hits

UKENS SPØRSMÅL

 • 30.12.2017, 12:35

Pleier ikke du å være med Andreas på konsertene hans?

- Nei, det er ikke noe jeg pleier. Det er flere grunner til det. Blant annet at jeg jobber mye selv og ikke kan bli med hele tiden. Jeg blir selvfølgelig med de gangene det passer for oss begge. Det er ikke alltid han har mulighet til å ta med seg noen heller.

Hva jobber du som?

- Jeg jobber som servitør.

Har du noe favoritt leketøy? Har du butplug? Hva synes du om det?

- Nei og nei det har jeg ikke. Aldri prøvd så vet ikke hva jeg synes om det.

Hvor mange gram silikon har du?

- Du, vet du hva. Jeg stiller ofte meg selv det samme spørsmålet. Jeg husker nemlig ikke hvor mange gram det er. Tror jeg har 380 gram, haha.

Har du noen piercinger?

- Nei, det har jeg ikke. Har bare hull i ørene. To på hver side.

Hvor gammel er du?

- Jeg er 21 år og blir 22 år den 2. mars.

Fikk du mye fint til jul? Fine julegaver?

- Det gjorde jeg absolutt! Man merker at man har blitt litt eldre og bor for seg selv da. Ildfaste former, kjeler, håndklær, fancy vinåpner osv. Ellers fikk jeg verdens fineste koffert av mamma og pappa! Skal vise dere bilde av den senere.

Er du sammen med TIX?

- Ja, det er jeg.

Hvor blir det av videoene til Andreas? Han sa han skulle legge ut hver søndag.

- Du, det er et godt spørsmål.

Hvis dere går i gata sammen. Synes du det er dumt at så mange vil ta bilde med Andreas? At det tar for mye tid liksom.

- Det er bare hyggelig når folk vil ta bilde ♥ Det som ikke er hyggelig er de som tar snikbilder. Vi ser dere, SÅ GODT. Kom heller bort og spør, det er så mye bedre!

Hva er det beste med Andreas?

- Dette spørsmålet har jeg fått mange ganger nå. Er spent på om jeg svarer likt hver gang egentlig. Det beste med Andreas er at han er omtenksom, ærlig, morsom, ydmyk og snill ♥

RARE FAKTA OM..

 • 29.12.2017, 12:54

..Forholdet til Andreas og meg, haha. Jeg har tidligere skrevet innlegg med ting dere ikke vet om meg, eller rare uvaner/vaner jeg har. Denne gangen tenkte jeg å gjøre en liten vri. Nemlig og skrive noen ting dere mest sannsynlig ikke visste om Andreas og meg.

Vi mjauer til hverandre.. La oss bare starte med det rareste. Haha det her høres så sykt spesielt ut når jeg skriver det, men det har blitt en greie. Hvis jeg roper "kjære" så får jeg ofte "mjaaau" til svar og så mjauer jeg tilbake. Herregud høres helt dust ut, hahaha

Vi snakker ikke sammen hver dag.. Det hender Andreas er ekstremt opptatt og da lar jeg han "være i fred". Det kan plutselig gå en eller to dager uten at vi snakker. I starten fikk jeg helt panikk av det, men nå går det helt fint. Skulle selvfølgelig snakket masse med han hver dag, men det er ikke alltid like enkelt.

Vi har tre middager vi spiser hjemme.. Eller, vi varierer innimellom, men det er tre ulike retter Andreas stort sett vil at jeg skal lage. Enchiladas, nachos eller kylling og ris med bretagne saus. Han haater når jeg skal teste noe nytt, haha.

Andreas og jeg veier like mye.. Haha, vet ikke om det er verst for han eller meg egentlig. 

Vi møttes for første gang i Sälen 2014.. Uten at vi visste det. Kari la nemlig ut et bursdagsbilde i fjor (?) og når jeg så bildet la jeg merke til at kosedressen i hjørnet var min. Da husket jeg plutselig at vi satt ved siden av hverandre og spiste frokost. Jeg var litt sur fordi han ikke sa hei til meg, men alle andre på bordet, haha. Han har sagt i ettertid at det var fordi han syntes jeg var så pen at han ikke turte, men jaa.. haha.

Det lille dere ser av en rosa kosedress i venstre hjørne er meg.

Dagen jeg addet Andreas på facebook rakk jeg ikke skrive noe før han sa "det var på tide".. Det viste seg at han hadde sendt meg en melding for 1 år siden som jeg ikke hadde sett. Addet han for å beklage at jeg ikke hadde svart, men så langt kom jeg ikke, haha. Søtt <3

Første daten.. Første daten vår var egentlig noe Andreas bare køddet med, for han trodde ikke jeg var interessert. Han sa en dato vi skulle møtes og møtte jeg opp, ja det gjorde jeg. Så feil tok han.

Første konsert.. Første konserten jeg var med han på var vår andre date. Det var en konsert i Tønsberg. Jeg bodde i Sandefjord på tidspunktet, så jeg kom kjørende og var edru. Det var en skikkelig dårlig date hvor vi nesten ikke snakket sammen. Han tok meg opp på scenen og kysset meg da. Han trodde også at det var siste daten siden han følte jeg virket uinteressert. Sannheten er at jeg var så nervøs fordi jeg likte han. Heldigvis fikk jeg overbevist han om å møte meg flere ganger.

Første gave.. Den første gaven jeg fikk av Andreas var en utrolig fin ring. Han sa det var en slags "løftering". Ikke helt forlovelse, men at den var et symbol på at han vil være sammen med meg for alltid. How cute <3 Bruker ringen så og si hver eneste dag, unntatt på jobb og i stallen. Den er såå fin!

Når vi sover.. Så elsker jeg å sove sammen med Andreas, mens han sover bedre alene. Heh, struggle. Jeg har ikke mareritt når han sover sammen med meg, noe som er utrolig deilig. Han er nok ikke like fornøyd siden jeg bruker typ hele sengen, uuups.

Han røyter mest.. Man skulle tro meg med det lange håret mitt var den som røytet mest, men neida. Andreas røyter helt vanvittig mye. Det er seriøst hår over alt.

Punktlighet.. Andreas er ALLTID treig og sent ute. Jeg derimot liker å ha god tid og heller være en halvtime for tidlig. Heldigvis er jeg veldig tålmodig, for han er søren meg det treigeste mennesket jeg kjenner.

Bakgrunnsbildene våre på telefonen.. Er av hverandre! Han har et bilde av meg og jeg har et bilde av han. Dette er bildene:

Jeg har fått han til å elske sushi.. Hadde han egentlig noe valg? De som kjenner meg vet at jeg har vært en sushielsker i flere år nå. Når vi møttes hadde han bare smakt det noen ganger. Nå spiser han det nesten hver dag.

Vi er flinke til å støtte hverandre.. Nå har jeg vært der for han i 2,5 år når det gjelder musikk og endelig driver jeg med noe han kan støtte meg i. Han er veldig hjelpsom når det kommer til bloggen. Han kommer med konstruktiv kritikk og tips. Setter veldig pris på å få hjelp av en som har over gjennomsnittet peiling på sosiale medier og det med markedsføring. Jeg elsker å være med på "eventyret" hans og er veldig glad for at jeg kan få til noe også. Har ikke klart å drasse han med i stallen når jeg skal ri enda, men det kommer vel det også, haha. Jeg føler i hvert fall vi forstår hverandre veldig godt og jeg prøver hele tiden å hjelpe han med det jeg kan når det gjelder livet hans og musikk.

Vi flyttet sammen før vi ble ordentlig kjærester.. Det har seg nemlig slik at jeg så og si bodde hos Andreas i starten. Når jeg sa jeg ville flytte til Oslo fant vi ut at det var like greit at jeg bare flyttet rett inn. Eller, det kom vel bare gradvis mer og mer mine ting inn i leiligheten også forsvant jeg bare aldri, haha. Vi har altså bodd sammen like lenge som vi har vært i et forhold omtrent.

Første offentlige bilde.. Det første bildet som ble postet av oss to hvor vi offentliggjorde forholdet var dette bildet. Teksten til Andreas var "har en hyggelig nyhet". Man skulle tro det var graviditet han snakket om først, men det var altså bare at han hadde blitt sammen med meg. Jeg husker han hadde vært skikkelig sleip og gått inn på facebooken min når macen stod åpen. Der hadde han satt oss i et forhold. Så sånn ble vi kjærester. Tnaaa

JEG ELSKER DEG, KJÆRE <3

BREKT ARM..

 • 28.12.2017, 16:48

Hei dere!

I går var det himla glatt ute, noe de fleste sikkert merket vil jeg tro. (I dag også forsåvidt..). Det var speilblankt nedover trappen min og bortover hele utkjørselen. Mamma skulle gå ned for å gruse, og på veien ned til bilen skled hun, selvfølgelig. Hun tok seg imot med armene, noe de fleste gjør når de faller.. og slo seg ekstremt. Vi bestemte oss for å kjøre til legevakten, tilfelle det skulle være brudd. Etter noen timer på legevakten og endelig noen røntgenbilder ble det bekreftet at armen, den var brekt. Alle vet vel det at legevakten kan ta sin tid, så jeg måtte reise i stallen mens hun var der. Jeg har tross alt ansvaret for to hester om dagen. Kjørte henne dit halv tolv og hentet henne halv seks på kvelden. Stakkars, hun må ha kjedet seg noe fryktelig. Nå har den dama snart knekt alle ledd i kroppen. Så får håpe dette var siste gang. Jeg har (bank i bordet) ikke knekt noe noen gang (enda hverfall). Gips i 5 uker blir deilig. Alle som kjenner min kjære mor vet at hun kommer til å gå på veggen iløpet av disse ukene. Hun klarer aldri å sitte i ro.. hun løper rundt, vasker og styrer hele tiden. Hun har evig mye støv på hjernen og er mer rastløs enn noe annet menneske jeg kjenner. Tror det lengste hun har vært i ro er 20 minutter. Ser man bort ifra når hun knuste kneet og de få timene hun sover iløpet av en uke.

Ellers legger jeg ved en sykt passende selfie. 

Og et bilde av Athena og meg <3 Har allerede blitt så glad i denne hesten.

Nå skal jeg reise i familiemiddag sammen med Andreas! Dette blir 3. året jeg spiser denne "romjuls-middagen" sammen med slekten hans. I fjor var jeg faktisk på middagen uten Andreas. Han hadde nemlig konsert i Alta samme dag. I år klarte de å plassere konserten en dag før, weey. Det var veldig koselig i fjor også, til tross for at jeg måtte reise alene, men det blir selvfølgelig ekstra koselig når han er med. Gleder meg <3 Vi blogges.

MIN OPPLEVELSE MED..

 • 27.12.2017, 19:06

Hest! Det er faktisk utrolig mange som har spurt om jeg kan lage et innlegg om tiden jeg drev aktivt med hest. Har vært litt frem og tilbake om det, siden det mest sannsynlig er noe som ikke interesserer alle leserne mine. Etter litt om og men har jeg bestemt meg for å gjøre det. Det er tross alt mange som har spurt, så en viss interesse er det. Jeg vet ikke helt hva dere vil vite og sånn, men jeg tenker å fortelle litt kjapt fra start til slutt.

Det hele startet i 2007. Planen min var egentlig å satse på håndball, men slik ble det ikke. Jeg hadde utrolig mye problemer med hælene mine og klarte ikke løpe mer til slutt. Vi prøvde en million forskjellige sko, innlegg i skoene og ja, alt som var mulig å prøve. Ingenting hjalp og jeg måtte til slutt legge alt på hylla. Jeg begynte derfor å se etter noe jeg kunne holde på med hvor jeg ikke måtte løpe og belaste beina på samme måte. Mamma hadde alltid likt hester og jeg fikk lyst til å prøve selv. I motsetning til veldig mange andre så begynte jeg ikke på rideskole, men vi dro rundt og så etter en ponni vi kunne kjøpe. Vi endte til slutt opp med ponnien El Camino, bedre kjent som "Kalle". Jeg vet at hun som red han på dette tidspunktet var utrolig skeptisk når vi kjøpte han. Han hadde gått en del stevner og var en veldig fin ponni. Der kom jeg, som ikke kunne noen ting. Kalle var verdens beste og verste ponni, haha. Han stakk av og jeg hadde overhodet ikke kontroll hele tiden. Han lærte meg utrolig mye og allerede på starten av året 2008 var vi på vårt første stevne sammen. Til tross for at han stakk av (igjen) og hoppet over en trillebår midt på banen mellom en mann (nesten over mannen), så fikk vi utrolig nok 2.plass. Flere stevner ble det og jeg lærte mer og mer.

Søteste Kalle <3

Tiden gikk og etter hvert kjøpte vi en stor hest som het Pasja. Hovedgrunnen til at vi gikk over til en hest var for at storesøsteren min også skulle kunne få ri litt igjen. Pasja var en gigantisk herremann, men med et hjerte av gull. Jeg var så liten at jeg knapt nådde under salkappen med beina. Han var en skikkelig "gentleman" og lærte meg så utrolig mye. Han ble dessverre altfor stor for meg og siden søsteren min ikke hadde så mye tid til å ri, kjøpte vi etter hvert en ny ponni.

Pasja <3 Bildene er med eieren som hadde han før meg.

Så var det ponnien vi kjøpte. Det var en ponni som stod på stallen der vi var som jeg lenge hadde vært forelsket i. Han var jo bare så fin å se på. En dag skulle hun som hadde han selge han på grunn av overgang til hest. Det var da jeg visste at den ponnien, den SKULLE jeg ha. Så ja, vi kjøpte han fordi jeg syntes han var så pen. Folk kunne ikke forstå hvorfor jeg ville ha den ponnien. Han var absolutt ingen "gentleman". Han bukket, var ikke noe fin å ri på bakken, kunne ikke klippes, kunne ikke barberes og stoppet masse på stevner. Jeg bodde i stallen, bokstaveligtalt (jeg sov faktisk der). Brukte evig mye tid og energi på han, fikk masse hjelp og en dag løsnet alt. Han var virkelig den som utviklet meg til å bli flink. Til tross for alderen sin (vi kjøpte han nemlig når han var 16 år gammel) så ble han bare bedre og bedre. Vi gikk fra å ri 80 cm til å ri ponni grand prix klasser sammen. Jeg kunne etter hvert faktisk klippe og barbere han uten dop, så lenge det kun var meg der og ingen andre. Han var og er den hesten/ponnien som virkelig kapret hjertet mitt. Verdens beste Paintball, bedre kjent som "Harry". 

Altså, hvor fin er han ikke??

n9DBwoMDCkc
Til slutt en klein video jeg lagde for flere år siden av Paintball og meg, haha. Der kan dere se både hans gode og hans "dårlige" sider.
 

Mens vi hadde Harry så kjøpte vi etter hvert en ponni til. Det var en ponni jeg hadde sett på noen stevner og som jeg syntes var så fin. Det var spesielt et stevne i Trondheim hvor jeg la merke til henne. Hun vant alle klassene. Jeg ble så forelsket. Hun hadde også drømmefargen, mørkgrå, som bare var å dø for. En dag ble den til salgs og jeg var igjen bestemt på at den skulle bli min og ingen andre sin. Det så mørkt ut en stund med tanke på prisen, men vi klarte til slutt å komme til enighet. Steps Pride ble dermed min. Med to ponnier utviklet jeg meg bare enda mer og Pride var virkelig en premieplukker. Hun stoppet aldri, var veldig forsiktig, utrolig rask og vendbar. Jeg hadde virkelig noen av de beste årene mine med ridning sammen med disse to.

Pride var virkelig en av de kuleste og morsomste hestene/ponniene jeg noen gang har ridd. Jeg skulle gjerne hatt en Pride i "hesteversjon". Hun var tvers igjennom bare god og snill, samtidig som hun var en skikkelig fighter på banen. Jeg savner dem begge altfor mye. Slenger ved en video av Pride også.

wW2xhBgcCDc
 
En dag tok dessverre "ponnikarrieren" min slutt og jeg måtte lete etter hest. Drømmehesten dukket en dag opp, men det skulle vise seg å bare være en 3 uker lang drøm som gikk i oppfyllelse. Vi kjøpte hesten Leonce L som vi etter hvert måtte levere tilbake på grunn av en feil. Dessverre døde han noen måneder etter vi leverte han tilbake også.. Han var virkelig drømmehesten. Jeg kunne gitt så mye for å ha den hesten tilbake i livet mitt. Selv om det kun varte i 3 uker har jeg aldri grått så mye før eller vært så knust. Verdens fineste Leo.

Han ble kalt "luggen", noe dere kanskje skjønner hvorfor når dere ser den heftige panneluggen hans, haha.

Når drømmen gikk i tusen knas dukket Chewbacca opp. Han var langt ifra drømmehesten, men han ble til slutt en av mine favoritter. Han var veldig følsom og vanskelig, i tillegg til at han var ung og ikke så rutinert når jeg fikk han. Det ble mer jobb enn gøy. Han lærte meg veldig mye og han var virkelig verdens herligste i personlighet. Han elsket å kose og få oppmerksomhet. En utrolig fin hest som jeg aldri kommer til å glemme. Første dagen sammen kastet han meg rundt, inn i en takrenne (som jeg knakk med hodet mitt) og opp i et sykkelstativ <3 Starten på et eventyr, om man kan si det sånn. Neida, han var virkelig god. Og hoppe, det kunne han, det var det ingen tvil om. Er det en hest som ALDRI stopper, så er det Chewi. Han hoppet uansett om det gikk bra eller ikke. Over eller igjennom skulle han. 

sDg1_Fjz7Yk
Gullet <3
 
Mens vi hadde Chewi var jeg også så heldig å få ri hesten til veterinæren på stallen. Jeg hadde han som min egen og ble utrolig glad i han. Dessverre var alltid planen at hun etter hvert skulle selge. Han het Zenith og vi hadde så mange fine opplevelser sammen. Husker alle sa "du burde kjøpe den hesten!". Det var jo ingen tvil om at han passet meg bra. Eneste problemet var at han ikke hadde kapasitet til å hoppe litt høyere, noe jeg ville. Jeg kommer aldri til å glemme han. Han var en veldig morsom og søt hest. I tillegg hadde han sååå fin farge, bare se.
 
 
 
En dag dukket en ny hest opp i livet mitt. Det som skjedde var at treneren min og jeg bestemte oss rett og slett for å bytte hester. Han hadde en hest som egentlig var for liten for han og når han da ville ha Chewbacca gjorde vi det så enkelt som at vi bare byttet. Balourough, eller Balou som han ble kalt, ble min nye og siste hest. Han var ikke enkel alltid han heller, men han hoppet dødsbra og jeg hadde det SÅ gøy når jeg red han. Vi fikk bare et år sammen, men på det året rakk vi mye. Var han feilfri, var han plassert. Han var tøff, forsiktig og rask. En litt morsom ting er at jeg faktisk passer han nå i romjulen. Det er stas! Han var absolutt en av mine favoritter. Jeg savner han.

Etter jeg solgte Balou vinteren 2015, bestemte jeg meg for å reise til Sandefjord og jobbe på Stall Bergan fra sommeren av. Jeg ville ri igjen og det var eneste mulighet. Planen var egentlig å bli i minst et år, men så fikk jeg kjæreste, ting forandret seg og jeg flyttet etter hvert til Oslo. Nå er jeg heldigvis litt tilbake og er så utrolig heldig som får låne den ene hesten til Anne-Sofie. Jeg storkoser meg og er evig takknemlig.

En liten funfact: Zenith som jeg red var det Anne-Sofie som jeg nå låner hesten til som kjøpte! Haha.

Til slutt, en video av fineste Balou.

flhWVP3HP84

Til spesielt interesserte finner dere masse hestevideoer på youtubekanalen min HER.
 

MIN JUL

 • 26.12.2017, 18:14

Herregud, dagene har bare flydd avgårde. Jeg har hatt bloggen i bakhodet konstant, men allikevel ikke funnet et eneste øyeblikk hvor jeg har rukket å blogge. Nå er jeg i hvert fall her! Beklager det lille fraværet mitt. Det har skjedd helt ekstremt mye de siste dagene med tanke på alt med bestefar, bursdagen til Tina, stallen hver dag, familiemiddager og julaften i seg selv. Jeg har hatt en veldig fin jul da. Spist masse god mat og fått mange fine gaver.

Ellers, en liten oppdatering..

På fredag var jeg i Fredrikstad hvor vi feiret bursdagen til Tina. Vi var ikke sånn veldig mange, noe som egentlig var helt greit. Jeg koser meg alltid sammen med den gjengen uansett. Tina hadde leid lokale, ordnet sushi og drikke. Med andre ord veldig, veldig vellykket. Vi dro tross alt ikke hjem før klokken 8 på morgenen, det sier vel sitt. Verste bilturen hjem noen sinne var det også. Jeg tror helt ærlig ikke jeg burde reist så "tidlig" som jeg gjorde, men jeg måtte jo i stallen før det ble for sent. Morsomt selve kvelden, men ikke så gøy dagen etter. Har aldri vært så hangover på lille julaften noen gang.. Selve julaften ble feiret to steder i år. Andreas og jeg startet dagen med å reise til stallen for å gi hestene litt godteri. Deretter reiste vi videre til Drammen for å feire sammen med min familie før vi reiste tilbake til Bærum for å feire med Andreas sin. Jeg koste meg veldig hele dagen! Det er alltid så hyggelig å se familien igjen <3

Slenger med noen bilder fra de siste dagene, så hører dere mer fra meg litt senere <3

Ellers gleder jeg meg bare veldig til neste år nå, for Andreas og jeg skal nemlig på hele TRE konserter nesten rett etter hverandre. Som om det ikke var nok å gi meg én konsert i julegave. Alle gode ting er tre, hæ. Tusen takk, igjen, kjære <3

 

HIMMELEN HAR FÅTT EN NY STJERNE

 • 21.12.2017, 14:48

Himmelen har fått en ny vakker og lysende stjerne. Livet er virkelig fylt med kontraster. Jeg er veldig glad jeg fikk muligheten til å besøke deg et par ganger på sykehuset for siste gang. Hvor du smilte, lo og fortalte at du følte deg bedre. Plutselig ble alt snudd på hodet. Du var så god og snill. Du lurte alltid på hvordan det gikk med meg, jobben og livet. Jeg er veldig glad og takknemlig for å ha hatt deg i livet mitt. I går natt sovnet du stille inn. Hvil i fred kjære bestefar <3

VÅR FØRSTE VIDEOBLOGG - DERE BESTEMMER!

 • 20.12.2017, 23:01

I en god stund nå har jeg tenkt og snakket på at Andreas og jeg skal få til i hvert fall én videoblogg sammen. Andreas har sagt ja, så nå skjer det! Jeg har fundert masse over hva vi eventuelt skal filme / gjøre og jeg har en del ideer. Tenkte uansett å høre med dere om hva dere ønsker å se! Det forslaget som flest ønsker blir vår første video. Alt er opp til dere. Kreativitet setter vi stor pris på! Legg igjen en kommentar om hva DU ønsker skal være vår første videblogg <3

Så får vi se om det blir første og siste eller om vi kommer med mer, he he

NYTT DESIGN!

 • 20.12.2017, 10:55

ENDELIG! Nytt design! Følte det var på tide med noe nytt og bedre. Selv er jeg veldig fornøyd med designet og det skal være bedre på mobil enn det forrige. Nytt design gjør noe med bloggmotivasjonen også. Nå er jeg klar for å blogge julen inn, haha lol. Føler fargene og alt er veldig meg. Veldig fornøyd er jeg. Ellers skal jeg snart i stallen og ri på tur sammen med Anne-Sofie. Jeg håper bare det ikke er så glatt i dag. Sist vi red på tur skled hestene veldig mye og vi måtte skritte stort sett hele tiden. Det har jo regnet og blitt litt glatt de siste dagene, så er spent på hvordan det er i dag. Vi får krysse fingrene.

Jeg har også et lite problem i leiligheten min nå. Nemlig MAUR! Omg. Så de første for et par dager siden og jeg ser nye hele tiden nå. De er i tillegg på soverommet mitt. Har heldigvis fått sagt ifra til huseier og han skal ordne det i kveld. Maur er ikke noe jeg vil ha vandrene rundt i leiligheten min. Ikke nok med det. Jeg våknet i tillegg opp med UVI i dag. Kan denne dagen bli noe verre.. Har drukket masse vann og juice. Tenkte også at jeg skulle kjøpe med meg tranebærkapsler på vei til stallen etterpå. Jeg pleier aldri å få UVI, så jeg fikk helt panikk når jeg våknet klokken 8 av at jeg så sykt måtte tisse og at det aldri ga seg. Googlet som en gal for å finne ut hva som hjelper. Maur og UVI dere, livet er så herlig akkurat nå <3

Hva synes dere om designet da?

NÅ ER DET OFFISIELT

 • 19.12.2017, 13:07

Heiheii!

Gårsdagen bare fløy avgårde og før jeg ante ordet av det var klokken tolv. Det ble dermed senga på meg med en gang siden jeg skulle opp igjen tidlig i dag for å ri. Jeg storkoser meg virkelig i stallen om dagen. Athena er så fin! Nå er jeg hjemme en liten tur og kan slappe av i cirka en time før det bærer videre på jobb. Ellers ville jeg fortelle dere at huset offisielt er Andreas sitt. Han skrev nemlig under på kontrakten i går. Noe flere kanskje fikk med seg på snap. Han dro med seg sofaen, kastet tallerkener, juice, mat.. Helt kaos. Så avsluttet vi med date på IKEA. Haha! Slik feiret altså vi. Nå håper jeg bare tiden til overtakelsen går fort! Gleder meg :D:D Vil du se "kaoset" fra i går er det bare å adde tixmusic på snapchat.

Det er søren meg ikke mange dager igjen til julaften heller. Noe som stresser meg litt med tanke på at jeg ikke har begynt å handle inn gaver enda. Jeg er alltid sent ute og lærer aldri. Andreas sier hvert år at jeg ikke skal kjøpe noe til han, men det kan han bare glemme, haha. Gave skal han få. Enten han vil eller ikke. Det er jo så koselig å glede andre! Jeg elsker å kjøpe gaver og gi bort. Der er Andreas og jeg veldig forskjellig. Han synes julen er skikkelig stress og vil vel egentlig bare boikotte det hele. Gaveshopping er ikke hans sterkeste side dere. Ellers synes han det er koselig å være med familien og feire da selvfølgelig. I år blir det julaften to steder samme dag faktisk. Vi skal først til broren min og feire sammen med dem, mamma, pappa og familien min før vi reiser videre til foreldrene til Andreas litt senere på kvelden. Jeg elsker julen og gleder meg skikkelig! Selv om jeg ikke har hatt ordentlig julestemning på flere år.

Vel vel, vi blogges mer senere <3

EN GLAD HEMMELIGHET

 • 17.12.2017, 19:20

Hei dere!

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter en helt fantastisk morsom tur til Sandefjord. Var der bare i 24 timer, men gud så gøy det var. Jeg har ikke ledd så mye på lenge. Dere som følger meg på snap fikk jo se nok av det, haha. Julebordet var med andre ord en suksess! For en herlig gjeng. Masse god mat, god musikk, morsomme leker og bra mennesker. Jeg storkoste meg. Synd det hele er over allerede egentlig. Skulle gjerne hatt denne kvelden på repeat. Er det noen jeg ler mye med så er det uten tvil Julie og Celinda. Vi ler mer enn vi snakker sammen, hahaha. Er så glad i de to jentene, virkelig. Tusen takk til alle sammen som gjorde kvelden perfekt. Dere er så bra <3

Julie og Celinda <3

Jeg var dessverre helt elendig til å ta bilder i går, men heldigvis hadde Julie tatt noen som jeg fikk tilsendt. Filming er vel mer min sterke side, om man kan si det slik, haha. Jeg filmer alt og bare ler masse. Herregud. Fikk litt smålig fylleangst når jeg så mystoryen min i dag tidlig, men fant ut at nei vet du hva jeg lar det ligge der. Måtte jo bare le av hvor mye dumt vi gjør. Møtte også mange venner fra Sandefjord på byen, noe som var veldig hyggelig! Alt i alt en tipp topp kveld altså. Har dere meg ikke på snap og vil se hvor mye rart vi drev med i natt før det forsvinner? inemm heter jeg der.

SÅ dere. Så jeg lovte på snap i natt å fortelle en glad hemmelighet på bloggen i dag. Først tenkte jeg "hæ", men jeg har jo ikke fortalt dere det enda. ANDREAS VANT BUDRUNDEN OG VI FLYTTER INN I DRØMMEHUSET NESTE ÅR. Jeg ble helt satt ut og trodde ikke på han først når jeg fikk meldingen. H e r r e g u d så gøy! Jeg gleder meg så vanvittig mye. Bilder skal dere få se når vi har flyttet inn og alt er på plass. Det er så fint!!!! Æææh.

Ellers skal jeg bare slappe av med serie resten av kvelden. Regner egentlig med at jeg sovner snart også. Er ganske sliten og redusert etter gårsdagen. Vi blogges mer senere <3

KLAR FOR JULEBORD

 • 15.12.2017, 14:51

Annonse

Hei heii!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Drammen. Har bare 15 minutter på meg før jeg må ta bussen til jobb. Har virkelig fikset litt på alt denne uken. Nye bryn, bleket tennene (skal vise dere bilder senere) og i dag fikset neglene mine. Nå er jeg med andre ord veldig klar for julebord i morgen! Skal plukke opp ei venninne i morgen tidlig før vi begge tar turen til Sandefjord. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få oppdatert dere mens jeg er der, men jeg vet at jeg kommer til å være mye opptatt. Ellers ville jeg egentlig bare stikke innom bloggen for å vise dere bilder av de nye neglene mine. Jeg ELSKER dem <3

Uten blitz på siste og med blitz på første. Altså, hvor fine er dem ikke?? Jeg ville ha litt glitter og pynt siden det er sesongen for det nå. De ble helt perfekt! Martine er så flink! Jeg blir alltid like fornøyd. Om dere vil booke time kan dere sende en melding til 97640262!

TENK AT TIDEN HAR GÅTT SÅ FORT

 • 14.12.2017, 12:56

Hei dere!

I dag har jeg vært skikkelig produktiv føler jeg. Stod opp klokken 8, dro i stallen, red, dro hjem å dusjet og spiste frokost. Nå sitter jeg her før jeg skal inn til byen på Beauty House! Gleder meg til å vise dere hva jeg skal. Har ønsket å gjøre dette utrolig lenge!! Ellers er det en litt spesiell dag i dag også. Andreas og jeg har nemlig vært sammen i 2,5 år i dag. Shit tiden flyr avgårde. Jeg har prøvd å få fri fra jobb i dag, men det ser dårlig ut dessverre.. Det blir med andre ord ingen date. Noe jeg hadde håpet at jeg skulle få til. Fikk også en annen gladnyhet i går som jeg gleder meg til å fortelle dere. Kan si så mye som at noe vi begge har drømt om er i boks. Ææææh!

Jeg elsker deg <3

SLAY - BRYNA MINE FØR OG ETTER

 • 13.12.2017, 16:40

Jeg har ikke ord for hvor rå Elin er med bryn. Virkelig. De blir like perfekte hver gang. Kommer aldri til å bytte brynstylist med mindre jeg må. Elin er truly the best! Behandlingen er ikke sponset. Har gått til Elin i litt over 1 år nå og er like fornøyd hver gang. Altså, bare se på før og etter bilde.

Ble det ikke bra? Omg jeg elsker bryna mine når jeg har vært hos henne. Det er ingen jeg stoler mer på når det kommer til bryn. Elin holder til på Perfect Hair Frogner! Dere kan booke time HER!

Dere finner henne også på instagram @elinbrows og @elinsfxmakeup <3

I GÅR VAR DET GØY, I DAG VERKER KROPPEN

 • 13.12.2017, 10:36

Hei alle sammen!
Beklager at dere ikke hørte fra meg i går, men dagen gikk så fort. Jeg stod opp, hentet mamma og pappa, dro å shoppet litt, spiste middag og reiste rett i stallen etter det. Det har seg sånn at Anne-Sofie hadde ordnet så vi begge skulle ri på time i går. Jeg visste ikke helt hva vi skulle eller kom til å gjøre, men jeg hoppet igjen for første gang på 3 år! Med en hest jeg aldri har sittet på i tillegg. Det gikk overraskende veldig bra til at jeg ikke har gjort det på så lenge og var veldig veldig gøy. Jeg merker i dag at jeg ikke har ridd på en stund, for jeg er støl i ryggen, skuldrene, magen og hele beina, haha. Det er ingen tvil om at jeg har godt av å få trent litt igjen. Å ri er så mye morsommere enn å dra på et treningsstudio, synes jeg. Man merker ikke at man trener siden man har det så gøy samtidig. Jeg føler meg så utrolig heldig som får låne hesten til Anne-Sofie. Ikke bare det at det er en hest, men det er en veldig fin og god hest. Jeg er så takknemlig, tusen takk. Har ventet på å få muligheten til å kunne ri igjen helt siden jeg sluttet og endelig er den her. Humøret mitt blir bedre også. Største drømmen er selvfølgelig å ha en egen hest igjen, men dette er det nærmeste jeg kommer akkurat nå. 

Litt gøy at jeg alltid har ønsket meg en hvit hest også er hesten jeg får låne hvit. Yey! Hahaha. Er hun ikke skjønn?
Ellers skal jeg til Elin og fikse brynene mine i dag før jeg skal på jobb igjen. Vi blogges mer senere <3

UKEN SOM GIKK

 • 11.12.2017, 18:35

Ukens høydepunkt:
Ukens høyepunkt var uten vil julebordet på torsdag sammen med gode venner <3 Det var så koselig!

Ukens nedtur:
At bestefar havnet på sykehuset igjen og må operere..

Ukens opptur:
Her er det ikke vanskelig. Det er helt klart at jeg har fått muligheten til å ri litt igjen! Elsker å være i stallen. Føler meg så hjemme der.

Ukens tanke:
Ukens tanke må være at jeg snart må begynne å handle julegaver, haha. Jeg er alltid så sent ute med det. HVERT ÅR. Lærer søren meg aldri. Har også tenkt mye over hvor mange snille mennesker det faktisk finnes der ute. Blant annet dere som leser bloggen min. Jeg har fått så ekstremt mange hyggelige kommentarer, meldinger og snapper i det siste. Det gjør meg veldig glad <3 Tusen takk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens irritasjon:
At pakkene jeg har bestilt ikke har kommet enda.. Håper virkelig de kommer denne uken slik at jeg får kjolene mine til julebordet jeg skal på til helgen.

Ukens person:
Denne uken er det umulig å velge. Jeg har fått så mange hyggelige meldinger fra venner. Dere er alle fantastiske, virkelig <3 Setter så pris på å se hvor mange ekte og virkelig gode mennesker jeg har rundt meg for tiden. Jeg er så glad i dere!

Akkurat nå:
Jeg kom hjem fra stallen for ikke så altfor lenge siden og bestilte med meg sushi på veien. Akkurat nå og resten av kvelden går til å bare slappe av med Outlander på skjermen. Har blitt helt avhengig. Startet forrige uke og er snart halvveis i sesong 2 allerede. Etter å ha hørt så ekstremt mye om serien i det siste måtte jeg bare se selv. Anbefales!

Fine Athena <3
Jeg skal faktisk tilbake i stallen allerede i morgen. Setter veldig pris på at Anne-Sofie lar meg låne hesten hennes! Det er så deilig å være tilbake og få den følelsen av å koble fullstendig av. Alle tankene mine forsvinner når jeg rir. Det er så godt å bare ha det gøy og ikke tenke på alt annet i noen timer. Jeg håper virkelig det blir så jeg er oftere i stallen fremover. Savner det virkelig altfor mye.

EN SKIKKELIG UBEHAGELIG OPPLEVELSE

 • 11.12.2017, 11:40

Okei, nå skal jeg fortelle dere noe skikkelig rart og ubehagelig som skjedde i natt. Klokken fire våknet jeg av at jeg hørte noen gikk ute på terrassen min. Først hørte jeg personen gå opp selve trappa én gang. Han gikk rundt på terrassen, før han gikk ned trappa igjen. Etter jeg hørte han gå i trappa andre gangen, reiste jeg meg opp for å se ut av vinduet. Jeg reiste meg i det han gikk ned trappa igjen. Det eneste jeg så var en mann som hoppet inn i en hvit varebil utenfor hos meg og kjørte. Jeg trodde først han hadde reist, så jeg la meg. Etter litt hørte jeg noen kjøre utenfor igjen, og da så jeg den samme varebilen kjøre ned bakken ved siden av der jeg bor. 

Jeg reiste meg opp av sengen og gikk ut for å se om han hadde tatt noe fra terrassen min eller lagt igjen noe. Alt så normalt ut. Det var skikkelig ubehagelig og jeg ble faktisk veldig redd. Også klokken 4 på natten?? Veldig spesielt hele greia. Han hadde i hvert fall ikke tatt noe av det jeg har utenfor. Fotsporene hans var mest rundt døren min. Vet ikke om han prøvde å ta i døren og åpne den, for når den er låst (noe den var), så går det ikke å ta i håndtaket. Jeg ville derfor ikke hørt om han prøvde å ta i det. Skikkelig ubehagelig at jeg hverken vet hvem det var, hva han ville eller hva han eventuelt har gjort. Jeg prøvde å se skiltnummeret på bilen, men klarte det ikke i mørket på den avstanden.. Om det er noen av dere som har en god forklaring på dette her, tell me. På forhånd takk. Jeg har virkelig ikke peiling på hva det kan ha vært. Det stod ingenting på selve bilen heller. Det var bare en helt hvit, vanlig, varebil. Skikkelig ubehagelig og skummelt.

Ellers skal jeg spise frokost nå. Jeg skal nemlig reise i stallen om ikke så veldig lenge. Skal bare ri på tur i dag, noe som er helt greit med tanke på at jeg ikke har ridd på flere uker. Heldigvis skal jeg ri sammen med ei venninne. Det er ganske kjedelig å ri på tur alene, haha. Vi blogges mer senere <3

JEG ÅPNER MEG FOR DERE

 • 10.12.2017, 18:00

Det å åpne meg for dere lesere på bloggen har jeg aldri vært flink til. Jeg synes det er vanskelig å snakke om alle følelsene mine. Rett og slett fordi jeg ikke alltid klarer å sette ord på hva jeg føler. Samtidig er det veldig skummelt. Det å skulle dele noe personlig med så mange andre. Før blogget jeg bare om hverdagslige ting og om livet mitt generelt. Jeg har aldri fortalt dere om MEG. Hvordan jeg har det. Dette vil jeg endre denne gangen. Selv setter jeg pris på å lese bloggene til andre som åpner seg om følelser og livet sitt. Man føler seg plutselig ikke så alene lenger. Det å vite at mange andre har gått gjennom en del av de samme tingene eller følt de samme følelsene. Hodet mitt har vært et evig kaos i flere år nå. Jeg prøver fortsatt å sortere alt. Det er så mye.

Det hele startet vel så tidlig som på barneskolen. Jeg har alltid sagt til folk at jeg har gått på fire forskjellige barneskoler fordi vi har flyttet så mye. Flyttet det har vi, mye. Grunnen til det er at jeg ble utestengt og mobbet på barneskolen. Jeg prøvde å flykte til en ny skole, men det dukket alltid opp noe nytt. Var det meg det var noe galt med? Alle andre hadde det jo så fint sammen virket det som. Sannheten er at veldig mange barn og unge er rett og slett bare slemme. Eller usikre selv og derfor drar ned andre for å føle seg bedre selv. Tidligere var jeg ekstremt sjenert og usikker på meg selv. Sjenert er jeg fortsatt i mange sosiale sammenhenger, men det henger vel sammen med frykten for å ikke bli likt eller at jeg skal si noe "dumt". Ting ble bedre på ungdomsskolen. Videregående ble det vanskelig igjen. Jeg flyttet til Sandefjord, en helt ny by hvor jeg ikke kjente noen. Alle hadde sine "gjenger" fra ungdomsskolen og der kom jeg, alene. Jentene ville ikke "godta" meg virket det som. De hadde aldri snakket med meg og visste ingenting om meg. Allikevel fikk jeg de styggeste blikkene og ingen hilste på meg når guttene jeg ble venn med inviterte meg på vors og fester. Jeg hadde nesten bare guttevenner. Så jeg flyttet hjem til Hamar igjen.

Jeg har fått mange usikkerheter på grunn av hva folk har sagt. Når jeg var yngre var det noen som sa til meg "herregud så blek du er" første dagen med shorts en sommer. Etter det turte jeg ikke gå med shorts. Jeg gikk alltid med bukse, uansett hvor varmt det var. Folk har kommentert latteren min og på grunn av det turte jeg ikke le mer. Jeg ble enda mer innesluttet og sjenert. Jeg turte ikke le og smile på samme måte lenger. De siste årene har jeg prøvd å grave frem latteren min, men det er vanskelig. Folk har kommentert arrene mine i ansiktet som jeg har fra jeg hadde vannkopper som liten. Disse er fortsatt en ekstremt stor usikkerhet hos meg og jeg poster aldri bilder hvor disse synes godt - da må jeg redigere dem bort.. Folk har kommentert smilehullene mine. Disse la jeg aldri merke til når jeg var mindre, men etter en kommentar om det har jeg latt være å smile på bilder. Jeg er også redd for å smile til vanlig, det er kanskje derfor folk kan oppfatte meg som sur/bitch om de ikke kjenner meg. Det er bare usikkerheten min. Jeg hadde alltid små pupper før. Det var noe jeg alltid ønsket å gjøre noe med når jeg ble gammel nok. Etter noen jenter kommenterte i en gymtime "herregud du har jo ikke pupper" ble jeg enda mer sikker på at silikon, det skulle jeg ha. Jeg turte aldri å trene i sportsbh lenger uten å ha en vanlig bh under. Jeg gikk alltid med store gensere for å skjule de små puppene. Så var det fregnene mine.. Prøvde jeg å gå uten sminke fikk jeg kommentarer på dem også. Det var ikke kommentarer som "så søte og fine fregner du har", men mer "shit så mye fregner du har!" på en spydig måte. Dermed begynte jeg å bruke enda mer sminke. Jeg gjorde alt for å dekke disse forferdelige fregnene mine. Så var det hårfargen min.. Det måtte jo være noe med den også. Min naturlige hårfarge er brun med masse striper i. Om sommeren blir den bleket av solen og kan få et hint av kastanjefarge i seg, mens om vinteren er den mer mørkebrun. På slutten av barneskolen var det noen som sa "du er jo ginger du". Enda en usikkerhet ble det hos meg.. 

Jeg farget håret mitt, begynte med selvbruning, mer sminke og når jeg var 18 år gammel tok jeg endelig silikon. Hjalp alt dette? Nei.. Jeg virket kanskje mer fornøyd utad, men usikkerheten var og er der fortsatt. Om vannkopparrene var og er et problem, skal jeg love dere at disse arrene er mye verre. De sitter så dypt og jeg sliter fortsatt mye psykisk på grunn av alt. Jeg har ofte fått høre "du er jo skikkelig hyggelig! før jeg snakket med deg trodde jeg du var en bitch". Rett og slett fordi jeg ser sur ut på grunn av usikkerheten min. Det jeg trygt kan si er at alt blir så mye bedre når man er ferdig med skolen! Man slipper unna det konstante presset. Helt ærlig dere, etter videregående snur alt på hodet. De som var de mest populære og "kuleste" på skolen er de som får den største nedturen etterpå! Du kan endelig starte ditt eget liv og si farvel til alle som gjorde livet ditt et rent helvette. Du trenger aldri å se dem igjen. Hvem skal de være bedre enn nå? Mange spør meg om jeg har tenkt til å studere snart. Sannheten er at jeg fortsatt er redd for å gå tilbake til det med skole. Jeg ble syk nesten hele videregående på grunn av alt det psykiske. Jeg er redd for at det skal skje igjen. Nå med det første er ikke skole noe for meg. Jeg har funnet meg selv mer de siste årene og blitt mer sikker på meg selv. Nå tør jeg å gå uten sminke, til og med på jobb hvor jeg ser flere 100 mennesker iløpet av en dag. Jeg har fortsatt en lang vei å gå, men jeg tar en dag av gangen. 

"There is always hope"
- Nå skjønner dere kanskje mer hvorfor jeg har akkurat denne teksten -

Det er viktig å aldri dømme noen ut ifra hva man ser. Et bilde på instagram eller snapchat, eller noen sekunders video sier ingenting om hvordan en person har og føler det. Det kan ofte være de som virker som de lever det "perfekte" liv og er lykkelig, som har det mest vanskelig. Ofte prøver man å skjule all smerten for alle andre. Det er også veldig gøy hvordan mennesker som behandlet meg elendig og kanskje til og med var slem mot meg før, søker kontakt med meg nå og er superhyggelig om jeg møter på dem. Jeg smiler og er hyggelig tilbake for jeg har ingen planer om å synke like lavt, men jeg kommer aldri til å tilgi dem. 

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN DEL 2

 • 10.12.2017, 11:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hahaha, fikse litt på hår man har hengende i leppestiften

Hva er det jeg prøver på her?? HAHA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha jeg har mange uheldige bilder fra denne "shooten" ser jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

It just never ends... hahaha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAHAHA, jeg dør av dette bildet. Cecilia kom tilfeldigvis borti kameraet, noe som gjorde at jeg fikk et sterkt orange lys midt i ansiktet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ta bort litt melkeskum fra leppa, haha. Fine selvbruningshender også ser jeg HAHA

Når jeg skal ta selfies mens Andreas ser på, hahaha

Oooog når Andreas er fotograf, haha, herregud

Tror dette er det verste "bildene som ikke kom på bloggen" innlegget hittil. Som dere ser må det noen bilder til av meg for å få noe bra, haha. Jeg har en tendens til å være veldig urolig når folk tar bilder av meg og snakke sykt mye. Skjønner ikke hvorfor vi bloggere poster innlegg som dette. Det er nesten litt tortur vettu, men så er det jo litt gøy også. 

Ellers skal jeg snart begynne å ordne meg. I går var første dagen min tilbake på jobb. Det var ganske tungt å ha en lørdag som første dag, men jeg overlevde. Nå er jeg heldigvis litt "back on track" føler jeg. Mangler bare å få prøveresultatene mine fra legebesøket på onsdag. Håper jeg får de i starten av neste uke for jeg vil virkelig vite hva de har funnet ut. Jeg sitter også å tenker på om jeg skal publisere et veldig personlig innlegg jeg har skrevet senere i dag. Det har ligget i arkivet mitt i noen uker nå. Føler jeg begynner å bli klar for å trykke på "publiser" knappen. Vi får se.

Vi blogges <3

UKENS SPØRSMÅL DEL 3

 • 09.12.2017, 10:57

Jeg har glemt litt bort ukens spørsmål ser jeg, men skal prøve å bli flinkere fra nå. Har begynt å notere ned når dere spør om ting her på bloggen eller snapchat, slik at jeg ikke skal miste oversikten. Her er i hvert fall del 3 av ukens spørsmål fra jeg startet opp bloggen igjen :-)

Kan du begynne å "vlogge" mer på snap?
- Jeg har tenkt tanken på å kanskje starte med youtubevideoer i ny og ned. Har allerede noen planer for en del videoer, jeg må bare få tid først. Vil tippe det kommer på nyåret eventuelt. Om jeg kommer til å "vlogge" mer på snapchat vet jeg ikke enda. Det kommer vel kanskje mer etter hvert det også.

Hvordan blir man Saxegaard modell? Og hva tjener du på det?
- Nicolai kontaktet meg først på instagram. Vi avtalte shoot sammen og etter det spurte han om jeg ville bli "Saxegaard modell". Så sa jeg ja. Tjener ingenting på det, i hvert fall ikke foreløpig. Man får gratis shoot og fine bilder.

Dette er et av de første bildene vi tok sammen og mitt absolutt favorittbilde. 

Foto: Saxegaard Photography

Hva heter sangen på mystory?
- Det er helt sykt mange som spurte om dette etter jeg postet en video. Sangen i videoen er Tim Gunter med First Breath.

Hvordan får du glitter på bilder/filmer på instagram og snapchat?
- Dette skrev jeg om HER. Appen heter KiraKira+.

Hvor er toppen fra?<3 elsket den
- Tusen takk <3 Er veldig glad i den selv. Genseren er fra Bik Bok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva jobber du med/som?
- På heltid jobber jeg som servitør.

Kan du vise bilder av hvordan huset ser ut?
- Jeg kommer til å vise dere bilder den dagen vi flytter inn i drømmehuset <3

Skal Andreas betale hele huset eller hjelper du til? Det er jo en veeldig stor sum! Glad på deres vegne i alle fall <3
- Huset betaler og eier Andreas. Vi kommer nok ikke til å kjøpe og eie et hus sammen før vi er eldre. Ja, det er en veldig stor sum, men han har jobbet hardt og mye for å få muligheten til å kunne kjøpe noe sånt! Jeg er så utrolig stolt av han og det han har fått til! Han inspirerer meg veldig til å gjøre det samme. Tusen takk, det er hyggelig å høre <3

Hvor er kjolen fra?
- Kjøpte kjolen på Nelly for cirka et år siden. Ser faktisk at de har den inne igjen i år også! Link HER.

Hvor lenge varer den rabattkoden på Daniel Wellington klokkene?
- Rabattkoden "inemm" som gir deg 15% rabatt er gyldig til 15. desember.

Fikk Andreas huset han la inn bud på?
- Nei, det huset la han mest inn bud på for moro skyld. Han regnet med de ikke kom til å godta det budet da huset lå ute til veldig mye mer. Vi ser derimot på et annet hus som er veldig aktuelt. Håper bare alle parter blir enig! Det skulle vise seg å ikke være så enkelt, haha.

Hva liker du mest med Andreas?
- At han er ekstremt snill og morsom <3 Det er det jeg liker mest. Han sjarmerer meg veldig.

Hvilken foundation brukr du siden du alltid har flawless sminke?
- Tusen takk <3 Jeg varierer foundation helt ekstremt. I det siste har jeg mest brukt Loreal True Match. På julebordet brukte jeg Diorskin Forever. I blant bruker jeg MAC sine og noen ganger Urban Decay. Jeg har et tonn av foundation hjemme og bruker litt hva jeg føler for, haha. Kan lage et innlegg med mine favoritter og hva jeg liker best med de forskjellige. 

GÅRSDAGENS ANTREKK

 • 08.12.2017, 19:45

Ett liiiite bildedryss av gårsdagens antrekk. Sånn går det når jeg skal ta bilder sammen med Andreas. Ble minst 20 bilder med dobbelthake hvor jeg ler. Han skal alltid få meg til å le så mye på bildene. Ser jo helt grusomt ut.. Ble veldig glad av disse bildene da. Han får meg til å smile og le <3

ÅRETS FØRSTE..

 • 08.12.2017, 16:15

Bby <3

Se på dem da. Så fine <3

Fineste Therese og Sofie <3

 Cassie gull <3

Takk til Sofie for bildene. Amatør-meg klarte selvfølgelig glemme kameraet i går i all hast. Heldigvis var jeg ikke eneste bloggeren rundt bordet, haha.

I går var det duket for årets første julebord! Alle som skulle bli med fikk dessverre ikke kommet, men vi ble en kjempehyggelig gjeng uansett. Julebord med nachos, pasta, burgere og pizza, haha. Det var faktisk bare Øyvind og Mathias som spiste julemat. Litt skuffende kanskje, men det var mye annet som fristet mer for oss andre rett og slett. Er også veldig stolt over at alle drakk brus og vann! Det var faktisk skikkelig deilig å ha et julebord uten alkohol. Føler det har blitt en slags "tradisjon" eller "must" blant vennegjenger nå. Det gjorde det også veldig mye deiligere å våkne i dag tidlig! Alt i alt en skikkelig hyggelig kveld. Koser meg alltid masse med alle disse menneskene.

Ellers skulle jeg egentlig endelig tilbake på jobb i dag. Hadde gledet meg masse til å være tilbake, for jeg har kjedet meg så ekstremt mye den siste uken. Sånn ble det ikke.. Rundt klokken halv ett våknet jeg til en melding fra pappa om at bestefar er på sykehuset igjen. Han er veldig dårlig nå og må operere, så derfor er jeg hjemme nå istedenfor. I morgen skal jeg tilbake til Oslo.

Vi skal reise nå. Vi blogges senere <3 

 

MIN STØRSTE SKREKK

 • 06.12.2017, 17:04

Hei dere!

I dag var en helt grusom dag for min del. Jeg hadde legetime igjen, noe som er skummelt nok i seg selv, men denne gangen måtte jeg ta blodprøver i tillegg. Det har jeg ikke gjort på flere år på grunn av sprøyteskrekken min. Nå var det bare å krype til korset, for å gå rundt å være utmattet og dårlig hele tiden, det orker jeg ikke lenger. Jeg håper egentlig prøvene ikke er normale, slik at det er noe vi kan gjøre noe med, om dere skjønner. Det verste er vel at de sier at ingen ting er galt, at prøvene er helt normale og jeg bare må fortsette å gå rundt sånn her. Noe må det jo være. Det er ikke normalt å være slik jeg er, hele tiden. Jeg skal også videre til spesialist om ikke så lenge. Venter bare på å få innkalling i posten. Jeg er litt redd, samtidig som jeg er glad for at jeg endelig, etter så mange år, tør å ta tak. Nå krysser jeg alt som krysses kan for at jeg får gjort noe og kan være bedre fremover. 

Oppi det hele testet de meg for astma også. Siden jeg ofte får lungebetennelse og sliter mye med hoste. Vet ikke om jeg skal le eller gråte over at jeg blåste like elendig både før og etter astmamedisinen. Jeg klarte på det meste bare blåse 60% av hva jeg burde klart i min alder. Flaut. Vanskelig å si om det er teknikken min som er problemet eller om jeg bare har elendig pust. Trener jo aldri heller, men det henger igjen sammen med at jeg er syk så ofte og ikke har energi til å gjøre det. Å trene med influensa eller lungebetennelse er ikke akkurat optimalt...

Nå har jeg i hvert fall endelig turt å gjøre det her! Er veldig stolt over meg selv og sitter med en slags "vinnerfølelse" i kroppen. Leger og sprøyter har alltid vært min største skrekk. (også er Grey's Anatomy favorittserien min, haha, oh the irony)... Kom med den lange lista med lapper når jeg skulle inn for å ta prøver. Har sjekket det som sjekkes kan tror jeg. Er veldig spent på resultatene. Får alle svarene innen en uke, så nå er det bare å vente.

"DET ER SÅ ÅPENBART HVA DU ER UTE ETTER"

 • 06.12.2017, 12:48

Ja, etter gårsdagens bilder på snapchat rant det inn en hel del meldinger. Både på facebook, telefonen og snapchat. For det meste var det positivt, som "så sykt gøy!" eller "shit så kult, haha digger forholdet deres" - "Andreas er så lættis!". Samt meldinger fra venner som ville se bilder og ønsket oss lykke til. Meeen, det var ikke alle meldingene som var like positive. Igjen, som før, rant det inn ting som "Latterlig å brife med penger på den måten. Det er så åpenbart hva du er ute etter. Skjønner ikke at Andreas ikke ser det selv." Jeg velger å la dere få tro hva dere vil, for uansett hva jeg sier her, så vil mange mene sitt. Andreas og jeg vet hvordan forholdet vårt er og det er det viktigste. En ting er sikkert og det er at om jeg var en slik jente ville Andreas aldri blitt sammen med meg. Nå har vi vært sammen i snart 2,5 år og så smart som den fyren er, så hadde han gjennomskuet det allerede på første date om tanken min var noe sånt. Når jeg møtte han hadde jeg ingen aning om hva slags inntekter han hadde engang. Jeg kunne aldri "utnyttet" et menneske på den måten heller. Det skal også sies at de skikkelig store inntektene kom først en stund etter vi hadde blitt kjærester. Vi har ikke felles økonomi, det vil vi nok heller aldri ha, med mindre det kommer barn inn i bildet en dag. Jeg jobber fulltid og betaler alt selv. Om jeg skriver det svart på hvitt så vil fortsatt noen mene sitt. Som sagt, dere skal få tro det dere vil :-)

Her er bildene fra snapchat, igjen, bare for å "brife" litt mer ;)

DETTE ØNSKER JEG MEG TIL JUL

 • 05.12.2017, 18:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvert år pleier jeg godt å vite hva jeg ønsker meg. I år har vært annerledes. Jeg vet det er ting som står på ønskelisten, men det er for det meste altfor dyre ting. Ting jeg må spare til selv og kjøpe når jeg kan. Etter jeg tok disse bildene sammen med Cecilia, med kameraet hennes, visste jeg hva jeg virkelig ønsker meg. Olympus Pen kamera! Jeg trenger nytt kamera og dette er perfekt. Ikke er det for stort, slik at man enkelt kan ta det med seg. Samtidig tar det veldig bra bilder og man kan laste rett over til mobilen. Midt i blinken! Om det ikke ligger under treet i år så er det ingen tvil om at jeg en dag kjøper det uansett.

MIN FØRSTE GANG..

 • 04.12.2017, 11:36

Hei dere!

Tid for nytt innlegg. I dag tenkte jeg å gjøre noe jeg aldri har gjort før. Mener å ha lest et slikt innlegg på bloggen til Sofie tidligere, om jeg ikke tar feil. Tanken falt meg egentlig veldig tilfeldig inn og i det jeg tenkte det så kom jeg på at jeg hadde lest noe liknende eller likt før. Synes i hvert fall det virket som en litt "morsom" greie. Måtte søke og sjekke litt.. Jeg hadde rett når jeg husket at jeg hadde lest det på Sofie sin blogg tidligere! Stjal litt inspirasjon derfra. Håper det går bra, Sofie <3 Mehe.

MENSEN
Jeg fikk mensen veldig sent. Husker venninner var litt sånn "hæ har du ikke mensen?". Utrolig nok stresset jeg ikke over det og var egentlig bare glad jeg ikke hadde fått det enda, for det virket så stress. Der tok jeg ikke feil heller, for jeg skulle gjerne aldri fått det. Slik ble det vel og merke ikke. Når jeg var rundt 15-16 år fikk jeg det. De fleste venninnene mine fikk det når de var 12-13 år, så for meg var dette sent. Jeg fikk det heldigvis mens jeg var hjemme. Litt glad jeg fikk det senere enn alle andre også. Jeg visste litt mer om det og var mer "klar" kanskje?

SNUS/RØYK
Røyk har jeg aldri prøvd før, faktisk. Ingen planer om å prøve det heller. Takler ikke lukten. Snus derimot, det prøvde jeg for første gang på en fest i Sandefjord med en venninne. Jeg hadde bestemt meg for at nei, det skulle jeg ALDRI prøve, men sånn ble det.. Det ble den ene gangen og så gikk det lang tid før jeg prøvde igjen. Etter hvert ble det noe jeg gjorde på fest. Jeg har aldri vært avhengig og har alltid fint klart meg uten, heldigvis. Allikevel har jeg dessverre perioder hvor jeg snuser både til vanlig og på fest. Det må jeg slutte med. Ikke sunt.

DYR
Vi hadde to hunder når jeg ble født, men mitt første "egne" dyr/kjæledyr var et hamster. Han ble aldri tam vel og merke og bet som bare rakkern. Han var veldig søt da. Bestemor fikk ha han det siste året han levde faktisk! Noe hun syntes var veldig hyggelig. Skulle ikke tro det først, men hun ble glad i han. En av de første hundene vi hadde og den jeg husker og savner mest er Bronco. Jeg kunne gitt så mye for å få han tilbake. Han var virkelig verdens beste. Snillere hund skal man lete lenge etter. Når han bare ser rart på en liten Ine som stapper en solo is i rumpa hans, ja, da sier det litt om hvor tollerant han var. Du leste riktig, jeg stappet en IS i rumpa hans. Hvem gjør sånt?? Jeg var liten og skjønte ikke bedre. Stakkars. Han sov i sengen med meg hele dagen og nektet å bli med ut hvis jeg var syk. Begynner å gråte her jeg sitter og skriver om han. Han betydde hele verden for meg.

Dagen han døde var en av de verste dagene i livet mitt. Jeg husker det så godt. Pappa hentet meg på skolen, superstresset og helt grønn i ansiktet av gress. Jeg spurte flere ganger "Hva har skjedd?". For at noe hadde skjedd, det skjønte jeg. Først ville han ikke si det, han sa vi skulle ta det når vi kom hjem. Jeg sluttet ikke å mase. Jeg ville ha svar med en eneste gang. Til slutt sa han trist "Bronco er død". Hjertet mitt stoppet i noen sekunder og jeg frøs til helt. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Det kunne jo ikke være sant. Vi parkerte utenfor huset, og der lå han på en blå presenning. Jeg har aldri grått så mye og vært så knust før. Det som hadde skjedd var at pappa hadde vært ute og gått tur. Plutselig bare falt hunden i bakken. Pappa begynte med en gang å gi han munn til munn. Mannen i huset rett over gata der det skjedde var veterinær (hvor tilfeldig er ikke det). Han kom løpende ut og ville hjelpe, men det var for sent. Pappa fikk litt liv i han. Det eneste Bronco klarte var å se på han og lage en liten lyd før han var helt borte. Jeg får så vondt i hjertet når jeg skriver det her. Jeg nektet å kremere han, for han skulle begraves hos oss. Så Bronco, han ligger begravd i hagen utenfor et hus vi bodde i før. 

Her feiret vi 17. mai sammen <3 Bronco <3 Han var av rasen Dobermann, for de som skulle lure på det. Vi importerte han fra Australia.

KRÆSJET BILEN MIN
Jeg har heldigvis bare kræsjet en gang og det håper jeg var første og siste. Det var ikke min feil, bare så det er sagt. Det var på vinteren, rett før nyttårsaften for noen år siden. Jeg skulle hjem etter jeg hadde handlet alkohol og litt diverse til feiringen. På veien skulle jeg stoppe for en fotgjenger. I det jeg stopper, før jeg vet ordet av det, kjenner jeg hele bilen hoppe fremover. Det var altså noen bak meg som ikke var like observant. Han fulgte nok ikke med på veien, for før jeg bremset var det ingen bak meg, så han må ha kommet ganske fort fra lyskrysset bak og ikke fulgt med helt. Oppi det hele jobbet fotgjengeren som skulle over veien i forsikringsselskap, så skylda, ja den fikk uten tvil han bak meg. Dermed var jeg uten bil ganske lenge. På dette tidspunktet hadde jeg kun lappen på automat. Leiebilen jeg fikk var selvfølgelig manuell - sykt irriterende. Det endte med at jeg da øvelseskjørte denne i noen uker og tok sjansen på oppkjøring. Det ble lappen på manuell ut av det hele også, så noe positivt fikk jeg ut av det!

Mannen som kjørte på meg når jeg gikk ut av bilen bare "JEG PRØVDE SVINGE UNNA!"
Det eneste som kom ut av munnen min der og da var "Det funket jævlig dårlig, for du traff"

Disse bildene ble tatt på bensinstasjonen rett etter vi kræsjet.

Leiebilen jeg hadde var en mini cooper! Fikk litt lyst på sånn bil etter å ha leid. Så søte og gode å kjøre.

Men jeg vil ikke bytte ut bebien min før jeg må </3. Dette bildet ble tatt dagen jeg hentet bilen igjen. Jeg var så glad for å se den at jeg løp bortover isen i full fart. Det endte med at jeg trynet, selvfølgelig... midt i en svær vanndam.. MED LYS BUKSE.

FLYTTET ALENE
Jeg flyttet alene rett etter videregående. Faktisk før videregående var ferdig, flyttet jeg til Sandefjord. Jeg var så lei av skolen og ville bare bort fra alt. Dermed begynte jeg å jobbe på Stall Bergan og bodde der i noen måneder før jeg ble sammen med Andreas og flyttet til Bærum sammen med han. Det å bo sammen på et "internat" med mange andre var helt greit. Vi hadde det hyggelig, men rommene var små og det var ikke det beste stedet å bo. Siden jeg jobbet der funket det bra. Da var det enklere. Nå kunne jeg aldri gjort det. Etter å ha bodd i leilighet alene/med Andreas hadde det vært helt grusomt å bo på den måten igjen. Jeg synes det er hyggelig å bo der når jeg er på besøk og rir litt da, det synes jeg.

Eneste bildet jeg fant fra rommet mitt i Sandefjord.

BARNESKOLE KJÆRESTE
Alle har vel hatt det useriøse barneskole-forholdet, regner jeg med. Hvor man blir sammen over melding og slår opp på samme måte. Jeg husker jeg var ganske grusom. Jeg fikk en gutt som likte meg til å spørre meg om å bli sammen. Han var nemlig veldig usikker på å spørre meg, så han spurte en venninne av meg om det var lurt. Jeg ba henne fortelle han at han bare skulle spørre, for så å avslå han. Hvor slemt? Vi var sammen en liten stund til slutt da, haha. For et forferdelig menneske, hæ. Dette skjedde heldigvis bare en gang. Jeg hadde flere barneskole kjærester, men tror ikke jeg kysset noen av dem. Kjærester <3

DATE
Åh gud, første daten min husker jeg godt. Det gikk IKKE bra. Det var når jeg var 15 år gammel. Første daten med det som senere skulle vise seg og være min første kjæreste. Jeg besøkte han hos en kompis av han. Dere skulle bare sett og visst hvor sjenert jeg var. Jeg sa så og si ingenting, var superstressa og nervøs hele kvelden. De ba meg skrive navnet mitt på en lapp husker jeg og jeg turte ikke. Dere leste rett, jeg turte ikke skrive navnet mitt på en lapp. Så usikker og sjenert var jeg. Vi fikk heldigvis til flere og bedre dater etter hvert og ble til slutt kjærester. Dette var min første "ordentlige" kjæreste.

OPERASJON
Første gangen jeg opererte var jeg liten. Jeg hadde vært på besøk hos bestemor og lekt med mynter. Som alle andre barn skulle jeg putte alt jeg fant i munnen og det endte med at jeg svelget en mynt. Den satte seg fast i luftrøret mitt og jeg fikk problemer med å puste. Heldigvis hadde jeg svelget en mynt med hull i midten, jeg tror det var en enkroning om jeg ikke husker feil. Bestemor fikk panikk stakkars, men til slutt var jeg på sykehuset og det hele endte bra.

PÅ EN SCENE
Første gangen på en scene, bortsett fra skoleforestillinger som liten foran foreldrene, var på ungdomsskolen. Jeg spilte uteligger og danset, haha. Uteliggere med skjult dansetalent, wehå. Ellers var min første gang på en scene, sånn skikkelig scene, rettere sagt var det faktisk Sentrum Scene foran 1750 mennesker. Det var absolutt ikke planlagt. Andreas hadde konsert og plutselig hører jeg han si "babe kan du komme opp hit?". Da var det bare å styrte litt alkohol og kaste seg ut i det. I det jeg stod der og han ga meg en mikrofon, noe som gjorde meg enda mer nervøs - jeg kan ikke synge.. tenkte jeg "søren heller, bare gå all in". Tror jeg imponerte både Andreas og meg selv når jeg sang for full hals og løp rundt på scenen, haha. Alle i publikum var fulle uansett, så håper ingen husker så mye av det, haha. Oppi det hele var jeg nemlig forkjølet <3

KJØPE HUS?

 • 03.12.2017, 20:37

Hei alle sammen!

Det skjer så mye om dagen, selv om jeg føler jeg ikke gjør noe. I en god stund nå, eller veldig lenge, har Andreas og jeg sett på hus. Tanken frister mer og mer for oss begge, spesielt med tanke på at Andreas da kan ha mulighet til å ha studio hjemme. (Det å ha studio i leilighet har vi prøvd, og naboene blir ikke veldig glad, haha) Vi har vært på en del visninger og sett mange fine. Allikevel er det så mye å tenke på. Man vil jo finne det "perfekte" hjemmet. Vi vil ha det moderne og fint, men samtidig hjemmekoselig. Det er ikke enkelt å finne ett som har "alt". Alt vi ser etter innvendig og utvendig samtidig som at beliggenheten er rett. Prisen stiger selvfølgelig når man kommer mer sentralt også, så det er mange faktorer som spiller inn. En ting er i hvert fall sikkert og det er at selve huset må være ganske nytt og strøkent. At det ikke skal være noe arbeid med det (feks ikke for mye hage) eller oppussing. Så travelt som livet til Andreas er, så kan vi ikke ha det hengende over oss i tillegg. Det er veldig deilig å finne noe man bare kan flytte rett inn i. Alltid når man ser på et hus føler jeg man finner noe som er "feil". Enten er det noe som må gjøres innvendig eller utvendig, eller så er beliggenheten dårlig. Gud så vanskelig! 

Men, det kan være vi har funnet "drømmehuset" nå. Vi får se. Nå må vi bare gå gjennom alle fordeler og ulemper for å være 100% sikre. Det å kjøpe et hus er jo et ganske stort steg. Samtidig er det så spennende og gøy også! Nå håper jeg bare vi finner noe snart. At det kanskje blir dette jeg snakker om, for jeg blir mer og mer gira. Tror virkelig det å flytte inn i et hus kan passe oss perfekt. Mer plass, det å kunne jobbe hjemme og ikke ha naboer vegg i vegg. Når det skjer så får dere garantert høre om det. Hadde aldri trodd det var sant om noen sa til meg for 2-3 år siden at når du er 21 år gammel Ine, ja da flytter du inn i et stort hus sammen med kjæresten din.

INE TIPSER

 • 02.12.2017, 16:43

Hei alle sammen 

I dag tenkte jeg å gjøre noe nytt. Nemlig et "Ine tipser" innlegg. Om dette faller i smak kan det godt være det blir en fast greie jeg kommer med iblant, men vi får se. Dere kan selvfølgelig legge igjen en kommentar om det er noe dere vil jeg skal tipse om. I dette innlegget tenkte jeg å komme med serietips. 

DRAMA / KJÆRLIGHET

The Carrie Diaries - Denne serien er det en stund siden jeg har sett og jeg vet jeg ikke har sett alt, men jeg husker jeg var helt frelst på et tidspunkt. Så begynte jeg å se på noe nytt når det ikke hadde kommet flere episoder enda og "glemte" den litt. Det er absolutt en serie jeg skal se på nytt og fullføre!

Kort fortalt: Det handler om en ung Carrie Bradshaw fra Sex and the City. Drama og kjærlighet på videregående.

Hart of Dixie - Denne kom jeg helt tilfeldig over når jeg ikke fant noe nytt å se. Så alle sesongene på noen uker! Veldig morsom og søt serie ♡

Kort fortalt: En lege som flytter fra storbyen New York til et lite sted som heter Bluebell for å jobbe der. Når hun kommer frem finner hun ut at mannen som tok henne inn på klinikken sin, er død. Hun ender opp med å ta over klinikken som hun senere finner ut at tilhørte faren (altså mannen som døde som hun ikke visste hvem var). Masse drama og kjærlighet.

Grey's Anatomy - Okei dere. Dette her er en av mine favorittserier, eller, det er min favorittserie. Jeg har sett alle sesongene, ikke bare en gang. Klarer knapt vente til hele siste sesongen er ute så jeg endelig kan se. Serien er så bra at jeg må tvinge meg selv å vente til en hel sesong er ute. Klarer ikke se bare én episode i uken. Var litt skeptisk til denne når jeg startet for trodde det var en skikkelig "mamma-serie" om dere skjønner? Denne serien har alt. Spenning, drama, kjærlighet og humor. Love love love ♡

Kort fortalt: Umulig å gjøre 14 sesonger kort fortalt, men de fleste vet vel sånn cirka hva det handler om. Leger og sykehus. Man får se så mange syke ting. Dere bare må se. Altfor bra.

Nashville - Det er ikke lenge siden jeg så siste episode av det som ligger ute av denne serien. Jeg var først veldig skeptisk, siden det handler country, noe som ikke er helt i min gate, heh. Jeg tok altså feil, for serien fikk meg helt hekta. Det skjer masse drama, fly- og bilulykker, alkoholproblemer, ja, alt mulig.

Kort fortalt: Det handler om en countrystjerne som nå skal være oppvarming for en yngre jente som begynner å komme frem i lyset og bli stor. Man får innsikt i hvordan det er i musikkbransjen (selv om alt kanskje ikke stemmer til punkt og prikke). Ulykker, konserter, familiedrama. 

SPENNING

Nikita - Veldig, veldig bra serie. Har sett den et par ganger. Kom veldig tilfeldig over denne også, men ble låst foran skjermen med engang.

Kort fortalt: En snikmorder (ei dame, noter) kommer tilbake for å ta ned den hemmelige organisasjonen som trente henne. Hun er så sykt badass, elsker det.

Prison Break - Altså, duh. Har du ikke sett Prison Break, ja da har du virkelig gått glipp av noe. Når min kjære mor og far til og med ble så hektet at de så 8 episoder om dagen, da sier det seg selv. For de ser aldri på serier. Helt fantastisk.

Kort fortalt: Tittelen sier vel nesten seg selv. De skal bryte seg ut av fengsel. Alt er så sykt bra gjennomtenkt og gjort. Man blir så fasinert. Elsker karakterene der også! Spesielt T-Bag, han er fantastisk!

Animal Kingdom - Denne begynte jeg på for et par uker siden og ble ferdig med i går (?). Nå venter jeg bare på at sesong 3 skal komme!! Som dessverre ikke er før i 2018. 

Kort fortalt: Serien handler om en 17 år gammel gutt som mister moren sin på grunn av overdose. Han flytter hjem til bestemoren og onklene sine. Han går fra sin narkomane mor til sin "andre" familie som raner banker, kirker, båter og driver med dop. Så blir ha så klart dratt inn i det hele. Veldig, veldig spennende! 

FANTASI / SPENNING

Teen Wolf - Så denne for lenge siden og fullførte dessverre ikke, men det skal jeg gjøre. Først var jeg litt skeptisk og trodde hele greia var litt teit. Der tok jeg altså feil, for det er en utrolig spennende serie.

Kort fortalt: Handler om en tenåring som er varulv. Så møter han masse fiender, blant annet på skolen.

The Vampire Diaries - Dette var min absolutt favorittserie før. Jeg syntes vel og merke de 3-4 første sesongene var best, men elsker alt. Man kan jo ikke la være å falle for Damon (Ian Somerhalder), for en fantastisk karakter. Uten tvil den som er en favoritt hos både jenter og gutter. Også er selvfølgelig jenta i hovedrollen, Elena, helt sinnsykt pen. 

Kort fortalt: Det handler om vampyrer (på en realistisk måte). Det skjer så mye spennende og jeg klarer nesten ikke sette ord på hvordan jeg skal forklare dette kort. Hun forelsker seg i begge brødrene (som viser seg å være vampyrer). 

Under the dome - Dette er den eneste Sci-Fi serien/filmen jeg har blitt hekta på. Den er ikke for overnaturlig til å være Sci-Fi, noe jeg liker! Er vel derfor jeg ble hekta også.

Kort fortalt: Et usynlig, mystisk kraftfelt går ned over en liten by slik at alle blir sperret inne. De som er fanget må oppdage hemmeligheten ved "kuppelen" og dens opprinnelse, mens de lærer å kjenne hverandre enda bedre, både på godt og vondt. Høres ut som jeg drar noe ut fra en bok nå, haha. Det er veldig spennende, faktisk.

Beauty and the beast - Jepp, det er en serie som heter det også. Det er en stund siden jeg så denne, men jeg var helt hekta.

Kort fortalt: En detektiv blir forelsket i en tidligere soldat som skjuler seg fra den hemmelige regjeringsorganisasjonen som gjorde ham til et mekanisk ladet dyr, aka et "beast". 

Dette er vel og merke en brøkdel av seriene jeg har sett, så jeg kan gjerne anbefale fler senere om det skulle være av interesse. Har sett så altfor mange bra. Når vi først er inne på å se noe som er verdt tiden og apropos kostymet mitt på siste bildet. Har dere ikke sett Wonderwoman filmen, ja da MÅ dere gjøre det. For en fantastisk film! Selvfølgelig måtte jeg kle meg ut som henne på Halloween, duuh. Litt skuffet over at jeg alltid er så sent ute med kostyme og ikke bestilte det ordentlige som hun egentlig bruker i filmen.. Nå babler jeg igjen.

Gjerne kom med tips om serier til meg dere også! Jeg har akkurat startet å se Outlander. Hørt mye bra om den, så jeg gleder meg.

"Ine tipser" innleggene vil eventuelt selvfølgelig variere. Det vil være alt fra serier til mat, haha. Nå skal jeg fortsette å sitte inne i mørket låst foran skjermen med Outlander. Elsker serier, skjønner dere.

50 SPØRSMÅL OG SVAR!

 • 01.12.2017, 20:27

Hei dere!

I dag tenkte jeg å kjøre 50 spørsmål og svar. Jeg mener jeg har gjort dette en gang for lenge siden, men svarene kan ha endret seg så jeg tenker å gjøre det igjen. Husker ikke helt om jeg har gjort det eller ikke heller, men vi kjører.

1. Hvor gammel er du om 5 år? 26 år er jeg da!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Ingen i dag faktisk. I går var jeg med Andreas, det var veldig hyggelig! Alltid koselig å være med han ♡

3. Hvor høy er du? Jeg er 172 cm. Har ikke målt meg på flere år, men jeg tror ikke jeg har vokst, haha.

Foto: Saxegaard Photography

4. Hvilken film så du sist? Jeg så faktisk Central Intellegence med Andreas i går. Veldig morsom film! Anbefales å se.

5. Hvem ringte du sist? Mamma ♡

6. Hvem ringte deg sist? United Influencers, hehe.

7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? "Toppers."

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?  Det kommer helt an på hvem jeg skal snakke med og hva jeg skal snakke om. Skal jeg bare sitte og snakke foretrekker jeg facetime. Ellers pleier jeg stort sett å sende melding. Med mindre det er noe jeg må ha svar på veldig fort, da bruker jeg å ringe.

9. Hva er ditt favorittsted? Mitt favorittsted er vanskelig å velge. Hvis det er et sted å reise til så er det LA! Gleder meg veldig til jeg skal tilbake neste år. Ellers er hjemme alltid deilig og trygt. Stallen er der jeg vil være om jeg skal koble fullstendig av og bare kose meg.

Apropos hest, så kan det være at det åpnet seg en veldig fin mulighet for meg i går. Jeg håper alt går i boks, for da er jeg snart tilbake på hesteryggen og ute på stevner igjen, wæh ♡♡ Kan fortelle dere mer om dette når jeg vet mer.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Når jeg må gå ute midt på natten uansett hvor det er. Redd for å bli drept eller kidnappet, vet dere. 

11. Når så du moren din sist? For et par dager siden. Hun er ofte på besøk og det er veldig hyggelig. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Brungrønne. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Åh gud, vanskelig. Litt kjipt å innrømme kanskje, for vet veldig mange der ute elsker å høre på julesanger, men jeg hører nesten aldri på det. Har egentlig ingen favoritt. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Mamma og pappa er gift ♡

15. Når våknet du i dag? Altfor tidlig, spør du meg. Stod opp litt før 8 for å reise til legen. Sovnet vel og merke når jeg kom hjem derfra og sov til nå, heh.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Det er utrolig vanskelig å si. Da er jeg 31 år gammel. Jeg håper og tror at Andreas og jeg bor i et fint hus sammen og fortsatt er lykkelig. Hvor det er er helt umulig å si. Vi kan begge plutselig bestemme oss for å flytte et helt annet sted enn planlagt.

7. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg har hele livet mitt vært ekstremt husredd og overtroisk. Jeg var redd for å sove alene eller borte hos andre. Hørte lyder hele tiden og sov dårlig. Jeg har alltid hatt masse mareritt også, noe jeg har fortsatt. Det er slitsomt og veldig vondt. Jeg er ikke like husredd lenger som før, men jeg liker best leiligheter eller hus med kun én etasje. Liker ikke å gå ned i kjellere eller opp.

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Jeg ser så altfor mye på youtubevideoer og har sett så mye gøy. Den første som kom opp i tankene når jeg leste spørsmålet var denne, hahaha. Henning som viste meg den. Så søte og gud, jeg ler. Katter er morsomme.

19. Hva er din beste egenskap? At jeg er ydmyk, veldig snill og omtenksom. Jeg elsker å overraske og gjøre ting for de jeg bryr meg om.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig lat. Jeg vet jeg kan så mye mer enn det jeg faktisk gjør. Det henger vel også sammen med at jeg er så mye sliten og syk. Heldigvis var jeg hos legen i dag, skal dit igjen på onsdag og skal videresendes til spesialist. Håper de endelig snart kan finne ut hva som er galt med meg. Kan ikke gå sånn her. Det sliter meg fullstendig ut.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det varierer veldig. Sover som regel bare med truse. Det hender jeg sover med en oversized t-skjorte. Når jeg var mindre sov jeg alltid med pappa sine gensere - de var ekstremt gode å sove i og jeg savnet han så mye når han var på jobb.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Fire. To store "hotellputer" og to vanlig. Elsker å sove høyt med hodet. Litt rart, for før sov jeg alltid uten pute.

23. Hva er det rareste du har spist? Lys når jeg var liten, haha. Altså sånne lange lys man putter i lysestaker. Gjorde det ganske ofte faktisk. Når ingen så meg, vel og merke. Ikke veldig bra vil jeg tro.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærbar mac.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Elsker å gå med kosesokker.

26. Hva hører du på akkurat nå? Ingenting, faktisk. Nyter stillheten, haha, lol.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Åh, denne er jeg usikker på. Elsker is. Veldig glad i pistasjis da. Eller så er vaniljeis med karamellsaus sykt digg, nam.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg spiser sjeldent dessert, men jeg er veldig glad i alt egentlig. Sjokoladefondant, eplekake, ostekake, ja you name it.

Foto: Saxegaard Photography

29. Hva er den største premien du har vunnet? Snakker vi penger eller "heder og ære"? Vant faktisk noen tusen på skrapelodd sammen med brødrene mine for noen år siden. Broren min som elsker å gamble skulle selvfølgelig bytte inn alle pengene i nye skrapelodd og vi holdt på helt til vi var i 0 igjen...

30. Liker du kaffe? Jeg klarer ikke drikke ren kaffe enda, men drikker det gjerne med et tonn melk, haha.

31. Hva drikker du helst til frokost? Juice eller iste. Det er periodevis. Iste er det som det har gått mest av de siste årene.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Min favorittlærer på videregående var uten tvil historielæreren jeg hadde første året i Sandefjord. Veldig morsom og utrolig flink! Savner han nesten litt, buhu.

33. Kan du spille poker? Absolutt ikke. 

34. Hva har du spist i dag? Pasta med kylling og ikke noe mer. Har sovet halve dagen også..

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Åh gud. Meg og historiske personer. Jeg har vel ingen spesiell som interesserer meg. Er dessverre altfor lite interessert i sånne ting..

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Husker faktisk ikke.. Hører aldri på radio.

37. Vil du ha barn? Ja, det vil jeg absolutt. Ikke nå, men om noen år når jeg føler meg klar for det. Det holder med å være tante til 10 små foreløpig, hehe.

8. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk er det eneste jeg "kan". Jeg forstår en del tysk og kan prate litt. Ellers forstår jeg selvfølgelig svensk og dansk også, men slet veldig med dansk før. Det går litt bedre nå.

39. Sover du på en spesiell side? Jeg har ingen spesiell side. Sover på begge og gjerne på ryggen som en sjøstjerne også, haha. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet er finest, men jeg er livredd for hai og alt i vannet. Derfor må det bli basseng.

41. Hva bruker du helst penger på? Helst vil jeg ikke bruke penger, hater det. Det jeg dog bruker mest penger på er hår og sminke, uten tvil. Vil ikke regne sammen hvor mange tusen som har gått med til det.. G u d.

42. Eier du dyrbare smykker? Nei, det gjør jeg ikke. Ingen som koster mer enn 3000 kr, iallfall. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Hmm.. Jeg ser aldri på tv :/

44. Hva skal du gjøre i helgen? Planen var egentlig jobbe og/eller bursdag, men jeg er hjemmeværende denne helgen, dessverre. Ikke kult.

45. Kan du stå på slalom? Ja, eller, jeg kunne det før i hvert fall. Har ikke stått på flere år, så skal ikke skryte på meg noe her.

 46. Hvordan imponerer man deg? Sånn:

Haha neida..... joda.. neida.

Om du skal imponere meg så er det beste du kan gjøre å være ydmyk og snill. Morsom er selvfølgelig en bonus.

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den helt vanlige ringetonen til iPhone.

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Hmm.. Nå har jeg jo hatt et par innlegg med "ting dere ikke visste om meg" osv, så er vanskelig å komme på noe i farten. Kommer på noe og bare "nei søren.. det skrev jeg jo i et innlegg for litt siden". 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En rød kjole som henger i klesskapet mitt.

50. Er du sosial? Ja, det er jeg. Egentlig så er jeg jo det. Jeg jobber dessverre bare veldig mye, så det er ikke alltid like lett å få tid. Allikevel prøver jeg så godt jeg kan å presse tid til venner, familie og kjæreste. Elsker å være med folk!

Processed with VSCO with f2 preset

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no