inemm

JEG SKAL REISE!

 • Publisert: 02.11.2017, 18:13
 • Kategori: Reise
 • Hoi, husker noen av dere at jeg var i LA cirka på denne tiden i fjor? Vel, nå er det ikke så altfor lenge til jeg skal tilbake igjen. Flybillettene er allerede bestilt og nedtellingen har endelig begynt. Jeg skal reise sammen med noen venninner og kjærestene våre. Det er ikke 100% sikkert at min kjæreste blir med enda, da turen er bestilt midt i "russetiden", og da er jo Andreas mer opptatt enn noen gang. Jeg håper allikevel det løser seg og at han klarer å presse tid til å bli med! Gøy blir det uansett, det er det ingen tvil om. Vi har skrevet en liste over ting vi har planlagt å gjøre mens vi er der i 15 dager. Tenkte jeg kunne dele listen med dere her! Det er også gull hvis dere har noen tips til oss som dere vil legge igjen i kommentarfeltet ♥ Det er få av oss som reiser som er spesielt godt kjent i LA, så litt hjelp fra noen med litt peiling er absolutt ikke dumt. Jeg rakk nemlig nesten ingenting når jeg var der i fjor. Satt stort sett i uber eller var på byen. Denne gangen vil jeg se og oppleve litt mer. Vel, nok chit chat, her er listen:

  ♥ Sykle fra Santa Monica til Venice Beach (her vil jeg tro jentene kanskje blir alene og at guttene gjør noe annet, hehe)

  ♥ Dra til Universal Studios!

  ♥ Gå opp til Hollywood skiltet!

  ♥ Dra til Beverly Hills der kjendisene bor, hehehee.

  ♥ Hollywood "walk of fame" - der var jeg forsåvidt såvidt sist gang også, men alle har ikke vært der, så da gjøres det igjen!

  ♥ Spise på The Nice Guy! - dette gjorde jeg også i fjor, men igjen, alle har ikke vært i LA! For de som ikke vet hva The Nice Guy er, så er det en fin restaurant hvor kjendisene pleier å spise. Det er faktisk ikke tillatt med mobil der! Men de har en photobooth, så der blir det vel tatt x-antall bilder igjen vil jeg tro.

  ♥ Dra på Santa Monica Pier! (vært der, men igjen, alle har ikke)

  ♥ Reise en liten tur til Las Vegas! 

  ♥ Dra ut på 1OAK! - Sist jeg var der ble jeg dopet ned og hadde ikke den beste kvelden. Heldigvis snakket jeg med Andreas fra start til slutt så han fikk hjulpet grønnsak-Ine inn i en uber hjem. Håper besøket der neste gang blir litt bedre og morsommere! Skal absolutt være mer forsiktig. Det var noe av det verste jeg har vært med på.

  ♥ Ta bilde ved den rosa veggen!

  ♥ Ta bilde ved veggen med vinger!

  ♥ Madame Tussaud! - Dit har jeg alltid hatt lyst til å dra, så denne gangen skal det skje.

  Processed with VSCO with f2 preset

  Liten throwback fra LA med Karianne i fjor!

  Har dere lesere noen LA tips å komme med?
  Jeg gleder meg så altfor mye, og jo mer planlagt alt er, jo bedre. LA er så stort og jeg vet at 15 dager går fort. Sist var jeg bare en uke og den fløy avgårde. Heldigvis har jeg litt mer tid denne gangen! Æh, hallo jeg klarer ikke komme over hvor gira jeg er. Klarer knapt vente til mars nå.

 • Publisert: 02.11.2017, 18:13
 • Kategori: Reise
 • 0 kommentarer
 • hits