JEG SETTER PRIS PÅ OMTANKEN, MEN VÆR SIKKER FØRST..

Det er ikke alltid alle jenter har helt peiling når de anklager Andreas på konserter. Nå tenkte jeg å fortelle dere om noe som har skjedd en del ganger. Litt morsomt egentlig. Det at det her har skjedd, ikke bare en gang, men flere. Velger å fortelle dere to hendelser jeg husker spesielt godt. Alt er ikke forklart 100% ordrett, men så godt som jeg husker det.

Den ene gangen dette skjedde var i Larvik. Det var ganske sent på kvelden, og jeg hadde gått en tur på toalettet før vi skulle reise hjem. Andreas kom inn på do for å møte meg, og det var selvfølgelig flere jenter der inne også. Når jeg kommer ut fra båsen kysser han meg og spør om vi skal dra. Da er det ei jente som røsker tak i han og bare “Du har dame, skjerp deg!” . Hun begynte å lange ut om hvor dårlig gjort det var av han å være utro og bla bla bla. Vi prøvde flere ganger å prøve og få henne til å forstå at *Hallo, jeg er dama*. Andreas sa “Jeg kan spørre dama mi om det går bra”, så vendte han seg mot meg og spurte mens han kysset meg. Etter å flere ganger ha prøvd å fortelle hun jenta hva som var saken, forstod hun det aldri. Andreas sa det til og med rett ut “Det her er dama mi”, men hun bare “Nei, det er det vel ikke”. Så det endte med at hun trampet ut av do mens hun skrek “jeg blir kvalm av deg”

En annen gang var i Lillestrøm. Andreas og jeg satt i sofaen sammen og snakket rundt et bord sammen med noen russ. Ei jente kom bort og satte seg ved siden av han og sa “Du har dame, så hvorfor sitter du ved siden av henne og ser ut som du skal ligge med henne?”, Andreas svarte enkelt og greit “Fordi jeg skal ligge med henne”. Samtalen fortsatte, Andreas kysset meg og hun skjønte ingenting selv om han underveis i samtalen hintet til at jeg var dama hans. Etter hvert ble hun så sur at hun begynte å slå han. Jeg hørte jo ingenting av samtalen i alt bråket så jeg skjønte absolutt null når jenta gikk løs på Andreas. Dermed måtte jeg spørre hva greia var. Hun bare “Nei, han har jo kjæreste, så jeg lurer på hvorfor han sitter her med deg”. Det endte med at jeg til og med gikk inn på instagram for å vise *se her, jeg er kjæresten, det går bra*. Først trodde hun ikke det var min instagram engang, hun måtte trykke i hjørnet nederst og se flere ganger om det stemte. Vi klarte til slutt å overbevise denne jenta heldigvis.. 

Det er veldig hyggelig at dere passer på jenter, men vær sikre før dere gjør det. Jeg setter veldig pris på å vite at det finnes jenter der ute som gjør sånt i en slik situasjon, absolutt. Bare prøv å forsikre dere om hvem jenta er først 🙂 Haha. 

Processed with VSCO with h3 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Settet er fra OhPolly!

3 kommentarer
  1. Veldig bra og spennende innlegg
   mange fine bilder på bloggen.
   du skriver utrolig bra. fortsett med den gode jobben
   Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg