SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2

Hvilken designerting har du? F.eks vesker, smykker osv.
– Hmm.. Jeg kjøper veldig lite desginerklær, vesker, smykker etc egentlig. Jeg eier en del ting fra Louis Vuitton – vesker, bag, lommebok, clutcher.. Ellers har jeg litt diverse fra Malene Birger. Jeg er ikke veldig opphengt i “designerting”, så kan være jeg eier en del som jeg ikke har tenkt over at er det, hvis du skjønner? Kjøper det jeg synes er fint bare. “Designerting” eller ikke.

Skal du bo i Norge hele livet?
– Det er et godt spørsmål! Jeg aner virkelig ikke. Det er nok her jeg vil “stifte familie”, men jeg har veldig lyst til å prøve og bo en periode i utlandet. Bare for å ha testet det!

Favoritt reisemål som du har vært?
– Jeg elsker Los Angeles, så det må bli det!

Er du fortsatt god venn med Maiken?
– Vi har ikke like mye kontakt som før nei, men vi er fortsatt venner! Litt synd, for vi var veldig close. Har vokst litt fra hverandre, kanskje? Jeg vet egentlig ikke helt. Vi er veldig opptatt med hvert vårt bare også, kanskje? Jeg vet helt ærlig ikke..

Hvem heier du på på Love Island?
– Jeg heier selvfølgelig på Andrea og Morten!

Hva er din naturlige hårfarge? Brunette? Blond? Kan du vise bilde? 😀
– Min naturlige hårfarge er brun. Eller, ja, men med veldig mye striper?? Har egentlig sykt mye spill i min naturlige hårfarge. Trives dog best med blondt, så er sykt stress.. Haha. Kunne ønske jeg var blondine naturlig, buhuu. Fant ingen bilder på macen med min naturlige hårfarge.. I hvert fall ingen hvor man ser hårfargen, haha. På dette bildet ser dere noe som er ganske nærme min naturlige:

Fine bryn… HAHA! Guri.

Handler du klær oftest på nett eller fysisk i butikk? Hvilke er favorittene?
– Før handlet jeg mest i butikk, nå handler jeg mest på nett! I det siste har jeg handlet mye fra Pretty Little Thing og Boohoo. Det kjipe er at kvaliteten ikke alltid er den beste.. Og leveringstiden kan være lang. I tillegg må man betale toll, noe som også er ganske nedtur… Har bestilt en del fra Tigermist også. Der er jeg ekstremt fornøyd! Det er dyrere der, men klærne er i super kvalitet og utrolig fine. Husker faktisk ikke om jeg måtte betale toll, men det tror jeg ikke? Ellers er jo Nelly en favoritt! Fysisk butikk så hanlder jeg uten tvil mest på Bik Bok. Bra priser og masse fint!

Kunne du vært med på Ex on the Beach hvis du var singel?
– Vet du hva, nei. Haha! Jeg passer ikke inn der.. Det er rett og slett ikke et program for meg.

Hvilken utdannelse har du?
– Jeg har kun videregående. Jeg har ikke studert noe mer etter det. Gikk vanlig studiespesialiserende.

Hva er din drømmejobb?
– En jobb hvor jeg er min egen sjef! Det å leve av sosiale medier har jo alltid vært en drøm, det skal jeg ikke legge skjul på. Rett og slett fordi jeg trives så ekstremt godt med å skrive, ta bilder og dele. Ellers har jeg planer om å ta litt diverse kurs fremover! Blant annet vippekurs. Så det blir spennende!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

Ville du flyttet til utlandet?
– Permanent ville jeg nok ikke det.. For en periode; ja, uten tvil! Kanskje jeg etter den perioden hadde endret mening? Det vet jeg ikke. 

Hvor fornøyd er du med eget utseende fra 1-10?
– Jeg har med tiden lært å “akseptere” mitt eget utseende mer og “leter” ikke like mye etter feil lenger. Jeg sliter veldig med å finne hvor jeg er på skalaen, men kanskje ganske midt på? Jeg jobber ekstremt mye med selvtillitten min, for den er noe jeg alltid har slitt med. Det blir bedre og bedre, da!

Hvem er den peneste kjendisen du vet om (jente)? Har du noen forbilder?
– Åh, guuud.. Denne er vanskelig. Det er så mange pene jenter. Både kjendiser og ikke kjendiser. Tror faktisk ikke jeg klarer å velge ut én som “peneste” om dere vil ha et navn. Alle er så nydelige på forskjellige måter! Når det kommer til forbilde(r) så har jeg egentlig ingen. Jeg blir inspirert av flere mennesker på ulike områder/måter. Kommer ikke på en konkret person jeg ser opp til sånn spesielt.. Hmm..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s1 preset

4 kommentarer
  1. Angående det nest siste spørsmålet så er du soleklar en 10er 😀 Du er kjempe pen!
   Siden du er brunette men farger håret blondt hele tiden, hvor slitt blir håret ditt? Hva er prosessen? Jeg har mørkebrunt hår selv og har lyst å prøve blondt hår, men er veldig redd for at hele håret skal bli “permanent” slitt? Bleker du håret også?
   Takk!

  2. Anonym: Åååh, tusen takk! Så koselig å høre <3
   Duu.. Håret mitt er ganske slitt. Mest fordi jeg tidligere byttet mellom brunt og blondt altfor ofte. I tillegg til at jeg bleket det noe hjemme - IKKE BRA! Om du reiser til en frisør som er flink og gjør prosessen der, så går det mye bedre med ditt hår enn mitt! Nå har jeg ikke bleket håret på noen måneder i håp om at det skal bli litt sunnere igjen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg