TING SOM IRRITERER MEG

Folk som avbryter når andre snakker… Det er greit at det kan skje en gang iblant at man må på grunn av noe spesielt, men da sier man jo også gjerne “beklager at jeg avbryter deg, men”. Jeg tenker på folk som generelt er dårlig til å lytte og bare overdøver andre sitt prat med sitt eget. La andre få snakke også. Det å lytte er viktig!

Folk som fortsetter en historie hvis de også kan den… Henger litt sammen med punktet over kanskje. Det er i hvert fall sinnsykt irriterende når man skal fortelle noen en hendelse eller historie, også er det en person som avbryter og tar over hele fortellingen fordi den personen også vet hva som skjedde. La den som startet få fortelle. Den personen som startet hadde jo da mest sannsynlig veldig lyst til å fortelle dette her.

Folk som ikke betaler for seg… For eksempel hvis man er på en hyttetur, eller russebuss, ja you name it. Alle andre har klart å betale, så da klarer du det også. Hvis ikke skulle du aldri blitt med tenker jeg da.

Folk som ødelegger noe og ikke erstatter det/betaler for seg… Altså. Det er sånn man bare gjør.

Tregt internett… Er det noe jeg blir gal av, så er det det. Er altfor avhengig av sosiale medier. Føler jeg må være tilgjengelig 24/7.

Når jeg vet jeg kan sove så lenge jeg vil, så våkner jeg tidlig… Mens når jeg vet jeg må opp tidlig, ja da kunne jeg sovet hele dagen. Whyyyyy.

Folk som maser… Chill liksom. Jeg svarer deg så fort jeg kan. Hvis du ikke får svar med en gang er det jo fordi jeg er opptatt.

Noen som irriterer seg over noe av det samme?
På bildet i innlegget er jeg faktisk sminkefri (vet jeg tullet med dette i går), men her er jeg det. Vanskelig å få vist et helt sminkefritt bilde av meg da jeg har vippeextensions fra flinkeste Weronika hos Lashes by Kasja og fikser brynene mine hos de flinkeste jentene på Brow Rehab i Oslo. Nå skal jeg straks på jobb! Vi blogges mer senere 🙂 I mellomtiden –> SPØRSMÅLSRUNDE!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg