hits

inemm

UKENS SPØRSMÅL DEL 3

 • Publisert: 09.12.2017, 10:57
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Jeg har glemt litt bort ukens spørsmål ser jeg, men skal prøve å bli flinkere fra nå. Har begynt å notere ned når dere spør om ting her på bloggen eller snapchat, slik at jeg ikke skal miste oversikten. Her er i hvert fall del 3 av ukens spørsmål fra jeg startet opp bloggen igjen :-)

  Kan du begynne å "vlogge" mer på snap?
  - Jeg har tenkt tanken på å kanskje starte med youtubevideoer i ny og ned. Har allerede noen planer for en del videoer, jeg må bare få tid først. Vil tippe det kommer på nyåret eventuelt. Om jeg kommer til å "vlogge" mer på snapchat vet jeg ikke enda. Det kommer vel kanskje mer etter hvert det også.

  Hvordan blir man Saxegaard modell? Og hva tjener du på det?
  - Nicolai kontaktet meg først på instagram. Vi avtalte shoot sammen og etter det spurte han om jeg ville bli "Saxegaard modell". Så sa jeg ja. Tjener ingenting på det, i hvert fall ikke foreløpig. Man får gratis shoot og fine bilder.

  Dette er et av de første bildene vi tok sammen og mitt absolutt favorittbilde. 

  Foto: Saxegaard Photography

  Hva heter sangen på mystory?
  - Det er helt sykt mange som spurte om dette etter jeg postet en video. Sangen i videoen er Tim Gunter med First Breath.

  Hvordan får du glitter på bilder/filmer på instagram og snapchat?
  - Dette skrev jeg om HER. Appen heter KiraKira+.

  Hvor er toppen fra?<3 elsket den
  - Tusen takk <3 Er veldig glad i den selv. Genseren er fra Bik Bok.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hva jobber du med/som?
  - På heltid jobber jeg som servitør.

  Kan du vise bilder av hvordan huset ser ut?
  - Jeg kommer til å vise dere bilder den dagen vi flytter inn i drømmehuset <3

  Skal Andreas betale hele huset eller hjelper du til? Det er jo en veeldig stor sum! Glad på deres vegne i alle fall <3
  - Huset betaler og eier Andreas. Vi kommer nok ikke til å kjøpe og eie et hus sammen før vi er eldre. Ja, det er en veldig stor sum, men han har jobbet hardt og mye for å få muligheten til å kunne kjøpe noe sånt! Jeg er så utrolig stolt av han og det han har fått til! Han inspirerer meg veldig til å gjøre det samme. Tusen takk, det er hyggelig å høre <3

  Hvor er kjolen fra?
  - Kjøpte kjolen på Nelly for cirka et år siden. Ser faktisk at de har den inne igjen i år også! Link HER.

  Hvor lenge varer den rabattkoden på Daniel Wellington klokkene?
  - Rabattkoden "inemm" som gir deg 15% rabatt er gyldig til 15. desember.

  Fikk Andreas huset han la inn bud på?
  - Nei, det huset la han mest inn bud på for moro skyld. Han regnet med de ikke kom til å godta det budet da huset lå ute til veldig mye mer. Vi ser derimot på et annet hus som er veldig aktuelt. Håper bare alle parter blir enig! Det skulle vise seg å ikke være så enkelt, haha.

  Hva liker du mest med Andreas?
  - At han er ekstremt snill og morsom <3 Det er det jeg liker mest. Han sjarmerer meg veldig.

  Hvilken foundation brukr du siden du alltid har flawless sminke?
  - Tusen takk <3 Jeg varierer foundation helt ekstremt. I det siste har jeg mest brukt Loreal True Match. På julebordet brukte jeg Diorskin Forever. I blant bruker jeg MAC sine og noen ganger Urban Decay. Jeg har et tonn av foundation hjemme og bruker litt hva jeg føler for, haha. Kan lage et innlegg med mine favoritter og hva jeg liker best med de forskjellige. 

 • Publisert: 09.12.2017, 10:57
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 0 kommentarer
 • 50 SPØRSMÅL OG SVAR!

 • Publisert: 01.12.2017, 20:27
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Hei dere!

  I dag tenkte jeg å kjøre 50 spørsmål og svar. Jeg mener jeg har gjort dette en gang for lenge siden, men svarene kan ha endret seg så jeg tenker å gjøre det igjen. Husker ikke helt om jeg har gjort det eller ikke heller, men vi kjører.

  1. Hvor gammel er du om 5 år? 26 år er jeg da!

  2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Ingen i dag faktisk. I går var jeg med Andreas, det var veldig hyggelig! Alltid koselig å være med han ♡

  3. Hvor høy er du? Jeg er 172 cm. Har ikke målt meg på flere år, men jeg tror ikke jeg har vokst, haha.

  Foto: Saxegaard Photography

  4. Hvilken film så du sist? Jeg så faktisk Central Intellegence med Andreas i går. Veldig morsom film! Anbefales å se.

  5. Hvem ringte du sist? Mamma ♡

  6. Hvem ringte deg sist? United Influencers, hehe.

  7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? "Toppers."

  8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?  Det kommer helt an på hvem jeg skal snakke med og hva jeg skal snakke om. Skal jeg bare sitte og snakke foretrekker jeg facetime. Ellers pleier jeg stort sett å sende melding. Med mindre det er noe jeg må ha svar på veldig fort, da bruker jeg å ringe.

  9. Hva er ditt favorittsted? Mitt favorittsted er vanskelig å velge. Hvis det er et sted å reise til så er det LA! Gleder meg veldig til jeg skal tilbake neste år. Ellers er hjemme alltid deilig og trygt. Stallen er der jeg vil være om jeg skal koble fullstendig av og bare kose meg.

  Apropos hest, så kan det være at det åpnet seg en veldig fin mulighet for meg i går. Jeg håper alt går i boks, for da er jeg snart tilbake på hesteryggen og ute på stevner igjen, wæh ♡♡ Kan fortelle dere mer om dette når jeg vet mer.

  10. Hvilket sted foretrekker du minst? Når jeg må gå ute midt på natten uansett hvor det er. Redd for å bli drept eller kidnappet, vet dere. 

  11. Når så du moren din sist? For et par dager siden. Hun er ofte på besøk og det er veldig hyggelig. 

  12. Hvilken øyenfarge har du? Brungrønne. 

  13. Hvilken julesang er din favoritt? Åh gud, vanskelig. Litt kjipt å innrømme kanskje, for vet veldig mange der ute elsker å høre på julesanger, men jeg hører nesten aldri på det. Har egentlig ingen favoritt. 

  14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Mamma og pappa er gift ♡

  15. Når våknet du i dag? Altfor tidlig, spør du meg. Stod opp litt før 8 for å reise til legen. Sovnet vel og merke når jeg kom hjem derfra og sov til nå, heh.

  16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Det er utrolig vanskelig å si. Da er jeg 31 år gammel. Jeg håper og tror at Andreas og jeg bor i et fint hus sammen og fortsatt er lykkelig. Hvor det er er helt umulig å si. Vi kan begge plutselig bestemme oss for å flytte et helt annet sted enn planlagt.

  7. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg har hele livet mitt vært ekstremt husredd og overtroisk. Jeg var redd for å sove alene eller borte hos andre. Hørte lyder hele tiden og sov dårlig. Jeg har alltid hatt masse mareritt også, noe jeg har fortsatt. Det er slitsomt og veldig vondt. Jeg er ikke like husredd lenger som før, men jeg liker best leiligheter eller hus med kun én etasje. Liker ikke å gå ned i kjellere eller opp.

  18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Jeg ser så altfor mye på youtubevideoer og har sett så mye gøy. Den første som kom opp i tankene når jeg leste spørsmålet var denne, hahaha. Henning som viste meg den. Så søte og gud, jeg ler. Katter er morsomme.

  19. Hva er din beste egenskap? At jeg er ydmyk, veldig snill og omtenksom. Jeg elsker å overraske og gjøre ting for de jeg bryr meg om.

  20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig lat. Jeg vet jeg kan så mye mer enn det jeg faktisk gjør. Det henger vel også sammen med at jeg er så mye sliten og syk. Heldigvis var jeg hos legen i dag, skal dit igjen på onsdag og skal videresendes til spesialist. Håper de endelig snart kan finne ut hva som er galt med meg. Kan ikke gå sånn her. Det sliter meg fullstendig ut.

  21. Sover du med eller uten klær om natten? Det varierer veldig. Sover som regel bare med truse. Det hender jeg sover med en oversized t-skjorte. Når jeg var mindre sov jeg alltid med pappa sine gensere - de var ekstremt gode å sove i og jeg savnet han så mye når han var på jobb.

  22. Hvor mange puter har du i sengen? Fire. To store "hotellputer" og to vanlig. Elsker å sove høyt med hodet. Litt rart, for før sov jeg alltid uten pute.

  23. Hva er det rareste du har spist? Lys når jeg var liten, haha. Altså sånne lange lys man putter i lysestaker. Gjorde det ganske ofte faktisk. Når ingen så meg, vel og merke. Ikke veldig bra vil jeg tro.

  24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærbar mac.

  25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Elsker å gå med kosesokker.

  26. Hva hører du på akkurat nå? Ingenting, faktisk. Nyter stillheten, haha, lol.

  27. Hvilken iskrem er din favoritt? Åh, denne er jeg usikker på. Elsker is. Veldig glad i pistasjis da. Eller så er vaniljeis med karamellsaus sykt digg, nam.

  28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg spiser sjeldent dessert, men jeg er veldig glad i alt egentlig. Sjokoladefondant, eplekake, ostekake, ja you name it.

  Foto: Saxegaard Photography

  29. Hva er den største premien du har vunnet? Snakker vi penger eller "heder og ære"? Vant faktisk noen tusen på skrapelodd sammen med brødrene mine for noen år siden. Broren min som elsker å gamble skulle selvfølgelig bytte inn alle pengene i nye skrapelodd og vi holdt på helt til vi var i 0 igjen...

  30. Liker du kaffe? Jeg klarer ikke drikke ren kaffe enda, men drikker det gjerne med et tonn melk, haha.

  31. Hva drikker du helst til frokost? Juice eller iste. Det er periodevis. Iste er det som det har gått mest av de siste årene.

  32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Min favorittlærer på videregående var uten tvil historielæreren jeg hadde første året i Sandefjord. Veldig morsom og utrolig flink! Savner han nesten litt, buhu.

  33. Kan du spille poker? Absolutt ikke. 

  34. Hva har du spist i dag? Pasta med kylling og ikke noe mer. Har sovet halve dagen også..

  35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Åh gud. Meg og historiske personer. Jeg har vel ingen spesiell som interesserer meg. Er dessverre altfor lite interessert i sånne ting..

  36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Husker faktisk ikke.. Hører aldri på radio.

  37. Vil du ha barn? Ja, det vil jeg absolutt. Ikke nå, men om noen år når jeg føler meg klar for det. Det holder med å være tante til 10 små foreløpig, hehe.

  8. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk er det eneste jeg "kan". Jeg forstår en del tysk og kan prate litt. Ellers forstår jeg selvfølgelig svensk og dansk også, men slet veldig med dansk før. Det går litt bedre nå.

  39. Sover du på en spesiell side? Jeg har ingen spesiell side. Sover på begge og gjerne på ryggen som en sjøstjerne også, haha. 

  40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet er finest, men jeg er livredd for hai og alt i vannet. Derfor må det bli basseng.

  41. Hva bruker du helst penger på? Helst vil jeg ikke bruke penger, hater det. Det jeg dog bruker mest penger på er hår og sminke, uten tvil. Vil ikke regne sammen hvor mange tusen som har gått med til det.. G u d.

  42. Eier du dyrbare smykker? Nei, det gjør jeg ikke. Ingen som koster mer enn 3000 kr, iallfall. 

  43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Hmm.. Jeg ser aldri på tv :/

  44. Hva skal du gjøre i helgen? Planen var egentlig jobbe og/eller bursdag, men jeg er hjemmeværende denne helgen, dessverre. Ikke kult.

  45. Kan du stå på slalom? Ja, eller, jeg kunne det før i hvert fall. Har ikke stått på flere år, så skal ikke skryte på meg noe her.

   46. Hvordan imponerer man deg? Sånn:

  Haha neida..... joda.. neida.

  Om du skal imponere meg så er det beste du kan gjøre å være ydmyk og snill. Morsom er selvfølgelig en bonus.

  47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den helt vanlige ringetonen til iPhone.

  48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Hmm.. Nå har jeg jo hatt et par innlegg med "ting dere ikke visste om meg" osv, så er vanskelig å komme på noe i farten. Kommer på noe og bare "nei søren.. det skrev jeg jo i et innlegg for litt siden". 

  49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En rød kjole som henger i klesskapet mitt.

  50. Er du sosial? Ja, det er jeg. Egentlig så er jeg jo det. Jeg jobber dessverre bare veldig mye, så det er ikke alltid like lett å få tid. Allikevel prøver jeg så godt jeg kan å presse tid til venner, familie og kjæreste. Elsker å være med folk!

  Processed with VSCO with f2 preset

 • Publisert: 01.12.2017, 20:27
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 0 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL DEL 2

 • Publisert: 12.11.2017, 14:32
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Hei alle sammen! Beklager fraværet, men de siste to dagene har vært mer hektisk enn noen gang. På fredag var jeg først i Drammen (blogger mer om dette senere) og når jeg kom hjem måtte jeg ordne meg og reise med engang for å rekke bursdagen til Isabelle. Så våknet jeg og jobbet i hele går. Var hjemme klokken tolv.. Det har vært helt umulig å finne tid til å blogge. Får så dårlig samvittighet av det, men jeg skal prøve å gjøre det godt igjen. Skal fortelle dere mer om de siste dagene litt senere. Først kommer ukens spørsmål!

  Er du fyllesyk i dag?
  - Haha, Henning du er morsom. Fikk selvfølgelig dette spørsmålet i går, og han visste veldig godt svaret. Jeg trodde jeg skulle dø på jobb i går. I dag er jeg heldigvis helt fin!

  Se for deg om 5 år. Er du og Andreas fortsatt sammen? Har dere barn? Har dere kjøpt eller bygd hus sammen?
  - Jeg håper og tror vi fortsatt er sammen da. Andreas er vel pensjonist allerede, jepp du leste riktig, pensjonist om 5 år. Om vi har barn er jeg usikker på, men jeg vil ha barn før jeg er 30, så om vi fortsatt er sammen har vi nok det. En ting er sikkert, vi har garantert kjøpt eller bygd hus innen 5 år. 

  Hvor mye tjener TIX på en russelåt?
  - Mer enn en gjennomsnittlig norsk årslønn.

  Når begynte du å drikke?
  - Åh gud, dette er litt sykt. Jeg var alt for ung. Problemet var at jeg hadde så sykt mange eldre venner. Jeg var 13 år gammel. Da var det vel og merke veldig lite jeg drakk. Var aldri full noen gang eller noe. Den "ordentlige" drikkingen startet vel når jeg var 16-17 år. 

  Har du silikon?
  - Ja, det har jeg.

  Hvor mange gram silikon har du?
  - Vet dere hva, jeg er nesten litt usikker, haha. Er så lenge siden jeg gjorde det at jeg husker ikke helt. Det er mange som lurer på ting angående silikon, så tenker heller å lage et eget innlegg med spørsmål og svar på dette senere. Skal prøve å finne igjen hvor mye jeg tok også. Husker helt ærlig ikke.

  Har du noen piercinger?
  - Telles hull i ørene? Haha. Nei, jeg har ingen piercinger. Eneste stedet jeg har hull er i ørene. Har to hull på hver side.

  Lar du Andreas ligge med andre jenter for å ikke miste han?
  - Dette spørsmålet synes jeg er helt sykt. Selvfølgelig gjør jeg ikke det!?! Hvis jeg måtte gjort noe sånt for å ikke miste han hadde vi ikke vært sammen. Sykt om folk tror man må la kjæresten sin ligge med andre for å beholde han selv. Det er ikke et sunt forhold og jeg håper ingen tillater å ha det sånn. Det blir selvfølgelig noe helt annet om et par velger å ha åpent forhold. Vi har ikke et åpent forhold og jeg kunne aldri klart å være i ett. Andreas har uansett turnet så mye at han ikke har interesse av å ligge med andre jenter ;)

  Kan du lage sminkevideo?
  - Det er flere som spør om dette. Skal prøve å få tid til det en dag!

  Nå har jeg akkurat hentet mamma på togstasjonen og må løpe snart for å rekke jobb selv. Vi blogges i kveld <3

 • Publisert: 12.11.2017, 14:32
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 2 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 26.03.2017, 21:49
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Ukens tanke: At jeg vil tilbake til Stall Bergan igjen asap.

  Ukens opptur: Ooog.. *trommevirvel*. Jeg skal tilbake på Bergan allerede på lørdag, woho!

  Ukens nedtur: At jeg har shitloads mye klær å vaske etter uka i Sandefjord. Orker knapt starte. Vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne heller.

  Ukens sang: Jax Jones, Raye - You don't know me  ❤

  Ukens person: Oooh, denne er vanskelig. Satte generelt stor pris på å møte stallfolka i Sandefjord igjen. Så dere deler denne, denne uken!

  Ukens serie: Denne uken har jeg vært uten internett og har ikke sett på serier, faktisk.

  Ukens obsession: Denne uken er denne ekstremt vanskelig. Har egentlig ikke hatt noen obsession mens jeg har vært borte.

  Ukens mat: Kinamat, woho

  Ukens gladnyhet: Det må jo nesten være at jeg skal tilbake på Bergan igjen en uke! Pluss at det ikke er lenge til.

  Ukens lættis: Jeg har egentlig ikke noe sykt "lættis" å fortelle nå, men det har vært en generelt morsom uke! Føler ikke alt passer seg å si her på bloggen heller, dessverre. Blir vanskelig å dele noe internett-lættis også, når jeg har vært uten internett.

  Virker jo nesten som om jeg har hatt en "kjedelig" uke, når jeg ser hvor korte svarene/setningene mine er. Det er altså helt feil! Jeg har storkost meg og blitt skikkelig sliten og støl, men det er greit. Gleder meg som en liten unge til å komme meg ned igjen! Så det i seg selv burde vel si nok om hvordan uken min har vært. Nå skal jeg dra ræva mi opp fra stolen og sette på en klesvask! Så blogges vi mer senere :)

  Hvordan har uken deres vært?   

 • Publisert: 26.03.2017, 21:49
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 0 kommentarer
 • SVAR PÅ SPØRSMÅL - DEL 1

 • Publisert: 09.10.2016, 10:41
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Her kommer endelig svarene på spørsmålsrunden jeg hadde for over et halvt år siden, haha

  Hva fikk deg til å slutte og ri?
  I førsteomgang var det tiden som var grunnen, men det var også på grunn av kostnadene. Hest er svindyrt! Ønsker selvfølgelig å begynne igjen, men det blir dessverre ikke helt enda.

  Du er sykt pen! Lurer på om du trener og hvis du gjør hva er øvelsene på mage og rumpe?
  Tusen takk, søte <3 Altså, jeg har trent i perioder, men har aldri klart å være streng og trene fast. Skulle gjerne kommet med tips og øvelser her, men jeg har så lite peiling!

  På bildene med den nye bikinien var du veldig brun, og hadde en veldig fin farge! Er det selvbruning, isåfall hvilken selvbruning bruker du?
  Tusen takk <3 Det er min egen hudfarge etter noen timer i solen.. Så er ikke selvbruning, heh. Men om vinteren bruker jeg selvbruning! Er veldig fornøyd med både Shadowtans, St. Tropez og Lovingtan. For øyeblikket bruker jeg Lovingtan. Skal få fikset et innlegg med dette :-) Mange som spør om selvbruning.

  Hvordan er det bo i Bærum? Er det anerledes fra der du bodde før? Forklar.
  Bærum er veldig fint, det! Men, det skal bli veldig deilig å flytte inn til byen nå. Vennene mine bor jo tross alt der, og det er kortere vei til alt. Til tross for at vi bor veldig nærme t-banen nå, og det kun er 25-30 minutter inn, så er 25-30 minutter mye hver vei og slitsomt i lengden. Jeg trives veldig godt! Og ja, det er selvfølgelig litt annerledes enn Hamar. Det mest positive her i forhold til der jeg bodde før er absolutt det at det er så mye mer sentralt! Savner ikke Hamar så veldig egentlig... 

  Skal du ikke studere? Hva er fremtidsplanene dine i Oslo/Bærum?
  Skal studere etter hvert. Må bare finne ut hva, først! Har ingen spesielle "fremtidsplaner" i Oslo/Bærum. Jeg trives veldig godt her og tar foreløpig en og en dag av gangen. Aner ikke om vi kommer til å bli her eller ikke heller. Jeg har det i hvert fall utrolig fint sammen med Andreas og vi har en utrolig flott leilighet! Eller, to utrolig fine leiligheter faktisk! Så alt er veldig fint som det er :-)

  Hvor ser du deg selv om 5 år?
  Forhåpentligvis har jeg funnet utdanningen jeg vil ta! Kanskje jeg til og med er ferdig? Jeg bor fortsatt med min kjære Andreas, kanskje i en villa? Hmm..

  Drømmestedet å reise?
  Bora Bora! Andreas, please take me there <3  Drømmejobben?
  Det må jo være å jobbe med skjønnhet, sminke og diverse. Jeg elsker negler, hår, vipper, sminke og ja, alt! Herregud, det hadde jo vært drømmen. Eller skuespiller om man skal drømme enda litt lenger. Eller sanger.. problemet er bare at jeg ikke kan synge, heh. Så der gikk den drømmen i vasken. Andreas har jo forsåvidt drømmejobben, spør du meg!

  Favorittserie?
  The Vampire Diaries OG Prison Break (som forøvrig starter opp igjen, æææh, er det sant!! GLEDER MEG)

  Trener du ofte/har du en treningsrutine? Kunne du eventuelt delt det på bloggen?
  Heh, skulle gjerne gitt dere masse tips. Har ikke noe annet tips enn å ligge rett ut i senga og spise usunt.. Det er det jeg gjør.. Dessverre.

  Siden du soler deg ute med selvbruning, blir huden din brun da ? Bruker det selv så lurer litt på det. Hvis du da soler deg i mange dager på rad, skrubber vekk selvbruningen, har du altså blitt brun under den ? :)
  Skulle gjerne gitt deg et godt svar her, men soler meg dessverre ikke med selvbruning :/ Men vil tro det går helt fint å gjøre det? Eneste jeg tenker er at det kan være litt ekkelt hvis man blir svett.. Alle som har brukt selvbruning vet jo hvordan det blir når man svetter.. Ikke digg. Bortsett fra det, så går det nok helt fint å sole seg med selvbruning! Har sett folk som tar spraytan før de reiser på ferie :-) Men har som sagt aldri prøvd selv, dessverre..

  Finnes det noen utesteder i Drammen hvor de under 20 år kan komme inn? Enten om det er fredag eller lørdag eller før et visst kl slett?:)
  Godt spørsmål! Jeg er dessverre ikke fra Drammen, og har kun vært ute der én gang... Så jeg er nok ikke den beste personen å spørre :/ Er du over 20, vil jeg anbefale The Box!

  Har du noen søsken?
  Det har jeg! Fire stykker til og med. Tre brødre og ei søster :-) Alle er eldre enn meg.

   

  Som dere kanskje skjønner er spørsmålsrunden delt opp. Alle spørsmål om Andreas, eller meg og Andreas, kommer i et eget innlegg! 

 • Publisert: 09.10.2016, 10:41
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 0 kommentarer
 • Spørsmålsrunde

 • Publisert: 21.05.2016, 15:40
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • På grunn av mitt langvarige fravær på bloggen, tenkte jeg det var lurt å kjøre på med en spørsmålsrunde! Skal se om jeg til og med kanskje klarer å få Andreas til å svare på spørsmålene dere stiller. Om det blir videoblogg eller skriftlig innlegg, det vet jeg ikke enda. Skal prøve å få til video :-) Okei, kjøøørr

   HVA LURER DERE PÅ?

 • Publisert: 21.05.2016, 15:40
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 17 kommentarer
 • 20 SPØRSMÅL

 • Publisert: 05.03.2016, 20:56
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 25! Dæven, begynner å bli gammel.. Søren meg halvveis til 50. 

  2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Andreas <3

  3. Hvor høy er du? Jeg er 172 cm. Kunne ønske jeg var noe lavere. Rundt 165 cm hadde vært perfekt!

  4. Hvilken film så du sist? Nyeste James Bond! Spectre :-)

  5. Hvem ringte du sist? Mamma.

  6. Hvem ringte deg sist? Tante.

  7. Hva stod det på siste sms'en du fikk? "Hahaha uff".

  8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer veldig an på. Noen ganger elsker jeg å bare ligge i sengen og tekste, andre ganger elsker jeg å snakke i telefonen. Hmm.. Facetime er vel det jeg liker aller best! 

  9. Hva er ditt favorittsted? Armkroken til min kjære bae! Klissklass, but true!

  10. Hvilket sted foretrekker du minst? Bakgater, i mørket og sånt. Liker meg generelt dårlig ute om kvelden!

  11. Når så du moren din sist? På bursdagen min på onsdag <3

  12. Hvilken øyefarge har du? Brungrønne.

  13. Hvilken sang er din favoritt? Har ingen "favoritt", men må innrømme at den nye låten til Magnus aka Morgan Sulele "Lakenet" er ganske så smud! Du er så flink, Magnus! Ellers hørte jeg evig mye på Pillowtalk en periode. Liker den fortsatt veldig godt!

  14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Gift!

  15. Når våknet du i dag? Våknet av meg selv rundt klokken 9, lys våken.. Sovnet igjen litt senere og sov til 16:45.

  16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 30 år. Håper da at jeg har en jobb jeg trives godt med, god og stabil økonomi og bor i et stort, fint hus sammen med Andreas! Kanskje vi til og med er gift, hmm

  17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg har generelt alltid vært ekstremt husredd. Aldri vært noe glad i mørke rom, å være alene eller noe. Så ble skremt av alle slags lyder om natten, eller ting jeg trodde jeg så i mørket. 

  18. Hva er din beste egenskap? Det må nok være at jeg er ærlig og til å stole på! I tillegg er jeg ekstremt omtenksom og snill, haha. Yes, men det er sant. Noen ganger er jeg litt for snill egentlig.. 

  19. Hva er din verste egenskap? At jeg er altfor flink til å finne feil ved meg selv. Det er en skikkelig dårlig egenskap. Det påvirker humøret mitt mye, gjør meg depressiv og det går utover de rundt meg, eller mest mamma og Andreas. Jobber hardt for å bli flinkere her! Vet det er ekstremt dumt, men det er ikke så lett å "gjøre noe med" som kanskje mange tror heller. 

  20. Sover du med eller uten klær om natten? Uten. Eller, sover med truse stort sett, da...

 • Publisert: 05.03.2016, 20:56
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 1 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL

 • Publisert: 05.03.2016, 18:46
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Hvordan type extensions bruker du? Og hva var prisen? Jeg bruker punktextensions, keratin! Håret er fra Great Lengths og jeg har lengden 50 cm. Man kan ikke sette en eksakt pris på denne behandlingen, da den kan variere ganske mye. Det kommer helt an på hvor mye hår man trenger, hvilken lengde man skal ha og hvor lang tid de bruker på å sette på håret! Timesprisen ligger på 1000 kr og de bruker mellom 4-5 timer. Håret ligger på alt fra ca. 4-6000 kr. Så det blir vel uansett rundt ca. 10 000 kr. Ja, det er sinnsykt mye penger. Spør du meg er det totalt verdt det! Håret varer kjempelenge, og jeg personlig føler meg mye bedre med langt, fyldig og fint hår. Og nei, behandlingen er ikke sponset. Dette betalte jeg helt selv!

  Heisann Ine! For det første, gratulerer så mye med dagen !! <3 <3 (eller blir vel overstått nå men, pytt pytt). Så lurte jeg på om du kunne være sååå snill å fortelle hvor den svarte "snøring"toppen du har på bildene, er kjøpt? Den var DØDSfin! :D Tusen takk, søte deg! Det er en body, og den er fra nelly! Du finner den HER. Jeg har den i størrelse small :-)

  Hva jobber du med?:) Jeg jobber som servitør på Pizzanini! Og jeg trives veldig godt!

  Hei, jeg lurer bare på hva slags mobil du anbefaler, Elsker deg :* Hehe, så koselig! Anbefaler selvfølgelig iPhone! Kommer aldri til å gå tilbake til noe annet selv. Blir vel fort en oppgradering etter hvert bare, hehe.

  Hva heter du på snap? Dere finner meg stortsett over alt under "inemm". Dette gjelder da også snapchat!

  Hei! Random spørsmål, har du nokken gang sminka å kledd opp en gutt som ei jente å tatt han me ut på byen?? Haha, nei! Det har jeg dessverre ikke prøvd enda. Men det hadde vært veldig gøy! God idé. Spørs bare om jeg får med noen av mine guttevenner på dette her da.. Emil....?? ehehehe.

  Kor du å han Andreas ska reis? Jeg har veldig lyst til å reise til Bora Bora eller Maldivene! Så vi får se da! Håper bare ikke han hører på fansen sine forslag.. Da kan det fort bli skogtur i Nord-Norge. Vet ikke heelt hvor gira jeg er på det kjenner jeg. Så plis kjære, ikke det da <3

  Ikke sånn supermange spørsmål akkurat, men det var da noen! Er dette en greie dere vil ha mer av?
  Blooooggeezz

 • Publisert: 05.03.2016, 18:46
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 0 kommentarer