Har du noen gang sett noe som dette?

Haha, dere. Dagen i dag har vært ganske spesiell. Husker dere jeg sa at Andreas var i møte med Sony tidligere i dag? Før han dro lagde han en “ny låt” som han la ut på mystory (om klementiner). Dersom Sony likte låten ville han ha flaks og dersom de ikke likte den skulle han lage middag til meg – helt selv. Selvfølgelig likte ikke Sony låten (haha) og middag… det ble det, kan man jo si. Fikk beskjed om å forlate leiligheten til han ringte meg og maten skulle være klar. Der kommer jeg.. Inn døren.. Og så langt kom jeg. HELE leiligheten var fyllt med pizza. Det var pizza i gangen, på døra, på kjøkkenet OG på do. Kan ikke si annet enn at dere må adde tixmusic og inemm på snapchat for å få sett hele storyen. Har aldri ledd så mye eller vært så sjokka i hele mitt liv. Og nei, vi har ikke orket å rydde det enda.. Sitter her på kjøkkenet i hele kaoset. Vi har jo tross alt ikke noe sted å legge all pizzaen. Så hvordan dette skal gå kan man lure på. Noen som har en fryser å låne oss? Hehe.. Vi har lagret begge storyene og de vil komme på bloggen etter hvert også. Når er jeg ikke helt sikker på! Så dersom dere er nysgjerrige må dere forte dere å sjekke snap før det har gått 24 timer.

I tillegg var jeg så heldig og fikk sushi til dessert <3 Åh, må da elske karen. At han i det hele tatt har orket å styre med dette her.. Bare for meg! Vi har mat fremover da.. Med mindre alle pizzaene blir ødelagt. Nå skal vi hvert fall se ferdig Bølgen før vi legger oss. Så blogges vi senere <3

Jeg har også nådd 1,4K følgere på snap og 2,1K følgere på instagram nå <3 Tusen takk alle sammen <3

Hvis jenter hadde penis

Hvordan hadde verden vært da? Andreas og jeg snakket på dette her om dagen. Hvor vi kom på det fra kan man lure på. Men, tenk da dere. Hva hvis det var slik at vi jenter hadde penis og gutter hadde vagina. Ikke at vi byttet kjønnsrolle helt, men at jentene fortsatt hadde pupper i tillegg. Hvor dominante hadde ikke vi vært da? Andreas sammenliknet det med at vi da kanskje hadde spist guttene etter de hadde født barnet vårt, slik som noen edderkopper tydeligvis gjør. Guttene hadde plutselig ikke spilt så stor rolle lenger når vi jenter både kunne ha befruktet og forsørget barnet. Det høres superweird ut, men det er en tanke som faktisk ikke er så “dum”. Vet ikke helt hvordan vi skulle klart å spise de, men.. Så kan man også vinkle det slik at hva hvis jenter hadde vagina og gutter hadde både penis og pupper. Da hadde nok guttene bare låst oss inne, brukt oss til befruktning for så og låse oss inne igjen. Spesielt det der. 

Slike tanker er noe Andreas og jeg snakker om. Dere skulle bare visst hvor mye dumt vi kommer på og kan snakke om i timesvis. Vi har bestemt oss for å prøve å skrive ned hver gang vi kommer med noe slikt. Ganske gøy å kunne lese om det senere. Om hvor mye dumt vi faktisk kan finne en “logisk” forklaring på. Tenker også det kan være litt morsomt for dere, jeg vet ikke? Eller kanskje det bare er superspesielt og rart. Men, det er vel litt morsomt det også. Nå skal jeg hvert fall tenke på noe helt annet enn jenter med penis. Må også spise frokost kjenner jeg. Magen brøler nesten her! Andreas er i møte med Sony og kommer vel hjem om en times tid tenker jeg. Planene mine for dagen er å igjen få skrevet flere jobbsøknader som jeg kan levere på onsdag når han er borte. Tenkte også å få tatt bilde av skoene jeg bestilte fra nelly for en ukes tid siden! Mamma tok de med når hun var her på fredag, og dere; de er enda finere i virkeligheten. Elsker de 

Ting som irriterer meg

– Personer som lar dolokket stå oppe

Altså? Hvor vanskelig er det å lukke det jævla lokket. Takler virkelig ikke når folk lar det stå oppe. KAN DERE IKKE BARE PLIS TA DET NED IGJEN FØR DERE GÅR. Det tar dere et sekund, maks to liksom.

– Når sokkene sklir ned i skoene

Finnes det noe mer plagsomt og irriterende egentlig? Dere vet når man har sokker i UGGs for eksempel, og sokkene sklir ned og havner halvveis på foten. ÆH, det klikker for meg. Derfor går jeg som oftest uten sokker i slike type sko for å slippe irritasjonen. Ikke bare er det irriterende, det er ubehagelig også.

– Folk som smatter/slafser helt ekstremt når de spiser

Må du? Tenker jeg da. Det går an å hvert fall prøve å ikke smatte/slafse så sykt mye. Ja, noe mat lager selvfølgelig mer lyd enn annen når man tygger den. Men, det er forskjell på det og å høres ut som en gris når man spiser. Samme gjelder tyggis – plis tygg med munnen lukket.

– Utroskap

Kanskje litt dust og ta under “ting som irriterer meg”.. Men, jeg skjønner meg ikke på folk som har behovet for å være utro. Det er så svakt. For min del er det å være trofast det enkleste i verden – det handler jo bare om tillit og vite hvor grensene går.

– Humørsyke mennesker

Du vet personer du kan møte på så er de kjempehyggelig, også møter du de en gang senere og da sier de ikke “hei” en gang? Hva er problemet deres egentlig? Eller de som i det ene øyeblikket er kjempeglad og 5 minutter senere er de kjempesure helt uten videre. Åh, det er så frustrerende.

– Personer som alltid avbryter andre når de snakker

Enough said. Sier jeg bare.

– De som tror de blir penere av å si at andre er stygge

Dette er vel ikke så mye en irritasjon.. Er mer det at jeg synes synd på slike mennesker. Dette gjelder vel spesielt jenter. De som kan bla gjennom profilen til den fineste jenta i verden og likevel si “hun er ikke så pen da”. For jo, det er hun og du blir ikke noe penere selv av å si at hun ikke er så pen. Synes det er så viktig å rose andre. Å være sjalu kommer man ingen vei med uansett. Dessuten er det ufattelig usjarmerende med jenter som snakker drit!

– Personer som prøver å gjøre dama/typen sjalu

Skjønner ikke greia? Hvorfor skal man gjøre noen man er sammen med sjalu i det hele tatt. For det første er det unødvendig og dårlig gjort. For det andre får man den andre personen til å føle seg dårlig.

– De som prøver seg på noen de VET har kjæreste

Hvorfor gjør dere det, tenker jeg da. Og enda verre er det med de som prøver seg på noen og HAR kjæreste. Hvis du faktisk har interesse for andre gutter/jenter, så kan du i det minste gjøre det slutt med kjæresten din først. (Dette henger vel litt sammen med utroskapsdelen over her)..

– Folk som følger andre på instagram og unfollower dersom personen ikke følger tilbake

Altså.. Dette irriterer meg vel ikke så mye. Er vel mer det at jeg synes det er en dum greie. Skjønner at det er en måte å prøve å fiske nye følgere på.. Men, da burde du kanskje heller prøve å gjøre profilen din mer interessant slik at du slipper å gjøre noe spesielt for å øke følgertallet. Jeg følger bare de jeg er interessert i å følge, enkelt og greit.

Der har dere altså 10 irritasjoner i min hverdag. Er det noen som kjenner seg igjen i noen av punktene? Eller som har noe mer å tilføye? Det finnes nok flere ting som irriterer meg også, men dette var de 10 første jeg kom på.

NERVEVRAK

Utslitt sa du? Fra torsdag til fredag sov jeg 3 timer og fredag til lørdag sov jeg null. Når Andreas endelig kom hjem fikk jeg ro i sjelen og endelig litt søvn. Ganske mye søvn egentlig, haha. Vi sov nemlig helt til klokken halv tre i dag! Det var utrolig deilig og noe jeg virkelig trengte. Helt ærlig hadde jeg gruet meg kjempemasse til han skulle til Sälen, og for min del var det kjempegodt når det var over. Selv om jeg vet han skulle ønske han kunne vært der lenger, og at jeg forstår godt hvorfor han ønsker det. Sälen er jo bare så vanvittig gøy! Skulle mer enn gjerne vært der selv. Men, noe jeg ønsker mer enn det er å tilbringe tid sammen med han. Så, siden vi stod opp ganske sent ble det taco til frokost i dag. Klager ikke på det! Har heller ikke fått i meg noe mat mens han var borte, så det var veldig godt å få spist litt ordentlig.

Gikk du glipp av det?

Et siste innlegg før jeg legger meg. Dersom noen ville se P3 gull delen med Andreas og ikke fikk gjort det, så kan dere se straffen han fikk i dette innlegget. Han vant nemlig prisen for årets groveste tekst og skulle dermed straffes. Fikk vondt av å se på det. Det så virkelig ikke behagelig ut! Men, morsomt at han vant en pris og fikk være med. Er så stolt av han ♥ Nå gleder jeg meg bare vanvittig mye til å få han hjem og mose han ihjel. Fortjener litt ekstra pleie nå også vettu, hehe. Okei, natta bloggen 

P3 GULL

Etter nøyaktig 2 timer og 48 minutter facetime med Ida er det endelig tid for å se på P3 gull, hvor Andreas faktisk skal være med! Siden jeg ikke fikk blitt med å sett på “live”, må jeg klare meg med å se det online på nettet. Gleder meg til å se showet og er veldig spent på hvordan det blir. Har hørt hva som skal skje og er veldig spent! Hvis dere er interessert i å se programmet er det bare å gå inn på p3.no så går hele showet live der 🙂 ÆH, nå begynner det! Vi snakkes 


Hva er det i posen min?

Hei alle sammen 🙂
I går var jeg som sagt med Maiken. Vi filmet videobloggen, kjørte litt rundt for å fikse mat og litt diverse før vi spiste sushi sammen med mamma! Kjempekoselig å ha begge to på besøk. Ville ikke være alene i går, så det hjalp veldig. Det gjorde dagen mye bedre og litt kortere enn den ellers hadde blitt! Nå gleder jeg meg masse til Andreas kommer hjem igjen. Vil helst låse han inne i leiligheten og ha han for meg selv (haha). Greit sjalu på all russen som er i Sälen denne helgen. Kunne såå ønske jeg var der selv!! Andreas er så heldig som har den jobben han har. Han får jo være der hvert eneste år. Aaah.
Vi prøvde forresten sushien fra Kolsås Sushi for første gang i går. Ble dessverre veldig skuffet. Den var jo god.. Men, som den sushioholikeren jeg er, så var det for små biter og jeg har helt ærlig smakt bedre før. Lenge leve Brumunddal sushi ♥ Menmen, sushi er alltid godt uansett!Når jeg ser bildene nå, så ser ikke sushien så liten ut som den faktisk var.. 

SÅ TIL DET JEG EGENTLIG SKULLE FORTELLE DERE OM 🙂
I dag har jeg vært i Oslo en tur. Først og fremst fordi jeg skulle fikse brynene igjen hos BrowRehab – like fornøyd som alltid ♥ Takk til flinke Annika! Etter det tok jeg meg en liten shoppingrunde. Trengte blant annet tørrshampo med volum og en ny eyeliner. Og dere; herregud for et kaos det var i byen i dag. Det var nesten umulig å gå både i gatene og inne i butikkene. Ble faktisk litt for mye mennesker for min del. Men, jeg fikk til slutt handlet det jeg skulle… pluss litt til. Kjente at en shoppingrunde var godt for humøret mitt. Det hjelper jo alltid! Sååå.. hva ble med hjem i posen min i dag da montro?

Denne buksen fra Zara har jeg ønsket meg helt siden jeg så den første gangen og enda mer siden jeg prøvde Maiken sin. Endelig er den min! Det er som å ha på seg en kosebukse – så deilig er stoffet! I tillegg er den så kul. Elsker den Det ble også med en ny foundation hjem. Prøvde denne for første gang i går når jeg fikk låne av Maiken. Det som er så deilig med denne er at den kun koster 109 kr (!!) og den dekker utrolig bra. Man trenger veldig lite for å få full dekkevne – og dere, jeg er avhengig av å ha en foundation som dekker bra. Vil helst at den skal være som sparkel, haha. Tenkte denne var kjekk å ha i tillegg til de dyre, slik at jeg kan bruke denne i litt mindre viktige tilfeller. Selv om jeg tror det ender med at jeg bruker denne mer enn de andre faktisk. Liker den så godt! Man får kjøpt den på blant annet H&M.
Når det kommer til tørrshampo har Batiste alltid vært en favoritt – billig og dødsbra! Tidligere har jeg brukt den vanlige rosa. Men, så flatt og livløst håret mitt er, så hjelper denne med XXL Volume helt ekstremt bra. Anbefales virkelig!

Nå skal jeg bare slappe av her hjemme før Andreas kommer hjem sent i kveld. Har ikke sovet i hele natt, så er helt utslitt. Stod opp for å dusje klokken halv fire på natten fordi jeg ikke fikk sove. Det er nok fort gjort at jeg sovner på sofaen eller noe nå! Vi blogges hvert fall senere i kveld 

VIDEOBLOGG

Hei igjen alle sammen 
I dag har vi faktisk lagd videoblogg av alle ting. Eller, egentlig er det Maiken sin videoblogg.. Men, hun lurte på om jeg kunne være med. Så da.. ble jeg med. I videoen svarer hun på spørsmålene hun fikk under spørsmålsrunden på bloggen sin. Tenkte det kunne være “gøy” å dele den her også, siden jeg er med i den. Vi virker skikkelig sure og kjipe i videoen.. Vi beklager det. Med 3 timers søvn, generelt dårlig døgnrytme, null mat og første gang foran kamera.. Da blir det litt så som så. Credz til de som faktisk ser hele. Vi har prøvd å gjøre den litt interessant hvert fall. Håper dere liker den 🙂 Bloggen til Maiken kan dere se HER

Vi skal prøve å få lagd flere videoblogger sammen dersom det ønskes! Og da noe litt morsommere.. og blidere.. forhåpentligvis. Okei, enjoy!

Lyst på hvitere tenner?

Sponset behandling

Hei kjære blogglesere 

Hvem har vel ikke lyst på hvitere tenner? Her kan dere lese om hvordan jeg holder mine tenner hvite og fine!
Hemmeligheten min ligger nemlig bak denne hjemmetannblekingen fra ProWhitening. Disse mottok jeg for første gang for en liten stund siden, og jeg er så fornøyd! ProWhitening er en pakke med tannblekingsstrips som kan brukes hjemme. Det som er så flott med denne tannblekingen er at stripsene er helt frie for peroxidener (!), et farlig stoff dessverre mange på markedet fortsatt bruker. Det er dette som er fordelen med akkurat denne hjemmeblekingen! Stripsene er sikker for både emalje og tannkjøtt – de bleker bort misfarginger og gir deg hvitere tenner og et fantastisk smil 🙂 

De har også 100% fornøyd garanti!!! Det vil si at om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake.
Jeg mottok en 2 ukers-behandling, og planen var egentlig å bruke de hver eneste dag og vise dere “før og etter” bilde. Men, så har det seg slik at de er så bra at jeg ikke trenger å bruke de hver dag. Jeg bruker de kun når jeg skal ut på noe, så er tennene hvite og fine! Blir vel ikke bedre enn det, gjør det vel? Under her kan dere lese “steg for steg” hvordan jeg setter på stripsene og hva jeg gjør.

Det tar maks 30 sekunder å sette på stripsene, og behandlingen er over på 20-30 minutter. Anbefaler alle som ønsker en effektiv, trygg, rimelig og superbra tannbleking til å teste ut ProWhitening strips 

1. Puss tennene.
2. Tørk tennene (jeg pleier å bruke et håndkle) – dette gjør at stripsene enklere fester seg og sitter bedre.
3. Fest den store stripsen på øvre tanngard og den lille på nedre.
4. Vent 20-30 minutter. Jeg pleier å vente i 30 minutter. I mens du venter kan du gjøre hva du vil, man merker knapt at stripsene er der.
5. Ta av stripsene og puss tennene igjen 🙂 Det sitter gjerne igjen litt rester etter stripsene, så disse er greit å få pusset bort.

VOLAH! Tennene har blitt hvitere. Der er altså hemmeligheten min – til dere som har spurt meg om hvordan jeg holder tennene mine så hvite! For meg funker ProWhitening utrolig bra hvert fall! Alltid ønsket å reise til tannlegen for å bleke tennene mine.. Men, nå slipper jeg heldigvis det!
Dere finner stripsene HER.
En pakke med 14 strips (2 ukers behandling) koster kun 399 nå (før: 499)!
En pakke med 28 strips (4 ukers behandling) koster kun 599 nå (før: 998)!
En pakke med 42 strips (6 ukers behandling) koster kun 799 nå (før: 1497)!
Det vil også si at denne fantastiske hjemmetannblekingen i tillegg er rimeligere enn for eksempel Dentway og Smilelab 🙂

HER FÅR DU MYE FOR PENGENE!
Selv om dette produktet er sponset, er dette mine egne meninger og jeg anbefaler de virkelig. Om jeg så ikke skal få sponset dette noe mer, så vil jeg fortsette å kjøpe stripsene fra ProWhitening dersom jeg ønsker en hjemmetannbleking! Så fornøyd er jeg.

SJUKEHUS

Hei og god morgen alle sammen 
Gårsdagen ble veldig interessant og utrolig fascinerende. Har aldri vært på noe liknende før.. for å si det sånn da. HERREGUD! Så stort det var der. Helt sykt mye mennesker. Veldig spesielt og se at alle sitter foran hver sin pc og gamer konstant. Kunne vært der en helg bare for å ha gått rundt og sett, haha. Så fascinerende var det. Showet til Andreas gikk også veldig bra. Han var ganske nervøs for om musikkvalget hans skulle slå an, med tanke på at dette publikummet var veldig annerledes enn det han pleier å spille for. Samtidig var det et edru arrangement og han måtte holde seg bak DJ boothen – han fikk ikke lov til å gå ned på scenen. Men, han traff midt i blinken med låtvalg og showet hans funket kjempebra! Alle stod og danset så mye at vaktene måtte komme og gi de vann for at de ikke skulle besvime. Scenen var gigantisk (!!!). Lasershowet var jo bare helt sykt. Endte med at jeg faktisk filmet mer enn jeg tok bilder. For det første var det kjempevanskelig å ta bilder der (jeg er ikke en proff-fotograf akkurat) og for det andre tenkte jeg det var kult å filme en del og lage en slags “hjemmesnekra-aftermovie” som jeg kan vise dere 🙂

Når denne videoen kommer er jeg litt usikker på. Skal begynne med den allerede i dag… eller, nå faktisk. Andreas har jo reist til Sälen sammen med Mathias, så da har jeg masse tid til å jobbe med filmen. Sykt sjalu på all russ som skal til Sälen nå, inkludert Andreas og Mathias.. Sälen var det beste med hele russetiden min. Kunne ønske det varte i flere måneder. Skulle gjerne vært der for alltid egentlig. Så bra var det! Åh, gråter inni meg. Andreas er så heldig som får være med hvert eneste år. Heldigvis kommer Maiken på besøk til meg etterpå og mamma kommer litt senere i dag. Da slipper jeg heldigvis å være alene, noe som er utrolig deilig!

Jeg tok jo selvfølgelig noen bilder i går også, som jeg skal vise dere nå! Et sånt arrangement er nesten noe alle burde dra på iløpet av livet sitt. Kommer ikke over hvor kult det var å se hele greia! Her kan dere få se noe av det også skal jeg prøve å få lagd filmen så fort som mulig 


 

Også noen mobilbilder:

Om noen vil rekke å se noen filmer eller ekstra bilder fra gårsdagen. Add inemm, tixmusic og haukeland0 på snapchat 🙂 Usikker på hva snappen til Fredrik er dessverre, haha. På snappen til Andreas og Mathias kan dere se fra scenen også! Nå skal jeg dusje og spise før Maiken kommer på besøk ♥ Så blogges vi senere.