hits

SNEAK PEEK

 • 31.12.2015, 14:12

Her har dere en liten sneak peek på kveldens antrekk samt resultatet jeg fikk etter en tur hos Spraytanhuset i Oslo i dag. Like fornøyd som alltid! Gikk i dag for en medium-mørk farge. Det er så deilig å slippe å gjøre det selv. Samtidig blir resultatet mye jevnere og det hele er over på 10 minutter. Frelst! Anbefaler virkelig alle å reise til Spraytanhuset dersom dere planlegger å ta Spraytan. Noe jeg også gleder meg til, er å vise dere hele antrekket! Men... Kjenner man meg rett kan det fort være at denne sneak peeken er helt feil. Plutselig ender jeg opp med noe helt annet. Så vi får se. Her er hvert fall det som er planlagt at jeg skal ha på meg! Kjolen er helt ny og datt faktisk ned i postkassen i går. Akkurat i tide! Perfekt. Kvelden skal feires på Smestad med gode venner og kjæreste - noe jeg gleder meg masse til! Dette blir min første nyttårsaften hvor jeg ikke er singel, og forhåpentlivis får jeg mitt første nyttårskyss!

Nå skal vi spise lunsj før vi ordner oss og tar turen inn til Oslo. 

Vi blogges senere <3
Hvor feirer dere i kveld?

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!

LIVESTREAM

 • 26.12.2015, 19:42

Hei alle sammen ❤

I kveld skjer det noe litt gøy. Andreas og jeg skal nemlig ha livestream. Ingen av oss har prøvd det før, så det kan bli spennende! Sendingen starter om ca. 50 minutter og dere finner den HER!

Jeg er på jobb nå, så derfor blir innlegget kjapt og enkelt! Håper så mange som mulig av dere vil følge med :-)

ÅRETS GAVER!

 • 25.12.2015, 17:10

Årets gaver ja.. Det var det da. Lovte i forrige innlegg å vise dere noe av det vi fikk i går, og det skal jeg selvfølgelig gjøre. Glemte dessverre å ta bilde av den flotte gaven til Mathias.. Avokado, wunderbaum og krembanan. Er dere raske nok kan dere rekke å se reaksjonen til Andreas og meg når vi åpnet gaven på mystory (tixmusic // haukeland0). Vi fikk hvert fall masse fint denne julen og ikke minst masse nyttig. I leiligheten vår er det nemlig begrenset med nyttige ting. Er en del vi manglet, og hva er vel bedre enn å få akkurat det man trenger i gave? Helt fantastisk vettu! 

1. juledag derimot.. Den har ikke gått med til julemat, dessert og gaveåpning. Den har gått med til godteri, film og kjærestekos. Akkurat slik det skal være i julen, spør du meg. Såå, nå snart skal vi spise middag sammen også. Etter bare én dag med julemat denne måneden tenkte vi at det er på sin plass med taco i dag. Derfor skal vi ha det vi, rett og slett. Taco slår aldri feil, jul eller ei. Håhåhå! Man blir jo tross alt rimelig lei julemat når man spiser et helt måltid den 24. desember.. Åh, guri. Julematmett i 1 års tid vi nå. 
....Okeeei, men da kjører vi på med gavene da, dere!

Til: Andreas
Fra: Ine aka meg
Louis Vuitton toalettmappe, shampoo/balsam fra American Crew, T-skjorte og Diamond Circle billetter til Justin Bieber!

Her har dere noen av gavene vi fikk i går! Merker jeg begynner å bli eldre ja. Plutselig får jeg kjøkkensaker, sengesett og håndklær. Det er første gang det skjer, og garantert ikke siste. Litt kjedelig, men også veldig deilig. Det føles litt rart når jeg tenker over at jeg ikke er 20 år en gang. Jeg har tross alt flyttet hjemmefra og jobber i en helt annen by. Bor her sammen med kjæresten min, som jeg forøvrig kun har vært sammen med i litt over et halvt år. Det er jo en liten stund det, men er ikke mange som flytter sammen så tidlig i et forhold. Foreløpig går det hvert fall veldig fint! Vi er helt ekstremt like og trives utrolig godt i hverandres selskap. For herregud dere... Hverdagen min hadde vært stille og kjedelig uten Andreas i samme hjem <3 Sporet helt av temaet i dette innlegget nå jeg. 

Ha en fortsatt fin jul da, folkens! Så blogges vi mer senere :-)
Fikk dere mye fint til jul?

Her kan dere se en liten videosnutt av hvor kule vi ble med teddybjørn-jumpsuitene vi fikk da:-))))))))

Min julaften!

 • 25.12.2015, 11:19

Gårsdagen var kjempekoselig! Vi feiret som sagt sammen med Andreas sin familie. Rettere sagt moren, faren og broren hans. Første gangen jeg spiste pinnekjøtt til jul var det også! Noe jeg likte bedre enn ribbe, for å være helt ærlig. Kjempegod mat og godt selskap slår aldri feil. Etter all maten og desserten var det selvfølgelig gaveåpning. Og dere, vi fikk så mye fint! Blant annet tre sett nye håndklær, knivholder, sengesett - både laken, dyne- og putetrekk samt sengeteppe. Vi fikk til og med matchende teddybjørn jumpsuit's av faren til Andreas. Den morsomste gaven må være den vi fikk av Mathias, broren til Andreas. Først fikk vi nemlig en avokado... HAHA. Så skulle vi få "en ordentlig" gave.. Ja, det var wunderbaum og krembanan det. Lukter "ny bil" står det på den. Ja, vi får se hvem som blir den heldige vinneren av oss med en wunderbaum i bilen sin, hahaha. Nå skal vi se på julete ting på TV og gjøre julete ting her hjemme med de ikke så julete tingene vi har her i leiligheten, det blir julete da, dere.

Tenkte å vise dere noen av gavene senere i dag <3
Hvordan var deres julaften?

DENNE JULEN

 • 23.12.2015, 13:43

Hei kjære blogglesere <3
De siste dagene har det vært helt dødt her, beklager det. Mandagen gikk med til jobb, og når jeg kom hjem, rakk jeg å dusje og ordne meg litt før jeg hørte det ringte på døren. Jeg løp ut og kastet meg rundt han, for gjett hvem som var hjemme igjen, jo det var Andreas! Hele mandag kveld og tirsdag morgen før jobb gikk med til å være med han. Ville bare legge alt av blogg og sosiale medier på vent en stund. Men! Det vi har fått gjort mens alt har vært litt på hylla, det er å planlegge diverse ting sammen til blant annet bloggen. Det kommer noen videoer om ikke så lenge, som dere kan glede dere til. Med oss kan ting ta litt tid før det kommer, men det er fordi vi har så mange ideer som må sorteres. Nå har vi hvert fall fått lagt noen planer som jeg tror kan bli veldig bra! I dag er siste dag på jobb før jeg har fri i et par dager. Noe som skal bli kjempedeilig! Andreas og jeg har bestemt oss for å feire jul sammen også, hos foreldrene hans her i Bærum. Dette blir første gang jeg feirer jul uten min egen familie. Veldig spesielt, men jeg tror det blir kjempekoselig. 

Jeg får dessverre ikke blogget så mye i dag heller, siden jeg jobber fra klokken halv tre til rundt ti i kveld. Skal prøve å få blogget når jeg kommer hjem, selvfølgelig. Ellers blir det bedre oppdatering de to neste dagene når jeg har fri og en del planer på kalenderen. På dagen i morgen kan det allerede hende den første videoen blir spilt inn. Det eneste hintet jeg kan gi er at det blir en video som har noe med julen å gjøre. Håper dere gleder dere til det!

Hvor skal dere feire jul sammen med familien deres i år?

Gårsdagen i bilder!

 • 20.12.2015, 14:29

Gårsdagen ble en ganske morsom, men veldig kort kveld. Først vorset Ida og jeg på hotellet før vi reiste videre til juletrefesten hos Eivind og Henrik. Rundt klokken tolv skulle alle videre på byen, men siden vi ikke er 20 enda, kunne vi ikke bli med dit de skulle. Vi følte heller ikke noe behov for å reise ut, så vi dro heller på hotellet imens og planla å reise tilbake når de kom hjem fra byen. Der satt vi, på hotellrommet, hadde det ganske gøy og så på Taken som gikk på TV. Plutselig sovnet vi begge to gitt. Dermed ble det ikke noe mer fest på oss med andre ord. Noe som egentlig var helt greit siden jeg skal på jobb snart! Litt fyllesyk er jeg selvfølgelig, så gruer meg ganske mye til denne arbeidsdagen. Men det klarer jeg! Jada, det går så fint så. Nå må jeg faktisk skifte, ordne meg og reise til Findus snart! Er ikke lenge til jeg begynner på jobb nemlig. Skal i tillegg jobbe helt til klokken elleve. Er det noen som kommer til å slukne lett i kveld, så er det meg, håper jeg. Trenger å få litt ordentlig søvn nå!

Dagens frokost ble en deilig hotellfrokost på Saga Hotel hvor vi bodde, etterfulgt av lunsj på Peppes Pizza! Nom nom.
Okeei, da blogges vi mer senere <3

KLAREEEE!

 • 19.12.2015, 21:03

Endelig framme på hotellet! Eller.. det har vi vel vært i noen timer allerede. Det er helt sykt fint her og formen begynner allerede å bli ganske fin. Tror det holder med et par setninger i dette innlegget, for både min og deres del, heh. Så blogges vi mer i morgen <3 Flere bilder kommer selvfølgelig da! SE SÅ FINT ROM DA DERE.

SOON OSLO

 • 19.12.2015, 15:57

Nå er det ikke lenge igjen. Ida tar toget fra Stange klokken 16:13 og så bærer det rett til Oslo. Gleder meg kjempemasse til å bo på hotell en natt sammen med besti og ut å drikke og ha det gøy! Det at det endelig skjer noe spesielt denne dagen gjør at tiden også går mye fortere til Andreas kommer hjem igjen. Han kommer tross alt hjem på mandag! Det er ikke lenge til. Gleder meg helt sykt, æææh! Nå må jeg nesten pakke og ordne før Ida kommer og så bærer det til Tigerstaden. Har forresten fått gjort ganske mye i dag også. Vært hos Findus, vasket klær, kjøpt resten av julegavene (nå er jeg helt ferdig!!) og fylt spylervæske på bilen (xD). Må innom Findus en gang til før Ida kommer også, så har nok av ting å gjøre. Da blogges vi i kveld da dere <3
(Findus er forresten katten til Andreas og familien, som jeg passer mens de er på ferie)

I natt sov jeg forresten ekstremt dårlig. Sovnet som en stein rundt ti og klokken halv tre, ja da var jeg lys våken. Det var selvfølgelig Maiken også, så det endte med at vi facetimet helt fra klokken tre til vi sovnet på telefonen begge to rundt klokken ni. Klokken syv i dag tidlig hadde vi faktisk frokostdate via facetime. Haha! Friendship goals?

Hva skal dere i dag? 

Oslo bby

 • 18.12.2015, 19:11

Hei kjære blogglesere <3
Beklager dårlig oppdatering den siste uken. Har vært ganske opptatt! Enten med jobb eller med å fikse ting i leiligheten og til jul mens Andreas er borte. Nå har jeg faktisk fått kjøpt inn nesten alt jeg skal av julegaver. Noe jeg synes er ganske imponerende, for ender alltid opp med å kjøpe alt siste dagen. Tror jeg har funnet ganske bra gave(r) til Andreas nå også! Får bare håpe alt faller i smak da, hehe. Synd jeg ikke kan poste noe av det på bloggen. Fare for at de som får gavene leser innlegget... I morgen skal jeg hvert fall til Oslo sammen med Ida. Vi har booket hotell og skal på "juletrefest" av alle ting. Noe jeg gleder meg veldig til og tror blir skikkelig koselig. Da skal jeg selvfølgelig få prøvd å tatt en del bilder som jeg kan vise dere. Skal i tillegg prøve å komme inn i bloggrutinen igjen. Var jo egentlig ganske flink til å oppdatere tidligere. Kommer sterkere tilbake, er det ikke slik? Slenger med noen bilder fra den siste uken, så blogges vi mer senere <3

Skal ta meg sammen og få på plass bloggingen igjen nå! Må bare få igjen all den tapte søvnen og motivasjonen. Har sovet ekstremt dårlig i det siste, så orker knapt å ordne meg eller ta bilder, dessverre. Det skal bli bedre. 

Hva har dere gjort i det siste?

Nytt hus!

 • 16.12.2015, 16:40

Hei alle sammen <3
Akkurat nå sitter jeg i det nye huset til mamma og pappa! De bestemte seg brått her for litt siden for å by på et hus og tror dere ikke de fikk det dere eller? Joda. Så nå, nå har de flyttet igjen. For 12. gang mens jeg lever, haha. Herregud, de har virkelig maur i rumpa de der. Skjønner ikke at de orker å flytte så mye! Det er jeg ganske ferdig med allerede kjenner jeg. Huset er veldig fint og koselig da, det er det. Samtidig har det to bad, noe som er ekstremt deilig! Det har jeg savnet masse. Kommer nok til å trives her også. Det skal nok gå fint! Det eneste jeg synes er kjipt er at de nå bor lenger unna de fleste vennene mine. Bor nærmere Ida nå da, så det er deilig! Vi skal faktisk henge straks. Hun skulle bare dusje og spise. Vi har ikke lagt noen planer for kvelden enda meeen.. Jeg har hvert fall fått vært på juleshopping med mamma i dag! Fikk kjøpt bare én ting vel og merke.. En liten del av gaven til Andreas. Det er seriøst umulig å kjøpe gaver. Jeg HATER det. Elsker å gi gaver til folk, men hater å finne de. Huuuuff. Klarer vel å bli ferdig til slutt! Veldig glad det ikke er så mange å kjøpe gaver til dette året. Det er sååå vanskelig!

Vi blogges mer senere :-)
Er dere ferdig med julegaveshoppingen?

Første dag på jobb!

 • 14.12.2015, 22:25

Hei alle sammen <3
I dag har jeg endelig begynt å jobbe på Pizzanini. Første dagen gikk overraskende fint med tanke på hvor mange mennesker som kom og hvor mye det var å gjøre. Det var i følge de jeg jobbet med veldig uvanlig til å være en mandag at det var så mye mennesker. Alle jeg jobber med er kjempekoselig og jeg trives allerede veldig godt! Trenger bare å få alt inn i hodet og lære meg rutinene, så blir det bra. Gleder meg til å komme ordentlig i gang og ikke føle meg som en "klegg" som henger etter de som allerede jobber der og lurer på alt og ingenting, haha. Heldigvis var Linda, som "lærer meg opp" utrolig flink til å vise og forklare hva jeg skulle gjøre. Blir spennende å se hvordan dette kommer til å bli! Nå er jeg hvert fall helt utslitt etter nesten 0 timer med søvn siden onsdag.. Vi døgnet nemlig i natt - så kjørte jeg Andreas til foreldrene hans, fikk forklart hva jeg skal gjøre med katten dems, Findus og tatt farvel før de forsvant til sydligere strøk. Det høres virkelig ikke feil ut og jeg håper de koser seg masse! Vet veldig godt at jeg kommer til å savne Andreas alt for mye når han er borte én uke, så det at jeg begynte å jobbe på samme tidspunkt passet perfekt! Tiden går veldig mye raskere da :-)

Nå er jeg faktisk så sliten at jeg skal finne senga med en eneste gang! Må bare få fjernet sminken og pusset tennene først. I morgen er en ny dag på jobb og enda en dag til å kose mer med Findus <3 Synes det er veldig ålreit å passe han mens de er borte, slik at jeg har en kompis! Kunne ønske han var i leiligheten hele tiden egentlig.. Men vi skal uansett bli bestevenner^^

Hva har dere gjort i dag da?

3000 på konsert!

 • 13.12.2015, 18:55

Beklager dårlig oppdatering på reisen, men jeg rakk helt ærlig ikke. Etter alt tullet med flyet rakk jeg bare å ordne meg og spise før vi måtte reise til lokalet. Rakk derfor ikke oppdatere dere. Vi var på konserten til rundt klokken 3 og når vi kom hjem var det å slappe av i 2 timer før vi måtte på flyplassen. Flyet gikk nemlig så tidlig som klokken syv om morgenen, noe som førte til at vi var helt utslitte når vi kom inn døren her hjemme klokken 10. Begge sovnet med en gang og sov til vi våknet av at Olav ringte Andreas rundt 17-17:30. Da var det bare å ordne seg igjen, få på klærne, hente Mina, Eivind og Mathias og deretter reise til Larvik på russekro. Mye kaos, stress og tull, men begge konsertene var bra! I Ålesund var det hele 3000 mennesker til stede og stemningen var dødsbra. Veldig morsomt at vi reiste en hel gjeng for en gang skyld også! Møtte mange nye mennesker som jeg ikke hadde møtt før. Speilrefleksen var med og ble selvfølgelig glemt igjen på hotellet i alt styret.. Men jeg har heldigvis noen mobilbilder og filmer.

Gårsdagen derimot ble en edru-kveld for alle sin del og en ganske kaotisk kveld også. Det var utsolgt og god stemning, men en del tull med brannalarm og diverse. Koselig var det uansett! Selv om jeg var ekstremt sliten og trøtt. I dag har vi bare sovet og spist pizza.. Blir å tilbringe all tiden jeg har med Andreas i kveld. Han reiser tross alt til Gran Canaria i morgen tidlig! Æh, heldig. Mens jeg begynner å jobbe på Pizzanini. Både gleder og gruer meg veldig. Det skal som sagt tidligere uansett bli veldig deilig med jobb nå! Mamma og pappa kommer på besøk en tur i morgen også! Så det blir koselig <3 Slenger med det jeg har av bilder fra helgen, så blogges vi mer senere! Filmene fra helgen skal jeg få satt i sammen og få postet i et innlegg senere i kveld :-)

Der snudde flaksen..

 • 11.12.2015, 15:51

Jaa.. plutselig satt jeg her jeg da, på Gardermoen, alene. Det ble noe kluss med billetten og jeg fikk ikke blitt med på flyet til Andreas og gjengen, som de tok klokken 15:15. Heldigvis fikk jeg ordnet ny og får tatt flyet som går 17:10. Utrolig kjipt og helt typisk at noe sånt skulle skje med meg.. Men det ordnet seg hvert fall! Nå gleder jeg meg bare til å komme meg på flyet. Virkelig ikke morsomt å sitte alene på en flyplass i nesten 2 timer.. Får se positivt på det - jeg får hvert fall blitt med! Kunne hatt så uflaks at det ikke gikk flere fly. Det hadde jo vært toppen av kransekaka. Sulten er jeg også. Nei huff. Nok klaging. Vi blogges når jeg er trygt fremme på hotellet i Ålesund ❤

JULEBALL..?

 • 11.12.2015, 10:39

Hei og god morgen alle sammen ❤
Om ikke så alt for lenge reiser Andreas og jeg til Ålesund. På juleball, av alle ting. Det hadde egentlig vært "planlagt" siden han fikk spillejobben at jeg skulle få være med. Men siden Kjuus ville bli med var det egentlig ikke plass til meg allikevel. Plutselig, i går kveld, snudde flaksen min og jeg fikk bli med selv om Kjuus skal være med! Det dukket nemlig opp en ledig flybillett! Så, da skal jeg visst til Ålesund! Noe jeg absolutt gleder meg til. Hadde faktisk gledet meg til den turen helt siden han fortalte om den, og ble litt skuffet når jeg ikke fikk være med.. Heldigvis ordnet det seg og ting ble som "planlagt" igjen. Speilrefleksen er selvfølgelig med på tur og jeg skal prøve (som jeg lover hver gang) å få tatt masse bilder. Det vil si at det mest sannsynlig ender opp med 3-5 bilder.. Jeg lover å prøve, virkelig. Dere finner arrangementet HER om noen er interessert i det.

Nå må jeg spise frokost og pakke ferdig før vi må komme oss avgårde for å rekke flyet! Vi blogges senere ❤

Fikk ikke sove i natt og tok derfor en selfie.. haha. Jeg var forresten hos Lashes by Kasja igjen i går og fikk freshet opp vippene av flinke Weronika. Hun får de til å bli perfekte, hver gang ❤ De gjør at jeg kan føle meg "fin" uten sminke også. Dersom dere vil bli vippefin til jul må dere være ekstremt kjappe om dere vil ha time hos dem. De er fullbooket hele tiden og desember er en spesielt vanskelig måned. Har dere flaks er det en time eller to ledig! Men tror dessverre det er helt fullt. Jeg har 3D vipper i lengden 14mm :-) Vippene holder seg fine i 6-7 uker, men jeg fyller normalt på hver 3-4 uke for å alltid ha de "on fleek" hehe. 

Time kan dere bestille HER. Det er Weronika som fikser mine vipper, men alle der er dødsflinke! Du er i trygge hender, uansett :-)

Videoblogg.. igjen?

 • 10.12.2015, 10:21

Det er faktisk en god del som har lurt på om Andreas og jeg kan ha en videoblogg sammen, og svaret er ja, det kan vi selvfølgelig få til. Hva slags videoblogg det blir gjenstår å se. Vet aldri hva vi finner på. Noen lurte på spørsmålsrunde - at dere da kan stille oss begge spørsmål. Hmm.. Kanskje det? Det jeg rett og slett ville fram til med dette innlegget var at dere kunne komme med forslag til hva slags type videoer vi kan lage, så får vi se hva vi ender opp med. Kanskje vi lager mer enn én? Hmm. Når den eventuelt kommer vet vi ikke enda.

Så, hva slags type video ønsker dere at Andreas og jeg skal lage? ❤

Hva ønsker jeg meg til jul?

 • 09.12.2015, 13:56

Her har dere noen av mine juleønsker dette året. Som dere kanskje ser er det en del ting som ønskes med tanke på bloggingen, sånn som nytt kamerahus, objektiv, kamerastativ og selvutløserkontroll. Juleønskene blir vanskeligere og vanskeligere hvert år for min del egentlig. Ønsker meg stort sett bare penger da tingene jeg ofte ønsker meg koster veldig mye.. Heh. Ønsker meg derfor ikke så mye spesielt i år egentlig. De tingene som står over her er også en del dyre ting. Ender vel derfor mest sannsynlig opp med at jeg kjøper mesteparten selv når jeg har spart opp penger. Hvert fall kamerahus, mobil og extensions. Det koster jo tross alt en del. Kan gjerne ligge en kattunge eller en hundevalp under treet også. Det hadde vært det aller beste, uten tvil! Så er det hvor jeg skal feire jul i år da. Det tror jeg helt ærlig at kommer til å bli tatt veldig på sparket. Andreas og jeg har ikke helt bestemt oss for om vi skal feire sammen eller hver for oss enda. Regner med det blir bestemt dagen før når det gjelder oss...

Hva er deres juleønsker? Og hvor feirer dere jul i år? :-)

Bildene som ikke kom på bloggen..

 • 08.12.2015, 16:05

Herregud. Hahahah. Har sett andre bloggere har gjort dette tidligere og synes selv det er ganske gøy å se. Tenkte derfor det kunne være en idé å gjøre det selv også. Fant rimelig mye rart i arkivet for å si det sånn da. Kunne kjørt flere deler bare med de bildene jeg har prøvd å ta til bloggen hittil. Er så mye stygt og mislykka at dere skulle bare visst. Lo ganske godt selv når jeg skulle lage dette innlegget. Jaja, her ser dere hvert fall hvor vanskelig det kan være å få et "ok" bilde til bloggen. Noen dager er det nesten umulig, haha.

Så, hva synes dere om et slikt innlegg? Er dette noe dere vil ha flere av?

Snapchat opprydning!

 • 07.12.2015, 22:47

Hei alle sammen 
Beklager sen oppdatering i dag. Starten av dagen gikk med til opprydning i snapchaten til Andreas av alle ting. Den var nemlig så treig og klikk på grunn av for mange venner. Hjalp han derfor med å sortere og fikse litt. Noe som tok helt ekstrem lang tid, dere skulle bare visst. Etter det var vi på middag hos foreldrene hans. Noe som var veldig koselig! Fikk hjemmelaget pizza som moren hans hadde laget - kjempegodt. Deilig at vi slapp å lage mat selv en dag også :-) Synes også det er veldig koselig å bli bedre kjent med familien hans. Nå har det i tillegg blitt slik at jeg skal passe litt på katten dems, Findus, mens de er i syden fra 14. desember. Blir koselig å ha en jeg kan kose litt med hver dag, tehe 


I morgen skal jeg som sagt tidligere på enda et jobbintervju. Fikk i tillegg en ny mail i dag om enda et intervju, men det er jeg litt usikker på om jeg kommer til å reise på. Jobbplassen er nemlig ganske mye lenger unna enn de to andre. Så får vi håpe det går like bra i morgen eller eventuelt bedre, slik at jeg klarer å bestemme meg for hvor jeg vil begynne :-) Uansett hva som skjer skal det bli ekstremt godt å få en jobb og begynne å tjene litt penger igjen. Kjipt å måtte få penger av mamma hele tiden, slik det er nå.

Hva har dere gjort i dag da? Likte dere videobloggen som kom i går eller?

VIDEO: en dag med oss

 • 06.12.2015, 22:35

Endelig vettu. Her er den :-) Enjoy!

HOME SWEET HOME

 • 06.12.2015, 20:12

Da var jeg i Bærum igjen. Alltid like deilig å komme hjem til Andreas. Flyet ble selvfølgelig 40 minutter forsinket.. Så jeg var dermed hjemme en time før han. I stedet for å få hentet han klokken syv ble klokken nesten åtte. Nå er han hvert fall hjemme igjen, det er det viktigste. Så søt og snill som jeg er hadde jeg kjøpt sushi til oss som en overraskelse. Det passet jo veldig bra for når han ringte meg sa han "men, mat.. hva gjør vi der.. jeg tenker jeg kanskje kjøper meg sushi jeg". Nei sa jeg. Ikke gjør det. Så var han selvfølgelig kjemperedd for at jeg hadde fikset noe annet når han egentlig ville ha sushi. Hehe, kjenner deg jo litt da, kjære. Lovte at han skulle bli fornøyd og det ble han jo. Lover ikke ting jeg ikke kan holde vettu Videobloggen lastes opp på youtube nå, så den er snart klar! Håper dere gleder dere :-)DAGENS ANTREKK

 • 06.12.2015, 16:37

JAKKE: SHEINSIDE // SKJERF: BIK BOK // GENSER: BIK BOK // BUKSE: ZARA // VESKE: MARC BY MARC JACOBS

Hei igjen alle sammen 
Her har dere dagens antrekk. Almost black everything. Nå skal Maiken og jeg bare slappe av og gjøre siste finish på videobloggen som jeg har nevnt i hvert eneste innlegg siden jeg kom hit. Planen er å få publisert den i kveld og det ser det ut som vi får til! Videoen blir ganske lang - nesten 15 minutter, faktisk. Men, sånn blir det når man skal klare å dokumentere mest mulig av en hel dag i kun én video. Det er også rundt en time til jeg må reise, slik at jeg får hentet Andreas. Han rakk heldigvis flyet klokken 16, slik at jeg slipper å vente på flyet som går 20:55. Nå må vi bruke alt av tid vi har til å gjøre ferdig videoen, så blogges vi senere :-)

Endring i planene

 • 06.12.2015, 13:34

God morgen skulle jeg til å si, men så er jo klokken allerede halv to. Sånn går det når man sovner sent og sover bort mye av dagen. Planene i dag ble litt annerledes enn planlagt. Andreas sitt fly trodde vi at gikk klokken 13 og at jeg skulle hente han på toget kl 16. Men, neida. Flyet hans går visst ikke før klokken fem i kveld det. Dermed blir jeg hos Maiken litt lenger i dag. Noe som er helt greit, synes det er kjempekoselig å være her! Da kan vi i tillegg hjelpe hverandre med bilder og blogging, noe som er helt fantastisk. Bloggingen er så mye enklere og bedre når jeg er med henne. Det sier seg vel litt selv når begge to blogger! Ålreit å kunne hjelpe hverandre litt! Til frokost i dag ble det selvfølgelig taco. Det er det beste med tacokveld: restene man kan spise til frokost. Nå skal vi bare slappe av litt før vi tenkte å ta noen antrekksbilder og gjøre ferdig videobloggen. Da blogges vi senere da dere :-)Innbruddstyv?

 • 05.12.2015, 23:29

Hola mi amigos 
Nå har vi sovet i noen timer - noe som var sykt deilig! Når vi våknet var det rett på kjøkkenet for å mekke taco. Maiken hadde ikke spist på over et døgn og jeg hadde ikke spist siden frokost.. Holdt på å sulte i hjel begge to. Etter tacokosen kom det plutselig en innbruddstyv (!) eller.. Nå overdriver jeg litt. Det var bare Signe som trengte seg på mens vi hadde kvalitetstid sammen (neida). Kjempehyggelig at hun også kom! Deilig å bare kunne sitte hele kvelden med jentene, snakke, slappe av og kose oss. Videobloggen er også snart ferdig faktisk. Den kommer nok i morgen regner jeg med! Vi må tross alt filme til siste minutt. Andreas er forresten i Bardufoss og spiller konsert! Så i morgen skal jeg hente han på toget. Savner han jo med en gang vi er fra hverandre.. Gleder meg alltid som en liten unge til å få han hjem. Det verste må være at han snart reiser én uke til syden med familien. Det vil si at vi ikke ser hverandre på en stund. Kanskje litt sunt også..? Vi er tross alt rundt hverandre 24/7. Men, savne han, det kommer jeg til å gjøre - alt for mye. Nok kliss klass. Nå skal vi bare chille før vi finner sengen for godt. Natta bloggen, vi blogges i morgen 


KOSEKVELD

 • 05.12.2015, 17:24

Vi jobber med videobloggen fortsatt og håper på å få postet den i kveld! Kvelden er da enda ung, dere. Vi har jo masse annet vi fortsatt skal få dokumentert. I mellomtiden når vi ikke filmer eller tar bilder slapper vi stort sett av i sengen eller på sofaen. Noe begge mildt sagt trenger når vi kunne fått handycap-parkering i dag begge to. Er det ikke det ene så er det det andre. Helt håpløst når begge er lamslått på ett eller annet vis. Går ikke an å få hjelp av hverandre en gang. Blir sliten av tanken på å bare reise meg opp - det gjør altså SÅ vondt. Dere skulle bare visst. Men, skal slutte å klage nå.. Vi har tross alt noen eventyr igjen å foreta, slik at videobloggen blir komplett. Dere må også huske at ingen av oss er flinke med hverken kamera eller iMovie. Toppkvalitet kan vi ikke akkurat love. Men, vi håper det blir ok til slutt og at dere blir fornøyd! Haha, det her blir faktisk litt gøy. Selv om jeg synes det er rimelig kleint og rart. Godt man har redigeringsprogram slik at det verste kan klippes bort, fjoooh.

NÅ er det tacokos på planen!! Det gleder jeg meg veeeeldig til. Vi blogges mer senere 

Min vinterjakke!

 • 05.12.2015, 15:16

Hvert år går det i Parajumper. Hvert år. Nå eier jeg faktisk tre parajumpers. En brun long bear, en beige og en blå kodiak. De er dessverre ikke varme nok når det blir veldig kaldt, men det er jo bare å kle på seg litt ekstra under tenker jeg da. De er jo så utrolig fine (!) og ikke minst deilig å gå med. Elsker alle sammen  Selv om jeg eier tre stykk er det den brune og den beige det går mest i. Tenkte derfor å vise dere noen bilder av den beige kodiaken min :-) Elsker fargen, fasongen, pelsen og alt!

En dag med oss..?

 • 05.12.2015, 13:08

Hei alle sammen <3
Beklager dårlig oppdatering de siste dagene, men det har gått ganske i hundre. I går hadde jeg egentlig ingen planer, men plutselig ringte sjefen fra Pizzanini i Bærum og lurte på om jeg kunne komme på intervju angående jobb. Intervjuet gikk kjempebra og gjett hva, jeg fikk jobben. Jeg, Ine, fikk jobben. Wiii, endelig. Skal på et intervju til over helgen på et annet sted også, så får vi se hvor jeg ender opp. Foreløpig blir det nok Pizzanini. Med mindre den andre jobben vil ha meg og har et bedre tilbud. Har tross alt ikke skrevet under noen kontrakt enda. Hvis jeg begynner å jobbe som servitør er første arbeidsdag 14. desember. Åh, det blir så bra! Gleder meg til å komme i gang og jobbe. Ja, det er deilig å ha masse fritid og kunne gjøre hva jeg vil. Men, for å kunne få gjort det jeg vil trenger jeg penger. Kjenner jeg trenger å gjøre noe litt annet og da skal en jobb bli kjempedeilig! Det å finne seg jobb kan virkelig være vanskelig, herregud. Føler med alle der ute som prøver å skaffe seg! Man må bare søke, søke, søke hele tiden. Jeg har holdt på lenge nå og endelig var det min tur. 

Ellers har jeg vært så sykt støl etter treningen Isabelle og jeg hadde på torsdag. Har nesten ikke sovet i natt.. Våknet hver gang jeg snudde på meg av smertene. Har aldri vært så støl før. Det er flaut hvor dårlig form jeg er i nå. Må bare komme meg på senteret oftere, for det her er ikke akseptabelt. På grunn av alle smertene som gjør at jeg knapt klarer å kle på meg selv.. Blir det ingen bursdagsfeiring med Isabelle og jentene i dag. Jeg klarer rett og slett ikke. Og dere, det skal MYE til for at jeg dropper en bursdag eller en tur ut. Så her snakker vi stølhet på høyt nivå! Det blir å slappe av i sengen sammen med Maiken i dag som står på planen. Vi har til og med tatt oss tid til å filme alt vi gjør i dag og tenker å legge ut "en dag med Maiken og Ine" video. Vet flere spurte etter en slik type video under spørsmålsrunden og nå kommer det! Kommer derfor ikke til å røpe alt vi gjør denne dagen, slik at videoen blir en slags "overraskelse". Håper dere gleder dere :-) 

Hva skal dere i dag da?
 

Ny header!

 • 04.12.2015, 13:23

Som dere kanskje har lagt merke til så ble headeren min ny her om dagen. Det er bare en midlertidig greie jeg kjapt satte i sammen for å få noe nytt. Planen er å få skaffet en ordentlig header snart, men denne funker greit midlertidig synes jeg. Vil helst ha en lys og fin header. Liker de bloggene hvor headeren er hvit. Noen der ute som er flinke til det med bloggdesign og headere som vil hjelpe meg kanskje? Jeg sier ikke nei takk. Hva synes dere egentlig om den jeg har midlertidig?

Dette minner meg også på at jeg er ganske lei designet mitt. Det er som dere ser hvitt og veldig enkelt - noe jeg foretrekker. Men, jeg er allikevel ganske lei allerede. Selv om jeg hverken har hatt designet eller bloggen så veldig lenge enda. Er det noen søte sjeler der ute som vil hjelpe meg med å få bloggen enda bedre kanskje? Det setter jeg i så fall utrolig pris på og dere må gjerne sende meg en mail eller kontakte meg på facebook :-) Mailen min er inemausethagen@gmail.com og facebooksiden min finner dere HER.Privatkonsert med The Main Level!

 • 03.12.2015, 23:41

Hei alle sammen <3
Nå er jeg akkurat hjemme igjen fra middag hos broren min. Noe som var kjempekoselig og ikke minst godt! Nå bor jeg jo ganske nærme, så må prøve å få besøkt de oftere. Ellers, til det jeg har lovt å blogge om - gårsdagen. I går var ble vi nemlig invitert på privatkonsert med The Main Level /hyggekveld. Veldig koselig! Fikk servert god mat og greier. Det ble en edru kveld for både Andreas og meg, men vi koste oss masse allikevel. Laurent, Alex og Sander er jo så flinke til å synge. Aldri møtt dem før heller.. Men, de kjempehyggelig alle sammen! Og ja, se på dem da, dere.

Er ikke Andreas bare det fødte "4-medlemmet"? 

Rakk dessverre ikke ta bilde av antrekket.. Skoene er de samme som jeg blogget om tidligere, fra Nelly. Kjolen kan jeg vise dere senere om det ønskes :-)
Nå skal jeg straks legge meg.. Er helt utslitt. Vi blogges mer imorgen <3

Next --> Drammen

 • 03.12.2015, 14:39

Hei alle sammen <3

Gårsdagen var kjempekoselig! Skal fortelle mer om den senere i dag :-) Da skal jeg også vise noen bilder fra kvelden! Nå skal jeg snart reise til Drammen for å spise middag med broren min og familien hans. Lenge siden jeg har sett de, så gleder meg veldig. Var og trente med Isabelle i dag tidlig og gud så dårlig form jeg er i nå! Godt å endelig ha en treningspartner. For trening, det må jeg komme igang igjen med. Nå blir jeg vel enda mer kjørt når jeg må leke med tantungene mine. Kommer til å være greit sliten når jeg kommer hjem i kveld tipper jeg. Nå skal jeg ordne meg og dra. Vi blogges senere :-)

Ut på eventyr!

 • 02.12.2015, 19:03

Hei alle sammen <3
Nå skal jeg ut med Andreas, så blogges vi mer senere. Forteller alt da og viser antrekksbilder. Skal prøve å få tatt masse bilder i kveld :-) Slenger med noen selfier jeg kjapt tok med mobilen så snakkes vi! Kos dere i kveld alle sammen - det skal jeg!Mine nye favoritter!

 • 01.12.2015, 17:52

Dere finner skoene HER.

Æh, elsk!!! Mottok som sagt disse på fredag når mamma kom på besøk. Har gledet meg som en liten unge til å få de, og ble bare helt frelst når jeg så at de var ENDA finere i virkeligheten enn på nettsiden til Nelly. Stoffet er superdeilig og skoene sitter perfekt. Synes også at man får så tynne og fine bein i de. Gleder meg kjempemasse til å endelig ta de i bruk! Brukte de såvidt i går når jeg var ute av huset mens Andreas "lagde" mat. Så for de som studerer nøye kan man skimte de på mystoryen hans. I dag er Andreas borte igjen.. Han er i studio i Oslo og jobber med musikk! Når han kommer hjem er umulig å si, men det blir nok ganske sent tipper jeg. Han har lovt å sende melding cirka en time før han er hjemme, slik at jeg vet når maten skal være klar. Hva det blir til middag i dag er jeg ikke helt sikker på enda.. Regner med det blir kylling og noe greier. Og nei, det blir ikke pizza. Tro det eller ei! Vi spiste pizza i natt da.. Det gjorde vi. 

I dag har jeg forresten såvidt tatt over bloggen til Maiken også! Hva jeg har skrevet om der kan dere lese HER

Savner dette

 • 01.12.2015, 14:12Er det noe jeg virkelig savner så er det dette. Tenker på det hver dag og kunne så ønske jeg kunne kjøpt meg hest igjen </3 Tenk at dette tidligere så og si var livet mitt. Noe jeg drev med hver eneste dag i flere timer. Savner det alt for mye..

Penger i ansiktet

 • 01.12.2015, 13:16

Hei kjære blogglesere <3
Dagen i dag startet med frokost sammen med Andreas etterfulgt av JorgObé sin peel off mask. Har hatt denne lenge, men vært alt for dårlig til å bruke den. Den er jo så utrolig bra, så skjønner ikke hvorfor jeg ikke har brukt den mer. Masken fjerner og forebygger mot hudormer og urenheter. Det er en ansiktsmaske i form av en svart krem på tube. Den smøres i hovedsak på som et tykt lag krem, og når huden er dekket til, lar du den tørke i 25-30 minutter. Kremen blir til en maske som man enkelt kan rive av! Anbefaler å ta et veldig tykt lag. Da er det enklere å fjerne den og det gjør ikke like vondt. Prøvde litt for tynt en gang og det var helt ekstremt vondt å fjerne den. Men, tar man tykt nok er det ikke noe problem :-) Synes også det er veldig gøy å sitte og rive av masken, haha. Det masken også gjør er å redusere hudens overflødige fettproduksjon og hjelper den til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse. Dette er grunnen til at huden blir silkemyk etter kun én behandling!

1. Påfør et tykt lag av kremen i hele ansiktet. Eller der du har urenheter.
2. La kremen virke i 25-30 minutter.
3. Når den er tørr kan masken rives av! Restene fjerner du med vann.
4. Jeg pleier å smøre meg med fuktighetskrem til slutt :-)


Dere kan kjøpe JorgObé sin peel off mask HER.

Så til hvorfor innlegget heter "penger i ansiktet". Andreas tok nemlig og kastet penger på meg.. mens jeg hadde masken på og den ikke var tørr enda. Pengene satte seg dermed fast i ansiktet mitt.. Vil dere se mer av dette må dere nesten adde oss på snapchat: inemm // tixmusic <3

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no