inemm

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

 • Publisert: 14.11.2017, 15:45
 • Kategori: Underholdning
 • Okei.. Hold dere fast sier jeg bare. Jeg synes det er veldig gøy med sånne innlegg hos andre, så da håper jeg det faller i smak hos dere også. Selv synes jeg det er litt tortur og jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg gjør dette mot meg selv. Det er gøy da, er det ikke? Når man tar flere hundre bilder iløpet av en dag så sier det seg vel selv at ikke alle blir like bra. Man velger tross alt ut de 4-5 beste og lar resten bare bli liggende der. Jeg sletter dem jo aldri? Noe jeg kanskje burde gjort. De tar jo opp unødvendig plass på mac'en egentlig.. Nå begynner jeg å bable igjen. Alright, la oss bare hoppe ut i det.

  Leppestift på tenna <3<3

  Dere skulle bare visst hvor mange bilder jeg tok før jeg oppdaget at jeg hadde leppestift på tenna på absolutt alle bildene den dagen... Er det mulig. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilket av bildene som er verst i dette innlegget, men en ting er sikkert, jeg er helt forferdelig urolig foran kamera?? Beveger meg på nesten alle bildene. Man skal dog ikke "kimse" av at å ta bilder med selvutløser er en kunst i seg selv. Plutselig kommer bildene etter hverandre i lynfart og plutselig går det flere sekunder mellom dem. Helt håpløst. Skal bli så deilig nå som jeg endelig har fått tilbake selvutløserkontrollen min. Yey!

  Ellers er jeg fortsatt hjemme i Hamar siden jeg har blitt enda mer dårlig over natten. Glemte selvfølgelig "vidunderkurene" mine mot forkjølelse hjemme i Oslo.. Så jeg har vært en tur på helsekost og hamstret med meg ny propolis og echinaforce. Satser på at jeg ikke er for sent ute denne gangen, men klarer å bekjempe basseluskene nok en gang. Er helt forferdelig sliten og ubrukelig nå. Hodet mitt føles som det skal sprenge. Hannah kommer jo til helgen og Emil har bursdag, med andre ord har jeg ikke mulighet til å bli mer syk nå. Sist Hannah skulle besøke meg var det hun som ble syk, denne gangen er det meg. Uaktuelt. Skal stappe i meg overdose av dråpene mine de neste dagene. Hadetbra bakterier og drit. 

  Gleder meg forresten veldig til å vise dere alt jeg har mottatt i posten de siste to ukene! Det er sååå mye fint!! Wæææh. Skal prøve å få ut første innlegg med det i morgen ♡♡

 • Publisert: 14.11.2017, 15:45
 • Kategori: Underholdning
 • 0 kommentarer
 • MEG SOM LITEN

 • Publisert: 13.11.2017, 20:06
 • Kategori: Underholdning
 •  

  Hahaha, jeg lo så godt av det siste bildet! Var veldig gøy å se gjennom disse gamle fotoalbumene. Det er flere år siden jeg har sett dem selv. Forandret meg kan man vel trygt si at jeg har. Kjenner dere meg igjen? Hehe.. Har spart tenåringsbildene pluss litt til, til et senere innlegg forresten. Skjønte det var flere av dere som var veldig nysgjerrig på hvordan jeg så ut i blant annet "sædcelle-bryns-perioden" min, haha. Det kommer.. Snart.

  Ellers.. Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma og pappa og ser på hockey. Vi har spist rakfisk i dag og resten av kvelden går nok med til å ligge rett ut i sengen tenker jeg. Jeg har vært i skikkelig dårlig form i hele dag og ekstremt svimmel. Håper jeg sover det av meg og er bedre igjen i morgen. Det er bare en kort tur jeg er hjemom denne gangen, grunnet personlige årsaker. Jeg er tilbake i Oslo igjen allerede i morgen. Det har skjedd mye de siste dagene som har gjort at jeg har mistet litt energien til bloggingen. Jeg håper ting blir bedre fremover og at jeg finner motivasjonen tilbake. Jeg var jo så gira senest for en uke siden! Setter i hvert fall stor pris på dere som er innom og leser og kommer med så hyggelige tilbakemeldinger ♡♡ Tusen tusen takk!! 

  Hva synes dere om innlegg som dette?

 • Publisert: 13.11.2017, 20:06
 • Kategori: Underholdning
 • 0 kommentarer
 • 10 om meg fra Maiken!

 • Publisert: 16.03.2017, 10:13
 • Kategori: Underholdning
 • Denne gangen tenkte jeg det kunne være morsommere for dere om Maiken skrev 10 ting om meg som dere kanskje ikke vet. Så blir det kanskje noen ting jeg selv ikke helt visste, eller? Er jo ikke alltid man legger merke til ting ved seg selv, men som andre gjør. Derfor har hun fått frie tøyler til å breie ut om meg i dette innlegget :-) Tror jeg er minst like spent som dere, om ikke mer. Okei, da kjører vi!

  ❤ Ine er minst like idiot som meg, men hver gang noen får et innblikk i at vi har gjort noe dumt så lirker hun all skylda over på meg. Sånn at jeg blir syndebukken. For eksempel den gangen vi kjørte ut av veien med vilje og Ine sa til alle etterpå at det var mitt påfunn og ikke hennes.

  ❤  Ine hater å låne bort klær til andre, noe som jeg synes er veldig dritt. DU HAR SÅ MYE FINE KLÆR!

  ❤ Ine har et ræva immunforsvar.. hun er alltid syk. Jeg skjønner ikke helt hvordan det går an å ha så dårlig immunforsvar engang..

  ❤ En gang bestemte vi oss for å sove i en vinkjeller/kott på en fest. Ine tok strømmen i hele huset fordi hun ikke orket alt bråket. De som festet oppe ble så klart ikke veldige happy for det. Vi lo vel og merke ekstremt mye av det, haha.

  ❤  Ine er kanskje en av de mest spontane personene jeg vet om. I det ene øyeblikket sitter hun hjemme og slapper av, to minutter senere er hun plutselig på byen.

  ❤ Ine er en av de rareste å våkne opp med dagen derpå. Ikke bare lager hun rare lyder, men hun momler også vilt mye. Man skjønner aldri hva hun snakker om.

  ❤ Ine holder alltid hender med seg selv når hun tenker, vet ikke om hun er klar over det selv, men det ser litt teit ut, haha!

  ❤ Ine har veldig kontroll på penger, noe andre kan lære litt av. Andre - meg for eksempel! Hehe.

  ❤ Ine får som regel alltid viljen sin, hvertfall når det gjelder hos meg. En gang så hadde vi en diskusjon som handlet om å kjøre min bil, hvem tror du vant?

  ❤ Ine er en supergod lytter og er gull verdt å ha både i gode og kjipe situasjoner!

  Dere kan lese mitt innlegg med 10 ting om Maiken her. (Selv om hun har slettet flere av punktene jeg skrev om henne.. Endte nemlig opp med 17 punkter istedenfor 10, men ser nå at det har forsvunnet noen, hmm.. din luring) Dere kan i det minste lese de punktene hun valgte å beholde:) Planla nettopp sammen med Andreas at når han en dag får tid, så skal han gjøre det samme. Det tror jeg kan bli ekstremt interessant og morsomt! 

 • Publisert: 16.03.2017, 10:13
 • Kategori: Underholdning
 • 1 kommentarer
 • Endelig kan jeg fortelle dere!

 • Publisert: 07.03.2017, 16:28
 • Kategori: Underholdning
 • Åh guri. Dere aner ikke hvor lenge jeg har ventet på å endelig kunne fortelle dere dette! Det at selveste kjæresten min skal varme opp for JUSTIN BIEBER i Stavanger denne sommeren. Det er nesten litt surrealistisk, men herregud så gøy! Blir nesten litt tom for ord, da det ikke helt har gått opp for meg enda. Det er så utrolig fortjent! Jeg vet hvor hardt han har jobbet for å komme dit han er nå, og jeg er så enormt stolt at jeg ikke klarer å sette ordentlig ord på det. Tenk at min kjære schnuzi skal spille på samme scene som en av verdens største artister. Hvor sykt er ikke det egentlig? Bare hvor mye som har skjedd på de nesten 2 årene vi har vært sammen er sykt nok i seg selv. Nå farter han frem og tilbake til USA, jobber beinhardt, kommer hjem, jobber enda mer. Han er virkelig det mennesket som inspirerer meg mest! ❤

  Dersom noen ønsker å reise på konserten, som forøvrig tar plass på Den Store Sommerfesten i Stavanger (7. juni) er det bare å klikke HER. Kapasiteten er satt til hele 36 000 mennesker, noe som i seg selv sier at dette blir en ganske så heftig opplevelse! Æææh, det blir så gøy!!

  Ser dere forresten at jeg har farget håret? OG fått langt hår igjen? Det var deilig det. Blir så godt å slippe ettervekst etter to uker nå som jeg har gått for min naturlige hårfarge i bunnen. Jeg er så fornøyd! Føler meg med en gang mer som meg selv igjen når det lange håret er på plass også. Det er så mye mer, meg. Fargen lyver forresten litt på bildene da vi har crappy lys på soverommet og kontrastene er redigert litt. Skal prøve å få vist dere noen ordentlige bilder veldig snart! Fargen er bare sååå fin. Elsk! 

  Dere hører fra meg igjen senere! Har egentlig altfor mye å vise og fortelle dere. Jeg har bare ikke hatt tid eller energi til å få gjort alt jeg skal. Nå skal søren meg jeg jobbe hardere også. Når kjæresten min har klart å lage hit på hit, til og med mens han har hatt lungebetennelse og hostet blod. Ja, da klarer jeg å poste noen blogginnlegg i ny og ned selv om jeg er sliten og har masse annet på agendaen også.

  Vi blogges ❤

 • Publisert: 07.03.2017, 16:28
 • Kategori: Underholdning
 • 0 kommentarer
 • Bokfest, bli med da vel!

 • Publisert: 03.11.2016, 18:08
 • Kategori: Underholdning
 • I lesende stund, lesende faktisk, er jeg på vei til boklanseringen til Stian. (Dette innlegget ble nemlig forhåndsskrevet i natt klokken halv ett)..  Uansett. Tilbake til bokfesten! Hvor dere alle forøvrig er velkommen! Det selges noen billetter i døren nemlig. Per billett er prisen usle 150 kroner! Fantastisk! Dørene åpner klokken 20:00 og stedet er Gamla i Oslo. Adressen er så mye som Grensen 1 (Inngang Møllergata). Hei og hopp kanskje vi sees!

  "Det blir boksignering, bokbad, minikonsert og meget god stemning!"

  Også en unik mulighet til å treffe flere av norges kjendiser for dere som ønsker det! Eneste kjipe for kanskje mange er at aldersgrensen er 20 år.. Håper i hvert fall å se så mange som mulig der!! Dette blir så gøy. Jeg gleder meg kjempemasse til å lese boken til Stian! Men først skal det hele feires. Bli med da vel!

 • Publisert: 03.11.2016, 18:08
 • Kategori: Underholdning
 • 0 kommentarer
 • I'm back, bishes

 • Publisert: 06.10.2016, 14:49
 • Kategori: Underholdning
 • Etter en altfor lang, ikke planlagt "pause", er jeg tilbake! Merker jeg savner det å ha et sted å få ut ting, skrive og poste bilder. Jeg rakk ikke en gang å svare på spørsmålsrunden jeg hadde i vår før jeg forsvant! Ubrukelig. Jeg har svarene liggende, noe jeg har hatt lenge, de bare kom aldri ut. Det er to innlegg til og med. Derfor tenker jeg å poste disse fortløpende. 

  Det har skjedd ekstremt mye siden sist og jeg har masse å fortelle dere! Jeg har fått ny jobb, vi har kjøpt ny leilighet, som vi forøvrig tar over allerede nå på mandag (!!!!), vi har hatt tidenes vorspiel i leiligheten, ja, det er så mye. Har lurt litt på hvor jeg egentlig skal begynne det hele, men tenker det er likesågreit å starte med den nyeste episoden av "Det Beste Vorspielet". Andreas hadde nemlig æren av å være host forrige tirsdag, og som folk mest sannsynlig har fått med seg er han kjent for å gå altfor over the top med alt han gjør, og denne gangen var intet unntak.
  KOS DERE! Denne epiosden gjorde min sengeliggende, sykedag her hjemme SÅ mye bedre.

  "Kul dress, jeg har pult morra di!"

  Dere kan se hele episoden HER! Her er en liten smakebit:

 • Publisert: 06.10.2016, 14:49
 • Kategori: Underholdning
 • 0 kommentarer
 • hits