HVORDAN ER FORHOLDET TIL ANDREAS OG MEG?

Jeg tror det mest stilte spørsmålet jeg har fått de siste månedene på snapchat er “er du og Andreas fortsatt sammen?”. Jeg tror mange lurer siden Andreas ikke har vært like aktiv på snapchat som han var før, hvor jeg ofte var med i snappene og at vi ikke legger ut bilder sammen hele tiden. Ja, vi er fortsatt sammen. Problemet er at Andreas har en fullstappa timeplan hele tiden og jeg jobber ekstremt mye selv. Da er det vanskelig å få tid til hverandre. Han har vært i USA og når han kom hjem derfra var det rett i studio for å lage årets dekknavnslåter. Det kommer til å roe seg litt snart og da håper jeg vi ser hverandre litt mer igjen. Så det å være sammen med en person som jobber med det han gjør er ikke bare fryd og gammen som jeg tror mange tror det er. Han jobber og reiser ekstremt mye. Konserter, USA, studio, møter, ja det er så mye. Det er selvfølgelig ikke like lett for meg hele tiden. Man føler seg ofte alene. I tillegg er han så opptatt at han knapt har tid til å sende meg meldinger. Det er tøft, men vi elsker hverandre og jeg vet at han er der om jeg trenger det. 

Jeg skal ikke lyve til dere. Jeg kunne ønske han hadde mer tid til meg. Det er ekstremt tøft til tider, men jeg elsker han mer enn jeg noen gang har elsket noen og da gir man ikke opp så lett. Vi må sette litt ekstra stor pris på de små stundene sammen, kanskje mer enn mange andre, når det er som det er. Det er faktisk lettere sagt enn gjort det også skal jeg fortelle dere. Man tenker man skal sette pris på det lille man får, men så ønsker man alltid mer. Når man elsker noen så vil man jo tilbringe så mye som mulig tid sammen med personen. Det hadde nok vært enklere om jeg var en hjemmeværende frue som levde på kjæresten min, men det vil jeg ikke. Jeg vil stå på egne bein og klare å ta vare på meg selv. Jeg vet veldig mange tror jeg er en “golddigger” og kun er sammen med Andreas for pengene. Dere får absolutt tro hva dere vil, men jeg vil si det å “utnytte” noen på den måten er noe jeg aldri kunne gjort. Jeg vet at hadde jeg vært en sånn jente hadde ikke vi vært sammen. Da hadde Andreas dumpet meg for 2 år siden. Nei vent, han hadde aldri blitt sammen med meg.

Andreas og jeg er mer like enn kanskje mange skulle tro. Vi er like barnslig, vi har samme humor og vi har ekstremt like meninger. Vi liker samme musikk og samme type filmer. Et stort pluss er at Andreas elsker maten jeg lager, noe som er ekstremt flaks, for jeg er ingen god kokk. Det er få retter jeg kan lage, men de få jeg kan er de Andreas vil ha. Han er en av de snilleste og mest godhjerta menneskene jeg har møtt og derfor holder jeg så hardt fast, selv i de vanskeligste stundene. Jeg kunne aldri sett for meg et liv uten han. Hvem skal jeg være idiot med? Hvem skal jeg kritisere filmer med? Hvem skal jeg le og ha det gøy med på samme måte? En ting er sikkert; det finnes bare en Andreas som deg. Jeg skal ikke lyve igjen, vi er også forskjellig på mange områder. Jeg er alltid punktlig og gjerne veldig tidlig ute. Andreas er minst 1-2 timer for sen, gjerne mer. Jeg får mark i rumpa av at han er så treig med alt. Så har vi meg da, jeg er ikke akkurat feilfri. Jeg er ekstremt flink til å klage. Over hver minste ting. Da er det mest ting med meg selv. Har jeg vondt i magen for eksempel, ja, da får han høre det konstant til det går over. Så skal det igjen sies at Andreas er det mest stakkarslige mennesket jeg kjenner når han har vondt eller er syk. Det er mer sjeldent at det er noe med han, men han er minst like klagete om ikke mer når det først skjer. 

Vi er fortsatt sammen.. Vi har det fint.. Det er tungt at jeg ikke ser han så mye, men jeg elsker han.
Han er min soulmate og jeg elsker han av hele mitt ♥

Psstt… Vi kommer tilbake på snapchat snart.
2 kommentarer
  1. Vil gjerne ha flere innlegg der du forteller om fotoshoots/modelloppdrag? Kanskje ukens spørsmål som flere blogger har 🙂 Fortsett med innlegg og bilder fra hverdagen din, reiser og de gangene du har tid med Andreas. Stå på, håper du virkelig er tilbake for godt nå ;p ;*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg