Dere ga meg motivasjon!

Hei dere!

Siden veldig mange ønsket at jeg skulle starte å blogge igjen, kom motivasjonen plutselig tilbake! Det er veldig hyggelig å se alle de fine kommentarene som stadig vekk tikker inn på bloggen her. Selv om jeg ikke blogger! Det er ganske sykt. Tusen tusen takk, dere er best. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Det hadde vært helt fantastisk om dere kom med litt forslag til hva dere ønsker at jeg skal blogge om.

Ellers kom jeg jo hjem fra Los Angeles for et par uker siden. Jeg beklager at jeg ikke blogget mens jeg var der. Så det var ønsket, men jeg ville rett og slett bare være fullt og helt på ferie. Vi hadde det så fint! Denne gangen fikk jeg sett og gjort så sinnsykt mye. Til tross for at jeg var syk hele ferien. Utrolig kjipt! Hadde så magesmerter. Det ble i tillegg verre hver gang jeg spiste.. Helt grusomt. Heldigvis fikk jeg reist til legen når jeg kom hjem, fikk noe medisiner og nå føler jeg meg helt fin.

Processed with VSCO with c8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with v5 preset

Processed with VSCO with v5 preset

Processed with VSCO with s1 preset

Et lite bildedryss! Jeg har så mange fine bilder å dele med dere. Det kommer fler! Kan skrive litt mer om hva vi gjorde i LA også. Det kommer i et eget innlegg. Så håper jeg dere er glad for at jeg er tilbake og at jeg får tilbake alle leserne mine igjen! Tusen takk til dere som har klikket dere inn hver dag uten oppdatering. Dere er fantastiske. Vi blogges senere <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg