hits

FARGELINSENE JEG BRUKER

 • 07.11.2017, 14:11

De siste månedene har jeg fått helt dilla på fargelinser, og jeg elsker det å kunne eksperimentere med øyenfarger. Bare man skifter farge på øynene får man en helt annen look! Sminke, hår og klær ser jo alt forskjellig ut fra øyenfarge til øyenfarge. Det eneste problemet mitt har vært at tidligere fargelinser jeg har testet har jeg sett så tåkete med, rettere sagt ikke sett noe som helst. Det ble bare kjempeslitsomt og jeg gikk rundt å følte meg konstant beruset på grunn av tåkesynet. Etter å ha søkt masse, sett youtubevideoer og vært gjennom en million instagrambrukere, kom jeg til slutt over fargelinsene fra Solotica! Jeg bestilte hjem to ulike farger i første omgang, og nå eier jeg hele 5-6 par derfra. Linsene er superbehagelig, jeg ser helt normalt, fargene er dødsfine og de varer et helt år, noe som er et stort pluss! Tenkte å vise dere mine 4 favoritter i dette innlegget. Det er disse fire jeg bruker mest.

Dette er min naturlige øyenfarge (brungrønne)

Her har jeg på meg fargen Hidrocor Ice fra Solotica, disse finner du HER.

Her har jeg på meg fargen Hidrocor Grafite fra Solotica, disse finner du HER.

Her har jeg på meg fargen Hidrocor Cristal fra Solotica, disse finner du HER. Cristal og Ice er relativt like, eneste forskjellen er at Cristal har litt mer "grønn" tone i seg. 

Her har jeg på meg fargen Natural Colours Ice fra Solotica, disse finner du HER.

Som dere kanskje ser er alle fargelinsene jeg bruker i blåtoner. Siden jeg har ganske mørke øyne selv liker jeg å bruke lysere fargelinser. Har også tenkt tanken på å bestile noen helt brune, siden mine egne har litt grønnskjær i seg. Mine absolutt favoritter og de jeg bruker mest for tiden er Hidrocor Ice og Natural Colours Ice. Icefargen er en slags lyselyseblå/grå farge og jeg virkelig ELSKER den. Forskjellen på Hidrocor og Natural er at Hidrocor er mer dekkende og mangler den sorte ringen. Jeg er i hvert fall helt forelsket i linsene fra Solotica. Har faktisk lyst på nesten alle fargene de har!! Var så vanskelig å velge første gangen jeg skulle prøve. Kunne jo ikke bare bestille en haug (de koster jo litt) også hadde jeg gått på en smell og sett like tåkete med disse som alle andre.. Heldigvis var de et kupp og jeg kommer garantert til å klikke hjem et par til!

HAR JEG TATT KOSMETISKE BEHANDLINGER?

 • 04.08.2017, 10:07

Vel, heisann dere!

Nå begynner det å bli altfor lenge siden dere har hørt fra meg. Jeg tenkte egentlig å skrive litt om dette på instagram, men innså at det ble altfor liten plass til å kunne fortelle ordentlig om det. Forrige uke var jeg nemlig i Drammen hos Marit på M klinikken. Marit er kosmetisk sykepleier, så dere kan vel nesten gjette hva jeg skal skrive om. Det stemmer; kosmetiske behandlinger. 

Jeg har lenge ønsket å fylle leppene mine for å få de litt fyldigere. Samtidig har jeg vært utrolig skeptisk. Jeg har vært redd for å havne hos noen som eventuelt skulle ende opp med å "ødelegge utseende mitt". Ikke nok med det.. Jeg har også vært utrolig redd på grunn av sprøyteskrekk og det at jeg tåler ekstremt lite. Etter å ha lett nøye og forhørt meg rundt med venner og bekjente, endte jeg opp hos Marit. Valget mitt kunne virkelig ikke vært bedre! Hun er en mester på det hun driver med og jeg kunne ikke følt meg mer trygg eller bedre tatt vare på. I tillegg til at Marit er så profesjonell og dyktig, er hun en av de hyggeligste og søteste menneskene jeg har møtt! Hun møtte meg med det største smilet og fikk meg til å føle meg spesiell helt fra første sekund. 

