hits

INE TIPSER

  • 02.12.2017, 16:43

Hei alle sammen 

I dag tenkte jeg å gjøre noe nytt. Nemlig et "Ine tipser" innlegg. Om dette faller i smak kan det godt være det blir en fast greie jeg kommer med iblant, men vi får se. Dere kan selvfølgelig legge igjen en kommentar om det er noe dere vil jeg skal tipse om. I dette innlegget tenkte jeg å komme med serietips. 

DRAMA / KJÆRLIGHET

The Carrie Diaries - Denne serien er det en stund siden jeg har sett og jeg vet jeg ikke har sett alt, men jeg husker jeg var helt frelst på et tidspunkt. Så begynte jeg å se på noe nytt når det ikke hadde kommet flere episoder enda og "glemte" den litt. Det er absolutt en serie jeg skal se på nytt og fullføre!

Kort fortalt: Det handler om en ung Carrie Bradshaw fra Sex and the City. Drama og kjærlighet på videregående.

Hart of Dixie - Denne kom jeg helt tilfeldig over når jeg ikke fant noe nytt å se. Så alle sesongene på noen uker! Veldig morsom og søt serie ♡

Kort fortalt: En lege som flytter fra storbyen New York til et lite sted som heter Bluebell for å jobbe der. Når hun kommer frem finner hun ut at mannen som tok henne inn på klinikken sin, er død. Hun ender opp med å ta over klinikken som hun senere finner ut at tilhørte faren (altså mannen som døde som hun ikke visste hvem var). Masse drama og kjærlighet.

Grey's Anatomy - Okei dere. Dette her er en av mine favorittserier, eller, det er min favorittserie. Jeg har sett alle sesongene, ikke bare en gang. Klarer knapt vente til hele siste sesongen er ute så jeg endelig kan se. Serien er så bra at jeg må tvinge meg selv å vente til en hel sesong er ute. Klarer ikke se bare én episode i uken. Var litt skeptisk til denne når jeg startet for trodde det var en skikkelig "mamma-serie" om dere skjønner? Denne serien har alt. Spenning, drama, kjærlighet og humor. Love love love ♡

Kort fortalt: Umulig å gjøre 14 sesonger kort fortalt, men de fleste vet vel sånn cirka hva det handler om. Leger og sykehus. Man får se så mange syke ting. Dere bare må se. Altfor bra.

Nashville - Det er ikke lenge siden jeg så siste episode av det som ligger ute av denne serien. Jeg var først veldig skeptisk, siden det handler country, noe som ikke er helt i min gate, heh. Jeg tok altså feil, for serien fikk meg helt hekta. Det skjer masse drama, fly- og bilulykker, alkoholproblemer, ja, alt mulig.

Kort fortalt: Det handler om en countrystjerne som nå skal være oppvarming for en yngre jente som begynner å komme frem i lyset og bli stor. Man får innsikt i hvordan det er i musikkbransjen (selv om alt kanskje ikke stemmer til punkt og prikke). Ulykker, konserter, familiedrama. 

SPENNING

Nikita - Veldig, veldig bra serie. Har sett den et par ganger. Kom veldig tilfeldig over denne også, men ble låst foran skjermen med engang.

Kort fortalt: En snikmorder (ei dame, noter) kommer tilbake for å ta ned den hemmelige organisasjonen som trente henne. Hun er så sykt badass, elsker det.

Prison Break - Altså, duh. Har du ikke sett Prison Break, ja da har du virkelig gått glipp av noe. Når min kjære mor og far til og med ble så hektet at de så 8 episoder om dagen, da sier det seg selv. For de ser aldri på serier. Helt fantastisk.

Kort fortalt: Tittelen sier vel nesten seg selv. De skal bryte seg ut av fengsel. Alt er så sykt bra gjennomtenkt og gjort. Man blir så fasinert. Elsker karakterene der også! Spesielt T-Bag, han er fantastisk!

Animal Kingdom - Denne begynte jeg på for et par uker siden og ble ferdig med i går (?). Nå venter jeg bare på at sesong 3 skal komme!! Som dessverre ikke er før i 2018. 

Kort fortalt: Serien handler om en 17 år gammel gutt som mister moren sin på grunn av overdose. Han flytter hjem til bestemoren og onklene sine. Han går fra sin narkomane mor til sin "andre" familie som raner banker, kirker, båter og driver med dop. Så blir ha så klart dratt inn i det hele. Veldig, veldig spennende! 

FANTASI / SPENNING

Teen Wolf - Så denne for lenge siden og fullførte dessverre ikke, men det skal jeg gjøre. Først var jeg litt skeptisk og trodde hele greia var litt teit. Der tok jeg altså feil, for det er en utrolig spennende serie.

Kort fortalt: Handler om en tenåring som er varulv. Så møter han masse fiender, blant annet på skolen.

The Vampire Diaries - Dette var min absolutt favorittserie før. Jeg syntes vel og merke de 3-4 første sesongene var best, men elsker alt. Man kan jo ikke la være å falle for Damon (Ian Somerhalder), for en fantastisk karakter. Uten tvil den som er en favoritt hos både jenter og gutter. Også er selvfølgelig jenta i hovedrollen, Elena, helt sinnsykt pen. 

Kort fortalt: Det handler om vampyrer (på en realistisk måte). Det skjer så mye spennende og jeg klarer nesten ikke sette ord på hvordan jeg skal forklare dette kort. Hun forelsker seg i begge brødrene (som viser seg å være vampyrer). 

Under the dome - Dette er den eneste Sci-Fi serien/filmen jeg har blitt hekta på. Den er ikke for overnaturlig til å være Sci-Fi, noe jeg liker! Er vel derfor jeg ble hekta også.

Kort fortalt: Et usynlig, mystisk kraftfelt går ned over en liten by slik at alle blir sperret inne. De som er fanget må oppdage hemmeligheten ved "kuppelen" og dens opprinnelse, mens de lærer å kjenne hverandre enda bedre, både på godt og vondt. Høres ut som jeg drar noe ut fra en bok nå, haha. Det er veldig spennende, faktisk.

Beauty and the beast - Jepp, det er en serie som heter det også. Det er en stund siden jeg så denne, men jeg var helt hekta.

Kort fortalt: En detektiv blir forelsket i en tidligere soldat som skjuler seg fra den hemmelige regjeringsorganisasjonen som gjorde ham til et mekanisk ladet dyr, aka et "beast". 

Dette er vel og merke en brøkdel av seriene jeg har sett, så jeg kan gjerne anbefale fler senere om det skulle være av interesse. Har sett så altfor mange bra. Når vi først er inne på å se noe som er verdt tiden og apropos kostymet mitt på siste bildet. Har dere ikke sett Wonderwoman filmen, ja da MÅ dere gjøre det. For en fantastisk film! Selvfølgelig måtte jeg kle meg ut som henne på Halloween, duuh. Litt skuffet over at jeg alltid er så sent ute med kostyme og ikke bestilte det ordentlige som hun egentlig bruker i filmen.. Nå babler jeg igjen.

Gjerne kom med tips om serier til meg dere også! Jeg har akkurat startet å se Outlander. Hørt mye bra om den, så jeg gleder meg.

"Ine tipser" innleggene vil eventuelt selvfølgelig variere. Det vil være alt fra serier til mat, haha. Nå skal jeg fortsette å sitte inne i mørket låst foran skjermen med Outlander. Elsker serier, skjønner dere.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ine Mausethagen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no