hits

MIN STØRSTE SKREKK

  • 06.12.2017, 17:04

Hei dere!

I dag var en helt grusom dag for min del. Jeg hadde legetime igjen, noe som er skummelt nok i seg selv, men denne gangen måtte jeg ta blodprøver i tillegg. Det har jeg ikke gjort på flere år på grunn av sprøyteskrekken min. Nå var det bare å krype til korset, for å gå rundt å være utmattet og dårlig hele tiden, det orker jeg ikke lenger. Jeg håper egentlig prøvene ikke er normale, slik at det er noe vi kan gjøre noe med, om dere skjønner. Det verste er vel at de sier at ingen ting er galt, at prøvene er helt normale og jeg bare må fortsette å gå rundt sånn her. Noe må det jo være. Det er ikke normalt å være slik jeg er, hele tiden. Jeg skal også videre til spesialist om ikke så lenge. Venter bare på å få innkalling i posten. Jeg er litt redd, samtidig som jeg er glad for at jeg endelig, etter så mange år, tør å ta tak. Nå krysser jeg alt som krysses kan for at jeg får gjort noe og kan være bedre fremover. 

Oppi det hele testet de meg for astma også. Siden jeg ofte får lungebetennelse og sliter mye med hoste. Vet ikke om jeg skal le eller gråte over at jeg blåste like elendig både før og etter astmamedisinen. Jeg klarte på det meste bare blåse 60% av hva jeg burde klart i min alder. Flaut. Vanskelig å si om det er teknikken min som er problemet eller om jeg bare har elendig pust. Trener jo aldri heller, men det henger igjen sammen med at jeg er syk så ofte og ikke har energi til å gjøre det. Å trene med influensa eller lungebetennelse er ikke akkurat optimalt...

Nå har jeg i hvert fall endelig turt å gjøre det her! Er veldig stolt over meg selv og sitter med en slags "vinnerfølelse" i kroppen. Leger og sprøyter har alltid vært min største skrekk. (også er Grey's Anatomy favorittserien min, haha, oh the irony)... Kom med den lange lista med lapper når jeg skulle inn for å ta prøver. Har sjekket det som sjekkes kan tror jeg. Er veldig spent på resultatene. Får alle svarene innen en uke, så nå er det bare å vente.

2 Kommentarer

Martine

06.12.2017 kl. 18:52
Pen du er :-)

Nicål

06.12.2017 kl. 21:27
Fineste❤️❤️

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no