“På byen er jeg…”

På skolen er jeg… Altfor umotivert og ukonsentrert, dessverre. Skulle ønske jeg hadde skikkelig motivasjon og driv. Kjenner jeg fortsatt har videregående langt oppi halsen. For øyeblikket trenger jeg frihet. Så noe studier blir det ikke med det første.

På prøver/eksamen er jeg… Den som øver samme dag eller noen timer før, men fortsatt får en grei karakter. Jeg er også veldig effektiv. Blir aldri sittende lenge.

På vors er jeg… Alltid gira! Jeg elsker fest. Eller, er vel det at jeg elsker å samles med vennene mine og ha det gøy. Med litt alkohol i bildet blir det jo alltid ekstra moro.

På byen er jeg… Over alt. Jeg er den som løper rundt, er mye i baren og chatter med alle. Jeg liker ikke å sitte i ro på byen ved et bord. Gjør jeg det, ja, da har jeg ikke drukket nok.

På facebook er jeg… Alltid en kjapp tur innom for å sjekke. Viktig å holde seg oppdatert vettu! Er stort sett mest på messenger. Ellers liker jeg å se på morsomme filmer som dukker opp i feeden. Jeg er den som alltid lagrer alle de morsomme filmene. For å så vise de til enten Andreas, venner eller mamma og pappa senere, haha.

På instagram er jeg… heeele tiden. Instagram sjekkes flittig. Jeg er også ganske flittig på å poste bilder selv. Dere finner meg under brukernavnet inemm der også.

På snapchat er jeg… Den som åpner snaps og suger til å svare. Jeg svarer vel nesten aldri. Mystory er noe jeg stort sett bare sveiper kjapt gjennom for å bli kvitt. Hender jeg ser mystoryene til et fåtall av personer som jeg synes er morsomme eller interessante.

Hjemme alene er jeg… Husredd og den som alltid låser seg inne på soverommet. Jeg må alltid ha masse lys i leiligheten eller huset, slik at jeg tør å gå rundt. Alle dører til rom jeg ikke bruker MÅ være lukket. Jeg er også den som knapt får sove når jeg er alene hjemme. Trist det der. Det er faktisk skikkelig vondt å være så avhengig av å ha noen i huset.

På jobb er jeg… Hver dag. Så å si. Jeg er også veldig effektiv. Jeg er den som elsker å ha en hektisk jobbhverdag hvor jeg må gjøre noe hele tiden. Da går tiden fort, og det elsker jeg.

I telefonen er jeg… Veldig pratsom! Jeg elsker å snakke i telefonen. Spesielt facetime. Da føler jeg at jeg er med noen selv om jeg ikke er det.

På sms er jeg… Enten den som svarer på sekundet eller den som glemmer meldingen og svarer flere timer eller dager senere. Har mistet balansegangen på det der helt.

I vennegjengen er jeg… Den inkluderende og snille. Vil jeg tro (?). Jeg håper og tror det. Har også fått høre det en del ganger, så regner med det stemmer, haha. Jeg vil at alle skal føle seg velkommen og like mye tatt vare på, og jeg er (dessverre) den som alltid sier ja.. Jeg er også den som alltid kjører. Ulempen med å ha lappen og egen bil, ja. 

 

Husk spørsmålsrunden min 🙂 Dere finner den HER!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg