentlig. 

20. Hvor drar du når du er trist? Som regel ligger jeg i sengen og sipper, haha. Eller går i dusjen.. Men prøver å komme meg ut med venner slik at jeg ikke er trist lenger eller går til min kjære, han får meg alltid i bedre humør.

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Aldri tatt tiden, haha. Men jeg er ganske rask egentlig, så bruker vel maks 10 minutter.

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Veldig kort tid. Bruker 10 minutter cirka på å sminke meg, kle på meg og alt.

23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp? Nei, heldigvis ikke!

24. Turn on? Når noen er morsomme eller har et fint smil!

25. Turn off? Når noen skryter av noe de har. Eller gutter som sender bilde av penisen sin… enough said.

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Hmm.. akkurat nå husker jeg ikke. Mest sannsynlig på grunn av selvbildet mitt var det nok..

27. Når sa du at du var glad i noen sist? For noen sekunder siden, til Andreas, som ligger ved siden av meg i sofaen <3

28. Hvilken bok var den siste du leste? Åh, evig lenge siden jeg har lest en bok faktisk.. Tror det var “Fifty Shades of Grey”, haha. Leser aldri bøker..

29. Hvilken bok leser du nå? Ingen..

30. Hvilken tv-serie så du sist? Once upon a time 🙂 


31. Hvem snakket du med sist? Andreas ansikt til ansikt og Maiken & Ida i en felleschat.

32. Favorittmat? SUSHI <3333333

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? California og Dubai er de som står høyest for øyeblikket!

34. Hvor var du sist på reise? Rhodos i sommer med vennegjengen <3

35. Har du et crush? Bare han som ligger ved min side <3

36. Når kysset du noen sist? For noen sekunder siden det også, min kjære igjen.

37. Når ble du sist fornærmet? Hmm.. det husker jeg faktisk ikke…


38. Hva er favoritt godteriet ditt? Har ikke noe “favoritt godteri” tror jeg..? Spiser egentlig veldig sjeldent godteri. Det som det går mest av her i huset er godt & blandet faktisk!

39. Spiller du instrumenter? Nei.. Eller, jeg gikk på pianokurs når jeg var mindre, men alt er dessverre glemt bort tror jeg. Lærte også såvidt gitar på ungdomsskolen, men det er ikke min greie, haha.

40. Hva er favoritt smykket ditt? Ringen min som jeg fikk av Andreas <3

41. Hvilken sport gjorde du sist? Sprangridning! Noe jeg savner heeelt ekstremt mye. Får vondt av å tenke på det. Gleder meg til jeg har mulighet til å kjøpe hest igjen. Det blir så fort jeg har råd! Noe som dessverre kommer til å ta tid.

42. Når var du med noen sist? Bor jo sammen med kjæresten, så er med han for øyeblikket!

43. Har du en frykt? Mange.. Edderkopper, hai, å drukne, å bli voldtatt, å bli ranet, å bli kidnappet, bli knivstukket eller skutt.. Ja, jeg kan ramse i fleng.

HVOR ER JEG?

Dagen i dag startet med at alarmen ringte klokken 5 på morningen (!!). Da var det opp og stå, pakke, kjøre Andreas & Mathias på toget og deretter sette kursen mot Tønsberg. Klokken halv ni ringte jeg på døren til Maiken og det er her jeg sitter nå. Vi har vært ute i kulde og storm og tatt litt bilder til bloggen. Nesten umulig med hår i ansiktet, øyne som rant, sminke utover alt og iskalde hender. Men noen bilder ble det til slutt. Følte vi tok 600 bilder av hverandre, men det var åpenbart ikke så mange når jeg fikk lagt de inn på macen og virkelig så hvor bilder det var. Ikke mye å velge i med andre ord. En ting må jeg hvert fall få sagt – h e r r e g u d så bra kamera faren til Maiken har. Bildene blir jo tusen ganger bedre enn med mitt. Var en drøm og ta bilder med det! Æh, me want <3

Hva vi skal i kveld er ikke helt bestemt enda, men en ting er sikkert og det er at vi skal få tilbake varmen og drikke kakao. Kanskje vi skal en tur ut..? Vi får se hva som skjer. Vi liker det sånn – at ikke alt er helt planlagt, men at vi heller tar ting litt på sparket. Er som regel da det blir mest gøy!

 

LAZY DAYS

Etter mange dager med jobb har jeg endelig fri i to dager! Og på en fredag og en lørdag, hvor perfekt? I dag har jeg bare slappet av og sett på serier sammen med min kjære foreløpig. Akkurat nå jobber han igjen, og hva vi skal senere i kveld er ikke helt bestemt enda. Vi tenkte kanskje kino. Egentlig var vi invitert i bursdag til den ene tantungen min, Mina, i dag. Men siden Andreas har en del jobb fikk vi dessverre ikke tid til å reise.. Det ser heller ikke ut til at det går noen spesielle filmer som vi har kjempelyst til å se, så vi får se om vi finner noe annet å gjøre. En ting er sikkert! Jeg har ikke lyst til å bruke fridagene mine på å bare ligge rett ut i sengen. Det er jeg altfor rastløs til! Noen som har forslag til noe man kan finne på kanskje? Jo eldre man blir, jo vanskeligere blir det å finne på ting, synes jeg. Når man var liten hadde man alltid noe å gjøre.. Leke med pinner, barbie, snakke med seg selv, være ute i snøen, ja u name it. Nå er det sånn at de fleste enten er ute på byen eller ligger hjemme i sengen og slapper av. Prøver man å finne på noe å gjøre, så er det nesten umulig. Jeg kommer ikke på noe. Er det jeg som er dum eller blir verden helt A4 og kjedelig når man er eldre?

Sååå.. tips til hva man kan gjøre tas i mot med åpne armer! Jeg innser at jeg er svært lite kreativ akkurat nå.. Helt blank vettu. Trist.
I morgen skal jeg hvert fall til Maiken og sove der til søndag. Noe jeg gleder meg masse til <3 Andreas skal nemlig bort, igjen, på russens skitur i Åre. Det at jeg skal være med Maiken i morgen betyr bedre oppdatering og flere bloggbilder. Vi har også planer om å lage en ny videoblogg. Noe jeg håper dere gleder dere til 🙂