Marit har 6,5 års erfaring som kosmetisk sykepleier og 14 års erfaring som sykepleier på legevakt. Hun er ekstremt opptatt av at hver og en enkelt kunde skal føle seg spesiell. Hun tar seg ekstremt god tid og tar hensyn til dine ønsker og behov. Skulle du for eksempel være usikker på hvor mange ml som passer dine lepper og ansiktet ditt best, er ikke dette noe du trenger å bekymre deg for; Marit hjelper deg. Jeg anbefaler alle som vurderer eller har bestemt seg, for å reise til Marit for en konsultasjon og/eller behandling. Da kan hun besvare alle spørsmål og dere kan sammen finne ut hva som passer deg og dine ønsker/problemer best. Målet til Marit er at du skal bli helt fornøyd - uten å måtte bruke alle sparepengene dine.

Et ekstra stort pluss og det som reddet meg fra den største skrekken, var bedøvelseskremen hun bruker. Den gjorde meg helt nummen og behandlingen ble dermed smertefri. Det var selvfølgelig en litt ubehagelig og rar følelse, men vondt var det ikke. Det som satte ut meg var skrekken for eventuell smerte, men det var ikke noe probelm siden Marit tok hensyn til meg under hele behandlingen og pauset opp når jeg trengte det. Noe jeg satte veldig stor pris på!

Mitt ønske ved behandlingen var å beholde leppene mine så naturlig som overhodet mulig, men gi de et "lite touch av sexy" som Marit så fint sa! Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd og jeg gleder meg bare til jeg skal tilbake. Noe jeg, med skrekken min, aldri hadde trodd jeg kom til å si. 

Dere kan kontakte henne ved å sende en sms til 414 05 407. Priser og mer informasjon finner dere ved å klikke her.

Juvéderm er produktet vi brukte i leppene mine. Juvéderm brukes til mange forskjellige områder i ansiktet. Juvederm egner seg spesielt godt til å fylles inn i kinn og under øyne, linjene fra nese ned mot leppe, "sure munnviker" eller i selve leppen.

Se så naturlig og fint det ble! 

Når jeg først var hos Marit for en behandling, ble vi enige om å sette litt botox også. Jeg har slitt mye med migrene og det var slik vi kom frem til at denne behandlingen kunne være bra for meg. Tenker å skrive mer om erfaringene rundt dette når botoxen har begynt å virke skikkelig og jeg har fått følt på resultatet over tid. Foreløpig har jeg ikke hatt vondt i hodet siden jeg tok behandlingen og som et pluss har rynkene i pannen min og sinnarynken også begynt å forsvinne. Det gjør jo absolutt ingenting at man får dette som en bonus i tillegg til den egentlige meningen bak selve behandlingen, gjør det vel? Jeg gleder meg til den har begynt å kicke inn skikkelig og håper selvfølgelig at behandlingen virker for meg og at jeg kan si farvel til mye av hodepinen min, i beste fall all hodepine. Dere hører mer fra meg om dette senere!

Det er ikke alle som vet, men en kosmetisk behandling trenger ikke bare være for "å fikse på utseende". Man kan rette på feil eller problemer man har også. Det er så altfor mange som henger seg opp i dette såklate "duckface" uttrykket. Det er så mange naturlige og vakre jenter der ute, som går rundt deg daglig som har gjort små korrigeringer. Det handler om små, riktige mengder hjelp som du ikke ser, men som er akkurat nok til å utgjøre den lille forskjellen som skal til for at en person skal bli fornøyd. Går du til en dyktig person med riktig ekspertise, kunnskap og råd, er det ingenting å bekymre seg for. Er det noe du sliter med, som du lurer på om kan behandles; bestill en konsultasjon og Marit kan hjelpe deg og gi deg gode svar! Konsultasjon er helt gratis. Det er mye bede å reise til noen som har peiling og virkelig vet hva de driver med, enn å for eksempel søke rundt på nettet og få feil svar.

Jeg håper jeg har forklart meg godt nok og skulle det være noe dere lurer på er det bare å stille meg spørsmål i kommentarfeltet.
Disse besvarer jeg i et eventuelt innlegg senere 

on point all the time

 • 21.01.2017, 18:50

Det er helt ekstremt mange som spør meg om neglene mine. Både på sosiale medier, på jobb, ute på byen, vors eller bare folk jeg møter i butikker. Det er litt rart noen ganger, når folk bare tar tak i hånden min og er så fascinert, men også veldig hyggelig. Det er i hvert fall Martine, i Drammen, som sørger for at neglene mine alltid er on point. Det er også veldig enkelt å komme seg dit fra Oslo. Du bare tar toget til Drammen, går 10 minutter, så er du der! Verdt den lille reisen spør du meg. For jeg kunne ikke tenke meg å gå noe annet sted. Hun sørger alltid for at kunden er 100% fornøyd, hører på ønskene dine og er i tillegg superhyggelig! Det er også veldig hyggelig å gå til noen jeg kan snakke masse med og som jeg går godt overens med. Martine er bare herlig!

Nytt sett koster 500 kr og påfyll koster 400 kr. Med andre ord nails on point til en veldig overkommelig pris. 
Dere kan booke time ved å sende melding til 97640262! For å se flere av resultatene hennes kan dere sjekke ut @nailsbym1 på instagram.


Denne gangen gikk jeg for noe nytt og for første gang på lenge tok jeg ikke helt spisse! Jeg er som alltid helt frelst, og eeeelsker pynten hun gjorde på den ene neglen. Asså, se på de, hæ. Gleder meg jo bare til å dra tilbake hver gang. Det er alltid gøy å prøve noe nytt, selv om jeg elsker de jeg har til enhver tid også. Blitt avhengig med andre ord. Ganske sykt hvor mye negler gjør med selvtilliten faktisk. Man skulle nesten ikke tro det, men sånn er det faktisk, haha.

Her er noen tidligere negler hun har gjort på meg:

Har gått til henne fast i flere måneder nå, men fant dessverre ikke igjen bildene av alt hun har gjort på meg. Derfor anbefaler jeg å sjekke instagrammen hennes om dere vil se mer! Har ikke annet enn bra ting å si om hverken henne eller arbeidet hun gjør. Superhappy jente her altså!
 

KYLIE COSMETICS

 • 07.06.2016, 18:29

- KYLIE JENNER LIPSTICKS -

ENDELIG! Fysøren et par av disse har jeg prøvd lenge å få tak i. Det er jo helt umulig å bestille fra nettsiden. Blir jo utsolgt med en eneste gang?!? Men jammen meg er to av de mine nå. Flere skal det nok bli! Elsker disse to fargene, så det var her jeg måtte starte. Gleder meg til å vise dere de på. Skal få gjort det en dag denne uken hvor jeg har sminket meg. Kom nemlig nettopp hjem fra en herlig dag på Tusenfryd! Mer om dagen i dag pluss bilder kommer i et innlegg litt senere i kveld. Ville bare vise dere disse herlighetene før jeg skal sove litt. Er helt utslitt skjønner dere. Ble lite søvn i natt og ekstremt mye gåing på Tusenfryd. Vi blogges <3

Flere som har lipsticksene fra Kylie? Noen andre fargeanbefalinger?

- NAILS ON FLEEK -

 • 06.06.2016, 12:51- NAILS BY MARTINE -

I dag har jeg nok en gang vært hos flinkeste Martine og fikset neglene mine! Nå som brunfargen begynner å komme seg, tenkte jeg at en hvit farge ville passe fint. Jeg er som vanlig kjempefornøyd! Kanskje ekstra fornøyd denne gangen med farge og valg av pynt som jeg gjorde. Fikk ikke helt frem detaljene på pynten på bildene over her, da alt er ganske lyst; både neglene og selve leiligheten. Kan se om jeg klarer å få til noe bedre senere. Har dessverre litt dårlig tid nå før jobb. 

Dersom dere ønsker time hos Martine kan dere enten sende en melding til 97640262 eller en mail til martine826@msn.com. Flere bilder av negler hun har gjort finner dere her. Hun holder til i Drammen :-) Jeg har gått til Martine i flere måneder nå, og klarer ikke slutte. Blitt avhengig av å ha fine negler! Dersom dere ønsker fine negler dere også, da vet dere hvor dere skal dra, hehe. Behandlingen er ikke sponset.
Hva synes dere om neglene?

fresht, nude og nytt

 • 16.03.2016, 14:23

Heisann og hoppsann!

I dag var jeg nok en gang i Drammen hos søte Martine og fikk fikset neglene mine! Og jeg er som vanlig kjempefornøyd! Denne gangen gikk jeg for nude negler, noe jeg alltid har hatt lyst på og alltid har syntes at er så fint ❤ Siden jeg neste uke reiser til Trysil og planen er å reise i bursdagen til Ingeborg og Eline nå på fredag, passet det bra med nye, freshe negler. Martine holder som sagt til i Drammen, hvor et nytt sett koster 500 kr og påfyll koster 400 kr. Anbefales virkelig! Dere kan ta kontakt med henne HER. Se så fine de ble da dere!!

