SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

Hva heter tannkremen du bruker?
– Regner med du tenker på tannkremen som bleker tennene. Send meg en melding på facebook for mer informasjon! Vil dere følge med på produkter jeg elsker og bruker, har jeg en gruppe på facebook som jeg poster i HER.

Hvordan traff du Sindre?
– Vi møttes gjennom felles venner <3

Hva får hesten din i kraftfor og høy? Hvor ofte rir du hun? Mål med Honey?
– Hesten min får 1 liter kratfor til frokost og kvelds, mens til lunsj får hun 0,5 liter. Høymengden er på cirka 10 kg daglig, tror jeg(?). Rir henne hver dag. Hender hun har én fridag i uken, men pleier som regel heller å ri på tur enn å gi henne fri. Målene med Honey er jo å komme så langt som mulig med henne! Håper vi klarer 140 sammen neste sesong hvertfall. Er veldig spent på hvor mye kapasitet hun har og hvor god hun kan bli! Hun er det beste som har hendt meg på lenge.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with s1 preset

Kan du beskrive din drømmereise?
– Først tenkte jeg, åh, denne er enkel.. meeen, nei. Jeg har dog alltid drømt om å reise til Maldivene, så det er nok drømmereisen min. Bare slappe av fullstendig i en uke og bo i en bungalow ute i vannet. Med kjæresten, selvfølgelig! Ellers har jeg veldig lyst til å reise til Bali også.

Kan du fortelle om din første gang på ulike ting?
– Dette kan jeg lage et eget innlegg om!

Følger du med på Ex on the Beach eller Love Island? Hva tenker du om programmene?
– Ja, jeg følger faktisk med på begge! Love Island skuffet veldig og jeg synes egentlig det er ganske kjedelig å se på.. Følger dog med siden Andrea er der! Håper hun finner kjærligheten der inne <3 Ser lovende ut med Morten foreløpig, så jeg krysser fingrene! Ex on the Beach synes jeg er underholdende. Er en del ting jeg har blitt satt ut av og er ikke alt jeg synes er helt greit, men det er underholdende. 

Hva er din favoritt kjole?
– Oioioi, denne er vanskelig.. Har så mange kjoler jeg elsker. Jeg har skikkelig “kjole-dilla”. Er veldig glad i denne, da:

Processed with VSCO with al5 preset

Er du god til å lage mat? Hva er din spesialitet?
– Du, jeg er ikke veldig flink til å lage mat.. Jeg prøver å bli flinkere for dette er absolutt noe jeg kan bli bedre til. Tror ikke jeg har noen “spesialitet” egentlig. Jeg lager mest enkle retter, som enchiladas, kylling & ris med saus, taco, nachos osv. Hender jeg slår til og prøver meg på noe litt mer komplisert i blant, men det er ikke ofte. Har sjeldent tid til å lage mat også, dessverre..

Hva kan vi gjøre for å gi deg mer motivasjon til å blogge? Synd vi trykker oss inn hit hele tiden for å se at det siste blogginnlegget var for 1 måned siden 🙁
– Ååh, dere er gode! Så koselig å høre <3 Positive kommentarer er motiverende! Når dere virker engasjerte ovenfor bloggingen min. Det gir meg motivasjon.

Favoritt designerveske som du ikke eier selv?
– Jeg har alltid og ønsker meg fortsatt, Chanel Boy Bag i svart med gull! 

Celebrity crush?
– Oi.. Denne er vanskelig. Jeg sliter faktisk veldig med denne, har sittet og tenkt lenge. Det var Paul Walker før… Meeen.. Jeg må nok si Ian Somerhalder om jeg må velge en.

Hvem heier du på i Skal Vi Danse?
– Jeg heier selvfølgelig på Martine og Aleksander! Er helt umulig for meg å velge én av dem, kan ikke begge vinne :((

Dette var alt jeg rakk å svare på nå! Må avgårde på negletime, så har ganske dårlig tid. Flere svar kommer senere <3 Vi blogges!

5 kommentarer
  1. Ser du reklamerer for fillers i et av svarene dine. Dette er blitt ulovlig. Kanskje du ikke har fått med seg dette. Blir dette oppdaget, får du saftig bot. Tenkte å si ifra slik at du kan fjerne. Politikerne gir 6 mill nå i støtte til såkalt «bloggpoliti», så slikt blir tatt. Tenkte å si ifra – før noen andre melder deg.

  2. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was
   wanting to know your situation; we have developed some nice procedures and we are looking to swap strategies with
   other folks, please shoot me an email if interested.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg