hits

Har du noen gang sett noe som dette?

 • 30.11.2015, 22:56

Haha, dere. Dagen i dag har vært ganske spesiell. Husker dere jeg sa at Andreas var i møte med Sony tidligere i dag? Før han dro lagde han en "ny låt" som han la ut på mystory (om klementiner). Dersom Sony likte låten ville han ha flaks og dersom de ikke likte den skulle han lage middag til meg - helt selv. Selvfølgelig likte ikke Sony låten (haha) og middag... det ble det, kan man jo si. Fikk beskjed om å forlate leiligheten til han ringte meg og maten skulle være klar. Der kommer jeg.. Inn døren.. Og så langt kom jeg. HELE leiligheten var fyllt med pizza. Det var pizza i gangen, på døra, på kjøkkenet OG på do. Kan ikke si annet enn at dere må adde tixmusic og inemm på snapchat for å få sett hele storyen. Har aldri ledd så mye eller vært så sjokka i hele mitt liv. Og nei, vi har ikke orket å rydde det enda.. Sitter her på kjøkkenet i hele kaoset. Vi har jo tross alt ikke noe sted å legge all pizzaen. Så hvordan dette skal gå kan man lure på. Noen som har en fryser å låne oss? Hehe.. Vi har lagret begge storyene og de vil komme på bloggen etter hvert også. Når er jeg ikke helt sikker på! Så dersom dere er nysgjerrige må dere forte dere å sjekke snap før det har gått 24 timer.

I tillegg var jeg så heldig og fikk sushi til dessert <3 Åh, må da elske karen. At han i det hele tatt har orket å styre med dette her.. Bare for meg! Vi har mat fremover da.. Med mindre alle pizzaene blir ødelagt. Nå skal vi hvert fall se ferdig Bølgen før vi legger oss. Så blogges vi senere <3

Jeg har også nådd 1,4K følgere på snap og 2,1K følgere på instagram nå <3 Tusen takk alle sammen <3

Hvis jenter hadde penis

 • 30.11.2015, 13:51

Hvordan hadde verden vært da? Andreas og jeg snakket på dette her om dagen. Hvor vi kom på det fra kan man lure på. Men, tenk da dere. Hva hvis det var slik at vi jenter hadde penis og gutter hadde vagina. Ikke at vi byttet kjønnsrolle helt, men at jentene fortsatt hadde pupper i tillegg. Hvor dominante hadde ikke vi vært da? Andreas sammenliknet det med at vi da kanskje hadde spist guttene etter de hadde født barnet vårt, slik som noen edderkopper tydeligvis gjør. Guttene hadde plutselig ikke spilt så stor rolle lenger når vi jenter både kunne ha befruktet og forsørget barnet. Det høres superweird ut, men det er en tanke som faktisk ikke er så "dum". Vet ikke helt hvordan vi skulle klart å spise de, men.. Så kan man også vinkle det slik at hva hvis jenter hadde vagina og gutter hadde både penis og pupper. Da hadde nok guttene bare låst oss inne, brukt oss til befruktning for så og låse oss inne igjen. Spesielt det der. 

Slike tanker er noe Andreas og jeg snakker om. Dere skulle bare visst hvor mye dumt vi kommer på og kan snakke om i timesvis. Vi har bestemt oss for å prøve å skrive ned hver gang vi kommer med noe slikt. Ganske gøy å kunne lese om det senere. Om hvor mye dumt vi faktisk kan finne en "logisk" forklaring på. Tenker også det kan være litt morsomt for dere, jeg vet ikke? Eller kanskje det bare er superspesielt og rart. Men, det er vel litt morsomt det også. Nå skal jeg hvert fall tenke på noe helt annet enn jenter med penis. Må også spise frokost kjenner jeg. Magen brøler nesten her! Andreas er i møte med Sony og kommer vel hjem om en times tid tenker jeg. Planene mine for dagen er å igjen få skrevet flere jobbsøknader som jeg kan levere på onsdag når han er borte. Tenkte også å få tatt bilde av skoene jeg bestilte fra nelly for en ukes tid siden! Mamma tok de med når hun var her på fredag, og dere; de er enda finere i virkeligheten. Elsker de Ting som irriterer meg

 • 29.11.2015, 23:14

- Personer som lar dolokket stå oppe

Altså? Hvor vanskelig er det å lukke det jævla lokket. Takler virkelig ikke når folk lar det stå oppe. KAN DERE IKKE BARE PLIS TA DET NED IGJEN FØR DERE GÅR. Det tar dere et sekund, maks to liksom.

- Når sokkene sklir ned i skoene

Finnes det noe mer plagsomt og irriterende egentlig? Dere vet når man har sokker i UGGs for eksempel, og sokkene sklir ned og havner halvveis på foten. ÆH, det klikker for meg. Derfor går jeg som oftest uten sokker i slike type sko for å slippe irritasjonen. Ikke bare er det irriterende, det er ubehagelig også.

- Folk som smatter/slafser helt ekstremt når de spiser

Må du? Tenker jeg da. Det går an å hvert fall prøve å ikke smatte/slafse så sykt mye. Ja, noe mat lager selvfølgelig mer lyd enn annen når man tygger den. Men, det er forskjell på det og å høres ut som en gris når man spiser. Samme gjelder tyggis - plis tygg med munnen lukket.

- Utroskap

Kanskje litt dust og ta under "ting som irriterer meg".. Men, jeg skjønner meg ikke på folk som har behovet for å være utro. Det er så svakt. For min del er det å være trofast det enkleste i verden - det handler jo bare om tillit og vite hvor grensene går.

- Humørsyke mennesker

Du vet personer du kan møte på så er de kjempehyggelig, også møter du de en gang senere og da sier de ikke "hei" en gang? Hva er problemet deres egentlig? Eller de som i det ene øyeblikket er kjempeglad og 5 minutter senere er de kjempesure helt uten videre. Åh, det er så frustrerende.

- Personer som alltid avbryter andre når de snakker

Enough said. Sier jeg bare.

- De som tror de blir penere av å si at andre er stygge

Dette er vel ikke så mye en irritasjon.. Er mer det at jeg synes synd på slike mennesker. Dette gjelder vel spesielt jenter. De som kan bla gjennom profilen til den fineste jenta i verden og likevel si "hun er ikke så pen da". For jo, det er hun og du blir ikke noe penere selv av å si at hun ikke er så pen. Synes det er så viktig å rose andre. Å være sjalu kommer man ingen vei med uansett. Dessuten er det ufattelig usjarmerende med jenter som snakker drit!

- Personer som prøver å gjøre dama/typen sjalu

Skjønner ikke greia? Hvorfor skal man gjøre noen man er sammen med sjalu i det hele tatt. For det første er det unødvendig og dårlig gjort. For det andre får man den andre personen til å føle seg dårlig.

- De som prøver seg på noen de VET har kjæreste

Hvorfor gjør dere det, tenker jeg da. Og enda verre er det med de som prøver seg på noen og HAR kjæreste. Hvis du faktisk har interesse for andre gutter/jenter, så kan du i det minste gjøre det slutt med kjæresten din først. (Dette henger vel litt sammen med utroskapsdelen over her)..

- Folk som følger andre på instagram og unfollower dersom personen ikke følger tilbake

Altså.. Dette irriterer meg vel ikke så mye. Er vel mer det at jeg synes det er en dum greie. Skjønner at det er en måte å prøve å fiske nye følgere på.. Men, da burde du kanskje heller prøve å gjøre profilen din mer interessant slik at du slipper å gjøre noe spesielt for å øke følgertallet. Jeg følger bare de jeg er interessert i å følge, enkelt og greit.

Der har dere altså 10 irritasjoner i min hverdag. Er det noen som kjenner seg igjen i noen av punktene? Eller som har noe mer å tilføye? Det finnes nok flere ting som irriterer meg også, men dette var de 10 første jeg kom på.

NERVEVRAK

 • 29.11.2015, 18:09

Utslitt sa du? Fra torsdag til fredag sov jeg 3 timer og fredag til lørdag sov jeg null. Når Andreas endelig kom hjem fikk jeg ro i sjelen og endelig litt søvn. Ganske mye søvn egentlig, haha. Vi sov nemlig helt til klokken halv tre i dag! Det var utrolig deilig og noe jeg virkelig trengte. Helt ærlig hadde jeg gruet meg kjempemasse til han skulle til Sälen, og for min del var det kjempegodt når det var over. Selv om jeg vet han skulle ønske han kunne vært der lenger, og at jeg forstår godt hvorfor han ønsker det. Sälen er jo bare så vanvittig gøy! Skulle mer enn gjerne vært der selv. Men, noe jeg ønsker mer enn det er å tilbringe tid sammen med han. Så, siden vi stod opp ganske sent ble det taco til frokost i dag. Klager ikke på det! Har heller ikke fått i meg noe mat mens han var borte, så det var veldig godt å få spist litt ordentlig.

Gikk du glipp av det?

 • 28.11.2015, 23:30

Et siste innlegg før jeg legger meg. Dersom noen ville se P3 gull delen med Andreas og ikke fikk gjort det, så kan dere se straffen han fikk i dette innlegget. Han vant nemlig prisen for årets groveste tekst og skulle dermed straffes. Fikk vondt av å se på det. Det så virkelig ikke behagelig ut! Men, morsomt at han vant en pris og fikk være med. Er så stolt av han ♥ Nå gleder jeg meg bare vanvittig mye til å få han hjem og mose han ihjel. Fortjener litt ekstra pleie nå også vettu, hehe. Okei, natta bloggen 

P3 GULL

 • 28.11.2015, 21:38

Etter nøyaktig 2 timer og 48 minutter facetime med Ida er det endelig tid for å se på P3 gull, hvor Andreas faktisk skal være med! Siden jeg ikke fikk blitt med å sett på "live", må jeg klare meg med å se det online på nettet. Gleder meg til å se showet og er veldig spent på hvordan det blir. Har hørt hva som skal skje og er veldig spent! Hvis dere er interessert i å se programmet er det bare å gå inn på p3.no så går hele showet live der :-) ÆH, nå begynner det! Vi snakkes 
Hva er det i posen min?

 • 28.11.2015, 17:16

Hei alle sammen :-)
I går var jeg som sagt med Maiken. Vi filmet videobloggen, kjørte litt rundt for å fikse mat og litt diverse før vi spiste sushi sammen med mamma! Kjempekoselig å ha begge to på besøk. Ville ikke være alene i går, så det hjalp veldig. Det gjorde dagen mye bedre og litt kortere enn den ellers hadde blitt! Nå gleder jeg meg masse til Andreas kommer hjem igjen. Vil helst låse han inne i leiligheten og ha han for meg selv (haha). Greit sjalu på all russen som er i Sälen denne helgen. Kunne såå ønske jeg var der selv!! Andreas er så heldig som har den jobben han har. Han får jo være der hvert eneste år. Aaah.
Vi prøvde forresten sushien fra Kolsås Sushi for første gang i går. Ble dessverre veldig skuffet. Den var jo god.. Men, som den sushioholikeren jeg er, så var det for små biter og jeg har helt ærlig smakt bedre før. Lenge leve Brumunddal sushi ♥ Menmen, sushi er alltid godt uansett!Når jeg ser bildene nå, så ser ikke sushien så liten ut som den faktisk var.. 

SÅ TIL DET JEG EGENTLIG SKULLE FORTELLE DERE OM :-)
I dag har jeg vært i Oslo en tur. Først og fremst fordi jeg skulle fikse brynene igjen hos BrowRehab - like fornøyd som alltid ♥ Takk til flinke Annika! Etter det tok jeg meg en liten shoppingrunde. Trengte blant annet tørrshampo med volum og en ny eyeliner. Og dere; herregud for et kaos det var i byen i dag. Det var nesten umulig å gå både i gatene og inne i butikkene. Ble faktisk litt for mye mennesker for min del. Men, jeg fikk til slutt handlet det jeg skulle... pluss litt til. Kjente at en shoppingrunde var godt for humøret mitt. Det hjelper jo alltid! Sååå.. hva ble med hjem i posen min i dag da montro?

Denne buksen fra Zara har jeg ønsket meg helt siden jeg så den første gangen og enda mer siden jeg prøvde Maiken sin. Endelig er den min! Det er som å ha på seg en kosebukse - så deilig er stoffet! I tillegg er den så kul. Elsker den Det ble også med en ny foundation hjem. Prøvde denne for første gang i går når jeg fikk låne av Maiken. Det som er så deilig med denne er at den kun koster 109 kr (!!) og den dekker utrolig bra. Man trenger veldig lite for å få full dekkevne - og dere, jeg er avhengig av å ha en foundation som dekker bra. Vil helst at den skal være som sparkel, haha. Tenkte denne var kjekk å ha i tillegg til de dyre, slik at jeg kan bruke denne i litt mindre viktige tilfeller. Selv om jeg tror det ender med at jeg bruker denne mer enn de andre faktisk. Liker den så godt! Man får kjøpt den på blant annet H&M.
Når det kommer til tørrshampo har Batiste alltid vært en favoritt - billig og dødsbra! Tidligere har jeg brukt den vanlige rosa. Men, så flatt og livløst håret mitt er, så hjelper denne med XXL Volume helt ekstremt bra. Anbefales virkelig!

Nå skal jeg bare slappe av her hjemme før Andreas kommer hjem sent i kveld. Har ikke sovet i hele natt, så er helt utslitt. Stod opp for å dusje klokken halv fire på natten fordi jeg ikke fikk sove. Det er nok fort gjort at jeg sovner på sofaen eller noe nå! Vi blogges hvert fall senere i kveld 

VIDEOBLOGG

 • 27.11.2015, 20:14

Hei igjen alle sammen 
I dag har vi faktisk lagd videoblogg av alle ting. Eller, egentlig er det Maiken sin videoblogg.. Men, hun lurte på om jeg kunne være med. Så da.. ble jeg med. I videoen svarer hun på spørsmålene hun fikk under spørsmålsrunden på bloggen sin. Tenkte det kunne være "gøy" å dele den her også, siden jeg er med i den. Vi virker skikkelig sure og kjipe i videoen.. Vi beklager det. Med 3 timers søvn, generelt dårlig døgnrytme, null mat og første gang foran kamera.. Da blir det litt så som så. Credz til de som faktisk ser hele. Vi har prøvd å gjøre den litt interessant hvert fall. Håper dere liker den :-) Bloggen til Maiken kan dere se HER

Vi skal prøve å få lagd flere videoblogger sammen dersom det ønskes! Og da noe litt morsommere.. og blidere.. forhåpentligvis. Okei, enjoy!

Lyst på hvitere tenner?

 • 27.11.2015, 13:20

Sponset behandling

Hei kjære blogglesere 

Hvem har vel ikke lyst på hvitere tenner? Her kan dere lese om hvordan jeg holder mine tenner hvite og fine!
Hemmeligheten min ligger nemlig bak denne hjemmetannblekingen fra ProWhitening. Disse mottok jeg for første gang for en liten stund siden, og jeg er så fornøyd! ProWhitening er en pakke med tannblekingsstrips som kan brukes hjemme. Det som er så flott med denne tannblekingen er at stripsene er helt frie for peroxidener (!), et farlig stoff dessverre mange på markedet fortsatt bruker. Det er dette som er fordelen med akkurat denne hjemmeblekingen! Stripsene er sikker for både emalje og tannkjøtt - de bleker bort misfarginger og gir deg hvitere tenner og et fantastisk smil :-) 

De har også 100% fornøyd garanti!!! Det vil si at om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake.
Jeg mottok en 2 ukers-behandling, og planen var egentlig å bruke de hver eneste dag og vise dere "før og etter" bilde. Men, så har det seg slik at de er så bra at jeg ikke trenger å bruke de hver dag. Jeg bruker de kun når jeg skal ut på noe, så er tennene hvite og fine! Blir vel ikke bedre enn det, gjør det vel? Under her kan dere lese "steg for steg" hvordan jeg setter på stripsene og hva jeg gjør.

Det tar maks 30 sekunder å sette på stripsene, og behandlingen er over på 20-30 minutter. Anbefaler alle som ønsker en effektiv, trygg, rimelig og superbra tannbleking til å teste ut ProWhitening strips 

1. Puss tennene.
2. Tørk tennene (jeg pleier å bruke et håndkle) - dette gjør at stripsene enklere fester seg og sitter bedre.
3. Fest den store stripsen på øvre tanngard og den lille på nedre.
4. Vent 20-30 minutter. Jeg pleier å vente i 30 minutter. I mens du venter kan du gjøre hva du vil, man merker knapt at stripsene er der.
5. Ta av stripsene og puss tennene igjen :-) Det sitter gjerne igjen litt rester etter stripsene, så disse er greit å få pusset bort.VOLAH! Tennene har blitt hvitere. Der er altså hemmeligheten min - til dere som har spurt meg om hvordan jeg holder tennene mine så hvite! For meg funker ProWhitening utrolig bra hvert fall! Alltid ønsket å reise til tannlegen for å bleke tennene mine.. Men, nå slipper jeg heldigvis det!
Dere finner stripsene HER.
En pakke med 14 strips (2 ukers behandling) koster kun 399 nå (før: 499)!
En pakke med 28 strips (4 ukers behandling) koster kun 599 nå (før: 998)!
En pakke med 42 strips (6 ukers behandling) koster kun 799 nå (før: 1497)!
Det vil også si at denne fantastiske hjemmetannblekingen i tillegg er rimeligere enn for eksempel Dentway og Smilelab :-)

HER FÅR DU MYE FOR PENGENE!
Selv om dette produktet er sponset, er dette mine egne meninger og jeg anbefaler de virkelig. Om jeg så ikke skal få sponset dette noe mer, så vil jeg fortsette å kjøpe stripsene fra ProWhitening dersom jeg ønsker en hjemmetannbleking! Så fornøyd er jeg.

SJUKEHUS

 • 27.11.2015, 11:50

Hei og god morgen alle sammen 
Gårsdagen ble veldig interessant og utrolig fascinerende. Har aldri vært på noe liknende før.. for å si det sånn da. HERREGUD! Så stort det var der. Helt sykt mye mennesker. Veldig spesielt og se at alle sitter foran hver sin pc og gamer konstant. Kunne vært der en helg bare for å ha gått rundt og sett, haha. Så fascinerende var det. Showet til Andreas gikk også veldig bra. Han var ganske nervøs for om musikkvalget hans skulle slå an, med tanke på at dette publikummet var veldig annerledes enn det han pleier å spille for. Samtidig var det et edru arrangement og han måtte holde seg bak DJ boothen - han fikk ikke lov til å gå ned på scenen. Men, han traff midt i blinken med låtvalg og showet hans funket kjempebra! Alle stod og danset så mye at vaktene måtte komme og gi de vann for at de ikke skulle besvime. Scenen var gigantisk (!!!). Lasershowet var jo bare helt sykt. Endte med at jeg faktisk filmet mer enn jeg tok bilder. For det første var det kjempevanskelig å ta bilder der (jeg er ikke en proff-fotograf akkurat) og for det andre tenkte jeg det var kult å filme en del og lage en slags "hjemmesnekra-aftermovie" som jeg kan vise dere :-)

Når denne videoen kommer er jeg litt usikker på. Skal begynne med den allerede i dag... eller, nå faktisk. Andreas har jo reist til Sälen sammen med Mathias, så da har jeg masse tid til å jobbe med filmen. Sykt sjalu på all russ som skal til Sälen nå, inkludert Andreas og Mathias.. Sälen var det beste med hele russetiden min. Kunne ønske det varte i flere måneder. Skulle gjerne vært der for alltid egentlig. Så bra var det! Åh, gråter inni meg. Andreas er så heldig som får være med hvert eneste år. Heldigvis kommer Maiken på besøk til meg etterpå og mamma kommer litt senere i dag. Da slipper jeg heldigvis å være alene, noe som er utrolig deilig!

Jeg tok jo selvfølgelig noen bilder i går også, som jeg skal vise dere nå! Et sånt arrangement er nesten noe alle burde dra på iløpet av livet sitt. Kommer ikke over hvor kult det var å se hele greia! Her kan dere få se noe av det også skal jeg prøve å få lagd filmen så fort som mulig 


 

Også noen mobilbilder:

Om noen vil rekke å se noen filmer eller ekstra bilder fra gårsdagen. Add inemm, tixmusic og haukeland0 på snapchat :) Usikker på hva snappen til Fredrik er dessverre, haha. På snappen til Andreas og Mathias kan dere se fra scenen også! Nå skal jeg dusje og spise før Maiken kommer på besøk ♥ Så blogges vi senere.

Jeg skal bli gamer!!! 1337 G4M3R

 • 26.11.2015, 09:27

Hei og god morgen alle sammen :-)
I dag ble plutselig planene helt snudd på hodet. Nå skal jeg visst bli med Andreas til Sverige på Dreamhack, wiii. Det vil si at jeg ikke får blogget like bra i dag som vanlig - men, i morgen har jeg masse å vise dere da. Skal ta med speilrefleks og prøve å få tatt masse bilder i dag. Yey, nå blir det hvert fall én dag mindre uten min kjære. Det hjelper veldig!! Selv om jeg ikke er helt frisk enda.. Så, dette kan bli spennende. Men, nå må jeg pakke, spise og ordne meg. Vi blogges senere  Skal prøve å få mobilblogget mens jeg er borte! For et stress-skrevet innlegg. Så lite tid og så mye jeg egentlig skulle fortalt!

Kort fortalt om Dreamhack: Verdens største digitale festival med over 20 000 deltakere fra 46 ulike nasjoner. Med andre ord - mye nørding og hardcore gaming.

Dette blir veldig annerledes enn noe annet jeg har vært med Andreas på - men, jeg tror det blir veldig gøy! Gleder meg :D

Hva skal dere i dag da?

Hva gjør meg glad?

 • 25.11.2015, 18:24

Sommer og sol

♥ Sushi

♥ Shopping

♥ Kjæresten min

♥ Vennene mine

♥ Når jeg gjør andre folk glad

♥ Karuseller

♥ Reising

♥ Dyr (må skaffe meg katt, hund eller hest igjen, asap - trenger en ekstra venn i hverdagen)

♥ Nye klær eller ny sminke

 

Dette er 10 av tingene som gjør meg ekstra glad! Det å skaffe oss en hund eller katt er noe Andreas og jeg har snakket ganske mye på i det siste faktisk. Ser ut til at det er størst sjangs for at det blir katt i første omgang. Mest fordi Andreas er mye borte og en katt er enklere å ta vare på. Vi tenkte eventuelt rasekatt som vi kan ha inne hele tiden, da det er tungvindt å ha en som må ut når vi bor i leilighet i 3. etasje, hehe. Er nok Bengal katten som stiller sterkest også, hmm. Når det kommer til hund er smaken vår så utrolig forskjellig.. Så der kommer vi til å bruke lang tid før vi blir enig. Jeg vil ha korthåret, stor hund. Begge er vel enig om stor.. Men, Andreas liker langhåret bedre (han vil ikke se tissen til hunden, haha). Så vi får se. Et husdyr blir det vel etter hvert uansett. Om det er katt eller hund gjenstår å se. 

Noen som har rasekatt eller hund som har noen anbefalinger å komme med?
Jeg ønsker meg Dobermann, Grand Danois, Rhodesian Ridgeback eller Staffordshire Bull Terrier.. Andreas vil ha Golden Retriever, Schäfer eller noe i den duren. Katt er heldigvis begge enig om Bengal. Thank God.

Helt alene

 • 25.11.2015, 14:39

Jævla influensa. Sier jeg bare. Heldigvis er jeg på bedringens vei - det skal sies! Men, jeg er langt ifra frisk enda. Og det suger. Nå er det under et døgn til Andreas reiser bort igjen.. noe som suger enda mer. Denne gangen skal han først på Dreamhack i Sverige, deretter Russens Skitur i Sälen og så P3 Gull. Med andre ord: jeg ser han ikke på noen dager. Når jeg da i tillegg har blitt syk vet jeg ikke hvor mye jeg får gjort.. Disse dagene kommer til å bli de lengste på veldig lenge. Planen var egentlig å få søkt enda fler jobber og få trent litt mer - men, det ser ikke ut som den planen går helt som den skal. Vil egentlig hjem til Hamar igjen mens han er borte og bruke tid med vennene mine.. Men, så har jeg lånt bort bilen min til Andreas.. heh. Bilen hans er nemlig ikke skapt for vinteren.... Nå har jeg i det minste en unnskyldning for å kun ligge hjemme og se på serier, hehe 

Bildene over er faktisk tatt nå.. Tro det eller ei. Tok fatt i sminkepungen i håp om å i det minste se litt friskere ut. Sugen mobilkvalitet, dessverre. Men, bedre enn ingenting tenker jeg da! Vi får se hvor mye jeg får gjort med livet mitt i dag.. En ting er hvert fall sikkert! Vi blogges senere 

UTSOLGT

 • 24.11.2015, 16:19

Russ i 2016? Eller bare gira på en sinnsyk opplevelse? Da er Sentrum Scene stedet å være 30. januar 2016. Dere kan lese mer om arrangementet HER. Ville bare informere om at dersom dere skal sikre dere billett må dere være raske. Første del med billetter ble lagt ut i går klokken 20 og var utsolgt etter kun 19 minutter (!!!!!). Det er 1750 billetter totalt og i går ble 1250 av dem revet vekk. Det vil også si at det kun er 500 tilgjengelige billetter igjen (!). For å følge med på når siste del med billetter kommer kan dere gå inn HER.

ÆH, JEG GLEDER MEG SÅNN! ♥

Sengeliggende..

 • 24.11.2015, 14:45

Jeg har blitt syk. Noe som skjer hver gang jeg er hjemme i Hamar. Holder meg frisk når jeg er i Bærum, drar hjem og da er jeg syk. Tør ikke reise hjem mer vettu. Sist jeg var hjemme ble jeg smittet av Lise og var sengeliggende. Nå var jeg hjemme igjen og vet ikke helt hvordan jeg ble syk denne gangen. Enten var det noen rundt meg eller kulda som tok knekken - men, jeg er hvert fall sengeliggende.. igjen. Orker det ikke. Enda verre er tanken på at Andreas nå reiser fra meg igjen om to dager. Er det lov å melde pass, tenker jeg da? Tør ikke reise til Hamar igjen mens han er borte.. Så, dette blir den lengste og verste helgen på lenge. Alt er galt nå. Legger meg igjen. Natta. Eller, Andreas er her med meg, det er ikke galt ♥Brun året rundt!

 • 23.11.2015, 21:35

Hvordan holder jeg meg så brun hele tiden? Var et spørsmål som ble godt stilt under spørsmålsrunden. Derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg bruker for å holde meg brun når solen ikke gjør det! Og det er ingen andre ringere enn selvbruningsmoussen fra St. Tropez. Helt siden første gangen jeg prøvde den har jeg vært helt frelst og den har vært min faste venn i litt over 1 år nå. Det som er så positivt med akkurat denne flasken er at man blir brun med en gang. Man blir brun, ikke orange (veldig viktig) og man får absolutt ingen skjolder! Dette er den samme typen som den hvite flasken fra St. Tropez, bare at fargen kommer raskere. Det går også an å kjøpe den svarte flasken som er et par hakk mørkere dersom man ønsker det! Den bruker jeg de gangene jeg vil bli megabrun på kort tid. Man blir nemlig niggah med kun ett strøk. Men, i dette innlegget kommer jeg til å vise resultatene fra den blå flasken, som er min absolutte favoritt :-) Om dere ønsker å se den svarte også, så fikser jeg det! 

Tre enkle trinn for å få et jevnt og fint resultat!
1. Shave deg dagen før du skal ta på selvbruning (da blir det mye penere).
2. Dusj og vask kroppen godt med en bodyscrub/peeling. Jeg bruker denne fra Harmoni som er kjøpt på VITA for kun 49 kr(!!!). Den er kjempegod og lukter utrolig godt!
3. Bruk en selvbruningshanske til å påføre moussen - og VOLAH! Du har fått deg en sydenfarge :-)


På bildene her kan dere se hvor brun man blir :-) På de tre øverste har jeg brukt den svarte flasken (ett strøk) - på de tre nederste har jeg brukt den blå (ett strøk).

Dere kan kjøpe både peelingen og selvbruningen på VITA, selvbruningen får dere også på Kicks!
Hvis dere ønsker å bestille en av disse moussene på nett kan dere gjøre dette:
- Svart flaske HER via Coverbrands.
- Hvit flaske HER via Coverbrands.
- Eller blå HER via Vita.
- Svart HER via Vita. 
- Hvit HER via VITA.
- Peelingen får dere kjøpt HER :-)

Hva har jeg i vesken min?

 • 23.11.2015, 17:40

Hei alle sammen :-)
I dag har hele dagen gått med til kjærestekos og Skam-maraton av alle ting. Det er flere som har sagt at denne serien er så utrolig bra, og i tillegg er "Sjeiken" med, så da måtte vi nesten bare se. Jeg så jo alle episodene sammen med Maiken i helgen.. Men, ville se alle på nytt sammen med Andreas også, slik at vi kan følge med sammen. Begge er veldig positivt overrasket over serien, og må si den er ganske så bra. Dersom dere ikke har sett den, kan dere se den HER

Så til det innlegget egentlig skal handle om. Hva har jeg i vesken min? Sett at flere bloggere har gjort det, og liker å lese om det selv. Derfor tenkte jeg det var en god idé på en ellers så dyster blåmandag. 

I vesken min har jeg:
♥ clutchen min med bankkort, mobil og penger
lipgloss fra H&M
ørepropper
litt pudder
øyenbrynspenn
speilrefleks

Så, det var altså innholdet i min veske. Ikke så veldig fancy egentlig.. Men, det er dette som kommer mest til nytte for meg! Clutchen og vesken er fra Louis Vuitton. Vesken er Louis Vuitton Neverfull MM i monogram. Clutchen er Louis Vuitton Pochette Accessoires NM i monogram :-) NÅ! Piper ovnen faktisk. Så da blir det løvstek og pommes frites på oss i dag ♥ Så blogges vi senere.

ILDPRØVEN

 • 22.11.2015, 18:39
Hei igjen alle sammen 
Nå er jeg endelig i Bærum igjen med min kjære. Åh, det føles så deilig! Har så vondt inni meg av at han reiser bort igjen allerede torsdag. JEG VIL IKKE. AH. Disse dagene skal jeg kose han i hjel så han ikke kommer seg avgårde (hehe). Neida. Joda. Kanskje.. Hvert fall! Om dere er interessert i å se dagen til Maiken og meg kan dere gjøre det på snapchat (inemm og langemyhr) - imponert over de som faktisk ser alle storyene, for begge er rimelig lange nå. Skulle egentlig dokumentere hele dagen.. Men, når vi kom til flyplassen og jeg så Andreas glemte jeg faktisk alt. Huff, så klissete det hørtes ut da. Men, det er sant. Savnet han så alt for mye vettu... Ellers har vi bare kost oss med pizza og hverandre siden vi kom hjem. Nå tenkte vi å se den nye Maze Runner filmen! GLEDER MEG. 

Har noen av dere sett den nye Maze Runner - Ildprøven? Er den bra?
Gleder meg sånn til å se den!! 

GARDERMOEN NESTE

 • 22.11.2015, 10:43

MASSE TRUTMUNN  ♥ ♥

Hei og god morgen alle sammen :-)
Gårsdagen ble en utrolig morsom kveld! Inntok litt for mye alkohol bare.. hehem. Men, det er lenge siden jeg har kost meg så mye! Såå deilig å være med jentene mine igjen (og Emil ♥). Det eneste som var kjipt med gårsdagen var at vi ble splittet etter vorset.. Noen dro på hjemmefest og noen på byen. Jeg endte selvfølgelig opp på hjemmefest! Innimellom er ikke førstevalget mitt når det kommer til utesteder akkurat.. Dermed var valget ganske lett. Hadde det hvert fall utrolig gøy! En smule redusert i dag kan man si da. Tror ikke jeg er edru egentlig. MEN! Det må jeg nesten bare bli.. FOR - nå skal vi snart reise for å hente Andreas og Mathias på Gardermoen ♥  
H E R R E G U D jeg gleder meg til å se Andreas igjen. Savner han aaalt for mye. WÆÆÆH!

Vi blogges mer senere i dag!
BTW: I dag kan dere følge Maiken og meg på snapchat for å se dagen vår. (inemm og langemyhr)

BURSDAG

 • 21.11.2015, 18:42

Hei alle sammen ♥
Nå skal vi straks dra til Emil på bursdagsvors. Gutten ble jo 19 år her om dagen, så det må feires ♥ Gleder meg som en liten unge til å drikke med jentene mine igjen, ææh! Det blir så kos. Mange av de jeg ikke har sett ordentlig på lenge (!!!). Forresten.. Beklager så utrolig dårlig update i dag. Har holdt på med noe hele dagen.. Først nå jeg hadde tid til å slenge inn et lite innlegg for å vise at jeg fortsatt lever! I dag har vi vært på CC, Maxi, dusjet, tatt spraytan, sminket oss, krøllet håret, spist middag og hatt besøk av søsteren, tantungen og bestemoren min. Guuuri. Nå er alt endelig i boks og jeg er klar for en kanakas kveld! Antrekket er klart og sminken er på plass. Mangler bare å poppe champisen! Det er det ikke lenge igjen til vi skal, for å si det sånn. Her har dere noen bilder av kveldens antrekk på Maiken og meg ♥ Så blogges vi mer imorgen.KOS DERE I KVELD ALLE SAMMEN!

Estée Lauder ❤

 • 20.11.2015, 18:50

Ny sminke in tha house. I går var jeg nemlig en tur på CC med min kjære mor. Der kjøpte jeg ny foundation - den lyseste jeg har eid på veldig lenge faktisk. Prøver å vende meg til å ikke være brun absolutt hele tiden, året rundt. Kjøpte også en ny concealer i matchende farge. Er superfornøyd med begge produktene og anbefaler spesielt foundationen! Man trenger veldig lite og den dekker helt ekstremt bra. I tillegg blir den matt, noe jeg elsker. Begge produktene er fra samme merke og passer veldig godt sammen. Foundationen er Estée Lauder sin Double Wear Stay-in-Place - denne har jeg i fargen desert beige og concealeren er Estée Lauder Double Wear Brush-On Glow i fargen light medium. Jeg kjøpte begge på Kicks :-) Genseren/kjolen er fra Bik Bok. Kommer nok hovedsakelig til å bruke den som kjole sammen med lange støvletter. Har nemlig endelig bestilt DISSE fra Nelly nå! Gleder meg alt for mye til de kommer i posten ❤

Åh, elsker de ❤ Skikkelig glad for at Nelly selger disse modellene både med og uten hel. Jeg som er så høy kan jo ikke gå med høye heler. Føler meg så ukomfortabel.. Helt fantastisk at de da har disse!! Wiiii ❤

FAKE FUR

 • 20.11.2015, 16:17

HATT: RUT&CIRCLE // JAKKE: ONLY // VEST: BIK BOK // GENSER: GINA TRICOT // BUKSE: DR. DENIM // SKO: UGGS

Hola mi amigos ❤
Denne dagen startet ufattelig brått. Hadde selvfølgelig slått mobilen på lydløs og glemt å skru på vekkerklokke.. Maiken hadde ringt meg typ 8 ganger når jeg våknet og sendt meg flere meldinger. Der satt hun da, på togstasjonen i Hamar og ventet på meg i sikkert en time før jeg heldigvis våknet av meg selv. Stod opp, løp ut av døren og hentet henne. Herregud, stakkars. Fikk så dårlig samvittighet! Heldigvis kunne hun sitte inne på stasjonen slik at hun slapp å fryse i hjel. HUFF! Nå har vi hvert fall akkurat kommet hjem igjen fra en liten photoshoot oppe på Høsbjør. Må benytte meg av fotografer når de er tilgjengelig. I tillegg blogger Maiken selv, så da fikk vi tatt to fluer i en smekk! Dere kan se bloggen hennes HER. Om cirka et kvarter tenkte jeg å besøke Lise en tur! Både for å se den nye criben og for å se snuppa mi igjen. Alt for lenge siden jeg har sett henne. Savner henne alt for mye! Bortsett fra det så står tacokos og chillekveld på planen i dag. Det blir ikke noe byen - det tar vi i morgen! Emil skal selfølgelig feires ❤

Produktene og det jeg kjøpte i går viser jeg dere i kveld :-) Så, da blogges vi senere da dere!
Hva skal dere i dag?

SNX.

SEIER

 • 19.11.2015, 21:21

Hei alle sammen :-)
Beklager så utrolig dårlig oppdatering i dag. Men, det har gått ganske i hundre hele dagen og nettet mitt ville ikke funke når jeg prøvde å blogge tidligere i dag. Brukte 2 timer på å laste tre bilder.. Så yey. Da måtte bloggingen vente til etter hockeykampen, som vil si nå, siden jeg akkurat kom hjem! Storhamar vant 3-0 over Manglerud, så det var bra. Morsomt å endelig være på kamp igjen! Synes det er så moro og være der sammen med Ida. Det har blitt en slags greie vi har sammen. Vi var så og si på alle hjemmekampene forrige sesong. Blir dessverre lite nå som jeg bor i Bærum.. Vel, vel. Må benytte muligheten når jeg kan hvert fall! Nå er jeg hos Emil og skal spise pizza ❤ Så blogges vi mer i morgen. Da tenkte jeg å vise dere de nye tingene jeg kjøpte meg tidligere i dag! Genseren på bildene er blant annet en av de :-) Viser bedre bilder imorgen!

Beklager den dårlige kvaliteten! Måtte blogge fra mobilen..

Og ut i grøfta bar det..

 • 18.11.2015, 23:40

Hei igjen alle sammen :-)
I dag startet jeg dagen med at Emil ringte meg og lurte på om jeg ville være med å spise taco. Så, da ble det taco til frokost - hvor deilig? Kunne ikke sett en bedre måte å startet denne dagen på (bortsett fra å våkne opp med Andreas som jeg dessverre ikke gjorde i dag..)! Etter frokosten tok vi en tur til Hamar, rettere sagt Koigen, for å ta noen antrekksbilder. Der ble vi værende ganske lenge før vi tok turen opp til Høsbjør for å ta enda litt fler bilder.. Hotellet var tilfeldigvis åpent, så vi snek oss en tur inn for å snuske litt rundt. Har alltid syntes at det hotellet ser så skummelt ut og alltid hatt lyst til å se innsiden. Endelig fikk jeg krysset av det på bucketlista! Når klokken nærmet seg halv fire var vi kjempekalde og tok turen hjem igjen. Da sendte Ida meg en melding, for vi hadde jo avtalt å møtes i dag! Så da kom hun en tur til Emil hvor vi bare slappet av, snakket og koste oss. Kjempehyggelig å se begge to igjen! Har savnet dem masse ♥

Litt utpå kvelden bestemte vi oss for å dra på "spøkelsesjakt" av alle ting. Emil visste nemlig om et skummelt sted i Ottestad, så da tok vi turen. Dessverre var to av husene sperret igjen.. Dermed fikk vi bare sett det innsiden av det minste huset - noe som var skummelt nok i seg selv. Det å gå opp på loftet eller ned i kjelleren var helt uaktuelt for alle sin del og det var ikke like spenningsfylt som vi hadde håpt at det skulle bli.. Men, moro var det jo. Og ekstremt kaldt. Mer kaldt enn moro. Vi var vel der bare i 5-10 minutter før vi dro hjem igjen. Og da dere. Nå skal dere høre. Da vettu. Kjørte selvfølgelig Emil ut i grøfta :-)))) Veien har jo blitt rimelig glatt og med et sommerdekk på bilen gikk ikke det så bra.. Men, han kom seg opp etter en 5 minutters latterkrampe. Hvis dere vil se film fra inne på hotellet, "spøkelsesjakten" og grøfteturen - add meg på snapchat: inemm.

Ble en ganske sen kveld på meg, så beklager at oppdateringen kom så sent!
Håper alle har hatt en fin dag ♥ Så blogges vi mer imorgen! 
Hva har dere gjort i dag?

Outfit 18.11.15

 • 18.11.2015, 17:18

JAKKE: GANNI // BUKSE: BIK BOK // SKJERF: ACNE // SKO: UGGS // GENSER: GINA TRICOT

Hei kjære blogglesere! Akkurat nå sitter jeg hos Emil sammen med Ida. Veldig deilig å se begge to igjen, har savnet dem masse. Men, jeg må nesten løpe! Så blogges vi senere i kveld. Skal fortelle dere mer om dagen min da og vise flere bilde. Akkurat nå skal jeg bruke den tiden jeg har sammen med vennene mine ♥ 

FARVEL

 • 17.11.2015, 13:46

Jeg reiser hjem i dag. Hjem til Hamar. Farvel Bærum. Altså, jeg skal bare hjem en liten tur for noen dager. Rett og slett fordi Andreas har mye jobb og skal bort i helgene. Derfor vil jeg hjem en liten stund slik at jeg kan bruke tid sammen med vennene mine når han er så opptatt! Jeg tror også at jeg selv har godt av litt alenetid nå. Humøret mitt er tidenes villeste berg- og dalbane, og jeg vet ikke selv helt hva som er galt. Blir såret av den minste ting og tårene triller alt for lett. Den dagen jeg klarer å sette ord på alt skal jeg fortelle dere det. Først må jeg klare å fortelle meg selv. 

MEN! For å snakke om noe positivt. Jeg skal jo hjem til min kjære mor og far i noen dager. Fysøren, det jeg gleder meg mest til blir det å få servert mat og ha noen til å vaske klær i noen dager! Kjære mamma, jeg elsker deg (tihi). Så vil jeg forresten gratulere en av mine aller beste venner, Emil, med dagen i dag ♥ DET SKAL FEIRES NÅR JEG KOMMER HJEM DA, GJETT OM! 

Var forresten hos Lashes by Kasja igjen i dag og fylte på vipper. Vi valgte å ta 14mm denne gangen også, da jeg likte det veldig godt sist! Det er Weronika som fikser vippene mine om noen lurer på det, jeg har 14mm 3D :-) Dere kan bestille time HER. Noe jeg på det varmeste anbefaler!! Har vært fast kunde der i over 1 år nå og kommer aldri til å bytte. Vippene holder LENGE og ikke minst det at de holder seg fine LENGE. Jentene som jobber der er i tillegg verdens hyggeligste og søteste jenter ♥

HISTORIENS STØRSTE

 • 16.11.2015, 21:19

1750 RUSS - 100 BUSSER - HISTORIENS STØRSTE RUSSEKRO

I fjor arrangerte TIX historiens største russekro på Sentrum Scene i Oslo, til ære for bussen Oljebarna 2015 (Sjeiken 2015). Festen ble utsolgt med 1750 russ fra over 100 forskjellige busser. I år gjør vi det enda større, men ikke i regi av noen buss!

Velkommen til Norges (og historiens) største russekro!

Datoen er lørdag 30. januar, og alle 97'ere har fylt 18 år. Her er det ingen kåringer eller dekknavnslipp som lager dårlig stemning for resten av russen. Hotellene fylles opp med russ fra hele landet. Her skal alle ha det dritfett og sammen sørge for magiske RT-vibes! TIX inviterer med en haug av artistvenner som blir med i showet, og det blir nonstop syreklikk med fullt pyroshow! Gå med dekknavnsgensere/konseptgensere/whatever og vis dere frem!

SJEKK UT AFTERMOVIEN FRA FJORÅRETS SUKSESS! 

Dere finner mer info på facebook HER

GLEDER MEG!

PS: Du må ikke være russ. Alle russ, ikke-russ, krampe, aldri-russ og alt er velkommen! Så lenge du har puls og høy partyfaktor - kjør da!

Latest instagram

 • 16.11.2015, 20:58FØLG MEG PÅ INSTAGRAM

SNAPCHAT: INEMM

♥     ♥    ♥

INSTAGRAM: INEMM

Filmtips: Action!

 • 16.11.2015, 19:01

♥ John Wick ♥ American Sniper ♥ Shooter ♥

♥ Southpaw ♥ Fury ♥ Mission Impossible: Rogue Nation ♥

♥ The Maze Runner ♥  Divergent ♥ Fast & Furious 7 ♥

♥ The Guest ♥ Olympus has fallen ♥ White house down ♥

♥ Jack Reacher ♥ Real Steel ♥ Snitch ♥

♥ Taken 1 ♥ Taken 2 ♥ Taken 3 ♥

 

Actionfilmer er nok det jeg ser mest på. Elsker spenning! Derfor kommer det garantert mer enn bare et actionfilm innlegg. Det er det ingen tvil om. Men, disse er nok av mine absolutt favoritter og håper de kan falle i smak hos dere også. Selv om mange av dere kanskje har sett noen av de? Taken er vel en typisk film de fleste har sett.. Men, føler det er obligatorisk å nevne disse da de er så vanvittig bra! Har du ikke sett Taken filmene, altså, da MÅ du se de med en eneste gang. Klarer ikke helt si hvilken film dere burde se først - alle er så bra! Men, jeg elsket John Wick, Shooter og Southpaw ♥

Hva synes dere om filmtips innlegg?

 

7,2 kg godteri

 • 16.11.2015, 12:51God morgen alle sammen ♥ 
Kvelden i går gikk med til godteri og filmkos med min kjære. Han var jo i Sverige på fredag og kom hjem med hele 7,2 kg godteri (!!). Da snakker vi skikkelig filmkveld, dere. Vi begynte først å se We are your friends med Zac Efron - herregud så skuffet. Veldig spesiell film, og ikke noe særlig bra. Vi endte faktisk opp med å droppe de siste minuttene av filmen.. Så bra var den. Deretter prøvde vi å se den nye Maze Runner - den var selvfølgelig i helt elendig kvalitet.. SÅ! Når da Ant-Man filmen endelig hadde kommet ut var det ingen tvil om hvilken film vi skulle se. Selv om den eneste delen vi gledet oss til med hele filmen er når toget treffer han. For dere som hverken har sett filmen eller traileren så gir jo det her nada mening. Derfor kan dere se hva jeg mener under her!! Spol til 2:17 for å se hva jeg snakker om. Må bare elske Marvel filmene ♥ 

Selvfølgelig ble vi kjempetrøtte etter hvert og kom aldri til den delen av filmen.. hahaha! Men, da har vi noe å glede oss til i dag også :-)) Den var hvert fall veldig bra så langt vi kom. Dersom noen av dere er fan av de tidligere Marvel filmene vil jeg absolutt anbefale å se denne også - med mindre dere allerede har gjort det da, selvfølgelig. De er alltid bra, de. Slår aldri feil! Tenkte også å begynne med innlegg med filmtips fremover. Så skal prøve å få til det første innlegget i dag. Vil da dele det opp i kategorier - komedie, romantikk, skrekk etc. :-) Men, har ikke helt bestemt meg for hva den første kategorien blir enda. Hmmm.. Kanskje julefilmer?

Noen ønsker om hvilken filmkategori jeg skal begynne med?

Spillelistene mine

 • 15.11.2015, 20:59

Spotify er vel noe alle har, er det ikke? Regner med de aller fleste har det, derfor tenkte jeg å dele mine spillelister med dere. Jeg har to faste lister det går i, en til fest og en til kjøring/diverse. Når det kommer til fest hører jeg egentlig litt på begge - men, det går for det meste i rullelisten vi brukte i russetiden. Ligger så mange gode minner der vettu. Også blir jeg aldri helt ferdig med russetiden. Hvert fall ikke nå som jeg har blitt kjæreste med en som er kronisk russ. Jeg liker russesanger også, så de kommer ikke til å bli borte fra mine spillelister med det første. Ellers har jeg en ekstra liste som Ida og jeg har lagd sammen, egentlig bare for tull og mye er veldig internt.. Men, den inneholder blant annet masse gamle sanger og veldig mange sanger de fleste har hørt og kan. Du finner vel egentlig all slags musikk i denne listen. Klarer ikke helt sette ord på hva slags liste det er egentlig. Dere må nesten bare se og høre selv! Så, her er de tre hovedlistene mine:


Kjørelisten/hverdagslisten finner dere HER. Rulling finner dere HER. Røret aka alt-mulig-listen finner dere HER.

Rullelisten prøver jeg å oppdatere i år også, slik at de som er russ i 2016 kan bruke den om de vil. Kommer til å fjerne sanger som har "dødd ut" og adde nye sanger. Denne listen inneholder selvfølgelig masse russesanger, det sier seg vel selv. Lenge leve RT. Drivin' er nok den listen som vil passe de fleste. Denne funker i det fleste tilfeller - fest, chille, når man fikser seg eller når man dusjer for eksempel. Røret vet jeg ikke helt hva jeg skal si om. Den skaper god stemning da, det gjør den - så absolutt! Håper noen av listene falt i smak hos noen av dere og dere må mer enn gjerne følge de! Nå skal jeg slappe av, akkurat som jeg har gjort hele denne søndagen, så blogges vi senere ♥

Ble litt glad ista når Andreas lurte på om jeg hadde stått opp for å sminke meg. Liker når han tror jeg har sminket meg også har jeg ikke det. Da blir jeg glad ♥ Også må jeg takke for alle de søte kommentarene jeg får på bloggen og alle som tar seg tid til å lese den! I går var det over 1000 lesere inne på bloggen min, herregud, takktakktakk!

34 spørsmål

 • 15.11.2015, 15:42

Jeg har sett at mange bloggere har kjørt denne "34 spørsmål" i det siste. Derfor tenkte jeg å gjøre det samme, hehe.

1. Tre ord om meg: Reiseglad, spontan og alltid glad!

2. Det første jeg gjør om morgenen: Kysser min kjære og sjekker mobilen.

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Hører svært sjeldent på radio. Bruker alltid aux i bilen.. Men, jeg elsker å høre på musikk! Så blir selvfølgelig i godt humør, og elsker å synge med. Selv om... Jeg tror sangstemmen min virkelig bare er for mine ører og ingen andre sine. *kremt*

4. Jeg gleder meg til: Det er mye jeg gleder meg til! Men, mest av alt til jeg får meg jobb! Og den dagen jeg begynner med hest igjen *snufs*.

5. Klesskapet mitt er fullt av: Altfor mye klær jeg aldri bruker, dessverre.. Og mye mer kjoler enn vanlig klær.

6. Når jeg skal pynte meg: Bruker jeg faktisk overraskende kort tid! Det jeg eventuelt bruker lang tid på er å finne klær. Sminken går alltid kjempefort. Bruker heller aldri høye heler. En grunn til det er at jeg blir 2 meter høy og en annen grunn er at beina mine dør etter typ 2 minutter.

7. Jeg har medlemskap: Ingen steder akkurat nå. Men, jeg har 2 prøveuker på Friskis&Svettis!

8. En liten hemmelighet om meg: Jeg er avhengig av å være brun. Er det noe som heter tanorexia? I så fall, da har jeg det.

9: Jeg føler meg mest bra: Når jeg har ordnet meg skikkelig, føler meg fin og er ute på eventyr! Nye eventyr får alltid humøret mitt på topp :-)

10. Ved sengekanten har jeg: Et nattbord, litt drikke, macen og mobilen min.

11. I kaffebaren bestiller jeg: Som regel iskaffe mocca eller frappuccino. Foretrekker kaldt drikke!

12. I baren bestiller jeg: Shots and squats! Jeg er ikke noe fan av øl, og drinker synes jeg er waste of money - så da blir det shots! Som oftest fisherstorm, svart. 

13. I vennegjengen er jeg: Her måtte jeg få hjelp av mine kjære venner.
Emil sier "Den spontane baben som lager god stemning og aldri takker nei til en fest" ♥
Lise sier: - Du er den som alltid er sosial, fester og drikker.
- Du er den som hater skolen.. spesielt lærerne.
- Du er den som er mest opptatt av mote, klær osv.
- Du er den som alltid prøver å gi råd, som bryr seg genuint om venna dine og hvordan de har det.
- Du er den som alltid prøver å være rettferdig, som finner på måter å løse ting på om det skulle oppstå noe slik at det blir mest likt for alle.
- Du er den peneste.
- Du er den som er mest konfliktsky. Du hater å krangle men står på ditt om du vet du har rett - du er veldig sta!
- Du er den som er mest mammadalt, hahaha.
- Du er den mest populære.
- Du er den snilleste.

Voldsomt da Lisemor, og ikke helt enig med deg på alt der, men du er verdens søteste! Men, tusen takk dere er så gode begge to ♥ Elsker dere!

14. I familien er jeg: Minstemann - først og fremst! Jeg er nok også den som tuller mest, men det henger vel kanskje sammen med at jeg er yngst - hehe.

15. Jeg kan ikke leve uten: Internett, mobilen min, penger, familie, Andreas og mine kjære venner. 

16. Barn er: Både søte og irriterende. Har et lite hat-elsk forhold til barn.. Men, de er som regel mest søte og morsomme. Jeg liker barn.

17. Du visste kanskje ikke at jeg: Har elendig selvtillitt. Jobber veldig med å forbedre den. Heldigvis hjelper Andreas meg mye der ♥

18. Om natta: Sover jeg som regel. Men, jeg bruker stort sett lang tid på å sovne, så jeg sovner ikke før veldig sent. Døgnrytmen min er helt fucked for tiden.. Det er litt din skyld, Andreas.. hehem.

19. I veska har jeg: Alltid med meg mobil, clutchen min, litt sminke (just in case), kamera og skjerf!

20. Trening er: Veldig deilig når jeg ikke har betennelse i tåa.. dette kan dere forresten lese om HER! Sliter alltid med å komme meg på trening, men gud så bra jeg føler meg etter en økt.

21. På kjøkkenet er jeg: Faktisk ikke så elendig som jeg trodde! Er først de siste ukene jeg har prøvd å lage mat ordentlig, og det går overraskende mye bedre enn jeg noen gang hadde trodd. Nå kan det jo ikke bli annet enn bedre og bedre, tenker jeg da. 

22. Kjærlighet er: Noe alle trenger!

23. I høst skal jeg unne meg: Føler jeg har unnet meg nok fritid og avslapping allerede, så tror en jobb hadde vært på sin plass nå.

24. Uvane eller ikke uvane: Jeg er avhengig av mobilen og er helt i min egen verden når jeg driver med noe på den.

25. Jeg tror på: At hvis man virkelig vil noe, klarer man det.

26. Jeg er dårligst til: Haha, det er mange ting jeg er dårlig til altså. Men, jeg er elendig til å synge. Sangstemme fikk ikke jeg tildelt akkurat - for å si det på den måten.

27. Jeg er flinkest til: Det må være å ri hest av de tingene jeg klarer. Jeg er også veldig flink til å være tolmodig og lytte når folk skal fortelle ting eller har noe de ønsker å snakke om.

28. Jeg elsker: Jeg elsker mye.. Men, det å reise og hele tiden finne på noe er virkelig noe jeg elsker! Derfor synes jeg det er kjempegøy hver gang Andreas spør om jeg vil være med han bort. Elsker også å shoppe, ta bilder/redigere bilder, venner, familie & min kjære! 

29. Hva jeg vil med livet mitt: Det viktigste for meg er å være lykkelig, og at de rundt meg er det! Så vil jeg finne meg selv og trives med den jeg er. Noe jeg hver dag jobber hardt med. 

30. Jeg beundrer: Mennesker som setter andre foran seg selv.

31. Det beste jeg vet: Å være nyforelsket! Oooog sushi, hehe ♥

32. Politikk er: Noe jeg desverre er veldig lite interessert i og kan lite om. 

33. Når jeg har fri: Nå har jo jeg alt for mye fri for tiden. Men, det går med til blogging, reising, venner, familie og kjæreste.

34. Det er lov å lyve hvis: Synes egentlig ikke det er greit uansett. Med mindre det virkelig er for det beste. For eksempel hvis sannheten sårer og ikke er nødvendig å høre.

Russefest i Larvik!

 • 15.11.2015, 13:32

Hei alle sammen :-)
I går endte jeg plutselig opp med å bli med Andreas til Stavern! Veldig spontant, rett og slett. Men, veldig gøy. Denne gangen reiste vi ikke alene heller, noe som var veldig kos. Deilig å være litt fler på tur og ikke minst hyggelig å bli bedre kjent med de andre gutta. Bare litt slitsomt å kjøre frem og tilbake fra Stavern og ikke sove på hotell. Men, veldig deilig i dag! Slapp vi heldigvis å stå opp tidlig og reise hjem igjen. Hadde vært godt med hotellfrokost da.. Det må jeg si. Men, nok om det og mer om kvelden! Denne gangen måtte jeg stjele litt bilder jeg fikk tilsendt på snap eller som ble lagt ut på mystory - jeg er som vanlig dårlig til å ta bilder når jeg er ute. Beklager det. Da alt ble tatt på sparket rakk jeg heller ikke ta noen ordentlige bilder før vi dro. Men, det var en morsom kveld! Til tross for at lyden på lokalet var helt elendig. Ingen bass, og lyden ble borte stadig vekk. Huff, krise. Gøy hadde vi det i alle fall!

Nå skal jeg spise frokost så blogges vi senere i dag ♥
Hva gjorde dere i går da?

Hvordan skjedde det?

 • 14.11.2015, 12:43

Hvordan møttes Andreas og jeg? Etter spørsmålsrunden var det veldig mange som lurte på nettopp dette, og ettersom det er en veldig lang historie har jeg valgt å lage et eget innlegg om det! Så okei, here we go.

Det hele begynte med at jeg var på en fest i Asker sammen med Maiken. Andreas var i Kristiansund og spilte konsert. Under festen snappet jeg litt med Andreas. Sendte blant annet noen bilder fra bordet vi satt ved - hvor det tilfeldigvis satt en person han kjente igjen. Så jeg spurte "Kjenner du han?" og da fikk jeg til svar "To sek, ringer deg snart!". (Ja, vi hadde snakket litt sammen på facebook, snapchat og i telefon før dette også. Men, vi hadde aldri møtt hverandre). Etter en liten stund ringte han meg. Jeg gikk inn på do for å høre hva han sa og kunne snakke med han i fred. Der ble jeg sittende ganske lenge. Plutselig banket "han" (som Andreas visste hvem var) på døren til doen og lurte på hvem jeg snakket med. Jeg fortalte han at det var kjæresten min (hehe, hvor er ironien liksom).
Da spurte han "Hvem er kjæresten din?"
Så sa jeg "Andreas Haukeland".
Reaksjonen jeg fikk da var "Kødder du? Er du sammen med TIX?"
Så gikk han ut og fortalte det til de andre gutta på festen.

Etter veldig kort tid blåste alle gutta seg opp. De KLIKKA HELT når de fikk høre det.
"Kødder du? Er du i det hele tatt venn med TIX. Faen for en drittsekk han er"
"Han har blitt så høy på seg selv og er så jævlig usmakelig"
"TIX er faen meg noe av det verste man finner, og broren hans er nesten verre"
"Hvis du er venn med Andreas eller Mathias Haukeland kan du finne en kniv på kjøkkenet og stikke deg selv i magen"
Var bare noe av veeeldig mye dritt som ble sagt. Noen av gutta begynte å bli truende etter hvert til og med. Han ene satte seg ned ved siden av meg. Så fortalte jeg han at jeg skulle snakke ferdig i telefonen - så skulle jeg komme ned og feste videre med dem. Det var tydeligvis ikke greit. Han reiste seg opp og var på vei til å slå meg.
Så sa jeg "Kødder du nå? Skal du serr slå meg?"
Han bare "Jeg driter i om du er jente as"
(Han slo meg heldigvis ikke, og jeg fikk han etter hvert ut av rommet)
Det som er så utrolig gøy her er at INGEN av guttene kjenner Andreas. De bare vet hvem han er. Allikevel var de så påståelig om hvordan han er som person og snakket som om de kjente han inn og ut. Jeg skjønte jo fort at disse gutta bare snakket dritt. Hadde som sagt snakket med Andreas litt før dette også, og visste veldig godt at mye av det de sa ikke stemte. Det var derfor jeg sa i mot alt de sa og beskyttet Andreas.

Og sånn fortsatte det.. Det endte med at jeg til slutt måtte låse meg inn på do fordi det ble for mye for meg. Andreas var på telefonen med meg hele tiden - til og med når gutta trodde jeg hadde lagt på, og hørte ALT. Det endte med at det til slutt ble så mye at jeg bare ville bort derfra. Andreas kunne ikke hente meg siden han var i Kristiansund.. Men, så snill som han er fikk han broren sin til å hente meg (Takk, Mathias) ♥ Jeg fikk nøkkelen til leiligheten hans (som han forresten ikke hadde flyttet inn i enda) og sov der. Dagen etter skulle jeg egentlig bli hentet av Maiken på formiddagen, men hun hadde lånt bort bilen sin.. selvfølgelig (og heldigvis). Så da ble jeg værende i leiligheten litt lenger enn planlagt. Klokken syv på kvelden kom Andreas hjem. Og hvem satt i leiligheten fortsatt? Jo, det var meg det. Når han først var hjemme ville jeg jo være der - så det endte med at jeg ble til rundt midnatt! Etter denne kvelden ble jeg bedt på date fire dager senere. Og slik fortsatte det bare! Ble med han på konsert dagen etter første date, så overrasket jeg han når han spilte på Tønsberg brygge dagen etter der igjen (jeg bodde nemlig i Sandefjord på dette tidspunktet). Så var det en ny date, og en ny date og enda en ny date ♥ Og her sitter vi nå i dag, i samme leilighet... og bor sammen, haha. OG VET DERE HVA! I dag har vi faktisk vært sammen i 5 måneder allerede! Tiden flyr.

Det at Andreas i det hele tatt tok seg tid til å snakke med meg når han stod klar til å gå på scenen - det tror jeg ikke det er mange som ville gjort - spesielt ikke for en person de ikke kjenner. Det at han reddet meg bort derfra, ga meg nøkkelen til leiligheten sin OG kom med sushi til meg når han kom hjem ♥♥♥ På toppen av det hele har han tidenes mest fantastiske personlighet! OG han ser sykt bra ut! Hvordan skal man unngå å falle for en slik person? DET GÅR IKKE. Akkurat den festkvelden var det ikke særlig kult å være meg. Det å stå imot en guttegjeng og si "Andreas er en av de snilleste personene jeg kjenner og en av de beste jeg har møtt" , "Både Andreas og Mathias er to fantastiske gutter" etc, bare for å motsi alt de fortalte meg. Som igjen førte til at jeg fikk trusler og stygge kommentarer - som også ble drøyere og drøyere. Det var som sagt ikke noe kult - men, enkelt det var det! For jeg visste at uansett om jeg ikke kjente Andreas, så var han en titusen ganger bedre person enn disse gutta her. Det var det ikke akkurat noen tvil om. Jeg stolte på magefølelsen min og er så glad for det! Jeg var helt sikker på at den var rett og er evig takknemlig for at den ikke var feil! For herremin - han er så fantastisk!
Jeg elsker deg ♥

Ny låt da, dere!

 • 13.11.2015, 20:00

Dere leste riktig. Og ja, dette innlegget blir å handle litt om min kjære. Er veldig stolt av han og det han gjør, så må nesten få lov å *skryte* litt her på bloggen. Det har jo blitt en del av min hverdag det han driver med også, derfor føles det naturlig for meg å skrive om det. Håper dette er noe dere liker! Jeg er alltid like gira når han kommer med ny låt. Tror jeg er minst like spent på hvordan det skal gå som det han er selv. Han kan vekke meg på alle døgnets tider og jeg synes alltid det er like koselig, spennende og morsomt å se og høre hva han har produsert! Jeg vil hvert fall si at denne ny låten er en jeg liker veldig godt. Delfindelen er det beste med hele sangen, spør du meg. ♥ Slipp Willy fri 

Gratulerer til Pearls of Wisdom 2016 jentene med slipp i dag ♥ --> LUMINA 2016.
Jeg må også takke disse søte jentene som hadde sendt med Andreas noen EOS produkter til meg. Åh, så søte 
Dere kan høre låten og se videoen nederst i dette innlegget (aka under selfien min, hehe)

Tycks?

KVALITETSTID

 • 13.11.2015, 16:16

I dag har jeg hatt litt kvalitetstid sammen med min kjære mor ♥ Noe som alltid er like koselig! Spesielt nå som jeg ikke ser henne så ofte lenger. Da er det ekstra kos å catche opp med hverandre. Hun har alltid masse å fortelle meg og jeg har nok enda mer å fortelle henne. Nå har vi akkurat spist middag - veldig tidlig, jeg vet. Men, vi var så sultne at vi klarte ikke vente. Måtte jo også vise henne at jeg har lært meg å lage mat selv nå! Dermed ble det baconsurret kylling igjen med potetbåter, bakt tomat, asparges og rosepeppersaus :-) Nomnom. Denne gangen ble den faktisk enda mer vellykket enn sist! Så det var gøy. Deilig å endelig klare og få til litt på kjøkkenet, haha.

Nå blir vi vel å slappe av litt før vi tar oss en tur på Sandvika senteret tenker jeg. Så blogges vi senere ♥

Calvin Klein ♥

 • 13.11.2015, 11:50

Calvin Klein, du Calvin Klein. Dette var på tide. Endelig mottok jeg undertøyet mitt fra Happy Underwear!! Jeg har ønsket meg dette Calvin Klein settet evig lenge, så det var virkelig på tide at det endelig ble mitt. Og, herregud! Det er det deiligste undertøyet jeg noen gang har hatt på meg. Elsker det allerede ♥ Gjett om dette kommer til å bli brukt mye da. Jeg har toppen i størrelse M og trusa i størrelse S. Begge passet perfekt :-) Love, love, love. Dette er også første gangen jeg har mottatt noe fra dette nettstedet, og må si jeg er veldig fornøyd. De er kjempeflinke med informasjon, oppdatering på varene og de leverer raskt!

MEN! Jeg må løpe nå. Det er ikke lenge til mamma kommer og besøker meg skjønner dere! Andreas reiste nemlig til Sverige for cirka en time siden sammen med Ola, så da skal jeg ha litt kvalitetstid med min kjære mor imens. Vi skal shoppe litt nødvendige ting, som blant annet dopapir, haha. Wohoo! Derfor må jeg kle på meg nå. Skal hente henne på togstasjonen om ikke så veldig lenge. Vi snakkes ♥

Operasjonsdatoen er satt.

 • 12.11.2015, 15:18

Jeg skal endelig operere. I slutten av juli dette året måtte jeg slutte å jobbe på Stall Bergan på grunn av problemer med beinet. Eller rettere sagt, stortåa. Helt siden da har jeg ventet på operasjonsdato. Egentlig skulle jeg operere begge stortærne. Men, høyre stortå har blitt bra på egenhånd - heldigvis! Når den ble bra håpte jeg at det samme skulle skje med venstre, men neida, den er fortsatt like vond. Det er faktisk så ille at noen dager klarer jeg ikke å gå. I går fikk jeg endelig meldingen jeg har ventet flere måneder på. Meldingen om at onsdag 18. november klokken 13, skal jeg operere. Jeg gruer meg helt forferdelig. Det verste må være at jeg er våken under hele operasjonen og at de kun gir lokalbedøvelse. Jeg har sprøyteskrekk. Jeg tåler ingenting. Det gjør vondt i hele kroppen av tanken. Men, jeg må bare gjennom det.

Tåa er mye bedre nå enn den var i sommer, det er den. Det var et tidspunkt hvor det var så ille at når jeg kom inn på kvelden etter jobb på Stall Bergan, trodde jeg det var svette jeg vasset i, men neida - det var blod. Skoene mine var fyllt med blod. Det ble så ille at jeg etter hvert ikke klarte å ha på meg sko. Det å jobbe i en stall da, sier seg selv at er ganske umulig. Noe jeg synes er kjempetrist, for jeg ønsker fortsatt å jobbe der. Savner folkene. Savner hestene. Nå håper jeg bare at operasjonen går som smurt og at jeg blir helt frisk, fortest mulig. Det har gått med altfor mange tårer til denne smerten - det gjør så vondt.

Gleder meg til smerten er borte. Gleder meg til å kunne gå med tette sko. Gleder meg til det å i det hele tatt klare å gå normalt. Gleder meg til å kunne løpe. Gleder meg til å klare å trene. Gleder meg til å føle meg helt fin. Det skal bli så deilig! Ja, jeg gurer meg. Men, jeg smiler for at det endelig skal bli gjort noe med!

Følg meg på facebook!

 • 11.11.2015, 22:05

Ja, da har jeg fått meg egen facebookside. Rett og slett fordi jeg skal slippe å spamme ned min egen profil og for at kun de som er interessert i å få oppdatering fra bloggen skal få det. Setter stor pris på alle som vil følge meg ♥ Tusen takk! Nå kan de som ikke har blogg få fulgt meg og få oppdateringer også. Så håper jeg dette er noe som funker bra! Link til facebooksiden min finner du HER. Eller du kan trykke på "FØLG MEG" i menylinjen på bloggen :-)Outfit 11.11.15

 • 11.11.2015, 20:07

JAKKE: ONLY // SKJERF: ACNE // TOPP: BIK BOK // BUKSE: BIK BOK // SKO: NIKE AIR MAX

Hei alle sammen :-)
I dag har jeg vært med Isabelle igjen, noe som alltid er like koselig! Hun er bare så søt og snill ♥ Hun er også veldig flink til å ta bilder, som dere kan se over her. Deilig å få litt bildehjelp når jeg ikke har tilgang til kamerastativ og selvutløserkontroll enda. Bildene blir også mye bedre når noen andre tar de, selvfølgelig. Til tross for at vi tok bildene når det begynte å mørkne ute, rakk vi det heldigvis akkurat før det ble helt mørkt! Det er ikke så lenge siden jeg kom hjem igjen fra Isabelle. Nå har jeg akkurat spist middag sammen med Andreas. I dag ble det bali kyllinggryte - love ♥ Det vil si at denne dagen har vært ganske tipp topp. MEN! Det begynner å bli grusomt kaldt ute!!!!! Skrapte is fra rutene på bilen i går kveld og jeg har sklidd et par ganger på veien allerede. JEG ER IKKE KLAR FOR VINTEREN, OKEI?

Dress up time

 • 11.11.2015, 11:17

1 HER // 2 HER // 3 HER

 

HER // 5 HER // 6 HER

HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

Nå som julebordsesongen og nyttårsaften nærmer seg med stormskritt, tenkte jeg det var på sin plass med et lite inspo innlegg til dere. Tror jeg skal ha klart å samle noe som vil passe til en hvilken som helst anledning denne tiden og for enhver smak - håper jeg hvert fall. Husk også at nå som den store kjoletiden er rett rundt hjørnet må man være kjapp med å kapre de fineste kjolene! Hvert år har jeg opplevd at kjolene forsvinner fortere enn de kommer omtrent. Tenk at det snart bare er én måned til jul, dere!!! Jeg gleder meg ♥

Håper slike innlegg som dette er noe som faller i smak! Vil også si tusen takk for alle tilbakemeldingene jeg får på bloggen om dagen, dere er så snille alle sammen ♥

COLD BLONDE

 • 10.11.2015, 19:35
Hei kjære blogglesere :-)
I dag har jeg vært hos Julie Walberg igjen og freshet opp håret! Ville ha håret lysere igjen, så det var veldig deilig å endelig få gjort det. Jeg blir alltid like fornøyd når jeg er hos Julie, hun er så flink! Dersom noen ønsker å bestille time hos henne kan dere sende en melding eller ringe til 45279004. For å se mer av underverkene hun har gjort er det bare å trykke på navnet hennes i denne teksten (eller HER) - det fører dere videre til instagrammen hennes. I dag prøvde jeg også olaplex for første gang - og det er ikke uten grunn at de sier dette er en revolusjon innen hårfarge. Se så sunt og friskt håret ser ut til å ha gått igjennom en runde med bleking! Kjøpte i tillegg med olaplex for hjemmebehandling også. Gleder meg sånn til at håret mitt bare skal bli bedre og bedre ♥ Dersom dere vil vite mer om olaplex, kan dere lese om det HER.

Historien om "Andreas og Ine" som var veldig etterspurt i spørsmålsrunden har jeg planer om å poste iløpet av denne uken. Så stay tuned!
Hva har dere gjort i dag da?

SNX.

Baconsurret kylling

 • 09.11.2015, 20:17

Hei alle sammen :-)
I dag har jeg faktisk fått gjort en del ting. Har levert noen nye jobbsøknader, vært innom Ryttern, trent litt og lagd middag. Håper jeg hører fra noen av de jeg har søkt til snart, og at jeg får operert foten, for det å trene er så og si umulig. Foten min er så vond, og jeg har ventet på operasjon siden august nå.. Må bare ta til å ringe sykehuset og mase en dag. Er ikke bare trening som er vondt - jeg klarer generelt nesten ikke å gå. Det var også derfor jeg måtte slutte å jobbe på Stall Bergan. Noe jeg synes er skikkelig kjipt, for jeg har så lyst til å drive med hest på heltid! Såååå, siden jeg ikke får gått så mye, kan jeg i det minste ta meg tid til å lære meg å lage mat. Derfor prøvde jeg i dag å lage baconsurret kylling, potetbåter, bakt tomat og asparges med rosepeppersaus. Dette må helt klart være det mest "fancy" vi har spist i denne leiligheten hittil. Utrolig nok ble det ganske så vellykket! Vi har nemlig litt lite med former og kasseroller, så det er det som gjør mange av tingene litt vanskelig. Men, det fikset vi!


Prøvde å flette håret til Andreas i dag tidlig også.. Altså... Han må klippe seg snart da, for å si det sånn.

I morgen skjer det litt gøy! Jeg skal blant annet inn til Oslo en tur! Hva jeg skal gjøre der får dere vite i morgen, hehehe.
Det vil også bli bedre med bilder av meg selv snart. Legger merke til at jeg er dårlig på det for tiden - og det irriterer meg selv. Må bare få skaffet meg kamerastativ og selvutløserkontroll en dag. Da blir alt så mye enklere!
Hva har dere gjort i dag?

SNX.

"Behind the scenes"

 • 09.11.2015, 11:03

Hei og god morgen alle sammen :-)
Tenkte å starte dagen med å vise dere en video fra musikkvideoinnspillingen til Andreas. Tidligere har jeg fått vist dere bilder fra innspillingen samt sluttresultatet av musikkvideoen. Dersom dere har gått glipp av dette, kan dere lese innlegget HER. Nå skal jeg endelig få vist dere en film "bak kulissene" også - håper dette faller i smak! ELLERS, EN TING TIL! Det som i tillegg er veldig gøy er at selve låten i løpet av få dager klarte å klatre opp til 29. plass på topplisten i Norge på Spotify!!! Pluss at den har fått 65 000 views på youtube iløpet av bare én uke! Æhh, er så stolt av kjæresten min ♥ 

Men, nok om min fine, flotte, vellykkede kjæreste og over til en litt mindre vellykket person - aka meg :-)))))) Hehe, neida. Jeg skal i hvert fall få i meg frokost nå, før det bærer av gårde på treningssenteret, for så å senere få levert noen flere jobbsøknader. Virkelig på tide å få seg jobb snart! Har vært altfor sløv med det der. Kan med hånden på hjertet si at et friår som kun består av å slappe av og se på serier eller filmer - det blir du fort lei. Det høres kjempedigg ut, men tro meg, man blir utrolig rastløs etter hvert. Skal bli så deilig å få seg jobb! Kanskje jeg har så flaks å ha noen lesere i området som tilfeldigvis kan tipse meg om et sted å søke? 
Så blogges vi senere ♥ Imens kan dere kose dere med denne "behind the scenes" filmen, ENJOY. 

Behind the scenes // TIX, The Pøssy Project - East High 2016

Behind the scenes // TIX, The Pøssy Project - East High 2016

Posted by Twins Productions on 7. november 2015

Trene? Jeg?

 • 08.11.2015, 22:38

Hei igjen alle sammen :-) Selv om jeg ikke fikk vært med min pappa på farsdagen fikk jeg i det minste vært med Andreas og familien hans. Vi kom nemlig akkurat hjem etter en koselig kveld med kake og snakk. Ellers har jeg faktisk vært og trent i dag. Det er evig lenge siden sist nå, så det var virkelig på tide. Var mest for å se hvor mye jeg klarer å gjøre i det hele tatt. Har nemlig en betennelse i foten, så sliter generelt med å bare gå vanlig. Men, jeg fikk da trent noe. Heldigvis er det to uker gratis prøvetid på senteret der, så da får jeg prøvd over en periode for å se hvordan det går. Har så lyst til å komme i gang med trening! SÅ, over til noe helt annet. Må fortsette å vise dere litt hvor flinke vi har blitt med maten. Pizzatårnet vokser vesentlig saktere enn før. I dag ble det rett og slett spaghetti carbonara. Går mye i spaghetti, kylling og taco nå. Men, så liker vi det - så hvorfor ikke? 

Nå er jeg faktisk kjempesliten og tenker å finne sengen snart. Så blogges vi mer i morgen ♥
Har dere fått "feiret" farsdagen sammen med faren deres i dag?


SNX.

Farsdag

 • 08.11.2015, 14:51Hei alle sammen :-) I dag startet jeg dagen med min så og si "faste" frokostrutine. Spiser nesten alltid ristet brød med tomater til frokost. Også tar jeg selvfølgelig haircaretablettene mine. AVHENGIG! Dere kan lese mer om mine meninger rundt haircare HER. Ellers er det jo farsdag i dag! Verdens beste pappa i mine øyne - gratulerer så mye med dagen ♥ Veldig trist at jeg ikke fant noen nyere bilder av oss, og ikke minst dumt jeg ikke får tilbragt denne dagen sammen med deg. Heldigvis fikk jeg såvidt sett deg på fredag, og vi sees igjen om ikke så lenge. Jeg er så glad i deg! 

Sushi i mitt hjerte

 • 07.11.2015, 15:47

Hei kjære blogglesere! For et par timer siden kom vi hjem igjen til Bærum etter nok en fin helg i Hamar. Gårsdagen ble overraskende bedre enn vi hadde forventet! I og med arrangementet kom ut så sent. Stemningen var på topp og jeg koste meg masse. Så var det selvfølgelig ekstra digg å komme hjem igjen og få spist sushi. Det slår aldri feil. Over her kan dere blant annet se bilde av bassenget der vi var på vors og bordet på backstagen etterpå. Sushibildet er selvfølgelig fra nuet. Nå skal Andreas og jeg på shopping sammen med moren hans, faktisk. Er en del nyttige ting til leiligheten vi trenger å få på plass. Begynner blant annet å bli veldig mørkt her.. Heh. Så vi må kjøpe lampe og nye lyspærer for eksempel. Så det blir koselig! Der kom hun faktisk - så nå må vi løpe! Blogges senere :-)


Hva gjorde dere i går da?

SNX.

Tips til farsdag!

 • 06.11.2015, 18:30

Sponset innleggNå har vi akkurat ankommet hotellet etter middag hjemme hos foreldrene mine! I den anledning vil jeg tipse litt produkter til farsdagen.
 
Som dere kanskje vet er det kun to dager til farsdag, som tar plass på søndag den 8. november. I den anledning har jeg en flott pakke fra NIVEA og tipse dere om! NIVEA MEN har produktene som gjør at han føler seg ekstra satt pris på, og du kan selv sette sammen en pakke som passer perfekt for nettopp han! Mange menn har sensitiv hud, og serien NIVEA MEN SENSITIVE er en serie spesielt utviklet for menn med irritert hud, som beroliger og gir fukt til huden. Serien kan også brukes for å unngå tørr vinterhud. NIVEA MENs store nyhet er NIVEA MEN Creme. All-round kremen med en deilig maskulin duft, absorberes raskt og passer perfekt til både ansikt, kropp og hender, - perfekt for enhver familiefar. Det som også er så fantastisk er at produktene er veldig billig også! Jeg vet om en heldig kar som skal få disse produktene av meg hvert fall, hehe. 

Her kan dere lese litt mer om produktene jeg har mottatt:
Dere finner alle produktene HER.


SNX.

HAMAR IGJEN

 • 06.11.2015, 11:38

Hei og god morgen alle sammen ♥
I dag reiser Andreas og jeg til Hamar igjen. Dette ble brått bestemt søndag kveld da Andreas plutselig fikk enda en spillejobb på Svare & Berg. Denne gangen er det Hamargutta som skal slippe dekknavn aka Miller Time 2016. Så får vi håpe det blir like gøy denne gangen også til tross for så kort varsel! Nå skal jeg snart vekke Andreas før vi skal pakke, ordne oss og komme av gårde :-) Planen er å reise klokken 13:00 i følge Andreas. Men, kjenner han såpass. Sier han klokken ett vil det si klokken to. Er det noen som har sirup i rumpa så er det han der. HUFF! Håper hvert fall på å se så mange som mulig på Svare & Berg i dag! Dere finner arrangementet HER. Så blogges vi så fort vi er fremme!


Når typen sover og dette er det nærmeste du kommer et bilde sammen med han ♥♥

Noen som leser bloggen min som skal dit i dag?

SNX.

Brow Rehab Oslo

 • 05.11.2015, 16:49

Hei alle sammen ♥
I dag var jeg endelig på Brow Rehab Pilestredet igjen. Nå var det ca. 6 uker siden sist gang, så det var virkelig på tide. Jobber hardt for å få til "brows on fleek" og de blir stadig bedre. Sverger til Castor Oil og jentene på Brow Rehab! De er så dyktige alle sammen ♥ Dersom du ønsker å bestille time kan du gjøre det HER. Minner om at studenter for 15% rabatt (mener de sa dette gjelder mandag-onsdag). Det ble ikke så enorm forskjell på brynene mine nå som første gangen jeg var der. Da skulle dere sett. Første gangen trengte de virkelig rehab. Nå begynner de endelig å ta litt form! Ikke helt on fleek - men de kommer seg. 


Før til venstre og etter til høyre! Her er de helt naturlig - ingenting tegnet på eller noe. I dag var det Annika som fikset brynene mine :-)

Tycks?

- inemm

Jeg savner..

 • 04.11.2015, 19:39

...Det lange, blonde håret mitt. Er det noe som alltid har betydd mye for meg er det håret mitt. Det er helt utrolig hva hår gjør med en person. Jeg har prøvd mange forskjellige hårfarger og frisyrer de siste årene, og funnet ut at langt, kaldt, blondt hår - det er meg! Med en gang håret mitt blir "kort" og spesielt mørkere, føler jeg meg ikke som meg selv lenger. Men så dum som jeg er, prøver jeg mørkere hår igjen støtt og stadig. Litt sånn håret er nå. Fargen er kjempefin, men den er ikke meg. Jeg klarer aldri å føle meg ordentlig fin lenger.. og selvtillitten (som tilsynelatende var elendig fra før av) har blitt svekket enda litt mer. Det høres kanskje kjempedust ut og si at håret kan svekke selvtilliten så mye - men det gjør det faktisk. Derfor skal jeg lære meg å spare! Med en gang jeg har råd er det rett til frisøren - få håret lyst og kaldt, og sette på extensions igjen. Slik blir det. Jeg bruker alt for mye penger på hår, sminke, vipper og bryn. Men, jeg føler det er nødvendig. Jeg lever bare en gang og vil være fornøyd det ene livet jeg lever :-)

Hittil har bloggen vært en slags "livet mitt er en dans på roser" blogg. Så følte det var lov med et lite klage-innlegg nå. Tenker nemlig på dette med håret hver eneste dag og hvert eneste sekund. Så måtte bare få det ut et sted. Blir nesten gal vettu. Det er ikke bra. HUFF NEI. La meg få gråte litt mens jeg ser på bilder fra i vår og i sommer.
Regner med og håper at det er fler der ute som endrer håret i hytt og pine, og som angrer etterpå?

SNX.

BALMAIN X HM

 • 04.11.2015, 11:28

Hei og god morgen alle sammen ♥
Håper alle har fått med seg at i morgen kommer endelig Balmain kolleksjonen online og i utvalgte butikker. HERREGUD! Jeg gleder meg. Hvor mye suger det på en skala fra 1-10 at jeg ikke har jobb enda nå? 13. For fy faen jeg er helt forelsket. Det er så mye fint at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Gråter innvendig. Er det fler enn meg som gleder seg helt ekstremt mye eller? Har sniktittet på kolleksjonen leeenge, og tenkte å vise dere noen av mine favoritter. Så blogges vi senere ♥ Jeg må nemlig skrive masse jobbsøknader og levere! Wish me luck da dere.
Dette er nok mine absolutt favoritter selv om jeg gjerne skulle hatt hele kolleksjonen i klesskapet mitt. Den er bare helt amazing! Dersom dere ikke har sett kolleksjonen, må dere gjøre det!! Dere finner hele kolleksjonen HER.

Fant du noen favoritter blant mine?

SNX.


Svar på spørsmålsrunden!

 • 03.11.2015, 01:02

Hei alle sammen! Her kommer endelig svarene på spørsmålsrunden. Det ble dessverre ingen video denne gangen, selv om en del ønsket det. MEN! Jeg har prøvd å sortere spørsmålene og lagd "kategorier" der det har vært flere spørsmål om samme tema. Så kommer det noen tilfeldige spørsmål her og der mellom alt annet. Håper dere er fornøyd med svarene :-)

DIVERSE OM MEG

Fødselsdatoen din?

- 02.03.96 ♥

Hvor høy er du? Gjerne svar på video!:)
- 172 cm... ÆH. Hater det. Husker jeg var overlykkelig når jeg var 165 cm og sa "ÅH håper virkelig ikke jeg vokser noe mer nå" men det gjorde jeg selvfølgelig da. Ble dessverre ikke video denne gangen.. Kan få til det ved en senere anledning :-)

Naturlige hårfarge?
- Brunt med masse striper :-)

Har du tenkt til å begynne med hest igjen?
- Jeg har veeeeeldig lyst! Men, må vente til den dagen jeg kan kjøpe og betale alt selv dessverre.. :/ Og det blir mange år til..

Når begynte du å feste?
- Når jeg var 13 år var jeg på mine første fester - haha det er litt sykt egentlig når jeg hører 13 nå. Men begynte ikke å feste skikkelig før jeg var rundt 16. Når jeg var 17 år tok det helt av. Det var det sykeste året.

Hvem var bestevennen din da du var liten? Mange sier du har forandret deg masse.
- Marthe, Silje, Jon, Guro og Jamila var nok de jeg var mest med som liten. Marthe og Silje var jeg mye med i barnehagen og de andre var jeg mye med på barneskolen de første årene. Jeg har forhåpentligvis forandret meg tenker jeg da. Blir jo eldre så ville vært kjipt om jeg ikke forandret meg, haha. Men innerst inne er jeg den samme :-) Jamila har jeg faktisk fått litt kontakt med igjen i det siste - kjempekoselig! Møtte henne plutselig på Tryvann etter å ikke ha sett hverandre på flere år. Satt og gråt vettu, helt kaos.

Hva er dine tre beste egenskaper/dine tre verste?
- Tre beste: tålmodig, inkluderende og ærlig.
- Tre verste: klønete, usikker og lat.
DENNE brukte jeg ekstremt lang tid på. Prøvde å få Andreas til å hjelpe meg men han kom bare med forslag som "deilig, for deilig, digg, pen" osv. Det kom jeg ingen vei med..

Hva er favorittmaten din?
- Sushi ♥ Og da selvfølgelig sushien fra Brumunddal Sushi! 

Hva er det du bestiller når du skal ha sushi? Haha lurer veldig
- Spicy laks maki, spicy california maki, scampi nigiri, laks nigiri og crispy scampi maki er de det går mest i :-) Aka 10b, 12b og 45 på Brumunddal Sushi (og ja, jeg kan det i hodet).

Hvorfor starter du å blogge?
- Startet fordi det er noe jeg lenge har hatt lyst til! Jeg elsker å ta bilder og generelt bruke tid på å skrive og redigere ting. Derfor følte jeg at en blogg var på sin plass. Det er også veldig fint og ha med tanke på å se tilbake på minner. Her får jeg lagret alt som en slags dagbok, bare at den er offentlig. 

Hvordan ville du beskrevet humoren din?
- Sånn.


SMINKE/HÅR


Kan du lage sminkevideo? Du sminker deg sykt fint!!!
- Det kan jeg prøve å få til en gang! Tusen takk ♥ Koselig å høre!

Hva slags type sminke bruker du? Kan du lage et innlegg om alt?
- Kan lage et eget innlegg om sminken jeg bruker, ja :-) Hverdagssminken finner dere HER.

Hvordan lager du hestehale uten strikk? Veldig fint!
- Det er en ferdig hestehale som jeg kjøpte på Glitter! Mitt eget hår er satt opp i strikk under. Kjempe enkelt og fint! Tusen takk ♥


RUSSETIDEN

Kan du lage et eget innlegg om din russetid? Der du har med alt på en måte, hvor mye tid penger, hvilke treff hvordan de var og generelt alt bare :)
- Ser ikke noe behov for å lage et eget innlegg når jeg ikke har så mye mer å si om russetiden enn jeg har gjort i spørsmålene under her. Men om det absolutt ønskes skal jeg selvfølgelig fikse det! Men håper dere fikk de svarene dere trengte i dette innlegget :-)

Har du noen tips for en god russetid? Og hva MÅ man bare gjøre i russetiden?

- Bare ha det gøy! Det er ikke så mye som skal til for å få en god russetid - er vanskelig å få til en dårlig en! Man dra til Sälen når man er russ!!!! For fyy så gøy det er. Det er helt klart det beste med hele russetiden. Vil dit igjen :'( Ellers hadde jeg det dødsfett på Tryvann - men tror det kun er gøy om man har buss og står bra plassert på level 1, hehe. Eneste tipset jeg kan gi for en god russetid: VÆR MED PÅ BUSS! Rulling er såååå gøy og generelt hele fellesskapet. Åh jeg gråter inni meg.

Hvilke treff anbefaler du å dra på i russetiden og hvilke anbefaler du ikke? Og evt hvorfor? :)
- Sälen, Tryvann og Landstreff Stavanger! Var ikke i Stavanger selv og angrer alt for mye. Andreas sier også at Stavanger er dødsbra - så da vet dere det! Er ikke noen jeg ikke anbefaler egentlig.. Har man råd så dra gjerne på alt. Men russens dag på Tusenfryd sugde. Nesten ingen karuseller var åpne, parken åpnet sent og ja, nei ikke noe bra.

Hvordan var du i russetiden?
- Jeg var den som var alt for opptatt med å drikke, rave, skrike og løpe rundt. Jeg var også den som ble syk dagen før russetiden startet, mistet stemmen i en uke, men allikevel festet hver dag. Jeg var den som turnet i bussen og skadet meg. Samtidig var jeg veldig generøs og delte ut drikke til alt og alle... Økonomisk lurt. Ikke den som hooket rundt - det hadde jeg da ikke tid til.

Kan du fortelle litt mer om russebussen? Var det mye jobb? Med tanke på penger? Var det mye drama? Siden så mange jenter var involvert? Når begynte dere å samle til buss?
- Ja, selvfølgelig kan jeg det. Det å være på buss er mye jobb og koster MASSE penger. Men herregud - DET ER SÅ VERDT DET! Vi var heldigvis veldig heldig og hadde svært lite drama - noe jeg er utrolig takknemlig for! Men noe drama er det vel uansett. Umulig å unngå når 22 jenter skal komme med meningene sine hele tiden, haha. Vi begynte med bussprosjektet første året på VGS. Men var 2. året vi begynte å samle inn penger for fullt :-)FORHOLDET

Hvordan møttes du og Andreas? Hvordan begynte dere å snakke og når skjønte du at du hadde fått følelser for han?

- Det er en del som lurer på det der.. Det er en ganske lang historie, så velger å lage et eget innlegg om "Andreas og Ine" - høres det greit ut?

Synes du det er rart å være kjæresten til Andreas, men like gammel som lillebroren hans?
- Hmm.. Jeg har faktisk ikke tenkt så mye over det, men du sier noe der! Tror Andreas har tenkt mer over det enn meg, haha. Men det tenker jeg egentlig ikke så mye på :-)
Føler Andreas og jeg er like gamle også - så ja.

Hvordan takler du at typen din er mye ute og reiser, er rundt hylende jenter og får masse oppmerksomhet?
- Jeg visste jo hva jeg gikk til når jeg ble sammen med han - men det går overraskende fint! Det går jo bare bedre og bedre. Jeg har alltid sagt at "jeg stoler på en person til det motsatte er bevist". Andreas er en fantastisk person og jeg stoler på han - så det går veldig fint! Selvfølgelig vanskelig til tider, det er det. Skulle gjerne hatt han hjemme her med meg hver helg! Han er jo borte så og si hver eneste fredag og lørdag. Samtidig vet jeg jo hvordan jenter kan være i fylla (og gutter), så det er ubehagelig noen ganger ja. Men det går som sagt bedre og bedre ♥

Når og hvordan flyttet du til andreas? Betaler du leie?
- Jeg flyttet hit i starten av august! Vi bare fant ut at det ikke var noe vits at jeg skulle leie en leilighet i Oslo/Bærum når jeg uansett kom til å være hos han hver dag. Da ble det bare til at jeg måtte ha betalt for en leilighet som bare stod der. Hvor unødvendig er ikke det? Så da flyttet vi sammen med en gang likesågreit vi ♥ Nei, jeg betaler ikke leie. Veldig takknemlig for at jeg får bo her "gratis"; at vi har den ordningen at jeg kjøper mat, drikke og diverse. Foreløpig funker det helt fint for begge virker det som!

Hva bruker du tiden på når Andreas er borte? (lag video av en dag! :D) Du er flink, stå på!!
- Det varierer veldig! Noen ganger reiser jeg bort - enten hjem til Hamar eller til venner et sted. Hvis jeg er hjemme i leiligheten pleier jeg å rydde, støvsuge og vaske til han kommer hjem :-) Skal få til det vettuuu! Tusen takk, dere er så snille alle sammen ♥

Leier du av typen din, eller betaler han leie? Eller eier han?
- Han har kjøpt leilighet :-) Jeg betaler ingenting for å bo her nei. Men vi har ordningen som sagt over her!

Beste/verste med å ha kjæreste? Elsker bloggen din!!
- Beste: Man har alltid noen som er der for seg, uansett hva. Man har noen å være med hele tiden, snakke med og dele tanker og meninger med. Gutter ser gjerne annerledes på ting enn jenter, derfor er det greit å få en gutt sin mening også. Man har noen til å kose med seg - jeg elsker å bli strøket på ryggen, i håret og generelt bli kost med. Man har noen til å holde rundt seg ♥ Man har noen som gir masse komplimenter og hele tiden minner deg på hvor bra du er. Man har noen å se serier med (her sliter jeg litt dessverre, da kjæresten jobber dag og natt.. men han er veldig flink til å ta seg tid til meg). Generelt bare det å få høre at man er elsket! Det er så koselig ♥ 

- Verste: Det er kjipt å dra på fest og byen.. Man klarer ikke slå seg helt løs og vil bare hjem igjen til kjæresten. Facebook, meldinger og snapchat dabber helt sykt av.. Plutselig får man bare meldinger av sine beste venner og foreldre (haha). Selv om det er veldig deilig også. Det er veldig få sider som er dumt med å ha kjæreste. Verste må være at det er vondt å være forelsket og leve med frykten for å bli såret og dumpa. Den følelsen er noe av det verste i hele verden. Og alle som har kjæreste har hatt eller har den følelsen, hvis ikke er man ikke ordentlig forelsket.

Tusen takk, så koselig å høre ♥

Hvordan er det å bo sammen med kjæresten?
- Vi flyttet jo veeeldig tidlig sammen! Hadde jo bare kjent hverandre i 2 måneder når jeg flyttet inn. Men det går overraskende fint! Vi trives veldig godt i hverandres selskap. Han er liksom bestevennen og kjæresten min ♥ Dere som følger med på snapchat - tro det eller ei: vi er sykt like. Noe som hjelper utrolig mye når vi bor sammen :-)DRØMMER OG DIVERSE

Hva er din største drøm?
- Kunne ønske jeg hadde sangstemmen til Christina Aguilera og utseendet til Kendall Jenner. Det hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse.

Hvem er ditt forbilde?
- Ohh, denne var vanskelig. Tror ikke jeg har noe spesielt forbilde egentlig. Men jeg har blitt frelst av Kylie Jenner - sminken hennes, stilen hennes, WOW sier jeg bare.

Hva er drømmejobben?
- PILOT! HAHA. Verste er at det er helt sant. Helst jagerpilot. Nå tenker vel alle wtf?!

Drømmestedet å bo?
- USA et sted eller Dubai!

Er det en ting du virkelig ønsker å oppnå i livet?
- Suksess. Jeg ønsker veldig å bli kjempeflink til en ting og være suksessfull. 

Hva ville du kalt barnet ditt? (Gutt og jente)
- Åh, denne var vanskelig. Har ikke tenkt så mye på det enda en gang, nesten ingenting egentlig. Hmmm.. Ville hvertfall brukt et navn som skiller seg litt ut. Prøvd å finne noe eget og spesielt! Gruer meg til den dagen jeg må bestemme meg for navn nå kjenner jeg, omg. Har jo virkelig ikke peiling!

Hva synes du om Hamar? Kommer du til å flytte tilbake til Hamar/Ringsaker-området i fremtiden?
- Jeg har litt blandede følelser om Hamar egentlig.. Men trives veldig godt der! Kommer nok ikke til å flytte dit med det første nei. Mest sannsynlig aldri tror jeg. Men vi får se!

Hva er det fineste du har fått, enten av typen eller noen andre?
- Åh, det må jo være hest som jeg har fått av mamma og pappa. Ellers fikk jeg jo en fantastisk fin ring av Andreas samt spahelg ♥ Bilen min som jeg fikk av pappa! Louis Vuitton vesken, clutchen(e) og bagen jeg har fått av mamma og tante. Alle kjolene mamma har kjøpt til meg! Har fått så mye fint at jeg kan ramse opp en alt for lang liste ♥ Fått masse fint av både venner, familie og kjæreste så ja! Er evig takknemlig for alt ♥ Hei og hå, nå ble det mye hjerter her, haha.

Hva er det dyreste du eier? og det fineste?
- Det dyreste er helt klart bilen min, den må vel være det fineste også ♥ My baby.

Hvordan er livet ditt nå?
- Det er veldig bra! Eneste jeg mangler er en jobb, så er det tipptopp tommel opp! Har endelig funnet mannen i mitt liv også, så det er jo bare helt fantastisk ♥

Hvor ser du deg selv om 10 år?
- Da er jeg 29 år, kanskje mor..? gift (med Andreas selvfølgelig), eier et flott hus (og da mener jeg noe helt amazing), har en bra jobb som jeg trives med og hvor jeg tjener godt med penger (jeg er dyr i drift, dessverre), har hest igjen og satser for fullt! Mest av alt er jeg 100% lykkelig med meg selv - det er noe jeg jobber hardt med.
RANDOM

Du har flyttet mye, hvor har du bodd osv, og hvor likte du deg best?

- Ja, det har jeg! Alt for mye.. Har bodd i Brumunddal, Ottestad, Hamar, Furnes, Sandefjord og Bærum. Trivdes kjempegodt i Sandefjord! Ellers har jeg likt å bo i Furnes veldig godt :-) Mest fordi det er midt i mellom Hamar og Brumunddal - noe som er veldig praktisk! Trives også veldig godt her i Bærum.

Har du mange venner i Bærum?
- Jeg har ikke blitt kjent med så veldig mange i Bærum enda, men jeg kjenner noen i Oslo. De fleste jeg kjenner er folk jeg har møtt andre steder som også har flyttet hit! Men har jo blitt kjent med en del nye folk også, det har jeg :-) Dessverre bor de fleste vennene mine andre steder.. Men jeg møter jo bare fler og fler nye mennesker, så det er gøy!

Hvor handler du mest klær?
- BikBok, uten tvil!

Must have plagg i garderoben?
- Svart dr. denim bukse, haha!

Du er veldig pen, hvordan holder du deg så brun? Haha
- Tusen takk ♥ Så koselig å høre! Om sommeren er det solen (når vi er heldig og har den fremme i Norge), og om vinteren bruker jeg selvbruning fra St. Tropez - den er best! Eller så tar jeg spraytan hos Spraytanhuset i Oslo. ANBEFALES! Blir så bra farge!!! Så jevnt og fint ♥

Stemmer det at du var i Rhodos? Synes jeg så deg der, så sykt pen ut!
- Det stemmer! Hæ, gjorde du? Så koselig å høre ♥

Noe du misliker veldig sterkt?
- Utroskap og falske mennesker! (Og Ringsaker VGS)

Kan du lage "en dag i mitt liv" video?
- Om det er av interesse skal jeg selvfølgelig få til det!

Kan du lage en video, som allerede forespurt over her? Hehe ;)
- "En dag i mitt liv" mener du? I så fall, ja det skal jeg prøve å få til :-)

Digger at du har turt å ta steget, og begynt å blogge! Hurra for jantelovmotkjempere! Heia deg og lykke til videre :-)
- Hehehe, wuuuhuuu! Tusen takk ♥

Noe du angrer på i fortiden?
- Selvfølgelig er det ting jeg angrer på! Alle har vel ting de gjør iløpet av livet som de gjerne ikke skulle ha gjort.. Mange mennesker jeg angrer på at jeg har brukt mye tid på for eksempel. Jeg har sagt ting jeg ikke skulle ha sagt.. Gjort noen ting jeg vil trekke tilbake og ja. Alle driter seg vel ut en gang i blant - ingen er feilfri. 

Flaueste du har gjort?
- Hmm.. nå må jeg tenke litt her. Jeg gjør så mye rart, så kommer ikke på hva som er flauest vettu.. 

Hvem er dine beste venner?
- De jeg har mest kontakt med og henger mest med er Ida, Emil, Ingeborg og Maiken. Men jeg vil alltid være bestevenn med Lise også, selv om vi ikke ser hverandre så ofte lenger ♥ Den som har stått meg aller nærmest og helt klart vært min partner in crime må være Ida. Men så er jo Andreas bestevennen min også, samtidig som han er min kjære ♥

Hvorfor ser vi aldri vennene dine på bloggen?
- Hvilke venner...? Neida, kødda. Men, det stemmer vel ikke? Hver gang jeg er med noen venner blir det postet bilde av dem på bloggen.. Så skjønner ikke helt?JOBB/FRIÅR/STUDIE

Har du jobb? Hvordan får du råd til ulike ting?
- Nei, men jeg prøver å skaffe meg jobb i Bærum/Oslo nå! Tidligere har jeg ikke hatt tid til jobb på grunn av skole og hest. Jeg er nok bare veeeeldig heldig å har en utrolig generøs mamma, pappa og tante, samt tidligere en veldig generøs bestemor som jeg savner veldig masse.. ♥

Har du friår? Hva tenker du evt videre?
- Det har jeg :-) Jeg aner ikke enda.. som sagt tidligere her. Derfor jeg tar et friår.

Hva er planene dine neste år? Med jobb å utdanning osv. Har du bestemt deg for hva du vil bli?
- Samme som sagt over her :-) Men som sagt vil jeg gjerne bli pilot.. Eller flygeleder kanskje.. Hmm?


Dette ble et veldig langt innlegg men.. Vurderte nesten å dele innlegget i to deler, men så var jeg så godt i gang og da ble det en del og veldig langt dessverre.. Håper alle som stilte spørsmål var fornøyd med svarene :-) Hele greia er veldig nytt for meg, så jeg har virkelig prøvd mitt beste. Så blogges vi senere dere ♥

SNX.

I'm a blogger

 • 02.11.2015, 22:49

JEEZ. Denne dagen har jeg brukt helt sykt mye tid på macen. Men jeg har faktisk vært utrolig produktiv! Har sittet siden klokken tolv i dag tidlig og bare ordnet ting på og for bloggen. For de som har lest bloggen fast den lille stunden den har vært oppe, så ser dere kanskje at headeren er endret litt? Jeg er også snart ferdig med å svare på spørsmålsrunden. Så om dere lurer på noe mer, finner dere spørsmålsrunden HER. Tenkte å poste svarene i morgen :-) I samme slengen har jeg fått ordnet et innlegg med hverdagssminken min som jeg publiserte tidligere i dag! Jeg har også begynt med et innlegg som handler om "Historien om Andreas og Ine" - da veldig mange lurte på hvordan vi møttes. Så det kommer et eget innlegg om dette om ikke så alt for lenge også! Høres det bra ut? ♥

Nå har jeg nesten akkurat våknet fra en powernap - ble helt utslitt av å sitte foran skjermen! Så skal jeg endelig få ryddet flyttelasset jeg tok med meg hjem fra Hamar på lørdag. Gangen ser ikke ut, det ligger klær over alt. Skal bli deilig å få alt inn i skuffer og skap. Husker knapt hva jeg tok med meg, det sier litt! 


For et rot, haha. Verste er jo at det faktisk har ligget der siden lørdag kveld.. LATSKAP.


Så har vi han her da, som også har sittet foran macen i hele dag og svart på facebookmeldinger. Man kan jo trygt si at innboksen hans ble bombadert i går når han slapp musikkvideo. Etter kort tid hadde han 600 meldinger - HERREGUD. Han er enda ikke ferdig med å svare på alt..Hva har dere gjort i dag da?

SNX.

My daily makeup

 • 02.11.2015, 14:30

Hei og god morgen alle sammen ♥ 
Etter spørsmålsrunden var det en del som lurte på hva slags sminke jeg bruker. For å ikke ramse opp sminkeproduktene som et svar, valgte jeg å lage et eget innlegg. Det var også noen som spurte om jeg kunne gjøre nettopp dette - så da gjør jeg selvfølgelig det! Velger å begynne med min hverdagssminke først, så kan jeg lage et eget innlegg eller en video med festsminken min. Det er ikke så veldig stor forskjell på hverdags- og festsminken, men jeg bruker litt mørkere og litt mer sminke når jeg skal ut. SÅ! Da kjører vi på med hverdagssminke :-)


HUD: Diorskin Forever foundation i fargen 23! Denne foundationen er bare SÅ bra. Den dekker dødsbra og holder seg hele dagen. Samtidig synes jeg fargen er kjempefin. Det er denne jeg bruker når vi går mot blekere tider, hehe. Til å påføre denne bruker jeg faktisk en foundationkost fra H&M - og den er så god! Ser ikke poenget med å kjøpe en kjempedyr når denne funker fett.


Solpudderet jeg bruker er fra BareMinerals i fargen warmth. Det hender jeg varierer litt mellom dette og solpudderet fra Bahama Mama. Kosten er fra GOSH.


ØYNE OG BRYN: En svært godt brukt flytende eyeliner fra IsaDora! Elsker den ♥ På brynene bruker jeg øyenbrynspennen fra Sensai i fargen Greyish Brown. Begge er helt fantastiske - elsker dem! Siden jeg har vippeextensions bruker jeg ikke mascara :-)

Dette er da min hverdagssminke! Ikke veldig fancy, haha. Men siden det var etterspurt deler jeg det selvfølgelig med dere. Så skal jeg prøve å få lagd en sminkevideo til dere med festsminken min. 
Høres dette bra ut?


SNX.

MUSIKKVIDEO

 • 02.11.2015, 00:11

Hei alle sammen ♥ Endelig er musikkvideoen til Andreas ute og Time Capsule 2016 ble til East High 2016!! Vi kom nettopp hjem igjen fra en kjempekoselig kveld sammen med jentene! For en gjeng da dere. Se så mange digge damer på en buss - er det mulig sier bare jeg?? Ikke nok med det, de er verdens søteste jenter også ♥ Misunner dem til tusen for å være russ i år. Skulle så gjerne vært det igjen selv! Buhuuu. Mest av alt er jeg vel sjalu på min kjære som er kronisk russ. Hvor heldig? Nå orker jeg ikke snakke mer om russetiden en gang, blir bare lei meg. Slenger selvfølgelig med noen bilder fra kvelden samt musikkvideoen og noen "behind the scenes". Woopwoop! Så blogges vi senere :-)


Følg dem på facebook da dere!! HER HER HER!!


Se så fin Kjuus ble med EH sløyfe da!
Bildene er tatt av Ask Sunde :-)

SÅ MUSIKKVIDEOEN!


Herregud så bra den ble!! Twins Productions gutta er jo bare helt RÅ!

Hva synes dere?

SNX.

Halloween

 • 01.11.2015, 15:16

Hei babes ♥

Det endte opp med at jeg dro til Charlotte i går allikevel, sammen med Isabelle og noen venner av henne. Dro veldig sent på vors, så rakk bare være der 25-30 minutter før vi dro videre. Når vi endelig kom frem til Charlotte skulle plutselig nesten alle ut på byen, haha. Heldigvis dro ikke alle, så det var ganske mange som ble igjen. Veldig koselig! Og morsomt å se hva folk hadde kledd seg ut som - alle var så fine! Jeg endte opp med å være cheerleader i går. Ble veldig i siste liten fiks, så bare sminket meg, kastet på meg drakten og dro. Rakk dessverre ikke ta noen bilder av outfiten...Tok faktisk ingen bilder i går.. Hvor sløvt og dumt er ikke det når man er blogger? Jeez. For opptatt av å drikke, feste og ha det gøy jeg. Men har et par andre bilder fra vors og backstage på fredag fant jeg ut! Så da slenger jeg med de ♥ Så blogges vi senere.
Andreas og Janteloven 2016 jentene ♥

Hva kledde dere dere ut som på halloween?

SNX.

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no