SNEAK PEEK

Her har dere en liten sneak peek på kveldens antrekk samt resultatet jeg fikk etter en tur hos Spraytanhuset i Oslo i dag. Like fornøyd som alltid! Gikk i dag for en medium-mørk farge. Det er så deilig å slippe å gjøre det selv. Samtidig blir resultatet mye jevnere og det hele er over på 10 minutter. Frelst! Anbefaler virkelig alle å reise til Spraytanhuset dersom dere planlegger å ta Spraytan. Noe jeg også gleder meg til, er å vise dere hele antrekket! Men… Kjenner man meg rett kan det fort være at denne sneak peeken er helt feil. Plutselig ender jeg opp med noe helt annet. Så vi får se. Her er hvert fall det som er planlagt at jeg skal ha på meg! Kjolen er helt ny og datt faktisk ned i postkassen i går. Akkurat i tide! Perfekt. Kvelden skal feires på Smestad med gode venner og kjæreste – noe jeg gleder meg masse til! Dette blir min første nyttårsaften hvor jeg ikke er singel, og forhåpentlivis får jeg mitt første nyttårskyss!

Nå skal vi spise lunsj før vi ordner oss og tar turen inn til Oslo. 

Vi blogges senere <3
Hvor feirer dere i kveld?

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!

ÅRETS GAVER!

Årets gaver ja.. Det var det da. Lovte i forrige innlegg å vise dere noe av det vi fikk i går, og det skal jeg selvfølgelig gjøre. Glemte dessverre å ta bilde av den flotte gaven til Mathias.. Avokado, wunderbaum og krembanan. Er dere raske nok kan dere rekke å se reaksjonen til Andreas og meg når vi åpnet gaven på mystory (tixmusic // haukeland0). Vi fikk hvert fall masse fint denne julen og ikke minst masse nyttig. I leiligheten vår er det nemlig begrenset med nyttige ting. Er en del vi manglet, og hva er vel bedre enn å få akkurat det man trenger i gave? Helt fantastisk vettu! 

1. juledag derimot.. Den har ikke gått med til julemat, dessert og gaveåpning. Den har gått med til godteri, film og kjærestekos. Akkurat slik det skal være i julen, spør du meg. Såå, nå snart skal vi spise middag sammen også. Etter bare én dag med julemat denne måneden tenkte vi at det er på sin plass med taco i dag. Derfor skal vi ha det vi, rett og slett. Taco slår aldri feil, jul eller ei. Håhåhå! Man blir jo tross alt rimelig lei julemat når man spiser et helt måltid den 24. desember.. Åh, guri. Julematmett i 1 års tid vi nå. 
….Okeeei, men da kjører vi på med gavene da, dere!

Til: Andreas
Fra: Ine aka meg
Louis Vuitton toalettmappe, shampoo/balsam fra American Crew, T-skjorte og Diamond Circle billetter til Justin Bieber!

Her har dere noen av gavene vi fikk i går! Merker jeg begynner å bli eldre ja. Plutselig får jeg kjøkkensaker, sengesett og håndklær. Det er første gang det skjer, og garantert ikke siste. Litt kjedelig, men også veldig deilig. Det føles litt rart når jeg tenker over at jeg ikke er 20 år en gang. Jeg har tross alt flyttet hjemmefra og jobber i en helt annen by. Bor her sammen med kjæresten min, som jeg forøvrig kun har vært sammen med i litt over et halvt år. Det er jo en liten stund det, men er ikke mange som flytter sammen så tidlig i et forhold. Foreløpig går det hvert fall veldig fint! Vi er helt ekstremt like og trives utrolig godt i hverandres selskap. For herregud dere… Hverdagen min hadde vært stille og kjedelig uten Andreas i samme hjem <3 Sporet helt av temaet i dette innlegget nå jeg. 

Ha en fortsatt fin jul da, folkens! Så blogges vi mer senere 🙂
Fikk dere mye fint til jul?

Her kan dere se en liten videosnutt av hvor kule vi ble med teddybjørn-jumpsuitene vi fikk da:-))))))))

Min julaften!

Gårsdagen var kjempekoselig! Vi feiret som sagt sammen med Andreas sin familie. Rettere sagt moren, faren og broren hans. Første gangen jeg spiste pinnekjøtt til jul var det også! Noe jeg likte bedre enn ribbe, for å være helt ærlig. Kjempegod mat og godt selskap slår aldri feil. Etter all maten og desserten var det selvfølgelig gaveåpning. Og dere, vi fikk så mye fint! Blant annet tre sett nye håndklær, knivholder, sengesett – både laken, dyne- og putetrekk samt sengeteppe. Vi fikk til og med matchende teddybjørn jumpsuit’s av faren til Andreas. Den morsomste gaven må være den vi fikk av Mathias, broren til Andreas. Først fikk vi nemlig en avokado… HAHA. Så skulle vi få “en ordentlig” gave.. Ja, det var wunderbaum og krembanan det. Lukter “ny bil” står det på den. Ja, vi får se hvem som blir den heldige vinneren av oss med en wunderbaum i bilen sin, hahaha. Nå skal vi se på julete ting på TV og gjøre julete ting her hjemme med de ikke så julete tingene vi har her i leiligheten, det blir julete da, dere.

Tenkte å vise dere noen av gavene senere i dag <3
Hvordan var deres julaften?

DENNE JULEN

Hei kjære blogglesere <3
De siste dagene har det vært helt dødt her, beklager det. Mandagen gikk med til jobb, og når jeg kom hjem, rakk jeg å dusje og ordne meg litt før jeg hørte det ringte på døren. Jeg løp ut og kastet meg rundt han, for gjett hvem som var hjemme igjen, jo det var Andreas! Hele mandag kveld og tirsdag morgen før jobb gikk med til å være med han. Ville bare legge alt av blogg og sosiale medier på vent en stund. Men! Det vi har fått gjort mens alt har vært litt på hylla, det er å planlegge diverse ting sammen til blant annet bloggen. Det kommer noen videoer om ikke så lenge, som dere kan glede dere til. Med oss kan ting ta litt tid før det kommer, men det er fordi vi har så mange ideer som må sorteres. Nå har vi hvert fall fått lagt noen planer som jeg tror kan bli veldig bra! I dag er siste dag på jobb før jeg har fri i et par dager. Noe som skal bli kjempedeilig! Andreas og jeg har bestemt oss for å feire jul sammen også, hos foreldrene hans her i Bærum. Dette blir første gang jeg feirer jul uten min egen familie. Veldig spesielt, men jeg tror det blir kjempekoselig. 

Jeg får dessverre ikke blogget så mye i dag heller, siden jeg jobber fra klokken halv tre til rundt ti i kveld. Skal prøve å få blogget når jeg kommer hjem, selvfølgelig. Ellers blir det bedre oppdatering de to neste dagene når jeg har fri og en del planer på kalenderen. På dagen i morgen kan det allerede hende den første videoen blir spilt inn. Det eneste hintet jeg kan gi er at det blir en video som har noe med julen å gjøre. Håper dere gleder dere til det!

Hvor skal dere feire jul sammen med familien deres i år?

Gårsdagen i bilder!

Gårsdagen ble en ganske morsom, men veldig kort kveld. Først vorset Ida og jeg på hotellet før vi reiste videre til juletrefesten hos Eivind og Henrik. Rundt klokken tolv skulle alle videre på byen, men siden vi ikke er 20 enda, kunne vi ikke bli med dit de skulle. Vi følte heller ikke noe behov for å reise ut, så vi dro heller på hotellet imens og planla å reise tilbake når de kom hjem fra byen. Der satt vi, på hotellrommet, hadde det ganske gøy og så på Taken som gikk på TV. Plutselig sovnet vi begge to gitt. Dermed ble det ikke noe mer fest på oss med andre ord. Noe som egentlig var helt greit siden jeg skal på jobb snart! Litt fyllesyk er jeg selvfølgelig, så gruer meg ganske mye til denne arbeidsdagen. Men det klarer jeg! Jada, det går så fint så. Nå må jeg faktisk skifte, ordne meg og reise til Findus snart! Er ikke lenge til jeg begynner på jobb nemlig. Skal i tillegg jobbe helt til klokken elleve. Er det noen som kommer til å slukne lett i kveld, så er det meg, håper jeg. Trenger å få litt ordentlig søvn nå!

Dagens frokost ble en deilig hotellfrokost på Saga Hotel hvor vi bodde, etterfulgt av lunsj på Peppes Pizza! Nom nom.
Okeei, da blogges vi mer senere <3

KLAREEEE!

Endelig framme på hotellet! Eller.. det har vi vel vært i noen timer allerede. Det er helt sykt fint her og formen begynner allerede å bli ganske fin. Tror det holder med et par setninger i dette innlegget, for både min og deres del, heh. Så blogges vi mer i morgen <3 Flere bilder kommer selvfølgelig da! SE SÅ FINT ROM DA DERE.

SOON OSLO

Nå er det ikke lenge igjen. Ida tar toget fra Stange klokken 16:13 og så bærer det rett til Oslo. Gleder meg kjempemasse til å bo på hotell en natt sammen med besti og ut å drikke og ha det gøy! Det at det endelig skjer noe spesielt denne dagen gjør at tiden også går mye fortere til Andreas kommer hjem igjen. Han kommer tross alt hjem på mandag! Det er ikke lenge til. Gleder meg helt sykt, æææh! Nå må jeg nesten pakke og ordne før Ida kommer og så bærer det til Tigerstaden. Har forresten fått gjort ganske mye i dag også. Vært hos Findus, vasket klær, kjøpt resten av julegavene (nå er jeg helt ferdig!!) og fylt spylervæske på bilen (xD). Må innom Findus en gang til før Ida kommer også, så har nok av ting å gjøre. Da blogges vi i kveld da dere <3
(Findus er forresten katten til Andreas og familien, som jeg passer mens de er på ferie)

I natt sov jeg forresten ekstremt dårlig. Sovnet som en stein rundt ti og klokken halv tre, ja da var jeg lys våken. Det var selvfølgelig Maiken også, så det endte med at vi facetimet helt fra klokken tre til vi sovnet på telefonen begge to rundt klokken ni. Klokken syv i dag tidlig hadde vi faktisk frokostdate via facetime. Haha! Friendship goals?

Hva skal dere i dag? 

Oslo bby

Hei kjære blogglesere <3
Beklager dårlig oppdatering den siste uken. Har vært ganske opptatt! Enten med jobb eller med å fikse ting i leiligheten og til jul mens Andreas er borte. Nå har jeg faktisk fått kjøpt inn nesten alt jeg skal av julegaver. Noe jeg synes er ganske imponerende, for ender alltid opp med å kjøpe alt siste dagen. Tror jeg har funnet ganske bra gave(r) til Andreas nå også! Får bare håpe alt faller i smak da, hehe. Synd jeg ikke kan poste noe av det på bloggen. Fare for at de som får gavene leser innlegget… I morgen skal jeg hvert fall til Oslo sammen med Ida. Vi har booket hotell og skal på “juletrefest” av alle ting. Noe jeg gleder meg veldig til og tror blir skikkelig koselig. Da skal jeg selvfølgelig få prøvd å tatt en del bilder som jeg kan vise dere. Skal i tillegg prøve å komme inn i bloggrutinen igjen. Var jo egentlig ganske flink til å oppdatere tidligere. Kommer sterkere tilbake, er det ikke slik? Slenger med noen bilder fra den siste uken, så blogges vi mer senere <3

Skal ta meg sammen og få på plass bloggingen igjen nå! Må bare få igjen all den tapte søvnen og motivasjonen. Har sovet ekstremt dårlig i det siste, så orker knapt å ordne meg eller ta bilder, dessverre. Det skal bli bedre. 

Hva har dere gjort i det siste?

Nytt hus!

Hei alle sammen <3
Akkurat nå sitter jeg i det nye huset til mamma og pappa! De bestemte seg brått her for litt siden for å by på et hus og tror dere ikke de fikk det dere eller? Joda. Så nå, nå har de flyttet igjen. For 12. gang mens jeg lever, haha. Herregud, de har virkelig maur i rumpa de der. Skjønner ikke at de orker å flytte så mye! Det er jeg ganske ferdig med allerede kjenner jeg. Huset er veldig fint og koselig da, det er det. Samtidig har det to bad, noe som er ekstremt deilig! Det har jeg savnet masse. Kommer nok til å trives her også. Det skal nok gå fint! Det eneste jeg synes er kjipt er at de nå bor lenger unna de fleste vennene mine. Bor nærmere Ida nå da, så det er deilig! Vi skal faktisk henge straks. Hun skulle bare dusje og spise. Vi har ikke lagt noen planer for kvelden enda meeen.. Jeg har hvert fall fått vært på juleshopping med mamma i dag! Fikk kjøpt bare én ting vel og merke.. En liten del av gaven til Andreas. Det er seriøst umulig å kjøpe gaver. Jeg HATER det. Elsker å gi gaver til folk, men hater å finne de. Huuuuff. Klarer vel å bli ferdig til slutt! Veldig glad det ikke er så mange å kjøpe gaver til dette året. Det er sååå vanskelig!

Vi blogges mer senere 🙂
Er dere ferdig med julegaveshoppingen?