hits

Tilbake på hesteryggen!

 • 19.03.2017, 12:53

Hei og hopp dere! Tenkte bare å ta turen innom for å fortelle dere at jeg reiser til Stall Bergan i morgen kveld. Jeg er litt usikker på om jeg får tilgang til internett der, men jeg krysser fingrene og håper jeg får tatt en del bilder og oppdatert dere. Jeg skal nemlig endelig tilbake på hesteryggen igjen! Så på vaktplanen at jeg hadde en del fridager neste uke og tenkte dermed det var bedre å reise til Sandefjord i noen dager enn å sitte her hjemme og fordrive tiden med serier på viaplay. Får litt trening i samme slengen også, noe jeg absolutt ikke har vondt av. Gleder meg som en liten unge som skal på rideskolen for første gang. Dere skulle bare visst hvor mye jeg savner det å drive med hest. Tror det beste som kunne hendt meg var at jeg fikk muligheten til å starte for fullt igjen. Det er bare så utrolig synd at hest koster så masse penger..

Uansett, jeg reiser til Sandefjord i morgen kveld og blir borte til fredag ettermiddag eller lørdag kveld. Litt usikkert enda. Kommer an på om jeg skal på noe greier i Lillestrøm fredag kveld eller ikke. Vil jo helst bare bosette meg i stallen når jeg først er der. Vet til og med nå at det kommer til å bli tungt å reise hjem. Gruer meg allerede. Skal virkelig nyte de få dagene jeg har! Forhåpentligvis får jeg mer tid fremover til å reise noen dager dit i ny og ned. Har faktisk ikke ridd siden i fjor sommer. Det er lenge siden det! Tenk om jeg har glemt det? Haha. Det er vel litt som å sykle, så glemt det har jeg vel ikke, men jeg er ganske sikker på at jeg er rimelig rusten. Støl, det er det ingen tvil om at jeg er om noen dager. 

Slenger med noen bilder fra jeg holdt på med hest tidligere (innendørs nm 2014), så blogges vi mer om det til uken (håper jeg)

Verdens fineste Balourough ❤

Her har dere en video fra tidligere på sommeren samme året. For de som er ekstra interesserte, haha. Det er samme hesten som på bildene over.

Lunsj med gullet!

 • 18.03.2017, 12:04

Herregud! I går var en travel dag. Hadde planer om å ta en tur innom bloggen flere ganger, men det var rett og slett ikke nok tid til det. Våknet opp, fikk melding av mamma som fortalte meg at hun og tante var på vei til Oslo. Dermed løp jeg i dusjen, sminket meg, løp på postkontoret, fortet meg hjem og tok turen ned til byen for å møte dem i noen timer. Rakk å være med dem i nesten 2 timer før jeg skulle møte Raija for lunsj. Jeg turet opp til Olivia, møtte henne, hygget oss sammen med god pasta og foccacia. Var vel sammen med Raija i rundt 1,5 til 2 timer også, før jeg måtte på vinmonopolet. Etter vinmonopolet var det bare rett hjem, skifte og ordne seg på nytt. Plutselig kom Fredrik. Vi drakk noen glass vin og reiste videre til Truth Nightclub hvor han arrangerte en russekro. Du leste riktig! Blir søren aldri ferdig med russ jeg. Skal vel ikke si så mye når kjæresten min er typ definisjonen på russ. 

Så er det kvelden min da dere. Først var jeg på Truth Nightclub. Dro hjem ganske tidlig siden alle vennene mine dro tidlig. La meg til å sove. Plutselig snakket jeg med Fredrik (en annen), og noen minutter senere var jeg søren meg ute på byen igjen. Denne gangen på Aker Brygge med noen fra jobben. Når det begynte å nærme seg stengetid stakk jeg opp igjen til Truth, haha. Der møtte jeg andre Fredrik igjen. Vurderte nach, men heldigvis var jeg smart nok til å reise hjem. Plutselig blir jeg vekt nok en gang av at Rikke og Daniela pluss noen venner vil drikke litt mer med meg. Altså jeg gikk fra å være i seng klokken 00, til å dra meg opp flertalls ganger og bli oppe til nesten 7 på morgenen. Helt krise. Er jo helt ødelagt i dag. Vet egentlig ikke om jeg er helt edru enda engang. Nå skal jeg i hvert fall slappe av litt med serier før det er jobb resten av kvelden! Det er helt sikkert. Raija kommer kanskje på besøk snart også, så det er hyggelig. 

Vi blogges mer senere <3 


 

Dette er jo bare helt sykt!

 • 14.03.2017, 11:28

Glad er jeg i dag og var i går for at jeg ikke bestemte meg for å reise på hockeykamp i Hamar på søndag. Tenkte "rekker jo egentlig det når kampen begynner 18 og det kun tar litt over 1 time med toget hjem". Lite visste jeg eller forsåvidt noen andre, at det skulle bli satt verdensrekord i Hamar CC Amfi søndag kveld/natt. Storhamar mot Sparta. Tror dere ikke kampen varte i hele 8 timer og 32 minutter dere? Det er jo bare helt sinnsykt! Rundt klokken 02:30 natt til mandag var den endelig ferdig! Da går det med andre ord ingen tog til Oslo lenger på det tidspunktet heller..

At spillerne klarte å holde ut tenker jeg da. Jeg hadde vært helt ødelagt om jeg bare skulle stått vanlig på skøyter så lenge. Man kan jo si det sånn at hallen begynte å tømme seg for tilskuere etter hvert. Enda rundt 1000 personer faktisk ble værende hele kampen! Kan tenke meg den deilige følelsen når Storhamar faktisk endelig vant kampen etter så mange timer! Herregud. Tenk om de hadde tapt.. Krise.

Nok babl fra meg. Dere kan lese mer HER.

Nå skal jeg løpe på treningssenteret og ta en kjapp treningsøkt før jeg reiser til Asker og besøker Maiken snuppa på bildet over her. Hun har tross alt begynt å blogge nok en gang hun også, så da kan vi endelig ta bloggbilder sammen igjen! Synes det er så vanskelig å få blogget ordentlig etter jeg flyttet til Oslo og ikke har noen å ta bilder sammen med. Det er så mye folk her, så tør liksom ikke ta meg selv skikkelig i nakken, gå ut med kamerastativ og selvutløserkontroll. Jeg blir så klein av sånt. Noen som har tips?

Okei, vi blogges!

LAZY DAYS

 • 08.01.2016, 16:39

Etter mange dager med jobb har jeg endelig fri i to dager! Og på en fredag og en lørdag, hvor perfekt? I dag har jeg bare slappet av og sett på serier sammen med min kjære foreløpig. Akkurat nå jobber han igjen, og hva vi skal senere i kveld er ikke helt bestemt enda. Vi tenkte kanskje kino. Egentlig var vi invitert i bursdag til den ene tantungen min, Mina, i dag. Men siden Andreas har en del jobb fikk vi dessverre ikke tid til å reise.. Det ser heller ikke ut til at det går noen spesielle filmer som vi har kjempelyst til å se, så vi får se om vi finner noe annet å gjøre. En ting er sikkert! Jeg har ikke lyst til å bruke fridagene mine på å bare ligge rett ut i sengen. Det er jeg altfor rastløs til! Noen som har forslag til noe man kan finne på kanskje? Jo eldre man blir, jo vanskeligere blir det å finne på ting, synes jeg. Når man var liten hadde man alltid noe å gjøre.. Leke med pinner, barbie, snakke med seg selv, være ute i snøen, ja u name it. Nå er det sånn at de fleste enten er ute på byen eller ligger hjemme i sengen og slapper av. Prøver man å finne på noe å gjøre, så er det nesten umulig. Jeg kommer ikke på noe. Er det jeg som er dum eller blir verden helt A4 og kjedelig når man er eldre?

Sååå.. tips til hva man kan gjøre tas i mot med åpne armer! Jeg innser at jeg er svært lite kreativ akkurat nå.. Helt blank vettu. Trist.
I morgen skal jeg hvert fall til Maiken og sove der til søndag. Noe jeg gleder meg masse til <3 Andreas skal nemlig bort, igjen, på russens skitur i Åre. Det at jeg skal være med Maiken i morgen betyr bedre oppdatering og flere bloggbilder. Vi har også planer om å lage en ny videoblogg. Noe jeg håper dere gleder dere til :-)Første dag på jobb!

 • 14.12.2015, 22:25

Hei alle sammen <3
I dag har jeg endelig begynt å jobbe på Pizzanini. Første dagen gikk overraskende fint med tanke på hvor mange mennesker som kom og hvor mye det var å gjøre. Det var i følge de jeg jobbet med veldig uvanlig til å være en mandag at det var så mye mennesker. Alle jeg jobber med er kjempekoselig og jeg trives allerede veldig godt! Trenger bare å få alt inn i hodet og lære meg rutinene, så blir det bra. Gleder meg til å komme ordentlig i gang og ikke føle meg som en "klegg" som henger etter de som allerede jobber der og lurer på alt og ingenting, haha. Heldigvis var Linda, som "lærer meg opp" utrolig flink til å vise og forklare hva jeg skulle gjøre. Blir spennende å se hvordan dette kommer til å bli! Nå er jeg hvert fall helt utslitt etter nesten 0 timer med søvn siden onsdag.. Vi døgnet nemlig i natt - så kjørte jeg Andreas til foreldrene hans, fikk forklart hva jeg skal gjøre med katten dems, Findus og tatt farvel før de forsvant til sydligere strøk. Det høres virkelig ikke feil ut og jeg håper de koser seg masse! Vet veldig godt at jeg kommer til å savne Andreas alt for mye når han er borte én uke, så det at jeg begynte å jobbe på samme tidspunkt passet perfekt! Tiden går veldig mye raskere da :-)

Nå er jeg faktisk så sliten at jeg skal finne senga med en eneste gang! Må bare få fjernet sminken og pusset tennene først. I morgen er en ny dag på jobb og enda en dag til å kose mer med Findus <3 Synes det er veldig ålreit å passe han mens de er borte, slik at jeg har en kompis! Kunne ønske han var i leiligheten hele tiden egentlig.. Men vi skal uansett bli bestevenner^^

Hva har dere gjort i dag da?

NERVEVRAK

 • 29.11.2015, 18:09

Utslitt sa du? Fra torsdag til fredag sov jeg 3 timer og fredag til lørdag sov jeg null. Når Andreas endelig kom hjem fikk jeg ro i sjelen og endelig litt søvn. Ganske mye søvn egentlig, haha. Vi sov nemlig helt til klokken halv tre i dag! Det var utrolig deilig og noe jeg virkelig trengte. Helt ærlig hadde jeg gruet meg kjempemasse til han skulle til Sälen, og for min del var det kjempegodt når det var over. Selv om jeg vet han skulle ønske han kunne vært der lenger, og at jeg forstår godt hvorfor han ønsker det. Sälen er jo bare så vanvittig gøy! Skulle mer enn gjerne vært der selv. Men, noe jeg ønsker mer enn det er å tilbringe tid sammen med han. Så, siden vi stod opp ganske sent ble det taco til frokost i dag. Klager ikke på det! Har heller ikke fått i meg noe mat mens han var borte, så det var veldig godt å få spist litt ordentlig.

SJUKEHUS

 • 27.11.2015, 11:50

Hei og god morgen alle sammen 
Gårsdagen ble veldig interessant og utrolig fascinerende. Har aldri vært på noe liknende før.. for å si det sånn da. HERREGUD! Så stort det var der. Helt sykt mye mennesker. Veldig spesielt og se at alle sitter foran hver sin pc og gamer konstant. Kunne vært der en helg bare for å ha gått rundt og sett, haha. Så fascinerende var det. Showet til Andreas gikk også veldig bra. Han var ganske nervøs for om musikkvalget hans skulle slå an, med tanke på at dette publikummet var veldig annerledes enn det han pleier å spille for. Samtidig var det et edru arrangement og han måtte holde seg bak DJ boothen - han fikk ikke lov til å gå ned på scenen. Men, han traff midt i blinken med låtvalg og showet hans funket kjempebra! Alle stod og danset så mye at vaktene måtte komme og gi de vann for at de ikke skulle besvime. Scenen var gigantisk (!!!). Lasershowet var jo bare helt sykt. Endte med at jeg faktisk filmet mer enn jeg tok bilder. For det første var det kjempevanskelig å ta bilder der (jeg er ikke en proff-fotograf akkurat) og for det andre tenkte jeg det var kult å filme en del og lage en slags "hjemmesnekra-aftermovie" som jeg kan vise dere :-)

Når denne videoen kommer er jeg litt usikker på. Skal begynne med den allerede i dag... eller, nå faktisk. Andreas har jo reist til Sälen sammen med Mathias, så da har jeg masse tid til å jobbe med filmen. Sykt sjalu på all russ som skal til Sälen nå, inkludert Andreas og Mathias.. Sälen var det beste med hele russetiden min. Kunne ønske det varte i flere måneder. Skulle gjerne vært der for alltid egentlig. Så bra var det! Åh, gråter inni meg. Andreas er så heldig som får være med hvert eneste år. Heldigvis kommer Maiken på besøk til meg etterpå og mamma kommer litt senere i dag. Da slipper jeg heldigvis å være alene, noe som er utrolig deilig!

Jeg tok jo selvfølgelig noen bilder i går også, som jeg skal vise dere nå! Et sånt arrangement er nesten noe alle burde dra på iløpet av livet sitt. Kommer ikke over hvor kult det var å se hele greia! Her kan dere få se noe av det også skal jeg prøve å få lagd filmen så fort som mulig 


 

Også noen mobilbilder:

Om noen vil rekke å se noen filmer eller ekstra bilder fra gårsdagen. Add inemm, tixmusic og haukeland0 på snapchat :) Usikker på hva snappen til Fredrik er dessverre, haha. På snappen til Andreas og Mathias kan dere se fra scenen også! Nå skal jeg dusje og spise før Maiken kommer på besøk ♥ Så blogges vi senere.

Jeg skal bli gamer!!! 1337 G4M3R

 • 26.11.2015, 09:27

Hei og god morgen alle sammen :-)
I dag ble plutselig planene helt snudd på hodet. Nå skal jeg visst bli med Andreas til Sverige på Dreamhack, wiii. Det vil si at jeg ikke får blogget like bra i dag som vanlig - men, i morgen har jeg masse å vise dere da. Skal ta med speilrefleks og prøve å få tatt masse bilder i dag. Yey, nå blir det hvert fall én dag mindre uten min kjære. Det hjelper veldig!! Selv om jeg ikke er helt frisk enda.. Så, dette kan bli spennende. Men, nå må jeg pakke, spise og ordne meg. Vi blogges senere  Skal prøve å få mobilblogget mens jeg er borte! For et stress-skrevet innlegg. Så lite tid og så mye jeg egentlig skulle fortalt!

Kort fortalt om Dreamhack: Verdens største digitale festival med over 20 000 deltakere fra 46 ulike nasjoner. Med andre ord - mye nørding og hardcore gaming.

Dette blir veldig annerledes enn noe annet jeg har vært med Andreas på - men, jeg tror det blir veldig gøy! Gleder meg :D

Hva skal dere i dag da?

Helt alene

 • 25.11.2015, 14:39

Jævla influensa. Sier jeg bare. Heldigvis er jeg på bedringens vei - det skal sies! Men, jeg er langt ifra frisk enda. Og det suger. Nå er det under et døgn til Andreas reiser bort igjen.. noe som suger enda mer. Denne gangen skal han først på Dreamhack i Sverige, deretter Russens Skitur i Sälen og så P3 Gull. Med andre ord: jeg ser han ikke på noen dager. Når jeg da i tillegg har blitt syk vet jeg ikke hvor mye jeg får gjort.. Disse dagene kommer til å bli de lengste på veldig lenge. Planen var egentlig å få søkt enda fler jobber og få trent litt mer - men, det ser ikke ut som den planen går helt som den skal. Vil egentlig hjem til Hamar igjen mens han er borte og bruke tid med vennene mine.. Men, så har jeg lånt bort bilen min til Andreas.. heh. Bilen hans er nemlig ikke skapt for vinteren.... Nå har jeg i det minste en unnskyldning for å kun ligge hjemme og se på serier, hehe 

Bildene over er faktisk tatt nå.. Tro det eller ei. Tok fatt i sminkepungen i håp om å i det minste se litt friskere ut. Sugen mobilkvalitet, dessverre. Men, bedre enn ingenting tenker jeg da! Vi får se hvor mye jeg får gjort med livet mitt i dag.. En ting er hvert fall sikkert! Vi blogges senere 

Sengeliggende..

 • 24.11.2015, 14:45

Jeg har blitt syk. Noe som skjer hver gang jeg er hjemme i Hamar. Holder meg frisk når jeg er i Bærum, drar hjem og da er jeg syk. Tør ikke reise hjem mer vettu. Sist jeg var hjemme ble jeg smittet av Lise og var sengeliggende. Nå var jeg hjemme igjen og vet ikke helt hvordan jeg ble syk denne gangen. Enten var det noen rundt meg eller kulda som tok knekken - men, jeg er hvert fall sengeliggende.. igjen. Orker det ikke. Enda verre er tanken på at Andreas nå reiser fra meg igjen om to dager. Er det lov å melde pass, tenker jeg da? Tør ikke reise til Hamar igjen mens han er borte.. Så, dette blir den lengste og verste helgen på lenge. Alt er galt nå. Legger meg igjen. Natta. Eller, Andreas er her med meg, det er ikke galt ♥ILDPRØVEN

 • 22.11.2015, 18:39
Hei igjen alle sammen 
Nå er jeg endelig i Bærum igjen med min kjære. Åh, det føles så deilig! Har så vondt inni meg av at han reiser bort igjen allerede torsdag. JEG VIL IKKE. AH. Disse dagene skal jeg kose han i hjel så han ikke kommer seg avgårde (hehe). Neida. Joda. Kanskje.. Hvert fall! Om dere er interessert i å se dagen til Maiken og meg kan dere gjøre det på snapchat (inemm og langemyhr) - imponert over de som faktisk ser alle storyene, for begge er rimelig lange nå. Skulle egentlig dokumentere hele dagen.. Men, når vi kom til flyplassen og jeg så Andreas glemte jeg faktisk alt. Huff, så klissete det hørtes ut da. Men, det er sant. Savnet han så alt for mye vettu... Ellers har vi bare kost oss med pizza og hverandre siden vi kom hjem. Nå tenkte vi å se den nye Maze Runner filmen! GLEDER MEG. 

Har noen av dere sett den nye Maze Runner - Ildprøven? Er den bra?
Gleder meg sånn til å se den!! 

GARDERMOEN NESTE

 • 22.11.2015, 10:43

MASSE TRUTMUNN  ♥ ♥

Hei og god morgen alle sammen :-)
Gårsdagen ble en utrolig morsom kveld! Inntok litt for mye alkohol bare.. hehem. Men, det er lenge siden jeg har kost meg så mye! Såå deilig å være med jentene mine igjen (og Emil ♥). Det eneste som var kjipt med gårsdagen var at vi ble splittet etter vorset.. Noen dro på hjemmefest og noen på byen. Jeg endte selvfølgelig opp på hjemmefest! Innimellom er ikke førstevalget mitt når det kommer til utesteder akkurat.. Dermed var valget ganske lett. Hadde det hvert fall utrolig gøy! En smule redusert i dag kan man si da. Tror ikke jeg er edru egentlig. MEN! Det må jeg nesten bare bli.. FOR - nå skal vi snart reise for å hente Andreas og Mathias på Gardermoen ♥  
H E R R E G U D jeg gleder meg til å se Andreas igjen. Savner han aaalt for mye. WÆÆÆH!

Vi blogges mer senere i dag!
BTW: I dag kan dere følge Maiken og meg på snapchat for å se dagen vår. (inemm og langemyhr)

Og ut i grøfta bar det..

 • 18.11.2015, 23:40

Hei igjen alle sammen :-)
I dag startet jeg dagen med at Emil ringte meg og lurte på om jeg ville være med å spise taco. Så, da ble det taco til frokost - hvor deilig? Kunne ikke sett en bedre måte å startet denne dagen på (bortsett fra å våkne opp med Andreas som jeg dessverre ikke gjorde i dag..)! Etter frokosten tok vi en tur til Hamar, rettere sagt Koigen, for å ta noen antrekksbilder. Der ble vi værende ganske lenge før vi tok turen opp til Høsbjør for å ta enda litt fler bilder.. Hotellet var tilfeldigvis åpent, så vi snek oss en tur inn for å snuske litt rundt. Har alltid syntes at det hotellet ser så skummelt ut og alltid hatt lyst til å se innsiden. Endelig fikk jeg krysset av det på bucketlista! Når klokken nærmet seg halv fire var vi kjempekalde og tok turen hjem igjen. Da sendte Ida meg en melding, for vi hadde jo avtalt å møtes i dag! Så da kom hun en tur til Emil hvor vi bare slappet av, snakket og koste oss. Kjempehyggelig å se begge to igjen! Har savnet dem masse ♥

Litt utpå kvelden bestemte vi oss for å dra på "spøkelsesjakt" av alle ting. Emil visste nemlig om et skummelt sted i Ottestad, så da tok vi turen. Dessverre var to av husene sperret igjen.. Dermed fikk vi bare sett det innsiden av det minste huset - noe som var skummelt nok i seg selv. Det å gå opp på loftet eller ned i kjelleren var helt uaktuelt for alle sin del og det var ikke like spenningsfylt som vi hadde håpt at det skulle bli.. Men, moro var det jo. Og ekstremt kaldt. Mer kaldt enn moro. Vi var vel der bare i 5-10 minutter før vi dro hjem igjen. Og da dere. Nå skal dere høre. Da vettu. Kjørte selvfølgelig Emil ut i grøfta :-)))) Veien har jo blitt rimelig glatt og med et sommerdekk på bilen gikk ikke det så bra.. Men, han kom seg opp etter en 5 minutters latterkrampe. Hvis dere vil se film fra inne på hotellet, "spøkelsesjakten" og grøfteturen - add meg på snapchat: inemm.

Ble en ganske sen kveld på meg, så beklager at oppdateringen kom så sent!
Håper alle har hatt en fin dag ♥ Så blogges vi mer imorgen! 
Hva har dere gjort i dag?

Russefest i Larvik!

 • 15.11.2015, 13:32

Hei alle sammen :-)
I går endte jeg plutselig opp med å bli med Andreas til Stavern! Veldig spontant, rett og slett. Men, veldig gøy. Denne gangen reiste vi ikke alene heller, noe som var veldig kos. Deilig å være litt fler på tur og ikke minst hyggelig å bli bedre kjent med de andre gutta. Bare litt slitsomt å kjøre frem og tilbake fra Stavern og ikke sove på hotell. Men, veldig deilig i dag! Slapp vi heldigvis å stå opp tidlig og reise hjem igjen. Hadde vært godt med hotellfrokost da.. Det må jeg si. Men, nok om det og mer om kvelden! Denne gangen måtte jeg stjele litt bilder jeg fikk tilsendt på snap eller som ble lagt ut på mystory - jeg er som vanlig dårlig til å ta bilder når jeg er ute. Beklager det. Da alt ble tatt på sparket rakk jeg heller ikke ta noen ordentlige bilder før vi dro. Men, det var en morsom kveld! Til tross for at lyden på lokalet var helt elendig. Ingen bass, og lyden ble borte stadig vekk. Huff, krise. Gøy hadde vi det i alle fall!

Nå skal jeg spise frokost så blogges vi senere i dag ♥
Hva gjorde dere i går da?

KVALITETSTID

 • 13.11.2015, 16:16

I dag har jeg hatt litt kvalitetstid sammen med min kjære mor ♥ Noe som alltid er like koselig! Spesielt nå som jeg ikke ser henne så ofte lenger. Da er det ekstra kos å catche opp med hverandre. Hun har alltid masse å fortelle meg og jeg har nok enda mer å fortelle henne. Nå har vi akkurat spist middag - veldig tidlig, jeg vet. Men, vi var så sultne at vi klarte ikke vente. Måtte jo også vise henne at jeg har lært meg å lage mat selv nå! Dermed ble det baconsurret kylling igjen med potetbåter, bakt tomat, asparges og rosepeppersaus :-) Nomnom. Denne gangen ble den faktisk enda mer vellykket enn sist! Så det var gøy. Deilig å endelig klare og få til litt på kjøkkenet, haha.

Nå blir vi vel å slappe av litt før vi tar oss en tur på Sandvika senteret tenker jeg. Så blogges vi senere ♥

Baconsurret kylling

 • 09.11.2015, 20:17

Hei alle sammen :-)
I dag har jeg faktisk fått gjort en del ting. Har levert noen nye jobbsøknader, vært innom Ryttern, trent litt og lagd middag. Håper jeg hører fra noen av de jeg har søkt til snart, og at jeg får operert foten, for det å trene er så og si umulig. Foten min er så vond, og jeg har ventet på operasjon siden august nå.. Må bare ta til å ringe sykehuset og mase en dag. Er ikke bare trening som er vondt - jeg klarer generelt nesten ikke å gå. Det var også derfor jeg måtte slutte å jobbe på Stall Bergan. Noe jeg synes er skikkelig kjipt, for jeg har så lyst til å drive med hest på heltid! Såååå, siden jeg ikke får gått så mye, kan jeg i det minste ta meg tid til å lære meg å lage mat. Derfor prøvde jeg i dag å lage baconsurret kylling, potetbåter, bakt tomat og asparges med rosepeppersaus. Dette må helt klart være det mest "fancy" vi har spist i denne leiligheten hittil. Utrolig nok ble det ganske så vellykket! Vi har nemlig litt lite med former og kasseroller, så det er det som gjør mange av tingene litt vanskelig. Men, det fikset vi!


Prøvde å flette håret til Andreas i dag tidlig også.. Altså... Han må klippe seg snart da, for å si det sånn.

I morgen skjer det litt gøy! Jeg skal blant annet inn til Oslo en tur! Hva jeg skal gjøre der får dere vite i morgen, hehehe.
Det vil også bli bedre med bilder av meg selv snart. Legger merke til at jeg er dårlig på det for tiden - og det irriterer meg selv. Må bare få skaffet meg kamerastativ og selvutløserkontroll en dag. Da blir alt så mye enklere!
Hva har dere gjort i dag?

SNX.

Trene? Jeg?

 • 08.11.2015, 22:38

Hei igjen alle sammen :-) Selv om jeg ikke fikk vært med min pappa på farsdagen fikk jeg i det minste vært med Andreas og familien hans. Vi kom nemlig akkurat hjem etter en koselig kveld med kake og snakk. Ellers har jeg faktisk vært og trent i dag. Det er evig lenge siden sist nå, så det var virkelig på tide. Var mest for å se hvor mye jeg klarer å gjøre i det hele tatt. Har nemlig en betennelse i foten, så sliter generelt med å bare gå vanlig. Men, jeg fikk da trent noe. Heldigvis er det to uker gratis prøvetid på senteret der, så da får jeg prøvd over en periode for å se hvordan det går. Har så lyst til å komme i gang med trening! SÅ, over til noe helt annet. Må fortsette å vise dere litt hvor flinke vi har blitt med maten. Pizzatårnet vokser vesentlig saktere enn før. I dag ble det rett og slett spaghetti carbonara. Går mye i spaghetti, kylling og taco nå. Men, så liker vi det - så hvorfor ikke? 

Nå er jeg faktisk kjempesliten og tenker å finne sengen snart. Så blogges vi mer i morgen ♥
Har dere fått "feiret" farsdagen sammen med faren deres i dag?


SNX.

Sushi i mitt hjerte

 • 07.11.2015, 15:47

Hei kjære blogglesere! For et par timer siden kom vi hjem igjen til Bærum etter nok en fin helg i Hamar. Gårsdagen ble overraskende bedre enn vi hadde forventet! I og med arrangementet kom ut så sent. Stemningen var på topp og jeg koste meg masse. Så var det selvfølgelig ekstra digg å komme hjem igjen og få spist sushi. Det slår aldri feil. Over her kan dere blant annet se bilde av bassenget der vi var på vors og bordet på backstagen etterpå. Sushibildet er selvfølgelig fra nuet. Nå skal Andreas og jeg på shopping sammen med moren hans, faktisk. Er en del nyttige ting til leiligheten vi trenger å få på plass. Begynner blant annet å bli veldig mørkt her.. Heh. Så vi må kjøpe lampe og nye lyspærer for eksempel. Så det blir koselig! Der kom hun faktisk - så nå må vi løpe! Blogges senere :-)


Hva gjorde dere i går da?

SNX.

HAMAR IGJEN

 • 06.11.2015, 11:38

Hei og god morgen alle sammen ♥
I dag reiser Andreas og jeg til Hamar igjen. Dette ble brått bestemt søndag kveld da Andreas plutselig fikk enda en spillejobb på Svare & Berg. Denne gangen er det Hamargutta som skal slippe dekknavn aka Miller Time 2016. Så får vi håpe det blir like gøy denne gangen også til tross for så kort varsel! Nå skal jeg snart vekke Andreas før vi skal pakke, ordne oss og komme av gårde :-) Planen er å reise klokken 13:00 i følge Andreas. Men, kjenner han såpass. Sier han klokken ett vil det si klokken to. Er det noen som har sirup i rumpa så er det han der. HUFF! Håper hvert fall på å se så mange som mulig på Svare & Berg i dag! Dere finner arrangementet HER. Så blogges vi så fort vi er fremme!


Når typen sover og dette er det nærmeste du kommer et bilde sammen med han ♥♥

Noen som leser bloggen min som skal dit i dag?

SNX.

I'm a blogger

 • 02.11.2015, 22:49

JEEZ. Denne dagen har jeg brukt helt sykt mye tid på macen. Men jeg har faktisk vært utrolig produktiv! Har sittet siden klokken tolv i dag tidlig og bare ordnet ting på og for bloggen. For de som har lest bloggen fast den lille stunden den har vært oppe, så ser dere kanskje at headeren er endret litt? Jeg er også snart ferdig med å svare på spørsmålsrunden. Så om dere lurer på noe mer, finner dere spørsmålsrunden HER. Tenkte å poste svarene i morgen :-) I samme slengen har jeg fått ordnet et innlegg med hverdagssminken min som jeg publiserte tidligere i dag! Jeg har også begynt med et innlegg som handler om "Historien om Andreas og Ine" - da veldig mange lurte på hvordan vi møttes. Så det kommer et eget innlegg om dette om ikke så alt for lenge også! Høres det bra ut? ♥

Nå har jeg nesten akkurat våknet fra en powernap - ble helt utslitt av å sitte foran skjermen! Så skal jeg endelig få ryddet flyttelasset jeg tok med meg hjem fra Hamar på lørdag. Gangen ser ikke ut, det ligger klær over alt. Skal bli deilig å få alt inn i skuffer og skap. Husker knapt hva jeg tok med meg, det sier litt! 


For et rot, haha. Verste er jo at det faktisk har ligget der siden lørdag kveld.. LATSKAP.


Så har vi han her da, som også har sittet foran macen i hele dag og svart på facebookmeldinger. Man kan jo trygt si at innboksen hans ble bombadert i går når han slapp musikkvideo. Etter kort tid hadde han 600 meldinger - HERREGUD. Han er enda ikke ferdig med å svare på alt..Hva har dere gjort i dag da?

SNX.

MUSIKKVIDEO

 • 02.11.2015, 00:11

Hei alle sammen ♥ Endelig er musikkvideoen til Andreas ute og Time Capsule 2016 ble til East High 2016!! Vi kom nettopp hjem igjen fra en kjempekoselig kveld sammen med jentene! For en gjeng da dere. Se så mange digge damer på en buss - er det mulig sier bare jeg?? Ikke nok med det, de er verdens søteste jenter også ♥ Misunner dem til tusen for å være russ i år. Skulle så gjerne vært det igjen selv! Buhuuu. Mest av alt er jeg vel sjalu på min kjære som er kronisk russ. Hvor heldig? Nå orker jeg ikke snakke mer om russetiden en gang, blir bare lei meg. Slenger selvfølgelig med noen bilder fra kvelden samt musikkvideoen og noen "behind the scenes". Woopwoop! Så blogges vi senere :-)


Følg dem på facebook da dere!! HER HER HER!!


Se så fin Kjuus ble med EH sløyfe da!
Bildene er tatt av Ask Sunde :-)

SÅ MUSIKKVIDEOEN!


Herregud så bra den ble!! Twins Productions gutta er jo bare helt RÅ!

Hva synes dere?

SNX.

Halloween

 • 01.11.2015, 15:16

Hei babes ♥

Det endte opp med at jeg dro til Charlotte i går allikevel, sammen med Isabelle og noen venner av henne. Dro veldig sent på vors, så rakk bare være der 25-30 minutter før vi dro videre. Når vi endelig kom frem til Charlotte skulle plutselig nesten alle ut på byen, haha. Heldigvis dro ikke alle, så det var ganske mange som ble igjen. Veldig koselig! Og morsomt å se hva folk hadde kledd seg ut som - alle var så fine! Jeg endte opp med å være cheerleader i går. Ble veldig i siste liten fiks, så bare sminket meg, kastet på meg drakten og dro. Rakk dessverre ikke ta noen bilder av outfiten...Tok faktisk ingen bilder i går.. Hvor sløvt og dumt er ikke det når man er blogger? Jeez. For opptatt av å drikke, feste og ha det gøy jeg. Men har et par andre bilder fra vors og backstage på fredag fant jeg ut! Så da slenger jeg med de ♥ Så blogges vi senere.
Andreas og Janteloven 2016 jentene ♥

Hva kledde dere dere ut som på halloween?

SNX.

Janteloven 2016

 • 31.10.2015, 20:07

Hei alle sammen ♥ I går ble en suksessfull kveld! Hele dagen var generelt veldig bra. Det ble sushi til middag - det var på tide at Andreas fikk smakt Brumunddal Sushi sin sushi, for folkens, den er den beste i hele verden. Åhh, den må dere prøve ♥ Rundt klokken syv kom vi til vorset med jentene som skulle slippe dekknavn. Stemningen var på topp og klokken ti var vi på Svare & Berg. Kjempemoro at det ble helt fullt! Masse folk og god kok. Veldig vellykket! Jentene ble forresten til JANTELOVEN 2016. For et par timer siden kom vi hjem igjen til Bærum, ganske slitne og reduserte kan man si. MEN! Så er det jo halloween i dag da, dere. Jeg er invitert på halloweenfest hos Charlotte, men vennene jeg egentlig skulle reise dit med kunne plutselig ikke.. Så nå får vi se om jeg drar eller ikke. Hadde vært deilig å slappe av hjemme i dag også! Men så har jeg så lyst - wææh. Vanskelig det her. Slenger med et par av de få bildene jeg har fått tatt disse to dagene, så blogges vi senere.

Vært tre travle dager, så ble dårlig med bilder dessverre! Rakk ikke oppdatere bloggen i går en gang - så travelt har det vært! Men også veldig koselig og kjempegøy.
Hvem skal ut i dag og feire halloween da?


SNX.

Bling bling

 • 29.10.2015, 21:19

Hei alle sammen ♥ Litt før klokken fire i dag ankom vi Hamar! Da bar det rett på photoshoot for plateselskapet til Andreas, hvor vi var i hele 4 timer.. Men fy så bra bilder det ble! Gleder meg til dere kan se. Fotografen var sååå flink!! Når vi endelig var ferdig dro vi rett hjem til meg hvor vi fikk servert indrefilet, fløtegratinerte poteter og diverse ♥ ÅH NAM! Vi fikk til og med pavlova til dessert. Det var digg det! Etter en lang dag med kjøring og photoshoot skal det bli godt å bare slappe av nå og snart finne senga. Så snakkes vi mer i morgen :-)


Et bar "behind the scenes" hehe.. BILDENE BLE SÅÅ BRA! 


HERREGUUUD! Naaaam. Synd jeg var så sykt mett etter all den gode maten, hadde bare plass til et lite stykke.. Jaja, mer og ta i morgen ♥Hva har dere gjort i dag?
IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN MIN HER HER HER


SNX.

HAMAR

 • 28.10.2015, 21:26

Hei babes ♥ Denne helgen skjer det sååå mye gøy. JEG GLEDER MEG! I morgen reiser Andreas og jeg til Hamar hvor vi blant annet skal på dekknavnskroen til Ringsakerjentene. Andreas skal nemlig være DJ denne kvelden. Det blir bra! Så folkens; Svare & Berg på fredag - det er der det skjer! Link til arrangementet er HER. Dette er også en fin mulighet til å besøke foreldrene mine noen dager. Så det blir koselig! På lørdag bærer det tilbake til Oslo og på halloweenfest hos Charlotte ♥ Ooog, på søndag ser det ut til at Andreas og jeg skal på farten igjen! Åh, denne helgen kan ikke bli annet enn bra. Mer om hva vi skal denne helgen blogger jeg om senere; kan ikke avsløre alt med en gang! HeheheSees vi på Svare & Berg på fredag eller?
Forventer å se masse russ, kramperuss og ikke-russ der!!! ♥

IKKE GLEM AT JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE NÅ - DEN FINNER DERE HER HER HER!


SNX.

Looney Tunes

 • 26.10.2015, 23:56

Ja, det ble jo akkurat som jeg sa i forrige innlegg. Maiken og jeg endte som vanlig på en liten tokt - tok bilen fatt og utforsket Tønsberg. Først dro vi på Kiwi hvor vi møtte Linda - som forresten hadde en sykt fin outfit på seg! Den kan dere se på snapchat om dere vil. ("inemm" og "langemyhr"). Deretter tok vi en tur til byen - for en liten photoshoot. Jeg har forresten innsett at Tønsberg fint kunne vært et sted jeg ville bodd faktisk. Det er veldig ålreit her, det må jeg si. Selv om jeg nå i første omgang trives veldig godt i Bærum også. Jeg er kjempelei av å flytte så mye, så nå vil jeg være på samme sted en stund.

Mens vi står og tar bilder på torvet får vi plutselig en panikkmelding av Vendela som er stuck på VKT i en time. Så snille som vi er henter vi henne selvfølgelig og kjører henne hjem. Nå er det ikke så lenge siden vi kom tilbake til Maiken igjen. Vi har puttet en pizza i ovnen - så da blir det litt pizzakos før jeg må ta turen hjem igjen.

Blogges senere babes ♥ Her er noen bilder fra kveldstokten også da, selvfølgelig.


Når vi to tar bilder blir det alltid masse duckface - vi beklager det - men sånn er det bare, dessverre...


En kjapp selfie mens Maiken puttet i snus, hehe ♥
Når kameraet tar bilde før du er klar ♥♥♥♥♥ Skikkelig carshoot det her rett og slett.Genseren er Maiken sin.... Dessverre.


SNX.

Konsert nummer to

 • 25.10.2015, 13:52

Nå har vi akkurat kommet hjem igjen til Bærum etter en fin helg i Stavanger. Kvelden i går ble ålreit den også! Ikke like fullstappet som dagen før, men allikevel bra. Hadde vel ikke all verden av forventninger heller, var jo tross alt på Jørpeland.. Men det kom greit med folk og stemningen var grei den også. Slenger med noen bilder fra backstage i går + et bilde av den digge middagen vi spiste før vorset♥ 


Mmmm.. se så digg da ♥♥♥

Skikkelig photoshoot backstage vettu, haha! Vi trivdes der, det gjorde vi. Der møtte vi Roar også, dersom noen lurte på hvem han ved siden av Andreas er. Veldig stille type av seg, det må jeg innrømme.. Drakk opp Breezeren til Andreas gjorde han også. Jaja, han var godt selskap da!

Nåååå har Andreas reist for å se på russecupen på Haslum. Så får vi se hva jeg finner på imens, det er ikke godt å si. Har ikke lagt noen planer for dagen enda da jeg ikke var helt sikker på når vi kom til å være hjemme igjen. Kjenner jeg er veldig sliten så er redd jeg sovner et par timer nå. Vi blogges senere ♥

Hva har dere gjort i helgen?

SNX.

Jørpeland!

 • 24.10.2015, 17:43

Hola mi amigos! For noen timer siden ankom vi Jørpeland hvor konsert nummer to skal være. Vi har fått sjekket ut lokalet og planlagt kvelden, vært en tur på Preikestolen og ?snakket med sauer?. Nå har vi endelig funnet et sted å spise før det bærer tilbake til lokalet for å vorse. Skal prøve å få tatt litt bedre bilder i dag enn i går siden lyset var et problem på det andre lokalet. Så får vi håpe jeg får til noen i dag! I mens slenger jeg med noen bilder fra bilturen på vei hit. Så snakkes vi senere ♥
Kanskje vi har så flaks at noen som leser dette innlegget skal på konserten i dag?
(Konserten er på Skallstøperiet på Jørpeland)

Om noen vil følge med "live" i dag også er snapchat(ene) "inemm" og "tixmusic". Der får dere blant annet se vårt møte med Jørpelandsauene. 

SNX.

Første konsert - utsolgt!

 • 24.10.2015, 14:05

Gårsdagen ble veldig vellykket! Vi begynte kvelden med å vorse i andre etasje på lokalet, hvor vi ble servert masse gode drinker og ble godt kjent med den ene bartenderen som jobbet på stedet. Klokken tolv gikk Andreas på scenen foran et fullstappet publikum. Stemningen var på topp og showet ble så bra at han endte opp med å spille på overtid. Klærne hans ble revet i stykker og han hadde en stagedive som varte så lenge at siste låta måtte spilles to ganger, haha. Veldig morsom kveld! Konserten var utsolgt og det var i tillegg en lang kø utenfor som ikke kom inn. Så det var gøy! Om ca. 10 minutter reiser vi videre til neste konsert, woho. Slenger med noen bilder fra kvelden, så snakkes vi senere ♥
                                                                                     Sånn så t-skjorten ut etter konserten... hahaha. Jenter - fingrene av fatet daaa


Også et bilde av dagens frokost bare!

Hva gjorde dere i går?

Nå må vi reise!
SNX.

Stavanger

 • 23.10.2015, 21:11

Jaa, denne dagen, eller forsåvidt hele helgen ble jo alt annet enn som planlagt. I dag tidlig vekket min kjære meg brått ut av intet og hadde bestemt seg for å ta meg med på konsert i Stavanger. Da var jeg selvfølgelig ikke vanskelig å be! Sier aldri neitakk til en hel helg med kjæresten. Det er alltid koselig! Samtidig synes jeg det er veldig gøy å være med han på konsert - han er så flink til det han driver med! Det er bare noen timer siden vi ankom hotellet nå. Så etter en reise med en del ventetid var det på sin plass med litt sushi. Det jeg elsker nest mest her i verden (hehe). Andreas har reist til lokalet en tur for lydsjekk, mens jeg er på hotellet og blogger! Skal prøve å få tatt masse bilder i kveld, så kommer de på bloggen i morgen tidlig ♥Andreas mente jeg fortjente en trone når jeg skulle spise sushi (sushidronning vettu) ♥ Klager ikke!
Om dere vil følge med "live" (haha) denne kvelden, kan dere adde "inemm" og "tixmusic" på snapchat!

Hva gjør dere i kveld?

SNX.

Mye planer fremover

 • 21.10.2015, 20:13

Når jeg tenker på de to neste ukene er det en god del morsomme ting som skjer. Åhh gleder meeeg!!

♥ Jeg skal være kramperuss enda en gang, hehe. Det må til en gang i blant tenker jeg da - spesielt når det er venner av meg som har kro.
♥ Bursdagen til Maiken skal feires! Hun ble nemlig 19 år i går <3 Gratulerer igjen, vennen!
♥ Typen og jeg skal til Hamar for å besøke mamma og pappa, samt at han skal spille konsert der. Kramperuss, igjen - heh.
(Svare & Berg 30. oktober)
♥ Halloweenfest hos Charlotte!

Men så tenker jeg en gang til - det her blir jo ikke billig. Verdt det? Jaaaa, så absolutt.


Det er denne flotte dama som fylte år i går! Gleder meg til å feire deg på lørdag ♥ Bildet er fra festlighetene forrige helg.

Bortsett fra alle planene mine, tenkte jeg å fortelle dere at Andreas og jeg spiste vår første ordentlige middag her i leiligheten sammen! Vi har holdt sammen i litt over 4 måneder nå og dette var vår første middag som ikke var pizza eller Fjordland, det er litt sykt? (Jeg som lagde middagen btw, hehe) Så da ble det kylling og ris med bretagnesaus i dag. Ikke noe fancy greier, men vi må jo begynne et sted tenker jeg da. Tross alt ingen av oss som kan å lage mat.....
Noen tips til hva jeg kan kle meg ut som på Halloweenfesten neste uke?

SNX.

Home sweet home

 • 19.10.2015, 17:29

I går kom jeg hjem igjen til Bærum, etter en fin helg hjemme i Hamar sammen med min kjære familie og mine beste venner. Gårsdagen gikk med til kvalitetstid sammen med kjæresten og i dag har jeg blant annet levert en jobbsøknad og gått litt rundt på Sandvika storsenter sammen med Andreas. Andreas skal jobbe nå og jeg skal rydde litt i leiligheten og få på plass tingene jeg tok med meg hjemmefra. I tillegg skal jeg få på plass noen nye blogginnlegg - så da snakkes vi vel kanskje senere i kveld.Hva har dere gjort i dag?

SNX.


Bilder fra gårsdagen

 • 18.10.2015, 12:01

Kvelden i går ble veldig morsom! Først hadde vi vors hos Eline - oss jentene. Jeg dro ganske tidlig videre, men vet det kom flere folk til Eline etter det. Bra og koselig vors var det hvert fall! Videre bar det til Elverum på Styx for å, huff, være litt kramperuss - vi dro nemlig på russekro. Men gøy var det også! Det var en del folk der i tillegg, ikke bare russ heller, så det var ålreit. Alt i alt var det en veldig bra kveld i går! Den beste på veldig lenge for min del. 

Her har dere noen bilder fra vorset når det kun var noen få av oss jentene som hadde kommet.DUCKFACE 4 LYF <333333
Hva gjorde dere i går da?

SNX.

TACOKOS

 • 16.10.2015, 19:52
Skikkelig glad i å bli tatt bilde av vettu <3 Åhh, bloggvenner det her da <3

Dagen i dag ble veldig annerledes enn planlagt.. Lene rakk jeg aldri å møte og eventyrene til Maiken og meg kunne vi jo bare glemme. Istedet ble det taco- og chillekveld. Men det er helt greit det. Lina kom også en tur, så nå skal vi en kjapp tur ut før vi skal slappe av resten av kvelden!

Hva har dere gjort i dag da?

SNX.

Brekkie

 • 16.10.2015, 11:36

I går kveld kom jeg hjem til min kjære mor og far her i Hamar. Reiste en tur på Maxi Storsenter sammen med tante og mamma - Elleville dager mellom 13-17. oktober vet dere, så det må man benytte seg av. Det var nesten for mye folk for min del, så jeg klarte ikke gå rundt og få sett ordentlig. Får se om jeg tar meg turen tilbake i morgen hvis jeg rekker. Ellers våknet jeg klokken 10 i dag, dusjet og spiste frokost! Nå skal jeg ordne meg, og snart reise til Lillehammer for å besøke Lene - som jeg forøvrig ikke har sett på flere måneder! Gleder meg :-) Ellers er planene for dagen at Maiken skal komme på besøk, og bli til søndag - forhåpentligvis. Hvilke eventyr det bringer er jo alltid like spennende å se.

Her har dere et bilde av min ikke så fancy bloggfrokost. 


Mmmm.. Bagels <3


Just nu sitter jeg her for å blogge og litt diverse, før jeg skal ta turen til Lilly!
Vi snakkes senere i dag!

SNX.

PASTA BASTA

 • 15.10.2015, 18:25

Denne dagen har jeg tilbragt sammen med min kjære. Siden jeg skulle hjem igjen til Hamar en tur i dag og han reiser til Harstad i morgen var litt kvalitetstid på sin plass. Vi startet dagen med å reise på IKEA - hvor vi spiste frokost, mmm IKEA boller og IKEA pølser - for en måte å starte dagen på da dere. For så å ta en obligatorisk rundtur rundt i butikken selvfølgelig.


Steker i Monaco med shades'a påååå
Det er veldig viktig at hunden også får litt nordisk fruktvann... tross alt er jo det nordiske fruktvannet IKEA selger så fantastisk ikke godt.Etter en tur på IKEA var vi på Elkjøp, måtte selvfølgelig skaffe oss en Apple TV. Så nå er det i boks! Videre bar det for å kjøpe masse godteri på Europris. Av en eller annen grunn plukker Andreas smågodt for nøyaktig 50 kr hver gang, haha. 

Sist men ikke minst måtte vi selvfølgelig fylle opp fryseren med pizza igjen! Det var jo tilbud på grandiosa, halloooo. For de som hverken følger Andreas eller meg på instagram og/eller snapchat... vi spiser litt pizza da, skjønner dere. Rettere sagt: Andreas spiser mye pizza, jeg bare hjelper til litt.Kan jo vise dere et bilde av pizzatårnet vårt som ble tatt for, jaaa.. 1 måned siden. Dere kan jo tenke dere hvordan det ser ut nå...Om noen er interessert i å se mer av dagen vår (i både film og bilder) anbefales det å adde "tixmusic" på snapchat. Eller "inemm" da selvfølgelig ;))) Bare for å gi dere en liten smakebit på hva dere kan se der (og for å gi overskriften til dette innlegget mer mening):

video:video1444926134


SNX.

PAPER TOWNS

 • 14.10.2015, 21:36

Dagen i dag har jeg tilbrakt sammen med søte Isabelle. Vi har brukt dagen på å ta litt bilder, blitt blogger vettu, hehe. Deretter lagde vi indisk mat og så på Paper Towns filmen. Noe som er midt i blinken spør du meg. Trives best med å bare slappe av sammen med venner! Kanskje jeg har fått meg en liten fotograf fremover nå også..? Ellers er det én ting jeg må vise dere. Der vi tok bildene er det nemlig noen som har tatt seg tid til å markere undergangen litt..

"FUCK TIX - JEG DRIKKER MEG DRITINGS UAVHENGIG AV DEG"Hvem er skyldig??
Haha, det er jo litt gøy å se at noen drikker seg dritings uavhengig av min kjære. Trodde jo tross alt ikke at det var mulig, he he. Andreas har selvfølgelig vist meg dette tidligere, men synes det er litt moro(at noen i det hele tatt gidder), så måtte nesten dele det her på bloggen.
Nå skal jeg hjem til min kjære.SNX. 

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no