hits

yup, that just happend

 • 31.01.2017, 19:49💛 I går var jeg på Fridays og spiste sammen med verdens beste Tuva. Som jeg forøvrig også har møtt gjennom Andreas, da han lagde låt til russebussen dems også (Ponyville 2016). Herregud så glad jeg har blitt i denne jenta. Altså, for ei dame. Satt faktisk og gråt på vors sammen da vi snakket om hvor glad i hverandre vi hadde blitt, haha klisje. Men det er sant! Hun er bare tvers igjennom god, og jeg digger å være med henne. Jeg er så utrolig glad for at vi ble kjent! Vi klikket vel så og si med engang vi snakket sammen. Vekslet noen ord på facebook, møttes på rulling og bam, nå er hun en av de jeg er mest glad i! So much love ❤ I hvert fall. Vi startet med digg mat på Fridays, øl og cider, chattet masse.. Før vi gikk videre til Burgerhouse, drakk litt vin, plutselig ble det en flaske og enda en øl. På en mandag! Men dere, det er jo bare mandag en dag i uka, right? Koselig var det!

💛 I dag har jeg søren meg tatt tatovering! Det stemmer. Dere leste riktig! Pysa selv har tatt tættis. Noe som gikk overraskende bra. Dere kan jo forsåvidt få se hele sessionen om dere vil det. Andreas la selvfølgelig ut alt sammen på mystoryen sin (tixmusic). Det gjorde egentlig ikke noe vondt, jeg hadde bare skyhøyt adrenalin og en puls i hundre og helvette. But did I die? Nope. Var litt som jeg endelig fikk lettet en klump jeg har gått med i magen i flere år. Dette var nemlig ikke noe spontant, men noe jeg har tenkt på kjempelenge og vurdert nøye. Den skal tross alt være med meg resten av livet. Hva det står, bedre bilde og alt skal dere få når jeg har tatt av plastikken og det hele ser litt penere ut. Dere har i det minste en liten sneak peek her ❤

Processed with VSCO with b5 preset

Det var flinke Sanna på Timeless Tattoo som tatoverte meg!

uken som gikk

 • 30.01.2017, 14:31

Ukens tanke: "Når skal alle marerittene mine stoppe og hvorfor har jeg de??" Det er kjempeslitsomt å ha mareritt hver eneste natt, og like slitsomt at jeg ikke skjønner hvorfor. 
 

Ukens opptur: Jeg har blitt friskere! Det betyr at jeg er tilbake på jobb, har mer energi og får gjort mye mer. Bloggingen begynner også å ta seg opp, noe jeg er veldig stolt av meg selv over. Har så mye bloggmotivasjon nå, noe jeg håper vedvarer! Sittet med bloggen minst 2 timer hver dag. På torsdag satt jeg bare med bloggen fra ni om morgenen til jeg reiste på jobb klokken halv fem på kvelden. Det er STORE forandringer på bloggfronten fra min side med andre ord. 
 

Ukens nedtur: Jeg rakk ikke surprisebursdagen for Eldar hos Espen før Rockefeller :(
 

Ukens sang: Adrian på jobb fått meg til å høre på "Touch" av Little Mix, and I already love it! Har hørt den snart 6 ganger bare siden jeg våknet. Og jeg våknet for 1 time siden.. Begynte å høre på den for første gang for noen minutter siden, haha.. Så ja, listen to it!

Ukens person: Denne uken klarer jeg ikke velge bare én person. Er flere som har bare gjort meg generelt glad. Raija, Andreas, Marie, alle jeg hang med på Rockefeller. Ja, glad i dere alle jeg. Dere er alle best. 
 

Ukens serie: Fortsatt Grey's Anatomy! Ellers begynner jeg smått å like Kjendis Farmen. Eller like og like.. Finner det noe interessant. Bruker to til tre dager på å komme meg gjennom en episode vel og merke.. Så er ikke heeelt min greie.. Selv om jeg ser at det har blitt skikkelig snakkis. Synes ting tar for lang tid.. Og hvor er alle kjendisene på kjendis farmen?? Hahaha. 
 

Ukens obsession: Varme ost og skinke baguetter med pizzabakeren pizzakrydder, naaaam
 

Ukens mat: Krumme i suppe ♥ nommis
 

Ukens gladnyhet: I morgen skal jeg gjøre noe jeg har ønsket lenge! Fikk endelig time og gleder meg kjempemasse. Hva får dere vite i morgen, hehe.


Ukens lættis: Denne videoen her!! Altså omg. Den må dere se. It's just toooo much fun
 

 

Et helt sykt stort releaseparty!

 • 29.01.2017, 23:08

- MY TWIN -

I går smalt det på Rockefeller da Staysman & Lazz + Plumbo fyrte opp med et helt sykt stort releaseparty! Det kom vel og merke en god del gjesteartister også, og stemningen var på topp fra start til slutt. Koste meg masse med flotte mennesker. Andreas hadde til og med fri på en lørdag og var med han også! Så det var koselig. Er ikke mange lørdager vi får sammen i året, haha.. Selv om vi så hverandre relativt lite hele kvelden. Følte jeg suste rundt hele tiden. Raija og jeg bestemte oss for å være twins, som dere kanskje ser. Det var vi på Rockefeller i, tja, 20 minutter? Så mistet vi hverandre og hele kvelden ble kaos, og vi så ikke hverandre mer. Raija forsvant og ja. Bare styr! Spurte alle jeg så flere ganger "har dere sett ei som er helt lik meg?". Folk lette til og med nøye. Så tusen takk til alle som var på letejakt etter min twin som hadde forlatt lokalet, haha. Stakkars mennesker som lette etter det umulige. Kvelden ble morsom uansett! Dog jeg hadde gledet meg til å feste med Raija. Sånn ble det ikke. Det var gøy på "vors" hos meg da. De få timene vi fikk sammen. Buhu. Vi skulle vel egentlig vorset hos Espen og vært i overraskelsesbursdag til Eldar også, men det rakk vi ikke siden jeg kom rett fra jobb. Var litt senere hjemme enn jeg hadde håpet. Noe som var litt trist.. Vi møtte de i det minste ute, så det var koselig!

Tok ingen bilder i går bortsett fra de over her. Skulle også blogget tidligere, men rakk ikke før jobb og i stad ville ikke blogg.no fungere?? Noen som vet hva som har vært problemet? Kjempefrustrerende å ikke komme seg inn. Fikk det til til slutt tho. Ville egentlig bare gi et pip før jeg legger meg. Så blogges vi mer i morgen ♥ Jeg er nemlig supertrøtt og klarer ikke skrive ordentlig. Tror både hodet og kroppen min trenger mer hvile enn den fikk i natt.

Var noen av dere på Rockefeller i går forresten?
Natta søtinger ♥

DA vs NÅ

 • 27.01.2017, 17:00

 

 

 

 

2014 og frem til nå.
De to high quality bildene er tatt av Saxegaard Photography (de med Saxegaard nederst i høyre hjørne :P)

Det har skjedd litt, har det ikke? Man kan i det minste tydelig se at brynene mine har gjort fremgang, og takk gud for det! Eller.. takk Elin hos Brow Rehab burde jeg vel heller si. Som har reddet brynene mine fullstendig! Den dama er helt rå. Sjekk ut instagrammen hennes med bryn her eller bare hennes originale instagram her for å se hvor definisjon på SLAY Elin er, altså se på dama. Tror hun er et av de kuleste og snilleste menneskene jeg har møtt! I tillegg ser hun sånn ut?? Hvordan er det mulig?? Dere kan booke time hos de talentfulle jentene på Brow Rehab her om dere ønsker det! De har alle sammen virkelig peiling på hva de driver med, og uansett hvem du går til kommer du til å gå ut strålende fornøyd! De gjør forresten andre behandlinger også, som for eksempel vipper og sminke. Jeg betaler for alle behanlingene mine der, så da kan dere jo tro hvor fornøyd jeg er når jeg reklamerer for de frivillig. Det er vel ikke første gangen dere leser om brow rehab heller tenker jeg. De er best ♥

Og ja, jeg er egentlig brunette. Er lenge siden jeg har hatt brunt hår nå. Tør ikke gå tilbake?? Før gikk jeg alltid tilbake til brunt, uansett. Trivdes best med det. Nå er det helt motsatt. Er livredd for å farge håret mitt brunt, selv om jeg har litt lyst. Vurderer balayage tho. Hva tenker dere om det? Tror dere jeg hadde kledd det? Føler liksom jeg må ha litt lenger hår før det kan være noe fint med balayage..?

mine serie tips

 • 27.01.2017, 10:00

Den digge strikkegenseren på bildet er fra H&M

Som den store serie-elskeren jeg er tenkte jeg det er på sin plass å komme med noen anbefalinger! Har tross alt sett litt for mange serier iløpet av de 20, snart 21 årene jeg har levd. Og flere blir det nok.. Så dere må gjerne komme med anbefalinger til meg dere også. Alle seriene jeg anbefaler er jeg ikke helt i mål med vel og merke, men de har catchet interessen min og jeg er hekta. Det er dessverre noen jeg har falt ut av og hatt for langt fravær fra på grunn av at jeg har måtte prioritere en til tre serier av gangen istedet for åtte til ti. Det kan nemlig bli litt for mye av det gode til tider. Visste til slutt ikke hvor jeg var og hodet mitt ble helt mindfuck av det hele. I hvert fall, her er mine serieanbefalinger fra meg til dere ♥

The Vampire Diaries - En av mine favorittserier gjennom tidene. Nina Dobrev, som spiller hovedpersonen er jo bare så fantastisk nydelig og Ian Somerhalder sin karakter er bare helt konge. Elsker alt ved denne serien. Kjæresten min og flere gutter jeg kjenner kan skrive under på at serien ikke bare er for jenter. Så gutta, gi den et forsøk dere også! Dere kommer ikke til å bli skuffet. // The Originals - som forøvrig handler om de originale vampyrene fra The Vampire Diaries. Utrolig spennende serie hvor det skjer mye hele tiden. Samtidig får man møte igjen kjente karakterer fra TVD som også er veldig gøy! // Beauty & The Beast - en serie jeg husker jeg elsket for noen år siden, men som jeg aldri fullførte. Denne har jeg tenkt til å se på nytt når jeg får tid!

Nikita - En skikkelig bra actionserie. Kult at det er en serie hvor det er en kvinne som er litt som mennene normalt pleier å være i actionfilmene. Digger den! Har vel og merke ikke fullført hele serien selv, men begynt på nytt flere ganger og blitt like hekta hver gang. Så denne skal også fullføres når jeg får mulighet! // White Collar - Nok en serie jeg ikke har kommet helt i mål med, men som var utrolig spennende! Veldig annerledes enn de typiske seriene jeg har valgt å se tidligere. Men så blir jenter kanskje litt hekta på grunn av Matt Bomer sitt flotte utseende også. Ganske nedtur at han er homofil, eller hva jenter? // Prison Break - Serieperfeksjon! Om man kan si det så. Har du ikke sett Prison Break? Nei, så gjør det. Er ikke mer å si. Tidenes beste serie. (som kommer tilbake i år, omg!!)

Grey's Anatomy som jeg i starten trodde var en skikkelig "mamma-serie" om dere skjønner. Serien har virkelig overrasket meg og er en av de beste jeg noen gang har sett. Føler jo selv jeg er en lege etter å snart ha rundet syv sesonger. Det er ikke en "mamma-serie" i hvert fall, spør du meg. Eller kanskje jeg bare er litt "mamma'te", who knows. Har faktisk noen guttevenner som elsker serien også! Så den er ikke bare for jenter, om noen tror det. Dette er i hvert fall den serien jeg er låst til for øyeblikket. Samtidig som jeg har begynt på The Vampire Diaries på nytt sammen med kjæresten.

Pretty Little Liars - som jeg dog har litt blandede følelser om. Kan bli litt for mye av det samme etterhvert, og skuespillet er ikke helt on top. Ellers er den veldig spennende, så man blir liksom hekta uansett! // 90210 som jeg ble helt frelst av for et par år tilbake. Så ferdig hele serien på et blunk! Mener å huske den endte veldig rart tho. At det egentlig burde vært en fortsettelse, for det stoppet liksom midt i en helt syk scene. Litt sånn teenagedrama for de som liker det! Ikke helt sikker på hvorfor jeg valgte å plassere et bilde av denne serien her istedet for Gossip Girl, One Tree Hill eller The Carrie Diaries for eksempel // Breaking Bad - som jeg syntes var litt treig i starten. Den er litt langtekkelig og det tar litt tid før det blir ordentlig spennende. Allikevel ble jeg hekta og så alle episodene bortsett fra den aller siste?? Why? Jeg har ikke peiling. Kjemperart og jeg burde se den siste, haha.

Kjole og armbånd fra IVYREVEL


Bortsett fra disse har jeg også sett første sesongen av Orange is the new black, som jeg burde se på nytt og få med meg hele av. For utifra hva jeg kan huske så var det en utrolig bra serie og jeg ser at flere skryter av den! Så denne må også skvises inn i tidsskjemaet på et tidspunkt. The Carrie Diaries har jeg også rukket å være innom! Så vel et par sesonger eller noe. Veldig typisk "jente-serie" og en serie jeg likte veldig godt. Den skal fullføres den også! Vet også at jeg såvidt har sveipet innom Glee, men aldri helt fant min greie der. Vurderer å gi den en ny sjangse tho! Teen Wolf har jeg sett et par eller tre sesonger av. Man blir helt klart hekta og jeg vet ikke hvorfor jeg aldri fullførte den serien. Det skal noteres på min to do list. Noen sesonger av Awkward kan jeg også huske at jeg har sett. Er generelt ikke en stor fan av komedier, men likte denne allikevel. Blir vel fort sett på nytt og fullført en dag den også. Så har jeg selvfølgelig sett One Tree Hill og Gossip Girl! Som jeg begge anbefaler alle å se dersom de ikke har gjort det. To "klassikere" om jeg kan kalle det, det? som er kjempebra! Føler det er sånne "typiske serier man bare må se" om dere skjønner. I skrivende stund faller det meg at jeg har søren meg sett Under the Dome også. Ikke fullført... Men jeg har vel sett en sesong eller to. Også en veldig spennende serie! Skal fullføre alle jeg har vært innom en vakker dag. Kan godt hende jeg har sett flere enn dette også, men ikke husker det. Da har de mest sannsynlig ikke falt i smak, og er ikke verdt å se på nytt uansett.

Fikk nok av å ha seriebilder i innlegget mitt. Synes ikke det ser så fint ut, uansett. Så samlet noen av de som er bedre enn blant annet 90210 i teksten rett over her. Har i det minste fremhevet seriene med fet skrift, slik at dere enklere kan se hvilke serier jeg har å anbefale! Så er infoen ellers for de som eventuelt er ekstra interessert i litt snasen info eller mening rundt de forskjellige.

På flyet på vei hjem fra LA så jeg forresten første episode av The Last Man on Earth. Som jeg syntes var ganske morsom! Vurderer å se serien. Noen som har sett den og kan skrive under på at den er bra? Aller først skal jeg ta meg tid til Game of Thrones. Mener å huske at Andreas og jeg rakk å komme til midten av sesong to før Andreas falt ut og ikke helt likte det, tror jeg? Jeg har i hvert fall lyst til å se hele. Så det er den første serien jeg skal prioritere etter jeg er ferdig med Grey's Anatomy.

Har dere noen anbefalinger til meg? :-)

ANDY PANDY

 • 26.01.2017, 16:04

I går fikk dere såvidt med dere at jeg var i Lillestrøm hos Andrea. Hvem i all verden er Andrea?? Eller hvem Andrea?? Tenkte sikkert noen. Men jo, her har dere den flotte jenta! Som jeg faktisk ble kjent med via Andreas. Han lagde nemlig låt til russebussen deres i fjor (East High 2016). God kontakt fikk vi vel og merke ikke før for noen måneder siden. Men herregud så glad jeg er for at vi fikk det til slutt. Elsker alltid å møte nye mennesker og blir jo spesielt glad når jeg klikker godt med dem. Sånn som Andrea ♥

Litt oversikt over hva vi gjorde fikk dere jo i går. En liten fotoshoot foran veggen på lekeplassen og en tur i stallen. Som forøvrig gikk veldig fint! Eneste dumme der var at de kun hadde flisfylling på mandager, og hesten Andrea passer på kan umulig ha fått flis denne mandagen som var. Det er faktisk krise om han ikke skal få mer flis før over helgen igjen. Så det håper jeg Andrea får ordnet ♥ Ellers var det også livsfarlig glatt der og ikke noe ridehus, så det å ri ble minimalt. Vi fikk i hvert fall skrittet han litt på utebanen og chattet sammen samtidig. Stigbøyler klarte jeg forresten å få lånt av ei jente på stallen der! Så det var gull. Hesten, Wasabi som han heter, var jo bare så utrolig søt og snill. Trist å tenke på at han egentlig skulle slaktes. Godt noen kom og reddet den fine gutten! 

Etter stallen ble det faktisk McDonalds mat på oss. Jeg liker egentlig ikke maten der noe særlig, men det var litt beste alternativ i går. Kom til å tenke på når vi kom hjem til henne "hvorfor i all verden tenkte vi ikke på pizza??" men jaja. Det var helt ålreit med macern mat i går i og med jeg så og si aldri spiser det uansett. Mett ble jeg jo. Ble lei meg når jeg hørte at moren kanskje hadde planer om å lage vafler. Litt glad det ikke ble noe av. Hadde ikke plass og ville dermed angret på macern maten, haha.. Best å ta rennafart hjem i tilfelle hun skulle ombestemme seg og lage det allikevel si. Så en halvtime senere, kvart over ti for å være eksakt, satt jeg på toget på vei hjem. Siden jeg da kom ranglende inn døra nærmere klokken elleve skjønte jeg at å skrive et innlegg, redigere bilder og ordne instagram for å få gitt dere rabattkoden på Ivyrevel bare kom til å bli mas. Nå er det i hvert fall ute om dere ikke har sett det! Dere finner rabattkoden både i forrige innlegg og på instagrammen min (@inemm).

Psssstt... Rabattkoden på Ivyrevel er "INE20". Dersom dere skulle være for late eller ha for dårlig tid til å sjekke forrige innlegg eller instagram :PpppPPp

Rabattkode fra meg til dere <3

 • 26.01.2017, 09:00

x kjole og armbånd fra IVYREVEL x

Dette innlegget skulle egentlig kommet i går kveld, men jeg var dessverre hjemme noen timer senere enn jeg hadde trodd. Fant derfor ut at det var likesågreit å poste det i dag istedet. Så får jeg håpe det ikke ødela planene om eventuell nattshopping om noen hadde tenkt det. Det kommer i det minste tidlig på morgenen sånn at dere har hele dagen. I hvert fall! I samarbeid med IVYREVEL har jeg fått muligheten til å gi dere leserne mine og følgerne mine på instagram en rabattkode som gir dere 20% rabatt på hele nettbutikken deres!! Alt dere trenger å gjøre er å bruke koden "INE20" ved betaling. Altså, de har bare så sinnsykt mye fint! Umulig å ikke shoppe seg helt blakk spør du meg. Koden er gyldig til 13. februar. Så fyr løs mens dere kan!

Legger ved noen kjoler og diverse jeg selv ønsker å klikke hjem nederst i innlegget :-) Happy shopping da dere!


 

NOEN AV MINE FAVORITTER

Ååååh jeg er så forelsket i så altfor mye fra den nettsiden. Det gjør nesten litt vondt. Synes grønne kjoler er helt nydelig og ønsker meg veldig en selv. Så tror det blir neste plagg som klikkes hjem derifra. Den første grønne velvet kjolen er bare helt fantastisk. Den må jeg faktisk skaffe meg så fort som mulig. Trenger også noen nye skjørt... og sko... og smykker... hmm. Nei nå må jeg slutte. Jeg stikker på jobb, så hører dere fra meg iløpet av kvelden. Har nemlig forhåndsskrevet et innlegg som blir postet mens jeg er på jobb. Det vil derfor mest sannsynlig ikke bli linket på hverken instagram eller facebook når det kommer ut. Er noen skikkelig kozy bilder der altså ♥ Så stay tuned. As I always say, he he..

Vi blogges ♥

that wall tho

 • 25.01.2017, 16:36

x Jakken er fra Zara x

I skrivende stund sitter jeg i Lillestrøm hos fine Andrea! Vi har vært en liten tur ute i kulda, fryst og fått tatt noen bilder. Fant tross alt en skikkelig kul, tagget vegg på en lekeplass. Da måtte vi jo bare ta bilder foran den selvfølgelig. Veggen ble rimelig mye bedre på bildene enn jeg trodde den skulle bli tho. Så det var da enda godt! For fysøren så stusselig den egentlig var, haha. Sånn går det når man orker å gå maks 500 meter unna huset i denne kulda... Brrrrr

Nå skal vi begge skifte, få på oss godt med klær og ture til stallen. Det er lenge siden det! Tror sist jeg satt på en hest var i juni eller juli. Helt krise. Gleder meg! Selv om jeg har fått høre at den er 6 år, kan ingenting og eieren ikke har skaffet stigbøyler på salen enda:):):) Ønsk meg lykke til!

I kveld kommer det forresten en rabattkode fra meg til dere leserne! Wihuu, gleder meg til å vise dere det jeg selv har fått fra nettsiden også. Ville bare gi lyd fra meg før jeg blir borte i noen timer. Vi blogges i hvert fall senere i kveld <3

the perfect leather jacket

 • 24.01.2017, 21:11

x Jakken er fra Boda Skins og du finner den her x

Bildene er selvfølgelig tatt av Saxegaard Photography!
Og ja, jeg vet det ene bildet allerede har blitt lagt ut, men det var for å vise et par bilder av jakken.
Min absolutt favorittjakke. Klarer ikke finne finere skinnjakke, spør du meg. Love love love <3

Har også fått en del spørsmål om skoene, allerede.. Som er disse fra nelly :) 

spennende greier på gang..?

 • 24.01.2017, 17:25

Holdt på å si god morgen, men bestemte meg for å sjekke klokken først, og den er jammen meg snart halv seks allerede. Tiden går så altfor fort om dagen. Tenk at det allerede snart er februar. Shit. Det er ganske sykt. Februar 2017, allerede. Skummelt at jeg snart har bursdag igjen også. Føler 20 års dagen min var for kun noen få måneder siden. Så er det søren meg snart bare en måned til jeg er 21. Det vil si at det er under 10 år til jeg er 30 det. Hvor skummelt er ikke det. Vet ikke med dere, men jeg er redd for å bli eldre, å bli gammel. Synes det er skikkelig skremmende. Jeg er også utrolig redd for å dø. Så det henger nok sammen det der.. 

I hvert fall. I skrivende stund sitter Nicolai, Andreas og jeg og jobber litt sammen! Kanskje vi har litt spennende greier på gang, hmm

noen feiringer siden sist

 • 23.01.2017, 16:12

Siden sist har det jo vært noen feiringer også. Blant annet bursdagen til bestevennen min, Emil! Som eeendelig fylte de fjonge 20 år. Det var søren meg på tide. For fy som jeg har ventet på at vi endelig kan dra på byen sammen i Oslo. Her er det jo helt håpløst å dra ut om du er under 20.. Nå er det i hvert fall unnagjort! Det er til og med 2017 nå, som vil si at alle vennene mine født i samme år som meg, er jo 20 år nå. Ingen problemer der lenger med andre ord. Burde vel egentlig ikke snakke om det med å være gammel nok til ditt og datt etter hva jeg skrev i et av de forrige innleggene her. Uansett. Poenget er at vi feiret Emil sin 20 års dag! Er så glad i denne go'gutten. Tenk at vi har vært bestevenner i 8 år nå. Det er ganske sykt. Tiden flyr!

Kan fortsatt huske Emil med den gule boblejakken og det brune piggsveishåret med blekede tupper, haha. Tider altså. Finner jeg igjen bilder fra vi var 12-13 år, så skal dere søren meg få se. Tror jeg får en rimelig god latter selv da. Her er i det minste noen koselige bilder som ble tatt på bursdagen hans før jul!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

BURSDAGEN TIL OLAV

Bursdagen til Olav ble feiret forrige mandag! Middag på Friday's Aker Brygge. Gutta og meg kan man jo si. Hyggelig det! De er jo så go'gutter hele gjengen atte. Olav tror jeg er et av de snilleste menneskene jeg har møtt i hele mitt liv. Mer tvers igjennom god gutt skal du virkelig lete lenge etter. Det finnes ikke et snev av vondt i han. I tillegg er han alltid så blid og i så godt humør! Man kan jo ikke annet enn å elske Olav. Det var også utrolig gøy at så mange kunne bli med ut og spise på samme dag! Det er ikke hver gang. Storkoste meg sammen med den svære guttegjengen her rett og slett! 

 

JUL & NYTTÅR 

Ja, for vi må jo ikke glemme de viktigste feiringene av dem alle siden sist dere hørte fra meg. Tiden har flydd så fort at det jammen meg har vært jul og nyttår allerede! Julaften feiret jeg sammen med familien til Andreas dette året også. Så dro vi til foreldrene mine og feiret dagen etter. Nyttårsaften feiret vi hos Magne, akkurat som forrige. Vi holder oss til det samme gamle med andre ord.

uken som gikk

 • 22.01.2017, 14:12

Ukens tanke: "Hva skulle jeg gjort uten mamma?" Altså den dama der burde få mer skryt enn det hun gjør. Tror ikke hun vet hvor sabla bra hun er! Moren min er et av de mest fantastiske menneskene jeg har i livet mitt. Det er virkelig ingen som stiller opp mer enn det hun gjør, som er mer støttende eller god å snakke med når det er noe! Jeg er så glad i henne at jeg har ikke ord.
 

Ukens opptur: Jeg var på shoot med Saxegaard igjen, og bildene ble kjempebra! Det første bildet finner dere til og med nederst i dette innlegget, ooh
 

Ukens nedtur: Jeg begynte å få vondt i halsen, bli tett i nesen og merket øret begynte å tette seg og gjøre vondt (alt dette bare på høyresiden..). Og boom, fredag morgen våknet jeg og trodde jeg skulle dø. En feber jeg ikke har følt på lenge.. Jeg har rett og slett vært så ynkelig og stakkarslig de siste dagene at det ikke er måte på.
 

Ukens sang: Jeg har faktisk ingen spesiell sang jeg har hørt på denne uken. Føler heller ikke det har kommet noe nytt og bra enda, så er liksom stuck på mye av det "samme gamle". Om jeg skal si en så tror jeg faktisk det er KIDS av Fanny Andersen, i like it
 

Ukens person: Mamma. Som den reddende engelen hun er, kom hun på besøk når jeg ble syk, ryddet og vasket hele leiligheten! Samt kjøpte inn litt mat, nesespray og andre ting som trengtes her jeg ligger og dør..
 

Ukens serie: Sammen med Andreas: The Vampire Diaries. Du leste riktig. I romjulen klarte jeg endelig å få han til å begynne og se på det! Og gjett hva. Vi er søren meg midt i sesong 4 allerede. Det stemmer. Gutten har blitt hekta vettu.
Alene: Grey's Anatomy (som jeg forøvrig har kommet til sesong 7 på bare siden før jul)
Hvordan jeg har rukket å komme så langt med to serier i tillegg til alt annet jeg driver med, ja det lurer jeg på. Og jeg klager på at jeg ikke har tid til bloggen.. Snakk om prioriteringer, haha. 
 

Ukens obsession: Appelsiner!! Altså, de appelsinene som er nå er bare så himla gode, omg
 

Ukens mat: Det samme som alle andre uker; sushi!!
 

Ukens gladnyhet: Andreas hadde sin første hele frihelg på gud vet hvor lenge. Det var gladnyheten. Meeen.... selvfølgelig måtte jeg bli syk den helgen<3 Altså, hva faen. Vi som skulle på kino og se Marcus & Martinus filmen.. Søren altså. Min flaks..

Bildet er tatt av ingen andre ringere enn Saxegaard Photography selvfølgelig!

jeg lærer virkelig aldri

 • 22.01.2017, 10:14

Forrige lørdag var jeg på postkontoret og hentet noen pakker jeg har gledet dritten ut av meg til å få. Ååh, gud, altså. Jeg har alltid elsket støvletter som går over knærne, og forrige uke tenkte jeg "fuck it, jeg bare kjøper alle tre parene". Klarte tross alt ikke velge bare ett, for halloo.. Look at them. Nå må jeg bare lære meg å gå med høye heler. Tidligere har jeg alltid ungått det siden jeg blir så innmari høy. Den siste tiden har jeg klart å trives med høyden min, og innsett at det er jo så sabla mye finere med høye heler, så why not. Det eneste problemet jeg har nå er at jeg i alle år har vært vandt til å gå med lave sko, så når jeg går med høye i bare noen få timer er beina mine helt ødelagt. Altså, det verker så mye i føttene at jeg til tider føler jeg skal dø. Forrige helg overlevde jeg på grunn av promillen, men det skal sies at det ble vanskelig å stå på beina etter noen glass for mye. Med andre ord lærer jeg aldri å ta det rolig. Det er liksom ikke noen mellomting med meg. Enten rører jeg ikke alkohol eller så går jeg all in. Angrer like mye hver gang selvfølgelig...

Enda godt jeg har verdens beste kjæreste som hjelper meg gang på gang når jeg går på samme smellen. Han får telefoner fra meg midt på natten når han er på jobb, eller når han sover. Stiller opp uansett. Herregud, stakkars gutt. Men gud så takknemlig jeg er for at jeg har en slik kjæreste! Som ikke blir sur på meg, men som prøver å gjøre alt for å hjelpe meg, få meg hjem og få ting til å bli bedre. Jeg lærer jo tydeligvis aldri.. Tror det har litt med at immunforsvaret mitt er veldig svakt, så når jeg treffer et visst punkt med alkoholinntaket, og tar ett glass til, så er det som om jeg har tatt 20 glass for mye. Nå må jeg faktisk roe ned fremover. Må tenke mer på meg selv og styrke immunforsvaret mitt. Vi kan vel alle skrive under på at en tur på byen ikke styrker immunforsvaret akkurat.

Dessverre er det vanskelig når man har venner som er like idioter som en selv :) :) :)

Link til de beige her // Link til de vinrøde med knyting her // Link til de svarte her

Ikke nok med det! Glemte jo nesten helt at samtidig som jeg hentet skoene fra nelly, så hentet jeg Huda Beauty Rosegold Palette. OMG! Er det jeg har å si. Jeg har siklet etter dette palettet gud vet hvor lenge. Endelig er det mitt. Alle fargene er så perfekte. Kan sitte og bare nyte synet av hvor vakkert det er. I tillegg er de så godt pigmenterte og fine. Har ikke ord rett og slett. Annet enn at det er helt perfekt. I'm in love. Fikk masse komplimenter for øyenskyggen min forrige helg. Selve rosegold fargen er jo bare helt nydelig. Favorittfargen min i hele palettet!

Nå skal jeg spise litt frokost, så blogges vi igjen senere!
Det første bildet fra torsdagens shoot kommer forresten iløpet av dagen. Både her og på instagram (@inemm)! Stay tuned, hehe

on point all the time

 • 21.01.2017, 18:50

Det er helt ekstremt mange som spør meg om neglene mine. Både på sosiale medier, på jobb, ute på byen, vors eller bare folk jeg møter i butikker. Det er litt rart noen ganger, når folk bare tar tak i hånden min og er så fascinert, men også veldig hyggelig. Det er i hvert fall Martine, i Drammen, som sørger for at neglene mine alltid er on point. Det er også veldig enkelt å komme seg dit fra Oslo. Du bare tar toget til Drammen, går 10 minutter, så er du der! Verdt den lille reisen spør du meg. For jeg kunne ikke tenke meg å gå noe annet sted. Hun sørger alltid for at kunden er 100% fornøyd, hører på ønskene dine og er i tillegg superhyggelig! Det er også veldig hyggelig å gå til noen jeg kan snakke masse med og som jeg går godt overens med. Martine er bare herlig!

Nytt sett koster 500 kr og påfyll koster 400 kr. Med andre ord nails on point til en veldig overkommelig pris. 
Dere kan booke time ved å sende melding til 97640262! For å se flere av resultatene hennes kan dere sjekke ut @nailsbym1 på instagram.


Denne gangen gikk jeg for noe nytt og for første gang på lenge tok jeg ikke helt spisse! Jeg er som alltid helt frelst, og eeeelsker pynten hun gjorde på den ene neglen. Asså, se på de, hæ. Gleder meg jo bare til å dra tilbake hver gang. Det er alltid gøy å prøve noe nytt, selv om jeg elsker de jeg har til enhver tid også. Blitt avhengig med andre ord. Ganske sykt hvor mye negler gjør med selvtilliten faktisk. Man skulle nesten ikke tro det, men sånn er det faktisk, haha.

Her er noen tidligere negler hun har gjort på meg:

Har gått til henne fast i flere måneder nå, men fant dessverre ikke igjen bildene av alt hun har gjort på meg. Derfor anbefaler jeg å sjekke instagrammen hennes om dere vil se mer! Har ikke annet enn bra ting å si om hverken henne eller arbeidet hun gjør. Superhappy jente her altså!
 

årets første photoshoot!

 • 21.01.2017, 15:40

På torsdag hadde jeg årets første shoot sammen med hovedfotografen min, Saxegaard, igjen. En smule kaldere enn de to vi hadde i sommer sammen, det kan man jo si. I tillegg merkes det, for nå er jeg sengeliggende hjemme og føler jeg skal dø.. Tett i hele hodet, feber og nyser som en gal. Håper bare det holder seg til nysing og at jeg slipper unna hostingen. Orker ikke enda en runde med hoste til jeg spyr slik som i romjulen.. Men nok om det og tilbake til det innlegget eeegentlig skal handle om.

Shooten vår! Sminke og hår fikk jeg ordnet hos Amanda Florentine, før det bar videre til locationen hvor vi skulle shoote. Vi fikk mange bra bilder som jeg gleder meg masse til å vise frem!! Det var også en veldig annerledes shoot enn den forrige. Noe jeg trivdes godt med. Føler meg generelt mer komfortabel med litt mer klær på kroppen. Vi tok bilder i Frognerparken denne gangen, noe som var ganske så midt i blinken da jeg bor ekstremt nærme. Hvilket gjorde det veldig enkelt for meg å bare dra hjem for å skifte klær. Dermed fikk jeg samtidig tilbake varmen litt mellom de ulike shootsene vi hadde. Håper jeg rekker enda en typ "fashion shoot" før Nicolai reiser til Sydney igjen. Syntes det var så gøy og digget resultatene vi fikk! Vi skal i det minste, forhåpentligvis, ha enda en shoot på mandag. Om formen min ikke svikter meg helt. Da blir jeg rett og slett sur, for skal shoote sammen med Raija igjen også, noe jeg gleder meg masse til! Hvordan type bilder vi skal ta får dere vente til mandag med å se!

Når vi endelig var ferdig med å shoote på torsdag, spiste vi litt digg sushi og varmet oss opp igjen fullstendig.
Legger ved noen behind the scenes bilder, så blogges vi mer igjen senere!

Processed with VSCO with b1 preset

tenk at jeg ikke har blogget om dette

 • 13.01.2017, 17:14

Okei, hvor skal jeg begynne. Det har skjedd så altfor mye jeg ikke har hatt mulighet til å fortelle dere.

Andreas og jeg har det kjempefint sammen i den nye leiligheten i Oslo. Selv om den ikke er helt ferdig enda. Ting går litt sakte. Jobb, jobb, jobb for oss begge, hele tiden. Andreas er borte hver helg. Jeg jobber stort sett alle ukedager. Det gjør han også. Det går helt fint. Vi har jo ikke dårlig tid vi. Den skal bli helt perfekt! Gleder meg til å vise dere når vi er helt ferdig. Vi har i det minste fått internett hjemme siden sist dere hørte fra meg!

Jeg har begynt å trene. Igjen. Så får vi se hvor lenge det holder denne gangen. Jeg har sluttet å love meg selv noe når det gjelder trening. Foreløpig går det i det minste fremover og jeg begynner smått å like det litt. Det er en start, tenker jeg da.

Jeg ønsker meg hund mer enn noen gang før. Tror dette er det største ønsket jeg har dette året. Uten tvil, faktisk. Det er bare noen brikker som må falle på plass først. En dag skal det skje. Forhåpentligvis så snart som overhodet mulig.

Hundene til Øyvind var på besøk forrige helg. To søte pomeranian jenter. Ble jo helt forelsket. Ikke nok med det. Natten Dottie (den ene hunden) sov i samme seng som meg, var første natten min på rundt 2 måneder uten mareritt. Jeg sliter nemlig helt ekstremt med mareritt for tiden. Og at den hunden gjorde natten min bedre, gjorde ikke akkurat ønsket om en hund noe mindre.

JEG HAR VÆRT I LA. Ja, dæven det har jeg jo faktisk. Spontant bestilte jeg billetter. Tre dager senere var jeg der. Besøkte Karianne i en uke. Ble jo helt frelst av det korte oppholdet. Vil flytte dit selv. Anbefaler alle som ikke har vært der, men som tenker å dra, om å reise minst 2 uker. Følte jeg ikke rakk noe som helst på én. Tiden fløy. Rakk å bli forelsket i stedet da, det gjorde jeg. Nå er det jammen meg bare tre uker til Karianne kommer hjem også! Hun har jo søren meg vært der i 3 måneder allerede. DET har gått fort det. Husker hun sa hun skulle flytte som om det var for en uke siden.

Da blir det jentekvelder og kos med fruegjengen igjen. Noe jeg gleder meg masse til!

En ting kan jeg si om LA; vær forberedt på å sitte i en uber all day long. Det er så langt til alt..

Jeg har vært i Puerto Rico! Tenk at jeg ikke har blogget om noen av disse reisene. Det er faktisk litt trist. Nå får dere i det minste høre litt om det! Puerto Rico var også kjempebra. Vi aka mamma, pappa og jeg var på Puerto Rico, Gran Canaria, for de som kommer til å spørre om det. Ikke det samme som LA, det kan man jo trygt si, men kjempefint. Været var bra hele uken og jeg rakk til og med å bli litt brun igjen! Til tross for at jeg ble syk første dagen og var sengeliggende de 3 siste dagene med en hoste jeg trodde skulle ta livet av meg. Sånn går det når man har et immunforsvar som virkelig ikke tåler aircondition..

Er det noe spesielt dere ønsker å se på bloggen min? Noe dere vil jeg skal blogge om? Tro meg, jeg har mer å fortelle dere enn det i dette innlegget. Tenkte bare at det er greit å fordele det litt.

Så håper jeg det fortsatt finnes noen lesere der ute <3 I'm so sorry! Ser faktisk at det er ganske mange som daglig har vært innom og sjekket. Det er ganske sykt! Det setter jeg veldig pris på <3

hei kjære bloggen min

 • 13.01.2017, 13:06

Jeg beklager for at jeg bare har latt deg henge. For at jeg ikke har hatt nok tid og energi til deg. Det skulle jo være oss to. Vi skulle skape minner sammen vi. Sånn ble det ikke. Det er jeg lei meg for.

Det er i det minste et nytt år. Nye muligheter. En ny start. Dette året skal vi klare det. Du og jeg, kjære bloggen min.

Du og leserne mine (om det fortsatt finnes noen) hører mer fra meg igjen i kveld ❤

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no