SVAR PÅ SPØRSMÅL – DEL 1

Her kommer endelig svarene på spørsmålsrunden jeg hadde for over et halvt år siden, haha

Hva fikk deg til å slutte og ri?
I førsteomgang var det tiden som var grunnen, men det var også på grunn av kostnadene. Hest er svindyrt! Ønsker selvfølgelig å begynne igjen, men det blir dessverre ikke helt enda.

Du er sykt pen! Lurer på om du trener og hvis du gjør hva er øvelsene på mage og rumpe?
Tusen takk, søte <3 Altså, jeg har trent i perioder, men har aldri klart å være streng og trene fast. Skulle gjerne kommet med tips og øvelser her, men jeg har så lite peiling!

På bildene med den nye bikinien var du veldig brun, og hadde en veldig fin farge! Er det selvbruning, isåfall hvilken selvbruning bruker du?
Tusen takk <3 Det er min egen hudfarge etter noen timer i solen.. Så er ikke selvbruning, heh. Men om vinteren bruker jeg selvbruning! Er veldig fornøyd med både Shadowtans, St. Tropez og Lovingtan. For øyeblikket bruker jeg Lovingtan. Skal få fikset et innlegg med dette 🙂 Mange som spør om selvbruning.

Hvordan er det bo i Bærum? Er det anerledes fra der du bodde før? Forklar.
Bærum er veldig fint, det! Men, det skal bli veldig deilig å flytte inn til byen nå. Vennene mine bor jo tross alt der, og det er kortere vei til alt. Til tross for at vi bor veldig nærme t-banen nå, og det kun er 25-30 minutter inn, så er 25-30 minutter mye hver vei og slitsomt i lengden. Jeg trives veldig godt! Og ja, det er selvfølgelig litt annerledes enn Hamar. Det mest positive her i forhold til der jeg bodde før er absolutt det at det er så mye mer sentralt! Savner ikke Hamar så veldig egentlig… 

Skal du ikke studere? Hva er fremtidsplanene dine i Oslo/Bærum?
Skal studere etter hvert. Må bare finne ut hva, først! Har ingen spesielle “fremtidsplaner” i Oslo/Bærum. Jeg trives veldig godt her og tar foreløpig en og en dag av gangen. Aner ikke om vi kommer til å bli her eller ikke heller. Jeg har det i hvert fall utrolig fint sammen med Andreas og vi har en utrolig flott leilighet! Eller, to utrolig fine leiligheter faktisk! Så alt er veldig fint som det er 🙂

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Forhåpentligvis har jeg funnet utdanningen jeg vil ta! Kanskje jeg til og med er ferdig? Jeg bor fortsatt med min kjære Andreas, kanskje i en villa? Hmm..

Drømmestedet å reise?
Bora Bora! Andreas, please take me there <3

Drømmejobben?
Det må jo være å jobbe med skjønnhet, sminke og diverse. Jeg elsker negler, hår, vipper, sminke og ja, alt! Herregud, det hadde jo vært drømmen. Eller skuespiller om man skal drømme enda litt lenger. Eller sanger.. problemet er bare at jeg ikke kan synge, heh. Så der gikk den drømmen i vasken. Andreas har jo forsåvidt drømmejobben, spør du meg!

Favorittserie?
The Vampire Diaries OG Prison Break (som forøvrig starter opp igjen, æææh, er det sant!! GLEDER MEG)

Trener du ofte/har du en treningsrutine? Kunne du eventuelt delt det på bloggen?
Heh, skulle gjerne gitt dere masse tips. Har ikke noe annet tips enn å ligge rett ut i senga og spise usunt.. Det er det jeg gjør.. Dessverre.

Siden du soler deg ute med selvbruning, blir huden din brun da ? Bruker det selv så lurer litt på det. Hvis du da soler deg i mange dager på rad, skrubber vekk selvbruningen, har du altså blitt brun under den ? 🙂
Skulle gjerne gitt deg et godt svar her, men soler meg dessverre ikke med selvbruning :/ Men vil tro det går helt fint å gjøre det? Eneste jeg tenker er at det kan være litt ekkelt hvis man blir svett.. Alle som har brukt selvbruning vet jo hvordan det blir når man svetter.. Ikke digg. Bortsett fra det, så går det nok helt fint å sole seg med selvbruning! Har sett folk som tar spraytan før de reiser på ferie 🙂 Men har som sagt aldri prøvd selv, dessverre..

Finnes det noen utesteder i Drammen hvor de under 20 år kan komme inn? Enten om det er fredag eller lørdag eller før et visst kl slett?:)
Godt spørsmål! Jeg er dessverre ikke fra Drammen, og har kun vært ute der én gang… Så jeg er nok ikke den beste personen å spørre :/ Er du over 20, vil jeg anbefale The Box!

Har du noen søsken?
Det har jeg! Fire stykker til og med. Tre brødre og ei søster 🙂 Alle er eldre enn meg.

 

Som dere kanskje skjønner er spørsmålsrunden delt opp. Alle spørsmål om Andreas, eller meg og Andreas, kommer i et eget innlegg! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg