hits

Janteloven 2016

 • 31.10.2015, 20:07

Hei alle sammen ♥ I går ble en suksessfull kveld! Hele dagen var generelt veldig bra. Det ble sushi til middag - det var på tide at Andreas fikk smakt Brumunddal Sushi sin sushi, for folkens, den er den beste i hele verden. Åhh, den må dere prøve ♥ Rundt klokken syv kom vi til vorset med jentene som skulle slippe dekknavn. Stemningen var på topp og klokken ti var vi på Svare & Berg. Kjempemoro at det ble helt fullt! Masse folk og god kok. Veldig vellykket! Jentene ble forresten til JANTELOVEN 2016. For et par timer siden kom vi hjem igjen til Bærum, ganske slitne og reduserte kan man si. MEN! Så er det jo halloween i dag da, dere. Jeg er invitert på halloweenfest hos Charlotte, men vennene jeg egentlig skulle reise dit med kunne plutselig ikke.. Så nå får vi se om jeg drar eller ikke. Hadde vært deilig å slappe av hjemme i dag også! Men så har jeg så lyst - wææh. Vanskelig det her. Slenger med et par av de få bildene jeg har fått tatt disse to dagene, så blogges vi senere.

Vært tre travle dager, så ble dårlig med bilder dessverre! Rakk ikke oppdatere bloggen i går en gang - så travelt har det vært! Men også veldig koselig og kjempegøy.
Hvem skal ut i dag og feire halloween da?


SNX.

Bling bling

 • 29.10.2015, 21:19

Hei alle sammen ♥ Litt før klokken fire i dag ankom vi Hamar! Da bar det rett på photoshoot for plateselskapet til Andreas, hvor vi var i hele 4 timer.. Men fy så bra bilder det ble! Gleder meg til dere kan se. Fotografen var sååå flink!! Når vi endelig var ferdig dro vi rett hjem til meg hvor vi fikk servert indrefilet, fløtegratinerte poteter og diverse ♥ ÅH NAM! Vi fikk til og med pavlova til dessert. Det var digg det! Etter en lang dag med kjøring og photoshoot skal det bli godt å bare slappe av nå og snart finne senga. Så snakkes vi mer i morgen :-)


Et bar "behind the scenes" hehe.. BILDENE BLE SÅÅ BRA! 


HERREGUUUD! Naaaam. Synd jeg var så sykt mett etter all den gode maten, hadde bare plass til et lite stykke.. Jaja, mer og ta i morgen ♥Hva har dere gjort i dag?
IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN MIN HER HER HER


SNX.

HAMAR

 • 28.10.2015, 21:26

Hei babes ♥ Denne helgen skjer det sååå mye gøy. JEG GLEDER MEG! I morgen reiser Andreas og jeg til Hamar hvor vi blant annet skal på dekknavnskroen til Ringsakerjentene. Andreas skal nemlig være DJ denne kvelden. Det blir bra! Så folkens; Svare & Berg på fredag - det er der det skjer! Link til arrangementet er HER. Dette er også en fin mulighet til å besøke foreldrene mine noen dager. Så det blir koselig! På lørdag bærer det tilbake til Oslo og på halloweenfest hos Charlotte ♥ Ooog, på søndag ser det ut til at Andreas og jeg skal på farten igjen! Åh, denne helgen kan ikke bli annet enn bra. Mer om hva vi skal denne helgen blogger jeg om senere; kan ikke avsløre alt med en gang! HeheheSees vi på Svare & Berg på fredag eller?
Forventer å se masse russ, kramperuss og ikke-russ der!!! ♥

IKKE GLEM AT JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE NÅ - DEN FINNER DERE HER HER HER!


SNX.

Spørsmålsrunde

 • 28.10.2015, 19:32

Hei alle sammen! I dag hadde jeg egentlig lagt masse planer.. Skulle stå opp tidlig for å få gjort alt, men neida - jeg sov til klokken to.. Det endte dermed med at jeg ikke rakk alt jeg skulle i dag, dessverre. Fikk hvert fall dusjet, ordnet meg, tatt turen til Sandvika Storsenter for å se på nye treningssko samt lagd middag til Andreas og meg. Er ganske imponert over hvor flinke vi har vært med maten i det siste. Har vært overraskende lite pizza til å være oss to. Så i dag ble det spaghetti al forno! Kjapt, enkelt og godt ♥

MEN JO! Det er flere som har nevnt at de ønsker en spørsmålsrunde her på bloggen, så nå følte jeg det var på tide! Slik at dere kan bli bedre kjent med meg. Om jeg svarer med video eller et innlegg er ikke godt å si. Hva ønsker dere?

Sååå..
Hva lurer dere på?
SNX.

NLY ONE by Annette Haga

 • 27.10.2015, 16:52

Hei og holdt på å si god morgen alle sammen! Men klokken er jo allerede snart fem?? Dæven, tiden flyr når man har mye å gjøre. Som forresten minner meg på en ting som mye av dagen har gått bort til. Er det noen der ute som følger med på kjæresten min og musikken hans? Eller som er russ i år kanskje? Det er hvert fall en overraskelse rett rundt hjørnet nå. For en liten smakebit kan dere adde "tixmusic" på snapchat - dersom dere ikke allerede har gjort det selvfølgelig, hehe. 1. november er datoen - stay tuned!

Ellers til det innlegget faktisk skal handle om! NLY ONE by Annette Haga!

HERREGUD!
Sier bare jeg. Regner med de fleste har fått med seg at Annette Haga slapp sin egen kolleksjon i samarbeid med Nelly i går? Hvis ikke dere sjekke den ut. For gud så mye fint. At jeg kommer til å klikke hjem noen av disse plaggene er det ingen tvil om! De passer perfekt nå som julebordsesongen og en generelt mer finkledd periode er rett rundt hjørnet. Åhhh, forelsket ♥ Dere kan se hele kolleksjonen HER.

Det å kunne velge ut mine favoritter her var jo så og si umulig - for alt falt jo under "favoritt"! Ahhh.. 


Nummer 1 HER // Nummer 2 HER // Nummer 3 HER


Nummer 4 HER // Nummer 5 HER // Nummer 6 HER


Er ikke hele kolleksjonen bare så utrolig fin? Jeg er hvert fall helt frelst ♥
Og hva synes dere om slike innlegg?SNX.

Looney Tunes

 • 26.10.2015, 23:56

Ja, det ble jo akkurat som jeg sa i forrige innlegg. Maiken og jeg endte som vanlig på en liten tokt - tok bilen fatt og utforsket Tønsberg. Først dro vi på Kiwi hvor vi møtte Linda - som forresten hadde en sykt fin outfit på seg! Den kan dere se på snapchat om dere vil. ("inemm" og "langemyhr"). Deretter tok vi en tur til byen - for en liten photoshoot. Jeg har forresten innsett at Tønsberg fint kunne vært et sted jeg ville bodd faktisk. Det er veldig ålreit her, det må jeg si. Selv om jeg nå i første omgang trives veldig godt i Bærum også. Jeg er kjempelei av å flytte så mye, så nå vil jeg være på samme sted en stund.

Mens vi står og tar bilder på torvet får vi plutselig en panikkmelding av Vendela som er stuck på VKT i en time. Så snille som vi er henter vi henne selvfølgelig og kjører henne hjem. Nå er det ikke så lenge siden vi kom tilbake til Maiken igjen. Vi har puttet en pizza i ovnen - så da blir det litt pizzakos før jeg må ta turen hjem igjen.

Blogges senere babes ♥ Her er noen bilder fra kveldstokten også da, selvfølgelig.


Når vi to tar bilder blir det alltid masse duckface - vi beklager det - men sånn er det bare, dessverre...


En kjapp selfie mens Maiken puttet i snus, hehe ♥
Når kameraet tar bilde før du er klar ♥♥♥♥♥ Skikkelig carshoot det her rett og slett.Genseren er Maiken sin.... Dessverre.


SNX.

Tønsberg

 • 26.10.2015, 19:27

Hei alle sammen! I dag bestemte jeg meg plutselig for å reise til Tønsberg og besøke Maiken. Etter en times kjøretur var det veldig deilig å komme frem til middag! Moren til Maiken hadde lagd en kjempegod scampigryte-ish av noe slag. Nomnom. Tror nesten jeg må spørre om oppskriften, hehe. Etter vi hadde spist fikk vi gått ut og tatt noen bilder. Det var helt sykt kaldt, men hva gjør man ikke for bloggen? Hva vi finner på nå er ikke godt å si! Man vet aldri med oss to. Vi legger som regel ikke planer, vi bare tar det som det kommer. Vi kan plutselig ta et tog flere timer vekk for moroskyld... Det er oss. Liker at vi er så spontane av oss begge to ♥

JAKKE ACNE // TOPP GINA TRICOT // BUKSE NEVER DENIM // SKO BIANCO // BELTE ZARA // KLOKKE MICHAEL KORS
Plutselig kom lille ?Sussi? og ville bli med på et bilde også!


Maiken har forresten begynt å blogge hun også! Bloggen hennes kan dere sjekke ut HER 

Hva har dere gjort i dag?

SNX.

Konsert nummer to

 • 25.10.2015, 13:52

Nå har vi akkurat kommet hjem igjen til Bærum etter en fin helg i Stavanger. Kvelden i går ble ålreit den også! Ikke like fullstappet som dagen før, men allikevel bra. Hadde vel ikke all verden av forventninger heller, var jo tross alt på Jørpeland.. Men det kom greit med folk og stemningen var grei den også. Slenger med noen bilder fra backstage i går + et bilde av den digge middagen vi spiste før vorset♥ 


Mmmm.. se så digg da ♥♥♥

Skikkelig photoshoot backstage vettu, haha! Vi trivdes der, det gjorde vi. Der møtte vi Roar også, dersom noen lurte på hvem han ved siden av Andreas er. Veldig stille type av seg, det må jeg innrømme.. Drakk opp Breezeren til Andreas gjorde han også. Jaja, han var godt selskap da!

Nåååå har Andreas reist for å se på russecupen på Haslum. Så får vi se hva jeg finner på imens, det er ikke godt å si. Har ikke lagt noen planer for dagen enda da jeg ikke var helt sikker på når vi kom til å være hjemme igjen. Kjenner jeg er veldig sliten så er redd jeg sovner et par timer nå. Vi blogges senere ♥

Hva har dere gjort i helgen?

SNX.

Jørpeland!

 • 24.10.2015, 17:43

Hola mi amigos! For noen timer siden ankom vi Jørpeland hvor konsert nummer to skal være. Vi har fått sjekket ut lokalet og planlagt kvelden, vært en tur på Preikestolen og ?snakket med sauer?. Nå har vi endelig funnet et sted å spise før det bærer tilbake til lokalet for å vorse. Skal prøve å få tatt litt bedre bilder i dag enn i går siden lyset var et problem på det andre lokalet. Så får vi håpe jeg får til noen i dag! I mens slenger jeg med noen bilder fra bilturen på vei hit. Så snakkes vi senere ♥
Kanskje vi har så flaks at noen som leser dette innlegget skal på konserten i dag?
(Konserten er på Skallstøperiet på Jørpeland)

Om noen vil følge med "live" i dag også er snapchat(ene) "inemm" og "tixmusic". Der får dere blant annet se vårt møte med Jørpelandsauene. 

SNX.

Første konsert - utsolgt!

 • 24.10.2015, 14:05

Gårsdagen ble veldig vellykket! Vi begynte kvelden med å vorse i andre etasje på lokalet, hvor vi ble servert masse gode drinker og ble godt kjent med den ene bartenderen som jobbet på stedet. Klokken tolv gikk Andreas på scenen foran et fullstappet publikum. Stemningen var på topp og showet ble så bra at han endte opp med å spille på overtid. Klærne hans ble revet i stykker og han hadde en stagedive som varte så lenge at siste låta måtte spilles to ganger, haha. Veldig morsom kveld! Konserten var utsolgt og det var i tillegg en lang kø utenfor som ikke kom inn. Så det var gøy! Om ca. 10 minutter reiser vi videre til neste konsert, woho. Slenger med noen bilder fra kvelden, så snakkes vi senere ♥
                                                                                     Sånn så t-skjorten ut etter konserten... hahaha. Jenter - fingrene av fatet daaa


Også et bilde av dagens frokost bare!

Hva gjorde dere i går?

Nå må vi reise!
SNX.

Stavanger

 • 23.10.2015, 21:11

Jaa, denne dagen, eller forsåvidt hele helgen ble jo alt annet enn som planlagt. I dag tidlig vekket min kjære meg brått ut av intet og hadde bestemt seg for å ta meg med på konsert i Stavanger. Da var jeg selvfølgelig ikke vanskelig å be! Sier aldri neitakk til en hel helg med kjæresten. Det er alltid koselig! Samtidig synes jeg det er veldig gøy å være med han på konsert - han er så flink til det han driver med! Det er bare noen timer siden vi ankom hotellet nå. Så etter en reise med en del ventetid var det på sin plass med litt sushi. Det jeg elsker nest mest her i verden (hehe). Andreas har reist til lokalet en tur for lydsjekk, mens jeg er på hotellet og blogger! Skal prøve å få tatt masse bilder i kveld, så kommer de på bloggen i morgen tidlig ♥Andreas mente jeg fortjente en trone når jeg skulle spise sushi (sushidronning vettu) ♥ Klager ikke!
Om dere vil følge med "live" (haha) denne kvelden, kan dere adde "inemm" og "tixmusic" på snapchat!

Hva gjør dere i kveld?

SNX.

Once upon a time

 • 22.10.2015, 11:39

I dag klarte Andreas og jeg å stå opp tidlig for en gangs skyld! Vi står som regel opp rundt 14-15 tiden, og da er hele dagen borte.. I dag klarte vi å stå opp klokken 9, det synes jeg er ganske imponerende *applaus*. Jeg dro rett på butikken for å kjøpe nytt brød slik at vi fikk spist noe annet enn pizza til frokost (hehe). Nå jobber Andreas med ny låt og jeg ser litt på Once Upon a Time før jeg vurderer å dra inn til Oslo en tur - vi får se. 


Hva skal dere i dag?


SNX.

Mye planer fremover

 • 21.10.2015, 20:13

Når jeg tenker på de to neste ukene er det en god del morsomme ting som skjer. Åhh gleder meeeg!!

♥ Jeg skal være kramperuss enda en gang, hehe. Det må til en gang i blant tenker jeg da - spesielt når det er venner av meg som har kro.
♥ Bursdagen til Maiken skal feires! Hun ble nemlig 19 år i går <3 Gratulerer igjen, vennen!
♥ Typen og jeg skal til Hamar for å besøke mamma og pappa, samt at han skal spille konsert der. Kramperuss, igjen - heh.
(Svare & Berg 30. oktober)
♥ Halloweenfest hos Charlotte!

Men så tenker jeg en gang til - det her blir jo ikke billig. Verdt det? Jaaaa, så absolutt.


Det er denne flotte dama som fylte år i går! Gleder meg til å feire deg på lørdag ♥ Bildet er fra festlighetene forrige helg.

Bortsett fra alle planene mine, tenkte jeg å fortelle dere at Andreas og jeg spiste vår første ordentlige middag her i leiligheten sammen! Vi har holdt sammen i litt over 4 måneder nå og dette var vår første middag som ikke var pizza eller Fjordland, det er litt sykt? (Jeg som lagde middagen btw, hehe) Så da ble det kylling og ris med bretagnesaus i dag. Ikke noe fancy greier, men vi må jo begynne et sted tenker jeg da. Tross alt ingen av oss som kan å lage mat.....
Noen tips til hva jeg kan kle meg ut som på Halloweenfesten neste uke?

SNX.

Lashes by Kasja

 • 20.10.2015, 19:47

I dag har jeg vært i Oslo og fyllt på vipper hos Lashes by Kasja. Man føler seg alltid så mye bedre etter man har vært der! Denne gangen prøvde vi litt lengere vipper enn tidligere, hvor de lengste ble på 14mm. Noe som ble superfint! Alltid like fornøyd når jeg har vært hos Weronika :-) 


Se så fyldige, lange og fine! Jeg har 3D vipper i lengden 14mm ytterst, så 13mm, noen i 12mm og 11mm helt innerst. 
Om dere ønsker å booke time, kan dere gjøre dette HER. De fikser også negler samt mye annet. Kjempeflinke og koselige jenter alle sammen.

Ellers har dagen gått med til å hjelpe Andreas med noe greier (gled dere), og vært på Sandvika storsenter å kjøpt ny foundation. Det har seg nemlig slik at sommeren er helt over og brunfargen visner bort.. Det er alltid like trist å kjøpe lysere sminke. Det er noe av det verste jeg vet faktisk.. Blir like lei meg hvert år. Ender alltid opp med å bruke selvbruning hele vinteren. Jeg klarer nemlig ikke å lære meg å trives med å være blek. Skal prøve denne vinteren å ikke smøre meg inn hver eneste dag hvert fall. La det holde til spesielle anledninger. Så får vi se hvordan det går, hehe...

Har forresten én ting til å vise dere! I går kveld overrasket kjæresten meg nemlig.


Wæææh, se så fin!!!! Herregud. Elsker den <3 <3SNX.

Home sweet home

 • 19.10.2015, 17:29

I går kom jeg hjem igjen til Bærum, etter en fin helg hjemme i Hamar sammen med min kjære familie og mine beste venner. Gårsdagen gikk med til kvalitetstid sammen med kjæresten og i dag har jeg blant annet levert en jobbsøknad og gått litt rundt på Sandvika storsenter sammen med Andreas. Andreas skal jobbe nå og jeg skal rydde litt i leiligheten og få på plass tingene jeg tok med meg hjemmefra. I tillegg skal jeg få på plass noen nye blogginnlegg - så da snakkes vi vel kanskje senere i kveld.Hva har dere gjort i dag?

SNX.


Bilder fra gårsdagen

 • 18.10.2015, 12:01

Kvelden i går ble veldig morsom! Først hadde vi vors hos Eline - oss jentene. Jeg dro ganske tidlig videre, men vet det kom flere folk til Eline etter det. Bra og koselig vors var det hvert fall! Videre bar det til Elverum på Styx for å, huff, være litt kramperuss - vi dro nemlig på russekro. Men gøy var det også! Det var en del folk der i tillegg, ikke bare russ heller, så det var ålreit. Alt i alt var det en veldig bra kveld i går! Den beste på veldig lenge for min del. 

Her har dere noen bilder fra vorset når det kun var noen få av oss jentene som hadde kommet.DUCKFACE 4 LYF <333333
Hva gjorde dere i går da?

SNX.

VORS

 • 17.10.2015, 18:41

Nå er vorset i gang og etter hvert turer vi videre ut på byen! Antrekksbilder og bilder fra kvelden kommer i morgen :-)

Kanskje vi sees? ;)

SNX.

DAGENS ANTREKK

 • 17.10.2015, 11:38GENSER: BY MALENE BIRGER // SKJERF: ACNE // BUKSE: NEVER DENIM // SKO: NIKE AIR MAX // KLOKKE: MICHAEL KORS

Det som er så godt med at det nå blir kaldere ute er at man kan ty til deilige, tjukke gensere og skjerf. Pluss at man har en unnskyldning for å sitte inne og se på serier (uten å få dårlig samvittighet, hehe). Ellers må jeg innrømme at jeg gleder meg svært lite til vinteren.. Hater kulde. Men så er det veldig koselig også. Bare så trist at vinteren varer 85% av året og at vi har helt sykt dårlig sommer her i Norge...

Ellers er planene for dagen at vi om noen timer skal til bestemor og bestefar å spise middag! Der kommer broren min på besøk også, for jeg ble nemlig tante igjen her om dagen :-))) Gleder meg til å møte lille Nicolai <3 Etter det bærer det rett på vors og så skal vi ut en tur i kveld. Fyy så godt det skal bli å dra ut med jentene mine her i Hamar igjen. Det er virkelig på tide.

Hva er planene deres for dagen?


SNX.

TACOKOS

 • 16.10.2015, 19:52
Skikkelig glad i å bli tatt bilde av vettu <3 Åhh, bloggvenner det her da <3

Dagen i dag ble veldig annerledes enn planlagt.. Lene rakk jeg aldri å møte og eventyrene til Maiken og meg kunne vi jo bare glemme. Istedet ble det taco- og chillekveld. Men det er helt greit det. Lina kom også en tur, så nå skal vi en kjapp tur ut før vi skal slappe av resten av kvelden!

Hva har dere gjort i dag da?

SNX.

Brekkie

 • 16.10.2015, 11:36

I går kveld kom jeg hjem til min kjære mor og far her i Hamar. Reiste en tur på Maxi Storsenter sammen med tante og mamma - Elleville dager mellom 13-17. oktober vet dere, så det må man benytte seg av. Det var nesten for mye folk for min del, så jeg klarte ikke gå rundt og få sett ordentlig. Får se om jeg tar meg turen tilbake i morgen hvis jeg rekker. Ellers våknet jeg klokken 10 i dag, dusjet og spiste frokost! Nå skal jeg ordne meg, og snart reise til Lillehammer for å besøke Lene - som jeg forøvrig ikke har sett på flere måneder! Gleder meg :-) Ellers er planene for dagen at Maiken skal komme på besøk, og bli til søndag - forhåpentligvis. Hvilke eventyr det bringer er jo alltid like spennende å se.

Her har dere et bilde av min ikke så fancy bloggfrokost. 


Mmmm.. Bagels <3


Just nu sitter jeg her for å blogge og litt diverse, før jeg skal ta turen til Lilly!
Vi snakkes senere i dag!

SNX.

10 dere kanskje ikke visste om meg...

 • 15.10.2015, 22:40

♥ Jeg har drevet aktivt med sprangridning siden 2007. Sluttet vinteren 2015..

♥ Når det kommer til kjæreste(r).. Så har jeg hatt to seriøse forhold, og det ene er det jeg har nå. 

♥ Min naturlige hårfarge er brun. Eller.. håret mitt er egentlig brunt med masse striper.

♥ Jeg har hatt både hund, katt, kanin, hamster, rotte og hest.

♥ Jeg har reist Europa rundt på motorsykkel - to ganger!

♥ Jeg har flyttet 11 ganger. 

♥ Akkurat nå har jeg tatt et friår fra skole, noe jeg virkelig trenger.

♥ Jeg er elendig til å spare penger, og jobber hardt for å bli flink til det. 

♥ Jeg er avhengig av vippeextensions. Mine setter jeg på hos Lashes by Kasja - vil du bestille time? Det kan du gjøre HER.

♥ Jeg har drevet med fotball, håndball, turn, drill, dans (hiphop og jazz), ridning og klatring. 

 

Jeg så forresten at det var noen som foreslo en spørsmålsrunde.
Er det noe som er av interesse? Slik at dere kan bli bedre kjent med meg? I og med bloggen er helt ny..?
Spørsmålsrunde - yay or nay?

 

SNX.

PASTA BASTA

 • 15.10.2015, 18:25

Denne dagen har jeg tilbragt sammen med min kjære. Siden jeg skulle hjem igjen til Hamar en tur i dag og han reiser til Harstad i morgen var litt kvalitetstid på sin plass. Vi startet dagen med å reise på IKEA - hvor vi spiste frokost, mmm IKEA boller og IKEA pølser - for en måte å starte dagen på da dere. For så å ta en obligatorisk rundtur rundt i butikken selvfølgelig.


Steker i Monaco med shades'a påååå
Det er veldig viktig at hunden også får litt nordisk fruktvann... tross alt er jo det nordiske fruktvannet IKEA selger så fantastisk ikke godt.Etter en tur på IKEA var vi på Elkjøp, måtte selvfølgelig skaffe oss en Apple TV. Så nå er det i boks! Videre bar det for å kjøpe masse godteri på Europris. Av en eller annen grunn plukker Andreas smågodt for nøyaktig 50 kr hver gang, haha. 

Sist men ikke minst måtte vi selvfølgelig fylle opp fryseren med pizza igjen! Det var jo tilbud på grandiosa, halloooo. For de som hverken følger Andreas eller meg på instagram og/eller snapchat... vi spiser litt pizza da, skjønner dere. Rettere sagt: Andreas spiser mye pizza, jeg bare hjelper til litt.Kan jo vise dere et bilde av pizzatårnet vårt som ble tatt for, jaaa.. 1 måned siden. Dere kan jo tenke dere hvordan det ser ut nå...Om noen er interessert i å se mer av dagen vår (i både film og bilder) anbefales det å adde "tixmusic" på snapchat. Eller "inemm" da selvfølgelig ;))) Bare for å gi dere en liten smakebit på hva dere kan se der (og for å gi overskriften til dette innlegget mer mening):

video:video1444926134


SNX.

PAPER TOWNS

 • 14.10.2015, 21:36

Dagen i dag har jeg tilbrakt sammen med søte Isabelle. Vi har brukt dagen på å ta litt bilder, blitt blogger vettu, hehe. Deretter lagde vi indisk mat og så på Paper Towns filmen. Noe som er midt i blinken spør du meg. Trives best med å bare slappe av sammen med venner! Kanskje jeg har fått meg en liten fotograf fremover nå også..? Ellers er det én ting jeg må vise dere. Der vi tok bildene er det nemlig noen som har tatt seg tid til å markere undergangen litt..

"FUCK TIX - JEG DRIKKER MEG DRITINGS UAVHENGIG AV DEG"Hvem er skyldig??
Haha, det er jo litt gøy å se at noen drikker seg dritings uavhengig av min kjære. Trodde jo tross alt ikke at det var mulig, he he. Andreas har selvfølgelig vist meg dette tidligere, men synes det er litt moro(at noen i det hele tatt gidder), så måtte nesten dele det her på bloggen.
Nå skal jeg hjem til min kjære.SNX. 

DAGENS OUTFIT

 • 14.10.2015, 18:21Poncho: Ganni // Belte: Zara // Genser: BikBok // Bukse: BikBok // Sko: Bianco // Klokke: Glitter


En gang må jo være den første for alt.. Så her har dere dagens antrekk. Det å skaffe seg en poncho til høsten er jo bare såå lurt! Ikke nok med at de er utrolig deilige å gå med, de er jo bare sååå fine også!! Kunne ikke vært mer fornøyd med min fra Ganni. Fargen, fasongen - aaaah, den er jo perfekt. Skal ikke se bort i fra at jeg ender opp med å kjøpe meg en til. Ganni har tross alt en i lyserosa/beige også, heheh.. 

 


SNX.

Prosjekt "langt hår"

 • 13.10.2015, 22:38

Iløpet av flere år har jeg vekslet mellom brunt og blondt hår - sånn HELE tiden. Det sier seg jo selv at dette sliter enormt på håret! Spesielt blekingen fra brunt til blondt. Siden jeg selv leser mange blogger, førte dette til at jeg etter hvert kom over kosttilskuddet Haircare (som består av blant annet biotin, ølgjær, sink og kobber). Jeg er egentlig utrolig skeptisk til alt av slike produkter, men måtte bare prøve når jeg leste og så resultatene. Nå har jeg gått på produktet i snart 1 måned og føler allerede at håret mitt vokser raskere enn normalt. Det virker til og med tykkere. Vet ikke om det er tilfeldig eller om det er produktet, men jeg kommer til å fortsette med det. Det må jo være noe når så mange merker en så stor forskjell, tenker jeg da. 

I tillegg koster det bare 149 kr(!!!!!). Det er jo bare helt fantastisk, spør du meg!Haircare kan du bestille HER!
Her er et bilde av håret mitt for 3 uker siden:Og her er et bilde av håret mitt nå:Nå skal det sies at Julie Walberg står for en stor del av denne redningen! Så om noen skal farge håret, sette på extensions eller klippe seg, så er det ingen andre jeg anbefaler mer! Hun holder til på Hendrix Hair Majorstuen, og om dere trykker HER kan dere se noen av de fantastiske forandringene hun har gjort. Der finner dere telefonnummeret hennes også. Konklusjonen her er vel det at Haircare virkelig er noe jeg kommer til å fortsette med og at Julie har blitt min faste frisør! Gleder meg alt for mye til det har gått et par, tre måneder til! Wææh.


SNX.

Hvor skal jeg begynne?

 • 13.10.2015, 16:22

Det å starte opp en blogg må jo være noe av det vanskeligste. Bare det å komme igang..
Hva skal være mitt første innlegg? Hva skal jeg skrive om? Hva kommer til å interessere dere som leser?
Ikke har jeg tatt med meg speilrefleksen hit heller, så det var jo lurt. Beklager. Det blir derfor iPhonebilder og en del "selfies" de første dagene. Jeg skal hjem denne uken, så allerede til helgen vil bildepostingen bli bedre. 

Dagen i dag er ikke stort mye å si om. Våknet.. Spiste frokost.. Dusjet.. Og her sitter jeg nå.
Andreas (kjæresten) jobber med en ny låt, og jeg bruker vel denne dagen til å slappe av og se på Once Upon a Time tenker jeg. 
Her er dagens outfit da, om det er av interesse. Var nemlig på SPA forrige helg og fikk med en smud badekåpe hjem (takk til verdens beste kjæreste som overrasket meg med denne turen). Den skal selvfølgelig brukes flittig.

BADEKÅPE: Farris Bad

Ønsker du samme badekåpe har jeg ikke annet å si enn at du må ta deg en spatur til Farris Bad i Larvik. Det er verdt det.
Sååå.. Hva ønsker dere å lese om?

 

SNX.

FØLG MEG

 • 13.10.2015, 02:42

Instagram: inemm

Snapchat: inemm

Twitter: inemauseOm meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no