VI HAR KJØPT NY LEILIGHET!

Smudeste og fineste chille-bh’en er fra Happyunderwear, og dere finner den her 🙂

Herregud, jeg skulle ønske jeg kunne blogget om dette dagen kjøpet tok sted!! Stod på jobb mens budrunden holdt på og klarte ikke ta øynene vekk fra telefonen. Altså, det var så nære på at vi ikke fikk den også. Vi var i budkrig med en bolighai i cirka 2 timer før vi endelig vant! Og dere, jeg er så glad! Leiligheten er perfekt! Den er større enn den vi har nå. To store soverom, to bad, to balkonger, kjempefin stue og kjempefint kjøkken. Gleder meg som en liten unge til overtakelsen på mandag. Shit, tenk at det bare er 3 dager til, omg. 

Ikke nok med at leiligheten er fin! Den har perfekt beliggenhet også. Sentralt i Oslo, men også i et rolig og fint strøk. I tillegg er det kort vei til jobb for både Andreas og meg, helt fantastisk med andre ord! 

En liten sneak peek! Dere kan jo tro jeg gleder meg til møbel og interiørshopping. Woho, det skal bli gøy det! Man kan trygt si at jeg gleder meg hakket mer til den delen enn hva Andreas gjør. Han gleder seg vel egentlig bare til alt er kjøpt og ferdig innredet, haha. Fint skal det uten tvil bli! Jeg har allerede kjøpt verdens fineste spisestoler og resten skal ikke være noe mindre fint, dere. Gleder meg til å vise bilder når den er ferdig! Jeg ELSKER å fikse leilighet. Elsk, elsk, elsker dill dall, pynt og møblering.

Åh, jeg skal kose meg!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg