hits

HVORDAN ENDRE DOC PÅ MAC

 • 27.03.2017, 11:29

Er det et spørsmål jeg får veldig ofte, så er det hvordan jeg har endret doc ikonene på macen min. Sånn som dette:

Og nå tenkte jeg endelig å forklare dere hvordan man gjør dette. Det er nemlig veldig enkelt og går superraskt! Selv synes jeg det er mye søtere med disse ikonene enn de som egentlig er. Er dere ikke enig? 

Steg 1: Finne ikoner du vil bruke. Selv har jeg blant annet brukt denne og denne siden. Dere bare søker feks "cute", "pink", "spotify" etc og deretter kopierer ikonet. (Trykker cmd + c for å kopiere). Om jeg ikke finner det jeg leter etter på sidene gjør jeg det så enkelt som å bare google det jeg leter etter :)

Steg 2: Åpne finder og gå til programmer. Der finner du programmet du vil endre ikon på og venstreklikker. Jeg velger å vise dere hvordan jeg nå endrer på Skype-ikonet mitt.

Steg 3: Etter å ha ventreklikket på programmet velger du "vis info" og da vil et nytt vindu med programmet åpne seg.

Steg 4: Øverst i det nye vinduet vil du se navnet på programmet samt et lite ikon til venstre. Du gjør rett og slett så enkelt som å trykke på det lille ikonet og det vil bli en blå kant rundt det.

Steg 5: Trykk cmd + v (lim inn) og volah, ikonet har endret seg!Steg 6: Det hender at du må skrive inn passord for å gjøre endringen. Etter du eventuelt har gjort det, er det bare å holde inn programmet du nettopp endret på docken --> Valg --> Fjern fra dock. Deretter drar du bare programmet med det nye ikonet over i docken igjen!

Så håper jeg dere forstod forklaringen min og at dere fikk det til <3 

UKEN SOM GIKK

 • 26.03.2017, 21:49

Ukens tanke: At jeg vil tilbake til Stall Bergan igjen asap.

Ukens opptur: Ooog.. *trommevirvel*. Jeg skal tilbake på Bergan allerede på lørdag, woho!

Ukens nedtur: At jeg har shitloads mye klær å vaske etter uka i Sandefjord. Orker knapt starte. Vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne heller.

Ukens sang: Jax Jones, Raye - You don't know me  ❤

Ukens person: Oooh, denne er vanskelig. Satte generelt stor pris på å møte stallfolka i Sandefjord igjen. Så dere deler denne, denne uken!

Ukens serie: Denne uken har jeg vært uten internett og har ikke sett på serier, faktisk.

Ukens obsession: Denne uken er denne ekstremt vanskelig. Har egentlig ikke hatt noen obsession mens jeg har vært borte.

Ukens mat: Kinamat, woho

Ukens gladnyhet: Det må jo nesten være at jeg skal tilbake på Bergan igjen en uke! Pluss at det ikke er lenge til.

Ukens lættis: Jeg har egentlig ikke noe sykt "lættis" å fortelle nå, men det har vært en generelt morsom uke! Føler ikke alt passer seg å si her på bloggen heller, dessverre. Blir vanskelig å dele noe internett-lættis også, når jeg har vært uten internett.

Virker jo nesten som om jeg har hatt en "kjedelig" uke, når jeg ser hvor korte svarene/setningene mine er. Det er altså helt feil! Jeg har storkost meg og blitt skikkelig sliten og støl, men det er greit. Gleder meg som en liten unge til å komme meg ned igjen! Så det i seg selv burde vel si nok om hvordan uken min har vært. Nå skal jeg dra ræva mi opp fra stolen og sette på en klesvask! Så blogges vi mer senere :)

Hvordan har uken deres vært? 

Det gjør så vondt!

 • 22.03.2017, 15:42

H-e-r-r-e-g-u-d det var vondt å ri i dag. Det merkes godt at "ridemusklene" ikke har vært så godt brukt i noen måneder. For fysøren, jeg slet i dag. Klarte ikke klemme med beina eller sitte rett i ryggen. Leggene mine verker, låra mine er helt shaky og rumpeballene klarer jeg knapt sitte på! Samtidig er jeg veldig støl i ryggen. Bare slit med andre ord. Fikk heldigvis en ganske rolig dag i dag med å kun ri to hester. Så krysser jeg fingre og tær for at jeg føler meg bedre i morgen.

Uansett, nå skal jeg snart reise til Celinda for å se ukens Paradise episoder. Har tross alt gått glipp av både mandag og tirsdag. Noe som suger da jeg hadde gledet meg til å se Martine på skjermen! Derfor skal Celinda og jeg se dem nå snart og senere reise til Susanne for å kose oss med dagens episode. Gleder meg!

Tar med macen i håp om at jeg kan stjele litt internett der borte, hehe. Det er fortsatt mobilblogging som skjer på stallen her. Det betyr dårlig med bilder, og generelt lavere kvalitet på innleggene. Det håper jeg å få gjort noe med.

Okei, vi snakkes senere <3

Første dagen i Sandefjord!

 • 21.03.2017, 17:45

I går kveld rundt klokken halv tolv kom jeg endelig frem på Stall Bergan! Her skal jeg være de neste dagene og jeg kan ikke si annet enn at jeg storkoser meg allerede. Til tross for at rumpeballene mine verker samt leggene og lårene mine, så er alt bra! Tok meg noen velfortjente slurker med sjokomelk og bestilte pizza sammen med mamma. Det hjalp litt.

I skrivende stund sitter jeg faktisk på togstasjonen og venter på at toget til mamma skal komme. Hun ble bare med første dagen for å lukte litt hest igjen og for å levere bilen min som har vært stående hjemme i Hamar. Kjenner jeg gruer meg litt til å ri mer i morgen med tanke på hvor mye kroppen allerede verker.. Satser på at jeg "rir av" meg stølheten.

Uansett, ville bare si hei igjen! Og oppdatere dere litt. Nå skal jeg si hadet til mamma og komme meg tilbake for å se litt på sprangtimene som er i kveld. Vi snakkes mer senere <3 Har dessverre ikke internett enda, så blir mobilblogging inntil videre.

UKEN SOM GIKK

 • 20.03.2017, 16:15

Ukens tanke: At jeg gleder meg som en liten unge til å reise på Stall Bergan igjen. Denne jobbdagen føles altfor lang. Vil bare komme meg avgårde!!

Ukens opptur: At jeg fikk snakket med Benedikte, avtalt å komme til Bergan og at det faktisk skjer! Herregud, har jo ikke ridd på flere måneder. Noe som var en del av hverdagen min daglig før. Flere timer om dagen til og med. JEG GLEDER MEG. Som dere sikkert har skjønt nå, haha

Ukens nedtur: De jævla mennene som stakk av på lørdag. Dere kan lese alt her, dersom dere ikke har gjort det. For noen idioter.

Ukens sang: Zara Larsson - I Would Like ❤

Ukens person: Min kjære Eline som fylte 21 år på torsdag! Hurra for deg ❤ Som jeg savner masse masse.

Ukens serie: Er det lov å si paradise? I dag sjekker søren meg venninnen min, Martine, inn også! Gleder meg masse og heier selvfølgelig på henne. Så innsjekken hennes på nettet og herregud så flott hun er!! Skjønner at jentene ikke ble så fornøyde når den baben sjekket inn. Guttene derimot. Siklet nesten! Haha, heier på deg Lundis ❤

Ukens obsession: Mozzarella!! Var hos Maiken på tirsdag og hadde nesten glemt hvor godt det er. Hun har selvfølgelig helt dilla og nå fikk jeg det igjen også. Spiste det som nattmat på fredag til og med. Bare ren mozzarella, nam nam. Ellers er det fantastisk godt med ciabatta, pesto, mozzarella og tomat! Som jeg forøvrig tipset Maiken om og ser at hun også har begynt å spise! Mozzarellajentene <3

Ukens mat: Er helt hekta på den ene burgeren vår på jobb. Burger med nachos, guacamole, ost, jalapenos og dressing <3 Dere hører vel kanskje hvor godt det må være??

Ukens gladnyhet: Kan nesten ikke si det med Stall Bergan, igjen, kan jeg? Haha. For det er garantert det beste jeg har fått høre på lenge. Bortsett fra det er jeg veldig glad for at så mange leser bloggen min og legger igjen søte kommentarer <3 Tusen takk!

Ukens lættis: Har sett videoen på The Ellen Show når Ellen tar med Britney Spears på shopping og spiller så ekstremt på det at de er kjendiser og kan gjøre hva de vil, så mange ganger nå, at jeg tror jeg trenger en ekstra hånd for å telle antall. Den er jo bare så morsom! Jeg virkelig elsker Ellen! Hun er fantastisk!

Dere kan se videoen her:) Gled dere, sier bare jeg!

JEG ER SÅ SINT

 • 20.03.2017, 11:29

Hei dere! Snart skal jeg på jobb i 8-9 timer før jeg reiser direkte til Sandefjord. Regner derfor med at dette blir eneste gangen jeg rekker å ta turen innom bloggen i dag, dessverre.. Vil jo si hei før jeg drar. Gud vet om jeg får mulighet der nede. Uansett, det jeg egentlig skulle fortelle dere! Litt storytime i dag.

For de som ikke vet det, så jobber jeg som servitør. På lørdag jobbet jeg på en stasjon sammen med ei som heter Trude. Vi jobber ekstremt godt sammen og har det alltid veldig morsomt. Vel, den morsomme delen av å jobbe sammen skulle vise seg å bli litt kjip denne dagen også. Litt utpå kvelden hadde vi et bord med tre menn. De drakk masse øl, vin og spiste store biffer. Da de hadde fullført maten, spurte de meg om dessertmeny mens jeg ryddet bordet. Mens jeg var inne på oppvasken med tallerkener og søl, kommer Trude løpende "har bord 27 sagt noe til deg?". Jeg svarer "nei, ikke noe annet enn at de ville ha dessertmeny". Så sier Trude "ånei, jeg tror de stikker av" og tok rennafart mot hovedinngangen. Der står alle tre mennene utenfor og røyker. Trude forteller dem at vi har egen røykeplass på andre siden. Mennene svarer at grunnen til at de står der er fordi de hadde røyken i jakken sin. Både jeg og Trude blir veldig mistenksomme, men vil selvfølgelig ikke dømme noen. Vi bestemmer oss for at det er best om ikke begge står der og holder vakt. Det virker tross alt veldig mistenksomt og frekt fra vår side også, dersom vi skulle ta feil. Magefølelsen vår var vel og merke ekstremt vond. Tror dere ikke vi ser bort i hele 2 sekunder, snur oss og der løper de faen meg. Vi løp etter, men det var som om de forsvant ut av ingen steder. Poff, så var de helt borte. Securitas kom senere bort, snakket med oss og sa de skulle lete. Har dessverre ikke hørt noe, så regner med de kom seg unna.

Herregud så frustrerende og irriterende! Det at vi hadde mistanke så lenge og kunne unngått hele greia dersom vi ikke hadde sett unna. Skjønner virkelig ikke hvordan folk har samvittighet til å gjøre noe sånt. Tydeligvis er det mulig å være så frekke og ikke eie samvittighet. Åååh, jeg er så irritert over at vi ikke fikk tak i dem. Håper selvfølgelig de blir tatt slik at de får en form for straff for dette her. Samtidig håper jeg det ikke skjer med flere restauranter. Noe det helt sikkert gjør.. Det er virkelig ikke noe kult! Man føler seg ganske dum. Det er så ekstremt irriterende at vi snudde oss vekk. Vi var jo så sikre.. ÆÆH. Nei, nå skal jeg spise, pakke og komme meg avgårde. Må nesten bare glemme dette og håpe det aldri skjer igjen. For noen idioter, unnskyld. 

Noen som har opplevd noe lignende før? 

 

Tilbake på hesteryggen!

 • 19.03.2017, 12:53

Hei og hopp dere! Tenkte bare å ta turen innom for å fortelle dere at jeg reiser til Stall Bergan i morgen kveld. Jeg er litt usikker på om jeg får tilgang til internett der, men jeg krysser fingrene og håper jeg får tatt en del bilder og oppdatert dere. Jeg skal nemlig endelig tilbake på hesteryggen igjen! Så på vaktplanen at jeg hadde en del fridager neste uke og tenkte dermed det var bedre å reise til Sandefjord i noen dager enn å sitte her hjemme og fordrive tiden med serier på viaplay. Får litt trening i samme slengen også, noe jeg absolutt ikke har vondt av. Gleder meg som en liten unge som skal på rideskolen for første gang. Dere skulle bare visst hvor mye jeg savner det å drive med hest. Tror det beste som kunne hendt meg var at jeg fikk muligheten til å starte for fullt igjen. Det er bare så utrolig synd at hest koster så masse penger..

Uansett, jeg reiser til Sandefjord i morgen kveld og blir borte til fredag ettermiddag eller lørdag kveld. Litt usikkert enda. Kommer an på om jeg skal på noe greier i Lillestrøm fredag kveld eller ikke. Vil jo helst bare bosette meg i stallen når jeg først er der. Vet til og med nå at det kommer til å bli tungt å reise hjem. Gruer meg allerede. Skal virkelig nyte de få dagene jeg har! Forhåpentligvis får jeg mer tid fremover til å reise noen dager dit i ny og ned. Har faktisk ikke ridd siden i fjor sommer. Det er lenge siden det! Tenk om jeg har glemt det? Haha. Det er vel litt som å sykle, så glemt det har jeg vel ikke, men jeg er ganske sikker på at jeg er rimelig rusten. Støl, det er det ingen tvil om at jeg er om noen dager. 

Slenger med noen bilder fra jeg holdt på med hest tidligere (innendørs nm 2014), så blogges vi mer om det til uken (håper jeg)

Verdens fineste Balourough ❤

Her har dere en video fra tidligere på sommeren samme året. For de som er ekstra interesserte, haha. Det er samme hesten som på bildene over.

Orange is the new black?

 • 18.03.2017, 14:08

Gikk til innkjøp av denne digge, orange genseren fra Carlings i går. Den kostet jo bare hele 175 kr. Kupp, spør du meg. Tenkte jeg skulle være flink og ta noen bilder av meg selv før jeg trasker meg avgårde på jobb. Jaggu klarte jeg det også. Til tross for hvor grusom og fæl jeg føler meg i dag. Er seriøst helt ødelagt nå. Vet virkelig ikke hvordan jeg skal overleve denne arbeidsdagen.. Det blir tungt det. Her har dere i det minste noen bilder av hvordan jeg ser ut i dag før jeg skifter til jobbklærne. Skal bli godt og gå med stram skjorte og vest i dag ja. Åh, godt det. Haha, herregud nå babler jeg fælt. Ingenting gir mening lenger snart. Tror jeg setter en stopper her. Vi blogges mer når jeg er litt piggere igjen. Det vil si i morgen, regner jeg med! Hejdå folkens. 

Lunsj med gullet!

 • 18.03.2017, 12:04

Herregud! I går var en travel dag. Hadde planer om å ta en tur innom bloggen flere ganger, men det var rett og slett ikke nok tid til det. Våknet opp, fikk melding av mamma som fortalte meg at hun og tante var på vei til Oslo. Dermed løp jeg i dusjen, sminket meg, løp på postkontoret, fortet meg hjem og tok turen ned til byen for å møte dem i noen timer. Rakk å være med dem i nesten 2 timer før jeg skulle møte Raija for lunsj. Jeg turet opp til Olivia, møtte henne, hygget oss sammen med god pasta og foccacia. Var vel sammen med Raija i rundt 1,5 til 2 timer også, før jeg måtte på vinmonopolet. Etter vinmonopolet var det bare rett hjem, skifte og ordne seg på nytt. Plutselig kom Fredrik. Vi drakk noen glass vin og reiste videre til Truth Nightclub hvor han arrangerte en russekro. Du leste riktig! Blir søren aldri ferdig med russ jeg. Skal vel ikke si så mye når kjæresten min er typ definisjonen på russ. 

Så er det kvelden min da dere. Først var jeg på Truth Nightclub. Dro hjem ganske tidlig siden alle vennene mine dro tidlig. La meg til å sove. Plutselig snakket jeg med Fredrik (en annen), og noen minutter senere var jeg søren meg ute på byen igjen. Denne gangen på Aker Brygge med noen fra jobben. Når det begynte å nærme seg stengetid stakk jeg opp igjen til Truth, haha. Der møtte jeg andre Fredrik igjen. Vurderte nach, men heldigvis var jeg smart nok til å reise hjem. Plutselig blir jeg vekt nok en gang av at Rikke og Daniela pluss noen venner vil drikke litt mer med meg. Altså jeg gikk fra å være i seng klokken 00, til å dra meg opp flertalls ganger og bli oppe til nesten 7 på morgenen. Helt krise. Er jo helt ødelagt i dag. Vet egentlig ikke om jeg er helt edru enda engang. Nå skal jeg i hvert fall slappe av litt med serier før det er jobb resten av kvelden! Det er helt sikkert. Raija kommer kanskje på besøk snart også, så det er hyggelig. 

Vi blogges mer senere <3 


 

Klikket hjem!

 • 16.03.2017, 14:13

Disse godbitene er endelig på vei hjem til meg! Har nemlig hatt de liggende i handlekurven på Nelly rimelig lenge nå. Tenkte derfor det var på sin plass å klikke de hjem til slutt. Har ønsket meg sånne type heler lenge nå (tykk hel), og klarte ikke bestemme meg for om jeg ville ha svart eller beige, så da ble det begge. Samme gjelder jumpsuiten. Synes både champagne og rosefargen var helt nydelig, derfor ble det likesågreit begge to! Ubesluttsom frøken vettu. Skjedde jo nesten det samme med tee kjolene egentlig. Ble jo to ganske like der også. De er jo så kule på forskjellige måter! Elsker tee kjoler kombinert med knestøvletter. Aah, love it. Det er så kult samtidig som det er fint. Er dere ikke enig?

Nå må jeg nesten skifte og løpe på jobb for å ikke komme for sent.
Så blogges vi mer senere ❤

10 om meg fra Maiken!

 • 16.03.2017, 10:13

Denne gangen tenkte jeg det kunne være morsommere for dere om Maiken skrev 10 ting om meg som dere kanskje ikke vet. Så blir det kanskje noen ting jeg selv ikke helt visste, eller? Er jo ikke alltid man legger merke til ting ved seg selv, men som andre gjør. Derfor har hun fått frie tøyler til å breie ut om meg i dette innlegget :-) Tror jeg er minst like spent som dere, om ikke mer. Okei, da kjører vi!

❤ Ine er minst like idiot som meg, men hver gang noen får et innblikk i at vi har gjort noe dumt så lirker hun all skylda over på meg. Sånn at jeg blir syndebukken. For eksempel den gangen vi kjørte ut av veien med vilje og Ine sa til alle etterpå at det var mitt påfunn og ikke hennes.

❤  Ine hater å låne bort klær til andre, noe som jeg synes er veldig dritt. DU HAR SÅ MYE FINE KLÆR!

❤ Ine har et ræva immunforsvar.. hun er alltid syk. Jeg skjønner ikke helt hvordan det går an å ha så dårlig immunforsvar engang..

❤ En gang bestemte vi oss for å sove i en vinkjeller/kott på en fest. Ine tok strømmen i hele huset fordi hun ikke orket alt bråket. De som festet oppe ble så klart ikke veldige happy for det. Vi lo vel og merke ekstremt mye av det, haha.

❤  Ine er kanskje en av de mest spontane personene jeg vet om. I det ene øyeblikket sitter hun hjemme og slapper av, to minutter senere er hun plutselig på byen.

❤ Ine er en av de rareste å våkne opp med dagen derpå. Ikke bare lager hun rare lyder, men hun momler også vilt mye. Man skjønner aldri hva hun snakker om.

❤ Ine holder alltid hender med seg selv når hun tenker, vet ikke om hun er klar over det selv, men det ser litt teit ut, haha!

❤ Ine har veldig kontroll på penger, noe andre kan lære litt av. Andre - meg for eksempel! Hehe.

❤ Ine får som regel alltid viljen sin, hvertfall når det gjelder hos meg. En gang så hadde vi en diskusjon som handlet om å kjøre min bil, hvem tror du vant?

❤ Ine er en supergod lytter og er gull verdt å ha både i gode og kjipe situasjoner!

Dere kan lese mitt innlegg med 10 ting om Maiken her. (Selv om hun har slettet flere av punktene jeg skrev om henne.. Endte nemlig opp med 17 punkter istedenfor 10, men ser nå at det har forsvunnet noen, hmm.. din luring) Dere kan i det minste lese de punktene hun valgte å beholde:) Planla nettopp sammen med Andreas at når han en dag får tid, så skal han gjøre det samme. Det tror jeg kan bli ekstremt interessant og morsomt! 

10 ting som irriterer meg

 • 15.03.2017, 10:42

Jeg har vel skrevet et innlegg eller to om ting som irriterer meg tidligere også, men det begynner å bli en god stund siden sist. Det kan godt hende jeg nevner ting jeg har nevnt før, men det sier vel bare litt om hvor irriterende det er. Tenkte bare det var på sin plass å lage et nytt innlegg om akkurat dette siden jeg trengte å få ut litt frustrasjon. Håper det er flere som kjenner seg igjen i noen, om ikke alle punktene! 

1. Folk som ikke klarer å vente med å la folk gå av trikken, t-banen, bussen eller toget FØR de selv går på. Altså, er det virkelig så vanskelig?? Dette er bare så sinnsykt irriterende og frustrerende..

2. De som avbryter når andre snakker. Vær så snill.

3. Folk som "kansellerer" avtaler bare noen timer før. Eller rett og slett ikke gir noen beskjed, du må nesten finne ut av det selv når tiden for at dere egentlig skal møtes har kommet. Da har man liksom holdt av hele dagen og ventet på å henge med den personen, når man egentlig kunne gjort noe annet. Det er kjempeirriterende og egentlig veldig respektløst og dårlig gjort, spør du meg. Dersom det ikke dukker opp noe superviktig eller akutt - gi beskjed tidlig på dagen eller dagen før. Takk.

4. Dere vet når man skal ut og vil pynte seg litt ekstra, men så blir sminken og alt bare rot, uansett hvor mye du prøver? Mens når du bare skal ordne deg kjapt og enkelt for ingenting, så ser man bedre ut enn noen gang? FRUSTRASJONEN DERE.

5. Dere som ikke lukker dolokket etter dere har vært på do. Jeg får angst. 

6. TREIGT INTERNETT. Dette burde vel egentlig stått som punkt 1 da det er noe av det som irriterer meg mest her i verden. Blir så stressa når nettet er tregt. Blir sint.

7. Når folk åpner snappen eller meldingen din, og du klart og tydelig ser "lest", personen er aktiv flere ganger og alt, men svarer ikke.. Ooooh. Eller når du ser at personen er aktiv gang på gang på facebook og du skjønner at den ignorer meldingen din og lar vær å åpne den, når du vet de egentlig har sett.

8. Mennesker som aldri hilser og knapt ser på deg i edru tilstand, men så fort alkoholen har kicket inn er de bestevennen din. Really?

9. Når noen prater og prater om seg selv eller noe de interesserer seg for, du lytter og svarer. Så skal du fortelle noe om deg selv eller noe som interesserer deg, og da sitter personen på telefonen eller hører ikke etter. Du kan i det minste prøve å late som du interesserer deg, tenker jeg da.

10. Personer som ikke klarer å være stille i såkalte "stillesoner". Som for eksempel i stillevognen på toget eller i avdelingene på spa hvor det skal være stille. Sett deg et annet sted om du skal snakke så mye. Det er en grunn til at andre mennesker har valgt å sette seg der. 


 

DAGENS ANTREKK

 • 14.03.2017, 17:12

Bomber Bik Bok // Adidas topp Urban // Bukse Bik Bok // Fishnet Bik Bok // Sko Nelly // Solbriller Zaful

Altså OMG for et vær. Det var så og si umulig å ta bilder for det blåste storm. Når jeg kom til Asker for å besøke Maiken var det strålende sol og føltes som skikkelig vår. Vi tenkte "ååh nå blir det deilig å ta bilder, man kan jo stå ute i shorts til og med". Så feil kan man virkelig ta! Håret vårt blåste i hundre og helvette, vi frøs, sminken rant og ja guri. Typisk vår flaks det. Vi som hadde tenkt å bruke flere timer ute for å ta masse bloggbilder, men neida. Slik skulle det altså ikke bli! Vi fikk i det minste tatt noen dagens antrekk og de ble sånn okei. Det er vel sånn livet som blogger skal være. Man må lide for skjønnheten, ut i både fint og grusomt vær. Er det ikke? 

Nå skal vi hoppe inn i kosedressen og lage noe digg å spise! Så blogges vi mer senere i kveld ❤

Dette er jo bare helt sykt!

 • 14.03.2017, 11:28

Glad er jeg i dag og var i går for at jeg ikke bestemte meg for å reise på hockeykamp i Hamar på søndag. Tenkte "rekker jo egentlig det når kampen begynner 18 og det kun tar litt over 1 time med toget hjem". Lite visste jeg eller forsåvidt noen andre, at det skulle bli satt verdensrekord i Hamar CC Amfi søndag kveld/natt. Storhamar mot Sparta. Tror dere ikke kampen varte i hele 8 timer og 32 minutter dere? Det er jo bare helt sinnsykt! Rundt klokken 02:30 natt til mandag var den endelig ferdig! Da går det med andre ord ingen tog til Oslo lenger på det tidspunktet heller..

At spillerne klarte å holde ut tenker jeg da. Jeg hadde vært helt ødelagt om jeg bare skulle stått vanlig på skøyter så lenge. Man kan jo si det sånn at hallen begynte å tømme seg for tilskuere etter hvert. Enda rundt 1000 personer faktisk ble værende hele kampen! Kan tenke meg den deilige følelsen når Storhamar faktisk endelig vant kampen etter så mange timer! Herregud. Tenk om de hadde tapt.. Krise.

Nok babl fra meg. Dere kan lese mer HER.

Nå skal jeg løpe på treningssenteret og ta en kjapp treningsøkt før jeg reiser til Asker og besøker Maiken snuppa på bildet over her. Hun har tross alt begynt å blogge nok en gang hun også, så da kan vi endelig ta bloggbilder sammen igjen! Synes det er så vanskelig å få blogget ordentlig etter jeg flyttet til Oslo og ikke har noen å ta bilder sammen med. Det er så mye folk her, så tør liksom ikke ta meg selv skikkelig i nakken, gå ut med kamerastativ og selvutløserkontroll. Jeg blir så klein av sånt. Noen som har tips?

Okei, vi blogges!

UKEN SOM GIKK

 • 13.03.2017, 10:34

Ukens tanke: Herregud så mange venner jeg har som har bursdag i mars! Føler alle fyller år. Det er en ny nesten annenhver dag, haha.

Ukens opptur: At jeg endelig kunne fortelle dere at Andreas skal varme opp for Bieber i sommer. OMG så gøy det blir! Gleder meg mest av alt til å se kjæresten min stå der på scena. Jeg er så stolt at jeg ikke kan få sagt det nok føler jeg.

Ukens nedtur: Hva med månedens nedtur tenker jeg da. Det er selvfølgelig at Andreas har altfor mye å gjøre.. Ser han nesten ikke og han har heller ikke tid til å snakke med meg omtrent :( Oooog jeg fikk mensen på fredag..

Ukens sang: Let me love you av SJUR og Chris Crone faktisk!

Ukens person: Marie, Helle, Hege, Oda og Ingeborg som var bursdagsbarn denne uken ❤

Ukens serie: Fortsatt Grey's Anatomy det vettu. Ellers liker jeg å se på bloggerne! I dag begynner til og med Paradise Hotel igjen, så det blir spennende! Kjenner nemlig en del av årets deltakere, så nå gleder jeg meg ekstra mye. Det skal bli så gøy og se!

Ukens obsession: Pizza. Denne uken har vært en skikkelig pizzauke, om dere skjønner. Hatt lyst på pizza hver dag. Fått helt dilla på Dominos sin pizza med stuffed crust bunn.. herregud nam.

Ukens mat: Den henger vel sammen med obsessionen over her.. Pizza.

Ukens gladnyhet: At jeg har gått ned 3 kg, woho!!! Høres kanskje rart ut når jeg tenker over at jeg nettopp sa dette har vært en skikkelig pizzauke. Pluss alle bursdagene med alkohol. Makes no sense.

Ukens lættis: Uten tvil når Tuva forsvant inn i den busken på lørdag. Jeg ler så mye bare av tanken!

Bildet er som vanlig tatt av min faste fotograf, Saxegaard!

Var forresten og fikset neglene mine på torsdag! Det var en god stund siden sist, og de ganske knæsje, rosa neglene mine begynte jeg å bli rimelig lei. I tillegg hadde de vokst ganske mye, så det var ikke veldig pent lenger. Dessverre er min faste "negledame", Martine, i Thailand en måned. Så jeg måtte krype til korset og reise til Lashes by Kasja denne gangen. Gikk for en litt mer nøytral farge, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er superfornøyd! De er veldig flinke der også. Jeg kommer vel og merke ikke til å bytte ut Martine uansett! Det var Lena som ordnet neglene mine der, dersom noen skulle lure på det. Nytt sett koster 750 kr og hun holder til i salongen i Tordenskioldsgate her i Oslo. Martine tar 500 kr for nytt sett og holder sentralt til i Drammen :-)

Enda mer bursdag!

 • 12.03.2017, 18:14

I går var det duket for nok en bursdagsfeiring, eller rettere sagt tre bursdagsfeiringer i en! Denne gangen var det snuppene Helle, Hege og Oda som fylte 20 år, hurra. De hadde leid lokale og ordnet, så det var jo veldig stas. Veldig gøy å endelig være på en "hjemmefest" igjen, i stedet for å reise på byen hvor man mister hverandre uansett. Alt i alt en superhyggelig kveld med masse kjensfolk! Dog jeg skulle ønske den hadde vart litt lenger, men Ida jenta mi som vi skulle sitte på med hjem ble brått litt for full. Så det ble litt tidligere kvelden enn planlagt. Gøy var det i hvert fall! Møtte så mange mennesker jeg ikke har sett på superlenge. Alltid så koselig å catche opp med de man har kjent lenge, men som man ikke ser så ofte lenger. Man er fortsatt gode venner og det er som om man har snakket hver dag, selv om det ikke egentlig er slik. Åh, sånne venner er gull!

På bildene over har dere meg sammen med mine tre kjære; Emil, Ingeborg og Ida ❤ Lite koselig vors sammen før vi reiste! Tuva var også med meg til Hamar denne helgen forresten. Noe som igjen var utrolig koselig! Blitt så glad i den jenta på så kort tid! Føles litt som jeg har møtt min soulmate. Love Love Love. Hadde forresten tidenes latterkrampe i natt når vi var på vei hjem. Har dere meg ikke på snapchat, så burde dere legge meg til for å se hvor hysterisk morsomt det var å se Tuva og Ida (snapchat: inemm). Tuva skulle spy litt, og brått så hører jeg et brak bak meg. Hun sovna hun da... Og falt rett inn i en busk, haha. Er det mulig. Dere kan se alt på mystory! Jeg ler.

Vi feiret også Marie på torsdag forresten! Det har jeg helt glemt å si. Tok dessverre ingen bilder den kvelden, men det var også en hyggelig og morsom dag. Masse marsbarn ❤ Nå er planen å holde seg unna alkoholen noen helger fremover. Blitt nok med alle disse bursdagene. Jeg er utslitt. Så nå er det senga med serier til jeg sovner. Så blogges vi mer senere!

Ofte stilte spørsmål!

 • 08.03.2017, 14:48

Hola mi amigos/amigas!

Det har seg nemlig slik at det tikker inn spørsmål hver dag, da spesielt mye på snapchat.. Veldig mange spør om det samme, og jeg har dessverre ikke tid til å svare alle, derfor synes jeg det er bedre å samle alle spørsmålene i et innlegg her på bloggen. Jeg svarer ingen på snapchat, så ikke tro jeg er overlegen altså! Er ikke alltid jeg svarer vennene mine engang, haha.. Dårlig venn. Neida. Joda.

Okei, let's go!

Hvor fikser du vippene dine?

- De fikser jeg hos Lashes by Kasja her i Oslo. Noe jeg har gjort fast de siste 3 årene. Det er litt sykt. Jeg har faktisk ikke vært en eneste dag uten vippeextensions de siste 3 årene. Woow. Sier vel litt om hvor fornøyd jeg er også! Behandlingen er ikke sponset heller. Kjøpt og betalt fra min egen lommebok.

Hva slags vipper har du? Lengde osv? Hvor mye koster det?

- Jeg har 3D vipper. På det lengste har jeg 14 mm, men det er selvfølgelig blandet med lengde her og der for å få de til å passe akkurat mine øyne. Prisen for nytt sett med 3D vipper koster 3000 kr, noe jeg ja, vet at er veldig dyrt. Det positive derimot er at vippene hos dem har holdt ekstremt mye lenger på meg enn tidligere steder jeg har vært. Kan gå med vippene i opptil 6-7 uker og de er fortsatt fine. Hos tidligere vippesteder har jeg MÅTTET fylle etter senest 3 uker for da var vippene krise.

Påfyll koster ca. 900 kr. Kommer litt an på hvor lang tid hun bruker, hvor mange vipper du har mistet etc. Kan bli billigere også! Weronika fikser mine.

Dere kan bestille time her. De gjør forresten veldig mye annet enn vipper der også. Lista er laaang!

Hvor fikser du neglene dine?

- Tror jeg har skrevet om dette en million ganger både på bloggen, snapchat og instagram! Det er fortsatt kjære Martine som fikser neglene mine. Hun holder til i Drammen, og det er veldig enkelt å komme seg dit med for eksempel tog fra Oslo. Hun bor gangavstand fra togstasjonen i Drammen!

Hvor mye koster nytt sett negler og etterfyll?

- Nytt sett hos Martine koster 500 kr, mens etterfyll koster 400 kr. Med andre ord; veldig rimelig! Hun er i tillegg ekstremt flink og jeg har aldri vært mer fornøyd med neglene mine. Snakker av erfaring også. Har prøvd mange ulike steder... Også er hun sååå herlig i tillegg ❤ Dere kan bestille time ved å sende melding til 976 40 262!

Har du noen søsken?

- Jeg har faktisk tre brødre og ei søster! Alle eldre enn meg, vel og merke. Jeg er skikkelig attpåklatt.

Har du sluttet helt med hest?

- Solgte min egen vinteren 2015. Jobbet på Stall Bergan sommeren 2015 og var der litt frem og tilbake sommeren 2016. Siden da har jeg ikke ridd ordentlig faktisk! Altfor lenge siden og jeg savner det ekstremt. Skulle ønske jeg hadde lommebok til det bare! Kanskje en vakker dag, før det er "for sent".

Er du dama til TIX?

- Jaa, det stemmer! Vi har søren meg vært sammen i 1 år og 9 måneder nå også. Tiden flyr! Tro det eller ei, men vi er faktisk ganske like. Det er det kanskje ikke alle som hadde trodd? Haha. Vi har forresten noen små planer om å starte youtubekanal sammen etter hvert. Hva tenker dere om det?

Lagde TIX russelåt til russebussen din når du var russ?

- Nope. Det var det Martin Tungevaag som gjorde! Vi het Tinseltown 2015 for de som er nysgjerrig på det. Møtte faktisk ikke på Andreas én eneste gang i selve russetiden. Han rullet faktisk med bussen vår en gang, men da var jeg i Tyskland! Vi begynte å få kontakt etter russetiden var over.

Kommer det snart flere låter fra typen din?

- Det kommer selvfølgelig russelåter til konsept i år også! Russetiden nærmer seg jo med stormskritt, så de er ikke langt unna hjørnet! Så kommer det nok litt annen musikk etter hvert også, hihi. Gled dere! For øyeblikket er han innelåst i sin egen lille boble til alle låtene er sluppet. Det vil si at jeg ikke ser så mye til han før uti april. Og da begynner russetiden for fullt... Så ja. Ikke så mye kjærestetid de neste månedene med andre ord!

Er Andreas lik i virkeligheten som på snapchat?

- J A. Med store bokstaver. Han gjør comeback på snapchat snart også! Vet mange maser på når han skal begynne å snappe mer igjen. Veeeldig snart skjer det. Han har masse planer og ting på lager!

Og ja, vi har selvfølgelig badekar i den nye leiligheten!!

Mine bursdagsfeiringer!

 • 08.03.2017, 09:39

Siden sist dere hørte fra meg har jeg jo til og med blitt et år eldre! Hele 21 år og greier, dæven altså. Begynner nesten å bli gammel vettu. Ikke nok med at jeg fylte år, men jeg hadde også to supre bursdagsfeiringer! Først en på selve dagen, sammen med kjæresten. Hvor jeg våknet til roser, sjokolade og kake. Senere reiste vi ut for å spise på en liten, koselig indisk restaurant før vi fartet videre på kino for å se filmen La La Land. Så skal dere få høre noe gøy som skjedde når vi var på kino. Jeg sitter og spiser smash til den store gullmedalje. Orker etter hvert ikke mer. Andreas spør meg litt senere "vil du ha mer smash?" og jeg bare "nei takk" så sier han "jeg tror du vil ha litt mer smash" og dumme meg vettu "nei takk, jeg orker ikke mer". Så får han etter hvert overtalt meg til å spise mer smash, og tror dere ikke det ligger masse penger til meg oppi smashposen dere a? Den luringen. Han har sine måter og overraske på, og det er det som gjør at jeg er så forelsket i akkurat denne karen. Han gjør meg lykkelig ❤ Tusen takk for en fin bursdag, kjære! 


Jetlag'en til BAE kicket selvfølgelig inn imellom slagene, hahaha

På lørdag var det full fart med alle mine nære og kjære. Herregud for noen fantastiske venner jeg har! Jeg fikk så mange flotte gaver og de gjorde virkelig feiringen helt perfekt! Veldig synd jeg tok kvelden litt for langt ute på byen bare. Hjemme hos oss var det i hvert fall superhygg! Igjen, tusen takk, dere er virkelig verdens beste ❤ Her er et lite bildedryss fra kvelden!

Dere er fantastiske alle sammen ❤ Kan ikke få takket dere nok!

Endelig kan jeg fortelle dere!

 • 07.03.2017, 16:28

Åh guri. Dere aner ikke hvor lenge jeg har ventet på å endelig kunne fortelle dere dette! Det at selveste kjæresten min skal varme opp for JUSTIN BIEBER i Stavanger denne sommeren. Det er nesten litt surrealistisk, men herregud så gøy! Blir nesten litt tom for ord, da det ikke helt har gått opp for meg enda. Det er så utrolig fortjent! Jeg vet hvor hardt han har jobbet for å komme dit han er nå, og jeg er så enormt stolt at jeg ikke klarer å sette ordentlig ord på det. Tenk at min kjære schnuzi skal spille på samme scene som en av verdens største artister. Hvor sykt er ikke det egentlig? Bare hvor mye som har skjedd på de nesten 2 årene vi har vært sammen er sykt nok i seg selv. Nå farter han frem og tilbake til USA, jobber beinhardt, kommer hjem, jobber enda mer. Han er virkelig det mennesket som inspirerer meg mest! ❤

Dersom noen ønsker å reise på konserten, som forøvrig tar plass på Den Store Sommerfesten i Stavanger (7. juni) er det bare å klikke HER. Kapasiteten er satt til hele 36 000 mennesker, noe som i seg selv sier at dette blir en ganske så heftig opplevelse! Æææh, det blir så gøy!!

Ser dere forresten at jeg har farget håret? OG fått langt hår igjen? Det var deilig det. Blir så godt å slippe ettervekst etter to uker nå som jeg har gått for min naturlige hårfarge i bunnen. Jeg er så fornøyd! Føler meg med en gang mer som meg selv igjen når det lange håret er på plass også. Det er så mye mer, meg. Fargen lyver forresten litt på bildene da vi har crappy lys på soverommet og kontrastene er redigert litt. Skal prøve å få vist dere noen ordentlige bilder veldig snart! Fargen er bare sååå fin. Elsk! 

Dere hører fra meg igjen senere! Har egentlig altfor mye å vise og fortelle dere. Jeg har bare ikke hatt tid eller energi til å få gjort alt jeg skal. Nå skal søren meg jeg jobbe hardere også. Når kjæresten min har klart å lage hit på hit, til og med mens han har hatt lungebetennelse og hostet blod. Ja, da klarer jeg å poste noen blogginnlegg i ny og ned selv om jeg er sliten og har masse annet på agendaen også.

Vi blogges ❤

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no