hits

HVA HAR JEG PÅ MIN TELEFON?

 • 30.11.2017, 14:10

Hei alle sammen!

Jeg beklager det lille fraværet mitt de siste dagene, men i helgen hadde jeg så altfor mye å gjøre, og etter helgen ble jeg syk. Jeg har hatt så mye på planen at jeg ikke har rukket å ta "vidunderkurene" mine, så på tirsdag smalt det for fullt. I morgen tidlig skal jeg til legen. Jeg har faktisk tenkt tanken på om det kunne vært lurt for meg å fjerne mandlene mine. Snakket med Hannah om det senest istad. Kjæresten til Hannah er akkurat som meg, syk hele tiden. Etter å ha hørt fra venner og lest på nettet fra folk som skriver om sin erfaring rundt det, må jeg innrømme at jeg er livredd. Blødninger og komplikasjoner herfra til månen jo? Er det noen av leserne mine som har fjernet mandlene og kan dele sin opplevelse?

Ellers, til det innlegget egentlig skulle handle om! Det er en del som har spurt om jeg kan vise hva jeg har på mobilen min. Og ja, det kan jeg jo! 

Bakgrunnsbildet mitt er selvfølgelig av Andreas ♡ Favorittbildet mitt av han! 

Forsiden min ser altså slik ut. Her har jeg de appene jeg bruker absolutt mest.

Facebook, instagram, snapchat, spotify, messenger og blogg trenger jeg vel ikke si så mye om, regner jeg med?

VSCO bruker jeg til å redigere bildene mine, både til instagram og blogg. Brukt denne appen i flere år nå! 

Uber bruker jeg ikke så mye lenger.. Etter pop forsvant har jeg ikke tatt uber faktisk. Appen har bare blitt værende der.. Kommer til å bruke den i LA!

Når vi først er inne på det med mobilen.. Er det bare jeg som får helt panikk når det er rød varsel på ulike apper?? Jeg sitter hele tiden og fjerner alle varsler på alt, for føler det er et rot i hodet mitt når de er der. Sånn som dette:

Skjønner dere greia? Så sykt befriende og ikke ha noen varsler.

Redigeringsmappen min. Her er de andre appene utenom VSCO som jeg bruker til redigering av bilder.

Perfect365 er enda en app jeg har brukt i flere år. Synes helheten på bildene blir så mye bedre om man finjusterer litt i denne appen. 

Facetune 2 bruker jeg til å lysne bildene og gjøre dem skarpere. 

LD bruker jeg når jeg vil adde en light flare, altså fremheve sollys eller fine stråler. Var denne jeg gikk litt overkill med på bursdagsbildene til Emil, haha.

Afterlight bruker jeg de gangene jeg vil ha kornete bilder.

KiraKira+ er en app jeg har lett etter lenge og endelig fant ut av for cirka en måned siden. Dere har sikkert sett på instagram av folk får skikkelig "sparkly" og glitrende bilder? Det er altså KiraKira+ som brukes til dette.

Snapseed har en del kule filter og kan brukes til å gjøre bildene mer klare. 

❤Mat❤

Foursquare er supersmart om du er på ukjente steder. Appen finner restauranter, nattklubber, ting du kan gjøre og alt mulig som er i nærheten av der du er. Bruker denne mye når jeg er ute og reiser.

Domino's, trenger jeg si mer? Jeg er uansett ekstremt skuffet og lei meg for at de har sluttet med stuffed crust bunn. Kjøper heretter kun pizza der hvis det er krise. Boikotter når de slutter med det eneste jeg kom dit for. Dere må seriøst få bunnen deres tilbake. I'm crying.

TripAdvisor bruker jeg egentlig aldri. Vet ikke hvorfor jeg har den..

Foodora, my love ❤ Veldig skuffende at Foodora ikke funker her jeg bor nå, vel og merke. Skjønner dere problemene mine eller? Ikke mer stuffed crust på Dominos og ingen Foodora levering mer.. O m g.

Jeg elsker mat, så om dere har noen apper å anbefale, please do!

Alltid kjekt å ha!

Ruterreise bruker jeg masse for å finne reiseruter. Er tross alt ikke lommekjent i Osloby.

NSB bruker jeg når jeg tar tog.. Surprise!

Ruterbillett bruker jeg daglig. Tar kollektivt til jobb og må derfor ha månedskort.

Momondo er enkelt, billig og smart om du vil finne flybilletter og/eller hotell.

Airbnb har jeg faktisk ikke brukt enda, men hørt så mye bra om! Vi bodde på airbnb i Stockholm som Tina hadde booket og det funket veldig greit. Man kan jo finne veldig fine steder og bo til en veldig billig penge! Tipper vi kommer til å bo på airbnb i LA.

Norwegian - flybilletter og oversikt over reisene mine, that's it.

Når Ine kjeder seg eller er på vors - mappen.

Candy Crush Soda og Candy Crush er noe jeg spilte ekstremt mye før. Mest på ungdomsskolen og videregående, men har spilt litt når jeg er ute å reiser og kjeder meg også. Jeg er på bane 775 nå, he he he

Gardenscapes var det Alessa som fikk meg til å begynne med. Spiller det alltid når jeg ikke har noe som helst å gjøre. Det er litt som en blanding av Hay Day og Candy Crush. Du spiller baner som likner Candy Crush og får stjerner til å bygge ting!

Picolo er en drikkelek. Den er veldig grei å bruke på vors om man trenger å lære seg navn! Man skriver inn alle sitt navn og så velger appen tilfeldig og sier hva hver enkelt skal gjøre, si eller drikke.

Drikkeleker - Ring of fire, jeg har aldri, over eller under osv. Da slipper man komme på ting selv! Enkelt og gøy.

Charades er supergøy! Dette kan man gjøre både på vors eller for moro. Du sitter med mobilen plassert i pannen og så skal de andre mime og du prøve å gjette hva det er. Man blir filmet samtidig, så det er veldig gøy å se videoen etterpå, haha.

Kahoot vil jeg tippe de fleste har spilt på skolen. Sist jeg spilte det med noen venner var det over 1000 stk fra snapchat som deltok sammen med oss. Kan ikke ha vært veldig gøy når dere ikke så spørsmålene, men morsomt at alle ble med allikevel! Enkelt og greit; man skal svare på spørsmål og den som svarer raskest og mest rett, vinner.

Photo Roulette er litt det samme som Kahoot bare med bilder. Alle som deltar må ha appen og skrive inn en kode. Appen velger tilfeldige bilder fra kamerarullen til alle som deltar. Man må altså gjette hvem sitt bilde det er som dukker opp. Alle tør ikke dette, men det er veldig gøy!

En mappe med masse random bare.

Gobi er noe liknende snapchat og instastory, bare bedre! Vil tro fler og fler kommer til å bruke denne appen etterhvert.

Jodel er stedet hvor jeg finner ut ting om folk jeg kjenner som hverken jeg eller dem visste selv engang. Det er helt sykt hvor mye dritt som blir skrevet inne på denne appen. Jeg lurer veldig på hvem det er som står bak mye av det som kommer ut. Vil tro mesteparten av det som blir skrevet om folk som er i samme gjenger, må komme fra samme person og kanskje en innad i vennekretsen. Det er skummelt å tenke på. Man kan virkelig ikke stole på noen.

Twitter lastet jeg ned igjen for litt siden etter jeg leste denne historien. Er der for å holde meg oppdatert siden han fortsatt twitrer om det.

Dreamdays bruker jeg for å telle ned til dager jeg gleder meg til! Bursdager, reiser etc.

PasientSky bruker jeg når jeg må bestille legetime. 

Pinterest bruker jeg mest for å finne inspirasjon til hårfarger og negler.

Bitmoji har jeg for å ha en egendesignet bitmoji på snapchat, ikke noe mer, haha. Kan man gjøre noe mer med bitmoji egentlig?

De andre mappene mine inneholder bare masse apper som var på mobilen fra før eller som jeg aldri bruker. Bortsett fra vipps, talkmore og mobilbank appen, men de regner jeg med dere vet hva gjør! Håper dere ble fornøyd med innlegget ❤

DEN VERSTE HELGEN I ÅRET

 • 24.11.2017, 13:02

Ja, da er den her. Den verste helgen i året for min del. Det er russens skitur til Sälen, hvor Andreas også er med for å blant annet ha konsert. Grunnen til at denne helgen er så grusom for min del er fordi jeg hvert år får tilsendt så sinnsykt mange ubehagelige meldinger og bilder. Det går ikke på tillitten min til Andreas, for stoler på han, det gjør jeg. Det er bare så ekstremt slitsomt og vondt å få så mange påstander tilsendt. Personer som drar ting helt ut av sammenheng, misforstår eller tror de ser noe annet enn det de egentlig ser. Jeg vet at helgen er slitsom for hans del også, flere tusen drita russ som alle skal snakke med han og ta bilder. Nå er det tredje året Andreas reiser til Sälen mens han er sammen med meg, så det går selvfølgelig bedre for hvert år. Vi har vært sammen lenger og jeg har vært igjennom alt et par ganger allerede. Hittil er det uten unntak at jeg får tilsendt minst to meldinger fra tilfeldige personer som påstår noe. Vi får se hvordan det går i år. Andreas og jeg ringer hverandre med engang hvis det skjer. Det er slitsomt, ubehagelig og vondt. Jeg vil at han skal kunne kose seg der uten at folk sprer falske rykter og at jeg kan sitte trygt hjemme uten bekymringer. Man blir jo selvfølgelig litt påvirket med en gang man leser noe. Selv om man vet at det ikke er sant, så stikker det og gjør litt vondt. Det er trist at folk vil ødelegge for andre på den måten også. 

Jeg håper i år kan bli en forandring og at han kan kose seg masse denne helgen mens jeg har det fint her hjemme. Sälen er dødsgøy og jeg husker bare hvor mye jeg koste meg der som russ selv. De to dagene der borte går så altfor fort og når det hele er over vil man bare tilbake med en gang.

Tenk at det er 3 år siden disse bildene ble tatt. Dette var før "Galla-middagen" i Sälen året jeg var der. Så må jeg fortelle dere noe sykt. Dere ser siste bildet av Magnus og meg? Det ser ut som jeg har på meg svart strømpebukse, noe jeg ikke hadde. Jeg hadde ingenting på meg som på første bildet. Lurer veldig på hvorfor jeg ble så sykt svart på beina akkurat der?? Spesielt. Forandret meg ser jeg også at jeg har gjort på disse tre årene, haha.

Er det noen av dere som leser bloggen min som skal dit i helgen kanskje?

DETTE ER HELT SYKT! JEG HADDE FLYTTET MED EN GANG!

 • 21.11.2017, 15:31

Okei, nå må jeg vise dere noe helt sykt. Det kan godt hende flere av dere har lest dette allerede, men for dere som ikke har, så må dere gjøre det. Hannah sendte meg en link for et par dager siden og jeg fikk frysninger. Dere må lese alt, jeg lover at dere kommer til å sitte igjen med en ekkel følelse etterpå. Hadde det vært meg hadde jeg flyttet ut med en gang. Jeg skjønner faktisk ikke hvorfor han bor der enda?? Dere finner link HER. Han som har skrevet dette holder fortsatt på å oppdatere. Som dere ser så er alt fra ganske nylig. Jeg vil ikke avsløre noe egentlig, føler det er mye bedre at dere bare leser selv. Det er forresten på engelsk. Helt sykt spør du meg. Jeg hadde aldri turt å bo der.

Kort fortalt: Det er en mann som opplever ting i leiligheten sin også oppdaterer han om det på twitter. Filmer, bilder og skriver om hendelser.

Et par nye bilder fra shooten med Saxegaard i sommer!

DETTE ANBEFALES Å PRØVE!

 • 21.11.2017, 11:59

I går gjorde jeg noe skikkelig gøy sammen med en vennegjeng. Vi var nemlig på The Escape Games i Oslo. Jeg har jo gjort dette en gang før i utdrikningslaget for Tina tidligere i år, men har siden da gledet meg til å gjøre det igjen en dag. Det er jo så gøy! Veldig morsomt å gjøre noe annet enn det vanlige som å dra på kino, dra ut å spise eller bare sitte hjemme og hygge seg. Vi samarbeidet veldig bra synes jeg og klarte å komme oss ut av rommet før tiden var ute. Det anbefales veldig å prøve det ut! Kjempemorsomt. Kommer absolutt til å gjøre det flere ganger. For de som ikke vet hva The Escape Games er, så går det ut på at man blir låst inne i et rom og må løse oppgaver for å klare å finne nøkkelen til døren innen 60 minutter er over. Veldig gøy!

Måtte låne bildene fra Martine, hehe.

Etter The Escape Games dro Morten, Sofie, Hannah, Andreas og jeg for å spise mat. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var så sulten og maten på restauranten vi spiste var sååå god! Vi var på Jaipur, en indisk restaurant som ligger i Karl Johan rett over Max Burger. Det er faktisk veldig sjeldent jeg spiser indisk og etter i går lurer jeg på hvorfor?? Det er jo så utrolig godt. Så det må jeg gjøre oftere fremover! Etter maten ble Hannah og jeg med Andreas til Lillestrøm på russekro. Vi tenkte det var greit å utnytte dagen og Hannah har faktisk aldri vært på russekro før?! Det synes jeg er ganske sykt, så nå i en alder av 22 år var det jammen meg på tide. Alt i alt en veldig produktiv dag kan man si. Da skjønner dere kanskje hvorfor jeg ikke klarte å presse tid til å oppdatere dere underveis. Jeg slenger med noen flere bilder og så blogges vi mer senere <3

BURSDAGSFEIRING

 • 19.11.2017, 20:50

I går var det duket for bursdagsfeiring for selveste Emil! For dere som ikke vet hvem han er, så er han en av de beste vennene jeg har og vi har kjent hverandre i sånn 8-9 år. Snart 10 års jubileum det, shit. Tiden flyr virkelig avgårde. Vi har faktisk kanskje noen planer på lager som kan ha noe med bloggen å gjøre. Alt er ikke helt sikkert enda, vi får se, men jeg tror det kan bli ekstremt gøy hvis vi får det til! Så forhåpentligvis bare å glede seg, hehehe. Anyways.. Tilbake til kvelden.. Først var vi alle hjemme hos Emil, noe som var veldig hyggelig! Fikk møtt mange av vennene mine fra Hamar igjen pluss noen nye nære kjære. Promillen var ikke noe problem hos noen av oss, og første utested ble selvfølgelig Elsker. Hannah og jeg bestemte oss etter hvert for å reise videre på Sirkus for å møte noen flere venner der. En veldig hyggelig kveld ♡♡ Formen er ikke like mye å skryte av i dag, men vi har akkurat våknet fra en 2-3 timers lang powernap, og gud så deilig det var. Det hjalp virkelig. Nå skal vi vel egentlig bare slappe av enda mer før vi sovner nok en gang. Legger ved noen bilder fra i går, så blogges vi igjen i morgen ♡

Jeg har jo forresten besøk av Hannah nå! Hun kom med bussen fra Kristiansand i går og skal være her til tirsdag. Har gledet meg lenge til å være med henne igjen og endelig fikk vi det til. De andre helgene vi har planlagt har det enten dukket opp noe for en av oss eller noen av oss blitt syke. Helt håpløst.. Så endelig! Dagen i dag har bare gått med til å spise mat, sove og slappe av. I morgen skal vi prøve å få utnyttet dagen litt bedre, heh. Velvel, vi snakkes.

TUSEN TAKK

 • 16.11.2017, 13:24

Jeg må bare gå rett på sak og si tusen takk for alle de søte kommentarene på gårsdagens innlegg både på selve innlegget, facebook og snapchat ♡ Dere er virkelig herlige! Tusen tusen takk ♡♡ Så har jeg nok en gladnyhet! Mest for min del, men uansett. Jeg har blitt mye bedre og skal endelig tilbake på jobb igjen. Det skal bli skikkelig deilig å komme seg ut og gjøre noe nå. Er så rastløs og lei av å bare ligge inne. Bedre form betyr også bedre blogging, yey. Jeg har faktisk rukket en del i dag allerede. Dusjet, tatt ansiktsmaske, spist frokost, ordnet meg og tatt bilder! Det sier kanskje litt om hvor mye bedre formen min er. Har heldigvis førstevakt på jobb i dag også, så håper det ikke blir alt for sent med tanke på at jeg får overnattingsbesøk i kveld. 

Jeg har forresten tatt vippebøy og farget vippene! Herregud så fint det ble og gud så deilig. Følte meg mye freshere med en gang. På bildene her har jeg kun étt lag med mascara over. Ble de ikke fine? Det er venninnen min Raija på Beauty House Pilestredet som har fikset dem. Hvis dere vil bestille time kan dere gjøre det HER.

Nå er det kun en time til bussen går, så jeg må nesten få gjort litt småting her hjemme før jeg drar. Har enda ikke fått tatt bildene av innkjøpene mine, men satser på jeg finner energi og tid til det enten i kveld eller på dagen i morgen. Genseren på bildene er ny da! Så deilig og fin, ikke sant? Den er fra Bik Bok. Har blitt så ekstremt glad i store, varme gensere. Det er så digg nå på denne tiden samtidig som det er fint! Looove.

Vi blogges mer senere ♡ Igjen, tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen. Jeg blir så glad ♡♡

MEG UTEN SMINKE

 • 15.11.2017, 16:16

Hei alle ♡ Håper dere føler dere bedre enn meg i dag.. Jeg er nemlig fortsatt sykmeldt fra jobb.. Ekstremt kjedelig og ikke gøy. Jeg har ikke tid til å være syk. Selvfølgelig måtte jeg bli dårlig på det mest upassende tidspunktet også. Det skjer så mye til helgen at jeg MÅ være frisk igjen i morgen, senest fredag, enkelt og greit. Motivasjonen til å blogge er ikke den beste når jeg er som dette heller. Ligger tross alt rett ut hele dagen i kosedress uten sminke. Man har ikke veldig lyst til å ta bilder av seg selv når man er sånn eller gjøre noe i det hele tatt, så motivasjonen ja, den er ikke helt der. Allikevel prøver jeg tvinge meg selv til å i hvert fall poste ett innlegg om dagen. Skal søren ikke falle ut av det denne gangen!! Nå skal bloggingen min vare. Det er jo så gøy!

Ellers skal jeg straks spise middag sammen med mamma og pappa ♡♡ De er nemlig på besøk! Snilleste som kommer og tar vare på meg når jeg er dårlig ♡♡

Dette er faktisk de første bildene jeg noen gang poster av meg selv, sminkefri, på sosiale medier. Tidligere har jeg aldri kunne prøvd helt en gang på grunn av vippeextensions heller.. og før det var jeg for usikker. Jeg er fortsatt ikke helt komfortabel med meg selv, men jeg jobber med det. Her har dere i hvert fall meg, uten sminke og uten filter. I en alder av 21 år turte jeg endelig å gjøre det.

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

 • 14.11.2017, 15:45

Okei.. Hold dere fast sier jeg bare. Jeg synes det er veldig gøy med sånne innlegg hos andre, så da håper jeg det faller i smak hos dere også. Selv synes jeg det er litt tortur og jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg gjør dette mot meg selv. Det er gøy da, er det ikke? Når man tar flere hundre bilder iløpet av en dag så sier det seg vel selv at ikke alle blir like bra. Man velger tross alt ut de 4-5 beste og lar resten bare bli liggende der. Jeg sletter dem jo aldri? Noe jeg kanskje burde gjort. De tar jo opp unødvendig plass på mac'en egentlig.. Nå begynner jeg å bable igjen. Alright, la oss bare hoppe ut i det.

Leppestift på tenna <3<3

Dere skulle bare visst hvor mange bilder jeg tok før jeg oppdaget at jeg hadde leppestift på tenna på absolutt alle bildene den dagen... Er det mulig. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilket av bildene som er verst i dette innlegget, men en ting er sikkert, jeg er helt forferdelig urolig foran kamera?? Beveger meg på nesten alle bildene. Man skal dog ikke "kimse" av at å ta bilder med selvutløser er en kunst i seg selv. Plutselig kommer bildene etter hverandre i lynfart og plutselig går det flere sekunder mellom dem. Helt håpløst. Skal bli så deilig nå som jeg endelig har fått tilbake selvutløserkontrollen min. Yey!

Ellers er jeg fortsatt hjemme i Hamar siden jeg har blitt enda mer dårlig over natten. Glemte selvfølgelig "vidunderkurene" mine mot forkjølelse hjemme i Oslo.. Så jeg har vært en tur på helsekost og hamstret med meg ny propolis og echinaforce. Satser på at jeg ikke er for sent ute denne gangen, men klarer å bekjempe basseluskene nok en gang. Er helt forferdelig sliten og ubrukelig nå. Hodet mitt føles som det skal sprenge. Hannah kommer jo til helgen og Emil har bursdag, med andre ord har jeg ikke mulighet til å bli mer syk nå. Sist Hannah skulle besøke meg var det hun som ble syk, denne gangen er det meg. Uaktuelt. Skal stappe i meg overdose av dråpene mine de neste dagene. Hadetbra bakterier og drit. 

Gleder meg forresten veldig til å vise dere alt jeg har mottatt i posten de siste to ukene! Det er sååå mye fint!! Wæææh. Skal prøve å få ut første innlegg med det i morgen ♡♡

MEG SOM LITEN

 • 13.11.2017, 20:06

 

Hahaha, jeg lo så godt av det siste bildet! Var veldig gøy å se gjennom disse gamle fotoalbumene. Det er flere år siden jeg har sett dem selv. Forandret meg kan man vel trygt si at jeg har. Kjenner dere meg igjen? Hehe.. Har spart tenåringsbildene pluss litt til, til et senere innlegg forresten. Skjønte det var flere av dere som var veldig nysgjerrig på hvordan jeg så ut i blant annet "sædcelle-bryns-perioden" min, haha. Det kommer.. Snart.

Ellers.. Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma og pappa og ser på hockey. Vi har spist rakfisk i dag og resten av kvelden går nok med til å ligge rett ut i sengen tenker jeg. Jeg har vært i skikkelig dårlig form i hele dag og ekstremt svimmel. Håper jeg sover det av meg og er bedre igjen i morgen. Det er bare en kort tur jeg er hjemom denne gangen, grunnet personlige årsaker. Jeg er tilbake i Oslo igjen allerede i morgen. Det har skjedd mye de siste dagene som har gjort at jeg har mistet litt energien til bloggingen. Jeg håper ting blir bedre fremover og at jeg finner motivasjonen tilbake. Jeg var jo så gira senest for en uke siden! Setter i hvert fall stor pris på dere som er innom og leser og kommer med så hyggelige tilbakemeldinger ♡♡ Tusen tusen takk!! 

Hva synes dere om innlegg som dette?

UKENS SPØRSMÅL DEL 2

 • 12.11.2017, 14:32

Hei alle sammen! Beklager fraværet, men de siste to dagene har vært mer hektisk enn noen gang. På fredag var jeg først i Drammen (blogger mer om dette senere) og når jeg kom hjem måtte jeg ordne meg og reise med engang for å rekke bursdagen til Isabelle. Så våknet jeg og jobbet i hele går. Var hjemme klokken tolv.. Det har vært helt umulig å finne tid til å blogge. Får så dårlig samvittighet av det, men jeg skal prøve å gjøre det godt igjen. Skal fortelle dere mer om de siste dagene litt senere. Først kommer ukens spørsmål!

Er du fyllesyk i dag?
- Haha, Henning du er morsom. Fikk selvfølgelig dette spørsmålet i går, og han visste veldig godt svaret. Jeg trodde jeg skulle dø på jobb i går. I dag er jeg heldigvis helt fin!

Se for deg om 5 år. Er du og Andreas fortsatt sammen? Har dere barn? Har dere kjøpt eller bygd hus sammen?
- Jeg håper og tror vi fortsatt er sammen da. Andreas er vel pensjonist allerede, jepp du leste riktig, pensjonist om 5 år. Om vi har barn er jeg usikker på, men jeg vil ha barn før jeg er 30, så om vi fortsatt er sammen har vi nok det. En ting er sikkert, vi har garantert kjøpt eller bygd hus innen 5 år. 

Hvor mye tjener TIX på en russelåt?
- Mer enn en gjennomsnittlig norsk årslønn.

Når begynte du å drikke?
- Åh gud, dette er litt sykt. Jeg var alt for ung. Problemet var at jeg hadde så sykt mange eldre venner. Jeg var 13 år gammel. Da var det vel og merke veldig lite jeg drakk. Var aldri full noen gang eller noe. Den "ordentlige" drikkingen startet vel når jeg var 16-17 år. 

Har du silikon?
- Ja, det har jeg.

Hvor mange gram silikon har du?
- Vet dere hva, jeg er nesten litt usikker, haha. Er så lenge siden jeg gjorde det at jeg husker ikke helt. Det er mange som lurer på ting angående silikon, så tenker heller å lage et eget innlegg med spørsmål og svar på dette senere. Skal prøve å finne igjen hvor mye jeg tok også. Husker helt ærlig ikke.

Har du noen piercinger?
- Telles hull i ørene? Haha. Nei, jeg har ingen piercinger. Eneste stedet jeg har hull er i ørene. Har to hull på hver side.

Lar du Andreas ligge med andre jenter for å ikke miste han?
- Dette spørsmålet synes jeg er helt sykt. Selvfølgelig gjør jeg ikke det!?! Hvis jeg måtte gjort noe sånt for å ikke miste han hadde vi ikke vært sammen. Sykt om folk tror man må la kjæresten sin ligge med andre for å beholde han selv. Det er ikke et sunt forhold og jeg håper ingen tillater å ha det sånn. Det blir selvfølgelig noe helt annet om et par velger å ha åpent forhold. Vi har ikke et åpent forhold og jeg kunne aldri klart å være i ett. Andreas har uansett turnet så mye at han ikke har interesse av å ligge med andre jenter ;)

Kan du lage sminkevideo?
- Det er flere som spør om dette. Skal prøve å få tid til det en dag!

Nå har jeg akkurat hentet mamma på togstasjonen og må løpe snart for å rekke jobb selv. Vi blogges i kveld <3

FUN FACTS

 • 09.11.2017, 12:23

♡ Jeg må alltid blåse i glass før jeg drikker av dem. Vet ikke hva og når det skjedde noe som ga meg tvangstanker om det, men nå MÅ jeg gjøre det. Hver gang, uansett.

♡ Jeg har ikke hår under armene?? Haha. Før syntes jeg det var så rart når jeg aldri fikk det, men alle andre gjorde, da ville jeg også ha det. Nå er jeg egentlig bare veldig takknemlig og håper det aldri kommer heller. Vil ikke jinxe noe, hehe.

♡ Jeg klarer ikke rape, haha. Det skjer aldri?? Skjønner ikke. Har prøvd så mange ganger, men jeg har ikke sjangs. Føler jeg må rape noen ganger, men så kommer det aldri. 

♡ For noen år siden ble jeg matforgiftet i Tyrkia og holdt på å dø. Jeg ble skikkelig dårlig, men nektet å reise til legen. Det fikk selvfølgelig konsekvenser og en dag lå jeg rett ut i sengen, klarte ikke bevege meg eller svare. Jeg hørte mamma ropte navnet mitt og snakket til meg, men jeg klarte ingenting. Der og da trodde jeg det var mine siste minutter. Noen timer senere våknet jeg på sykehuset i Tyrkia. Pappa lå like dårlig i sengen ved siden av meg..

♡ Jeg har skikkelig sprøyteskrekk og drar derfor aldri til legen når jeg blir syk. Sist jeg tok blodprøve kan jeg faktisk ikke huske.. Burde ta noen prøver snart, for det er jo noe galt med meg hele tiden.

♡ Jeg har hatt syv hunder, fem katter, en kanin, to hamstre og syv hester. Pappa hadde ekorn som kjæledyr når han var liten og det har jeg mast på å få i alle år. Har jeg fått lov? Nei... Aaaaargh. Han hadde til og med en kråke når han var liten. Hvor sykt er ikke det? Den ble så tam at han kunne "kalle den inn" ved å bruke en sitronflaske(?), dere vet sånne gule sitronflasker man får kjøpt. Tror det var noe sånt om jeg ikke husker feil.. Så er det en ting til jeg må si.. Jeg blir så ekstremt sur av å tenke på at han skulle bort engang når han hadde det første ekornet (ja han har hatt fler..) og mens han var borte var det noen barn som slo den med en pinne så den knakk ryggen og måtte avlives?? HVA ER GALT MED FOLK???? Noen skulle slått de ungene også tenker jeg. Fysøren.

♡ Jeg elsker rakfisk og da mener jeg EEELSKER. Jeg avtalte faktisk senest i går og ha rakfisk-date med Emil. Ble så glad når han spurte om noen liker rakfisk og ville spise det med han asap. Gud så godt det er!!

♡ Jeg har kjørt Europa rundt på motorsykkel! Husker ikke om jeg har fortalt dere dette før? Gjorde det faktisk to år på rad! Det var veldig gøy og jeg håper jeg kan gjøre det igjen. Sykeste er at pappa brukte kart hele veien, ikke gps, KART, og vi kjørte bare feil én gang.

♡ Jeg har hatt regulering, men hadde det bare i 6 måneder. Det negative etter reguleringen er at jeg har slitt mer med å snakke engelsk på grunn av de klossene og strengene man får på bak tennene etterpå. 

♡ Jeg hadde "sædcelle-bryn" på ungdomsskolen, haha. Ohyes, jeg var en av dem jeg også. Tenk at jeg en gang syntes det var fint?? Kanskje jeg en dag skal lage ett innlegg med gamle bilder av meg selv? Hva tenker dere om det?

♡ Når jeg var liten stod jeg alltid på hodet. Jeg så og si spiste mat og drakk mens jeg var oppned. 

♡ Det eneste jeg drakk når jeg var liten var appelsinjuice og varm oboy! Drakk så sinnsykt mye av det at når jeg skulle gå så skvulpet magen min, haha.

♡ Jeg hadde vippeextensions fast i 5-6 år og tok de av for første gang nå i mai! Tror dere jeg fikk sjokk når jeg så meg selv i speilet eller? Nå har jeg heldigvis blitt vandt til synet og synes det er like greit med løsvipper egentlig! Da kan jeg variere hva slags type vipper jeg vil ha også. Selvfølgelig savner jeg ofte extensions. Det er superfint og ekstremt chill. Man skal ikke se bort ifra at jeg en dag er tilbake med det. 

Alle faktaene var kanskje ikke like "funny", men ville gjøre noe litt annet enn "visste du at.." igjen. På denne måten blir dere enda litt bedre kjent med meg. Synes dere slike innlegg er gøy?

Kvelden i går var forresten veldig hyggelig! Vi kom til Cassie og Henning rundt klokken syv. Når vi kom planla vi vel aldri at vi skulle bli så lenge, men herregud som tiden flyr i godt selskap dere. Plutselig var klokken tre på natten. Jeg var ikke hjemme før klokken halv fem.. I kveld er det altså ingen tvil om at jeg kommer til å sovne som en baby med en gang etter jobb. Det var også utrolig morsomt at dere følgerne våre på snapchat ble med oss å spilte kahoot i går! Først var det med et uhell at Martine klarte å filme Kahoot-pinkoden. Vi skjønte ingenting når vi plutselig var mer enn 6 personer med i spillet. Så endte vi alle opp med å poste det på mystory. Siste runden var faktisk over 1000 personer med?? Det er sykt. Litt kjipt at alle andre som spilte ikke kunne se spørsmålene, men allikevel ledet flere av dere mange ganger, haha. Ganske nedtur når jeg lå på 952. plass og jeg faktisk kunne se spørsmålene og ikke dere.... Jeg vant den første runden da, det må vi ikke glemme :-))

Nå skal jeg sminke meg litt før jeg må komme med avgårde på jobb! Skal prøve å rekke og få tatt bilder av tingene som har kommet i posten og som jeg shoppet i går, nå før jobb. Kanskje jeg rekker å lage et innlegg klart som kan postes allerede i kveld. Vi blogges ♡

"TRIPPEL" DATE?

 • 08.11.2017, 16:45

Hei dere! Ville bare stikke innom og si hei før jeg reiser. I kveld skal jeg på date, ikke alene, ikke dobbel-date heller, men trippel-date faktisk. Eller date og date. Vi skal spise sammen og chille. Så et lite hei fra meg før jeg henter Andreas og reiser til Cassie for å møte henne, Henning, Martine og Aleks. Ellers har jeg vært på litt shopping i dag, så tenker å vise dere alt jeg har kjøpt i morgen. Har også fått noen pakker i posten nemlig! Jeg har i tillegg jobbet med et veldig personlig innlegg til dere i noen dager nå. Litt usikker på når jeg tør å poste det, men satser på iløpet av uken engang, vi får se. Der får dere vite masse om meg som dere ikke visste, som veldig få vet. Det har gjort vondt å skrive det, men jeg tror det er godt å få det ut også. Nok om det. Slenger med noen bilder av meg i dating-outfiten min, så snakkes vi mer senere ♡

♡ Joggebukse og hettegenser ♡
Dette kjøpte jeg forsåvidt i dag dette også, så da fikk dere se noe av innkjøpet allerede i dag. Settet er fra Bik Bok! Utrolig fin farge og sykt digg, elsker det.

«DU LIKNER IKKE PÅ DEG SELV»

 • 07.11.2017, 18:47

En ting jeg har tenkt litt på. Når noen ser en person uten sminke kan de ofte si «du likner ikke på deg selv». Burde det ikke heller være at man ikke likner på seg selv MED sminke? Uten sminke er man jo definitivt mer seg selv enn noe annet? Det kommer vel av at folk ofte ser andre når de er ordnet og har sminke på. Så det blir et annerledes syn når man faktisk ser dem uten. Det vil vel bli mer riktig å si at noen ser annerledes ut, men hvorfor bruke sminke hvis man ser helt lik ut? Da er jo hele poenget med det borte. Jeg hadde i hvert fall ikke kastet bort flere tusen på foundation, leppestifter, concealer, øyeskygge etc for å se helt lik ut, eventuelt mindre pen ut, med det på.

Litt filosofering fra frøken Mausethagen en tirsdagskveld

FARGELINSENE JEG BRUKER

 • 07.11.2017, 14:11

De siste månedene har jeg fått helt dilla på fargelinser, og jeg elsker det å kunne eksperimentere med øyenfarger. Bare man skifter farge på øynene får man en helt annen look! Sminke, hår og klær ser jo alt forskjellig ut fra øyenfarge til øyenfarge. Det eneste problemet mitt har vært at tidligere fargelinser jeg har testet har jeg sett så tåkete med, rettere sagt ikke sett noe som helst. Det ble bare kjempeslitsomt og jeg gikk rundt å følte meg konstant beruset på grunn av tåkesynet. Etter å ha søkt masse, sett youtubevideoer og vært gjennom en million instagrambrukere, kom jeg til slutt over fargelinsene fra Solotica! Jeg bestilte hjem to ulike farger i første omgang, og nå eier jeg hele 5-6 par derfra. Linsene er superbehagelig, jeg ser helt normalt, fargene er dødsfine og de varer et helt år, noe som er et stort pluss! Tenkte å vise dere mine 4 favoritter i dette innlegget. Det er disse fire jeg bruker mest.

Dette er min naturlige øyenfarge (brungrønne)

Her har jeg på meg fargen Hidrocor Ice fra Solotica, disse finner du HER.

Her har jeg på meg fargen Hidrocor Grafite fra Solotica, disse finner du HER.

Her har jeg på meg fargen Hidrocor Cristal fra Solotica, disse finner du HER. Cristal og Ice er relativt like, eneste forskjellen er at Cristal har litt mer "grønn" tone i seg. 

Her har jeg på meg fargen Natural Colours Ice fra Solotica, disse finner du HER.

Som dere kanskje ser er alle fargelinsene jeg bruker i blåtoner. Siden jeg har ganske mørke øyne selv liker jeg å bruke lysere fargelinser. Har også tenkt tanken på å bestile noen helt brune, siden mine egne har litt grønnskjær i seg. Mine absolutt favoritter og de jeg bruker mest for tiden er Hidrocor Ice og Natural Colours Ice. Icefargen er en slags lyselyseblå/grå farge og jeg virkelig ELSKER den. Forskjellen på Hidrocor og Natural er at Hidrocor er mer dekkende og mangler den sorte ringen. Jeg er i hvert fall helt forelsket i linsene fra Solotica. Har faktisk lyst på nesten alle fargene de har!! Var så vanskelig å velge første gangen jeg skulle prøve. Kunne jo ikke bare bestille en haug (de koster jo litt) også hadde jeg gått på en smell og sett like tåkete med disse som alle andre.. Heldigvis var de et kupp og jeg kommer garantert til å klikke hjem et par til!

TIPS FOR Å HOLDE SEG FRISK

 • 06.11.2017, 18:00

De som kjenner meg vet at mitt største problem er immunforsvaret mitt. Jeg går alltid rundt og er småsyk. Store deler av året er skikkelig syk. Det er slitsomt og ødelegger veldig for meg. Jeg går glipp av mye og orker ingenting. MEN! Nå skal dere høre her. For noen måneder siden kom jeg nemlig over noe noen postet på snapchat, og så desperat som jeg er løp jeg avgårde med engang for å kjøpe produktene. Det er ingenting som har hjulpet tidligere, så jeg var veldig skeptisk, men ville jo selvfølgelig prøve. JEG ER SÅ GLAD JEG PRØVDE! Med engang jeg kjenner symptomer bruker jeg dette:

Begge dråpeflaskene har samme funksjon, men jeg tar begge for å få skikkelig boost. Ta litt vann og 30 dråper med propolis først, så et nytt glass med litt vann og 20 dråper echinaforce tre ganger om dagen i en uke når du begynner å kjenne sykdomssymptomer. Jeg har seriøst ikke vært syk de siste månedene på grunn av disse! De er heelt fantastisk! Jeg som har lett i flere ÅR etter noe som hjelper. ENDELIG har jeg funnet det. De er verdt hver eneste krone og de holder kjempelenge også. Du får kjøpt begge på helsekost butikker. Jeg kjøpte mine hos Sunkost! Link til Propolisdråpene HER og Echinaforce HER. Du kan også bare gå i butikken selvfølgelig. 

For å være på den sikre siden tar jeg i tillegg én tablett av disse her daglig:

Chaga er en av de sterkeste antioksidantene i verden og er brukt gjennom århundrer for å styrke immunforsvaret! Det er 30 tabletter i en pakke.
Du finner link til disse HER

Jeg vet det er flere som sliter med immunforsvaret sitt, derfor håper jeg dette kan være redningen for flere der ute! Det har i hvert fall reddet meg, bokstavelig talt. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Love love love.

Liten funfact: propolis er biespytt. 

BOMBE UTENFOR DØREN MIN??

 • 06.11.2017, 13:41

Åh guri.. Dere skulle bare visst hvor mye jeg slet med disse bildene. Jeg hentet kamerastativet mitt som lå i den andre leiligheten i går, og planla at jeg skulle være flink, stå opp tidlig og gå ut for å ta noen bilder til bloggen. Stativet hadde jeg klart å ta med, men hadde jeg med selvutløserkontroll? Selvfølgelig ikke. Jeg er alene, så har ingen til å hjelpe meg med det før jobb heller. Alle husker vel når man var yngre og satte kameraet på sånn nedtelling for så å løpe slik at man fikk tatt 10 bilder som kom i lynets hastighet etter hverandre? Man må konstant endre posisjon for å ikke få 100 like bilder. Sånn ble det for meg i dag. Det ble i hvert fall noen. De er ikke helt klare og tydelige, men det er sånn det ble i dag. 

Jeg må forresten takke følgerne mine på snapchat for hjelpen i dag! Når jeg våknet stod det en mystisk boks utenfor døren min. Jeg ble livredd og var helt sikker på at det var en bombe. Etter å ha spurt på mystory og fått x-antall svar om at boksen inneholdt brød/frokost, tok jeg sjansen på å åpne den. Dere hadde heldigvis rett! Haha. Så da ble det jammen meg frokost på meg i dag også. Tusen takk for hjelpen, virkelig! Jeg var faktisk skikkelig redd og kjente at hjertet mitt stoppet i noen sekunder i det jeg tok tak i boksen. Er det mulig å være så paranoid.

Nå skal jeg spise og slappe av litt før jeg må avgårde på jobb igjen! Må forresten også si tusen takk til alle som er inne og leser bloggen min ♡♡ Jeg synes det er helt sykt at hele 2324 var innom og leste i går. Tusen tusen takk ♡♡ OG.. I kveld eller i morgen kommer innlegget mitt med tipsene for å holde seg frisk! Det er ekstremt mange som har etterspurt det på snapchat etter "visste du at.." innlegget mitt ble skrevet hvor jeg fortalte at jeg har kommet over noe som har reddet meg og immunforsvaret mitt fullstendig. Dere får svarene veldig veldig snart nå! Vi blogges.

UKENS SPØRSMÅL DEL 1

 • 05.11.2017, 11:14

Hvor lenge har du og Andreas vært sammen?

- Vi har snart vært sammen i 2,5 år! Shit tiden flyr. 14. desember er jubileumsdagen for det.

Hvor høy er du?

- Har ikke målt meg på evigheter. Husker ikke sist jeg målte meg engang.. men jeg tror jeg er 172 cm.

Kunne du tenkt deg å melde deg på Paradise Hotel?

- Dette spørsmålet er jeg faktisk litt usikker på. Både ja og nei. Det hadde vært sykt gøy å oppleve det, men så har jeg kjæreste, så det blir uansett uaktuelt. Veldig usikker på om jeg hadde turt å gjøre det hvis jeg var singel også men.. Det hadde jo vært en ganske morsom og syk opplevelse.

Hvordan ble du og Andreas kjent? Og var han «kjendis» før dere ble sammen?

- Jeg har skrevet et innlegg om dette tidligere, som dere kan lese HER. Det handler vel mer om hvordan vi møttes. Jeg har skjønt at flere lurer konkret på hvordan vi ble kjent. Andreas hadde sendt meg en melding angående en russelåt på facebook. Denne meldingen så jeg et år senere (ups).. Så jeg bestemte meg for å adde han på facebook og si sorry for at jeg ikke hadde sett meldingen og svart. Rakk ikke si det før han godtok venneforespørselen og skrev «Det var på tide!». Haha! Så begynte vi rett og slett bare å snakke masse etter det. Var han «kjendis»? Ja, du kan jo si det sånn. Vi møttes rett etter Sjeiken-oppstyret, så det hadde begynt å blåse seg opp veldig rundt han! Men det var etter vi ble sammen det plutselig smalt for fullt! Når jeg møtte han hadde han rundt 8K på snapchat. Nå har han nærmere 150K! Det er sykt det.

Dette var faktisk det første bildet jeg la ut av oss sammen. Det ble vel og merke ikke lagt ut på hovedinstaen min, men en privatbruker jeg har. Husker det rant inn meldinger fra venner, haha.

Kan du og TIX komme til Rykkinn skole?

- Det er helt sykt hvor mange som spør meg på snapchat om vi kan komme til den og den skolen. Får det nesten daglig. Plutselig bestemmer han seg en dag for å ta seg tid til å besøke masse skoler. Han har jo gjort det før! Så dere skal ikke se bort ifra at han eller han og jeg kommer til din skole.

Hva er ditt beste tips mot kjærlighetssorg?

- Når jeg fikk dette spørsmålet, fant jeg ganske fort ut at dette klarer jeg ikke svare kort på. Jeg har derfor bestemt meg for å skrive et eget innlegg om det! Skal få gjort det veldig snart ❤

Trives du der du jobber? Kunne du tenkt deg å jobbe med noe annet? Isåfall, hva?

- Jeg trives veldig godt der jeg jobber! Kollegaene mine er superhyggelig, jeg har de snilleste sjefene og vi er rett og slett som en liten familie alle sammen. Det eneste negative med jobben er at det blir mange sene kvelder.

- Jeg har selvfølgelig tenkt til å jobbe med noe annet etterhvert. Vil ikke være servitør resten av livet, hehe. Akkurat nå trives jeg med å ha startet opp bloggen igjen og ha andre jobben ved siden av. Så får vi se hvor det fører hen! Ellers ville jeg nok jobbet med noe hvor jeg kunne reist og opplevd mye. Er så rastløs av meg og elsker å reise rundt!

Er du millionær?

- Haha, wow! Nei, jeg er ikke millionær.

Hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen?

- Jeg mistet den da jeg var klar for det. Det var sammen med en kjæreste, noe jeg er veldig glad for!

VISSTE DU AT..

 • 04.11.2017, 16:14

Visste du at.. Jeg har aldri prøvd røyk før. Ikke har jeg planer om å prøve det heller. Takler ikke lukten engang. Æsj.

Visste du at.. Jeg har fire søsken. Alle er eldre enn meg.

Visste du at.. Jeg er tante til hele TI små!

Visste du at.. Jeg elsker rødvin og for cirka et år siden sa jeg at jeg aldri kom til å like det. Nå er det noe av det beste jeg vet. Hva skjedde??

Visste du at.. Jeg er født og oppvokst i Hamar.

Visste du at.. Jeg er husredd. Jeg føler meg faktisk ekstremt trygg der jeg bor nå når jeg er alene, men det er sjeldent jeg føler meg trygg i et hus når ingen andre er der. Overtroisk og paranoid, der har du meg. Jeg er ofte livredd når jeg ikke er alene også.. Det er kjempevondt.

Visste du at.. Jeg konfirmerte meg aldri.

Visste du at.. Jeg har et snev av fotografisk hukommelse og på grunn av det har jeg flere ganger blitt beskyldt for å ha jukset på prøver.

Visste du at.. Jeg liker all mat. Jeg prøver å finne noe jeg ikke liker, men har ikke klart det enda. Er masse jeg ikke har smakt vel og merke, men alt hittil har jeg likt. Ikke kresen med andre ord.

Visste du at.. Når jeg ler kommer det ofte ingen lyd. Jeg ler stumt. Det kommer av at noen kommenterte latteren min når jeg var mindre. Etter det turte jeg ikke le høyt mer. Jeg prøver å finne igjen latteren min, men den har liksom blitt litt «borte».

Visste du at.. Første gangen jeg smakte sushi latet jeg som jeg ikke likte det siden personen jeg smakte det med hatet det. Sannheten var jo at jeg elsket det. Hvorfor var jeg så sykt usikker på meg selv og meningene mine før??

Visste du at.. Jeg eier ikke immunforsvar. Om noen er syke er det nok at de bare ser på meg, da er jeg smittet. Jeg har faktisk kommet over noen produkter som har hjulpet meg å være frisk! Tenkte jeg kunne skrive et innlegg om dette senere. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten de.

ULLEVÅL SYKEHUS?

 • 04.11.2017, 10:45

I skrivende stund sitter jeg våken i leiligheten til Nicole, alene. Eller.. jeg er jo ikke alene, Nicole sover, som vanlig. Hun er det ene mennesket jeg kjenner som kan begynne på jobb klokken fem på kvelden og klare å forsove seg. Hvor sykt er ikke det? Tror det er bra jeg er her så hun kommer seg på jobb klokken to. Det ble nemlig en litt senere kveld enn planlagt i går.

Etter vi var ferdig på jobb nærmere klokken tolv i går kveld, reiste Emil, Nicole og jeg hjem til Nicole for å chille og drikke litt vin sammen. «Et par glass vin» ble ikke bare et par glass for å si det sånn. Emil ble jo så full, haha. Han er jo latterlig morsom når han blir det også. Sovnet til slutt i sengen til Nicole hvor egentlig Nicole og jeg skulle sove. Ba han flytte seg for at vi skulle få plass (han lå midt i sengen og Nicole har ikke så stor seng heller) da fikk jeg pent til svar «her skal jeg sove». Så begynner han å snakke mer og ut kommer det «det føles som jeg er på Ullevål Sykehus» ha ha ha. Ingenting ga mening og klokken halv fem tok han plutselig nattbussen hjem. Er egentlig litt spent på om han rakk den og i det hele tatt kom seg hjem. Dette høres kanskje ikke like morsomt ut som det faktisk var, men det ligger en liten video på snapchat om dere vil se noe av det (inemm).

Nok om det. Nå skal jeg ordne meg snart og etter hvert prøve å få liv i hun på soverommet. Vi starter på jobb nesten samtidig i dag, så det er jo perfekt! Stod selvfølgelig opp litt ekstra tidlig for å være så pliktoppfyllende som jeg er og blogge he he.

Jeg har åpnet snapchat slik at dere kan stille spørsmål til «ukens spørsmål» forresten. Snapchat: inemm.

Vi blogges ❤

HVORDAN ER FORHOLDET TIL ANDREAS OG MEG?

 • 03.11.2017, 17:05

Jeg tror det mest stilte spørsmålet jeg har fått de siste månedene på snapchat er "er du og Andreas fortsatt sammen?". Jeg tror mange lurer siden Andreas ikke har vært like aktiv på snapchat som han var før, hvor jeg ofte var med i snappene og at vi ikke legger ut bilder sammen hele tiden. Ja, vi er fortsatt sammen. Problemet er at Andreas har en fullstappa timeplan hele tiden og jeg jobber ekstremt mye selv. Da er det vanskelig å få tid til hverandre. Han har vært i USA og når han kom hjem derfra var det rett i studio for å lage årets dekknavnslåter. Det kommer til å roe seg litt snart og da håper jeg vi ser hverandre litt mer igjen. Så det å være sammen med en person som jobber med det han gjør er ikke bare fryd og gammen som jeg tror mange tror det er. Han jobber og reiser ekstremt mye. Konserter, USA, studio, møter, ja det er så mye. Det er selvfølgelig ikke like lett for meg hele tiden. Man føler seg ofte alene. I tillegg er han så opptatt at han knapt har tid til å sende meg meldinger. Det er tøft, men vi elsker hverandre og jeg vet at han er der om jeg trenger det. 

Jeg skal ikke lyve til dere. Jeg kunne ønske han hadde mer tid til meg. Det er ekstremt tøft til tider, men jeg elsker han mer enn jeg noen gang har elsket noen og da gir man ikke opp så lett. Vi må sette litt ekstra stor pris på de små stundene sammen, kanskje mer enn mange andre, når det er som det er. Det er faktisk lettere sagt enn gjort det også skal jeg fortelle dere. Man tenker man skal sette pris på det lille man får, men så ønsker man alltid mer. Når man elsker noen så vil man jo tilbringe så mye som mulig tid sammen med personen. Det hadde nok vært enklere om jeg var en hjemmeværende frue som levde på kjæresten min, men det vil jeg ikke. Jeg vil stå på egne bein og klare å ta vare på meg selv. Jeg vet veldig mange tror jeg er en "golddigger" og kun er sammen med Andreas for pengene. Dere får absolutt tro hva dere vil, men jeg vil si det å "utnytte" noen på den måten er noe jeg aldri kunne gjort. Jeg vet at hadde jeg vært en sånn jente hadde ikke vi vært sammen. Da hadde Andreas dumpet meg for 2 år siden. Nei vent, han hadde aldri blitt sammen med meg.

Andreas og jeg er mer like enn kanskje mange skulle tro. Vi er like barnslig, vi har samme humor og vi har ekstremt like meninger. Vi liker samme musikk og samme type filmer. Et stort pluss er at Andreas elsker maten jeg lager, noe som er ekstremt flaks, for jeg er ingen god kokk. Det er få retter jeg kan lage, men de få jeg kan er de Andreas vil ha. Han er en av de snilleste og mest godhjerta menneskene jeg har møtt og derfor holder jeg så hardt fast, selv i de vanskeligste stundene. Jeg kunne aldri sett for meg et liv uten han. Hvem skal jeg være idiot med? Hvem skal jeg kritisere filmer med? Hvem skal jeg le og ha det gøy med på samme måte? En ting er sikkert; det finnes bare en Andreas som deg. Jeg skal ikke lyve igjen, vi er også forskjellig på mange områder. Jeg er alltid punktlig og gjerne veldig tidlig ute. Andreas er minst 1-2 timer for sen, gjerne mer. Jeg får mark i rumpa av at han er så treig med alt. Så har vi meg da, jeg er ikke akkurat feilfri. Jeg er ekstremt flink til å klage. Over hver minste ting. Da er det mest ting med meg selv. Har jeg vondt i magen for eksempel, ja, da får han høre det konstant til det går over. Så skal det igjen sies at Andreas er det mest stakkarslige mennesket jeg kjenner når han har vondt eller er syk. Det er mer sjeldent at det er noe med han, men han er minst like klagete om ikke mer når det først skjer. 

Vi er fortsatt sammen.. Vi har det fint.. Det er tungt at jeg ikke ser han så mye, men jeg elsker han.
Han er min soulmate og jeg elsker han av hele mitt ♥

Psstt... Vi kommer tilbake på snapchat snart.

MATFORGIFTET?

 • 03.11.2017, 10:59

Det er ikke veldig lenge til jeg må løpe ut døren. Det er noe jeg må fikse før jobb! Jeg jobber med å forhåndsskrive innlegg til dere, slik at jeg får publisert noe mens jeg er på jobb også. I går kveld skrev jeg et par personlige innlegg. Jeg har aldri vært spesielt personlig på bloggen før, men tenker at jeg vil være mer åpen for dere denne gangen. Selv setter jeg veldig pris på å lese når andre bloggere åpner seg og forteller om ting de har opplevd eller hvordan de føler. Man føler seg ikke så alene og det er deilig å kanskje få hjelp til ting du selv sliter med. Hodet og livet mitt har vært et evig kaos i flere år nå. Jeg vet ikke når jeg kommer til å tørre å publisere de første innleggene, men jeg håper det er snart. 

Vel.. over til det dette innlegget egentlig skulle handle om, og det er at kvelden i går ble helt grusom. Jeg startet dagen med å ta noen bilder til bloggen og forhåndsskrive noen innlegg før jeg reiste til Oslo for å være med Cassie. På veien stoppet jeg innom studio for å si hei til Andreas og gi han en liten gave. Jeg skulle egentlig bare kjapt innom, men ble selvfølgelig sittende der i over en time. Stakkars Cassie ventet på at jeg skulle komme med mat fra max. Etter 2,5 time kom jeg meg endelig frem. Dere skjønner, når jeg først reiste fra Andreas til max, så var det selvfølgelig tidenes kø og jeg brukte evig lang tid på å komme meg frem. Det var kø til max og kø til Cassie. Ikke nok med det. Når jeg endelig kommer frem bruker jeg sikkert 15 minutter på å finne parkering. Jeg er nemlig helt elendig på lukeparkering skjønner dere. MEN! JEG KLARTE DET! Det var mildt sagt en overlykkelig Cassie som ventet meg i døren når jeg endelig stod der med max-posen. Ingen av oss hadde spist på lenge, så gud, det var deilig med mat når alt kaoset endelig var over. Resten av kvelden koste vi oss med grønnsaker, dip, potetgull og godteri mens vi så på film. Nok kalorier for de neste ukene med andre ord.

Eller.. Alle kaloriene vi hadde stappet i oss kom ut igjen litt senere på kvelden. Jeg vet ikke om det var maten fra max som gjorde oss så dårlig, men det må det jo ha vært. Vi spiste det samme og begge ble kjempedårlig noen timer senere. Jeg turte knapt forlate doskålen i frykt for å spy i sengen eller på sofaen. Med engang jeg reiste meg ble jeg dårlig igjen. Det var helt grusomt! Jeg var varm, svimmel og det prikket i hele kroppen min. Heldigvis har jeg blitt bedre over natten!