Dette bildet ble vel og merke tatt på lørdag, men har på meg akkurat samme klær, har lik hårsveis og lik sminke i dag.. Brukte derfor likesågreit dette som å ta et nytt.. Innafor det, vel? Nå er det snart jobb igjen, woho. Dere må gjerne komme innom! Vi har forresten endelig skaffet oss facebookside også, så lik oss HER da vel! Det hadde vært koselig ❤

Hva skal dere i dag? Og hva synes dere om neglene?
Blooogggezzz 

GOING OUT ROUTINE!

 • 13.03.2016, 23:56

 

FØR JEG SKAL UT - RUTINE

 

Hei alle sammen ❤ (rakk dessverre ikke poste før jeg dro ut i går) 

I dag tenkte jeg å vise dere min "før jeg skal ut - rutine". Dette er ikke noe jeg gjør hver gang, men i hvert fall de gangene jeg skal noe spesielt. Slik som i dag, når det smeller i Oslo Spektrum på Norges Største Afterski. Æh, jeg gleder meg så sinnsykt mye! Alt er så planlagt og dette skal bli såå gøy! Først er det vors med masse go'folk før det bærer til spektrum og etter det er det afterparty med hele gjengen! Gleder meg til å vise dere kveldens antrekk, det er nemlig litt spesielt.. haha. Men! Før det skal jeg vise dere rutinene mine :-) 

Dusjer - skrubber kroppen godt, slik at den er klar for selvbruning!

Pusser tenner og putter i et par ProWhitening tannblekingsstrips!

Begynner å smøre meg med selvbruning mens tannblekingen virker. Andreas må vel og merke hjelpe meg med ryggen, for det har jeg enda ikke skjønt hvordan visse mennesker klarer alene?! Da blir det igjen en liten hvit del på min rygg.. Er ikke så tøyelig dessverre. Jeg bruker i hvert fall selvbruningen fra Shadowtans for første gang i dag! Eller, smurte meg inn i går kveld faktisk! Og dere, fargen ble kjempefin! Foreløpig kjenner jeg heller ingen lukt, noe som er ekstremt bra!! Dere ser bilde av fargen lenger ned :-)

Lar selvbruningen tørke mens jeg finner antrekk. Ja, jeg løper naken rundt i leiligheten til jeg er helt tørr, haha. Andreas klager ikke, da..... Denne gangen slapp jeg å finne antrekk, da alt har vært planlagt i lang tid. Brukte derfor tiden på dette innlegget istedet. Alle på vorset skal nemlig ha like klær!! Får dessverre ikke vist dere kveldens "afterskiantrekk" før i morgen, da buksen jeg skal bruke ligger på vorset.. Men selve makeup-looken, hår og "foreløpig-antrekk" får dere se!

Krøller/retter håret! Jeg gjør stort sett alltid dette før jeg sminker meg. Rett og slett fordi jeg føler varmen ødelegger sminken. Hender jeg går over håret etter sminken er lagt vel og merke. For det blir til tider "bulker" i det retta håret eller at krøllene ikke ligger helt slik jeg vil. Blir alltid en siste finish! I dag valgte jeg å gå for litt "slappe" krøller. Til å lage disse brukte jeg MAST VOL. 2! Denne rettetangen er så fantastisk! Får alltid de krøllene jeg ønsker meg. Anbefales på det varmeste!

Sminker meg! Her kan dere se kveldens sminkevalg. Tidligere har jeg vært dårlig til å sminke meg noe annerledes når jeg er ute enn til vanlig, rett og slett fordi jeg har følt meg "rar" med øyenskygge, leppestift og liknende.. Men det er jo bare såååå mye finere!! Har de to siste dagene begynt å bruke Anastasia Dip Brow istedet for penn. Første dagen var jeg litt sånn bob-bob fornøyd. Nå som teknikken allerede begynner å bedre seg, liker jeg dette myyye bedre enn penn!


Som dere kanskje ser er Bahama Mama solpudderet mitt rimelig godt brukt nå, og trenger virkelig en oppgradering, haha!

Bare Minerals foundation i fargen Bare Nude 09 // Anastasia Beverly Hills Countourkit i fargen light/medium
TheBalm Bahama Mama solpudder // TheBalm Mary-Lou Manizer "The Luminizer" highlighter
TheBalm Sexy Mama anti-shine pudder // IsaDora liquid eyeliner (svart)
Viva La Diva Nudie One øyenskyggepallett // Smashbox Photo Finish Foundation Primer
Eyebrow Fix øyenbrynsgelé fra H&M // Anastasia Beverly Hills Dip Brown Pomade i fargen "taupe"

 

OG SLIK BLE KVELDENS LOOK:


Selvbruningen ble så naturlig og fin! Kjempefornøyd!

Hva synes dere? Liker dere slike innlegg?
Bloooogggezz

NEW MAKEUP

 • 05.03.2016, 12:44

Good morning 
I går ramlet det som sagt noen nye sminkeprodukter ned i postkassen, og det må jeg selvfølgelig vise dere! Elsker å motta ny sminke! Det er vel noe av det beste jeg vet om. Hater å bruke penger på sminke, men elsker å få masse nytt. Vanskelig det der. Gleder meg alltid til å ordne meg når det ligger ny sminke på benken. Det gir så mye motivasjon! For er det noe jeg virkelig vil bli flinkere til, så er det å legge sminke! Dager jeg har lite å gjøre kan jeg sitte i flere timer og se på sminkevideoer på youtube for å hente inspirasjon. Endelig har jeg jobb slik at mange av sminkeproduktene som lenge har stått på ønskelisten endelig kan bli mine :D


BareMinerals foundation i fargen Bare Nude 09 - og dere, jeg eelsker fargen! Det er vel mest derfor jeg bruker akkurat denne foundationen for øyeblikket. Rett og slett fordi den har en gultonet, fin farge som jeg ikke helt finner hos noen andre. I tillegg er den ekstremt drøy i bruk! Man trenger veldig lite for å få en bra dekkevne. Samtidig er den så lett at man ikke en gang merker den! Enda et pluss er jo selvfølgelig at BareMinerals produktene ikke er testet på dyr.

The Balm Mary-Lou Manizer "The Luminizer" - denne har jeg ønsket meg leenge nå, og når det var tilbud på Coverbrands måtte jeg bare slå til! Har lest og hørt så mye bra om den, og det er forståelig! Prøvde den for første gang i dag og den er virkelig fantastisk! Den highlighter perfekt! En ny favoritt i sminkepungen med andre ord.

The Balm Sexy Mama - dette anti-shine pudderet hadde jeg også lest og hørt så mye bra om, det var selvfølgelig tilbud her også, så da ble det enda en liten ny favoritt! Den fungerer slik den skal og matter huden veldig fint! Om den holder sminken så bra som den lover kan jeg dessverre ikke svare på før jeg har fått testet den ordentlig. Foreløpig er jeg i hvert fall veldig fornøyd!

Her kan dere se hvordan alle produktene ble på (btw. her har jeg sminket meg rask, ikke vært særlig nøye og jeg er i tillegg syk):Let's talk about hair!

 • 29.02.2016, 12:07

MODERN DESIGN SANDVIKA

Rise and shine 

Jeg vet ikke om alle har lagt merke til at håret mitt plutselig har blitt veldig langt den siste tiden? Den 9. februar var jeg nemlig hos Modern Design Sandvika og satte på extensions igjen. Etter å ha prøvd håret fra Great Lenghts i fjor vår/sommer, var valget veldig klart når jeg skulle sette på hår igjen. Jeg eeelsker håret fra Great Lengths! Det holdt seg fint i hele 6 måneder før jeg tok det av sist. Allikevel kunne jeg fortsatt hatt det på en stund til! Det er forøvrig første gangen jeg har vært hos Modern Design, og jeg er kjempefornøyd! Følte meg veldig trygg, de var alle kjempehyggelig og Rebekka som fikset håret mitt var kjempeflink og supersøt! Kommer så absolutt til å komme tilbake. Jeg skal faktisk dit i morgen på en sjekk av håret. De har en oppfølgingstime for alle som setter på hår, slik at de kan se hvordan det går med håret, om du behandler det riktig, om du har mistet noen fester de skal sette på igjen og lignende. Noe jeg synes er utrolig bra og viktig! Når man betaler såpass mye penger for en behandling, så er det viktig at de faktisk følger den opp også, mener jeg.

Ellers tenkte jeg å vise dere hva slags produkter jeg bruker på håret mitt hver gang jeg dusjer. Jeg kjøpte nemlig ny shampoo og balsam på samme tid som jeg fikset håret, og jeg mååå bare vise dere. For det første er begge to superbillig (kun 99 kr per stk!!!!), de lukter ultradigg og håret blir sååå deilig. Herregud, jeg elsker de ❤ Du får kjøpt både shampooen og balsamen på Vita eller Cubus. 


Shampoo og balsam fra Aussie - disse får du som sagt kjøpt på Vita og Cubus! Eller HER og HER. Ser at Vita har 30% på de nå! Det vil si at du får shampooen og balsamen til kun 69 kr per stykk (!!!).


Silky Smooth Moisture Serum fra Tigi S-Factor (litt det samme som olje, bare at den kun tilfører fuktighet) - bruker denne mest utover i lengdene, ikke så mye i toppen på grunn av festene. Den reduserer også krusete hår, noe som er ekstremt positivt i tuppene på extensions da det "blåser" seg opp en del nederst. Samtidig gjenoppretter den hårets naturlige pH-balanse. Ellers bruker jeg alltid anti tap'en fra Great Lengths etter hver dusj! Denne blander jeg ut på en annen flaske og sprayer en god mengde i hele håret. Sexy Hair sin Smooth Encounter bruker jeg i hele håret før jeg føner det. Den er varmebeskyttende og gjør håret glansfullt, ikke så "frizzy" også lukter den digg - noe som er et stort pluss!

Dere får kjøpt Tigi S-Factor sin Silky Smooth HER (20% rabatt nå) - Great Lengths sin anti tap trenger man jo kun hvis man har extensionet, så denne kjøpte jeg hos Modern Design - Sexy Hair sin Smooth Encounter HER (også 20% rabatt nå).

Det som er viktig for meg er at alle produktene jeg bruker er trygge å bruke på extensions - og det er disse Vil også anbefale alle produktene til de som ikke bruker extensions! For jeg virkelig elsker alle du ser over her! Så tilbake til håret! Dersom dere lurer på hva slags farger jeg har brukt, hvor mange fester også videre, er det bare å spørre Rebekka på Modern Design Sandvika! Hun har det notert. Lengden jeg gikk for er samme som sist, 50 cm. Jeg ville ha både fylde og lengde, noe jeg så absolutt fikk! Kunne ikke vært mer fornøyd!

Nå er det frokost før det bærer avgårde på jobb.. igjen! Vi blogges mer senere :-)

Estée Lauder ❤

 • 20.11.2015, 18:50

Ny sminke in tha house. I går var jeg nemlig en tur på CC med min kjære mor. Der kjøpte jeg ny foundation - den lyseste jeg har eid på veldig lenge faktisk. Prøver å vende meg til å ikke være brun absolutt hele tiden, året rundt. Kjøpte også en ny concealer i matchende farge. Er superfornøyd med begge produktene og anbefaler spesielt foundationen! Man trenger veldig lite og den dekker helt ekstremt bra. I tillegg blir den matt, noe jeg elsker. Begge produktene er fra samme merke og passer veldig godt sammen. Foundationen er Estée Lauder sin Double Wear Stay-in-Place - denne har jeg i fargen desert beige og concealeren er Estée Lauder Double Wear Brush-On Glow i fargen light medium. Jeg kjøpte begge på Kicks :-) Genseren/kjolen er fra Bik Bok. Kommer nok hovedsakelig til å bruke den som kjole sammen med lange støvletter. Har nemlig endelig bestilt DISSE fra Nelly nå! Gleder meg alt for mye til de kommer i posten ❤

Åh, elsker de ❤ Skikkelig glad for at Nelly selger disse modellene både med og uten hel. Jeg som er så høy kan jo ikke gå med høye heler. Føler meg så ukomfortabel.. Helt fantastisk at de da har disse!! Wiiii ❤

FARVEL

 • 17.11.2015, 13:46

Jeg reiser hjem i dag. Hjem til Hamar. Farvel Bærum. Altså, jeg skal bare hjem en liten tur for noen dager. Rett og slett fordi Andreas har mye jobb og skal bort i helgene. Derfor vil jeg hjem en liten stund slik at jeg kan bruke tid sammen med vennene mine når han er så opptatt! Jeg tror også at jeg selv har godt av litt alenetid nå. Humøret mitt er tidenes villeste berg- og dalbane, og jeg vet ikke selv helt hva som er galt. Blir såret av den minste ting og tårene triller alt for lett. Den dagen jeg klarer å sette ord på alt skal jeg fortelle dere det. Først må jeg klare å fortelle meg selv. 

MEN! For å snakke om noe positivt. Jeg skal jo hjem til min kjære mor og far i noen dager. Fysøren, det jeg gleder meg mest til blir det å få servert mat og ha noen til å vaske klær i noen dager! Kjære mamma, jeg elsker deg (tihi). Så vil jeg forresten gratulere en av mine aller beste venner, Emil, med dagen i dag ♥ DET SKAL FEIRES NÅR JEG KOMMER HJEM DA, GJETT OM! 

Var forresten hos Lashes by Kasja igjen i dag og fylte på vipper. Vi valgte å ta 14mm denne gangen også, da jeg likte det veldig godt sist! Det er Weronika som fikser vippene mine om noen lurer på det, jeg har 14mm 3D :-) Dere kan bestille time HER. Noe jeg på det varmeste anbefaler!! Har vært fast kunde der i over 1 år nå og kommer aldri til å bytte. Vippene holder LENGE og ikke minst det at de holder seg fine LENGE. Jentene som jobber der er i tillegg verdens hyggeligste og søteste jenter ♥

COLD BLONDE

 • 10.11.2015, 19:35
Hei kjære blogglesere :-)
I dag har jeg vært hos Julie Walberg igjen og freshet opp håret! Ville ha håret lysere igjen, så det var veldig deilig å endelig få gjort det. Jeg blir alltid like fornøyd når jeg er hos Julie, hun er så flink! Dersom noen ønsker å bestille time hos henne kan dere sende en melding eller ringe til 45279004. For å se mer av underverkene hun har gjort er det bare å trykke på navnet hennes i denne teksten (eller HER) - det fører dere videre til instagrammen hennes. I dag prøvde jeg også olaplex for første gang - og det er ikke uten grunn at de sier dette er en revolusjon innen hårfarge. Se så sunt og friskt håret ser ut til å ha gått igjennom en runde med bleking! Kjøpte i tillegg med olaplex for hjemmebehandling også. Gleder meg sånn til at håret mitt bare skal bli bedre og bedre ♥ Dersom dere vil vite mer om olaplex, kan dere lese om det HER.

Historien om "Andreas og Ine" som var veldig etterspurt i spørsmålsrunden har jeg planer om å poste iløpet av denne uken. Så stay tuned!
Hva har dere gjort i dag da?

SNX.

Brow Rehab Oslo

 • 05.11.2015, 16:49

Hei alle sammen ♥
I dag var jeg endelig på Brow Rehab Pilestredet igjen. Nå var det ca. 6 uker siden sist gang, så det var virkelig på tide. Jobber hardt for å få til "brows on fleek" og de blir stadig bedre. Sverger til Castor Oil og jentene på Brow Rehab! De er så dyktige alle sammen ♥ Dersom du ønsker å bestille time kan du gjøre det HER. Minner om at studenter for 15% rabatt (mener de sa dette gjelder mandag-onsdag). Det ble ikke så enorm forskjell på brynene mine nå som første gangen jeg var der. Da skulle dere sett. Første gangen trengte de virkelig rehab. Nå begynner de endelig å ta litt form! Ikke helt on fleek - men de kommer seg. 


Før til venstre og etter til høyre! Her er de helt naturlig - ingenting tegnet på eller noe. I dag var det Annika som fikset brynene mine :-)

Tycks?

- inemm

My daily makeup

 • 02.11.2015, 14:30

Hei og god morgen alle sammen ♥ 
Etter spørsmålsrunden var det en del som lurte på hva slags sminke jeg bruker. For å ikke ramse opp sminkeproduktene som et svar, valgte jeg å lage et eget innlegg. Det var også noen som spurte om jeg kunne gjøre nettopp dette - så da gjør jeg selvfølgelig det! Velger å begynne med min hverdagssminke først, så kan jeg lage et eget innlegg eller en video med festsminken min. Det er ikke så veldig stor forskjell på hverdags- og festsminken, men jeg bruker litt mørkere og litt mer sminke når jeg skal ut. SÅ! Da kjører vi på med hverdagssminke :-)


HUD: Diorskin Forever foundation i fargen 23! Denne foundationen er bare SÅ bra. Den dekker dødsbra og holder seg hele dagen. Samtidig synes jeg fargen er kjempefin. Det er denne jeg bruker når vi går mot blekere tider, hehe. Til å påføre denne bruker jeg faktisk en foundationkost fra H&M - og den er så god! Ser ikke poenget med å kjøpe en kjempedyr når denne funker fett.


Solpudderet jeg bruker er fra BareMinerals i fargen warmth. Det hender jeg varierer litt mellom dette og solpudderet fra Bahama Mama. Kosten er fra GOSH.


ØYNE OG BRYN: En svært godt brukt flytende eyeliner fra IsaDora! Elsker den ♥ På brynene bruker jeg øyenbrynspennen fra Sensai i fargen Greyish Brown. Begge er helt fantastiske - elsker dem! Siden jeg har vippeextensions bruker jeg ikke mascara :-)

Dette er da min hverdagssminke! Ikke veldig fancy, haha. Men siden det var etterspurt deler jeg det selvfølgelig med dere. Så skal jeg prøve å få lagd en sminkevideo til dere med festsminken min. 
Høres dette bra ut?


SNX.

Lashes by Kasja

 • 20.10.2015, 19:47

I dag har jeg vært i Oslo og fyllt på vipper hos Lashes by Kasja. Man føler seg alltid så mye bedre etter man har vært der! Denne gangen prøvde vi litt lengere vipper enn tidligere, hvor de lengste ble på 14mm. Noe som ble superfint! Alltid like fornøyd når jeg har vært hos Weronika :-) 


Se så fyldige, lange og fine! Jeg har 3D vipper i lengden 14mm ytterst, så 13mm, noen i 12mm og 11mm helt innerst. 
Om dere ønsker å booke time, kan dere gjøre dette HER. De fikser også negler samt mye annet. Kjempeflinke og koselige jenter alle sammen.

Ellers har dagen gått med til å hjelpe Andreas med noe greier (gled dere), og vært på Sandvika storsenter å kjøpt ny foundation. Det har seg nemlig slik at sommeren er helt over og brunfargen visner bort.. Det er alltid like trist å kjøpe lysere sminke. Det er noe av det verste jeg vet faktisk.. Blir like lei meg hvert år. Ender alltid opp med å bruke selvbruning hele vinteren. Jeg klarer nemlig ikke å lære meg å trives med å være blek. Skal prøve denne vinteren å ikke smøre meg inn hver eneste dag hvert fall. La det holde til spesielle anledninger. Så får vi se hvordan det går, hehe...

Har forresten én ting til å vise dere! I går kveld overrasket kjæresten meg nemlig.


Wæææh, se så fin!!!! Herregud. Elsker den <3 <3SNX.

Prosjekt "langt hår"

 • 13.10.2015, 22:38

Iløpet av flere år har jeg vekslet mellom brunt og blondt hår - sånn HELE tiden. Det sier seg jo selv at dette sliter enormt på håret! Spesielt blekingen fra brunt til blondt. Siden jeg selv leser mange blogger, førte dette til at jeg etter hvert kom over kosttilskuddet Haircare (som består av blant annet biotin, ølgjær, sink og kobber). Jeg er egentlig utrolig skeptisk til alt av slike produkter, men måtte bare prøve når jeg leste og så resultatene. Nå har jeg gått på produktet i snart 1 måned og føler allerede at håret mitt vokser raskere enn normalt. Det virker til og med tykkere. Vet ikke om det er tilfeldig eller om det er produktet, men jeg kommer til å fortsette med det. Det må jo være noe når så mange merker en så stor forskjell, tenker jeg da. 

I tillegg koster det bare 149 kr(!!!!!). Det er jo bare helt fantastisk, spør du meg!Haircare kan du bestille HER!
Her er et bilde av håret mitt for 3 uker siden:Og her er et bilde av håret mitt nå:Nå skal det sies at Julie Walberg står for en stor del av denne redningen! Så om noen skal farge håret, sette på extensions eller klippe seg, så er det ingen andre jeg anbefaler mer! Hun holder til på Hendrix Hair Majorstuen, og om dere trykker HER kan dere se noen av de fantastiske forandringene hun har gjort. Der finner dere telefonnummeret hennes også. Konklusjonen her er vel det at Haircare virkelig er noe jeg kommer til å fortsette med og at Julie har blitt min faste frisør! Gleder meg alt for mye til det har gått et par, tre måneder til! Wææh.


SNX.

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no