hits

HERREGUD ENDELIG

 • 23.01.2018, 19:28

Æh, okei dere nå er jeg helt i ekstase her. I går overrasket nemlig verdens beste kjæreste meg med et splitter nytt Olympus Pen kamera!! Herregud jeg har ønsket meg det lenge nå. Jeg er så glad ♡♡ Grei motivasjon for bloggingen fremover nå ja. Det blir så mye enklere å ta bilder nå som jeg har et kamera jeg bare kan putte i håndvesken. Det er så stress å dra med seg speilrefleks over alt, og mobilbilder blir jo ikke like bra. Jeg begynte nesten å gråte når han ba meg åpne øynene og kameraet lå på sengekanten. Klarer knapt beskrive hvor glad jeg er, wiiii. Gleder meg sånn til å ta masse bilder og forhåpentligvis få til enda bedre blogging fremover. Her er min nye baby:

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Se så fint det er også! Jeg er helt forelsket. Det har skjerm som man kan flippe slik at man ser når man tar selfies. I tillegg kan man overføre rett til mobilen, noe som er helt perfekt. Akkurat passe størrelse og tar mer enn bra nok bilder til blogg og instagram ♡♡ JEG ER SÅ GLAD DERE! Tusen takk, igjen, kjære ♡♡

Slenger ved et par bilder jeg tok med kameraet i dag. Måtte jo såvidt teste det, hehe.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Sminkefri og klar for brynstime <333

Ellers har jeg vært hos Elin i dag (som dere kanskje skjønte) og freshet opp brynene. Bildene ble dessverre tatt før timen, haha. Tenkte å vise dere resultatet i morgen. Jeg går alltid 100% fornøyd ut fra salongen. Elin er virkelig best Akkurat nå har jeg spist middag og tenker å slappe av med serier resten av kvelden. Jeg er faktisk på siste uke med diett og har snart vært på diett i en hel måned. Skikkelig stolt over meg selv! Planen er selvfølgelig å ikke "falle tilbake til gamle vaner/uvaner" når dietten er over. Kroppen min begynner å se mer ut slik jeg ønsker den skal se ut og jeg vil vedlikeholde det. Kjipt å ha gått på en diett for så å bare kaste bort de 4 ukene. Nå skal jeg virkelig klare dette her. Jeg er så motivert også. Både med mat, blogging og alt som er. Det føles så deilig!

Dere hører mer fra meg senere 

INE TIPSER - TING MAN KAN GJØRE MED VENNER

 • 20.01.2018, 19:38

Hei alle sammen!

Håper alle har en fin lørdagskveld. Jeg tenkte faktisk å komme med noen tips til dere igjen. Denne gangen tenkte jeg å komme med forslag til ting man kan finne på med venner og/eller kjæreste selvfølgelig. Selv har jeg alltid syntes det å finne ut hva man skal gjøre er et dilemma, derfor tenkte jeg å lage dette innlegget med ting jeg har samlet opp over tid.

♡ Dra ut og spise sammen. Denne er vel noe mange ofte gjør, og det kan kanskje bli litt kjedelig i lengden. Allikevel er det jo alltid hyggelig når man er med gode venner eller kjæreste.

♡ The Escape Games. Dette har jeg prøvd to ganger nå og det er en veldig morsom og annerledes greie man kan gjøre. Det går ut på at man er minst 2 personer som blir låst inne i et rom hvor man må løse oppgaver, finne gjenstander osv for å finne nøkkelen til rommet. Det er morsommere jo fler man er, men ikke gøy om man er for mange heller. Da burde man heller ha "duell" og spille i to rom.

♡ Dra på kino. Dette er vel noe også veldig mange velger å gjøre hvis de ikke kommer på noe spesielt. Kino slår vel aldri feil? Hvis det går bra filmer da vel og merke.

♡ Spille bowling. Det her er faktisk noe jeg vil gjøre oftere! Det er ekstra gøy hvis man drikker litt samtidig da, hehe.

♡ Lage digg mat hjemme, kose seg med noe godt å drikke og se en film. Bare slappe av rett og slett! Kanskje ta ansiktsmaske også?

Processed with VSCO with s2 preset

♡​ Bake. Bak noe dere har lyst på og kos dere med det og en film eller serie.

♡ Spille spill. Er man 4 eller fler er det gøy å for eksempel spille Politisk Ukorrekt. Vi spiller det hver jul med familien til Andreas og ler like mye hver gang. 

♡ Fangene på fortet. Dette har jeg ikke prøvd selv enda, men har veldig lyst til å prøve det! Det blir vel noe av det samme som escape games, bare at man er fanger i et fort.

♡ Dra i en trampoline park. Dette er også noe jeg selv ikke har gjort enda, men har lyst til. Litt annerledes enn det man normalt pleier å gjøre, haha.

♡ Kjøre gokart. Trenger jeg si noe mer? Jeg synes det er dødsgøy! Har ikke gjort det på lenge nå, men det må jeg gjøre igjen snart.

HAHA! Dette bildet er fra 2011 når vi var med klassen på ungdomsskolen og kjørte gokart. Jeg vant ;ppPpP

♡ Dra på et skytesenter og prøve å skyte. Dette er noe jeg vil hvertfall! Aldri prøvd å skyte med en ekte pistol, haha. Så det hadde vært gøy å prøve.

♡ Dra på et klatresenter eller i en klatrepark. Det er vel ikke noe av det første jeg ville valgt, men jeg vil absolutt prøve. Når jeg var mindre gikk jeg faktisk på klatring en eller to ganger i uken.

♡ Spille paintball eller lasertag. Personlig er jeg livredd paintball-ballene, så lasertag er nok mer for meg, haha. Jeg har allikevel kun prøvd paintball. Var så redd at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, herregud.

♡ Ta med noe digg å spise på og dra på stranda en dag. Når det er sommer og vær til det vel og merke. Sol og varme med gode venner og noe ekstra digg å knaske på eller drikke slår aldri feil.

♡ Dra i badeland. Jeg ELSKER å kjøre sklier, haha. Badeland er faktisk så gøy. Jeg blir med engang som en liten unge.

♡ Dra i en fornøyelsespark. For eksempel Tusenfryd. Karuseller er alltid moro!

♡ Kjøre vannscooter eller sitte på med noe som henger bak en båt. Dette gjør man vel som oftest på ferie, men det er jo så gøy! Vannscooter har jeg aldri prøvd faktisk, men har dritlyst til å prøve!

♡ Kjøre snøscooter. Denne passer kanskje litt bedre for oss her i Norge akkurat nå! Prøvde dette med Øyvind en gang og det var kjempegøy!

Det var det jeg kom på akkurat nå. Kanskje det dukker opp mer senere som jeg kan dele med dere! Har dere noen forslag til meg også kanskje? Håper dere likte innlegget! Ellers er mamma på besøk hos meg i dag, så vi skal straks lage middag og slappe av ♡ Vi blogges mer senere.

 

NOE KJENT?

 • 19.01.2018, 19:15

Hei alle sammen!

Håper alle har en fin fredag. Det har i hvert fall jeg hatt og har. Tidligere i dag reiste jeg inn til Oslo for å møte Bettina som var på besøk fra Sverige. Møtte henne nemlig i Rhodos i sommer, hvor vi hadde det veldig gøy. Ble kjempeglad når hun tok kontakt og lurte på om vi skulle treffes mens hun var her. Det var utrolig hyggelig og vi snakket i ett hele tiden. Plutselig hadde vi sittet på Espresso House i nesten 4 timer, haha. Tiden flyr avgårde når man har så mye å snakke om. Jeg elsker når folk jeg har møtt steder tar kontakt og vil treffes igjen. Det er så hyggelig å bli kjent med nye mennesker! Bettina er så skjønn ♡ Kanskje noen av dere kjenner henne igjen? Hun var nemlig med på Paradise Hotel Sverige i 2016(?) om jeg ikke tar helt feil. Selv har jeg dessverre aldri sett noen av de svenske sesongene, men kanskje jeg skal se nå, haha. Supersøt og hyggelig jente i hvert fall ♡ Nå har jeg noen til å guide meg rundt om jeg skal til Stockholm igjen også! Hihi.

Nå må jeg nesten avgårde igjen. Skal nemlig på kino med Andreas og se Den 12. mann. Venninnen min så den her om dagen og sa det var en av de beste filmene hun hadde sett på lenge. Så nå er jeg veldig spent og gleder meg! 

Slenger med noen bilder fra tidligere i dag og så blogges vi mer senere ♡

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with h3 preset

I DAG HAR JEG VÆRT PÅ..

 • 18.01.2018, 15:03

... Bikram Yoga! Det vil si yogatime i 40 varmegrader. Bare etter de første 15 minuttene trodde jeg at jeg skulle besvime av varmen. Bikram Yoga skal i følge nettsiden til de vi besøkte:

"Ifølge indisk yogalære kan yoga bidra til å rense lymfesystemet, balansere hormoner og styrke immunforsvaret. Yoga er et kraftfullt redskap for å hjelpe kroppen med å takle angst, depresjon og andre mentale lidelser. Bedring av styrke, fleksibilitet og energinivå er noe du merker ganske raskt, men den virkelige yogaen er saktevirkende medisin. Over tid vil yogaen ivareta helsen din."

Timen varte egentlig i 90 minutter, men etter 60 minutter måtte venninnen min og jeg kaste inn håndkledet. Begge holdt på å besvime. De fortalte oss at de første gangene kan det være veldig utmattende og vanskelig, så de anbefalte å komme tilbake flere ganger. Noe vi absolutt skal, for etterpå følte vi oss såå mye bedre. Det var skikkelig deilig. Målet neste time blir å holde ut i 90 minutter. Yoga i seg selv synes jeg er tungt, og det ble ikke akkurat mindre slitsomt med 40 varmegrader, haha. Det var veldig gøy å prøve det da! Vi gjorde det i Bærum på Hot Bikram Yoga.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Resten av dagen tenker jeg å bare slappe av. Vi blogges mer senere.
Håper alle har en fin dag ♡

EN LITEN "TOUCH UP"

 • 17.01.2018, 20:59

Annonse

Hei alle sammen!

På tirsdag, i går faktisk, var jeg hos Marit igjen. Fylte litt til i leppene, men bare 0,5 ml denne gangen. Rett og slett for å fortsette å beholde dem naturlig og ikke gå for langt. Resultatet ble dødsfint og jeg fikk akkurat det lille jeg trengte og ville ha. Marit er så flink! Når hun spurte hva jeg tenkte før vi begynte, så sa jeg bare at hun skulle gjøre det hun syntes var best. Det er så deilig å være hos noen jeg føler meg så trygg hos. Jeg er like fornøyd hver gang jeg går ut derfra! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Søteste Marit ♡

Jeg ser veldig avslappet ut på de første bildene, men det er rett og slett fordi de ble tatt når behandlingen var over, haha. På det siste bildet derimot kan dere se hvordan jeg egentlig ligger. Med henda i kors og fullstendig sonet ut i min egen verden. Jeg gruet meg litt denne gangen siden jeg hadde sovet så lite og hadde mensen i tillegg. Da tåler man ofte mye mindre. Heldigvis, nok en gang, reddet bedøvelseskremen meg. Det gjorde ikke vondt i det hele tatt! Jeg fikk helt sjokk. Var sikker på at det skulle gjøre kjempevondt denne gangen. Veldig glad det ikke gjorde det. Nicole var så hardcore og gjorde det uten bedøvelse?? Det hadde jeg aldri turt. Utrolig nok sa hun at det ikke var så ille. Jeg kommer uansett aldri til å tørre å prøve det, haha.

Marit holder til i Drammen hvor hun har sin egen klinikk som heter M klinikken. Det er gåavstand fra togstasjonen eller veldig enkelt å kjøre bil dit da det er gratis parkering rett utenfor. Neste gang jeg skal dit har hun faktisk fått et helt nytt lokale som er mye større! Det gleder jeg meg veldig til å se. Tror det kommer til å bli utrolig fint etter hvordan hun forklarte det!

Dere kan kontakte henne ved å sende en SMS eller ringe til ​​414 05 407. All info og prisoversikt finner dere HER.

NOE JEG LENGE HAR ØNSKET!

 • 17.01.2018, 16:59

Hei dere!

På mandag fikk jeg gjort noe jeg har hatt lyst til å gjøre i sikkert 1 års tid. Nemlig massasje! Jeg er helt forferdelig stiv og har tenkt at dette egentlig er noe jeg burde spandere på meg selv litt oftere. Vi fant et massasje sted i Bærum som hadde ledig tid for tre personer samtidig. Reiste nemlig sammen med Emil og Nicole. Smarte Emil og meg bare "gjerne gjør det litt hardt" siden vi er så stive. Det var noen ganger tårene trillet nedover kinnet for å si det sånn. Neste gang tror jeg vi skal gjøre som Nicole og ta medium, hun hadde visst nesten sovnet, haha. Både hun som masserte meg og hun som masserte Emil sa til oss begge "dere er veldig stive". Så fikk jo bekreftet det da, hvertfall. Det var utrolig deilig og jeg skal prøve å få gjort det oftere. 

Etter massasjetimen lagde vi taco og koste oss med litt rødvin. Eller, to flasker pluss at vi endte opp med å shotte ren vodka, æsj. Slappe av etter massasjetimen ja... I tillegg tok vi ansiktsmaske alle sammen, noe som alltid er veldig deilig. En veldig morsom og hyggelig dag. Ler alltid masse med de to.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Triste er at jeg ikke kan spise tacolefser eller chips siden jeg er på diett.. Nicole og Emil satt rett foran meg og stappet i seg potetgull, tortilla chips og boller fylt med vaniljekrem. Da gjorde dietten ekstra vondt kjente jeg, haha.

Processed with VSCO with 1 preset

Processed with VSCO with 1 preset

I dag har jeg vært hos legen nok en gang. Denne gangen er jeg sykmeldt ganske lenge og håper jeg kommer meg igjen helt. Skal tilbake dit 13. februar og til spesialist 14. februar. Så krysser fingrene for at alt blir litt lysere og bedre snart.

Håper alle har en fin kveld ♡

MIN BUCKETLIST

 • 14.01.2018, 13:51

Hei dere!

Jeg skjønner ikke hva som skjer om dagen. Jeg står opp rundt klokken 8 og tenker at jeg har god tid til å reise i stallen, for så å reise hjem og ordne meg, spise, blogge etc. Plutselig er jeg ferdig i stallen og har en time til bussen går. Hvor bloggingen skal skli inn i alt dette skjønner jeg ikke. Jobber tross alt frem til 22-00 hver dag. For et liv, dere.

Ellers.. har aldri egentlig hatt noen nedskrevet "bucketlist", men jeg har allikevel en hel del jeg ønsker å oppleve og gjøre før jeg blir borte fra denne verden. Nå tenkte jeg for første gang å skrive ned alt å rett og slett dele det med dere samtidig. Kanskje vi har noen felles ting vi vil oppleve? 

Hoppe i fallskjerm. Dette har jeg hatt lyst til helt siden pappa og søsteren min gjorde det for flere år siden. En dag skal jeg gjøre det. Om jeg klarer å dra med meg Andreas, det tror jeg kanskje ikke, haha.

Reise til Bali. Jeg dør seriøst hver gang jeg ser venner er i Bali og legger ut bilder/videoer på instagram og snapchat. Jeg har så utrolig lyst til å reise dit selv. Snakker faktisk med noen venner om å reise dit i år, så kanskje drømmen blir virkelighet allerede om et par måneder, æh.

♡ Bo i utlandet. Dette er noe jeg alltid har ønsket. Jeg hater kulde og skulle veldig gjerne bodd et sted det er varmt året rundt. I hvert fall unngå minusgradene, haha. Kanskje LA eller noe.

♡ Leve av bloggen. Der er jeg ikke helt enda dessverre, men kanskje jeg en vakker dag klarer det. Det hadde isåfall vært helt fantastisk. Jeg elsker å blogge og kunne ønske jeg hadde enda mer tid til det enn det jeg har.

♡ Ha egen hest igjen. Helt siden jeg solgte hesten min i februar 2015 har jeg ønsket meg hest igjen. Jeg håper alt faller på plass en dag og at jeg endelig kan ha min egen. Savner stevner og alt som har med hest å gjøre. Heldigvis er jeg så heldig å få låne Anne-Sofie sin så mye jeg vil.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

♡ Eie min egen bolig. Foreløpig bare leier jeg og snart flytter jeg inn i et hus sammen med Andreas. Huset eier jo han, ikke vi sammen, så drømmen er selvfølgelig å en dag få mulighet til å eie noe selv også. Enten det er noe vi eier sammen eller noe jeg eier alene.

♡ Reise til Maldivene. Hvem drømmer vel ikke om det? Det å bo i en bungalow ute i vannet og bare slappe av. Det er så fint der atte fy. Dyrt å reise dit også, vel og merke, haha.

♡ Tjene så bra at penger ikke er en bekymring. Jeg ville aldri bare kastet penger her og der på masse greier, men det å kunne tjene så bra at man ikke trenger å tenke "nei, det kan jeg ikke kjøpe akkurat nå, da må jeg vente og spare litt", det er drømmen. Jeg tjener veldig bra nå også, men trenger å tjene enda mer om penger skal være null bekymring. Skal vel ikke legge skjul på at jeg ikke er så "billig i drift" heller akkurat, heh..

Processed with VSCO with s2 preset

♡ Eie en Chanel Boy Bag. Ironisk at denne kommer rett etter punktet om penger, haha. Jeg elsker den veska og en dag skal jeg eie en selv.

♡ Gifte meg. Denne er jeg ikke helt klar for enda, men en dag kommer vel forhåpentligvis dagen og jeg er klar. Bryllupet mitt er vel for meg som de fleste (hvertfall jenter) veldig viktig at er helt perfekt og som man har sett for seg og drømt om.

♡ Bade med delfiner. Ikke i en dyrepark eller noe, men i det fri. Etter jeg så "The Cove" ble jeg enda mer bevisst på hvordan delfiner har det i fangenskap og ikke. Jeg er fullstendig imot det å holde de fanget nå. Derfor gjelder punktet å bade med de ute i det fri, hvor de hører hjemme!

♡ Dra på Safari! Det virker så kult og er virkelig noe jeg vil prøve.

♡ Ta lappen på tung motorsykkel. Haha, jepp, dere leste riktig. Jeg kunne ønske jeg kunne å kjøre motorsykkel. Jeg elsker faktisk å se på Moto GP på tv/nettet.. En skikkelig ikke-jente greie om meg, haha. Faktisk følger jeg et par moto GP gutter på instagram, blant annet Valentino Rossi, sykt nørd. Det virker så gøy! Elsker fart og spenning.

♡ Eie en BMW X6. Snakk om penger dere, hæ, men det er seriøst en av drømmebilene mine. Man får plass til masse og gud, den er så lekker. Det går forsåvidt fint om Andreas går til innkjøp av en BMW i8 også, haha. Vet han har snakket mye om det og den er mer enn godkjent.

♡ Lære meg å synge. Jeg er virkelig ikke født med sangstemme, men jeg kunne ønske jeg var det. Det å kunne synge er så fint og jeg vil virkelig lære meg å kunne få stemmen min til det beste jeg kan. Sangstemmen min er på null så det kan bare gå oppover, haha. Kanskje jeg en dag tør å synge for Andreas slik at han kan lære meg litt, lol. Ellers finnes det jo autotune da, men det er jo ikke noe gøy, hæ. Jeg håper i hvert fall jeg en dag tør å utfordre meg selv til å prøve og kunne bli bedre. Det er tross alt en hel del som ikke har sangtalent som har kommet et sted... så det er håp dere. Eller...?

♡ Reise til Skottland. Okei, dere, denne er litt mer "nørd" enn de andre. Etter å ha sett serien "Outlander", som forøvrig er den beste serien jeg noen sinne har sett, har jeg sykt lyst til å reise til Skottland. Jeg har lyst til å reise til de steinene hun dro til og alt. Hele greia fasinerer meg så mye, haha. Om dere ikke har sett serien MÅ dere gjøre det. 

Dette var det jeg kom på akkurat nå. Jeg har helt sikkert mer som jeg finner ut av etter hvert. Er det noen av dere som også ønsker å gjøre en del av disse tingene? Kanskje noen har gjort en del og kan komme med anbefalinger til meg også? ♡♡

DE SISTE DAGENE HAR JEG DRØMT NOE SKIKKELIG RART

 • 11.01.2018, 12:20

Hei dere og god morgen!

Gårsdagen var veldig bra. Det dumme var at vi var så mange at jeg ikke fikk hilst på alle jeg ikke har møtt før. Hadde ikke husket alle navnene heller, haha. Er det bare jeg som er for opptatt med å si mitt eget navn at jeg ikke klarer å få med meg hva personen jeg hilser på heter? Jeg er veldig flink på ansikter, men navn, nææh. Bortsett fra det var det veldig hyggelig. Det er alltid koselig å se folk igjen som man ikke ser så ofte. Ellers var jeg selvfølgelig flink og bestilte salat til mat! Nå har jeg faktisk begynt på uke 2 med diett. Så langt går det veldig fint og jeg er så bestemt på at jeg skal klare dette her.

Når vi først er inne på det med diett, så må jeg fortelle dere noe litt morsomt. Dere skjønner det at nesten hver natt de siste dagene så har jeg drømt om at jeg spiser kaker og godteri, haha. Det positive med det er at jeg våkner mett og ikke har lyst på kaker eller godteri?? Man skulle tro jeg ville våknet med det sykeste søtsuget, men neida. Jeg våkner dog med skikkelig dårlig samvittighet. Drømmene føles så ekte, så jeg føler jeg har failet dietten min. Jeg begynner å tenke etter hva jeg gjorde dagen før, om jeg ikke klarte å la være eller om det faktisk bare var en drøm. Hittil er det heldigvis bare drømmer!

Slenger med noen bilder, så blogges vi mer senere ♡

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

"Blomsterbeddet" mitt som Andreas så fint kalte det. Diett <3

Processed with VSCO with h3 preset

Altså, se hvor mange vi var, haha. Sykt.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Toppen er fra Nelly, buksa er fra Gina Tricot og øredobbene fra H&M.

ÅRETS FØRSTE..

 • 10.01.2018, 18:14

..Bursdagsfeiring! Egentlig skulle jeg jo i bursdag forrige lørdag også, men på grunn av sen kveld på jobb rakk jeg ikke. Derfor blir årets første bursdagsfeiring i dag. Vi skal snart ned på Aker Brygge og spise på Fridays der. Denne gangen er det Olav som skal feires og jeg er helt sikker på at det blir en veldig hyggelig kveld. En ting er sikkert, og det er at vi er en sabla stor gjeng. Fikk nesten litt sjokk når jeg så hvor mange som stod på "skal", haha. 

Ellers har jeg vært hos frisøren en tur i dag. Kort hår varte nøyaktig en uke, haha.. Sara hjalp meg med å bli fresh til bursdagen. JEG ER SÅ FORNØYD. Har ikke likt håret mitt så godt på lenge. Det ble helt perfekt ♡♡ Jeg skal prøve å få tatt en del bilder i dag også, synes nemlig jeg var overraskende flink på mandag faktisk. Jeg pleier alltid å glemme det bort. Det blir vel en vane etter hvert når jeg har blogget litt lenger. Synes dog det er sykt stress å drasse med meg speilrefleksen rundt omkring. Jeg må snart gå til innkjøp av et mer praktisk kamera til å ta med seg rundt. Ønsket meg jo Olympus Pen til jul, men det lå ikke under treet :// buhuu. Derfor blir jeg nok å kjøpe det selv veldig snart. Så mye bedre å ha et kamera som man kan putte i en liten veske. Må jo drasse med meg den svære veska for å få med speilrefleksen. Bare styr. Mobilbilder blir jo ikke like bra akkurat.. aaah.. Struggles.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Slik ble dagens look. Fikk Sara til å fikse "dotter" på meg. Sykt lenge siden jeg har hatt det nå. Synes det er så utrolig kult! Ser dere forresten at mobilversjonen av desginet mitt endelig funker?? Jeg ble så glad når jeg klarte å fikse det. Det forrige var så kjedelig.

Nå må vi nesten dra. Vi er allerede sene. Ha en fin kveld dere ♡

SVAR PÅ ALT ANGÅENDE FILLERS

 • 09.01.2018, 18:25

ANNONSE

Det er utrolig mange som har spurt meg om diverse ting rundt fillers. Jeg har samlet opp spørsmålene og tenkte å besvare alle i ett og samme innlegg.

Hvor er det du har tatt fillers, hos hvem?
- Jeg fyller leppene hos Marit på M Klinikken i Drammen. Det er en liten og søt klinikk som ligger gåavstand fra togstasjonen eller veldig nærme motorveien om man kjører bil. Dere kan finne nettsiden HER.

Er du fornøyd med klinikken?
- Ja, jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg lette så sinnsykt mye og lenge etter det beste alternativet før jeg skulle ta fillers. Snakket med venner og bekjente samtidig som jeg sjekket rundt på nettet. Etter at flere hadde anbefalt Marit bestemte jeg meg for å reise dit. Jeg angrer ikke et sekund! Marit er den søteste og hyggeligste dama jeg har møtt. I tillegg er hun utrolig dyktig og vet virkelig greiene sine. Man blir tatt skikkelig godt vare på og hun er veldig flink til å gi ordentlig informasjon om behandlingene og hvorfor hun gjør som hun gjør. Jeg har jo helt ekstremt sprøyteskrekk, men på grunn av hvor behagelig og rolig Marit er + hvor sinnsykt bra bedøvelseskrem hun har, går det faktisk helt fint. Føler meg så trygg hos henne. Kommer aldri til å gå noe annet sted. Marit er virkelig den beste ♡

Ja, jeg får behandlingene sponset, men jeg ville gått til Marit uansett. Jeg avtalte time med henne før vi i det hele tatt hadde avtalt noe samarbeid. Planen var alltid å reise til henne, uansett. Jeg ville aldri fortsatt å gå dit om jeg ikke var fornøyd.

Hvor mange ml har du i leppene? Leppene dine er veldig fine <3
- Først, tusen takk ♡ Jeg har fylt 1 ml, tre ganger nå. Marit og jeg er begge opptatt av å holde resultatet naturlig og fint, noe det virkelig er. Jeg er kjempefornøyd. Det er faktisk veldig mange som ikke vet at jeg har fylt leppene før jeg forteller det. Så blir de helt "hæ, har du? jeg trodde ikke du hadde det". Så resultatet er med andre ord veldig naturlig og fint, akkurat slik jeg ønsker.

Hvilket produkt har du fylt leppene med?
- Marit bruker bare juvederm til lepper, så det er det jeg har fylt leppene mine med. Jeg er veldig fornøyd med produktet. Det blir aldri klumper og leppene føles myke og naturlig. Det er forresten bedøvelse i selve produktet også, noe som gjør at du blir enda mer bedøvd underveis i behandlingen.

Hva koster det?
- Marit sine priser er faktisk veldig fine i forhold til mange andre klinikker. 1 ml juvederm koster 2300 kr. Dere kan finne alle priser på ulike behandlinger HER.

Hvordan så leppene dine ut før?
- Jeg prøvde å samle sammen et par bilder hvor man ser leppene ordentlig. Før følte jeg alltid at jeg måtte lage trutmunn, haha, men jeg klarte å finne et par allikevel. Slik så de ut før:

Som dere ser har jeg aldri hatt kjempesmå lepper, det har jeg ikke, men jeg ville gi de et lite "plump" bare. Legger ved noen bilder av hvordan de ser ut nå også slik at dere kan se forskjellen. Forskjellen er ikke veldig stor, noe jeg ikke ville heller, men jeg har fått akkurat den lille plumpen som jeg ønsket. 

Som dere ser nå og som jeg sa er ikke forskjellen veldig stor, men det er absolutt forskjell. Jeg synes i hvert fall selv at de er veldig naturlig og fine. Det samme får jeg høre av venner noe jeg setter utrolig stor pris på. Jeg har sagt til vennene mine at om jeg skulle bli "blind" på størrelsen må de si ifra til meg, haha. Marit passer selvfølgelig på hun også. Hun vet akkurat hvordan jeg vil ha det og kommer til å stoppe meg om jeg skulle gå for langt. Jeg føler virkelig at jeg er i de beste og tryggeste hendene hos henne.

Stemmer det at du har tatt botox også?
- Ja, det stemmer. Jeg ville prøve botox siden jeg hadde hørt at det funker bra mot migrene og hodepine. I hvert fall at de fleste som har testet det har hatt et positivt utfall. Siden det ikke er noe som er permanent eller skadelig ville jeg selvfølgelig teste det ut. Jeg har slitt ekstremt mye med hodepine og migrene selv, så når jeg hørte det fantes noe så "enkelt" som kunne hjelpe, ja, da måtte jeg jo. Og dere, gud så glad jeg er for at jeg gjorde det. Det er seriøst som en helt ny verden. For meg har botox virkelig funket. Jeg har aldri vondt i hodet lenger. Har et par venninner som også har prøvd etter jeg gjorde det og de er like fornøyd. Det at "rynkene" forsvinner er jo bare en bonus, hehe. Pannen blir så glatt og brynene får et slags "løft", haha.

Hørte noe om at du har tatt det mot hodepine og migrene. Sliter mye med det selv, så vil gjerne vite hvordan det har funket for deg? Hva koster botox eventuelt? 
- Nå besvarte jeg vel egentlig første av disse spørsmålene i spørsmålet over. Det har som sagt funket helt sinnsykt bra for min del. Jeg tenker at om man sliter med hodepine og/eller migrene, så er det virkelig verdt å i det minste teste det ut. Om du skal ta samme som jeg har gjort, hos Marit, så koster det 2300 kr. 

Gjør det vondt?
- Botox synes jeg ikke er vondt i det hele tatt. Det tar man uten bedøvelseskrem til og med. Leppene gjør ikke vondt siden bedøvelseskremen til Marit er så sinnsykt bra. Leppene er selvfølgelig litt mer ubehagelig, men det er ikke vondt. Jeg har ekstremt lav smerteterskel også, men det går veldig fint for min del. Marit er ekstremt flink til å ta seg tid og pause opp om jeg trenger det. Jeg blir mer satt ut og svimmel av selve sprøyteskrekken min. Det er ikke på grunn av smerte at jeg må pause opp. 

Hvor ligger klinikken?
- Klinikken til Marit ligger som sagt i Drammen. For å være helt nøyaktig ligger den i Nedre Storgate 43. Det går helt fint å ta tog til Drammen og gå dit, eller kjøre helt bort og parkere utenfor (det er gratis parkering) om man ønsker det.

Se så koselig ♡ Jeg liker veldig godt at Marit har gjort klinikken sin "hjemmekoselig". Det er ikke sterilt og stivt der, noe som gjør mye med atmosfæren. Det føles utrolig behagelig å være der. Veldig søt, liten klinikk ♡ Dere kan kontakte henne ved å sende en sms til 414 05 407.

FOR EN KVELD

 • 09.01.2018, 17:18

Hei dere!

Gårsdagen gikk som forventet om ikke mer enn det. Det var så utrolig god stemning og vi hadde det utrolig gøy. Det er faktisk lenge siden jeg har hatt det så gøy ute. Maten var helt perfekt og ja, alt var bare så bra. Jeg storkoste meg virkelig. Det var mat, drikke og et lite show. Flere har sikkert sett på snapchat at det var en fyr som holdt Michael Jackson show for oss. Han var dødsflink og det var veldig underholdende. Philip toppet vel egentlig det hele. Han er så morsom haha. Han holdt trylleshow for oss også, noe som imponerte de fleste. Hvordan han fikk av den skjorta ved å bare kneppe opp et par knapper. Veldig veldig bra kveld!

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with fp8 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Kjolen min er fra nelly, støvlettene er fra Bianco og øredobbene er fra H&M.

I KVELD SKAL JEG...

 • 08.01.2018, 19:41

...På julebord med jobben! Vi hadde et før jul også og nå skal vi jammen meg ha et til. Det er jo ikke jul lenger, men det er en del som faktisk kjører julebord i januar også har jeg skjønt. Nyttårsbord kanskje? Det blir i hvert fall utrolig hyggelig. Det er det alltid med den gjengen. Jeg gleder meg masse. God mat, godt drikke og bra mennesker. Kan det bli noe bedre egentlig? Jeg skal prøve å få tatt litt bilder i dag som jeg kan dele med dere i morgen. Ellers tenkte jeg å slenge med noen bilder av "kveldens look". Så blogges vi rett og slett mer i morgen igjen ♡♡

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Masse selfies <3 Haha

Håper alle har en fin kveld!

JEG HAR ALDRI VÆRT SÅ STRESSA FØR

 • 07.01.2018, 10:51

Okei dere. Nå skal jeg fortelle dere noe sykt som skjedde i går kveld/natt klokken tolv. Jeg tar det helt fra starten. Det hele startet med at jeg bestemte meg for å prøve å parkere i parkeringshuset til IKEA for så å gå til bussen og ta den videre inn til byen på jobb. Hele dagen var jeg småstressa over at parkeringshuset skulle være stengt når jeg kom tilbake på kvelden, men tenkte det ikke skulle være noe problem siden det stod åpent i julen når IKEA var stengt. Litt før tolv tok jeg bussen hjem og var rimelig stressa hele bilturen over dette her. Jeg gikk av bussen og mot IKEA. Når jeg nærmet meg så jeg lys ved inn/utkjørselen og tenkte "yes, det er åpent, fjoh". Så feil skulle jeg altså ta.. For når jeg kom enda nærmere så jeg at hele inn/utkjørselen var sperret med en svær port. Jeg ble selvfølgelig drit stressa. Mest fordi husnøklene mine lå inne i bilen min som da var innelåst i parkeringshuset. Når jeg kom helt inntil porten så jeg en liten sprekk på siden som jeg bestemte meg for å prøve å snike meg gjennom. Heldigvis klarte jeg å mose meg gjennom.

Jeg tenkte at nå har jeg i hvert fall husnøklene mine om jeg så må gå hjem og hente bilen i morgen eller noe. Før jeg ga opp helt satte jeg meg i bilen, kjørte rundt og prøvde å se om det fantes en utgang. ABSOLUTT alt var stengt. Alle inn og utkjørsler over alt. Dere kan tro pulsen min var høy. Jeg begynte å ringe venner og mamma. Ingen svarte, så jeg bestemte meg for å parkere igjen og gå ut samme vei som jeg kom inn. Jeg hadde i det minste nøklene mine. I det jeg parkerte bilen og begynte å gå så jeg at den ene porten søren meg plutselig var åpen?? Samme port som jeg noen minutter tidligere snek meg inn på siden av. Altså gud, jeg har aldri vært så glad i hele mitt liv tror jeg. For det første er det ganske langt å gå hjem, for det andre er det dritkjipt å ha bilen stuck i et parkeringshus og for det tredje kunne det jo endt med at bilen hadde blitt tauet bort senere eller noe. Heldigvis kom jeg meg ut. Jeg skal aldri parkere i et parkeringshus med stengetid noen gang igjen. Fysøren. Jeg har lært.

Jeg hadde faktisk mareritt om dette her i natt. Helt krise. Bare at i drømmen var det sperret flere steder når jeg kom ut første porten. Herregud hahaha.

Er det noen som har vært like "dumme" og gjort det samme? (Håper det, haha)

EN HEFTIG FORANDRING

 • 06.01.2018, 14:14

Hei dere!

Beklager det lille fraværet mitt, men det har skjedd mye de siste dagene. Jeg har jobbet, vært i stallen og det har vært begravelse for bestefar. Det har rett og slett blitt litt mye de siste dagene, men nå er jeg her. Jeg har hver eneste dag tenkt "åh jeg må få tid til å blogge om det og det", men så rekker jeg ikke. Tidlige dager i stallen og sene kvelder på jobb har gjort alt litt vanskelig. Det jeg i hvert fall ikke skal er å gi opp bloggen. Jeg synes det er kjempegøy og elsker å få skrevet ting jeg trenger å få ut. Jeg må også si tusen takk for alle de hyggelige snappene dere sender og kommentarene dere legger igjen <3 

Ellers tenkte jeg å vise dere en ganske heftig endring jeg har gjort med meg selv.

Jeg var nemlig hårmodell for Alessa (på bildene) på onsdag, og lot henne slå seg litt løs. Jeg har lenge ønsket å klippe håret kort, bare for å ha prøvd det, og nå har jeg endelig gjort det. Det er veldig uvandt og det er vel ingen tvil om at jeg trives best med langt, men jeg skal klare å ha det kort en stund nå. Det er så deilig å ordne håret nå. Alt går så mye fortere og det føles mye sunnere og bedre.

Herregud se så annerledes, men også hvor fint det ble?? Vi fikk gjort det en del lysere noe som var utrolig deilig. 

Jeg har så mye å fortelle dere nå som jeg ikke har fått tid til de siste dagene. Vil så gjerne bare pøse ut alt i et innlegg, men jeg blir å poste flere innlegg istedet. Jeg har forresten begynt på diett nå også. Noe jeg kommer til å oppdatere dere om hvordan går. Det har snart gått en uke og da har jeg bare tre uker igjen. Denne gangen SKAL jeg klare det. Nå har jeg lenge ønsket å gjøre noe med kroppen min og det er ingen tvil om at kostholdet er det beste stedet å starte. Jeg har spist så mye dritt og drukket altfor mye alkohol det siste året. Nå er det på tide med en forandring. I tillegg rir jeg jo hver dag også, noe som er veldig bra trening. Jeg skal som sagt oppdatere dere! Håper virkelig jeg får de resultatene jeg ønsker. Nå må jeg nesten løpe, for jeg må straks reise avgårde på jobb igjen. Kjenner alt jeg skriver blir skrevet litt i hast. Vi blogges mer senere <3

MIN NYTTÅRSFEIRING

 • 01.01.2018, 20:47

Hei alle sammen og godt nyttår!

Håper alle hadde en koselig og fin feiring i går. Det hadde i hvert fall jeg. Vi startet dagen med lunsj på Egon siden jeg hadde en gratis lunsj for 2 som gikk ut 31.12.17. Vi måtte derfor selvfølgelig bruke den opp. Jeg var faktisk i stallen og red to hester før vi spiste frokost/lunsj på Egon klokken 14. Etter lunsjen dro Andreas og jeg hjem for å ordne oss. Klokken 18 var det duket for middag hos noen venner. Maten var veldig god og med så bra mennesker i tillegg kunne ikke middagen bli annet enn vellykket. Etter mat var det duket for et "spill". Vi ble delt inn i tre lag og skulle høre sanger som vi skulle gjette hvilken film var fra. Man fikk plusspoeng hvis man visste sangtittel og/eller artist i tillegg. Laget Andreas var på vant.. Sjokk, haha. Vi kom på 2.plass med kun ETT poeng bak. Vi rakk egentlig ikke så mye mer enn det før vi skulle videre til Lørenskog og feire med noen andre venner. Promillen gikk fort opp og stakkars Amanda som hadde ordnet alt pæsa ut før klokken var tolv, haha. Vi hadde det i hvert fall veldig gøy! Slenger med noen bilder jeg har stjålet fra Martine (hehe), så blogges vi mer senere.

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no