Nå skal jeg bare slappe av og prøve å få i meg mat igjen, før jeg må reise. Forteller mer om det jeg skal senere.
Har dere noen ønsker til hva jeg skal blogge om etter en så lang "pause"?

 

JEG SKAL REISE!

 • 02.11.2017, 18:13

Hoi, husker noen av dere at jeg var i LA cirka på denne tiden i fjor? Vel, nå er det ikke så altfor lenge til jeg skal tilbake igjen. Flybillettene er allerede bestilt og nedtellingen har endelig begynt. Jeg skal reise sammen med noen venninner og kjærestene våre. Det er ikke 100% sikkert at min kjæreste blir med enda, da turen er bestilt midt i "russetiden", og da er jo Andreas mer opptatt enn noen gang. Jeg håper allikevel det løser seg og at han klarer å presse tid til å bli med! Gøy blir det uansett, det er det ingen tvil om. Vi har skrevet en liste over ting vi har planlagt å gjøre mens vi er der i 15 dager. Tenkte jeg kunne dele listen med dere her! Det er også gull hvis dere har noen tips til oss som dere vil legge igjen i kommentarfeltet ♥ Det er få av oss som reiser som er spesielt godt kjent i LA, så litt hjelp fra noen med litt peiling er absolutt ikke dumt. Jeg rakk nemlig nesten ingenting når jeg var der i fjor. Satt stort sett i uber eller var på byen. Denne gangen vil jeg se og oppleve litt mer. Vel, nok chit chat, her er listen:

♥ Sykle fra Santa Monica til Venice Beach (her vil jeg tro jentene kanskje blir alene og at guttene gjør noe annet, hehe)

♥ Dra til Universal Studios!

♥ Gå opp til Hollywood skiltet!

♥ Dra til Beverly Hills der kjendisene bor, hehehee.

♥ Hollywood "walk of fame" - der var jeg forsåvidt såvidt sist gang også, men alle har ikke vært der, så da gjøres det igjen!

♥ Spise på The Nice Guy! - dette gjorde jeg også i fjor, men igjen, alle har ikke vært i LA! For de som ikke vet hva The Nice Guy er, så er det en fin restaurant hvor kjendisene pleier å spise. Det er faktisk ikke tillatt med mobil der! Men de har en photobooth, så der blir det vel tatt x-antall bilder igjen vil jeg tro.

♥ Dra på Santa Monica Pier! (vært der, men igjen, alle har ikke)

♥ Reise en liten tur til Las Vegas! 

♥ Dra ut på 1OAK! - Sist jeg var der ble jeg dopet ned og hadde ikke den beste kvelden. Heldigvis snakket jeg med Andreas fra start til slutt så han fikk hjulpet grønnsak-Ine inn i en uber hjem. Håper besøket der neste gang blir litt bedre og morsommere! Skal absolutt være mer forsiktig. Det var noe av det verste jeg har vært med på.

♥ Ta bilde ved den rosa veggen!

♥ Ta bilde ved veggen med vinger!

♥ Madame Tussaud! - Dit har jeg alltid hatt lyst til å dra, så denne gangen skal det skje.

Processed with VSCO with f2 preset

Liten throwback fra LA med Karianne i fjor!

Har dere lesere noen LA tips å komme med?
Jeg gleder meg så altfor mye, og jo mer planlagt alt er, jo bedre. LA er så stort og jeg vet at 15 dager går fort. Sist var jeg bare en uke og den fløy avgårde. Heldigvis har jeg litt mer tid denne gangen! Æh, hallo jeg klarer ikke komme over hvor gira jeg er. Klarer knapt vente til mars nå.

Vel, here we go again!

 • 02.11.2017, 10:35

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har prøvd å få bloggingen til å fungere. Det er så utrolig vanskelig når man jobber så mye med noe annet ved siden av. Det er jo det her jeg har mest lyst til. Jeg elsker å skrive, ta bilder og dele. I tillegg får jeg lagret alle minnene mine et sted som jeg kan gå tilbake og se på, det er jo så gøy! 

Men jo, hva har skjedd siden sist? Det er så mye at jeg nesten ikke husker det selv engang. Siste "ordentlig" blogginnlegg ble skrevet i starten av mai. Det er søren meg et halvt år siden det, herregud. Jeg har feiret 17. mai (duh!), vært på Ariana Grande konsert, vært i "kjendisbursdag" hos noen venninner, besøkt Hannah i Kristiansand og vært på Palmesus, vært i innflytningsfest hos noen av mine nærmeste venner fra hjembyen som har fått ny leilighet her i Oslo, vært på fotoshoots, vært i utdrikningslag for vår kjære Tina som tok utdrikningslaget 1,5 år etter bryllupet, vært i Rhodos 1 dag (haha), vært i Gøteborg på seminar, vært i Stockholm på jentetur. Ja, lista er lang. Hadde nesten glemt at jeg har gjort alt dette! Jeg måtte faktisk gå gjennom mobilen min og instagram for å finne ut hva jeg har brukt all tiden på de siste 6 månedene. Trodde det kun skulle stå "jeg har jobbet", men nei, jeg har jo gjort så mye mer! Jeg glemmer litt at jeg faktisk gjør mye annet enn å være på jobb. Det føles som tiden min stort sett tilbringes der, men det stemmer jo ikke.

Det å skulle utdype altfor mye om alt jeg har gjort denne sommeren/høsten tror jeg blir for mye til at noen orker å lese det hele. Tenker det er bedre jeg deler alt med dere i bilder? So, here we go again. 

MAI 2017

Ariana Grande konsert sammen med Andreas!

"Kjendisbursdag" i Sandefjord for Benedikte og Vilde. Det vil si at alle måtte kle seg ut som en kjendis. Vet ikke om dere klarer å se det, men jeg håper at dere ser at jeg har prøvd å være Kylie Jenner. Celinda kledde seg ut som Rebel Wilson, bedre kjent som "Fat Amy", haha! Kjempegøy!

JUNI 2017

Innflytningsfest i Hamar for min kjære Tuva og kjæresten hennes Scott. Jeg flytter fra Hamar til Oslo, blir kjent med Tuva, hun får seg kjæreste fra Hamar og flytter fra Oslo og dit. Er det mulig?? 

JULI 2017

Palmesus med fineste Hannah i Kristiansand! Hun kommer faktisk endelig på besøk til meg nå i november!! Gleder meg.

Innflytningsfest i Oslo for mine kjære nære fra hjembyen Hamar!

Fra fotoshooten med Saxegaard i sommer. Kan dele bildene vi fikk i et eget innlegg senere om det er av interesse?

Utdrikningslag for fantastiske Tina! 1,5 år på etterskudd, men bedre sent enn aldri hæ

AUGUST 2017

Liten ferietur til Rhodos. Jeg har aldri vært i "syden" så få dager før. Vi kom mandag kveld og dro på dagen onsdag. Det vil si at vi kun hadde én hel dag der nede. Og vet dere hva? Jeg tror aldri jeg har gjort så mye på en ferie før. Grunnen til at vi var så kort var rett og slett fordi Andreas hadde spillejobb der nede! Skulle ønske ferien hadde vart lenge, for GUD så GØY det var!

Ikke veldig spennende egentlig, for disse er fra en helt vanlig "ut på byen" kveld. Hvor vi vorset hos Alessa, noe som var veldig hyggelig!

SEPTEMBER 2017

Mary Kay seminar i Gøteborg!

Jeg har ny mobil, så dette var bildene jeg klarte å fiske. Måtte nemlig innom min kjære instagram for å finne datoer og oversikt. Man mister jo fullstendig kontroll når det skjer så mye. Nå prøver jeg i hvert fall atter en gang å komme igang for fullt med blogg. Jeg skal lage tidsskjema over dagene mine fremover og virkelig prøve denne gangen. Så håper jeg det fortsatt er noen der ute som er interessert i å følge meg! Jeg ser faktisk at det har vært ganske mange innom bloggen min daglig fortsatt. Noe som er ganske sykt! Nok prat fra meg. Dere hører fra meg igjen senere ♥

 

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no