hits

inemm

DETTE ØNSKER JEG MEG TIL JUL

 • Publisert: 05.12.2017, 18:18
 • Kategori: Blogg
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hvert år pleier jeg godt å vite hva jeg ønsker meg. I år har vært annerledes. Jeg vet det er ting som står på ønskelisten, men det er for det meste altfor dyre ting. Ting jeg må spare til selv og kjøpe når jeg kan. Etter jeg tok disse bildene sammen med Cecilia, med kameraet hennes, visste jeg hva jeg virkelig ønsker meg. Olympus Pen kamera! Jeg trenger nytt kamera og dette er perfekt. Ikke er det for stort, slik at man enkelt kan ta det med seg. Samtidig tar det veldig bra bilder og man kan laste rett over til mobilen. Midt i blinken! Om det ikke ligger under treet i år så er det ingen tvil om at jeg en dag kjøper det uansett.

 • Publisert: 05.12.2017, 18:18
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • MIN FØRSTE GANG..

 • Publisert: 04.12.2017, 11:36
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere!

  Tid for nytt innlegg. I dag tenkte jeg å gjøre noe jeg aldri har gjort før. Mener å ha lest et slikt innlegg på bloggen til Sofie tidligere, om jeg ikke tar feil. Tanken falt meg egentlig veldig tilfeldig inn og i det jeg tenkte det så kom jeg på at jeg hadde lest noe liknende eller likt før. Synes i hvert fall det virket som en litt "morsom" greie. Måtte søke og sjekke litt.. Jeg hadde rett når jeg husket at jeg hadde lest det på Sofie sin blogg tidligere! Stjal litt inspirasjon derfra. Håper det går bra, Sofie <3 Mehe.

  MENSEN
  Jeg fikk mensen veldig sent. Husker venninner var litt sånn "hæ har du ikke mensen?". Utrolig nok stresset jeg ikke over det og var egentlig bare glad jeg ikke hadde fått det enda, for det virket så stress. Der tok jeg ikke feil heller, for jeg skulle gjerne aldri fått det. Slik ble det vel og merke ikke. Når jeg var rundt 15-16 år fikk jeg det. De fleste venninnene mine fikk det når de var 12-13 år, så for meg var dette sent. Jeg fikk det heldigvis mens jeg var hjemme. Litt glad jeg fikk det senere enn alle andre også. Jeg visste litt mer om det og var mer "klar" kanskje?

  SNUS/RØYK
  Røyk har jeg aldri prøvd før, faktisk. Ingen planer om å prøve det heller. Takler ikke lukten. Snus derimot, det prøvde jeg for første gang på en fest i Sandefjord med en venninne. Jeg hadde bestemt meg for at nei, det skulle jeg ALDRI prøve, men sånn ble det.. Det ble den ene gangen og så gikk det lang tid før jeg prøvde igjen. Etter hvert ble det noe jeg gjorde på fest. Jeg har aldri vært avhengig og har alltid fint klart meg uten, heldigvis. Allikevel har jeg dessverre perioder hvor jeg snuser både til vanlig og på fest. Det må jeg slutte med. Ikke sunt.

  DYR
  Vi hadde to hunder når jeg ble født, men mitt første "egne" dyr/kjæledyr var et hamster. Han ble aldri tam vel og merke og bet som bare rakkern. Han var veldig søt da. Bestemor fikk ha han det siste året han levde faktisk! Noe hun syntes var veldig hyggelig. Skulle ikke tro det først, men hun ble glad i han. En av de første hundene vi hadde og den jeg husker og savner mest er Bronco. Jeg kunne gitt så mye for å få han tilbake. Han var virkelig verdens beste. Snillere hund skal man lete lenge etter. Når han bare ser rart på en liten Ine som stapper en solo is i rumpa hans, ja, da sier det litt om hvor tollerant han var. Du leste riktig, jeg stappet en IS i rumpa hans. Hvem gjør sånt?? Jeg var liten og skjønte ikke bedre. Stakkars. Han sov i sengen med meg hele dagen og nektet å bli med ut hvis jeg var syk. Begynner å gråte her jeg sitter og skriver om han. Han betydde hele verden for meg.

  Dagen han døde var en av de verste dagene i livet mitt. Jeg husker det så godt. Pappa hentet meg på skolen, superstresset og helt grønn i ansiktet av gress. Jeg spurte flere ganger "Hva har skjedd?". For at noe hadde skjedd, det skjønte jeg. Først ville han ikke si det, han sa vi skulle ta det når vi kom hjem. Jeg sluttet ikke å mase. Jeg ville ha svar med en eneste gang. Til slutt sa han trist "Bronco er død". Hjertet mitt stoppet i noen sekunder og jeg frøs til helt. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Det kunne jo ikke være sant. Vi parkerte utenfor huset, og der lå han på en blå presenning. Jeg har aldri grått så mye og vært så knust før. Det som hadde skjedd var at pappa hadde vært ute og gått tur. Plutselig bare falt hunden i bakken. Pappa begynte med en gang å gi han munn til munn. Mannen i huset rett over gata der det skjedde var veterinær (hvor tilfeldig er ikke det). Han kom løpende ut og ville hjelpe, men det var for sent. Pappa fikk litt liv i han. Det eneste Bronco klarte var å se på han og lage en liten lyd før han var helt borte. Jeg får så vondt i hjertet når jeg skriver det her. Jeg nektet å kremere han, for han skulle begraves hos oss. Så Bronco, han ligger begravd i hagen utenfor et hus vi bodde i før. 

  Her feiret vi 17. mai sammen <3 Bronco <3 Han var av rasen Dobermann, for de som skulle lure på det. Vi importerte han fra Australia.

  KRÆSJET BILEN MIN
  Jeg har heldigvis bare kræsjet en gang og det håper jeg var første og siste. Det var ikke min feil, bare så det er sagt. Det var på vinteren, rett før nyttårsaften for noen år siden. Jeg skulle hjem etter jeg hadde handlet alkohol og litt diverse til feiringen. På veien skulle jeg stoppe for en fotgjenger. I det jeg stopper, før jeg vet ordet av det, kjenner jeg hele bilen hoppe fremover. Det var altså noen bak meg som ikke var like observant. Han fulgte nok ikke med på veien, for før jeg bremset var det ingen bak meg, så han må ha kommet ganske fort fra lyskrysset bak og ikke fulgt med helt. Oppi det hele jobbet fotgjengeren som skulle over veien i forsikringsselskap, så skylda, ja den fikk uten tvil han bak meg. Dermed var jeg uten bil ganske lenge. På dette tidspunktet hadde jeg kun lappen på automat. Leiebilen jeg fikk var selvfølgelig manuell - sykt irriterende. Det endte med at jeg da øvelseskjørte denne i noen uker og tok sjansen på oppkjøring. Det ble lappen på manuell ut av det hele også, så noe positivt fikk jeg ut av det!

  Mannen som kjørte på meg når jeg gikk ut av bilen bare "JEG PRØVDE SVINGE UNNA!"
  Det eneste som kom ut av munnen min der og da var "Det funket jævlig dårlig, for du traff"

  Disse bildene ble tatt på bensinstasjonen rett etter vi kræsjet.

  Leiebilen jeg hadde var en mini cooper! Fikk litt lyst på sånn bil etter å ha leid. Så søte og gode å kjøre.

  Men jeg vil ikke bytte ut bebien min før jeg må </3. Dette bildet ble tatt dagen jeg hentet bilen igjen. Jeg var så glad for å se den at jeg løp bortover isen i full fart. Det endte med at jeg trynet, selvfølgelig... midt i en svær vanndam.. MED LYS BUKSE.

  FLYTTET ALENE
  Jeg flyttet alene rett etter videregående. Faktisk før videregående var ferdig, flyttet jeg til Sandefjord. Jeg var så lei av skolen og ville bare bort fra alt. Dermed begynte jeg å jobbe på Stall Bergan og bodde der i noen måneder før jeg ble sammen med Andreas og flyttet til Bærum sammen med han. Det å bo sammen på et "internat" med mange andre var helt greit. Vi hadde det hyggelig, men rommene var små og det var ikke det beste stedet å bo. Siden jeg jobbet der funket det bra. Da var det enklere. Nå kunne jeg aldri gjort det. Etter å ha bodd i leilighet alene/med Andreas hadde det vært helt grusomt å bo på den måten igjen. Jeg synes det er hyggelig å bo der når jeg er på besøk og rir litt da, det synes jeg.

  Eneste bildet jeg fant fra rommet mitt i Sandefjord.

  BARNESKOLE KJÆRESTE
  Alle har vel hatt det useriøse barneskole-forholdet, regner jeg med. Hvor man blir sammen over melding og slår opp på samme måte. Jeg husker jeg var ganske grusom. Jeg fikk en gutt som likte meg til å spørre meg om å bli sammen. Han var nemlig veldig usikker på å spørre meg, så han spurte en venninne av meg om det var lurt. Jeg ba henne fortelle han at han bare skulle spørre, for så å avslå han. Hvor slemt? Vi var sammen en liten stund til slutt da, haha. For et forferdelig menneske, hæ. Dette skjedde heldigvis bare en gang. Jeg hadde flere barneskole kjærester, men tror ikke jeg kysset noen av dem. Kjærester <3

  DATE
  Åh gud, første daten min husker jeg godt. Det gikk IKKE bra. Det var når jeg var 15 år gammel. Første daten med det som senere skulle vise seg og være min første kjæreste. Jeg besøkte han hos en kompis av han. Dere skulle bare sett og visst hvor sjenert jeg var. Jeg sa så og si ingenting, var superstressa og nervøs hele kvelden. De ba meg skrive navnet mitt på en lapp husker jeg og jeg turte ikke. Dere leste rett, jeg turte ikke skrive navnet mitt på en lapp. Så usikker og sjenert var jeg. Vi fikk heldigvis til flere og bedre dater etter hvert og ble til slutt kjærester. Dette var min første "ordentlige" kjæreste.

  OPERASJON
  Første gangen jeg opererte var jeg liten. Jeg hadde vært på besøk hos bestemor og lekt med mynter. Som alle andre barn skulle jeg putte alt jeg fant i munnen og det endte med at jeg svelget en mynt. Den satte seg fast i luftrøret mitt og jeg fikk problemer med å puste. Heldigvis hadde jeg svelget en mynt med hull i midten, jeg tror det var en enkroning om jeg ikke husker feil. Bestemor fikk panikk stakkars, men til slutt var jeg på sykehuset og det hele endte bra.

  PÅ EN SCENE
  Første gangen på en scene, bortsett fra skoleforestillinger som liten foran foreldrene, var på ungdomsskolen. Jeg spilte uteligger og danset, haha. Uteliggere med skjult dansetalent, wehå. Ellers var min første gang på en scene, sånn skikkelig scene, rettere sagt var det faktisk Sentrum Scene foran 1750 mennesker. Det var absolutt ikke planlagt. Andreas hadde konsert og plutselig hører jeg han si "babe kan du komme opp hit?". Da var det bare å styrte litt alkohol og kaste seg ut i det. I det jeg stod der og han ga meg en mikrofon, noe som gjorde meg enda mer nervøs - jeg kan ikke synge.. tenkte jeg "søren heller, bare gå all in". Tror jeg imponerte både Andreas og meg selv når jeg sang for full hals og løp rundt på scenen, haha. Alle i publikum var fulle uansett, så håper ingen husker så mye av det, haha. Oppi det hele var jeg nemlig forkjølet <3

 • Publisert: 04.12.2017, 11:36
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • KJØPE HUS?

 • Publisert: 03.12.2017, 20:37
 • Kategori: Blogg
 • Hei alle sammen!

  Det skjer så mye om dagen, selv om jeg føler jeg ikke gjør noe. I en god stund nå, eller veldig lenge, har Andreas og jeg sett på hus. Tanken frister mer og mer for oss begge, spesielt med tanke på at Andreas da kan ha mulighet til å ha studio hjemme. (Det å ha studio i leilighet har vi prøvd, og naboene blir ikke veldig glad, haha) Vi har vært på en del visninger og sett mange fine. Allikevel er det så mye å tenke på. Man vil jo finne det "perfekte" hjemmet. Vi vil ha det moderne og fint, men samtidig hjemmekoselig. Det er ikke enkelt å finne ett som har "alt". Alt vi ser etter innvendig og utvendig samtidig som at beliggenheten er rett. Prisen stiger selvfølgelig når man kommer mer sentralt også, så det er mange faktorer som spiller inn. En ting er i hvert fall sikkert og det er at selve huset må være ganske nytt og strøkent. At det ikke skal være noe arbeid med det (feks ikke for mye hage) eller oppussing. Så travelt som livet til Andreas er, så kan vi ikke ha det hengende over oss i tillegg. Det er veldig deilig å finne noe man bare kan flytte rett inn i. Alltid når man ser på et hus føler jeg man finner noe som er "feil". Enten er det noe som må gjøres innvendig eller utvendig, eller så er beliggenheten dårlig. Gud så vanskelig! 

  Men, det kan være vi har funnet "drømmehuset" nå. Vi får se. Nå må vi bare gå gjennom alle fordeler og ulemper for å være 100% sikre. Det å kjøpe et hus er jo et ganske stort steg. Samtidig er det så spennende og gøy også! Nå håper jeg bare vi finner noe snart. At det kanskje blir dette jeg snakker om, for jeg blir mer og mer gira. Tror virkelig det å flytte inn i et hus kan passe oss perfekt. Mer plass, det å kunne jobbe hjemme og ikke ha naboer vegg i vegg. Når det skjer så får dere garantert høre om det. Hadde aldri trodd det var sant om noen sa til meg for 2-3 år siden at når du er 21 år gammel Ine, ja da flytter du inn i et stort hus sammen med kjæresten din.

 • Publisert: 03.12.2017, 20:37
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • INE TIPSER

 • Publisert: 02.12.2017, 16:43
 • Kategori: Tips
 • Hei alle sammen 

  I dag tenkte jeg å gjøre noe nytt. Nemlig et "Ine tipser" innlegg. Om dette faller i smak kan det godt være det blir en fast greie jeg kommer med iblant, men vi får se. Dere kan selvfølgelig legge igjen en kommentar om det er noe dere vil jeg skal tipse om. I dette innlegget tenkte jeg å komme med serietips. 

  DRAMA / KJÆRLIGHET

  The Carrie Diaries - Denne serien er det en stund siden jeg har sett og jeg vet jeg ikke har sett alt, men jeg husker jeg var helt frelst på et tidspunkt. Så begynte jeg å se på noe nytt når det ikke hadde kommet flere episoder enda og "glemte" den litt. Det er absolutt en serie jeg skal se på nytt og fullføre!

  Kort fortalt: Det handler om en ung Carrie Bradshaw fra Sex and the City. Drama og kjærlighet på videregående.

  Hart of Dixie - Denne kom jeg helt tilfeldig over når jeg ikke fant noe nytt å se. Så alle sesongene på noen uker! Veldig morsom og søt serie ♡

  Kort fortalt: En lege som flytter fra storbyen New York til et lite sted som heter Bluebell for å jobbe der. Når hun kommer frem finner hun ut at mannen som tok henne inn på klinikken sin, er død. Hun ender opp med å ta over klinikken som hun senere finner ut at tilhørte faren (altså mannen som døde som hun ikke visste hvem var). Masse drama og kjærlighet.

  Grey's Anatomy - Okei dere. Dette her er en av mine favorittserier, eller, det er min favorittserie. Jeg har sett alle sesongene, ikke bare en gang. Klarer knapt vente til hele siste sesongen er ute så jeg endelig kan se. Serien er så bra at jeg må tvinge meg selv å vente til en hel sesong er ute. Klarer ikke se bare én episode i uken. Var litt skeptisk til denne når jeg startet for trodde det var en skikkelig "mamma-serie" om dere skjønner? Denne serien har alt. Spenning, drama, kjærlighet og humor. Love love love ♡

  Kort fortalt: Umulig å gjøre 14 sesonger kort fortalt, men de fleste vet vel sånn cirka hva det handler om. Leger og sykehus. Man får se så mange syke ting. Dere bare må se. Altfor bra.

  Nashville - Det er ikke lenge siden jeg så siste episode av det som ligger ute av denne serien. Jeg var først veldig skeptisk, siden det handler country, noe som ikke er helt i min gate, heh. Jeg tok altså feil, for serien fikk meg helt hekta. Det skjer masse drama, fly- og bilulykker, alkoholproblemer, ja, alt mulig.

  Kort fortalt: Det handler om en countrystjerne som nå skal være oppvarming for en yngre jente som begynner å komme frem i lyset og bli stor. Man får innsikt i hvordan det er i musikkbransjen (selv om alt kanskje ikke stemmer til punkt og prikke). Ulykker, konserter, familiedrama. 

  SPENNING

  Nikita - Veldig, veldig bra serie. Har sett den et par ganger. Kom veldig tilfeldig over denne også, men ble låst foran skjermen med engang.

  Kort fortalt: En snikmorder (ei dame, noter) kommer tilbake for å ta ned den hemmelige organisasjonen som trente henne. Hun er så sykt badass, elsker det.

  Prison Break - Altså, duh. Har du ikke sett Prison Break, ja da har du virkelig gått glipp av noe. Når min kjære mor og far til og med ble så hektet at de så 8 episoder om dagen, da sier det seg selv. For de ser aldri på serier. Helt fantastisk.

  Kort fortalt: Tittelen sier vel nesten seg selv. De skal bryte seg ut av fengsel. Alt er så sykt bra gjennomtenkt og gjort. Man blir så fasinert. Elsker karakterene der også! Spesielt T-Bag, han er fantastisk!

  Animal Kingdom - Denne begynte jeg på for et par uker siden og ble ferdig med i går (?). Nå venter jeg bare på at sesong 3 skal komme!! Som dessverre ikke er før i 2018. 

  Kort fortalt: Serien handler om en 17 år gammel gutt som mister moren sin på grunn av overdose. Han flytter hjem til bestemoren og onklene sine. Han går fra sin narkomane mor til sin "andre" familie som raner banker, kirker, båter og driver med dop. Så blir ha så klart dratt inn i det hele. Veldig, veldig spennende! 

  FANTASI / SPENNING

  Teen Wolf - Så denne for lenge siden og fullførte dessverre ikke, men det skal jeg gjøre. Først var jeg litt skeptisk og trodde hele greia var litt teit. Der tok jeg altså feil, for det er en utrolig spennende serie.

  Kort fortalt: Handler om en tenåring som er varulv. Så møter han masse fiender, blant annet på skolen.

  The Vampire Diaries - Dette var min absolutt favorittserie før. Jeg syntes vel og merke de 3-4 første sesongene var best, men elsker alt. Man kan jo ikke la være å falle for Damon (Ian Somerhalder), for en fantastisk karakter. Uten tvil den som er en favoritt hos både jenter og gutter. Også er selvfølgelig jenta i hovedrollen, Elena, helt sinnsykt pen. 

  Kort fortalt: Det handler om vampyrer (på en realistisk måte). Det skjer så mye spennende og jeg klarer nesten ikke sette ord på hvordan jeg skal forklare dette kort. Hun forelsker seg i begge brødrene (som viser seg å være vampyrer). 

  Under the dome - Dette er den eneste Sci-Fi serien/filmen jeg har blitt hekta på. Den er ikke for overnaturlig til å være Sci-Fi, noe jeg liker! Er vel derfor jeg ble hekta også.

  Kort fortalt: Et usynlig, mystisk kraftfelt går ned over en liten by slik at alle blir sperret inne. De som er fanget må oppdage hemmeligheten ved "kuppelen" og dens opprinnelse, mens de lærer å kjenne hverandre enda bedre, både på godt og vondt. Høres ut som jeg drar noe ut fra en bok nå, haha. Det er veldig spennende, faktisk.

  Beauty and the beast - Jepp, det er en serie som heter det også. Det er en stund siden jeg så denne, men jeg var helt hekta.

  Kort fortalt: En detektiv blir forelsket i en tidligere soldat som skjuler seg fra den hemmelige regjeringsorganisasjonen som gjorde ham til et mekanisk ladet dyr, aka et "beast". 

  Dette er vel og merke en brøkdel av seriene jeg har sett, så jeg kan gjerne anbefale fler senere om det skulle være av interesse. Har sett så altfor mange bra. Når vi først er inne på å se noe som er verdt tiden og apropos kostymet mitt på siste bildet. Har dere ikke sett Wonderwoman filmen, ja da MÅ dere gjøre det. For en fantastisk film! Selvfølgelig måtte jeg kle meg ut som henne på Halloween, duuh. Litt skuffet over at jeg alltid er så sent ute med kostyme og ikke bestilte det ordentlige som hun egentlig bruker i filmen.. Nå babler jeg igjen.

  Gjerne kom med tips om serier til meg dere også! Jeg har akkurat startet å se Outlander. Hørt mye bra om den, så jeg gleder meg.

  "Ine tipser" innleggene vil eventuelt selvfølgelig variere. Det vil være alt fra serier til mat, haha. Nå skal jeg fortsette å sitte inne i mørket låst foran skjermen med Outlander. Elsker serier, skjønner dere.

 • Publisert: 02.12.2017, 16:43
 • Kategori: Tips
 • 0 kommentarer
 • 50 SPØRSMÅL OG SVAR!

 • Publisert: 01.12.2017, 20:27
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • Hei dere!

  I dag tenkte jeg å kjøre 50 spørsmål og svar. Jeg mener jeg har gjort dette en gang for lenge siden, men svarene kan ha endret seg så jeg tenker å gjøre det igjen. Husker ikke helt om jeg har gjort det eller ikke heller, men vi kjører.

  1. Hvor gammel er du om 5 år? 26 år er jeg da!

  2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Ingen i dag faktisk. I går var jeg med Andreas, det var veldig hyggelig! Alltid koselig å være med han ♡

  3. Hvor høy er du? Jeg er 172 cm. Har ikke målt meg på flere år, men jeg tror ikke jeg har vokst, haha.

  Foto: Saxegaard Photography

  4. Hvilken film så du sist? Jeg så faktisk Central Intellegence med Andreas i går. Veldig morsom film! Anbefales å se.

  5. Hvem ringte du sist? Mamma ♡

  6. Hvem ringte deg sist? United Influencers, hehe.

  7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? "Toppers."

  8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?  Det kommer helt an på hvem jeg skal snakke med og hva jeg skal snakke om. Skal jeg bare sitte og snakke foretrekker jeg facetime. Ellers pleier jeg stort sett å sende melding. Med mindre det er noe jeg må ha svar på veldig fort, da bruker jeg å ringe.

  9. Hva er ditt favorittsted? Mitt favorittsted er vanskelig å velge. Hvis det er et sted å reise til så er det LA! Gleder meg veldig til jeg skal tilbake neste år. Ellers er hjemme alltid deilig og trygt. Stallen er der jeg vil være om jeg skal koble fullstendig av og bare kose meg.

  Apropos hest, så kan det være at det åpnet seg en veldig fin mulighet for meg i går. Jeg håper alt går i boks, for da er jeg snart tilbake på hesteryggen og ute på stevner igjen, wæh ♡♡ Kan fortelle dere mer om dette når jeg vet mer.

  10. Hvilket sted foretrekker du minst? Når jeg må gå ute midt på natten uansett hvor det er. Redd for å bli drept eller kidnappet, vet dere. 

  11. Når så du moren din sist? For et par dager siden. Hun er ofte på besøk og det er veldig hyggelig. 

  12. Hvilken øyenfarge har du? Brungrønne. 

  13. Hvilken julesang er din favoritt? Åh gud, vanskelig. Litt kjipt å innrømme kanskje, for vet veldig mange der ute elsker å høre på julesanger, men jeg hører nesten aldri på det. Har egentlig ingen favoritt. 

  14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Mamma og pappa er gift ♡

  15. Når våknet du i dag? Altfor tidlig, spør du meg. Stod opp litt før 8 for å reise til legen. Sovnet vel og merke når jeg kom hjem derfra og sov til nå, heh.

  16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Det er utrolig vanskelig å si. Da er jeg 31 år gammel. Jeg håper og tror at Andreas og jeg bor i et fint hus sammen og fortsatt er lykkelig. Hvor det er er helt umulig å si. Vi kan begge plutselig bestemme oss for å flytte et helt annet sted enn planlagt.

  7. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg har hele livet mitt vært ekstremt husredd og overtroisk. Jeg var redd for å sove alene eller borte hos andre. Hørte lyder hele tiden og sov dårlig. Jeg har alltid hatt masse mareritt også, noe jeg har fortsatt. Det er slitsomt og veldig vondt. Jeg er ikke like husredd lenger som før, men jeg liker best leiligheter eller hus med kun én etasje. Liker ikke å gå ned i kjellere eller opp.

  18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Jeg ser så altfor mye på youtubevideoer og har sett så mye gøy. Den første som kom opp i tankene når jeg leste spørsmålet var denne, hahaha. Henning som viste meg den. Så søte og gud, jeg ler. Katter er morsomme.

  19. Hva er din beste egenskap? At jeg er ydmyk, veldig snill og omtenksom. Jeg elsker å overraske og gjøre ting for de jeg bryr meg om.

  20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig lat. Jeg vet jeg kan så mye mer enn det jeg faktisk gjør. Det henger vel også sammen med at jeg er så mye sliten og syk. Heldigvis var jeg hos legen i dag, skal dit igjen på onsdag og skal videresendes til spesialist. Håper de endelig snart kan finne ut hva som er galt med meg. Kan ikke gå sånn her. Det sliter meg fullstendig ut.

  21. Sover du med eller uten klær om natten? Det varierer veldig. Sover som regel bare med truse. Det hender jeg sover med en oversized t-skjorte. Når jeg var mindre sov jeg alltid med pappa sine gensere - de var ekstremt gode å sove i og jeg savnet han så mye når han var på jobb.

  22. Hvor mange puter har du i sengen? Fire. To store "hotellputer" og to vanlig. Elsker å sove høyt med hodet. Litt rart, for før sov jeg alltid uten pute.

  23. Hva er det rareste du har spist? Lys når jeg var liten, haha. Altså sånne lange lys man putter i lysestaker. Gjorde det ganske ofte faktisk. Når ingen så meg, vel og merke. Ikke veldig bra vil jeg tro.

  24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærbar mac.

  25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Elsker å gå med kosesokker.

  26. Hva hører du på akkurat nå? Ingenting, faktisk. Nyter stillheten, haha, lol.

  27. Hvilken iskrem er din favoritt? Åh, denne er jeg usikker på. Elsker is. Veldig glad i pistasjis da. Eller så er vaniljeis med karamellsaus sykt digg, nam.

  28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg spiser sjeldent dessert, men jeg er veldig glad i alt egentlig. Sjokoladefondant, eplekake, ostekake, ja you name it.

  Foto: Saxegaard Photography

  29. Hva er den største premien du har vunnet? Snakker vi penger eller "heder og ære"? Vant faktisk noen tusen på skrapelodd sammen med brødrene mine for noen år siden. Broren min som elsker å gamble skulle selvfølgelig bytte inn alle pengene i nye skrapelodd og vi holdt på helt til vi var i 0 igjen...

  30. Liker du kaffe? Jeg klarer ikke drikke ren kaffe enda, men drikker det gjerne med et tonn melk, haha.

  31. Hva drikker du helst til frokost? Juice eller iste. Det er periodevis. Iste er det som det har gått mest av de siste årene.

  32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Min favorittlærer på videregående var uten tvil historielæreren jeg hadde første året i Sandefjord. Veldig morsom og utrolig flink! Savner han nesten litt, buhu.

  33. Kan du spille poker? Absolutt ikke. 

  34. Hva har du spist i dag? Pasta med kylling og ikke noe mer. Har sovet halve dagen også..

  35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Åh gud. Meg og historiske personer. Jeg har vel ingen spesiell som interesserer meg. Er dessverre altfor lite interessert i sånne ting..

  36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Husker faktisk ikke.. Hører aldri på radio.

  37. Vil du ha barn? Ja, det vil jeg absolutt. Ikke nå, men om noen år når jeg føler meg klar for det. Det holder med å være tante til 10 små foreløpig, hehe.

  8. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk er det eneste jeg "kan". Jeg forstår en del tysk og kan prate litt. Ellers forstår jeg selvfølgelig svensk og dansk også, men slet veldig med dansk før. Det går litt bedre nå.

  39. Sover du på en spesiell side? Jeg har ingen spesiell side. Sover på begge og gjerne på ryggen som en sjøstjerne også, haha. 

  40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet er finest, men jeg er livredd for hai og alt i vannet. Derfor må det bli basseng.

  41. Hva bruker du helst penger på? Helst vil jeg ikke bruke penger, hater det. Det jeg dog bruker mest penger på er hår og sminke, uten tvil. Vil ikke regne sammen hvor mange tusen som har gått med til det.. G u d.

  42. Eier du dyrbare smykker? Nei, det gjør jeg ikke. Ingen som koster mer enn 3000 kr, iallfall. 

  43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Hmm.. Jeg ser aldri på tv :/

  44. Hva skal du gjøre i helgen? Planen var egentlig jobbe og/eller bursdag, men jeg er hjemmeværende denne helgen, dessverre. Ikke kult.

  45. Kan du stå på slalom? Ja, eller, jeg kunne det før i hvert fall. Har ikke stått på flere år, så skal ikke skryte på meg noe her.

   46. Hvordan imponerer man deg? Sånn:

  Haha neida..... joda.. neida.

  Om du skal imponere meg så er det beste du kan gjøre å være ydmyk og snill. Morsom er selvfølgelig en bonus.

  47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den helt vanlige ringetonen til iPhone.

  48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Hmm.. Nå har jeg jo hatt et par innlegg med "ting dere ikke visste om meg" osv, så er vanskelig å komme på noe i farten. Kommer på noe og bare "nei søren.. det skrev jeg jo i et innlegg for litt siden". 

  49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En rød kjole som henger i klesskapet mitt.

  50. Er du sosial? Ja, det er jeg. Egentlig så er jeg jo det. Jeg jobber dessverre bare veldig mye, så det er ikke alltid like lett å få tid. Allikevel prøver jeg så godt jeg kan å presse tid til venner, familie og kjæreste. Elsker å være med folk!

  Processed with VSCO with f2 preset

 • Publisert: 01.12.2017, 20:27
 • Kategori: Spørsmål og svar
 • 0 kommentarer